On your request!

Flera läsare har frågat efter bilder från vår lägenhet. Som jag skrivit förut är den under förändring. Jag har slängt massa möbler och andra grejor vi hade här förut. Nu har det blivit dags att köpa nya möbler som tex ett soffbord. Nu har vi inget alls. Jag ska åka till IKEA och köpa hyllor, mattor, sänglverkast, nya kuddar, tavlor och massa annat pyssel. Men jag kan visa er hur det ser ut här just nu! Vi bor inte jättestort, egentligen för litet för oss men vi trivs. Det är en 2 bedroom apartment men gästrummet är inredd till garderob

Skapad:
27 juli 2012, 15:44
Läst:
3117 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Pernilla
  2012-08-02, 08:18

  Gäst

  Haha SHIT va många sneakers trev har!! :D
  Love the view, mååååååste komma o hälsa på er nån gång, verkligen!

  Blogg: peggs.spotlife.se

 • linaaxmacher (K30)
  2012-07-29, 15:33

  Tack Sara! Han har fler än jag Alla är inte ens med på bilderna...! Men jag samlar och samlar en vacker dag har jag fler haha

 • Sara
  2012-07-28, 08:52

  Gäst

  Vad roligt att du la upp bilder på ert hem. Jättefint! Men herregud vad många skor din kille har, haha. Det måste väl vara i klass med dig?

 • linaaxmacher (K30)
  2012-07-27, 22:17

  Tack för alla inlägg, alltid kul med kommentarer och feedback från Er!

  Först frågn om sängen... Nu när du säger det så ser jag ju att sängen ser kort ut på bilden men det är den inte. Trevor är 2 meter lång och han har absolut inga problem att få plats. Jag skulle gissa att sängen är minst 220/230 lång. Däremot tycker jag att amerika ska sängar generellt sett är högre än svenska och mycket större!

  Emily, Trevor jobbar som investor banker på Wall Street. Han har positionen director på Deutache Bank. Jag själv är frilansskribent idag och kommer fortsätta med det. Ska också börja på ett nytt jobb kommer skriva om det i bloggen så fort vi kommit överens om lön etc etc... Har även ett större projekt/karriärsmöjlighet som jag försöker få ihop men jag vill först se om det är genomförbart innan jag börjar prata om det. Har med TV att göra... Kan absolut inte påstå att jag kommer från en rik familj. Vi hade det väldigt gott ställt när jag var mindre men jag kommer inte från "pengar", nej.

  Tack för att ni läser min blogg varje dag, det värmer!!!

  Kram Lina

 • Emily
  2012-07-27, 21:16

  Gäst

  Hej älskar sin blogg har två frågor bara kanske privat undrar vad din man jobbar med han värkar vara ganska rik om man säger så, sen du själv jobbar du har för mig att fu själv kommer från en rik familj . Hoppas du inte rar illa upp bara nyfiken på ditt underbara liv puss kram emily

 • Johanna
  2012-07-27, 18:45

  Gäst

  Tack Lina för din generositet med bilder i bloggen, är verkligen roligt att få följa en liten del utav ditt
  liv i USA. Måste bara fråga en sak, är sängarna kortare i där borta än hemma? Jag menar på
  alla amerikanska bilder över sovrum ser sängarna både smalare och kortare ut.
  Ha en bra dag.

 • Jenny
  2012-07-27, 18:14

  Gäst

  Wow utsikten slår ju ALLT! Kuddar och krimskrams i all ära men den där utsikten, oj!
  Häftigt!

  Liiite skillnad mot Gävle lär jag säga hihi

  Blogg: www.luciadesign.se

 • Annette
  2012-07-27, 18:00

  Gäst

  Mysigt!! O härlig utsikt!! Kramar

  Blogg: www.dagarnasomgrrlivet.

