Svaren!

Här mina kära medmänniskor kommer svaren på frågestunden!
En rolig grej var från "Malin" som gjorde JA eller NEJ frågor:
Gillar du bäst att vara singel: ja och nej faktiskt.
Är du svartsjuk av dig: nej
Vilket lutar det mest åt, killar eller tjejer: båda, kärleken är blind
Är du en "player": nej
Har du dejtat efter BB: nej
Dejtar du nu: nej
Festar du mycket: ja, men Dricker inte mycket.
Är du perfektionist: beror på vad, både ja och nej.
Gillar du barn: ja
Är du en ärlig person:
ja Har dom två fina själarna tagit farväl: nej

Och nu över till dem andra frågorna!
Jag har fått frågan vad det är jag ser först hos en tjej/kille, jag är en ögonperson, finns inget vackrare än ögon, där ser man själen och i dom ser man mycket.
Vilken favorit skådespelare har du, det är väldigt enkelt: Anthony hopkins
Vem är den vackraste kvinnan och mannen i världen, ja, förutom mig själv, haha så tycker jag ärligt att det inte finns någon som är den vackraste i världen, tills den dagen jag får barn.
Vilken sorts humor har du, om jag skulle definiera min humor så skulle det absolut gå åt "family Guy" hållet, kan aldrig sluta skratta när det är sån humor!
Sen är det alltid roligt med klassiska skämt, tex: dom två tomaterna.

Några frågor ang BB-tiden:
Ångrar du något: absolut inte, det ända som kändes tufft att vara med om var då myntet kom in..
Sen är det några frågor ang livet i allmänhet i huset, och där kan jag svara så som att det var vårat hem i nästan 4 månader och det som vi gjorde där inne är ingen skillnad till det som händer på utsidan, förutom att det var kameror som filmade 24/7.

En fråga som jag fått är om jag verkligen är bisexuell eller om det bara var påhittat för att få mer röster/komma med i programmet: absolut inte, jag är bisexuell, Inge påhitt där inte!

Adisa frågade: Vem saknar du mest i huset: av alla deltager saknar jag självklart Camilla mer än någon där inne, men skulle vara trevligt att träffa gänget igen, oavsett vad dom tycker och så vidare.
Vem jag tyckte minst om i huset var sipan, pga dom helt onödiga kommentarerna och påhoppet från hans sida.

Det bästa minnet var att få gå över till fattigsidan då jag inte mådde bra av att bete sig mot den man verkligen gillade, vilken fin känsla det var att få komma in och förklara och krama om henne. Och självklart när min bror kom in, för det är verkligen en prestation från han!
Det värsta är klart sipans utfall och den dagen Camilla fick lämna.
Godis eller glass: det blir garanterat glass då jag inte äter godis.
Cola eller fanta: inget av dem, dricker inte läsk sedan 2år tillbaka, men är jag tvungen att välja blir det nog fanta!

Sofia: jag kommer inom kort fylla i min arm med alla rosor på och få den klar tills nästa år, den tar sin lilla tid haha.
Dem jag har nu är: tretton rosor på armen som sträcker sig ut över skuldran, det egyptiska all seende ögat på underarmen samt min vackra svala och på benet har jag en kameleont som sitter på hela vaden. Min familjs födelsedatum vid ögat.
Och min absoluta favorit, I KÄRLEKENS NAMN på bröstet.

Har dessa några betydelser: svalan står för där jag bodde som liten, vid Husknuten så fanns det ett par svalbo och vid sensommarens kvällar kunde man beskåda deras flygövningar.
Kameleonten står för att oavsett vilken miljö jag är i kan jag anpassa mig till. Rosorna finns där för dom jag älskar och aldrig kommer släppa taget om, och den på bröstet får tala sitt tydliga språk.

Lite frågor om vad jag ska göra i höst, mitt drömjobb.
I höst blir det till att (om allt går vägen) släppa min första kollektion av mina designade linnen, och givetvis blogga!
Mitt drömjobb just nu är att få jobba med mitt brand och få kämpa för det jag älskar att göra.
Just nu jobbar jag med bloggandet och vid sidan av hjälper jag min far ibland på flyttfirman och har paus som brandvakt. Men har kommande jobb på G.

Det jag gjorde i London kommer det komma ett större inlägg om imorgon, jag var där för Finest och "house of Marley". Ang mina linnen och försäljning av dessa så får ni reda på det så fort det kommer bli tillgängligt.

