Strandsatt :(

Känns som jag blivit strandsatt på en öde ö. Vill bara förklara att jag står utan dator nu då den kraschat så kommer blogga från telen för att uppdatera under tiden jag försöker finna en lösning på problemet.Hur ska jag fixa detta? Frustrerande. . . Men måste ordna på nått vis!

Idag fyller min älskade pappa år också! Stort grattis älskade pappa. Ringde och grattade honom förut och även min styvmoder som fyllde den 10 augusti.


Imorgon blir det jobb i ishallen sen färd mot Norrköping, hade bjudit med en viss person men åker nu själv. Får se vad som händer till veckan. Nått som händer då som jag med säkerhet vet är iaf att barnen börjar skolan igen lycka till alla skolbarn/ ungdomar då. Och please var snälla mot varann och lämna ingen utanför!

Kram h

Skapad:
15 August 2012, 17:27
Läst:
39083 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (35)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Undrande
    2012-08-17, 14:53

    Gäst

    Kan inte du bara acceptera att Rodney inte är intresserad av dig ?! Du ger väldigt omogen och naiv bild av dig själv.

  • Ronny (M)
    2012-08-17, 10:54

    Maja
    2012-08-17, 01:38

    Som blå katten/chat noir skrev så är det en hel del uppdateringar just nu, när det gäller såna där varningar så kan de vara lite väl nitiska ibland, men det är klart att det är svårt att veta när man ska akta sig eller inte. Tyvärr...

    Det bästa man kan göra är att köra Windows Update, uppdatera sina virusprogram samt kanske köra ett till program som varnar för malware och liknande. Virus, trojaner och skadlig kod på webbsidor blir nog bara allt vanligare, tyvärr. Hoppas du fick ordning på din dator i alla fall!

  • blå katten/chat noir
    2012-08-17, 09:27

    Gäst

    Maja och andra som undrar.

    Om ni har det "vanligaste" datorsystemet så är det stor uppdatering som inkom nu i tisdags. Många viktiga, och några rekomenderade.

    Har ni inställningen att ni ska hämta hem uppdateringarna, men själv bestämma när de ska installeras (vilket jag tycker är det bästa valet) så kolla efter om det ligger en stor uppdatering och väntar

    Det kommer även att bli stora uppdateringar ofta framöver..
    Tyvärr så gör alla fula fuskar det så att det måste uppdateras.
    En bank har åter stängt allt på söndag morgon, även bankomater...

    Ops, kommer ihåg att det var en uppdatering på Flash också..ni som har det

  • Maja
    2012-08-17, 01:38

    Gäst

    Hej Hanna !

    Hoppade till när jag såg att du har problem med datorn. Senast jag var här inne (tis el.ons) fick jag VARNING från mitt virusprogram. En skylt kom upp överst på skärmen som talade om att visst innehåll på sidan hade blockerats då det bedömts som farligt och kunde skada min dator. Fanns en knapp för "visa innehållet" om man var helt säker på att det var säkert. Lyckas trycka på den där knappen och då hoppade sidan ned på ett kommentarfält. Vet inte vilket, blev så rädd att jag stängde ner sidan omgående. Samtidigt skyltas det ju grönt för att sidan är säker. Jag är teknisk okunnig när det gäller datorer så jag kan inte förklara närmare. Kanske Ronny kan(?) om han läser detta. Hoppas du får ordning på din dator innom kort.

    Må så gott.

  • Anna
    2012-08-16, 12:19

    Gäst

    "Namn 06:44". Jag håller helt med dig. Det är ETT minus, MEN ett stort och jobbigt. Vilket jag också skrivit till Hanna. Sen håller jag helt med om folk i hans närhet (inte Christian dock, han verkar snäll o neutral i sin åsikt) inte direkt supportar deras förhållande. Vilket, precis som du skriver, inte hjälper till.
    Jag blir bara galen på alla åsikter, kanske ännu mer på R´s blogg, "att hon inte fattar att det inte är något!". Vad vet de egentligen? Om jag inte minns fel så stod de hos en fotograf för typ 10 dagar sedan omslingrade som vilket (otroligt fint) par som helst och ÄNDÅ är det konstigt att Hanna inte fattar att de inte har något på G... Fotografen skrev ju till och med i sin blogg att hon hade haft PARET Hanna o Rodney på besök...

