Älskade lillasyster <3

Pratade med lillasyster i Åtorp igår och saknar henne som f-n. måste verkligen åka dit snart. Tog och våldgästade syster nr 3 i barnaskaran istället, hon bor i nykroppa så bara 15 km från mig, hade jag haft 2 vuxencyklar hade vi tagit ett redigt motionspass och sovit över men Marika uppskattade inte Leons cykel haha skulle kanske erbjudit barnsitsen bak på min skeppshult istället!

Satt och lyssnade på musik, kollade efter tatueringar och snackade av oss. syrran bråkade med tvantennen som inte ville samarbeta :/ hoppas det gick bra efter vi åkte för hon var på hugget när vi drog, kanske blev den trägårdskonst istället love u iaf !

Får inte glömma storasyster i lesjöfors och även min minsta syster som bor där. Älskar er också. Känns lite häftigt vara 5 systrar faktiskt

Jag är en person som försöker vara glad trots livet är skit ibland, skitförbannad just nu men inga rötägg ska få förstöra mitt liv så tänker inte lägga mig ner och dö utan njuta av det trevliga sällskapet här och se fram emot en trevlig helg i Norrköping istället. Finns människor som vill ge mig äkta kärlek och inte är rädda för att visa det, tack för det <3
Natti natti

Skapad:
14 August 2012, 01:19
Läst:
40820 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (16)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Mimmi
  2012-08-14, 21:00

  Gäst

  Hanna,du är en fin människa.Du behöver en riktig man.Inte någon som är så barnslig.
  Kram.

 • Mia Rosengren
  2012-08-14, 20:52

  Gäst

  Oj Åtorp, hur kommer det sig att hon bor där? är nämligen därifrån men bor nu i Örebro! =)

 • Sanna Eriksson
  2012-08-14, 15:43

  Gäst

  Vad är det nu då? Jag trodde att du och Rodney var tillbaka hos varandra?

 • Klek (K)
  2012-08-14, 14:33

  Hanna tycker inte heller du skas ut och leta efter drömprinsen. Först så måste ju det här med Rodney värka ut. Förstod jag hans inlägg rätt så tycker han inte ens att det är värt ett samtal "för det lindrar bara för stunden"
  Sen ska du se behöver du inte leta land och rike kring för det finns så många som blev stormförtjusta i dig på BB.
  Man kan nog säga att du kan ta vem du vill när du kommer så långt//Massor av styrkekramar till dig Hanna

  Blogg: www.pratqvarnen.egetfor

 • Elin
  2012-08-14, 14:22

  Gäst

  Hanna, du är så sjukt stark. Låt inte rötäggen trycka ner dig! Du är sjukt grym, puss å kram

 • Ann
  2012-08-14, 12:07

  Gäst

  Hanna önskar dig kärlek och lycka nu och i framtiden. Ibland så är känslorna inte 100% besvarade men det betyder väl inte att föremålet för dina känslor är ett "rötägg"? Antar att du syftar på Rodney.Har jag fel så rätta mig.....
  Gå inte och vänta på någon prins på en vit springare.Du vill ju ha någon vid din sida så varför inte lägga ut en kontaktannons där du beskriver vad du vill ha för kvalite'er på din blivande man. Testa du kommer om inte annat få massor av brev! :-)

 • Bree (K)
  2012-08-14, 10:37

  Some people think it's holding on that makes one strong- sometimes it's letting go.
  ( Johann Wolfgang von Goethe )

  Ta intet skit Hanna, du fortjenar det besta!

 • Madde
  2012-08-14, 10:32

  Gäst

  Håller med alla dom som skrivit till dig här, och livet är för kort för att man ska behöva gå och må dåligt för en annan människas skull. Var glad över dina fina barn, systrar och familj. Dom är äkta kärlek och inget som kommer och går. Din tid när du ska möta din prins på en vit springare kommer också. Du är en fin och ärlig människa, och det var det som vi alla här såg i BB-huset också, och vi vet också att du kan sätta ner foten och säga ifrån. Det finns någon där ute som väntar på dig, och du har alla fina kvaliteér som en flickvän och mor ska ha. Tänk tanken i dag att i morgon kanske jag träffar någon som vill ha den kärlek som jag vill ge. När man minst anar det så slår den till. Kram och ha en skön och fantastisk dag.

 • ulla
  2012-08-14, 10:09

  Gäst

  Helt rätt Hanna, låt inga rötägg förstöra ditt liv. Sträck på dig och låt aldrig någon trampa på dig.