Här kommer lite blandade svar:
Jag är exakt 1,82 lång
Väger just nu 80 kilo
Har vägt 84 kilo och då nästan bara muskler.
Min far och jag har en jättebra relation till varandra och träffas ofta, han är bara väldigt svår att få med på bild.
Tror jag får flörta lite extra för att fixa en så ni får se farsgubben min.
Jag har bott på landet när jag var knodd, sedan flyttade vi till en liten by där jag gick i skolan, tillbaka i tiden har jag bott i Gnesta men planerar att flytta till Stockholm då jag älskar staden,
har även bott i Barcelona och Wales ett tag, Wales som mindre och Barcelona innan jag gick in i huset!

Jag har en bror, den underbara alexander som kom in och överraskade mig totalt under freeze. Kärlek till honom!

Svaret på Frågan om jag varit riktigt kär många gånger är nej. Varför: har svårt för att bli det.

Sen var det det där med att jag varit singel så länge, och det beror på att jag en gång i tiden blev väldigt sårad.. Där av att jag valt att vara singel.

Och nu kommer den/dom frågorna det ställs mest utav, mig och Camilla.

Jag känner att jag har svarat på dessa frågor flertal gånger, jag har sagt det som jag kan svara på. Titta gärna tillbaka och se.
Sen blir jag faktiskt fruktansvärt upprörd över påståenden och frågor gällande om Camillas drickande, och hur jag ser på det. Tycker det inte hör till någonstans överhuvudtaget, en del av hennes jobb är att fixa och jobba med fester/event och det innebär ingenstans att hon dricker mycket eller för den delen är alkoholist.
Blir arg faktiskt, för detta är något ingen av oss har med att göra.

Jag ångrar absolut inte att jag sagt till henne att jag är kär, finns inte på min karta att ångra en sådan handling. Det jag sagt står jag än idag för.

Jag hoppas detta täcker större delen av frågorna ni ställt, och fler frågestunder kommer!
Tack för alla fina frågor och undringar!
Massa kramar på er

Skapad:
15 augusti 2012, 22:18
Läst:
10208 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (23)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Malin
  2012-08-18, 11:02

  Gäst

  http://bbelva.com/2012/april/camandus-is-back.html Ja fan vad söta ni var när du kom över på fattigsidan

 • Namn
  2012-08-17, 19:19

  Gäst

  Jisses vad ni är nyfikna. Håller med Jennie, lägg ner nu och acceptera dom svar han har gett och av hur mycket han vill dela med sig av det mest privata. Jag hade aldrig svarat mer ingående än vad han gjort och tror nästan ni ligger sömnlösa och bara undrar och undrar . Hahaha

 • @bitterfitta.se
  2012-08-17, 16:23

  Gäst

  Håller med 00:58! Varför inte få et slut på alla spekulationer och skriverier här i bloggen, vid att bara säga det du med Amandus at ni båda har gått vidare var till sitt. Många av "Camundus fansen" är redan borta från bloggarna, så tror inte du tappar så många flera läsare vid att göra det, Amandus.

  Jennie du låter faktiskt mera som bitterfittan anonym 00:58, ha ha

 • Jennie
  2012-08-17, 01:53

  Gäst

  00.58 Du glömde skriva ditt namn. jag kan göra det här " Bitterfittan". Vad jag grundar mig på???? Att vad som än skrivs så måste det vändas till något negativt hela tiden. Tragiskt säger jag bara. Att inte förstå när det liksom är stopp
  att spekulera och älta om samma saker om och om igen.

 • Namn
  2012-08-17, 00:58

  Gäst

  Bra svar på det mesta, utom det med Camilla.
  Alla vet och har förstått att ni inte har (nästan) någon kontakt längre. Ja, och Amandus älskar att vara singel, medan Camilla var redo att prova efter att ha varit singel i nästan 4 år. Så där är orsaken till att det var något mellan dem. Medan Amandus ber oss att titta på sina tidigare svar, och det är helt fel. Det har förändrats sedan dess, och vi ser det lilla Camilla skriver om dom två, och det verkar inte så positivt. Det verkar som om hon är lite irriterad, men att det även är ett lite såtr ämne för henne. Men efter det Amandus skriva är det motsatt .... Alla har förstått att det inte finns något där nu, så varför inte vara ärlig att säga som det är .. Jag tror inte att de har planer på att träffas, och att de inte ens har en vänskap. Vem skulle ha trott det för några månader sedan?