  • Namn
    2012-08-16, 06:44

    Gäst

    Anna
    2012-08-15, 20:07// "Ditt enda minus" när det gäller 30 mil inkl familj och arbete kan vara det helt avgörande minuset och i detta fall har han även en hel del vänner som knappast uppmuntrar till förhållandet och detta lär väga extremt tungt det också.

  • annelie från norrköping
    2012-08-16, 04:33

    Gäst

    oj oj vilken röra ,och data är inget man vill vara utan ju.Men som sagt snart kommer du till norrköping ..idag har här smällts raketer vid 22 tiden ja jobbar så ja hörde dem bara ...ha de gott och du är bäst upp mä hakan kram annelie

  • LN
    2012-08-16, 01:24

    Gäst

    När gick dina föräldrar isär?

    Blogg: Mmmm

  • Ronny (M)
    2012-08-16, 00:52

    Låter som du behöver lite datorhjälp Hanna! Hade gärna gett ett handtag, men inte helt enkelt kanske. Svårt med avstånd, min mor och hennes man bor i Svenljunga, men har fixat så jag kan hjälpa dem på distans när datorn strular. Hoppas det ordnar sig i alla fall!

    Ett STORT grattis (i efterskott) till din pappa med, gillade honom skarpt när jag såg honom besöka dig i BB-huset.

    Hoppas snurrande tankar lämnar dig i fred så du får sova gott, sömn hjälper mot det mesta. Kram!

  • Klek (K)
    2012-08-16, 00:05

    har du fått igång din dator Hanna, lr skriver du från mobilen fortfarande?
    Önskar dig en skön natt så du vaknar pigg och utvilad inför Norrköpingsresan/ kram

    Är förresten född och uppväxt i Norrköping och arbetade där i 25 år innan jag flyttade till Linköping

    Blogg: www.pratqvarnen.egetfor

  • Sandra
    2012-08-15, 23:44

    Gäst

    Tack Hanna. börjar gymnasiet nu om en vecka (för ditt "Lycka till).

  • hanna (K31)
    2012-08-15, 23:50

    Tack Alex

  • Alex
    2012-08-15, 23:29

    Gäst

    Hej, vill bara säga att jag känner igen mig väldigt mycket i dig, mycket samma
    Tankar och analyserande människa är jag med:-)

    Hur som haver, ville bara för förstå gången någonsin kommentera
    Och jag gissar att mycket handlar om R. Jag känner inte någon av er
    Och ska inte dömma ut på förhand men jag tror att du är för mogen för honom, det behövs
    Mer karlakarl i ditt liv som kan hantera din vackra personlighet:-) sen vet jag att man inte kan bestämma
    sina känslor, men en karl ska få en att må bra inte hamna i inre uppror!

    Ville bara titta in och ge en åsikt från en helt oberoende människa som jag är!

    Ha det superbäst!

  • Anna
    2012-08-15, 22:04

    Gäst

    Sitter o kikar tillbaka på dina bilder o texter o det var ju faktiskt bara typ 10 dar sedan ni stod hos en fotograf o tog "parbilder". Kan ni inte snacka om det??? Fattar ingenting. Vad hände förresten med Rodneys bilder på er? Han la ju ut 3 jättefina bilder på er o sen försvann de? Har du frågat honom varför...?

    Förlåt att jag är jobbig. Du har nog tillräckligt med frågor och frustration själv. Det känns bara som ni skulle behöva hänga några dagar för er själva och känna efter var ni vill göra av det ni har/hade. Utan en massa vänner o fester. Tror inte du...?

    Herre gud, ikväll var jag jobbig. Det känner jag själv. Men det känns som nu eller aldrig. Ni håller på att glida ifrån varandra... Bu huhu.

    Kramen, igen.

  • Sluta jaga och ägna dej åt dina barn !
    2012-08-15, 21:43

    Gäst

    Vill inte såra dej på något sätt alls , men har du verkligen trott på fullt allvar att du och Rodney skulle kunna ha en framtid tillsammans ? ni har totalt olika bakgrund och uppväxt och även i realtid så lever ni ert liv så olika ! inte samma sorts vänner och han gillar att dricka och slå runt på krogar vilket inte verkar vara din melodi även om du inte hade haft barn ! att tro eller begära att en så ung kille med ett sånt liv skulle kunna anpassa sej till en vardag i Filpstad som styvpappa till två barn ...det är fullständigt orealistiskt ! Den rätta kommer när det är dags...

