Smärta

Det är svårt för mig att skriva, blogga och svara på alla mail just nu. Hoppas ni förstår. I morgon ska jag till en handspecialist kl 11.45. Vill faktiskt ha kvar gipset. Känns tryggt. Är väldigt rädd att slå i tummen. Kan inte lyfta någon tyngd överhuvudtaget med handen. Värker i handleden konstant. Har också fått magsår eller magkatarr. Det är diagnosen jag ställt själv ialla fall. Ska till doktorn and det också i morgon. Jag har kräkts hela natten och magen svider och bränner. Mår inte alls bra nu Vill egentligen bara ha min mamma här nu.... Det värmer att få bilder hemifrån i alla fall!

Skapad:
13 augusti 2012, 22:02
Läst:
4833 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (6)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Namn
  2012-08-15, 11:29

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • linaaxmacher (K29)
  2012-08-15, 01:32

  Tack för alla fina inlägg!!!! Alltid kul att se vad ni läsare skriver!
  Mrs M, jag försöker få över mamma men det är mycket som ska klaffa. Hon åker till Tyskland nu snart så jag får vänta.... Mammor är det bästa som finns!!

  Kramar till er alla!!

 • Mrs.M.
  2012-08-15, 01:00

  Gäst

  Jag vet. Mamma är alltid bäst. Förlorade min egen när jag bara var tonåring och nu är jag mycket äldre.... Ibland när livet är alldeles för hårt så brukar jag alltid önska att hon fanns.. Liksom fråga varför hon lämnade mig? Det klart att jag saknar henne även när inte allt går åt pipan men hon finns i mitt hjärta och hennes foto bredvid mig vid sängen.

  Ta över henne!! Om så bara för en weekend om hon egentligen inte har mer tid!

  Du skriver alltid så fint. Var rädd om dig.

  Stor KRAM

 • hallå
  2012-08-14, 21:38

  Gäst

  Hej Lina, det där såg verkligen inte bra ut, hoppas det var en bild från innan gipset....? Tummen ser ju helt av ut!!!
  Hoppas du får bra hjälp i morgon med både tumme och mage.
  Sköt om dig, kram

 • Sanna
  2012-08-14, 16:19

  Gäst

  Krya på dig Lina, vilken underbar bild på mamma och hundarna....

 • Namn
  2012-08-14, 13:53

  Gäst

  Tycker verkligen synd om dig Lina - vilken maximal otur!!
  Nu måste du "betat av" olyckshändelser för låååååång tid...

  Krya på dig!

  Vi är många som läser din blogg och tänker på dig även om vi är dåliga på att kommentera!
  Du är kanon!

  Kramar från Norrköpingsbrudarna

Vår!

Vi har verkligen haft aprilväder! Det svänger mellan snö och 25 grader varmt.


I torsdags gjorde jag en riktigt vårstädning. Skakat alla mattor, vädrat, dammat, diskat, tvättat, bäddat rent, dammsugit, skurat golv, rengjort köksskåp, putsat fönster och organiserat om i garderoben. Gud så skönt när det är klart! et luktar som ett blomsterland här inne nu:-)På kvällen lagade jag mat och gjorde ett gott vatten med gurka, citron, jordgubbar och mynta.Nyttiga kycklingtacos. Grillad kyckling, paprika, rödlök, gurka, tomat och en hemmagjord chipotlle aioli. Spicy, nyttigt, lätt och supergott!Det bästa jag vet, min goda vanilj och jordnötsdipp.Jag bakade också två tårtor. Den ena gav jag till personalen nere i lobbyn och den andra till killarna i spritaffären runt hörnet. De blev jätteglada:-)

Skapad:
20 april 2014, 19:41
Läst:
696 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Kollegor i branschen

Det har varit full rulle här. Har jobbat en del och umgåts med mina vänner som också jobbar i samma bransch. Kul att kunna kombinera nytta med nöje!

Cicc, Rosie och jag på BoucneCicci gör en promotion på Amber Upper West Side och jag supportar

Hinner inte skriva mer nu, ska iväg på möte. Ciao!
Skapad:
18 april 2014, 00:23
Läst:
3136 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Julia84
  2014-04-20, 21:16

  Gäst

  Jag tycker du verkar vara en ambitiös tjej med stort hjärta-kör hårt!

