X

Valborg

God morgon allihopa. Hur hade ni tänkt fira in första maj? Själv har jag låtit barnen bestämma dagen. Läste i dagens Filipstads tidning om alla firanden i omgivningen så vi går väl ut till Munkeberg kanske. Dock brukar fyrverkeriet vara tusen ggn bättre i Persberg men där börjar det först 21 och vi måste åka dit så vi får se vad vi beslutar här idag.

Såg min gamla klasskompis Ellinor var med i dagens tidning hon har alltid brunnit för sport och hästar och kul hon håller igång intresset i lilla Lesjöfors men framför allt belönas för det träffade henne på vattenlöpningen i simhallen för längesen så tyvärr inte sett henne på länge men stort grattis säger jag för er alla som inte vet så är jag ju lesjöforsbo från början och där jag har mina rötter. Flyttade några mil för studier och kärleken long time ago, hunnit med ett år som Kristinehamnsbo också men hamnade sen åter i Filipstad.

Förresten, hade tänkt gymma idag, känner mig så laddad och även behöver jag få ut lite uppdämd energi och frustrationen över besvikelser så blir perfekt nu när barnen är på skolan några timmar! Så sjukt bra avreagera sig på alla vikter på gymmet och trötta ut kroppen så mycket att hjärnan kopplar från, det är som min "off knapp" när allt blir för jobbigt.

Har dock problem med foten än. Det är ju så mycket småben mm i fötterna och nått är paj i den men kan ju iaf gå även om det gör ont och den svullnar upp på em/kväll. Lyckades slå sönder mig ännu mera imorse också. Dock så blöder Jag lätt av små smällar men att slå i fotknölen gör hemskt ont.

Var förbi kontoret imorse och ligger ju vid vårdcentralen så funderade på att boka tid för foten men inte mycket de kan göras ändå. Får linda den själv och vara rädd om mig bara så läker det snart
Lämnade in papper för semester på kontoret iaf. Får se om det blir beviljat.

Nu värma upp med att dammsuga lägenheten och sen pressa på gymmet
Tillfredsställelsen i ett fint rent hem och känslan när jag tränar och investerat min tid i nått jag brinner för är sjukt skön och behöver det för själslig ro just nu och idag.

Kanske ses på majbrasan ikväll då kram på er

Skapad:
30 april 2013, 08:59
Läst:
10776 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jävla orolig för resväskan

Fixade precis mitt boende i Sthlm klart. Har sen jag kom hem försökt packa en väska med bara det nödvändigaste.

Har ändå tagit bort halva mängden av det jag "behövde " från början men blev ändå en stor resväska. Det är inte lätt vara kvinna och packa säger jag. Jag vill vara garderad för oförutsedda saker.

Tänkte gå ut på Pure imorrn då de har nån nyinvigning vad det verkade som. Fått med mig en stockholmsvän på detta också slipper jag gå själv.

Lördagen kräver nya kläder. Kanske tom minst 2-3 ombyten .....

Kan bli sent inatt detta är klart.... Sängen lockar dock....

Skapad:
28 augusti 2014, 23:22
Läst:
964 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • JoTjenaMors
  2014-08-29, 08:07

  Gäst

  *ha ha ha* Ja det där med packning känner man igen.
  Hoppas du för RIKTIGT trevligt här i Stockholm.

I still got it!!!

Haha haha.... Lyckan när 3 st rätt snygga män går förbi mig på stan nyss och saktar in direkt när de ser mig.... Ögonen spärrades upp och de stod still och gapade.... Har ni aldrig sett en brud innan eller

Tack killar för komplimangerna och hur ni i handling och ord förgyllde min dag. Kände mig faktiskt riktigt snygg och vacker och uppskattad där även om jag hade baggybrallor.

Bra avslut på dagen. ❤️

Skapad:
28 augusti 2014, 17:51
Läst:
2232 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • JoTjenaMors
  2014-08-29, 08:21

  Gäst

  Att få en boost till självförtroendet är väl aldrig fel.

  Namn kl 3.25
  Härligt! finns många som gillar lite mer kurvor och något att hålla i.

