RUN 4 FUN med World of Shape kategori: Fitnessfighten

Igår kväll satt jag och kollade runt på World of Shape som även har Fitnessfighten som fitnessfajtaren är med i och World of Shape har olika program du kan välja mellan. Ni kan vara lugna. Jag sover nog nu men jag ville förinställa ett inlägg så alla nattsuddare har något allt läsa. Men World of Shape har:

* Kick-Start

* RUN 4 FUN

Fitnessfighten

Jag funderar redan nu på om jag ska hoppa på Run 4 fun. Jag fick något förslag från ett företag om sponsring och även om alla erbjudande verkligen är generöst så vill jag ju också kunna använda. Om Run 4 fun blir mitt alternativ så ska jag kolla om man kan ändra något och få ett par skor som sponsring. 

Kom igång och gör din löpning effektivare!

Vill du komma igång med din löpning, förbättra din löpteknik och ta din löpning till en högre nivå på bara 30 dagar? Då skall du anmäla dig till Run 4 Fun! 

Du kan anmäla dig efter den 1:a i månaden, MEN, din träningsperiod tar alltid slut den 30:e samma månad.Run 4 Fun innebär att du tränar 30 dagar, en timma per dag, med fokus på att återställa kroppens funktion. Genom att Run 4 Fun tar bort dina begränsningar kommer du att utveckla din löpning. Run 4 Fun fokuserar på:

- Funktionell rörlighet som hjälper dig att hålla en god hållning även i farten.

- Förbättrad hållning som hjälper dig till ett effektivare löpsteg.

- Funktionell styrka och muskelbalans som hjälper dig till en bättre kraftproduktion och lägre skaderisk.

- Förbättrad bålstabilitet som hjälper dig till ett stabilare rörelsecentrum.

Run for Fun passar alla!

Run 4 Fun är ett unikt träningskoncept där du tränar funktionell styrka och rörlighet samt kondition. Det passar dig som är nybörjare, motionär som kanske vill springa milen lite snabbare eller för dig som sprungit ett tag och vill utveckla din löpteknik. Med Run 4 Fun får du också ett kostprogram som förbättrar din form och hälsa.

Run 4 Fun kombinerar kondition och helkroppsträning som utvecklas gradvis. Först ligger fokus på att hålla en god hållning i löpningen (rörlighet och core) för att sedan övergå till att förbättra muskelbalansen i kroppen. Genom att blanda in löpning och löpskolning i varje pass tar du med dig din nya hållning och funktion in i löpningen och du blir en bättre löpare. Med Run 4 Fun får du resultat!

Om maten är lika strikt som under fitnessfighten så vetetusan om jag kör men jag funderar och det skulle vara grymt men då måste jag ocks ha något mål. Springa vårruset eller något liknande!

Skapad:
9 July 2012, 01:00
Läst:
1733 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.