Adidas

Här sitter jag i min nya Adidas jumpsuit och bloggar. Egentligen bloggar jag inte utan sitter här och jobbar på min spalt i NKPG/LKPG Magazine. Från och med nästa utgåva får jag ännu mer utrymme i tidningen. Dels har jag min kolumn men nu kommer ni också kunna se lite mer material i "bloggform". Missa inte det!

Väntar på att T ska komma hem från kontoret, vi ska gå till Nobu på "date". Sen ska vi ha filmkväll här hemma, tror vi äntligen ska se Hungergames ikväll. Den har legat här ett tag nu... I morgon ska jag försöka mig på att träna lite igen. Kan uppenbarligen inte använda vänster arm överhuvudtaget så jag slipper armhävningar tjohoo!!

Hmmm..vad mer händer här som jag kan berätta för er? På onsdag åker vi till Hamptons. Vi ska på en middag på Sunset Beach med massa bankkillar från Wall Street och deras fruar. Egentligen är jag inte sugen på att sitta med i den middagen, brukar vara ganska tråkigt men jag ska försöka spice it up lite:-)

 

På torsdag ska vi på ett Lanvinevent i Southampton, det ser jag mer fram emot. Torsdag ska jag ut med Cicci & Peter. Så är min vecka planerad än så länge....

 

Relationer är inte enkelt. Pratar inte bara om flickvän/pojkvän relation utan alla typer av relationer. Vänner, familj och jobb mm mm. Det är inte alltid medvind....

Men jag njuter av att må bättre och försöker fokusera på det positiva i mitt liv just nu.

 

Skapad:
21 August 2012, 02:13
Läst:
4649 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Dark

Jag har inte tid med att vara sjuk. Så är det bara. Igår gjorde jag håret lite mörkare, kände att jag behövde en förändring. Bara en tidsfråga innan jag tröttnar och vill bli ljusare igen:-) Men just nu känns det bra ialla fall!Urinvägsinfektionen har blivit bättre men jag hade jätteont i njurarna igår. Och i magen. Lever på tranbärsjuice och mediciner. Har kompisar på besök i stan så har inte tid att ligga hemma. Vi var på New Yorks nya hotspot Omars igår. Mysigt ställe!Vaknade i morse med hög feber och en igensvullen hals. Ska bara ligga i sängen hela dagen och jobba på datorn. Har massa email att skriva och saker att göra. Måste sova också. Snart kommer det vända. Det känner jag. Har bestämt mig för det. Fuck this darkness! Bli frisk och sedan ta nya tag. YOLO!
Skapad:
24 October 2014, 17:44
Läst:
1779 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Sophie
  2014-10-25, 03:04

  Gäst

  https://www.herbdoc.com/index.php/?c=1
  Kolla det! Brukade vara sjuk 4-5 ganger om aret men inte nu langre!

 • Sophie
  2014-10-25, 03:01

  Gäst

  Ater du probiotics? Om inte, gor det! Det finns ett marke som heter Trubiotics och det gor varldens skillnad i hur man mar! Kolla ocksa upp Dr Schultze. Han har nagot som heter Superfood. Drick en varje dag och det hjalper ocksa massor. Jag tror sidan ar www.herbdoc.com. Ska dubbel kolla. Krya pa dej!

Pride

Vaknade mitt i natten. Ensamt, kallt och tomt. Regnet smattrar på fönsterbläcken och natten är tystare än normalt. Inga brandbilar eller tutande yellowcabs. Låter som alla sover och jag är ensam vaken. Telefonen som alltid vibrerar är knäpptyst. Mina fötter är iskalla och magen svider. Sitter hukandes på en iskall toalett och gråter inombords av smärtan av varje droppe. Medicinen verkar alldeles för långsamt och nu kissar jag blod.

Jag behöver bli frisk, hitta lägenhet, flytta, jobba, tvätta, betala räkningar, jobba mer, boka möten, träna, städa och jobba lite till.

Nattens mörker och höstens kyla omsluter mig. Alla sover och jag är ensam med min smärta, ångest och oro. Vilken jävla ber-och-dal-bana jag lever i. Ju äldre jag blir desto högre blir topparna och dalarna djup sänker sig till nya nivåer. Balansen jag hade känns väldigt avlägsen och jag försöker bita ihop. Magen svider, magsåret tar sats och sätter klorna i mitt inre. Det gör ont. Jag mår illa.
Medfött i mitt DNA ligger strävan att vara stark. Jag är den stabila stöttepelaren. Lina är den som alltid hjälper, fixar och ordnar.
För mig att vara i underläge, be om hjälp och behöva backup är nästan förödmjukande och pinsamt. Jag vill verkligen alltid vara den starka. Detta är en utav mina svagheter och handikapp. Jag lider av en enorm stolthet.
Just nu går alla mina krafter åt till att fokusera på det positiva och krossa negativitet. Det finns inte plats för både oro och hopp. Jag måste välja mellan de två.


