Valborg

God morgon allihopa. Hur hade ni tänkt fira in första maj? Själv har jag låtit barnen bestämma dagen. Läste i dagens Filipstads tidning om alla firanden i omgivningen så vi går väl ut till Munkeberg kanske. Dock brukar fyrverkeriet vara tusen ggn bättre i Persberg men där börjar det först 21 och vi måste åka dit så vi får se vad vi beslutar här idag.

Såg min gamla klasskompis Ellinor var med i dagens tidning hon har alltid brunnit för sport och hästar och kul hon håller igång intresset i lilla Lesjöfors men framför allt belönas för det träffade henne på vattenlöpningen i simhallen för längesen så tyvärr inte sett henne på länge men stort grattis säger jag för er alla som inte vet så är jag ju lesjöforsbo från början och där jag har mina rötter. Flyttade några mil för studier och kärleken long time ago, hunnit med ett år som Kristinehamnsbo också men hamnade sen åter i Filipstad.

Förresten, hade tänkt gymma idag, känner mig så laddad och även behöver jag få ut lite uppdämd energi och frustrationen över besvikelser så blir perfekt nu när barnen är på skolan några timmar! Så sjukt bra avreagera sig på alla vikter på gymmet och trötta ut kroppen så mycket att hjärnan kopplar från, det är som min "off knapp" när allt blir för jobbigt.

Har dock problem med foten än. Det är ju så mycket småben mm i fötterna och nått är paj i den men kan ju iaf gå även om det gör ont och den svullnar upp på em/kväll. Lyckades slå sönder mig ännu mera imorse också. Dock så blöder Jag lätt av små smällar men att slå i fotknölen gör hemskt ont.

Var förbi kontoret imorse och ligger ju vid vårdcentralen så funderade på att boka tid för foten men inte mycket de kan göras ändå. Får linda den själv och vara rädd om mig bara så läker det snart
Lämnade in papper för semester på kontoret iaf. Får se om det blir beviljat.

Nu värma upp med att dammsuga lägenheten och sen pressa på gymmet
Tillfredsställelsen i ett fint rent hem och känslan när jag tränar och investerat min tid i nått jag brinner för är sjukt skön och behöver det för själslig ro just nu och idag.

Kanske ses på majbrasan ikväll då kram på er

Skapad:
30 April 2013, 08:59
Läst:
10783 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Nyfriserad

Känns så jäkla skönt att för första ggn på länge fixa håret ordentligt. Jag har prioriterat barnens lite viktigare frillor som måste trimmas oftare och att de får sånt de behöver. Mitt hår fick då vänta tills ekonomin fanns.

Mitt hår blir ju mörkare och mörkare sen jag var 21 och gravid med Isac , 10 år senare är skillnaden radikal. Hatar det om jag ska vara ärlig. Jag är och har alltid i utseende, själ och hjärta varit blondin och så jag identifierar mig själv. Även jessi som klipper mig och har kännt mig sen innan jag fick barn höll med.

Fick höra jag liknar Laila bagge Wahlgren. Hört det innan då jag för 2 år sen var på Finest awards. Då jag inte försöker efterlikna nån annan än mig själv undrar jag då. Är det jag som ser gammal ut eller Laila som ser ung ut? Hon är ju ändå 10 år äldre än mig. Jag är ändå smickrad för Laila är en sjukt vacker kvinna i mina ögon

Skapad:
23 September 2014, 23:35
Läst:
417 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

God kväll

Hejsan på er. Hittade min sminkväskan som var nedriven bakom en tvättkorg i lilla toan på undervåningen. Säkerligen åkte den ner där när barnen faktiskt nu börjat slänga kläderna på rätt ställe. Förut var golvet platsen de låg på och jag som fick plocka. Så nått lär de sig.

Det är ju faktiskt så jag sagt länge till barnen. Så fort ni slänger skräp eller annat runt er där det inte här hemma så säger ni i samma stund att det är rätt att nån annan Ska plocka upp skiten efter er. Jag är nog en tjatig mamma men visst tusan lönar det sig och tror nog mina barn tackar mig i slutändan när de inte blir bortskämda skitungar. Gör dom bara redo för vuxenlivet och att de ska kunna ta hand om sig själv. Gör det för jag älskar dom så jäkla mycket och vill de ska lika bra och fina personer som de är nu även då ❤️

Å de hade inte gömt mitt smink som jag först trodde. Har hänt de gömt saker innan. Var ju bara ett misstag det hamnade där när de gjorde rätt med allt annat ❤️

Skapad:
23 September 2014, 23:27
Läst:
426 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Att klara sig utan smink

Trodde aldrig jag skulle vara den som hade panik över att inte hitta min sminkväskan men nu är det så.... Jäkla skit alltså. Efter 3 veckors sjukdom ser jag rätt sliten ut. Vet dock inte när jag ens sminkade mig sist men idag ville jag det och då är skiten borta. Skulle man köpa allt nytt är man ju ruinerad ju.... Får gå osminkad och klara mig ändå.... Fattar bara inte vart sminkväskan försvunnit.