  • Sandra
    2012-08-15, 21:29

    Gäst

    Om allt känns krångligt vad gäller barn och långdistansförhållanden kanske ni ändå kan vara riktigt bra vänner, ta det lungt och låta tiden ha sin gång. Du ska se att det löser sig. Ha inte för bråttom med varandra. Kanske är det ni kanske inte. Det syns med tiden.
    Du verkar vara en så underbar person. Var rädd om dig. Ha det gott i Norrköping. Synd med datorn.
    Ha det gott. Vi kanske syns i Filipstad nån gång

  • Klek (K)
    2012-08-15, 20:53

    Nu har jag varit borta från datorn ibland och jag ser att Du skrivit en del. Hoppas du kom iväg till Norrköping utan din medbjudne som väl skulle ha någonting på Magenta lr vad det heter.
    Du klarar dig så utmärkt bra själv! kram

    Blogg: www.pratqvarnen.egetfor

  • Namn
    2012-08-15, 20:31

    Gäst

    Kerstin
    2012-08-15, 19:01// är frågan borttagen så finns det väl en anledning till detta. Känns lite desperat att du ska sitta och syna Rodneys facebook åt Hanna istället för att han faktiskt ringer, sms'sar eller mejlar till den han vill ska följa med på kryssningen.

  • anna
    2012-08-15, 20:30

    Gäst

    Vad har hänt mellan dig och rodney? :O

  • Maria
    2012-08-15, 20:24

    Gäst

    Rodney har en biljett kvar till finlandsbåten

  • Anna
    2012-08-15, 20:07

    Gäst

    Ja, jag gick tillbaka o skulle kolla igen om du hade svarat honom. (nyfiken som man är) För typ en minut efter du hade skrivit att du gärna hade åkt med skrev han "hinner du?" som svar till dig. Man önskar att kl hade varit 12 när han skrev så att du hade hunnit vara spontan o slängt dig i bilen.... det hade han säkert gillat. Som sagt, tror nog att ditt enda minus enligt honom är avståndet.
    Sköna bönan Hanna, hoppas allt får ett lyckligt slut. Vad det än må vara.
    Kram

  • Maria i Skåne
    2012-08-15, 19:50

    Gäst

    Hej Hanna! Tråkigt med din data, jag skulle inte kunna va utan min data. Hoppas det löser sig för dig. Kommer du till Stockholm ngt till helgen? Tänker på fredag till Magenta? Hade ju varit kul för dig att följa med Rodeny o Chrille på kryssning. Ser ju ut som Roddan vill ha dig med. Ha de trevligt i Norrköping.

  • Namn
    2012-08-15, 19:50

    Gäst

    Om Rodney vill ha med dig på båten ringer han väl och frågar?

  • Cilla
    2012-08-15, 19:47

    Gäst

    Trodde inte att mitt första inlägg kom fram (för jag såg inte min kommentar, efter jag hade skrivit). Då skrev jag 1 gång till!.. Så därför vart det , som det vart hihi :D

    Cilla

  • Totte
    2012-08-15, 19:30

    Gäst

    Välkommen hit till Norrköping, Hanna! Hoppas du får en trevlig vistelse här!

  • Cilla
    2012-08-15, 19:03

    Gäst

    Gu vad kul! Min mamma fyller också år idag! Iaf gratta din far från mig! . Aja ha det så jätte trevligt i norrköping! .

    Kram/ Cilla

  • Kerstin
    2012-08-15, 19:01

    Gäst

    Hanna? Förfrågan borttagen, men jag såg R. Svar på din kommentar. Värdet av det kan bara du bedömma.

  • Sara
    2012-08-15, 18:58

    Gäst

    Hej Hanna!
    Jag har följt dig i BB och sen starten av bloggen fram tills nu och kommer fortsätta med det. Du är verkligen en värdig vinnare och din blogg är kanon!
    Jag hoppas verkligen det löser sig med Rodney, ni är så fina ihop.

