X

A la Clinique

Nu är jag på kliniken och jobbar!
Det är underbart väder så egentligen
Vill man ju bara vara ute i solen
Nåväl..
Jag bloggar mer sen! Puss puss

Skapad:
5 June 2013, 12:13
Läst:
9401 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (7)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Emma
  2014-04-22, 14:52

  Gäst

  Förra veckan fyllde jag mina läppar med Essederm och är alls nöjd. Det är ojämnt (högra sidan är större) och det är klumpar i hela läppen. Trots att jag masserar läpparna varje dag. Mina läppar är helt förstörda.
  Den som utförde behandlingen verkar inte ha erfarenhet eller kunskap om att ge kunden ett bra resultat. Rekommenderar INTE La Clinique!
  Möts av en kvinna i receptionen som beter sig otroligt arrogant. Alla frågor jag frågade verkade för henne endast dumma. Blev dåligt bemött överlag. känner mig inte alls sugen att komma på min inbokade tid. Hittade dom via groupon och köpte fyra behandlingar. Första mötet var bara pinsamt. Tjejen som skulle göra min behandling tog in mig i rummet o påbörjade behandling utan information om något. Jag fick fråga mig till informationen som alla salonger ska ge vid första möte med ny kund. Dessutom glömde hon ge mig skyddsglasögon. Kändes bara fel. Och inte gör dom området ordentligt heller. Trevliga via telefon men otrevliga på plats. Gå inte hit. Jag har aldrig skrivit

  Blogg: www.laclinique.se

 • Bea
  2013-06-12, 01:25

  Gäst

  Kilian är undersköterska. Snart kommer man vara tvungen att vara minst sjuksköterska för att få injicera fillers i sverige. Tack o lov.

 • Lovisa
  2013-06-09, 05:13

  Gäst

  Varför kan du inte berätta vad du har pluggat till, "vårdutbildad"?
  Är du läkare ller?

 • Emma
  2013-06-06, 12:07

  Gäst

  Tack för svaret Kilian!
  Mvh
  Emma

  @Namn: ingrepp som injektioner görs i flera länder av div. medicinsk personal som inte är läkare. Om detta är rätt eller fel kan ju givetvis diskuteras.

 • Namn
  2013-06-06, 01:39

  Gäst

  I dagsläget behövs inga kunskaper gällande detta då vi i Sverige inte har någon ordentlig lagstiftning om detta. I andra länder får enbart läkare utföra dessa ingrepp. Nu får vilken idiot som helst starta en klinik...

 • KilianFrancois (M22)
  2013-06-05, 17:20

  Hej Emma!
  Jag är vårdutbildad samt specielliserat mig på skönhetsbehandlingar m.m.
  Hoppas du nöjer dig med ditt svar

 • Emma
  2013-06-05, 17:03

  Gäst

  Hej Kilian!
  Tänkte fråga vad du har för utbildning? Ser att du jobbar på en klinik med div. behandlingar men har inte i din blogg funnit vad det är för utbildning du har. Hoppas att det går att få svar på detta!
  Mvh
  Emma

Godnatt

Imorgon ska jag till StockholmsStylisterna och plåtas sen på nya opening mingel för Pure Nightclub . Bloggar mer imorgon
Kyss

Skapad:
29 August 2014, 00:03
Läst:
2704 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Working ass

Hej läsare!
Jag har mycket att göra dessa dagar. Jobb jobb träning mer jobb o tusen saker jag behöver ordna med företaget och med hemmet och massa saker..
Hann tyvärr inte ta en selfie och nu sitter jag på tuben. Men dagens dresscode är

Beige blazer från Zara
Marinblå chinos från MQ
Tunn stickad tröja från H&M
Skor Svart gröna träningsskor märke..?
Väska Luis Vuitton
Armband Hermés
Klocka Axcent
Solbrillor Tiger of Sweden

Jag får lägga upp en bild på min outfit senare helt enkelt... Ska på spinning på Sats kl 12 sen jobba några timmar och senare kl 18 ska jag träffa min kära väninna Elina :-)
Ska bli så trevligt så. Anyhow hoppas ni får en fin dag! Bjuder på lite random bilder från Grekland sålänge! Kyss

Skapad:
28 August 2014, 09:48
Läst:
3055 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Överdriven taxfree shopping

OBS detta blogginlägg skrev jag på planet utan internet)

Bonjour mes ami! Ca va bien..?
Fransman som jag är måste jag väll få visa mina franskakunskaper.. Nu har vi lämnat Grekland efter 2 veckors lugn och skön semester. Jag hade såklart övervikt på mina resväskor men jag klarade mig utan böter.. Tur!! Sitter på planet just nu och har precis ätit flygplansmaten som inte var någon höjdare. Grekisks köttbullar med potatis.. Men jag åt det i alla fall.

