Adidas

Här sitter jag i min nya Adidas jumpsuit och bloggar. Egentligen bloggar jag inte utan sitter här och jobbar på min spalt i NKPG/LKPG Magazine. Från och med nästa utgåva får jag ännu mer utrymme i tidningen. Dels har jag min kolumn men nu kommer ni också kunna se lite mer material i "bloggform". Missa inte det!

Väntar på att T ska komma hem från kontoret, vi ska gå till Nobu på "date". Sen ska vi ha filmkväll här hemma, tror vi äntligen ska se Hungergames ikväll. Den har legat här ett tag nu... I morgon ska jag försöka mig på att träna lite igen. Kan uppenbarligen inte använda vänster arm överhuvudtaget så jag slipper armhävningar tjohoo!!

Hmmm..vad mer händer här som jag kan berätta för er? På onsdag åker vi till Hamptons. Vi ska på en middag på Sunset Beach med massa bankkillar från Wall Street och deras fruar. Egentligen är jag inte sugen på att sitta med i den middagen, brukar vara ganska tråkigt men jag ska försöka spice it up lite:-)

 

På torsdag ska vi på ett Lanvinevent i Southampton, det ser jag mer fram emot. Torsdag ska jag ut med Cicci & Peter. Så är min vecka planerad än så länge....

 

Relationer är inte enkelt. Pratar inte bara om flickvän/pojkvän relation utan alla typer av relationer. Vänner, familj och jobb mm mm. Det är inte alltid medvind....

Men jag njuter av att må bättre och försöker fokusera på det positiva i mitt liv just nu.

 

Skapad:
21 August 2012, 02:13
Läst:
4650 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Gästblogg av min mamma

För många år sedan satt "lille Kalle" och skrev en kria i sin bänk över ämnet" bronsåldern". Han gick kanske i 3:e klass i dåtidens folkskola och hans uppsats skulle visa, att han insåg vad begreppen inledning,avhandling resp.avslutning innebar.För den som inte vet,så sträckte sig denna tidsperiod ( d.v.s. bronsåldern ) från omkr. 1500 f.Kr. - ung.500 f.Kr.Det var då man kommunicerade via runor. Kalles avslutning bestod av en mening. "Snöpligen sålunda slutade bronsåldern."
 Nästan dagligen småler jag åt Kalles historiska perspektiv och synsättet hjälper mig ofta att tackla tidens gång. Jag innefattar då t.ex.åldrandet och ofrånkomliga förändringar i vårt dagliga liv. En del är smärtsamma - som när aktiva, stimulerande perioder av vänskapsband bryts eller lycklig barndom går över i mer komplicerad ungdom. Man inser givetvis först efter många år av livserfarenhet vad växlingen innebar.
När jag nu läser Linas senaste blogginlägg ,tror jag, att hon äntligen är på väg att glida över i vuxenlivets lite hårdare kravliv. Jag hälsar henne välkommen! Samtidigt är jag förundrad över, att hon på en och samma gång hoppar från reflektioner kring mode, smink och div. ytliga företeelser till tankar kring väsentligheter i livet. Det ena måste naturligtvis inte utesluta det andra. Dock tycker jag mig ana lite mer balans , där all flärd får ge vika för lite mer allvar. Ingen jublar mer än en gammal mamma.Hon som inte får lämna huset utan att sminka sig - om Lina får bestämma.
 Det är inte det yttre som är viktigt. Rynkor och gråa hårstrån behöver inte kamoufleras.(Och ni läsare anar inte hur vacker Lina är utan smink!) Helst skulle jag vilja infoga ett foto , men jag vet att hon skulle regissera bort det.
I morse var marken vit av frost och en lång sommar är slut- "snöpligen sålunda slutade sommaren 2014".Jag lyssnar gärna på Eva Cassidys musik ännu en gång.Trädgården går till vila och jag har just plockat in de sista rosorna.