 • Namn
  2014-08-29, 03:25

  Gäst

  Det är väl kul när killarna stirra kanske det höjde dit självförtroende en aning? själv är jag tjock med ett vackert utseende, och tycker jag ser helt ok ut och jag får även uppmärksamhet av killar.

De där svåra klädvalen.

På lördag har jag en sak i Sthlm jag ska delta i. Kan säga som så att har inte haft prio på att sortera min garderob och få den ordning jag alltid innan haft i den.

Att ens hitta nått där nu var lönlöst. Har även rätt mycket kläder även om de flesta är alldagliga. Hade tänkt mig en pennkjol. Hög midja på den så magen ser platt ut , kanske en snygg topp till det. Hittade inte toppen jag sökte och lade ner det.

Klänning kanske? Gillar klänningar även om jag är en allätare och har många olika inriktningar i fråga om stil och vad jag gillar. Inte så att jag än inte funnit min stil utan jag skulle kalla det att jag tar det jag gillar mest ur olika stilar och använder det efter vilket humör jag har för dagen.

Jag är en jeanstjej men kan lika gärna ha en kvinnlig söt klänning.
Hittar nog nått i garderoben. Har ju lagt på mig lite vikt så det blir även problem hitta nått som sitter som jag vill.

Skapad:
28 augusti 2014, 16:16
Läst:
2454 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-08-28, 17:33

  Gäst

  Självklart jeansen av dessa 3, de sk klänningarna täcker ju knappt rumpan och nu är ju modet längre kjolar och klänningar. Kvinnligt behöver inte vara synonymt med att visa så mycket som möjligt.

Chefredaktören lena på besök

Idag kom Filipstads tidningens chef Lena hit och gjorde ett reportage om tiden efter Big Brother. Jag bjöd på te och mackor och hade rundvandring i mitt hus och på gården.

Frågeställningarna var bl.a. Vad har hänt efter min vinst, hur ser livet ut idag.... Vart bort jag...? Tankar om nya säsongen som börjar på söndag... Ja lite gott och blandat

Får se om artikeln är med imorrn eller på lördag. Nu ska jag försöka välja lite kläder här som funkar ha till helgen.

Puss och kram från mig

Skapad:
28 augusti 2014, 14:23
Läst:
2607 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Lokaltidningen på ingång

Får snart lokaltidningen på besök här ute i mitt hus. Höra hur det gått sen sist vi pratade och nu när bb drar igång igen.

Får man se till skippa myskläderna och rycka upp sig lite

Skapad:
28 augusti 2014, 09:42
Läst:
3447 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-08-28, 18:36

  Gäst

  Namn
  2014-08-28, 16:54

  Jag reagerade på samma sätt som "undran" , som faktiskt skriver att det var 2 år sen. Så den matematiken känns solklar. Där är det nog du som har missat något, eller inte förstått.

  Sen vem som har gått till vem kan man ju diskutera, även lokaltidningen har ju varit hemma hos Hanna, så visst ställer hon upp, vilket jag i och för sig kan förstå, lite glans i tillvaron blir det.

  Men att ta upp ett eventuellt missfall känns lite så där, nu så långt efter och "lämpligt" nog inför ny BB-start.
  Jag har också fått missfall och det krävs noggrann undersökning efteråt och att man också kan behöva en skrapning.

 • Namn
  2014-08-28, 16:54

  Gäst

  Undran
  2014-08-28, 16:22

  Det är väl kanske tidningen som har gått till Hanna. Dessutom var det inget BB förra året.. Det börjar en ny säsong nu om du har missat det.

 • Undran
  2014-08-28, 16:22

  Gäst

  En undran varför gå till tidningen två år efter
  du varit med i Bigbrother om en sådan sak?
  Kan inte varit så allvarligt då man vid missfall ska bli undersökt så inget är kvar. Och då du inte lämnat huset har du inte gjort det.

  Bigbrother är över du har inte skrivit om det på år, varför börja med det nu??!!