    Såg han skrev på sin blogg att det finns en plats kvar till båten. Jag tolkar det som att han vill ha dig med....?!

    Ha en fin kväll.

  • Cilla (Cecilia Karlsson)
    2012-08-15, 18:46

    Gäst

    Gratta honom från mig!! :D.. Iaf min mamma fyller också år idag , 60 år t om! :D.. Aja ha det så trevligt i helgen där i norrköping Hanna!

    Kram/Cilla

  • hanna (K31)
    2012-08-15, 18:57

    Anna: kan inte se han skrivit det men kanske är borttaget? Såg du det förut eller?

  • AMN
    2012-08-15, 17:58

    Gäst

    Hanna,

    Så bra med uppmaningen om att barn/ungdomar ska vara snälla mot varandra. Det visar återigen vilken omtänksam person du är.

    Det är vi vuxna som måste hjälpas att att påpeka det du just gör
    Det finns tyvärr allt för mycket utanförskap i skolorna.
    Nolltolerans mot mobbning är det som bör gälla

    Tack för att du nämnde det, mycket viktigt...!!

    Må så gott du bara kan

  • Bree (K)
    2012-08-15, 17:43

    Some things in life are bad, they can really make you mad
    Other things just make you swear and curse
    When you're chewing on life's gristle, don't grumble give a whistle
    This will help things turn out for the best

    Always look on the bright side of life
    Always look on the right side of life

  • Pernilla
    2012-08-15, 17:29

    Gäst

    Hoppas man ser dig här i norrköping då. I min sons skola har de något som heter tryggve, där det tas ut 2 barn från klass 3-6 som ska ses som lite rastvakter , och hjälpa till att ingen är utanför och att ingen blir mobbad eller obbar någon. Min son blev uttagen att vara med förra terminen när han gick i femman. Man känner sig verkligen stolt som mamma över sina ba
    rn när de vill hjälpa till såhär. Hoppas ialla fall att du får en trevlig vistelse här i fina norrköping

    Kram

  • Anna
    2012-08-15, 17:26

    Gäst

    Såg att du skrev till Rodney på fejjan om att hänga på honom på båten. Hade varit underbart att få sådana uppdateringar från dig. Så mysigt att se er två tillsammans... Hade gärna sett er tillbringa mer tid tillsammans så jag kan sitta och fånflina framför skärmen. Hur km det sig att du inte tillbringat veckan i Stockholm med honom? Eller, jag vet inte var ni "står" med varandra.... Tror i alla fall att han gillar dig o att ni absolut hade varit ett par om ni bodde i samma stad, men att han vill umgås mer än typ varannan vecka... Svårlöst.

    Hoppas allt löser sig till det bästa. Jag säger som R;hinner du? (till båten)

  • farbror poddi
    2012-08-15, 17:13

    Gäst

    Burkkrascher är inte roliga, synd jag inte kan hjälpa till. Är för långt borta... Hoppas du inte får burkabstinens

    Blogg: www.poddi.se

Överraskningar

Idag är en bra dag

Fått Bra telefonsamtal idag (både från vuxna men även ett med en 4 årig söt liten kille) , jag har trevliga kollegor på jobbet, direkt jag kommer hem dyker en man upp på gården med blombud , sen kommer mamma med en systerdotter till mig och så där oanmält sprider ännu mera glädje och ljus.

Hört det är osvenskt att gilla spontana besök som inte är bokade men gäller det min familj och vänner så är de alltid välkomna dygnet runt till mig och välkomnar dom med stora kramar.

Vi stod precis och lagade mat när de kom så vi bjöd på tacos. Satt vid bordet och doftade på mina fina rosor jag fick tidigare idag samtidigt som vi åt. Sjukt fin bukett men annorlunda färg på rosorna. Tack för dom ❤️ Nått bra är det alltså med mig och jag gör tydligen avtryck hos vissa ❤️

Måste säga att jag är väldigt nöjd med tillvaron just nu.