 • Pernilla
  2012-08-14, 09:59

  Gäst

  Älskade Hanna.. Du är på rätt spår nu. Lägg Rötäggen åt sidan och LEV LIVET

 • Maria, Leksand
  2012-08-14, 09:50

  Gäst

  Skönt att höra Hanna!

  Go girl!

 • Irene
  2012-08-14, 08:57

  Gäst

  Mörrn mörrn!
  Bra där Hanna...så ska de låta!!

 • Namn
  2012-08-14, 08:39

  Gäst

  Låter fint det❤

 • Catta
  2012-08-14, 07:38

  Gäst

  Hoppas Verkligen att du Hanna ska kunna må bra och njuta av dagarna...Du är värd det.
  Känslor rår man inte på tyvärr,men hoppas du kan placera dom längre och längre bak och ha kul.
  Vissa människor är bara för Vackra och Fina både på utsidan och insidan som du är, tyvärr finns det en del
  som är mer som 2 personer och inte kan ta klivet till lycka. LÅT INTE DET STOPPA DIG , SNÄLLA!
  (Inte för att jag känner dig , men följt dig o er alla i BB huset o så bloggarna.)
  Önskar dig all lycka med dina 2 fina killar
  Kram

  Blogg: catarina.bergqvist@yaho

 • blå katten/chat noir
  2012-08-14, 06:49

  Gäst

  Måste vara underbart med alla syskon!
  Och så bra att du känner och minns alla oss som tycker så mkt om det dig, och det du står för.

  Kan tyvärr inte bli medlem, även om jag skulle vilja, (så kan det också vara ) , så jag hoppas att du själv läser detta och kommer ihåg en av alla de som hejjar på dig nu och för framtiden

 • Ingela
  2012-08-14, 01:05

  Gäst

  Det är rätta takterna Hanna! Ta ingen skit! Och ha det så kul i Norrköping.

Älska nya veckan.

Trevlig måndagsmorgon på er ❤️

Själv har jag haft en skällande hund som väckt mig halva natten. Antar han tror det är nån utanför då det blåst som tusan inatt och flög grenar över gården. Han är skitduktig som vaktar men man kan inte låta bli att tycka det blir för mycket en sån här natt.

Att sen åka mot jobbet med varningslampan för tom tank tänd. Visste även ett träd ramlat över vägen en bit från mitt hus efter missödet med de som skulle hämta Vitrinskåpet igår. Kunde inte åka 2 mil extra andra vägen för fanns ingen bensin åt det hållet.

Nu kunde jag ändå köra förbi och halvt över trädet och tog mig till jobbet. Du blir det jobb hela dagen. Längtar hem

Skapad:
22 September 2014, 08:36
Läst:
1885 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Ronny (M)
  2014-09-22, 14:17

  Hoppas du får en superhärlig vecka, vännen! Kramar

Jag vill med sova i en trygg famn

Ögonen halvt blöder nu. Suttit och försökt få ner ett nytt schema på jobbet som är godtagbart. Vi har schemamöte på onsdag och detta ska försöka funka då. Gjort mig så jävla frustrerad och pissed off att ens tänka på nytt schema. Oftast blir det basjpass. Nu hoppas jag iaf jag alltid har barnen hemma på natten för det har varit lite jobbigt när de inte vill sova borta på nattis och som ensamstående är ju jag enda familjeförsörjaren och måste ju jobba. Visst kan man bli sjuk och det var jag ju nyss men kan inte avstå det som gör jag överlever.

Tände lite ljus och gjorde iaf lite go kvällsmat åt mig själv för att fira jag krängt lite saker härifrån och tjänat några tusenlappar. (Man är ju inte storinkomsttagare som kommunanställd usk/pers.ass.) Jag lät barnen beställa kläder och skor och jackor mm de fastnat för i elloskatalogen tidigare idag därför. De har ju växt så sjukt mycket senare tiden och de behövde de sakerna. Hade även 25% rabatt som gick ut idag så passade bra det med. Jag skulle aldrig ha råd med märkeskläder som de ändå växer ur på några månader. Antar att ju äldre de blir kommer dock sånt bli viktigt.... En annan sydde sina kläder i syslöjden om det var nått jag ville ha. Brukade vara flera som sen ville sy samma plagg jag gjorde haha ja så var det då.

Ska krypa ner i sängen Nu. Var tvungen ta en skållhet dusch och tina upp min frusna kropp. Sover ju alltid naken men nu har jag pyjamas och tom raggsockor på mig. Lite mänsklig värme här bredvid hade heller inte varit fel. Saknar det så sjukt mycket .