 • Namn
  2014-08-28, 15:42

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2014-08-28, 13:01

  Gäst

  Har dom inget annat viktigare och skriva om? he he

Nu kan jag vila röven vackert ;)

Blev klar igår kväll med sittdynan till badrummet. Kom hem för en liten stund sen och försökt ställt i ordning lite.

Nu kan jag iaf sitta där på min röv och pusta ut efter ett långt varmt bad. Smörja in min kropp i timmar och dola med alla produkter jag äger och har

Håll med om att den blev vackrare och bättre efter. Slipade ner färgen så det ska se lite slitet ut och blir lite mera effektfullt då också och tar fram former på sniderier.

Skapad:
27 augusti 2014, 13:34
Läst:
6599 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • JoTjenaMors
  2014-08-28, 17:12

  Gäst

  Åhh vad jag tyckte din sittplats blev fin och så praktiskt med förvaringsutrymmet. Fan va duktig du e tycker jag.

 • Namn
  2014-08-28, 08:30

  Gäst

  Ena sekunden skriver du att du börjar glömmas bort efter BB tiden och nu ditt avslöjande om missfallet, finns det ett samband?

  http://www.expressen.se/noje/johansson-jag-blev-gravid-i-big-brother/

 • Okej
  2014-08-27, 16:48

  Gäst

  bara vi slipper se bilder på eländet så..

Jag vill också ha en boyfriend....

Då skulle jag sno alla hans kläder och vandra runt i när han inte såg. Bara för att känna hans doft.... Sen är det rätt skönt med större plagg än de tighta brallor vi girls ofta har. Skönt släppa ut buken i ett par större ibland hihi

Jag har ju lite killbrallor. OBS....!.... Är inte nån kille som glömt eller jag lånat av utan de är köpta av mig. Pimpade dom med lite spets igår kväll för att göra de lite mera feminina och gulliga.... Som mig.... Lite bättre matchning utåt som bättre speglar min person... Var ju små söta hjärtan på spetsen och älskar ju hjärtan.

Nu ska jag städa lite här inför fikabesök här imorrn. Slappar runt i mina brallor och myser bara. Sjukt trött men ska inte sova nu. Vaken sen kl 6 i går morse men bättre lägga sig vid Bolibompa ikväll.... Trött vid den tiden oftast ändå.

Skapad:
27 augusti 2014, 13:16
Läst:
6486 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • JoTjenaMors
  2014-08-28, 17:19

  Gäst

  Det där vart ju lite smågulligt och personligt. "Det är dom små detaljerna som gör de".

Jag var gravid i bbhuset! kategori: Personligt

Gravid med R i bbhuset. Ja, ni läste helt rätt! Jag var gravid tillsammans med Rodney inne i bbhuset! Släpper denna bomben nu då jag hållt på den i en evighet. Sen kan jag ändå inte sova inatt så måste skriva av mig. Nu när en nu säsong snart börjar minns man liksom tillbaka och detta är nått jag ofta tänker på.

Rodney visste det samt många andra uppmärksamma, bl.a. Ett ex till Roddan som bodde i Karlstad som följt oss 24/7. Det var nog hon som sa till Roddan hon trodde jag var gravid när han blev utröstad men jag fortfarande var i huset. Jag och Roddan pratade om det även och funderade om det inte kunde vara så att jag var gravid redan innan han åkte ut.

Har även fått frågan från andra efter jag kom ut om det låg till så. När var nu detta och hur gick det till? Ja,,,, jag var kär i Rodney.... Det såg alla.... Han var den enda jag såg och blind var jag. Förblindad. Hade aldrig varit med honom om jag vetat det jag vet idag.

Jag hade inte följt bb året innan så visste inte vem R var eller gjort den säsongen. Jag käkade preventivmedel när jag gick in i huset också. Vi hade egen läkare och långt innan min karta piller tog slut sa jag detta till produktionen för att få flera. Detta gjorde jag upprepade ggr utan jag fick nått. Såg andra få sina mediciner och sitter inne på inside information om vilka som käkade antibiotika för de fick clamydia där inne eller så hade de det redan innan de gick in i huset. Vi alla var testade innan programmet startade men man hörde ju flertalet som " knullat av sig" innan de kom in bakom låsta dörrar om de skulle fått leva i ofrivilligt celibat. De kunde minsann få medicin. Jag fick dock inte mina tabletter. Vi var iaf 3 av tjejerna som tog gravtest därinne och jag vet ju vilka vi var.

