Jag lever

Okej.. Jag ska berätta storyn för er. Jag träffade ju den här killen för 2 år sedan, vi har haft kontakt sedan dess.. Inte dagligen men ofta. Jag och Tilda bodde ju hemma hos honom och hans tjejkompis under 2 veckor och han var hur gullig som helst. Eller rättare sagt, han är hur gullig som helst. Men ända sedan vi träffades nu igen så har han varit så himla på mig, och jag klarar inte av sådant. Jag vill ha mitt space liksom och man kan inte tvinga fram något, vilket jag har känt. Vi bråkade igår natt och jag berättade att jag inte kände samma sak för honom som han uppenbarligen gjorde för mig, och att jag var jätteledsen för att säga det men jag är en väldigt ärlig person och jag kan inte stå där och fejka att jag är kär i honom. Jag kan inte pussa någon jag inte gillar, jag får panik och blir äcklad.

I alla fall. Vi var på det här poolpartyt, det var trevligt, folk var galna och hade skoj. Till slut fick jag nog då alla tog så jävla mycket droger och jag hatar droger, så vi åkte hem. Väl hemma så började han tjata om att jag skulle komma och pussa honom. Och jag ville inte. Jag VILLE verkligen inte. Då blev han arg och började skrika. Det enda jag ville var att sova.. Allt är väldigt suddigt men han blir galen och tar tag i mina handleder och trycker ned mig i sängen skriker i mitt ansikte. Typ "ska jag behandla dig som alla andra horor? Är det det du vill? Va?". Jag började gråta och slet mig loss och han säger "åååh, ska du göra som alla andra horor och börja gråta, det är klart..". Jag var i chock. Vart var den John jag hade lärt känna? Jag började packa mina väskor, efter lite mer bråk och efter att han sagt "Fuck off" drar jag i alla fall ut på gatan med alla mina väskor, och sätter mig i ett parkeringshus och bara gråter. Ringer min bästa vän Amanda och berättar vad som hänt. Hon säger att jag ska gå in igen och be att få sova där bara denna natt. Klockan var liksom över 3. Så jag går in igen.. Och det här är det värsta. Jag sticker in huvudet och frågar "snälla John, kan jag inte bara få sova här en natt? Och så försvinner jag imorgon, jag lovar". Grejen var att han tjatat om att vi ska ha sex men jag har verkligen inte velat... Och han har skämtat om att om jag ska bo där så måste han få sin "release". Så jävla äckligt sagt.... Usch.. I alla fall.

Då vänder han sig mot mig och säger "You know the rules". "What are the rules John?". "You either fuck me or you fuck off". Alltså det var så jävla vidrigt när han sa det, som om jag vore en jävla hora. Jag smällde igen dörren och tog tag i alla mina väskor och började gå på gatan, ingen aning om vart jag var på väg. Det var då jag mötte den här killen som jag fick följa med, jag bölade sönder så han lugnade mig. Han hjälpte mig i alla fall att hitta ett motel, och det är här jag är nu, på ett äckligt jävla motel med några killar i rummet bredvid som pratat konstant sedan klockan 4 inatt.. Och nu är klockan 7, jag har knappt kunnat sova någonting. Mår sjukt illa och det känns som att min mage brinner. Jag är mest besviken och ledsen tror jag, att en människa som jag tyckte som mycket om kunde göra en sådan här sak. Vad ska jag göra nu liksom?? Jag ska ju bo på det här hotellet under 9 dagar, men sedan då? Samtidigt vill jag gå tillbaka till honom och bara få prata igenom allt när han är nykter. För på något sätt känns det som om det är mitt fel också, för jag har inte varit så himla snäll mot honom alla gånger.. Eller snäll och snäll. Problemet är att jag inte KAN fejka, det går inte. Så om han kommer fram och bara "kiss me" så vill inte jag och då säger jag det. FAN. Alltså hela den här grejen är så sjuk. Jag vet inte vad jag ska göra.. FAN FAN FAAAAAN!!!!!!!!!!! 


Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
Skapad:
5 July 2012, 16:44
Läst:
18150 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (37)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av milady innan de syns på sidan.

 • Melinda
  2012-07-11, 00:47

  Gäst

  spelar ingen roll hur "elak" du varit. han gick över gränsen.
  känn inte skuld för det. det är inte ditt fel.