 • Ingalill (Ninna) Norrköping
  2014-04-19, 23:46

  Gäst

  Jamensedär, nu fick vi ju svar på alla frågor i kommentarerna! Det är ju så intressant att få höra om ditt liv i NY! Kan förstå, att du kan behöva tid själv att bearbeta saker, innan du skriver här! Det är väl sån snurr i ditt liv, så du glömmer väl bort dina bloggläsare ibland! Jag läser o kan ibland undra, hur det är med din tumme, som ditt ex, satte sig på? Blev du bra?

 • Lea
  2014-04-19, 22:27

  Gäst

  Önskar dig en Glad Påsk .

 • Fredde
  2014-04-19, 18:53

  Gäst

  Hej igen.
  Igentligen förstår jag inte varför jag följer din blogg men något är det som gör den så intressant.
  Faktiskt den ända blogg jag läser.
  Hoppas du blir mer motiverad efter kritiken ,vi vet att du kan.
  Din släkt skiter jag i men skriv gärna och ta bilder av NY och dina resor världen över.
  Kram Fredde

 • linaaxmacher (K29)
  2014-04-19, 17:55

  Det hjälper mig att höra från er läsare så jag vet vad ni vill läsa om här. Ibland tryter både min motivation och tid men när jag får gensvar fråm er tänds lågan på nytt! Glad påsk alla läsare! Tcak för inlägg Linn & Fredde, kramar Lina!

 • linaaxmacher (K29)
  2014-04-19, 17:53

  Det är ju en del av livet... Jag är absolut inte oansvarig, det kan jag lova dig Linn. Drömmande ja, oseriös nej, missnöjd-absolut inte! Däremot har jag alltid en strävan mot bigger and better. Vill inte det ska förväxlas med missnöjd för jag är väldigt nöjd med livet. Mitt stjärntecken är tvilling, jag är impulsiv och blir lätt uttråkad. Rastlös och en lättsam person. Förlovningen är bruten. VI är inte ihop. Det gick väldigt fort, för fort. Tajmingen var fel och det var helt enkelt inte rätt. Vi är goda vänner och absolut inga hard feelings!

 • linaaxmacher (K29)
  2014-04-19, 17:50

  Hej Linn & Fredde!

  Tack för era inlägg och tack för att ni följer mig här! Jag tar er kritik på rätt sätt och det glädjer mig att ni hör av mig. Det ger mig motivation att skriva mer, bättre och oftare. Ni frågar om mina jobb. Jag har aldrig lämnat Christiania Vodka, det har jag kvar! Däremot jobbar jag också för Jacob på deltid. Affären med dollarmiljonären du nämde Fredde är i rullning. Advokaterna skriver papper nu och när kontrakten är påskrivna kan jag berätta för er vad det är för affär. Men som vanligt tar saker och ting längre tid än man tror. Vad gäller spritbranschen så är vi inte promotingirls utan jobbar direkt för spritbolaget. Vi har möten på dagarna men jobbar även mycket nätter. Jag trivs jättebra just nu men det är inget jag kommer jobba med i det långa loppet. Ang mina trasiga släkt förhållanden är det fler än jag inblandade. Om jag får säga det sjäkv är jag en enkel person och jag tror alla som känner mig kan instämma. Men vem man än är så stöter man alltid på konflikter.

 • Fredde
  2014-04-19, 07:12

  Gäst

  Hej.
  Kan faktiskt hålla med Linn. Projekt hit och dit, viktiga möte här och där för att sen rinna ut i sanden.
  Du träffar dollarmiljonärer som du ska göra både det ena och det andra med men även där blir det ingen uppbackning på bloggen.
  Arbetar du inte för Jacob&Co ? Eller är du tillbaks i spritbranschen ?
  Och hur gick det med förlovningen i Sverige. Är ni ihop ?
  Det är såklart upp till dig vad du skriver på din blogg men för mig som följer den (gjort i 3 år) blir den såklart mer och mer ointressant. Ser gärna att du skriver mer om New York och kommer med tips om både det ena och det andra.
  Och jag säger som Linn, detta är inget illa menat.
  Ha en skön vår och sommar.