Antar det kan varit under den tiden jag blev gravid. Fick efter ett tag ändå in en ny karta och började äta dom... Grejen var att jag då redan var gravid. Har haft 4 graviditet innan det och hade alla symtom mm och har alltid vetat och kännt att jag har ett liv i mig. Lovar er att man vet när man är det. Speciellt då det var 5:e ggn för mig. Bara 2 graviditeter blev barn av de innan dock. Opererade ut ett foster i narkos eftersom hjärtat stannade på det. Upptäcktes på ett ultraljud och tog 3 dagar innan de tog ut den döda bebisen. Hade inte klarat fött ut det och sett kroppen med armar och ben. Jag är även rh-negativ och skulle haft en injektion efter missfallet som jag inte heller fick. Denna måste tas inom 70 h så detta kommer i framtiden ev medföra problem då jag haft immunisering innan kanske får jag aldrig mera barn?

Jag ville väl i mitt inre inte fatta jag ens var gravid först föränns min mens inte kommit på veckor därinne. jag försökte dölja mitt illamående, orklöshet och hunger så gott det gick och intalade mig det inte var nått. Många på utsidan genomskådade dock detta.

Vet ni när jag fick missfallet? Jag minns tom dagen som igår! Att bb klippte ihop det som en bakfylla då jag inte ens varit berusad eller full eller nått kändes i hjärtat! Jag hade en fylla därinne, EN! Den fick jag skit för fast de flesta andra utom lars var fulla eller berusade 2 ggr veckan på festerna. Att jag och Lars alltid var de som tog reda på alla andra glömdes bort när jag en gång blev full.

Att på Livesändningen få frågan om jag var så bakfull när jag faktiskt eg tuppat av pga smärtorna när jag blödde ut ett foster i en stor klump i toan kändes ! Detta var tidigt ,tidigt en morgon precis efter att finalveckorna börjat. Vi var högst 5 kvar....

Jag vaknade av fruktansvärda underlivssmärtor som strålade ända upp i bröstet så jag tog och kröp ut till toan från sängen. Väl där inne skulle jag gå på toa men smärtan blir så överväldigande att jag svimmade av pga den! Sitter på toa och blir så jävla illamående helt plötsligt samt gör så helvetiskt ont så jag ramlar rakt framåt från toa med byxorna i knävecken och kör huvudet före ner i klinkersgolvet.

Vaknar efter ett tag av smärtor igen och inser jag ligger där på golvet och torkar av mig och försöker sätta mig på toa igen. Slår återigen i huvet i golvet när smärtan sköljer över mig. Klarar inte av ens skrika fram ett ljud för kommer bara ett mummel eller svagt gnällande ur mig..... Hör då bb högt i högtalare försöka väcka nån annan i huset. I detta fall var det Annica. Tror de till slut fick upp dörren och vet jag låg i fosterställning rätt länge på den där sittmöbeln mitt i badrummet länge innan jag tog mig ens från det rummet.

Nu vet ni detta. Vet Roddan och jag pratade om detta på festen i finalveckan då de kom in i huset. Jag vet nu i efterhand att Han hade andra redan då han kom ut från huset . Vi höll ihop lite efter bb men vet inte alls hur många han eg höll på med under den tiden. Så även om jag ibland tänker på att om jag inte fått missfall, hade jag då fullföljt graviditeten? Hade han ens tagit ansvar som pappa? Lika bra det gick som det gick kanske? Men annars hade jag nog varit ensamstående 3 barnsmor nu.

Sen klipps det hemst mycket i tv! Jag har ännu inte klarat av se nått program av säsongen jag var med för blev så sårad av alla jag litade på och trodde gott om därinne var falska och snackade bakom min rygg. Men tro inte allt ni ser bara. Bra tv skapas rätt ofta! Ni som ser 24/7 får nog en helt annan upplevelse och syn på saker.