 • Amanda
  2012-07-10, 17:33

  Gäst

  Hej! Känner inte dig men blir så ledsen när jag läser det här. Ingen kan nog förstå hur det känns att sitta ensam och utlämnad på andra sidan jorden, vill bara krama dig! Jag flyttar till LA om 4 veckor, annars hade du fått stanna hos mig och mina vänner nu DIREKT. Hoppas det löser sig för dig, snälla gå inte tillbaka till honom, och vill bara säga att du är mer än välkommen att stanna hos mig och kompisarna om 4 veckor om det fortfarande krisar för dig. Vi tjejer som bor på andra sidan jorden, och tjejer överhuvudtaget, måste hålla ihop. KRAM och ta hand om dig!

 • Karin
  2012-07-09, 12:22

  Gäst

  Vilken idiot. Han kanske aldrig har fått ett nej förut. Hoppas du slipper honom nu. Han är inte värd en sekund mer av din tid.

 • Tove
  2012-07-08, 23:19

  Gäst

  DU HAR ABSOLUT INTE GJORT FEL FÖR ATT DU INTE FEJKAT NÅGOT! Man har aldrig rätt till att ha sex med andra människor för att man gör dom några tjänster, låt honom inte få fortsätta leva i en värld där det fungerar så, bekräfta inte den världsbilden genom att ta på dig skuld för att du avböjer fysisk kontakt när du inte har lust.

  Bra jobbat att dra iväg direkt, och markera att det inte är okej. Han kan inte träffat tillräckligt med tjejer som respekterar sina egna känslor. Att du gör det bidrar kanske till att han kommer förstå bättre i framtiden? Han var dessutom våldsam och det är såklart absolut nte okej bara för att man är full.

 • Namn
  2012-07-08, 18:51

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • sandra
  2012-07-08, 15:28

  Gäst

  Hur mycket "fel" du än gjort förtjänar du inte att bli behandlad så!! Hoppas du inser ditt eget värde och håller dig långt borta från sådana typer! Lycka till.

 • my
  2012-07-08, 12:43

  Gäst

  jag har bott i USA i sex år, synen på tjejer är annorlunda där borta, så är det bara. gå absolut inte tillbaka, prata aldtig mer med honom. så där ska man ALDRIG bli behandlad och en normal kille beter sig inte så där om han så är asfull/ashög.

 • Julia
  2012-07-08, 12:26

  Gäst

  inget är ditt fel på något sätt. gå inte tillbaka till han. han har ingen respekt för dig så ge honom inget heller.

 • Bella
  2012-07-08, 12:03

  Gäst

  Gå inte tillbaka till honom! Det är precis såhär det börjar. Tro mig. Gå inte tillbaka till honom. Nånsin.

 • airaM
  2012-07-08, 12:02

  Gäst

  Shit, vad sjukt. Det är VERKLIGEN inte ditt fel, inbilla dej aldrig det. Och gå inte tillbaka till honom. Det kommer han tolka som att han har rätt. Usch,

  Blogg: blogg.mama.nu/somenoppe

 • Everlasting
  2012-07-08, 10:48

  Gäst

  Alltså, nä, det är ju verkligen inte ditt fel. Du har gett honom tydliga signaler och om han är så sjuk i huvudet att han tror att alla tjejer är horor som bara finns till för att tillfredsställa hans snopp så är han verkligen inte värd något. Det finns ingenting att säga, prata aldrig med det svinet igen!

  Blogg: blogg@everlasting.nu

 • Namn
  2012-07-07, 11:57

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Lyttersta
  2012-07-06, 15:15

  Gäst

  Antingen lider han av en personlighetsstörning eller så har han förändrats under tiden ni träffades.
  Vilket som, så är han ovärdig. Han förtjänar inte att ha vänner eller att vara nära en så fin tjej som dig.

  Kram!
  Vingåker

  Blogg: sweedo0991@gmail.com

 • Namn
  2012-07-06, 13:06

  Gäst

  men hallååå det är väl inte ditt fel nånstans??! man behandlar inte nån så som han gjorde. stå på dig ellen, du förtjänar bättre!!!

 • Saga
  2012-07-06, 01:00

  Gäst

  Det finns så jävla många patetiska svin, dubbelt så många om det finns alkohol, alkoholen fick honom att ta fram sitt inre svin, det var inte sista eller första gången det kommer hända. Så screw him!
  Du förtjänar bättre än en kille som kallar dig hora, Ett jävla svin helt enkelt!

  Blogg: sagawallander.devote.se

 • Jennifer
  2012-07-05, 22:35

  Gäst

  Vilken kille.. fy.. Hoppas du mår bra nu Ellen! Be safe! Kram

  Blogg: Jennifersvedin.devote.s

 • Natalie
  2012-07-05, 22:12

  Gäst

  Du ska absolut INTE kontakta honom. Att han ens säger sådär är helt patetiskt. Äckligt.