 • Namn
  2014-04-19, 03:58

  Gäst

  Bra fraga, fast hon jobbar val i juvelerar branschen nu?

 • Linn
  2014-04-18, 22:05

  Gäst

  Hej

  Finns det inget annat att jobba för er än spritbranschen . Det låter då oglamoröst å påfrestande. Missförstå mig inte det är inget illa menat men det ser som ett köttstycke som erbjuder alkohol eller nåt sånt. Tas ni på alvar sen efter era promotioner eller ser folk er som som spritsäljande tjejer. Du skriver så mycket om nya jobb sen plötsligt ställer du in det ena efter den andra. Uppfattas inte du då som oseriös. För om jag ska vara ärlig så uppfattar jag dig via din blogg som väldigt oansvarig, drömmande och missnöjd hela tiden å aldrig vet du vad du vill fast du skriver att du vet. Undrar också varför de flesta bryter kontakt med dig både släkt å vänner. Är du en svår person ? Som sagt inget illa menat och nånstans när du har en offentlig blogg så måste du förstå att man få rätt att undra lite och ifrågasätta . Ser framemot ett lugnt svar utan några hysteriska försvarstal för jag tycker om dig och det mesta du skriver fast jag ifrågasätter lite också å därför väljer jag att fråga dig. Kram

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Petta
  2014-04-17, 18:27

  Gäst

  Varför uppdaterat du inte bloggen???

 • julia84
  2014-04-17, 12:45

  Gäst

  Hej Lina! Hoppas allt är bra med dig, går in dagligen på finest och kollar om du har gjort ngt inlägg! En fråga, du har möjligtvis inte kollat upp vad jacob & co ringen skulle kosta (den som heter Edwardian Emerald-Cut Diamond Solitaire), är så kär i den men vill ju veta vad man behöver för budget på en sån...

 • Vendela
  2014-04-15, 07:56

  Gäst

  Ska åka till new york om två veckor, snälla kan du ge lite tips på bra restauranger, barer och nattklubbar.

 • Namn
  2014-04-12, 23:10

  Gäst

  Skriv en kommentar

Dålig dag

Min torsdag började bra! Vaknade på rätt sida, fick massa gjort och hade kul planer för kvällen.

Ni som läste min blogg igår vet att det var denna bild jag visade för frisören. Jag vill ha sånna lockar!! Hur tror ni det gick då??
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Tack gode gud att jag var på bra humör annars hade jag flippat. Här vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. 80-tals-Lina AKA Dolly Parton! GRÄSLIGT!!!!!!! Här började nu min positiva vibe vända. Sedan gick det bara nerför...:-(Hur som helst lyckades jag göra det bästa av det. Jag gick omkring med mössa på huvudet i 2 timmar och sedan borstade jag ner lockarna och nålade upp lite av det värsta.Much better!Min outfit för kvällen. Klänning från Roland Mouret, skor Fendi

Jag är inne mycket på svart och guld nu. Det är så fint ihop.
Jag åt middag med min bästa kill-kopis och 2 bekanta till honom. Ett par. Hade faktiskt en jättetråkig kväll. Är inte alls kul att sitta i en middag 4 timmar med folk som inte vill prata om någonting annat än sig själva. Blir långtråkigt och dessutom när personerna i fråga inte har ngt roligt att prata om. Senare under kvällen blev jag osams med ngn som jag bryr mig om. Denne ljuger och spelar spel och det tål jag bara inte! Jag tycker man ska mena vad man säger och säga vad man menar. Lura inte mig. Jag ser igenom det mesta skitsnacket. Blää för folk som snackar och lovar massa saker. Actions speak louder than words!!!

Jag åkte hem tidigt och somnade besviken. Vaknade av solsken i morse och en ny dag är nu här. Känner mig som glada Lina igen och packar för fullt för helgen i Miami. Hoppas jag snart kan berätta för er vad som kommer ändras i mitt liv men vill skriva kontrakt först.