Tro inte att jag skriver för att ni ska tycka synd om mig. Detta är mitt utlopp för att släppa på trycket och hitta ny energi. I min kikare finns väldigt mycket positivt, kreativt och spännande. Jag har bara en tuff väg dit. Thats all.Skapad:
23 October 2014, 13:43
Läst:
3585 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Namn
  2014-10-24, 12:02

  Gäst

  Hej Lina!

  Jag mår lite liknande, ingenting känns okej och jag kämpar med en utbildning som jag innerst inne nog vet att jag vill klara, men som just nu bara känns meningslös. När börjar livet på riktigt liksom... Jag är lite tvärtom från dig dock, jag ber om hjälp hela tiden, mer än jag vill egentligen. Efteråt när jag ser att de faktiskt ordnar upp sig ändå ångrar jag att jag involverat så m

 • Monika Eklund
  2014-10-24, 08:08

  Gäst

  Fina Lina var rädd om dig o krya på dig...Kramar Monika...

 • Ida
  2014-10-23, 23:15

  Gäst

  Hoppas verkligen att du mår bättre snart! Din mage verkar inte må så bra :/

  Det är som de brukar säga "den friske har mååååånga önskningar, den sjuke har bara en...Ta hand om dig och tänk på att hälsan är det viktigaste!

 • Linnea
  2014-10-23, 21:20

  Gäst

  Ta hand om dig och krya på dig!!

 • Christina
  2014-10-23, 18:38

  Gäst

  Känner du inte att det vore skönare att vara "hemma" i stället när allt inte är 100? Jag som är jordens mammagris skulle sätta mig på planet direkt hem. Tycker du är otroligt stark som går lite mot strömmen. Kämpa på, snart vänder det! Kram

Välkommen till världen

Jag har blivit faster IGEN! Nu för tioende gången! Välkommen in till en galen familjj Måns. Din pappa är inte riktigt klok och kommer lära dig massa hyss:-) DU har världens finaste mamma och 2 gulliga syskon. VIlken bra start på livet! Dessutom har du också begåvats med en underbar faster som heter Lina, henne ska du alltid lyssna på för hon vet och kan bäst!!;-)Grattis Otto till en lillebror och Grattis Fia och Christian till ytterligare en son! Bra jobbat FIa!!!!!!:-))

Skapad:
21 October 2014, 03:57
Läst:
7457 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Media

Som jag nämnt i förbifarten har jag ett superkul projekt på gång! Lina Skandevall och jag har teamat ihop och ska släppa intervjuer/reportage med kända, intressanta, innovativa personer. Det bara kliar i fingrarna på mig och jag kan inte tänkta på någonting annat!

De senaste 10 åren har jag levt loppan och fått uppelva så himla mycket jag aldrig ens kunnat drömma om! En vacker dag skulle jag vilja släppa en bok, det är på min bucket list för oj vilken resa det har varit till 30! Jag har jobbat väldigt mycket men en hel del tur har jag blivid välsignad med. Arbete, tur, skinn på näsan , smak för äventyr och avsaknad av rädsla har varit mitt recept för lycka. Jag är (förhoppningsvis) långt ifrån halvvägs genom livet men har byggt upp ett enormt stort och värdefullt kontaktnät. Nu vill jag "skörda frukterna" av 10 års networking och göra något kreativt av det. I november kör vi igång med vårt projekt och det ska bli såå himla roligt. Ni kommer få följa vårt arbete här på bloggen! Det vill ni inte missa:-)


Skapad:
21 October 2014, 03:29
Läst:
7483 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Fredde
  2014-10-22, 23:37

  Gäst

  Hur går det med klockorna. Är det aktuellt fortfarande.
  Skött om dig.