Livet går vidare och jag kommer att  le åt lille Kalles ord ofta- inte bara när livet går in i en ny och ev. jobbigare fas -utan även vid mer obetydliga episoder : som t.ex. när man blir serverad en fantastisk crême brulé - i en på tok för liten kopp - och den plötsligt är uppäten. Det är också snöpligt! Eller när en trevlig kväll med goda vänner måste ta slut. Lev i nuet och följ min kloka dotters råd i det fallet!
När jag tvingar in mina reflektioner bland Linas tankar, så inser jag, att ni läsare är mycket yngre än jag och jag känner mig som en katt bland hermelinerna. Det jag vill förmedla till er är, att det ibland är svårt att hänga med i era svängar.Jag hänfaller ibland åt att parodiera ert livsmönster.Dock njuter jag samtidigt åt att vara bland er. Stort tack till Lina och ER!
Nu ska jag lyssna på musik av Händel och "Dagen är nära, mörkret försvinner". Försöka ta er tid att göra detsamma!

 

Skapad:
30 October 2014, 15:46
Läst:
1360 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Sköt dig själv och "skit" i andra

Tänkte ta upp något som jag gått och irriterat mig på ett tag nu. Folk är så nyfikna och älskar att lägga sig i andras liv. Framförallt mitt måste jag säga men det är baksidan av myntet när man väljer att vara öppen och offentlig som jag. Hur ofta tror ni inte jag finner mig i denna konversation; Hur gammal är du? Oj, TRETTIO!?? Men har du inga barn än?? När ska du skaffa barn? Klockan tickar vet du....

WTF!?

Ni måste vara många där ute som upplever detta. Jag har nu mina 20s i backspegeln och mina 30s i full swing. Jag trivs med mitt liv och har aldrig haft längtan efter barn. Nu har jag spenderat 10 år utomlands och fokuserat på mitt eget liv. Vad jag vill göra, vart jag vill åka, vad jag vill uppleva och vilka erfarnheter jag vill stoppa ner i min ryggsäck, det jag ska bära med mig resten av livet. Det har varit och ÄR underbart. I do me. To the fullest!

Om mitt tonårs-jag skulle se mig själv nu så vet jag att jag hade varit stolt. Jag har levt till fullo och tagit tillvara på varje dyrbar minut. På sätt och vis kan jag tycka att livet känns mer spännande utan en plan. Det är en strapats och jag njuter av varje steg. Trots att det inte passar in i den svenska mallen för fem öre.

Men man får liksom aldrig riktigt luta sig tillbaka och njuta av resan för där finns samhället och knackar på axeln. -Du glömmer väl inte bort att du måste gifta dig och skaffa barn va? Ha inte för roligt för det är verkligen på tiden att du börjar tänka på refrängen. Du är ju 30 nu vet du....

Nu har jag tack och lov (vad jag vet) inget problem med fertilitet men TÄNK OM det var så att man inte kunde få barn och verkligen led utav det. Herre jävlar vilken plåga att få frågan varje dag varför man inte skaffat barnvagn!?

Det är faktiskt en privat angelägenhet när, om och hur man vill skaffa barn. Absolut ingen fråga man vill svara på dagligen. IT IS NONE OF YOUR BUSINESS!

För att vara ärlig vet jag faktiskt knappt vad jag vill längre. Är det en dröm att hitta "den rätte" (finns han!??) förlova sig, slå på stort med ett mega-bröllop och skaffa barn. Efter allt jag har sett har jag till viss del blivit avskräckt av tanken på äktenskap. De lyckligt gifta och trogna som jag känner, kan jag i princip räkna på en hand.


Kanske tynar det gamla idealet av en kärnfamilj bort mer och mer. Mitt romantiska jag har nog blivit en svårflörtad och sträv tjej med (kanske för mycket?) skinn på näsan. Att lita på en man känns väldigt avlägset och nästan som en illusion. Går det?

Jag är ett barn av min tid. En produkt av min generation.