  Fokusera på tävlingen och gör så himla bra ifrån dig nu. Du har stöd från oss alla läsare + din familj och vänner hemma. Du är så sjukt duktig och har en stor potential som skådespelerska. Visa alla nu!! Och skit i honom. Man gör inte sådär!!

  Solsken till dig!

  Blogg: nattiz-c.blogspot.se

 • Lisa
  2012-07-05, 21:50

  Gäst

  vilken jävla bajshög om jag får säga mitt!!! Ingen förtjänar att bli behandlad som du blev, och som alla andra har sagt, är han man respekterar man om någon säger nej. usch och fy och blä vad jag blir äcklad av den här killen. Hoppas du mår bättre nu och att det bara blir bättre men gå inte tillbaka till honom, man vet ju inte vad han är kapabel till...! Lycka till med tävlingen :D jag tror på dig

  Blogg: www.mitt0liv.webblogg.s

 • JR
  2012-07-05, 20:25

  Gäst

  Ditt fel?! Nej nej, det är BRA att du inte FEJKAR! Låt inte han suga ut din Ellen-super-energi. Känner du att, lixom: - Jag måste snacka med honom annars går jag bara och tänker på det. - Så gör det. Men få det fort överstökat OCH be safe! Han är ju aggressiv.

 • Hanna, finest
  2012-07-05, 20:19

  Gäst

  Åh Ellen. Vi tänker på dig här på finest! Be safe!!!! Puss

 • My Cecilia
  2012-07-05, 19:59

  Gäst

  Alltså oh my god Ellen! När jag läste "fuck me or fuck off" tapped jag fan hakan. Alltså snälla! Vem fan trot han att han är!? Det spelar ingen roll om du inte har levt upp till hans jävla förväntningar på vad ni skulle göra och ha när du kom. Vill du inte vill du inte. Fucking PUNKT. Om han var en schysst kille hade han respekterat det och försökt vinna över dig på ett annat sätt än att tjata. Inte okej någonstans!
  Men jag förstår att du kan känna dig "taskig" eller aa, du fattar vad jag menar. Har hänt typ samma med mig, MEN känn verkligen inte så. Gör inte det bara. Alltså hör inte av dig till honom. Hör han av sig till dig så fine. Lyssna på vad han har och säga men alltså han förtjänar inte att du lägger ner energi på att försöka höra av dig till honom och lösa detta.
  Just my opinion.

  Haha, sorry att jag blir helt upprörd och bryr mig, men I do!

  Blogg: mycecilia.blogg.se

 • Petra
  2012-07-05, 19:10

  Gäst

  Du får absolut inte tänka att något är ditt fel. Bara för att du inte kände som han, har han rätt att vara påväg att begå övergrepp på dig? Inte säga såna vidriga saker heller. Du har inte gjort något fel, av det du skrivit här. Stå på dig! Kraaaam

 • Camilla Gervide - Sveriges bästa musikblogg
  2012-07-05, 18:46

  Gäst

  Polisanmäl?

  Blogg: www.camillagervide.com

 • Camilla Gervide - Sveriges bästa musikblogg
  2012-07-05, 18:24

  Gäst

  Gud, jag var rädd att jag var lite för hård i mitt sms men alla verkar ju tycka precis som jag!
  Kramar i massor.

  Blogg: www.camillagervide.com

 • evelinaandersson (K)
  2012-07-05, 18:07

  Jag har många svenska vänner i LA, maila mig på evelinacandersson@gmail.com om du behöver hjälp!

 • tant
  2012-07-05, 18:13

  Gäst

  Du ska ABSOLUT aldrig mer ha kontakt med honom! Jäkla as!

  Ring Bingo, han kan säkert fixa någonstans du kan bo.

 • Lisa
  2012-07-05, 18:05

  Gäst

  Heja dig! Du är stark och klok och finurlig så du kommer fixa detta!
  Du bör definitivt INTE gå tillbaka till honom och har inga som helst skyldigheter att snacka med honom.
  Han har pratat med dig i 2 år utan att ligga med dig under tiden så då borde han bara vara glad att se dig och kunna hålla snorren i kalsipperna då du inget vill. Besviken har han väll rätt att bli men ett nej är ett nej.
  En riktig kille hade sagt, fine ta soffan så glömmer vi de här.
  Hoppas du hittar att trevligare motell om de du bor på känns kymigt, och ta till vara på tiden. Ha egen tid i LA, föreställ dig hur de är att bo där som du drömmer om. Och bara va Ellen. Fokusera på tävlingen och dig själv.
  Och finns de några kontakter att dra i så hoppas jag de löser sig så också. kram till dig

 • milady (K24)
  2012-07-05, 17:53

  Fan vad underbara ni är!! Tack. Jag behöver verkligen era ord nu... Nu vill jag inte gå dit mer. Tack!!!!