 • BB Lover
  2012-08-16, 22:54

  Gäst

  Först och främst vill Amandus vara singel , sen när camilla kommer ut från Libanon skall hon åka och hälsa på sin familg i Oslo.

  Bra svarat Amandus på alla dina frågor .

 • ida
  2012-08-16, 20:22

  Gäst

  sandra - nej, det tror jag inte! Amandus ville ju åka dit skrev han ju själv, men det passade inte nu.....varför? jo, för att hon var iväg och festade med Nina i olika länder. Nej, jag vet inte hur det ligger till egentligen. Men jag tycker det är mycket konstigt. Förstår Amandus att han inte vill vara i Dubai, men Camilla förstår jag inte alls.......hon kunde bara åka till Sthlm och mysa med Amandus. Men alla gör som dom själva vill!! Bara min åsikt!!

  Blogg: idsie.bloggplatsen.se

 • Namn
  2012-08-16, 20:11

  Gäst

  Hanna :

  http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=26921&beid=2204949

 • Namn
  2012-08-16, 19:29

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • sandra
  2012-08-16, 18:44

  Gäst

  Men ida: vad vet du om det? Som vi alla vet är inte Amandus och Camilla tillsammans, båda är singel och kan göra vad de vill. De har valt att inte umgås efter BB,och det är nog båda överens om!

 • Namn
  2012-08-16, 15:01

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • ida
  2012-08-16, 14:53

  Gäst

  Varför åker Camilla runt nu på semestern och festar i olika länder med kompisar istället för att hälsa på dig och vara med dig ett tag?!?! Helt ofattbart!!!!!

  Blogg: idsie.bloggplatsen.se

 • Sanna
  2012-08-16, 14:31

  Gäst

  Raka ärliga svar från en jättefin kille

 • Namn
  2012-08-16, 14:00

  Gäst

  Bra svarat amandus! Du är så bäst!!

 • Hanna
  2012-08-16, 13:18

  Gäst

  Vet du om Camilla har kommit ut ur Libanon? Det är ju fruktansvärt och det skulle vara skönt att om du har kontakt med henne att du skriver bara om hon är ok då jag tror många undrar!

 • Namn
  2012-08-16, 10:57

  Gäst

  Amandus: Har du någon kontakt med Camilla nu. Vet du om hon har kommit ut ur Libanon?

 • Namn
  2012-08-16, 02:37

  Gäst

  Du verkar vara en toppen kille Amandus.......

 • Xenas
  2012-08-16, 00:41

  Gäst

  Tack för dina svar Amandus. Du svarar så uppriktigt och bra att jag blir glad. Det är alltid lika kul att läsa din blogg. Håller bägge tummarna för att kollektionen blir lyckad. Jag har så många ggr tänkt på din bror. Jag vet inte om alla har förstått vilken enorm prestation han gjorde. Jag grät faktiskt själv när han kramade dig. Kram

 • Hanna
  2012-08-15, 22:59

  Gäst

  Amandus! Skulle vara jättekul om du kunde svara på två frågor bara då jag glömde ställa dessa vid frågestunden. Om du nu läser kommentarerna.. Jo vad jag undrar är: Vad symboliserar ditt halsband med nyckeln? Och är det 3 eller 4 år mellan dig och Camilla? (har för mig att ni båda sagt i huset att det var 3 men Camilla fyllde ju 27 nu och du blev väl 23 i våras?)
  Kram

 • Småland
  2012-08-15, 22:45

  Gäst

  Tack för frågestunden och alla svar Amandus!alltid lika roligt att läsa din blogg ha det bäst!kramar till dig!

 • Namn
  2012-08-15, 22:45

  Gäst

  Bra svar på frågorna. Tycker absolut också att nu räcker det med frågor om Camilla och dig. Som jag skrev till dig i en kommentar i frågestunden att du skulle hänvisa till tidigare svar gjorde du också. Suveränt gjort att hålla det mest privata för dig själv. Absolut ingen som har med det att göra. Ska bli spännande att läsa om din Londonresa. Ha en bra kväll

 • Linda
  2012-08-15, 22:33

  Gäst

  Tack för svaren!!!..roligt att följa din blogg o vad som händer i ditt liv:=)

 • sofia
  2012-08-15, 22:11

  Gäst

  det räcker verkligen för mig och det gjorde det innan också! förstår mig inte på folk som är för mycket om saker det inte har och göra med, hade aldrig frågat fööööör privata saker, förstår inte hur man kan bra svar tycker jag! kram

Spännande

Påväg mot nya äventyr igen, den gång i vår vackra huvudstad, ett möte som kan förändra och inte minst ge massa inspiration!
Mer om det senare, i 6dagar spenderade jag min mini semester i Göteborg som bjöd på en hel del skoj, jag, Tobbe och Patrik tog våra väskor och åkte dit tidigt en morgon.