Skapad:
21 September 2014, 23:34
Läst:
2253 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Veckobryt

Dagen bestod mestadels av äldsta sonens sista fotbollsmatch för säsongen. Den var i Storfors och självklart i regn. Har sen i morse gått runt och varit frusen så jag skakat. Sjukt obehagligt är det. Ändå har man ju kläder på sig. Det bästa med hösten är ändå att jag han gömma mig i stora stickade Goa tröjor framöver.

Fatta sen vad häftigt när det i vår sen blur varmt igen och man kan chocka alla när man drar av den och har en trimmad kropp igen. Det vill jag ha och ska se till den blir bättre för bara för att dagarna blir mörkare och man oftare soffmyser tänker inte jag bli nån potatis. Sen tittar jag heller aldrig på tv. Har ju boxer med 16 kanaler men måste få hjälp med ny antenn mm innan det funkar. Finns det nån själ i närheten av mig som kan hjälpa så dra iväg ett mail så bjuder jag på mat som tack för hjälpen

Förresten.... Saknar redan barnen.... Mina veckor både börjar och slutar på söndagar....i och med att vi byter barnvecka då.... Har kännt att barnen hade ett extra närhetsbehov denna vecka. Har varit mycket gos och kramar. Faan va tomt det blev nu helt plötsligt.... Har haft en tjej här och sålt ett vitrinskåp till henne.

Tyvärr hade ett träd ramlat över vägen dryg 2 km från mitt hus. Jag skulle ta bilen och hitta en skogsväg för att ta mig till dom och hjälpa till med såg men slutade med att jag körde vilse då jag aldrig åkt den skogsvägen innan och det var inget slut på den heller. Soppatorsk blev det nästan också så får nog slanga bensin från gräsklipparen eller nått om jag ska ta mig till jobbet imorrn. Å hoppas på inget mera träd blåst ner.

Skapad:
21 September 2014, 23:17
Läst:
2269 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kvällsmiddag med vänner

Hade 2 h rast ikväll och vart inbjuden på middag. Sjukt god färsk pasta med en krämig supergod sås med räkor i. Älskar ju skaldjur så det var en munorgasm.

Efterrätten var en plommonpaj med ett krispigt gott täcke och vaniljglass till

Tack V, R och N för trevligt sällskap och god mat.

Skapad:
20 September 2014, 20:23
Läst:
4239 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kämpar på

Jag sitter på instagram och följer rätt många kost och fitnesskonton. Älskar och behöver verkligen motivation för nu har jag syndat med hälsan ett tag. Inte så jag gör det i dagar i följd men blivit för många ggr och det känns i kroppen.

Jag försöker träna mina squats varje dag i samband med tandborstningen morgon och kväll. Har jag gjort i åratal till och från så tillslut blir det en vana som sitter i benmärgen. Har dock Långt kvar innan jag har samma fina rumpa som de tjejerna jag följer på instagram men jag är nöjd ändå.

När jag var yngre och i tonåren hade jag ingen rumpa alls och önskade heller ingen. Men nu vill jag ha former och en fin fast och go rumpa. Jobbar på det men sen gäller det äta rätt också.

Har en ide om att ta en detoxvecka nu. Bara juicer av färskpressade grönsaker och frukt för att helt rensa ur all skit ur kroppen. Kanske iaf 4 dagar? Var min kollega som pratade om att han köpt en råsaftcentrifug och vi började genast prata recept på goda drinkar. Har ju en maskin i köksskåpen jag glömt bort. Blivit mest smoothies i mixern samt proteinshakes senaste tiden.

Ska försöka ta itu med detta. Måste vara en barnledig vecka för jag tänker inte vara orkeslös och irriterad pga den kosten när jag har det finaste jag har hos mig.

Natti natti på er.

Skapad:
19 September 2014, 22:13
Läst:
5693 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (12)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Jesper
  2014-09-21, 22:51

  Gäst

  Enda sättet att få några läsare alls är uppenbarligen att fota sin egen röv? Stackars stackars barn som måste bevittna sin egen mors trasiga liv.

 • Namn
  2014-09-21, 22:33

  Gäst

  Jobbar med barn sedan länge. De kan allt om nätet, dessutom vet de hur de ska kommentera varandra. Antingen 1: tror Hanna att hennes söner inklusive vänner och klasskompisar är helt okunniga om nätet eller 2: så skiter hon i det för att kunna fortsätta visa upp sig.
  Det rimmar illa med hennes vilja att vara en ordentlig mamma.