Skapad:
17 September 2014, 18:56
Läst:
798 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Namn
    2014-09-17, 20:57

    Gäst

    Senaste flirten i raden. Följer man din blogg så varje gång du varit iväg med en man kommer det blomdbud, man kan fråga sig vad dessa karlar tackar för texten ger en hint

Fotbollsavslutning

Förutom en match på söndag så var detta nog den sista fotbollsträningen. Match mellan föräldrar och barn som slutade 4-4 varav min son gjorde 2 mål

Jag tittade på och blev tillsammans med resten av alla morsor halvt uppäten av mygg. Skulle gå på toan och ser min röv i spegeln. Stora röda blaffor överallt. De bet ju tom från undersidan stolen jag satt på. Vi tog luvor och allt vi kunde skydda oss med men det var nästan outhärdligt mycket mygg.

Kan nu på kvällskvisten mest likna rumpan min vid en babians ändalykte. Inte så vackert

Skapad:
16 September 2014, 22:34
Läst:
2027 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Namn
    2014-09-17, 21:07

    Gäst

    Eftersom att hon svarar på kommentarer så tyder detta på att hon även läser dom.

  • Namn
    2014-09-17, 08:30

    Gäst

    Hej Hanna. Jag vet ju att du inte läser kommentarerna här, så du får ju aldrig reda på att jag skrivit. Men jag vill bara säga att jag tycker du är väldigt vacker. Jag tänkte på dig för ett par dagar sen o googla på dig o fick se att du bloggar. Jättekul o se dig igen. Du gör mig glad. Jag kikar nog in på bloggen ibland för o se hur de går med dig o ditt hus, jag har själv hus så jag vet hur mycke jobb de e. Men de e kul o greja. Fast hade man varit två hade de varit mer än dubbelt så kul. Men men... Du läser som sagt inte detta. Men jag fick iaf säga de. Ha de så underbart Hanna ( min dotter heter oxå de

Legobygge

När man tankar på Shell utomlands fick vi 2 påsar lego med Ferraribilar. Mina söner älskar ju lego och var glada över att få varsin.

Skapad:
16 September 2014, 15:07
Läst:
2725 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Så äckligt

Möss.... Skadedjur. Whatever. Börjar plocka dom en och en , garaget går inte att göra mycket åt men har haft i köket med. Sanerar och plockar dom iaf. Häromkvällen smällde jag 2 under en timme. Hört att enris , både färskt och torkad är nått de skyr så ska ta en skogspromenad sen och leta Enris tänkte jag. Föräldramatch ikväll på Isacs fotbollsträning. Har inga benskydd eller grässkor men kanske är med ändå. Åskådare kommer jag iaf vara

Ska ta och ringa Anticimex och se vad de kan hjälpa till med. Har ändå en stor försäkring så tänker utnyttja mina rätter. Bålgetingar har jag sett vid entrén. Sög dom med dammsugaren. Hördes ju iaf när du slog i påsen och de lär ju inte levt efter den smällen.

Skapad:
16 September 2014, 11:29
Läst:
3005 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • hanna (K31)
    2014-09-16, 22:37

    Tack snälla för tipset ska kolla upp det direkt imorrn ❤️

  • Namn
    2014-09-16, 14:41

    Gäst

    Hmm Tredje försöket då :P
    TEXT TAGEN FRÅN TEKNIKMAGASINET:
    Gnagarskrämma
    Effektivt och miljövänligt skydd mot gnagare och insekter.
    Gnagarskrämman skickar ut ultraljud med automatisk våglängdsvariering för effektivast möjliga ljudattack.
    Ultraljudet är ofarligt och ohörbart för människor och husdjur, men attackerar hörsel- och nervsystemen hos gnagare och insekter och får dem att sky ditt hem som pesten! Räckvidd 370-465 m² (vid fri sikt). Frekvens 30000-65000 Hz. Ljudtryck 2x130dB. Nätdriven. Mått 120x90x70 mm. Vikt 160 g. Lev inkl nätadapter.

    (OBS! Vi har både hund och katt och de reagerar inte på ultraljudet)

  • Namn
    2014-09-16, 14:35

    Gäst

    Hela texten kom inte med


  • 2014-09-16, 14:30

    Gäst

    Hej! Har tippsat dig tidigare och gör det igen. "Gnagarskrämma" från teknikmagasinet 249:- Vi är totalt mus fria sedan vi införskaffade dessa. Hade stora problem tidigare trots aticimex. Enris funkar också bra men tyvärr bara kortsiktigt. Vi har ett hus på två våningsplan ca 135kvm + källare,vi bor som du på landet i skogen direkt vid en sjö, vi har valt att ha två "gnagarskrämmor" en i källaren & en vid trappen till övervåningen. Tidigare hittade vi dagligen spår av musbajs & sönder gnagade saker. Efter besök av anticimex var vi mus fria max två veckor

Back to sweden again

Sista natten blev i Karlskrona. Vacker stad det med och hade aldrig varit där innan. Fick en rundtur i staden och såg lite av utsikten över vattnet.