Motvind

Det är ingen vind i ryggen för mig nu. Min tillvaro är jävligt kämpig om jag ska vara ärlig. Relationer, boende, höga utgifter och hälsa. När jag är under press och stress förvärras mina magproblem. Just nu har jag ont och mår skit. Känner att min kropp går på knänen. Trött konstant, sömnproblem och svårt att hitta motivation. Konditionen nästintill obefintlig och ganska många kilos övervikt. Ovanpå alla bekymmer har jag också fått en släng av urinvägsinfektion. GREAT.  Just nu är det inge kul alls att vara Lina Axmacher. Tycker det är plågsamt att bo i en resväska. Nästan alla kläder smutsiga och inte tillgång till tvättstuga. För att ha råd med flyttfirma IGEN och lägenhet måste jag leva som en kyrkråtta. Det är jag inte så duktig på. Men mitt jävlar anamma har jag inte tappat. Måste bara samla krafterna och sen ska ni få se att livet vänder igen. Jag har inpräntat i huvudet att det som inte dödar stärker.
Hösten är härlig här. Min favoritårstid tror jag faktiskt. Vintern är så himla kall och blåsig, sommaren alldeles för varm och fuktig men vår och sommar är helt perfekt!!! Det har varit alldeles lagom varmt den sista veckan. 20 grader på dagen och runt 14-15 på kvällen. Igår var första kvällen kylan började knacka på dörren. Hoppas det inte blir för kallt för alla mina jackor ligger nedpackade i ett förråd bland 100 omärkta lådor. Mardröm att behöva leta där. 

Mellan jobb, möten och lägenhetsjakt passar jag på att möta vänner jag saknat. Tog en lång härlig lunch i höstsolen här nere i SoHo häromdagen. Jag kommer aldrig tröttna på pulsen i NYC. Det är beroendeframkallande.
 

Min älskade Cicci. My sister from another mister.

När jag såg henne för första gången på 3 månader kunde jag inte hålla in tårarna. Jag har saknat henne såå. Just nu är jag också extremt känslig när jag har så många väggupp. Framför allt när det gäller relationer. När jag fyllde år kom 350 personer för att fira mig. Hur måga tror ni hjälper mig när jag just nu kämpar med olika prövningar. Problemet är att jag alltid förväntar mig mycket. Det gör jag för jag känner mig själv och har alltid varit en person som hjälper andra. För mig är det en självklarhet. Fråga vem som helst som känner mig väl så kan jag lova att de beskriver mig som en person som ALLTID sätter mina medmänniskor i första rummet. Därför känns egosim så främmande. Det ligger inte i mitt DNA och jag kan absolut inte relatera till det. Konsekvensen blir besvikelse. När ska jag lära mig att alla inte är måna om ngt annat än sitt eget bästa?  Men hur många gånger jag än blir sviken, så kommer jag aldrig att ändra mig eller min längtan att hjälpa. Har man möjligheten att hjälpa någon så SKA MAN DET. Det är min inställning och så lever jag. Punk slut. 

Min Cicci fångar mig alltid när jag faller. Och tvärtom.

 En annan vän jag håller kär. Nick. Vi har en kemi av guld.Ytterligare en tokskalle som jag bara älskar!!!!! RolloooooooHär har ni någon jag vill lyfta till skyarna. David Blaine om någon har hjälpt mig och funnits för mig ska ni veta. VIlket stöd han är. När man lever i en så ytlig värld så är det en eufori att ha någon som genuint bryr sig om en. Det är svårt att hitta. Tack gode Gud att David finns i mitt liv. Utöver en vänskap, tillit och kemi och vi dessutom väldigt roligt tillsammans.

Tack David för att du finns!
Han har precis släppt en ny kortlek!!!!

Gå in och köp!!!!!


http://shop.davidblaine.com/


Om ni kommer till NYC kan jag fixa er kortlek signerad:-) Bara att maila mig !

linaaxmacher@gmail.com

Skapad:
21 October 2014, 02:36
Läst:
7533 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • linaaxmacher (K30)
  2014-10-22, 19:00

  Tack för omtanke Robban, att jag är trött just nu är en konsekvens av mental stress orsakad av olika problem jag försöker lösa. Har ingenting med att bo utomlands att göra. Tack för att du kikar in här!

 • Robban
  2014-10-21, 14:23

  Gäst

  Hej Lina jag tycker att du ska kolla din blogg så ser du kanske varför du är trött .Du verkar inte landa någon stans utan du håller igång hela tiden och det orkar man inte.
  Kanske dax att bestämma sej för vad som är av värde i livet. Kanske gamla trygga Sverige inte är allt för dumt ?
  Sköt om dej och lycka till med vad du än gör med framtiden.