Jag Köpte också mina favorit nätter Cashew. Två påsar hehe.. Och åt upp allt innan maten. Nåväl jag ska på bodypump pass ikväll kl 19:30 på Sats. Vi funderar ju på att åka till Mykonos första veckan i september så det blir i så fall att vara hemma 2veckor och sen packa väskan igen för att åka :-) Bloggar senare idag. Har massor att göra denna vecka. Jobb träning och plåtning på fredag!
Ska bli en ny header på bloggen Wiii det var verkligen på tiden thank god!

By The way låg det sjukt mycket shopping på våra flygstolar då vi beställt massor med parfymer alkohol solglasögon smink med mera. Lägger upp några bilder på min shopping!

Anyhow ha en trevlig måndag
Puss puss XX

Skapad:
25 August 2014, 17:40
Läst:
4292 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jag som Konstnärsmodell

Jag har en vän som är sjuksköterska och arbetat ett tag branschen men som fått upp sitt intresse för konst. Eftersom att jag är en så god vän så ställer jag självklart upp som konstnärsmodell :-) Det roliga med min vän är att det inte är målarfärg som är iblandat utan allt annat som går att skapa konst utav. Det gör det lite mer unikt tycker jag i alla fall. Så när jag fick vara modell använde min vän solskyddsfaktor kräm som redskap och vips så var jag ett levande konstvärk på bara några sekunder. Om någon vill köpa denna konst finns den till försäljning det är bara att kontakta mig :-)

Ha en fortsatt trevlig dag önskar jag ifrån Grekland!

Skapad:
24 August 2014, 13:40
Läst:
4850 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Ät rätt bli mätt bränn fett

Godmorgon läsare!
Hur står det till hos er? Sista dagen i Grekland för imorgon åker vi hem till Sverige och Stockholm igen..
Dock kommer vi nog boka resa till Mykonos idag och åka redan första veckan i september om ca 2 veckor.

Men det jag tänkte skriva om idag är kost och hälsa. Att hålles sig till Bra kost kräver hård disciplin från än själv. Ingen annan kan ha det åt dig. Oftast finns det 3 typer av människor. Den som har super lätt att hålla en strikt diet den andra är jojo bantare och bryter sina löften lika fort som dom blev till och den tredje har ingen diciplin alls. Jag är lite utav den första och den andra perioden. . När jag väl går in för något går jag in helhjärtat och kör på ordentligt med både bra fettsnål kost i kombination med mycket träning.

För jag vill maximera resultatet och jag vill ha det FORT! Sen kan jag snabbt trilla dit och tappa mina rutiner och diciplinet som jag kämpat för. Som i julas för att ta ett exempel då det är i princip omöjligt att hålla sig ifrån alla julbord med mera. Det frossades som aldrig förr och gymbesöken blev allt mindre och jag hann vänja mig väldigt fort med den livsstilen och fastnade där.

Idag några månader senare är det resultat jag träna upp som bortblåst. Så det gäller att hela tiden se bra kort och träning i en del av sin livsstil.

Ha en toppen dag!
XOXO puss

Skapad:
24 August 2014, 11:31
Läst:
4981 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Tankar om näsplastik

Hej bloggläsare!
Hur står det till med er?
Här i Grekland har det varit lite molnigt dessa två dagar men idag har vi legat och solat i alla fall vid poolen. Jag har ju tidigare lagt upp en bild på att jag opererat näsan vilket bara var ett "pr trick" som fungerade. Fler bloggare uppmärksammades och frågade mig när man träffade på dom ute på stan/klubbar med mera. Jag har endast låtit Fillers injicerats i min. Nästipp för att lyfta den samt i början på näsryggen för att få ett mer markerat näsben och få den rakare. Jag har ju en liten liten "knöl"
Eller rättare sagt men näsa pekar lite nedåt. Den är väldigt rak nu och jag är mycket mer nöjd med den. Dock känns det som att fillern glidit ner och gjort min nästipp längre för att jag tryckt i den då och då Vilket jag inte borde göra.. Men man har ju sina små cravings.. När jag befinner utomlands och ligger och solar får jag oftast massor med idéer eftersom att jag har tid att sitta och tänka och surfa på det gratis wi-fi vi har.. Gått in på fler olika Klinik hemsidor och det lutar mellan två olika kliniker. Berättar dock inte just nu vilka det är förrän jag bokat min konsultation. Jag kommer dock få spruta in motmedlet Hyalase i min näsa så all Fillers går bort innan operationen. Min näsa är verkligen inte stor så det blir egentligen bara små justeringar som ska göras. Fila ner näsbenet lite och ta bort pytte lite brosk nere i nästippen.

Annars är jag ganska nöjd med min näsa. Det finns mycket små justeringar jag skulle vilja göra och bara för det betyder det inte att jag är missnöjd och osäker i mig själv utan tänker att man alltid kan bli ännu snyggare. Ni har väl hört uttrycket mycket vill ha mer ..? Precis ;-) Jag vill ha min näsa på bilden nedan i profil fast utan att behöva ha Fillers i näsan.

Any how jag kommer blogga mer om detta senare då det blir aktuellt :-)

Puss puss

Skapad:
23 August 2014, 12:23
Läst:
5401 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Lyxyachten

Hej mina söta bloggläsare!
Hur står det till..?