Kanske lite sorgligt men faktiskt helt sant.Skapad:
30 October 2014, 07:20
Läst:
2004 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Grow up

Ytterligare en dag från helvetet. 
Vaknade med nackspärr (som vanligt) Ingen frukost hemma, bor i en lägenhet där hemmalagad mat inte existerar. Så lever de flesta här i NYC. Man ägnar mer tid på restauranger än vid sitt eget köksbord, om man ens har ngt.

Telefonen hade inte laddad under natten så batteriet var nere på 3%. Stressfaktor att man inte hinner ladda upp till 100 innan man ger sig ut på gatorna. Hade ett möte med en mäklare för att titta på en lägenhet. Precis när jag ska stressa iväg ringer banken. Någon har stulit mina uppgifter och gett sig ut på shoppingspree. GREAT!

Vilken bra dag:-(

Detta innebär att nu är mitt kreditkort spärrat och jag befinner mig i en taxi med 20 dollar på fickan som ska räcka tills jag fått mitt nya kort. Chauffören kan inte köra bil och gasar till sporadiskt så min nackspärr nu utveklats till whiplash. Samtidigt bromsar han var 10e meter. Av denna färd blir jag nu illamående och vill spy ut genom rutan mitt på Park Avenue. 

Äntligen framme, kommer upp i lägenheten (storleken mindre än skokartong) För att flytta in måste vi betala nästan 100.000 SEK.

Suck. Glöm det.


Springer till banken på Lexington Avenue, eftersom jag nu inte har några kontanter kvar till ytterligare en taxiresa. Väl inne på detta bankkontor får jag stå i kö 20 min. Detta är något jag absolut inte har tid med. Kommer fram till kassan och berättar vad som hänt. Gubben på andra sidan glaset vägrar hjälpa mig eftersom mitt ID inte "gäller" (det gör det visst) Han säger att jag måste åka hem och hämta mitt pass. Jag ger mig ut igen för att på fot ta mig till lägenheten och hämta mitt pass. Nu börjar det spöregna. Bara att bita ihop och fortsätta lunka. Kvarter efter kvarter.

Hur som helst, jag fick nytt kreditkort efter mycket om och men.


Nästa ärende, Zara för att lämna tillbaka ett klädesplagg som inte passade. Ytterligare en lång kö. Väl framme får jag ytterligare en nitlott. För sent att lämna tillbaka. Bara att behålla denna trasa i storlek för liten.


Hade egentligen tänkt att köpa en outfit för Halloween på vägen hem men jag struntade i det. Jag sparar det till en annan dag men bättre förutsättningar.


Istället gick jag på massage. Dyngsur och frusen hängde jag upp mina blöta kläder på kroken och la mig på britsen under ett varmt täcke. Samma sekund som jag lade huvudet på kudden och blundade ringer telefonen. Två människor som jag älskar från djupet av mitt hjärta är osams, bråkar och skriker. Detta är plågsamt för mig att höra för jag vill båda väl och att vi alla ska vara glada och må bra. Efter att ha hört detta urartade bråk över telefonen tappade jag mitt sista hopp att ngt bra skulle komma ut från denna dag. Har varit en riktig jävla skitdag.

Från början till slut.

Ett under att jag lyckades ta mig hem utan att bli överkörd av en buss också!

 

Väl hemma beställde jag en pizza, en stor läsk och tog fram min sparade påse med svenskt godis. Skulle egentligen gått på middag ikväll men väl under filten på soffan fanns det inte en chans att jag tänkte ge mig ut igen.


Trots allt detta är är ändå en dålig dag i NY bättre än en bra dag någon annanstans!

Har surfat runt lite på nätet och hittade en kul sida som listade tecken på att du börjar bli vuxen. För idag känner jag mig faktiskt för en gångs skull väldigt vuxen. Livet är minsann inte alltid en lek. det ska gudarna veta.