 • Namn
  2014-09-21, 20:59

  Gäst

  För o va så gammal är väl röva helt okej

 • Namn
  2014-09-21, 20:07

  Gäst

  Rob
  2014-09-21, 16:06...

  hm.. jag tror inte det är bakdelen det hänger på utan det är nog att Hanna har två söner som hon borde tänka på istället för att söka bekräftelse hela tiden genom att visa upp sin kropp på nätet.

  Det är nog detta beteende som stör de flesta som kritiserar att hon inte förstår att hon gör fel helt enkelt.

  Skulle du själv vilja att din mamma visade upp sin bakdel på en blogg och instagram ???

  Svarar du ja så är det bara att lyckönska dig men jag tror att de flesta barn och även vuxna inte delar den åsikten. Det går bra att se på andra men om det gäller ens egen lilla sfär blir det ofta ett annorlunda svar.
  Är man singel och barnlös kan man göra hur man vill men i och med att man är mamma eller pappa så har man barnens väl att sätta främst.
  Nu skiter Hanna i kritiken och det säger faktiskt mer om hon än vad det säger om de som kritiserar.

 • Rob
  2014-09-21, 16:06

  Gäst

  Varför kan hon inte visa sin bakdel för? Hennes kropp, den är riktigt vacker, en dröm för en grabb som mig. Hon gick ju naken i bb? Ser inga som helst problem med dehär fotot! Du är en vacker syn hanna! Puss// Rob 15

 • Namn petronella
  2014-09-21, 01:34

  Gäst

  Usch vad elakt sagt av dig Namn här längst ner på sidan, av någon anledning har Hanna behov att visa upp sig så lättklädd som möjligt, nej själv skulle jag aldrig göra det med tanke på mina barn, det är dom som får skämmas för sin mammas bilder och får nog ta emot många elaka kommentarer i skolan mm. Det är konstigt att Hanna, som verkar vara en sådan bra mamma, inte tänker på att pojkarna säkert blir utsatta för elaka gliringar. Men jag vill absolut inte vara elak på något sätt, men tänk till Hanna för det du utsätter dina barn för.

 • Namn
  2014-09-20, 22:25

  Gäst

  Pinsamt....

 • Angelica
  2014-09-20, 19:09

  Gäst

  Moget. Snälla, lägger man upp en sån bild? Oavsett hur man ser ut.... tror inte det. Du är mamma tillochmed.

 • Namn
  2014-09-20, 13:30

  Gäst

  Säljes till lägst erbjudande caaachiiing

 • Peter
  2014-09-20, 11:31

  Gäst

  Wow! Du anar inte hur vacker du är. Fast de e dina ögon jag har fallit för. O alla ni knäppgökar som kommenterar här, jag är inte hennes ex.

 • Namn
  2014-09-20, 02:29

  Gäst

  När man gör sådana juice fasta så börjar man hets äta efteråt kroppen vill ha tilbax det som den mist hel dumt och göra så va nöjd med det du har och motionera på ett sunt och rätt sätt och inte minst äta..

 • Namn
  2014-09-20, 00:56

  Gäst

  Kan du inte ta ett kort rakt in i brunögat också?

Fredagsmys

Fredagsmys med mina barn. Hyrde film och köpte godis samt gjorde hamburgare. Leon var en höjdare att steka burgare och jag fixade sallad mm.

Isac låg och sov då han varit hängig idag. Förstod det var illa när han tappade upp ett bag vid 14 och frågade om en temp. Han var inte varm då. Men han följde inte ens med in på Ica för att köpa godis utan låg och sov i hela baksätet när jag och Leon kom till bilen stackaren.

Med 9 km kvar hem så var hela baksätet nedspydd. Tur jag var snabb med spypåsarna och har gjort en helrekond på bilen nu också. Jäkla bra jag har min städmaskin med tvätt på och kunde både tvätta och suga upp allt i ett nafs.

Nu blev det Soffmys framför filmen. Ödlorna har fått nytt hem i Karlstad så nu är enda husdjuret vår vakthund.

Skapad:
19 September 2014, 18:45
Läst:
6054 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Odjur

Denna gång har jag inte nån mus i köket men min hund äter allt som ätas kan och tydligen gillar han även chailatte. Hade glömt kapslarna på köksbänken när jag gjorde en att avnjuta.... Undrar om han tyckte det var gott. Får nog åka till veterinären och kolla magen efter metallfolien.

Väntar på främmande här.... Kanske göra mig av med några inneboende som vissa ser som odjur. Hoppas på mina leopardgeckos ska få ett nytt hem ikväll. Håll tummarna för det åt mig är ni snälla.