Vädret hemma i Stockholm har bara blivit sämre hörde jag. Jag befinner mig fortfarande i Grekland och här är det fantastiskt! Idag var ju tanken att vi skulle åka med på lyxyachten och sola mitt ute i havet. Men det är lite blåsigt och ganska molnigt idag så vi struntade i det. Istället tog vi en taxi in till Lefka Nidris shoppinggator. Gått runt och shoppat lite.

Nu sitter vi i en lyxig lounge vid en 4m djup pool med utsikt över joniska havet och beställt in mat och Lemon Daiquiri mm så gott det ska bli! Det känns som att jag inte kan bli brunare nu..? Ser ingen skillnad fast vi solat nästan varje dag i 10 dagar. Nåväl i har 4 dagar kvar att bättra på brännan..
Bloggar senare Puss puss!

Skapad:
21 August 2014, 12:50
Läst:
6486 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • fredrikbjorn (M26)
  2014-08-21, 14:13

  Lilla brunis! :-) hoppas du har det bäst! Själv drar man till LA snart! Sjukt taggad! :-D bisous!

Kilian skönhetstipsar

Hej mina kära trogna bloggläsare!
Jag ligger vid poolen och fick lite idéer som jag kunde dela med mig utav här i bloggen! Så detta blogginlägg tänkte jag tipsa er om Fillersbehandlingar och vad man bör välja och tänka på.

Ni som förmodligen (säkert) vet har jag experimenterat och testat diverse olika fillerspreparat under mina unga år.
Redan som precis fylld 18åring sprang jag raka vägen till första "bästa" skönhetsklinik och fick mina läppar fixade.
En stor bloggerska hade gjort mycket reklam om denna klinik och alla gick tydligen dit. Efter besöket var jag lite besviken då dom inte alls var så stora som jag ville sen var som lite ojämna..
Det tog 9 månader innan jag gjorde nästa behandling då hos min mammas väninna som hade detta som bisyssla.

Så vilka preparat är bra och patientsäkra för det tycker jag är otroligt viktigt.
Ni visste väl att vissa kliniker använder osäkra fillerspreparat från utlandet som saknar CE märkning.

En fillerprodukt ska alltid vara CE märkt minst för att vara säker. Det finns en så länge bara tre FDA godkända (googla FDA)
Fillers i världen. Det är Juvéderm Radiesse och det hederliga svenska fillermärken Restylane som dom flesta hört i något sammanhang.

Jag har prövat ett tio-tal olika fillermärken på diverse ställen i ansiktet som ni säkert också förstått och varit på fler olika kliniker. Seriösa och tyvärr mindre seriösa.

Mina favorit Fillers som är Patientsäkra, CE märkta och FDA godkända samt innehåller lidocaine (bedövning) i sprutan är Revanesse som finns i olika sorter.
Den har längst hållbarhet och är väldigt skonsam. Det är min favorit Fillers just nu!
Andra Fillers jag prövat som jag tycker om är Teosyal och Juvedérm.

Innan jag får en Fillersbehandling vill jag veta om den är godkänd (CEmärkt) och vilket land den kommer ifrån.
Och att behandlaren har personligt certifikat i fillersprodukten. Vilket menas att fillerbehandlaren har ett diplom i fillersprodukten med sitt fullständiga namn på.
En till sak jag vill prata om är priset på fillersbehandlingarna. Vill man ha en patientsäker och hållbarfiller som utförs av en certifierad behandlare så kostar en filler behandling mellan 2500-4000kr. Många kliniker rear ut Fillers för under 2000:-.

Jag såg en klinik som haft en rabattkampanj på Stylage vilket är en bland de dyrare Fillers i inköpspris.
Dom reade ut Stylage Fillers för 1600kr för 1.0ml. Då undrar jag hur det går ihop? När Stylage kostar 1600kr i inköpspris?
Hmm it makes no sence to me.. Skönhetsbehandlingar är ingen välgörenhet. Alla vill ha en bra behandling och knappt betala men förvänta dig inte då att få det bästa om du knappt betalar något det säger ju sig självt.

Många råkar även illa ut och jag vill bara att ni ska hamna i trygga händer och få en bra produkt injicerad i er nästa gång ni gör ett besök!

Hoppas ni har blivit lite klokare!
Jag kommer att komma med fler skönhetstips denna vecka!

Vänligen
Kilian

Skapad:
20 August 2014, 11:04
Läst:
7142 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • KilianFrancois (M22)
  2014-08-21, 20:35

  Anne du förstod antagligen vad jag menade eller..?

 • Anne
  2014-08-21, 15:09

  Gäst

  Sence...?

 • maria
  2014-08-21, 01:20

  Gäst

  Vad är din erfarenhet av teosyal, håller den länge? Passar den för kinder?

  Har du råkat ut för någon komplikation någon gång efter en filler-behandling? Gick det att lösa

  Tacksam för svar /maria