Du börjar bli vuxen när;

 • Du värdesätter egentid. Att få vara hemma i lugn och ro. Ensam.
 • Du uppskattar ett riktigt gott vin.
 • Du stannar hellre hemma och tittar på Netflix än att gå ut och festa.
 • Du ser kläder i affären och tänker; Jag är för gammal för att ha på mig det där
 • Du sparar ihop till möbler som inte kommer från IKEA
 • Du har börjat inse värdet i fint porslin och bra köksredskap
 • Du har ett sparkonto du sätter över pengar till varje månad

 

Jag har faktiskt samlat på mig en hel del vuxenpoäng men jag har en bit kvar. Det för mig in på nästa lista jag vill att ni ska läsa. Några "lifelessions" som jag själv har erfarenhet av.


 • Bränn inte broar. Karriärsmässigt. Försök att inte klippa band, du vinner på det i långa loppet.  Det är smart att med jämna mellanrum hålla kontakten med människor du jobbar med eller för. Man vet aldrig när era vägar korsas igen, kanske kommer du behöva deras hjälp eller kanske kommer ni jobba tillsammans igen. Om du varit otrevlig eller oschysst mot någon, förvänta dig aldrig att de ska göra något för dig i framtiden. Däremot finns det broar man absolut ska bränna -and if that’s the case, may the bridges you burn light your way.
 •  Nästan allting händer av en anledning. Alla har en egen agenda och plan. Kanske fick du sparken för att din chef var skyldig någon en tjänst. Jobbet du sökte fick någon annan som var underkvalificerad men var kompis med chefen. Detta kommer alltid att hända. Folk har baktankar och det kan man aldrig ändra på. Utgå ifrån att alla har alternativa motiv.
 • Hårt arbete leder inte alltid till framgång. Vi blir lärda som små att försöka vårt bästa är egentligen allt som räknas. Så fungerar det inte i vuxenlivet. Man måste göra sitt bästa och även visa positiva resultat som ger penningvärde. Folk bryr sig inte om du försöker ditt bästa. Du kan jobba dygnet runt och hugga av dig högerarmen. Uppoffringen kommer vara för intet om inte produkten av ditt arbete har ekonomisk vinning. Kapitalism.
 • Tjejer är elaka mot varandra. Detta är något jag har mött mycket av. Väldigt mycket. Man bli dömd vart man än går, hur man än ser ut. Beknata ordnar fester och bjuder inte dig. Dina kollegor kommer äta lunch tillsammans men utesluta dig. Det spelar ingen roll hur mycket ens mamma uppfostrat en att man ska vara snäll mot andra, dela med sig och visa respekt. Du kommer ändå få uppleva grymhet och utanförskap av andra. Detta är förjävligt men en del utav verkligheten.
 • Sätt in pengar på ett sparkonto. Du kommer behöva det förr eller senare. Jag önskar att jag insåg detta tidigare...
 • Någon kommer alltid vara bättre. Vem du än är så kommer det alltid finnas någon som är bättre, smartare, rikare, snyggare, smalare eller mer framgångsrik. Thats life. Jämför inte med andra utan tävla med dig själv. Be your own best!
 • Ändra inte på dig för någon annan. Om du behöver justera din personlighet för att vara accepterad av någon annan är detta inte rätt partner. Var dig själv till 100% och du kommer attrahera rätt typ av människor!
 • Läs böcker. Detta är något jag är dålig på men jag ska bli bättre! Om man kontinuerligt läser litteratur utvecklas man. Det är nyttigt och produktivt att lära och växa. Varje dag ska man läsa och skriva. Även om det bara är ett email till en vän men skriv. Det är hälsosamt!
 • Egentid. Det man i yngre år tyckte var ensamt och tråkigt förvandlas till något ovärdeligt. Sätt tid åt sidan för dig själv och njut av den!
 • Du kommer bli lurad och besviken. Var förberedd på detta. Polisen kommer hitta sätt att ge dig böter, staten kommer hitta nya möjligheter att kräva dig på skatt, vänner kommer svika dig och du kommer bli screwed over till höger och vänster. Detta händer alla. Var beredd på det och gå vidare!
 • Be nice! Alla du möter går igenom en kamp du inte vet något om. Man ska vara trevlig och snäll mot folk. Ett leende eller vänligt ord kostar inget! Glöm inte det:-)
 • Döm inte någon. Detta är för mig den viktigaste punkten. Vi är alla olika. Kommer från olika bakgrund, har olika uppfostran och vi alla föds med olika förutsättningar i livet. Vad som är självklart för dig kanske är en dröm för någon annan. Det som glädjer och underhåller mig kanske är en plåga för dig. Låt alla få vara precis hur dom vill och döm inte dina medmänniskor för våra skillnader. Tänk vad tråkigt det skulle vara om vi alla var likadana!Skapad:
30 October 2014, 06:31
Läst:
2073 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Anna
  2014-10-30, 11:59

