Livshjulet med Anna Hegestrand!

Ja jag vet, bloggen har blivit lidande då jag har haft mycket för mig. Tiden rusar iväg men nu är i alla fall inspelningarna av Kändishoppet över. Tack och lov måste jag säga!

Häromdagen gjorde jag en intervju med journalisten Anna Hegestrand. Anna har en podcast som heter Livshjulet, som går ut på att hon intervjuar en känd person utifrån livshjulets åtta tårtbitar. Varje tisdag kommer det ett nytt avsnitt och den här veckan är jag Annas gäst. Jag fick sätta betyg på de olika tårtbitarna i mitt livshjul, såsom kärlek, karriär, hälsa och personlig utveckling. Anna kom hem till mig och vi hade väldigt trevligt under den 50 minuter långa intervjun.

Här är länken till podcasten: http://livshjulet.libsyn.com/livshjulet-med-anna-hegestrand-lulu-carter 

Skapad:
13 June 2013, 14:24
Läst:
221001 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (21)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Rebecka
  2013-10-10, 00:48

  Gäst

  Hej! Vet inte riktigt om jag minns rätt men behandlade inte du en gammal träkista med skokräm en gång i äntligen hemma? Det blev ett bord eller något liknande när det var klart. Är så sugen att pröva detta men undrar om det är jag som är knäpp eller inte? Vad jag kommer ihåg så blev det precis som jag vill ha det! Är en kista från min morfars bror så ganska viktigt att det blir bra, snälla har du några tips??? Pussar å kramar!!

 • Rebecca
  2013-08-08, 14:24

  Gäst

  Hejsan Lulu!
  Bevakar med spänning på att din bok ska komma ut!

  Kram!

  Blogg: beccaaaah@live.se

 • Användarnamn
  2013-05-08, 12:47

  Gäst

  Hej Lulu,
  Ska bli otroligt spännande att läsa och SE din bok !
  Kram
  Lisa
  i ett VARMT Skåne

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Garvat..

.. så här mycket har jag väl sällan gjort på en resa.. Skulle jag berätta i detalj om allt och varför så skulle Ni förstå men jag kan inte avslöja allt.. det får komma i mina memoarer. Vi har sysselsatt oss kan man säga.. på alla möjliga sätt med bilturer och långa vandringar.. träffat gamla kompisar i byn och ätit magiskt god mat. Igår besökte vi Valldemossa, Furnalutx och njöt av gott vin på ett av mina små romantiska favorithotell på ön.. Ca's Xorc (försök att uttala det korrekt..) 

Middag igår med Simon och Fiona som bor i Palma.. Kvällen blevo.. KUL!!

Nu sussa.. hemfärd imorgon. Alltid lika sorgligt att lämna denna magiska plats.. 

Vi bor på Hotel De's Puig. Här har jag bott mången gång.. med många.. haha!! men tror aldrig jag skrattat så mycket som med detta resesällskap.. Hur som helst.. världens mysigaste hotell.

Tack Lena Lilljebjörn-Slott för alla skratt och Dina tålmodiga lektioner i hur man egentligen hanterar en mobil och alla dess funktioner fungerar HAHAHAHAHAH.. samt Instagram... TÅLMODIG är det minsta man kan säga att denna dalkulla äro. 

Ny vecka imorgon. Ge järnet!! Sov Gott kära Ni

Kramar

Lu


Skapad:
29 April 2013, 00:11
Läst:
240134 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (6)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2013-06-14, 14:34

  Gäst

  Fina bilder vilken kamera använde Lena ? Snällt om du svarar.

 • Namn
  2013-05-04, 07:40

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Liz Ramquist
  2013-05-01, 17:33

  Gäst

  Hej Lulu!
  Kul med bilder och inspiration från Mallorca. Jag ska bo där från 1 aug - 30 november och har aldrig satt min fot på ön förut:-) I alla fall det ser härligt ut!!!

  Mvh/ Liz

  Blogg: www.finest.se/lizblogga

 • Namn
  2013-05-01, 17:30

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Helena
  2013-04-30, 17:48

  Gäst

  Förstår att du har det jättehärligt! Tråkigt att du inte är med längre i Äntligen hemma. Jag tycker utan fjäsk att det var du som lyfte hela programmet med dina fantastiska inredningar. Nu har jag tyärr slutat titta på det, men hoppas att du kommer tillbaka i rutan om inte i Äntligen hemma, så i något annat inredningsprogram. Kram Helena

 • Användarnamn
  2013-04-29, 19:22

  Gäst

  Härligt Lulu-skratt är livgivande !
  Fina bilder-förstår att ni haft det HÄRLIGT !!
  Kram
  Lisa
  i ett idag kallt Skåne

sex.. and rock'n roll...