 • Johanna
  2012-07-27, 16:38

  Gäst

  Vilken grym utsikt! Ska bli spännande o se hur lägenheten utvecklas med en touch of Lina

 • Johanna
  2012-07-27, 16:38

  Gäst

  Vilken grym utsikt! Ska bli spännande o se hur lägenheten utvecklas med en touch of Lina

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

En helvetes jävla värk

Efter mycket om och men är jag nu hemma. I torsdags begav jag mig till flygplatsen. Trafiken var överjävlig och jag missade flyget. Där stod man med 5 resväskor, bara att åka hela vägen hem igen. Det tog 4 timmar fram och tillbaka i rush hour. Flyget dagen efter var överbokat så jag kom inte hem förrän i söndags. De extra två dagarna i NY spenderade jag på Soho House i Meatpacking district. Där finns en rooftop pool och god mat. Så jag klagar inte…


Väl incheckad på flyget i lördags, 500 dollar fattigare på grund av övervikt på bagaget satte magvärken från helvetet in. Jag tog en sömntablett, hjälpte inget, tog en till och kunde fortfarande inte somna. Hade så ont att jag inte kunde somna trötts dubbel dos sömnmedel. Ni som har magsår kan förstå vad jag försöker beskriva. I 8 timmar kunde jag inte sitta still. Vred och vände på mig och värken vägrade släppa. Mot denna smärta kan man heller inte ta Ipren eller Advil. Det är bara att bita ihop. Hade resan varit något längre hade jag varit tvungen att försöka hitta en läkare ombord. Fy fan för magsår. Jag lider.
Vid ankomst i Stockholm kunde tyvärr inte mina föräldrar hämta mig. Mamma och pappa var på opera i Örebro och kunde inte avboka sina biljetter. Mina bröder hade fullt upp men tack snälla Peter för skjutsen hem till Norrköping. Det var guld värt! I Norrköping tog Snygg-Nina vid och skjutsade mig den sista biten hem till St Anna.

Tror ni inte också att flygbolaget slarvat bort en av mina väskor!? Väskan innehållande kläder och skor för ett värde mer än 100.000 SEK. PANIK! Som tur är har den nu kommit till rätta och fått åka budbil hela vägen hit ner. Vad hade man gjort annars liksom!? Man ska nog ha med sig alla superdyra plagg i carry-on väskan.Igår tog jag med mig vovvarna och grillade ute hos Anders på slottet. Han kunde se på långa vägar att jag inte mår bra och gav mig healing. Första gången jag låtit någon heala mig och jag är skeptisk men har inget att förlora så I gave it a try! Utöver magsmärtor har jag nu också fått ögoninfektion. Känns som en vagel ggr 100. Gör ont att titta, gör ont att blunda. Suck. Allt går verkligen emot mig just nu. Det som tynger mig värst är utanförskapet och den mentala plågan jag måste utstå här i Sverige. Jag vet att det är därför min mage gör som den gör. Det är psykosomatiska besvär, Inget jag försöker sopa under mattan. It is what it is. Har varit på apoteket och bunkrat upp på Losec, ringt sjukhuset och bokat in tid för undersökning. Jag ber till Gud att jag inte ska behöva få en kamera nerkörd i magen. Det är min mardröm! För att inte kräkas efter varje måltid måste jag äta mycket kolhydrater. Vitt bröd, potatis, ris och pasta. Små mängder men minst 6 ggr om dagen. Så gissa om jag går upp i vikt? Men det struntar jag i nu. Jag måste bara må bättre. Hellre ett par kilon extra och slippa magont!
Bus-kusiner
Hur som helst så är det ändå skönt att vara hemma på landet. Sverige är ju himla fantastiskt och naturen är såå vacker. Jag njuter av den och suger in varje sekund av tystnad. Hade nästan glömt hur tystnaden låter. Mina vovvar är överlyckliga att ha sin mamma hemma och dom följer mig vart jag än går.
Aj aj aj:-(I sommar kommer det en hel del besök från staterna. Känns roligt att jag har så många vänner som vill flyga hit och se mitt hemland!
Jag hade planer på att åka till Ibiza på fredag men jag mår helt enkelt inte tillräckligt bra för att åka. Nu måste jag varva ner och tänka på min hälsa. Det är absolut prio nummer 1!
Tack för att ni kikar in här, mer uppdateringar kommer snart:-)

Skapad:
29 juli 2014, 11:50
Läst:
3711 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Emma
  2014-07-30, 22:03

  Gäst

  Var rädd om dig! Försök återhämta dig och bara njut av sommar och ledighet Krya på dig!

 • Peter
  2014-07-30, 15:33

  Gäst

  My pleasure hunny!! Var en rolig tripp vi fick. Bra matval, musiksmak och allt,hahaha. Anytime...
  Kram

 • Pernilla
  2014-07-30, 12:36

  Gäst

  Välkommen hem till Sörping härliga Du! Hoppas att du snart mår bättre!
  Kram Pernilla

 • hallå Lena
  2014-07-30, 10:50

  Gäst

  Tråkigt att höra att du inte mår bra :-( hoppas verkligen att du blir bättre snart.