Ler ändå lite och inser jag ändå har tur som inte är en sån brud som alltid går med smink. Hon hade haft det 1000 ggr värre. Ifs hade hon säkert aldrig tappat bort sminket heller då hon säkerligen alltid har det nära till hands och stenkoll på vart det ligger. Tur man ser någorlunda ok ut osminkad. Haha men surt är det

Skapad:
23 September 2014, 13:49
Läst:
1485 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Helen
  2014-09-23, 18:42

  Gäst

  Varför ens skriva en att du "tappat" bort sminket?? Och för att först skriva att du ser sliten ut, för att sedan skriva att du ser någorlunda ut!! Fråga istället om dina läsare tycker du ser bra ut utan smink!!!! Blir så larvigt och osäkert beteende annars och du är trots allt tvåbarnsmor!! Önskar dig all lycka!

 • Namn
  2014-09-23, 18:33

  Gäst

  Ja du var väl sminkad på din bilsemester utomlands som inte var allt för länge sedan.

 • Namn
  2014-09-23, 18:32

  Gäst

  Ja du var väl sminkad på din bilsemester utomlands som inte var allt för länge sedan.

Älska nya veckan.

Trevlig måndagsmorgon på er ❤️

Själv har jag haft en skällande hund som väckt mig halva natten. Antar han tror det är nån utanför då det blåst som tusan inatt och flög grenar över gården. Han är skitduktig som vaktar men man kan inte låta bli att tycka det blir för mycket en sån här natt.

Att sen åka mot jobbet med varningslampan för tom tank tänd. Visste även ett träd ramlat över vägen en bit från mitt hus efter missödet med de som skulle hämta Vitrinskåpet igår. Kunde inte åka 2 mil extra andra vägen för fanns ingen bensin åt det hållet.

Nu kunde jag ändå köra förbi och halvt över trädet och tog mig till jobbet. Du blir det jobb hela dagen. Längtar hem

Skapad:
22 September 2014, 08:36
Läst:
3555 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Ronny (M)
  2014-09-22, 14:17

  Hoppas du får en superhärlig vecka, vännen! Kramar

Jag vill med sova i en trygg famn

Ögonen halvt blöder nu. Suttit och försökt få ner ett nytt schema på jobbet som är godtagbart. Vi har schemamöte på onsdag och detta ska försöka funka då. Gjort mig så jävla frustrerad och pissed off att ens tänka på nytt schema. Oftast blir det basjpass. Nu hoppas jag iaf jag alltid har barnen hemma på natten för det har varit lite jobbigt när de inte vill sova borta på nattis och som ensamstående är ju jag enda familjeförsörjaren och måste ju jobba. Visst kan man bli sjuk och det var jag ju nyss men kan inte avstå det som gör jag överlever.

Tände lite ljus och gjorde iaf lite go kvällsmat åt mig själv för att fira jag krängt lite saker härifrån och tjänat några tusenlappar. (Man är ju inte storinkomsttagare som kommunanställd usk/pers.ass.) Jag lät barnen beställa kläder och skor och jackor mm de fastnat för i elloskatalogen tidigare idag därför. De har ju växt så sjukt mycket senare tiden och de behövde de sakerna. Hade även 25% rabatt som gick ut idag så passade bra det med. Jag skulle aldrig ha råd med märkeskläder som de ändå växer ur på några månader. Antar att ju äldre de blir kommer dock sånt bli viktigt.... En annan sydde sina kläder i syslöjden om det var nått jag ville ha. Brukade vara flera som sen ville sy samma plagg jag gjorde haha ja så var det då.

Ska krypa ner i sängen Nu. Var tvungen ta en skållhet dusch och tina upp min frusna kropp. Sover ju alltid naken men nu har jag pyjamas och tom raggsockor på mig. Lite mänsklig värme här bredvid hade heller inte varit fel. Saknar det så sjukt mycket .