Har precis gjort en god smoothie med frusna blåbär och mandelmjölk. Yum yum :-)


Skapad:
11 april 2014, 20:11
Läst:
8702 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Pia
  2014-04-14, 08:52

  Gäst

  Snyggt med stooora lockar. Mössan var ju att bra knep, haha.
  Lycka till med din resa!
  www.piaw.se

  Blogg: www.piaw.se

 • Stina
  2014-04-12, 09:03

  Gäst

  Är inte du förlovad? Ser aldrig att du har
  den på dig.

 • Lotta Gustafsson
  2014-04-11, 23:34

  Gäst

  Hej Lina!
  Du borde kolla in cloudnines stylingverktyg. Både deras konformade the wand, och waving wand är extremt bra för att få det perfekta svallet.

 • Christina
  2014-04-11, 23:04

  Gäst

  Haha ja Dolly och du var verkligen lika där ett tag

Let the fun begin!

Jag har så himla ycket roligt framför mig så det pirrar i magen och spritter i hela kroppen!

I morgon åker jag till Miami på ett möte men stannar hela helgen. Det ska vara fint väder så jag ska jobba på en fin solbränna:-)


Senare denna månad ska jag på en fantastisk resa! Det kommer bli huur roligt som helst!Men det jag ser fram allra mest emot är att min familj kommer hit den 30e maj för att fira min födelsedag!  Tyvärr kan inte alla komma, då hade vi blivit mer än 30 personer:-) Nu är allting bokat, flyg och hotell, förstår ni hur glad jag är!??

Men jag glädjer mig åt de som kan och vill! Mamma och pappa först och främst!2 utav mina 4 bröder. Totte & Manne kommer! Yippiiii
Tottes Jenny, en av mina allra bästa vänner!Snygg-Jenny


Brorsson Milton


Brorson FilipTotteManne och hans fru SofieBrorsdöttrar Emilia och min guddotter Frida:-))


 
Vi ska bland annat åka till Six Flags i New Jersey en dag. Tänk vad roligt för barnen!!
Jag försöker fixa en privat helikopter tur åt oss så vi kan se Frihetsgudinnan från luften

Lunch i Central park!Den 6e juni flyger vi sedan vidare till Las Vegas där firandet av min födelsedag fortsätter!

Det är bara några av alla de saker jag planerar och fixar med! Jag tror aldrig att jag har sett fram emot ngt så mycket förut!!!!
Skapad:
10 april 2014, 19:38
Läst:
9603 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Skönhet och hälsa

Det går fortfarande hur enkelt som helst att vara nyttig. TItta vilken god frukost! Banan, jordnötssmör, granola, jordgubbar och lite honung!I morse gjorde jag denna goda smoothie. Banan, jordgubbar, mandelmjölk och shia frönIdag pysslar jag om mitt yttre lite. Har precis gjort manikyr och pedikyr, man känner sig så fin med fräscha tassar!Nu sitter jag i frisörstolen och ska försöker göra ngt fint med mitt hår osm jag är så trött på! Jag har visat denna bilden till min frisör och sagt att jag vill se ut så här, fast blond såklart
Resultatet får ni se senare:-)
Skapad:
10 april 2014, 19:06
Läst:
9636 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Haunted house

I tisdags var jag bjuden på förhandsvisning av filmen "Haunted House 2" Den har premiär här i USA den 18e april, ganska fånig film men Marlon Wayans är huur rolig som helst!Min outfit för kvällen. Klänning från Victoria Beckham, skor från Christian LouboutinSer ni mig?:-)Jag var bjuden av Mark & Eugene som äger EMM Group. Alla huvudrollsinnehavarna var också där. Han i svart mössa är Nas, det vet ni vem det är va? Vi gick sedan tillsammans och åt middag på The General. Tiesto och Russel Simmonda kom också dit. Var en jättekul kväll, tack Mark & Eugene för inbjudan!!!!!!!Dålig bild men den enda jag tog på mig och Russell

Skapad:
10 april 2014, 18:53
Läst:
9647 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.