  En annan fråga, har Anders bara en stor hund kvar? (såg bara en på bilderna)

 • Cecilia
  2014-07-30, 09:16

  Gäst

  Hej.
  Hjälpte healingen?
  Krya på dig.

  Kram cecilia

 • Mags
  2014-07-29, 23:42

  Gäst

  Kokta grönsaker levde jag på när mitt magsår var som värst,funkade kalasbra!!
  Krya på dig Lina!!

 • ÅC
  2014-07-29, 22:23

  Gäst

  Välkommen tillbaka till Sverige. Hoppas att du får möjlighet att vila ut och komma mer i balans så att magen blir bättre.

 • Susanna
  2014-07-29, 22:10

  Gäst

  Hoppas magen blir bättre snart, krya på dig!

  //Sanna

 • Christina
  2014-07-29, 20:11

  Gäst

  Välkommen hem till Sörping!
  Hoppas att du kan vila upp nu när du är hemma. Var ute till Moon förra veckan och åt lunch i deras båthus, kan varmt rekommenderas! Att utsikten är som bomull för själen är en bonus.

 • thomas
  2014-07-29, 15:14

  Gäst

  Välkomen hem Sexy girl

Swedenbound

Efter att ha missat 2 flyg sitter jag äntligen i stolen redo att lyfta. Ska bli skönt att komma hem till skärgården!

Skapad:
26 juli 2014, 23:06
Läst:
8218 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

 • Lea Norrköping
  2014-07-27, 01:15

  Gäst

  Välkommen till ett skönt o varmt Sverige. Hoppas resan gick bra till slut. Önskar dig en fin semester. Kram från Lea

Allt går fel

Ont i magen som f-n, kräks och mår illa. Svider som aldrig förr i magen. Tack o lova har jag vänner som hjälpt mig packa annars hade jag aldrig klarat det. Missade flyget hem till Sverige. Samma flyg imorgon är fullbokat så jag står på kölista. Haft en dålig vecka( Hoppas det vänder snart...

Skapad:
25 juli 2014, 02:07
Läst:
10524 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Allt går fel

Ont i magen som f-n, kräks och mår illa. Svider som aldrig förr i magen. Tack o lova har jag vänner som hjälpt mig packa annars hade jag aldrig klarat det. Missade flyget hem till Sverige. Samma flyg imorgon är fullbokat så jag står på kölista. Haft en dålig vecka( Hoppas det vänder snart...

Skapad:
25 juli 2014, 02:06
Läst:
10517 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Följ mig!

På Instagram uppdaterar jag varje dag!

Skapad:
21 juli 2014, 18:26
Läst:
14437 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

NFL

Var på ett kul event häromdagen med NFL assocoation. Jag tog med mig Roland från Rekordelig cider. Han är inte klok nånstans, vi har superkul ihop:-)
 Empire state of mindNY Giants spelare. Kendall & ReubenAvion Tequila

Har en hel del att stå i och styra med innan jag åker hem. Min mage svider hela tiden och jag har verkligen ont. Igår kväll lagade jag potatismos, fiskpinnar och skagenröra. Det kändes lite bättre för magen en stund i alla fall....

Skapad:
21 juli 2014, 18:05
Läst:
14440 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.

Rasta

Hade en fantastisk dag igår! Blev hembjuden till Rohan Marley, Bob Marleys son. Han bor I TriBeCa här i NYC i en imponerande våning. Jag ahr träffat honom flera gånger förut men igår fick vi verkligen lära känna varandra lite bättre. När jag först kom dit var Yahoo där och intervjuade honom.

Vi åt lunch, och pratade i timmar men höjdpunkten var när han sjöng och spelade sin pappas musik för mig. Kändes nästan som det var Bob Marley själv brevid mig...Denna låten spelade han flera gånger, i loove it!

Rohan är entrepreneaur i dryckesbranschen. Så vi har en del gemensamt där! Han äger och driver Marley Coffee. Har fått massa jamaikanskt kaffe att ta med hem till mamma och pappa:-)
Precis som jag, är Rohan en stor djurvän. Han är väldigt involverad i lejonen. Gårdagen var en fantastisk dag, önskar ni alla kunde få uppleva det jag fick!

Skapad:
19 juli 2014, 20:12
Läst:
16482 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av linaaxmacher innan de syns på sidan.