.. brukar det ju vara där jag befinner mig nu. Detta har jag inget emot.. sex and rock'n roll menar jag.. men wow!!! vad jag njuter av lugnet och avkopplingen som råder här nu i april.. annat är det i augusti. Detta är perfekt. Precis vad Carter behöver. Lyssna nu.. idag gick vi tre mil.. från Deia till calan, från calan till ll'uc alcari och därifrån 3 timmar ner till Soller. Det suger skönt i ben och rumpa. Blir ingen utgång ikväll heller... Vi är för trötta. När vi väl kom till Soller efter 5 timmar var vi lite lätt uttorkade (då vi hade för lite vätska med oss) och så kom regnet.. inget duggande utan ett rejält skyfall.. haha!!! Vi var två dränkta katter som kom in på en liten restaurang vid torget i Soller där en full men snäll krogägare välkomnade oss med skrovlig röst och bara skrattade.. vi fick nämligen inte komma in på den något "finare" krogen strax intill.. eftersom vi var för blöta... Kan ha en viss förståelse för detta då vi "dröp".. Baren hette Nadal och på barens bigscreen pågick det tennis.. gissa vem som spelade just där och då.. Såklart... snyggingen Nadal (som jag faktiskt haft den äran att få träffa under en Båstadvecka..) 

Lena, som var svimfärdig och lätt illamående efter 5 timmars vadring med för lite vätska åt en carbonara och jag själv en spansk omelätt. Gissa om vi njöt??

Nu ska vi snart sussa. Hoppas Ni mår topp och är snälla mot varandra.

Kärlek i lass!!!

från

Lu

Ps. The blond babe på bilden är Lena som hälsar, och ifall ni undrar varför bilderna jag lägger ut är snygga så beror det på att Lena är en fantastisk fotograf. Wish she was with me allways with her kamera!!!

Tack Lena Lilljebjörn Slott.. som numer går under namnet Mademouiselle Chateau... (suits her!)


 

Skapad:
26 April 2013, 22:50
Läst:
241561 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • ensam 65
  2014-08-27, 08:32

  Gäst

  Det låter helt underbart lulu! Synd bara att man inte var med!då kanske man kunde få en egen härlig och skön stund med dig Lulu Carter? Eller vad tror du? Jag vill ha tag på dig och prata privat med dig! Hur kan jag få det? puss och kram

 • Användarnamn
  2013-04-28, 19:32

  Gäst

  Vilka fiina bilder och så härligt det låter ,men tuff vandring-bra gjort!!!
  Kram
  Lisa
  i ett idag soligt men BLÅSIGt skåne

Regn på Mallis...

..då ja.. Fast spelar ingen roll.. det bara duggar och är ändå 22 grader varmt. Vi har hunnit med mycket här uppe i Deia. Frukost på Sa Fonda. Kort besök på La Residencia. Lång vandring i ner till calan och upp igen. Suger skönt i både lår och rumpa. Behövligt!! Nu ligger vi i var sin soffa med var sin bok. Läser Peter Gröndahls bok. Både roande och tänkvärd. Otroligt fridfullt och skönt att vara här och vilken skillnad på tempot nu och i augusti. Då är det fest dygnet runt, nu är det rekreation.. Precis vad jag behöver. Jag tror att solen skiner på Er därhemma?? Åtminstone i Stockholm. Skönt!!

Hörs hela tiden...

Kramar från

Lu

Skapad:
25 April 2013, 19:24
Läst:
242296 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Mallorca...

Sorry guy´s att jag inte hörts av på länge.. Har bara haft fullt upp med jobb av olika slag, rest lite och framförallt jobbat på boken. Så kul!!. Nu Mallis som sagt. Jag älskar den här ön!! Kom fram med Lena igår etermiddag och bor på underbara hotell Puro. Stort Tack till Mats Wahlström för all hjälp och trevligt bemötande här. Vi åt gott på La Boveda och tog en kort sväng på Abaco innan vi stupade i säng. Nu är det dags för lite shopping. Innan vi beger oss upp mot bergen och Deia. Det är skön sommarvärme här men lite molnigt så en tur på stan blir blir perfekt. Tack gulliga Peter Gröndahl för boken som låg på rummet när vi kom. Det blir skön kvällsläsning för mig i Deia. Återkommer snart med bilder.. går inte att lägga upp bilder just nu..

 Vad är det för fel Herr Erwik?? 

Och så löste det sig... Nu är vi i Deia.. Återkommer..

Kramar

Lu.

Vacker dörr till vårt badrum på Puro..

Lulu i Palma...

 

Skapad:
24 April 2013, 12:07
Läst:
251809 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Användarnamn
  2013-04-24, 13:39

  Gäst

  Härligt att höra ifrån dej
  "Avundas dej" Mallis !!
  Kram
  Lisa
  i ett idag soligt Skåne