Dem 6dagarna i korthet var riktigt underbara och gav en ny energi som verkligen behövdes då jag som många andra underhållit mig med diverse jobb!

Just nu sitter jag som sagt på tåget mot stan, och mottagningen under denna färd är rent av sagt crap.

Efter mötet berättar jag mer!

- I kärlekens namn

Skapad:
11 juli 2013, 15:07
Läst:
40232 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (7)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Xenas
  2013-08-31, 14:42

  Gäst

  Nej, Amandus. Nu ger t o m jag upp med att titta in på din blogg. Skriv att du tänker ta ett uppehåll eller lägg ner.

 • Sanna
  2013-08-25, 12:49

  Gäst

  Såg dig i Ronneby idag, på loppmarknaden. Måste vart du iaf ;D

 • Angie
  2013-08-16, 08:38

  Gäst

  Varför inte bara radera bloggen om du aldrig skriver eller uppdaterar?!
  En gång varannan månad är lite för lite tycker jag för att dina läsare ska stanna kvar.
  Tråkigt.

 • Johan
  2013-07-30, 14:09

  Gäst

  Hej vill bara säga hur grymt fin du är !

 • Maria
  2013-07-24, 21:49

  Gäst

  Undrar också vad som hände mellan dig och camilla?

 • Maria
  2013-07-24, 21:49

  Gäst

  Undrar också vad som hände mellan dig och camilla?

 • Namn
  2013-07-21, 06:10

  Gäst

  Hallå vad hände mellan dig & Camilla egentligen ?

whats up

hej alla underbara personer där ute! 

Hoppas eran dag har varit underbar med inte allt för mycket regn vilket det har varit här tyvärr, men inte är jag ledsen för det!

Idag har jag mött på olika former av utmaningar när det gäller bemötande av arga och upprörda personer, och klarat dem galant till min glädje! Varje dag som går lär man sig något om sig själv vilket är helt underbart.

Har precis köpt en ny dator som gör det betydligt mycket lättare att blogga och få snyggare inlägg vilket jag ser framemot att görs då nästan mitt ända bloggverktyg har varit min iphone, som kan bli väldigt träligt att skriva längre inlägg med..

Men nu är det problemet löst, hoppas ni får en trevlig kväll och en underbar godnatts sömn!

- I kärlekens namn

Skapad:
17 juni 2013, 22:39
Läst:
45534 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (6)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Clara
  2013-07-07, 01:19

  Gäst

  Hejsan.. Kan inte du skriva ett inlägg om
  Dig och Camilla?
  Vore så himla roligt att veta ifall ni
  är tillsammans?:-)

 • Leo
  2013-07-04, 00:45

  Gäst

  Allstadius, giganten!

  -----------------------------------------------
  TiLLy feat. Elliphant - In My Head
  http://youtu.be/Bghr6HjyPcU

  www.howmusicgroup.com
  www.houseofwizards.com

  Blogg: HoW

 • Amandus fan
  2013-07-02, 12:27

  Gäst

  Hur är det mellan dig och Camilla?

 • alice
  2013-06-28, 02:58

  Gäst

  politisk ställning??

 • Namn
  2013-06-19, 22:03

  Gäst

  SNÄLLA SVARA I ETT inlägg pm du och Camilla är tsm !

 • Sofia
  2013-06-18, 00:19

  Gäst

  Hej!

  Du bloggar för sällan! Hoppas allt är bra med dig!

  Kram!

  Blogg: interoligt.devote.se/

Ett måste!

På lördagen kl 08:30 sharp gick bloggbussen till platsen där hela världen finns, i djur.
Jag skriver såklart om Kolmården och dess fantastiska miljö!

I bussen så fanns det massa av goda människor som samlats för en dag av skoj och ståhej!
När vi kommer fram så möts vi av härlig personal som hjälpte oss med allt vi behövde för en så lite krånglig visit som möjligt, då Kolmården är riktigt stort och vägarna är många med mycket att se, efter en instruktion begav vi oss till "linbanesafarin" där vi fick chansen att se alla djur på uppifrån, vilket kändes lite märkligt men var samtidigt bra då vi fick en överblick på hela området, hela 24 meter upp var vi som mest.