Ta hand om er. ❤️ Snart drar bb igång igen.... Tral la, la ..... Glad för er bbfans skull som älskar programmet att ni kan fördriva höstkvällarna med en ny säsong. Måste fixa antenn och kanaler hemma så jag kan titta lite iaf ❤️ Puss .

Skapad:
27 augusti 2014, 05:31
Läst:
32868 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (21)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • JoTjenaMors
  2014-08-29, 08:00

  Gäst

  Oj då! missfall. Stackare. Trodde det var sviter efter badutmaningen du hade med Roddan. Att du inte va bakis förstod nog alla som kolla på liven då du sällan drack på det sättet som andra gjorde. Minns den där händelsen mycket väl och mådde dåligt för du var så sjuk och produktionen verkade inte bry sig speciellt mycket. Jag gillade inte Marcelo innan, men då växte han i mina ögon för han var den enda som hjälpte dig då du knappt kunde stå på benen när ni blev tillsagda att lämna sovrummet.
  Ser att de empatilösa hyenorna.. (som vanligt)... försöker trycka till dig med elaka kommentarer Hanna. Försöka allt du kan att inte ta åt dig för det är egentligen sorgliga personer som inte kan må så bra i sig själva.

 • Mira
  2014-08-29, 05:13

  Gäst

  Ännu ett tecken på din otroliga inre styrka Hanna!
  Att du ändå lyckades dölja din smärta och se så glad ut på live sändning (såg bara på tv).
  Jag led med dej när du blev kär i R för jag visste ju vilken idiot han är.
  Jag hoppas verkligen du hittar äkta kärlek!
  Det borde finnas många som skulle må bra tillsammans med dej ♥

  Till Bo och alla andra - jag förstår inte varför man lägger så mkt tid och energi på nåt man är så avundsjuk på att man bara måste förpesta så mkt man orkar...
  Även vi som står upp för Hanna mår dåligt av att se er!

  Flashback skulle nog passa er istället - där samlas det mkt drägg...

 • Bo
  2014-08-28, 21:54

  Gäst

  Sånt här bör man ta med en psykolog alternativt sin läkare. Har man ingen integritet (som Hanna) så lägger man ut det i sin blogg - där man vill ha feedback i form av läsares kommentarer. Det är ju ingen som tvingar Hanna att skriva om precis allt eller hur? Eftersom hon fortsätter lägga ut sån här smörja så gillar hon ju uppenbart feedbacken.

  Men att sitta och beklaga sig efteråt i en videoblogg att bu-huu jag blir så ledsen över folks kommentarer, det är däremot patetiskt. Det är ju Hannas egna ord och hon får precis som alla andra bloggare den respons hon förtjänar

 • Namn
  2014-08-28, 17:54

  Gäst

  Blir så fruktansvärt illamående av att läsa alla elaka kommentarer! Läs inte bloggen då istället, alla har ett behov att skriva av sig ibland och det här är nåt hon hållt inne med som måste komma ut. Tycker det är jätte starkt av dig Hanna att skriva om detta. !!!
  Och bry dig inte om allt elakt folk skriver, vilka är dom liksom bara avundsjuka fjantar kom ihåg att du är bra som du är och alldeles unik!

 • Sanna Eriksson
  2014-08-28, 16:23

  Gäst

  Varför detta hat mot Hanna hela tiden? Vad är ert problem? Hon blev gravid, man kan tycka att man borde använda kondom när man saknar p-piller, men ibland gör människor misstag. Det är konstigt att produktionen inte gör något när en person har fått missfall. man borde rimligtvis få någon form av psykologhjälp eller få prata med någon och inte bara låtsas som att ingenting har hänt.
  Vad gör ni här om ni är så hatiska?

 • Man tager vad man haver
  2014-08-28, 01:38

  Gäst

  Att Hanna tar upp detta nu är för att hon inte har något annat att komma med. Hon är ingen och har inget att säga. Alla hennes pinsamma patt- och rövbilder får hon bara skit för så då måste hon leva på sina gamla knullminnen från förr.