Skapad:
21 September 2014, 23:34
Läst:
3918 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Veckobryt

Dagen bestod mestadels av äldsta sonens sista fotbollsmatch för säsongen. Den var i Storfors och självklart i regn. Har sen i morse gått runt och varit frusen så jag skakat. Sjukt obehagligt är det. Ändå har man ju kläder på sig. Det bästa med hösten är ändå att jag han gömma mig i stora stickade Goa tröjor framöver.

Fatta sen vad häftigt när det i vår sen blur varmt igen och man kan chocka alla när man drar av den och har en trimmad kropp igen. Det vill jag ha och ska se till den blir bättre för bara för att dagarna blir mörkare och man oftare soffmyser tänker inte jag bli nån potatis. Sen tittar jag heller aldrig på tv. Har ju boxer med 16 kanaler men måste få hjälp med ny antenn mm innan det funkar. Finns det nån själ i närheten av mig som kan hjälpa så dra iväg ett mail så bjuder jag på mat som tack för hjälpen

Förresten.... Saknar redan barnen.... Mina veckor både börjar och slutar på söndagar....i och med att vi byter barnvecka då.... Har kännt att barnen hade ett extra närhetsbehov denna vecka. Har varit mycket gos och kramar. Faan va tomt det blev nu helt plötsligt.... Har haft en tjej här och sålt ett vitrinskåp till henne.

Tyvärr hade ett träd ramlat över vägen dryg 2 km från mitt hus. Jag skulle ta bilen och hitta en skogsväg för att ta mig till dom och hjälpa till med såg men slutade med att jag körde vilse då jag aldrig åkt den skogsvägen innan och det var inget slut på den heller. Soppatorsk blev det nästan också så får nog slanga bensin från gräsklipparen eller nått om jag ska ta mig till jobbet imorrn. Å hoppas på inget mera träd blåst ner.

Skapad:
21 September 2014, 23:17
Läst:
3933 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kvällsmiddag med vänner

Hade 2 h rast ikväll och vart inbjuden på middag. Sjukt god färsk pasta med en krämig supergod sås med räkor i. Älskar ju skaldjur så det var en munorgasm.

Efterrätten var en plommonpaj med ett krispigt gott täcke och vaniljglass till

Tack V, R och N för trevligt sällskap och god mat.

Skapad:
20 September 2014, 20:23
Läst:
5895 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kämpar på

Jag sitter på instagram och följer rätt många kost och fitnesskonton. Älskar och behöver verkligen motivation för nu har jag syndat med hälsan ett tag. Inte så jag gör det i dagar i följd men blivit för många ggr och det känns i kroppen.

Jag försöker träna mina squats varje dag i samband med tandborstningen morgon och kväll. Har jag gjort i åratal till och från så tillslut blir det en vana som sitter i benmärgen. Har dock Långt kvar innan jag har samma fina rumpa som de tjejerna jag följer på instagram men jag är nöjd ändå.

När jag var yngre och i tonåren hade jag ingen rumpa alls och önskade heller ingen. Men nu vill jag ha former och en fin fast och go rumpa. Jobbar på det men sen gäller det äta rätt också.

Har en ide om att ta en detoxvecka nu. Bara juicer av färskpressade grönsaker och frukt för att helt rensa ur all skit ur kroppen. Kanske iaf 4 dagar? Var min kollega som pratade om att han köpt en råsaftcentrifug och vi började genast prata recept på goda drinkar. Har ju en maskin i köksskåpen jag glömt bort. Blivit mest smoothies i mixern samt proteinshakes senaste tiden.

Ska försöka ta itu med detta. Måste vara en barnledig vecka för jag tänker inte vara orkeslös och irriterad pga den kosten när jag har det finaste jag har hos mig.

Natti natti på er.

Skapad:
19 September 2014, 22:13
Läst:
7351 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (15)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-09-23, 20:42

  Gäst

  Det är helt en sak om man visar sig naturlig,med underkläder men att liggga så där utmanande tar nog dina söner illa upp ifall de ser det eller deras kompisar! Min son skulle aldrig mer prata med mig ifall jag vläkte upp mig så där på facebok..tänk lite först innan du tar dina foton på dig själv vad för position du bör ha ifall du vill visa upp dig naken...denna är nog lite för pornografiskt!

 • Namn
  2014-09-23, 20:42

  Gäst

  Det är helt en sak om man visar sig naturlig,med underkläder men att liggga så där utmanande tar nog dina söner illa upp ifall de ser det eller deras kompisar! Min son skulle aldrig mer prata med mig ifall jag vläkte upp mig så där på facebok..tänk lite först innan du tar dina foton på dig själv vad för position du bör ha ifall du vill visa upp dig naken...denna är nog lite för pornografiskt!