Sorgligt jag snart inte kan sitta bredvid och sjunga till musiken som vi spelade i bilen. Kommer liksom sakna både bilen och Björn lite eftersom vi dygnet runt i dagar levt inpå varann. Ställde oss själva vid spisen och lagade mat denna kväll hos herrns föräldrar. Vi lånade deras hus då de ändå var bortresta. Hans barndomshem alltså. Var skönt slippa åka nån längre sträcka.

Att han lät mig köra hans bil är jag skitglad för. Även om han körde typ hela tiden annars satt ändå jag bakom ratten en lång stund. Var inte som att köra min sega avensis. Jäklar vilken bil alltså. Trodde jag skulle bli kär i nån man i framtiden men blev i en bil jag förälskade mig. Bra det..... Då kan jag hela tiden uppdatera den om den blir sliten , seg, tråkig eller så ❤️

Hoppas ni förstår er på mig och vad jag skriver.... Puss på er och sov så gott

Skapad:
15 September 2014, 23:42
Läst:
3777 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Namn
    2014-09-16, 20:54

    Gäst

    Herregud, vilka kommentarer från båda hållen...man blir mållös

  • Marie
    2014-09-16, 12:42

    Gäst

    Hanna du behöver inte förklara dig för såna här idioter, dom kommer hitta fel i allt du gör.
    Avundsjuka eller bara dumma i huvudet eller stora troll är vad dom är.

  • Namn
    2014-09-16, 11:36

    Gäst

    Tror ingen skulle behöva sjunka så lågt med att vara avundsjuk på dig? kvinnan som trånar efter kärlek i varje hörn och man som vandrar förbi.
    Du är inte enda ensamstående morsan i världen men på något sätt så får andra det att räcka till för sina barn utan behöva gå ut offentligt med att dom måste leva på nudlar för kunna göra en resa, en resa där du är själlv, inte med dina barn!
    Jag hade jobbat extra mycket under mina barnlediga veckor för att kunna ge mina barn det dom lovats utan att behöva försumma hus och hem! Du skaffar hund för att lämna bort den nästan lika mycket som barnen för du ska fara och flänga.
    Räkna ut vad det kostar att åka till Stockholm som du flänger till titt som tätt, och jag tycker du hittar på saker hela tiden som kostar såvida du inte är patetisk och lever på andra så Hanna där finns pengar du kunde rest med dina barn med! Men du finner alltid anledningar att skylla alla motgångar på andra istället för ta en titt på dig själv. Så avundsjuk är mest troligen ingen på dig!

  • hanna (K31)
    2014-09-16, 11:04

    På min barnfri vecka prioriterar jag att umgås med andra vuxna människor och hitta på saker jag annars inte kunde. Jag tänker alltid på mina söner. Du verkar ju läsa min blogg.... Stor jävla miss att du varit blind alla ggr jag förklarat att jag skattade 58% på vinstpengarna. Jag betalade av ett lån med varje krona. Semestern var en dröm som inte pengarna räckte till. Har du även missat jag köpt hus åt oss nyss? Hellre en trädgård och de fick varsitt rum och där vi kan leva länge framöver än en lägenhet inne i betongen och en veckas sol. Valet för mig som mamma och familjeförsörjare var enkelt. Svårt för dig att förstå inser jag men du vet inte ett skit om mina prio. Antar du säkert tagit kredit och åkt för?