  Gäst

  Jag tycker så mycket om dig och tänker på dig. Jag är "bara" 24 och bor också utomlands själv, har som du också ett väldigt nära band med min famil som man saknar så mycket men lusten att leva någon annanstans är så stor. Men vissa dagar hade man bara velat komma hem till mammas varma soffa och mat, eller hur ? Jag tycker du är duktig, stark, modig och framförallt verkar du otroligt snäll. Kram Anna

Jakt

Denna vecka är jag på jakt.

 På jakt efter ny lägenhet, ny halloween utklädnad, intressanta personligheter att intervjua och skriva reportage om och på jakt efter nya äventyr i vanlig ordning.

I förrgår lyckades jag jaga reda på en gammal kompis som jag inte sett på länge. Vi lagade mat, åt goda ostar, drack gott vin och hade en riktigt mysig hemmakväll. Jag älskar att sitta i ett soffhörn med ett glas vin i handen och prata hela natten lång:-) Tur att jag har vänner som orkar lyssna hahahaIgår var jag i Puff Daddys studio med Mario. Det är ascoolt att få vara med och se hur de producerar ny musik. Om jag bara kunde sjunga skulle jag varit rockstjärna för längesen! Men nu kan jag tyvärr inte sjunga så jag får nöja mig med att vara vanlig dödlig..:-((Jakten på lägenhet fortsätter. Detta är varken roligt eller lätt. När man hittar ngt bra så är det något annat som inte funkar. Ligger i ett dåligt neighbourhood eller så är det helt enkelt för dyr. Denna hittade jag idag, vi ska åka och titta imorgon! Vad tycker ni?Av bilderna att döma så sr den fantastisk ut. Tyvärr ligger den lite högt upp men att gå på visningen skadar ju inte....


Cash har blivit en riktigt duktig fiskar-vovve! Titta så söt och stolt hon är över att på egen hand fångat en gädda!!!På fredag är det Halloween. Det finns ingetn som älskar att klä ut sig mer än jag, tro mig!! I år känns det dock inte lika kul eftersom jag inte är settled in än men jag ska försöka hitta nån kul dräkt och hoppas att den rätta känslan infinner sig!Skapad:
29 October 2014, 19:00
Läst:
2806 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Anonym
  2014-10-30, 21:13

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Strega
  2014-10-29, 21:54

  Gäst

  Lägenheten ser spännande ut! Och vilken duktig hund!

 • ÅC
  2014-10-29, 21:29

  Gäst

  Lägenheten verkar fin. Passar nog dig bra som gillar att bjuda hem vänner på mat. Det finns gott om plats både i kök och andra utrymmen.
  Men det är alltid svårt att bedöma från foton. Mäklare är experter på att ta fina bilder...

Rock

Tack och lov jag mår bättre! Vilken lättnad. Jag njuter av varje sekund utan smärta. Underbart! Men jag måste bara visa något underligt. Läste på baksidan av min medicinförpackning. Ser ni vad det står!?? Konstigt....

Den friske har många önskningar med den sjuke har bara en... Man ska aldrig ta sin hälsa förgivet!