 • Namn
  2014-09-23, 20:42

  Gäst

  Det är helt en sak om man visar sig naturlig,med underkläder men att liggga så där utmanande tar nog dina söner illa upp ifall de ser det eller deras kompisar! Min son skulle aldrig mer prata med mig ifall jag vläkte upp mig så där på facebok..tänk lite först innan du tar dina foton på dig själv vad för position du bör ha ifall du vill visa upp dig naken...denna är nog lite för pornografiskt!

 • Jesper
  2014-09-21, 22:51

  Gäst

  Enda sättet att få några läsare alls är uppenbarligen att fota sin egen röv? Stackars stackars barn som måste bevittna sin egen mors trasiga liv.

 • Namn
  2014-09-21, 22:33

  Gäst

  Jobbar med barn sedan länge. De kan allt om nätet, dessutom vet de hur de ska kommentera varandra. Antingen 1: tror Hanna att hennes söner inklusive vänner och klasskompisar är helt okunniga om nätet eller 2: så skiter hon i det för att kunna fortsätta visa upp sig.
  Det rimmar illa med hennes vilja att vara en ordentlig mamma.

 • Namn
  2014-09-21, 20:59

  Gäst

  För o va så gammal är väl röva helt okej

 • Namn
  2014-09-21, 20:07

  Gäst

  Rob
  2014-09-21, 16:06...

  hm.. jag tror inte det är bakdelen det hänger på utan det är nog att Hanna har två söner som hon borde tänka på istället för att söka bekräftelse hela tiden genom att visa upp sin kropp på nätet.

  Det är nog detta beteende som stör de flesta som kritiserar att hon inte förstår att hon gör fel helt enkelt.

  Skulle du själv vilja att din mamma visade upp sin bakdel på en blogg och instagram ???

  Svarar du ja så är det bara att lyckönska dig men jag tror att de flesta barn och även vuxna inte delar den åsikten. Det går bra att se på andra men om det gäller ens egen lilla sfär blir det ofta ett annorlunda svar.
  Är man singel och barnlös kan man göra hur man vill men i och med att man är mamma eller pappa så har man barnens väl att sätta främst.
  Nu skiter Hanna i kritiken och det säger faktiskt mer om hon än vad det säger om de som kritiserar.

 • Rob
  2014-09-21, 16:06

  Gäst

  Varför kan hon inte visa sin bakdel för? Hennes kropp, den är riktigt vacker, en dröm för en grabb som mig. Hon gick ju naken i bb? Ser inga som helst problem med dehär fotot! Du är en vacker syn hanna! Puss// Rob 15

 • Namn petronella
  2014-09-21, 01:34

  Gäst

  Usch vad elakt sagt av dig Namn här längst ner på sidan, av någon anledning har Hanna behov att visa upp sig så lättklädd som möjligt, nej själv skulle jag aldrig göra det med tanke på mina barn, det är dom som får skämmas för sin mammas bilder och får nog ta emot många elaka kommentarer i skolan mm. Det är konstigt att Hanna, som verkar vara en sådan bra mamma, inte tänker på att pojkarna säkert blir utsatta för elaka gliringar. Men jag vill absolut inte vara elak på något sätt, men tänk till Hanna för det du utsätter dina barn för.

 • Namn
  2014-09-20, 22:25

  Gäst

  Pinsamt....

 • Angelica
  2014-09-20, 19:09

  Gäst

  Moget. Snälla, lägger man upp en sån bild? Oavsett hur man ser ut.... tror inte det. Du är mamma tillochmed.

 • Namn
  2014-09-20, 13:30

  Gäst

  Säljes till lägst erbjudande caaachiiing

 • Peter
  2014-09-20, 11:31

  Gäst

  Wow! Du anar inte hur vacker du är. Fast de e dina ögon jag har fallit för. O alla ni knäppgökar som kommenterar här, jag är inte hennes ex.

 • Namn
  2014-09-20, 02:29

  Gäst

  När man gör sådana juice fasta så börjar man hets äta efteråt kroppen vill ha tilbax det som den mist hel dumt och göra så va nöjd med det du har och motionera på ett sunt och rätt sätt och inte minst äta..

 • Namn
  2014-09-20, 00:56

  Gäst

  Kan du inte ta ett kort rakt in i brunögat också?