  Hon verkar tro att någon bryr sig om den gamla dyngan. Eller att någon orkar lyssna på hur allt alltid är alla andras fel............... att se sig i spegeln och inse att hon endast har sig själv att skylla kommer aldrig att ske.

 • Lina
  2014-08-27, 22:01

  Gäst

  Fy vet själv hur det känns att få missfall och det är inget som man vill uppleva! !
  Tyckte synd om dig då när många pratade skit om dig bakom din rygg!
  Du är stark stå på dig!
  Kramar

 • Anna
  2014-08-27, 21:05

  Gäst

  Fy va hemskt. Lider med dig. Missfall är inte skönt

 • Madeleine
  2014-08-27, 20:58

  Gäst

  Så bra att du nu orkar berätta. Vet att man måste bearbeta saker först och det får ta sin tid. Att BB väljer, att vinkla precis som andra program har jag förstått, men lider med dig som genomgått detta fasansfulla. Tror tyvärr också att många speciellt unga tjejer tycker att det kan se häftigt ut inne i huset, och tittarna känner inte av blickar, och hur produktionen bakom jobbar. Stor kram till dig och vad STARK du är som berättar

  Blogg: finest.se/userBlog/entr

 • Lmd81
  2014-08-27, 20:02

  Gäst

  Starkt..

 • Lmd81
  2014-08-27, 20:02

  Gäst

  Starkt..

 • Namn
  2014-08-27, 19:37

  Gäst

  Men varför i hela friden tar du upp detta NU, eller rättare sagt varför tar du upp det över huvud taget ?

 • Namn
  2014-08-27, 19:03

  Gäst

  Varför tog du risken att ha sex utan preventivmedel när du hade 2 pojkar som väntade där hemma? Rodney visade tydligt inför alla (kamera + deltagare) sin personlighet i BB-huset (oavsett sitt "förflutna" som kom fram efteråt) och att ens riskera graviditet med en sådan player när man är en ensamstående tvåbarnsmamma från en helt annan stad är ju obegripligt?

 • Namn
  2014-08-27, 17:35

  Gäst

  Rh negativ - då jag själv är negativ och fått den sprutan efter endast andra barnet för han var positiv medans första var negativ så du får bara den sprutan om barnet är positivt vilket man inte kan veta förens efter en fullgången graviditet och då testas barnet det som kan hända efter förlossningen är att du bildar antikroppar mot dig själv. Efter abort eller missfall behövs inte den sprutan.

 • Tack Hanna
  2014-08-27, 16:46

  Gäst

  Du är och förblir ett billigt våp.

  Tack för att du påvisar det helt själv utan att andra lägger ord i mun på dig. Ingen behöver ju snacka bakom din rygg - du klarar ju bevisligen både att föra din egen talan + ta porriga nudie selfies alldeles själv.

  Stort grattis också till det ofödda barnet. Du hade onekligen en sanslös tur som slapp födas in i denna psykiska misär.

 • G I N A ~
  2014-08-27, 15:55

  Gäst

  Var det ingen av dom som jobbade som såg vad som egentligen hände? Eller sket dom fullständigt i dig? Vet inte det är att ha barn eller så.. men det måste vara as jobbigt för dig att få ett missfall, vem som än är pappan. Du är stark! kram ♥

  Blogg: kissen.se

 • Namn
  2014-08-27, 08:25

  Gäst

  Varför berättar du allt detta nu? Sorgligt med missfall..ä

 • Namn
  2014-08-27, 07:17

  Gäst

  Skulle oxå vilja veta vad som hände med dig å Annika? Ni hängde ju ett tag efter BB men nu inginget??

 • Namn
  2014-08-27, 07:16

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Mikaela
  2014-08-27, 07:11

  Gäst

  Jag kunde aldrig misstänka det!! Stackare! Styrkekramar!
  Vill su skvallra om klamydian?

 • Helena Appelgren
  2014-08-27, 06:26

  Gäst

  En stor kram till dig)