Efter att ha legat rastlös och sjuk i sängen flera dagar hoppade jag in i en varm dusch och gav mig ut för att träffa vänner. Matt har jag känt i många år och han är världens goaste! Här sitter vi på MOndrian Hotell i SoHo. Vi satt i 4 timmar och pratade, tiden bara flyger iväg när man har roligt.Lite senare på kvällen kom Macke som är på besök från Norrköping och mötte upp oss! Mackes blogg hittar ni här:

http://nt.se/bloggar/macke-on-tour/mdb-scs/?blog=10268575&entry=10302881


Han är här och spelar, jag är såå stolt över min rockstjärna!!!!
Macke, jag och Cicci barhoppade lite downtown. Återigen, det är så himla skönt att må lite bättre!Igår hade jag en jättemysig söndag. Åt, sov, åt igen och somnade om. När jag varit sjuk har jag haft så ont i magen och svårt att äta. Men det tog jag igen igår! Kinamat till frukost, pizza till lunch och hamburgare på kvällen. Inte så nyttigt för min kropp men det gjorde underverk för själen!På kvällen gick Macke och jag på bio. Även där åt jag massa gott. Popcorn, chips med smält ost och drack massa läsk. Yum yum yum!Vi såg två filmer. Båda var jättebra!!!!!!!!!!! Riktiga nagelbitare, både Macke och jag rekommenderar dessa till er:-)


 

 

Skapad:
27 October 2014, 17:05
Läst:
5412 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Dark

Jag har inte tid med att vara sjuk. Så är det bara. Igår gjorde jag håret lite mörkare, kände att jag behövde en förändring. Bara en tidsfråga innan jag tröttnar och vill bli ljusare igen:-) Men just nu känns det bra ialla fall!Urinvägsinfektionen har blivit bättre men jag hade jätteont i njurarna igår. Och i magen. Lever på tranbärsjuice och mediciner. Har kompisar på besök i stan så har inte tid att ligga hemma. Vi var på New Yorks nya hotspot Omars igår. Mysigt ställe!Vaknade i morse med hög feber och en igensvullen hals. Ska bara ligga i sängen hela dagen och jobba på datorn. Har massa email att skriva och saker att göra. Måste sova också. Snart kommer det vända. Det känner jag. Har bestämt mig för det. Fuck this darkness! Bli frisk och sedan ta nya tag. YOLO!
Skapad:
24 October 2014, 17:44
Läst:
10076 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Ida
  2014-10-26, 23:54

  Gäst

  Hoppas att du mår bättre nu!
  Låter otäckt om det gått upp i njurarna och gör ont bak i ryggen, Pata (min man) är ju transplanterad och förstörda njurar är inget att leka med....

  Du verkar ha fått väldigt mycket problem med hälsan sista året, förstår att det inte passar in i din livsstil, men försök ändå sätta din hälsa först, annars kommer du inte kunna leva aktivt senare istället...

  Ta hand om dig och krya på dig!
  Och sätt dig själv och din hälsa först! Du kan inte hjälpa alla andra och få dem att må bra om du själv mår dåligt!

  Kram

 • Sophie
  2014-10-25, 03:04

  Gäst

  https://www.herbdoc.com/index.php/?c=1
  Kolla det! Brukade vara sjuk 4-5 ganger om aret men inte nu langre!

 • Sophie
  2014-10-25, 03:01

  Gäst

  Ater du probiotics? Om inte, gor det! Det finns ett marke som heter Trubiotics och det gor varldens skillnad i hur man mar! Kolla ocksa upp Dr Schultze. Han har nagot som heter Superfood. Drick en varje dag och det hjalper ocksa massor. Jag tror sidan ar www.herbdoc.com. Ska dubbel kolla. Krya pa dej!

Pride

Vaknade mitt i natten. Ensamt, kallt och tomt. Regnet smattrar på fönsterbläcken och natten är tystare än normalt. Inga brandbilar eller tutande yellowcabs. Låter som alla sover och jag är ensam vaken. Telefonen som alltid vibrerar är knäpptyst. Mina fötter är iskalla och magen svider. Sitter hukandes på en iskall toalett och gråter inombords av smärtan av varje droppe. Medicinen verkar alldeles för långsamt och nu kissar jag blod.