    Att jag sen får möjlighetern att följa med en vän som redan skulle göra resan och en plats var över , så långt tänker du inte? Mat skulle jag ändå äta hemma och gick mindre pengar de där dagarna än om jag varit hemma. Tycker synd om dig. Avundsjuk och bitter och klart du får ha en åsikt men i detta fall är det inte jag utan du som är iq befriad. Finns nog hjälp för såna som dig. Om du slutar vara missunsamme och avundsjuk och själv tar chanser att göra roliga saker här i livet kanske du skulle må bättre och känna på hur fenomenet "att må bra" känns

  • Namn
    2014-09-16, 01:28

    Gäst

    Du kunde inte förklara mer tydligt hur lätt du säljer ut dig själv. Vill man skratta åt hur pinsam en människa är och hur fel en människas prioriteringar är så läser man denna pinsamma blogg. Folk skriver stackars dig och skit, du har dålig ekonomi hit och dit. Hur kan någon välja detta? Börja tänk på dina söner eller sluta beklaga dig. Jävla klagomur men det är du som gör varje korkat val, bara du. Och hur fan kan man tycka synd om dig? Lika stora iq befriade idioter dom med?

Danmark/ köpenhamn

Lunch intag sista dagen i Köpenhamn. Såklart smörrebröd nere vid vattnet mysig stad måste jag säga och vi hade vackert väder. Börjar känna att magen är helt fucked upp vid detta laget. Att skita på beställning vid nån toa på vägen är inget jag klarar så ja..... Tänk själva. Senast jag höll mig i 3 dagar var nog i bbhuset de första dagarna och innan det en kanotsafari på 3 dagar när jag gick i 6:e klass. Göra 2:an i skogen sittandes på en stock och torka sig med mossa i stjärten vart spärr på också. Får köra lavemang en vecka nu..... Den som spar han har.

Skapad:
15 September 2014, 23:15
Läst:
3860 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Schweiz/österrike/tyskland

Resans Andra dag avverkade vi minst 12 h bilkörning. Vilken tur jag och Björn funkade ihop annars hade han nog dumpat mig på nån av alla mackar vi stannade vid. Lyckades få 2 uppsättningar ferarrilego på mackarna när vi tankade. En sportbil har inte stor tank och är ju rätt törstig också. Men Gud vad häftigt det är att åka i en. Sen att köra kan jag inte ens beskriva. Var nästan så jag tänkte dumpa Björn på nån mack och dra med bilen och leva lycklig nånstans där ingen hittade mig

Fantastiska vyer även om Schweiz är tunnlarnas land vi åkte mot Hamburg där vi skulle övernatta. Jag tjatade på björn om att han skulle vara snäll och hjälpa mig bocka av en sak på listan "att göra innan jag dör" haha med lite charm fick jag som jag ville. Haha skiter i vad vissa kommer skriva men har aldrig varit på riktig strippklubb så det gick jag till på kvällen. Fanns ju lite att välja på . Var snygga brudar där iaf och 2 män.... Var en halvsnygg och en riktigt snygg kille. Såklart såg den snygge att jag spanade in honom och kom och dansade bredvid mig. Var ju överrepresenterat med manliga gäster så han var väl glad jag spanade in hans sjukt tränade kropp. Nu har jag gjort det och kan dö lite lyckligare och med mera livserfarenhet och upplevelser i bagaget!

Skapad:
15 September 2014, 23:07
Läst:
3874 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Ronny (M)
    2014-09-16, 00:23

    Sjukt kul upplevelse vännen! Gjorde också en road trip med vänner och ett par bilar - fast vi tog det lite lugnare, sex länder på sex dagar, men hann också med tunnlarna i Schweiz bl a. Minnen för livet - nåt att tänka på de kommande mörka höstkvällarna!

Hotell Splendid / italien

Sov på ett fantastiskt hotell som hette Splendid. Tyvärr han jag inte bada i varken bassäng eller vid deras egna strand.

Vi åkte istället båt ut till en ö för att gå på restaurang en fiskrestaurang vid namn Isabelle. Tror sjön heter Comosjön om jag minns rätt. Sjukt god mat och hela landskapet är en fröjd för alla sinnen

Takkronan i hotellobbyn var så gigantisk att min mobilkamera inte fick plats med den

Skapad:
15 September 2014, 22:53
Läst:
3916 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Pia
    2014-09-17, 05:16

    Gäst

    Älskar din blogg, du har så vackert leende. Brukar du bleka dina tänder? Isåfall, vilken brukar du använda? Jag har alltid använt mig av Stellawhites tandblekningar och är riktigt nöjd. Känner du till dem?