Inte så glammigt

Nu är jag äntligen tillbaka. Flyttat ut ur lägenheten, hyran går upp och upp för varje år och det blev alldeles för dyrt. Jag har sprungit Manhattan runt och letat nya men det är inte lätt. Har en jävligt tuff vecka och jag kämpar i motvind. Just nu är jag inneboende hos Rosie i SoHo. Burit och kånkat på väskor hela dagen. Jag är helt slut. HELT SLUT! Bara bita ihop hoppa in i en dusch och jobba resten av kvällen. Livet är en uppförsbacke just nu men med lite jävlar anamma, hjälp från vänner och en gnutta tur ska jag nog komma in på ett nytt bättre spår snart. Kändes vemodigt att stänga dörren till min lägenhet och lämna tillbaka nycklarna. Trivdes så himla bra där men på samma gång känns det spännande med ett nytt blad. What doesnt kill you makes you strongner!

Skapad:
14 October 2014, 22:36
Läst:
18798 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (7)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • asavesterlund (K15)
  2014-10-18, 19:34

  Lina lycka till! Du fixar detta ska du se! ❤️❤️❤️ Kram

 • Anna
  2014-10-18, 16:01

  Gäst

  Skriv enJag har kämpat med min övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

  Gissa om det blev någon resultatförbättring!

  Vissa påtalar för mig om nackdelarna men jag överbevisar de med fördelarna.

  Beställ din Efedrin på www.potensmedel.com
  kommentar

  Blogg: www.potensmedel.com

 • Monika Eklund
  2014-10-17, 07:43

  Gäst

  Lycka Till Lina du hittar något nytt snart som du trivs i...Kram...

 • Monika Eklund
  2014-10-17, 07:41

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Linnea
  2014-10-16, 12:53

  Gäst

  Trist! Lycka till i sökandet!

 • linaaxmacher (K30)
  2014-10-15, 17:38

  Jo men vi har inte hittat en ny lägenhet än....

 • Namn
  2014-10-15, 10:26

  Gäst

  Skulle du inte flytta ihop med en tjejkompis?

En bal på slottet...Anders och jag bjöd på middag på slottet i onsdags. Vi var 13 tjejer, Anders och Seanie BananieVI gjorde det bekvämt för oss och beställde mat från restaurang. Oxfilepasta och SkaldjurspastaEfter middagen tog vi en gruppbild. Har länge velat ha en fin bild på mig och mina flickor som jag kan rama in. Fotot är på redigering, ni får se resultatet så fort jag fått den!:-))

Det spökar på slottet och ingen ville sova själv. VI klämde ihop oss 4 st i varje säng! Jättemysigt:-)

Skapad:
10 October 2014, 12:34
Läst:
26184 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Michaela
  2014-10-11, 07:57

  Gäst

  Hej Lina!
  Jag har följt din blogg hur länge som helst! Såg dig ute i Norrköping och det kändes som jag kände dig, men det är bara för jag följt dig så länge :D Jag älskar din blogg, dina ärliga inlägga och dina åsikter. Tror Tillochmed jag gråtit till din blogg när jag läst vissa inlägg.
  Hoppa du inte slutar skriva!

  Jag har en fråga. Jag och min man(!) åker till New York på vår "honeymoon" 23 okt. Och undrar hur det är med nattklubbar att komma in. Har läst en del när jag googlat att det är svårt att komma in för killar, om de inte har "köpt" ett bord. Men hur är det att komma om helt "random"? Är ser värt att ta sig in på nattklubbar? Eller tror du det är kört för
  Oss?

  Ha det så bra!
  Kram
  Michaela

Möte

Det börjar dra ihop sig för avfärd. Mycket att styra med och planera. Lina S & jag hade ett superbra möte på Magnentus. Vi smider planer för våra kommande intervjuer och reportage. Ni får veta mer om det när allt är påbörjat!Idag är en dålig dag. Ont i magen och känner mig allmänt deppig. Men det vänder snart igen. Ställde mig på vågen. Gått upp 5 kilo. I November ska jag ta tag i det. Vill trivas i mitt eget skinn igen. Ska nog börja med spinning igen tror jag. Saknar det lite ibland. Men det har varit värt vartenda gram. Finns nog inget jag njuter så mycket av som svensk mat. Ikväll ska Danne och jag bjuda på middag. Vi ska laga tacopaj! Hoppas jag kan känna mig lite piggare och gladare ikväll.....
Skapad:
10 October 2014, 12:26
Läst:
26201 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.