 • Nej nej nej
  2012-07-05, 17:46

  Gäst

  Lyckan i LA tjejerna är det ben i näsa på, ta kontakt med nån på TV3, så du kan få kontakt med girlsen, dom är flinka damer, inte fan kan du bo på ett motell. SEN går du inte tillbaka o blir nerslagen av Mr. J. Har man sånna takter när man dricker får tjejen lida så in i helvete för alla aggression som sitter i bakhuvet. Tråkigt att du är ensam over there, sånna JÄVLA skitstövlar det finns. Sponsorerna vill väl inte att du sitter på ett Motell inför tävlingen. Va rädd om dig o gör inga förhastade saker.

 • Joie
  2012-07-05, 17:43

  Gäst

  Ellen, det är verkligen inte ditt fel. Ingen normal människa behandlar folk så. Ta hand om dig och gå inte tillbaka till honom. Nästa gång kanske det blir ännu värre. Hoppas du hittar ett bra boende.
  Kram

 • Teresia
  2012-07-05, 17:43

  Gäst

  Nej, du ska verkligen inte gå tillbaka, inte ens för att prata med honom. Vad han gjorde mot dig är så FEL och han förtjänar inte att se ditt ansikte någonsin igen. Killar i Sverige och killar i USA fungerar på olika sätt, over there umgås man inte, tjej och kille, som vänner, om man umgås på tu man hand så är det underförstått att man dejtar. Kulturkrock!

  Ta hand om dig, du förtjänar bara det bästa, gör det bästa av din tid i drömmarnas stad och försökt att inte låta detta förstöra din tid.

  Vi tror på dig!

 • fia
  2012-07-05, 17:36

  Gäst

  Önskar att jag visste ngn som bodde där o som kunde hjälpa dig.
  Jag tycker INTE att du ska gå tillbaka till den där killen.
  Han har tydligt visat vilken idiot han är. Vem vet vad som händer nästa gång.
  Du ska inte behöva ligga med honom för att få bo där. Vilken idiot!!!

  Lycka till!

 • Helenah
  2012-07-05, 17:35

  Gäst

  Det är lätt hänt, man tycker att man känner någon men det visar sig att man inte gör det alls. Du hade tur att han inte våldtog dig! Det låter kanske "otroligt" men tyvärr..det hände mig. Du ska absolut inte tillbaka till honom. Kan inte de som du tävlar med hjälpa dig? Annars så se om inte Bingo kan sätta dig i kontakt med någon, han känner ju flera tjejer där. Lycka till!!

 • Tanya Kobilinski
  2012-07-05, 17:34

  Gäst

  Man ska aldrig bli behandlad så, och man ska vara ärlig så du har inte gjort något fel alls. Om han nu var full och dum så är det han som ska komma till dig och böna & be om din förlåtelse. Jag blir riktigt förbannad när jag ser att killar gör sånt mot kvinnor för att dom tror att dom är "så mycket bättre, större och vackrare", skitsnack. Stå upp för dig som du brukar, och hitta ett bra hotell att bo på! Hoppas dina dagar i LA blir bättre och att kan tänka på något annat. Tänk dig, du är i drömmarnas stad, gör vad du vill!
  Kram

  Blogg: tanyamaria.myshowroom.s

 • moamokvist (K24)
  2012-07-05, 16:47

  Fyyyyfaaaaan!!!!
  Ellen du går inte tillbaka dit och pratar med honom.. Vem vet vad han kan göra om han var så där inatt!!
  Jag älskar dig, ring om det är något!

 • alexerwik (M)
  2012-07-05, 16:53

  Lyssna på mig nu Ellen. Så som han behandlat dig behandlar man ingen. Du är hans gäst i en stad som för dig är främmande. Frågar du mig så är det no way jose att du ska prata med honom igen. Hade han varit någon form av man så hade han sett till att du kände dig trygg som gäst och inte kastat ut dig på gatan.

 • Namn
  2012-07-05, 16:50

  Gäst

  Checka av med Katrin o Bingo. De har ju bott där, kanske de har kompisar som kan hjälpa dig?

  Var rädd om dig.