Jag behöver bli frisk, hitta lägenhet, flytta, jobba, tvätta, betala räkningar, jobba mer, boka möten, träna, städa och jobba lite till.

Nattens mörker och höstens kyla omsluter mig. Alla sover och jag är ensam med min smärta, ångest och oro. Vilken jävla ber-och-dal-bana jag lever i. Ju äldre jag blir desto högre blir topparna och dalarna djup sänker sig till nya nivåer. Balansen jag hade känns väldigt avlägsen och jag försöker bita ihop. Magen svider, magsåret tar sats och sätter klorna i mitt inre. Det gör ont. Jag mår illa.
Medfött i mitt DNA ligger strävan att vara stark. Jag är den stabila stöttepelaren. Lina är den som alltid hjälper, fixar och ordnar.
För mig att vara i underläge, be om hjälp och behöva backup är nästan förödmjukande och pinsamt. Jag vill verkligen alltid vara den starka. Detta är en utav mina svagheter och handikapp. Jag lider av en enorm stolthet.
Just nu går alla mina krafter åt till att fokusera på det positiva och krossa negativitet. Det finns inte plats för både oro och hopp. Jag måste välja mellan de två.


Tro inte att jag skriver för att ni ska tycka synd om mig. Detta är mitt utlopp för att släppa på trycket och hitta ny energi. I min kikare finns väldigt mycket positivt, kreativt och spännande. Jag har bara en tuff väg dit. Thats all.Skapad:
23 October 2014, 13:43
Läst:
11853 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (6)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Anna Sjölander
  2014-10-26, 17:40

  Gäst

  Styrka är att be om hjälp när man mår dåligt. Tänk på det. Tycker du att dom du hjälper är svaga. Det tror jag inte. Var rädd om dig.

 • Namn
  2014-10-24, 12:02

  Gäst

  Hej Lina!

  Jag mår lite liknande, ingenting känns okej och jag kämpar med en utbildning som jag innerst inne nog vet att jag vill klara, men som just nu bara känns meningslös. När börjar livet på riktigt liksom... Jag är lite tvärtom från dig dock, jag ber om hjälp hela tiden, mer än jag vill egentligen. Efteråt när jag ser att de faktiskt ordnar upp sig ändå ångrar jag att jag involverat så m

 • Monika Eklund
  2014-10-24, 08:08

  Gäst

  Fina Lina var rädd om dig o krya på dig...Kramar Monika...

 • Ida
  2014-10-23, 23:15

  Gäst

  Hoppas verkligen att du mår bättre snart! Din mage verkar inte må så bra :/

  Det är som de brukar säga "den friske har mååååånga önskningar, den sjuke har bara en...Ta hand om dig och tänk på att hälsan är det viktigaste!

 • Linnea
  2014-10-23, 21:20

  Gäst

  Ta hand om dig och krya på dig!!

 • Christina
  2014-10-23, 18:38

  Gäst

  Känner du inte att det vore skönare att vara "hemma" i stället när allt inte är 100? Jag som är jordens mammagris skulle sätta mig på planet direkt hem. Tycker du är otroligt stark som går lite mot strömmen. Kämpa på, snart vänder det! Kram

Välkommen till världen

Jag har blivit faster IGEN! Nu för tioende gången! Välkommen in till en galen familjj Måns. Din pappa är inte riktigt klok och kommer lära dig massa hyss:-) DU har världens finaste mamma och 2 gulliga syskon. VIlken bra start på livet! Dessutom har du också begåvats med en underbar faster som heter Lina, henne ska du alltid lyssna på för hon vet och kan bäst!!;-)Grattis Otto till en lillebror och Grattis Fia och Christian till ytterligare en son! Bra jobbat FIa!!!!!!:-))

Skapad:
21 October 2014, 03:57
Läst:
15739 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.