Skapad:
19 September 2014, 17:20
Läst:
6178 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Överraskningar

Idag är en bra dag

Fått Bra telefonsamtal idag (både från vuxna men även ett med en 4 årig söt liten kille) , jag har trevliga kollegor på jobbet, direkt jag kommer hem dyker en man upp på gården med blombud , sen kommer mamma med en systerdotter till mig och så där oanmält sprider ännu mera glädje och ljus.

Hört det är osvenskt att gilla spontana besök som inte är bokade men gäller det min familj och vänner så är de alltid välkomna dygnet runt till mig och välkomnar dom med stora kramar.

Vi stod precis och lagade mat när de kom så vi bjöd på tacos. Satt vid bordet och doftade på mina fina rosor jag fick tidigare idag samtidigt som vi åt. Sjukt fin bukett men annorlunda färg på rosorna. Tack för dom ❤️ Nått bra är det alltså med mig och jag gör tydligen avtryck hos vissa ❤️

Måste säga att jag är väldigt nöjd med tillvaron just nu.

Skapad:
17 September 2014, 18:56
Läst:
9240 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Hålle Rmed
  2014-09-21, 22:57

  Gäst

  Värmlands billigaste ligg. Utan konkurrens.

 • Marie
  2014-09-19, 14:22

  Gäst

  Är det ditt ex som kommenterar tro?
  Han kanske känner sig försmådd?

 • Niklas
  2014-09-19, 12:22

  Gäst

  Ett litet sant rim till dig mannen som skrev:
  Hanna är inte känd för att vara svår
  Så kämpa på
  Så är du snart där och sätter på *s*

 • Namn
  2014-09-19, 12:06

  Gäst

  det ser bara dumt ut att roa sig med båda parter och kan inte ett ex släppas så är det av någon udda anledning.. då tar man reda på det och reder ut innan man involverar den ena parten efter den andra och kanske gräver en djupare grop än man haft för avsikt att göra från början... stanna upp.. börja tänk istället för bara tuffa på

 • Namn
  2014-09-19, 12:04

  Gäst

  Kanske ägnar sig åt att läsa antingen roa sig åt att en korkad blondin inte blir bättre eller för att någon kanske tror att hon ska bättra sig men det är alltid samma sak.. killar hit och dit. Trycker upp brösten eller röven och tar kort till vilken mening? Det lockar just lika desperata och pinsamma killar åt det hållet som Hanna kanske söker då hon tycks vara likadan.. Personligen skulle jag bli enormt chockad om det visa sig en förändring men tills dess så har man tråkigt på jobb kan man titta in även om jag tycker kommentarerna är mycket roligare att läsa än dessa enformiga och något tråkiga inlägg där det alltid handlar om samma 3 saker, har man läst ett så har man läst nästa, skillnaden är att det kanske är om en ny tillfällig manlig bekantskap oh jag har med uppfattat det som exet finns kvar i det jag läst och hade det varit en väninna till mig som höll på så hade jag sagt antingen skippa alla passerande killar i skrik efter uppmärksamhet och bekräftelse och försök lösa med exet som inte släpps..

 • Namn
  2014-09-19, 08:31

  Gäst

  Va e grejen med att vara taskiga mot henne. De e hennes liv o hon gör som hon vill. Om ni inte gillar eller stör er på de hon skriver... Vet ni vad? Jag tror ingen tvingar er att läsa. Så ägna er åt annat o försök vara snäll mot er omgivning. Men de e säkert så att ni är avundsjuka på hur hon har de o hur hon ser ut. För jag tycker då att hon är grymt fin! Synd att jag aldrig får chansen o charma henne... Ha en underbar helg Hanna önskar en kille från västkusten

 • Namn
  2014-09-19, 07:26

  Gäst

  Kan ju vara från exet som tackar för senast....

 • Emelie
  2014-09-18, 23:01

  Gäst

  Fattar inte hur du kan träffa nån så snabbt utan att blinka. Läser man verkar det som att du haft kontakt med ditt ex....fortfarande?? Å nu har du hittat en kille redan. Ha självförtroende kvinna! Inte vara så desperat!

 • Anton
  2014-09-18, 22:20

  Gäst

  Värmlands kanske lättaste & billigaste ligg ^_^

 • Namn
  2014-09-17, 20:57

  Gäst

  Senaste flirten i raden. Följer man din blogg så varje gång du varit iväg med en man kommer det blomdbud, man kan fråga sig vad dessa karlar tackar för texten ger en hint