Efter safarin var det dags för att kika på schemat som såg ut följande:

12.00 Kapten Sjösjuk – Sälföreställningen

12.30 Lunch

14.00 LIFE (Delfinshow)

15.00 Wings – Rovfågelföreställning

15.30 Fika

17.30 Avresa

Sälföreställningen var mycket tuffare än vad jag förvändande mig.
Vad dessa djur med träning kan åstadkomma, och självklart med deras eget tänkande och agerande, för mig som inte är relativt insatt så var det väldigt häftigt, tyvärr missade jag lite i början då Kolmården är så stort, men inte gjorde det något!

Sen var det dags för den omtalade delfinshowen, hela 15miljoner kostade produktionen och det mina damer och herrar, förstod jag verkligen.

Jag har aldrig blivit gråtfärdig av en show innan, men denna showen var så fantastiskt vacker och gav nog alla i publiken en rejäl tankeställare om hur vi vårdar vår miljö och den jord vi lever på.

Jag tackar för den underbara showen av hela mitt hjärta, och speciellt till delfinerna och deras tränare: Tack!

Tyvärr missade föreställningen om rovfåglarna vilket tydligen många gillade bäst efter delfinshowen.
Men ibland hinns inte allt med när det finns så mycket roligt att göra!

I parken finns vilda djur från världens alla djungler, berg, savanner och hav – en djurpark som är fylld med spännande upplevelser för all åldrar, och om du ej varit där, åk!

Jag gillar det, och dit kommer jag en dag ta med mig mina barn.

Tack Kolmården för en underbar dag!

- I kärlekens namn
Amandus

Skapad:
12 juni 2013, 07:24
Läst:
46882 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Elin
  2013-07-02, 14:56

  Gäst

  Hej, jag satt och kollade på bigbrother nu för 3 gången och kom o tänka på en sak, träffas du och Camilla fortfarande? Ett par? För ni är jätte fina!
  Elin

Dressed for success

My success is not dependent on faith, it's what I do that matters.

Idag är en sådan dag då jag är på topp, till 100%
Och jag känner verkligen hur en strålande energi flödar genom mig och hur allt är möjligt, och enligt mig finns det inga hinder bara utmaningar.

Denna känsla finns kvar länge i min kropp och hjärta, och den kommer hjälpa mig på vägen mot alla utmaningar som kommer emot mig!

- I kärlekens namn

Skapad:
6 maj 2013, 12:52
Läst:
54903 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • alice sjöstetd
  2013-06-28, 02:28

  Gäst

  hej har precis börjat se om allla big brother avsnitt ch är typ störtförälskad i dig haha. grym var du! Jag undrar bara om du ch Camilla håller ihop forfarande jag har inte riktigt hängt med senaste året. Ni va grymma tsm även om era stilar kanske inte matchade så var era personligheter BÄST

 • SimonLeisjö (M27)
  2013-06-09, 23:20

  Tack för en mysig kväll...

 • T
  2013-05-28, 17:38

  Gäst

  Saknar du Big Brother??? Varför/varför inte?

 • Denkillen
  2013-05-07, 19:31

  Gäst

  Tja !
  Gå gärna med i den nya fb gruppen "killar som Bloggar" !
  Skapade gruppen för bara oss killar och det är för att det kan vara roligt för alla att dela med sig utav sin blogg. Men också för att jag tycker killar ska få ta mer plats i blogg världen, så därför kan det vara roligt med en gemensam grupp !

  Du får i alla fall mer än gärna gå med i den och bjuda killar som bloggar om du känner några
  https://www.facebook.com/groups/452221528198941/

  // Denkillen

  Blogg: www.denkillen.colin.se

 • ida
  2013-05-07, 14:40

  Gäst

  Varför svarar du inte på kommentarerna om Camilla?! Det gör hon iaf!! Varför träffades ni inte när hon var hemma?!!?

Dressed for success

My success is not dependent on faith, it's what I do that matters.

Idag är en sådan dag då jag är på topp, till 100%
Och jag känner verkligen hur en strålande energi flödar genom mig och hur allt är möjligt, och enligt mig finns det inga hinder bara utmaningar.

Denna känsla finns kvar länge i min kropp och hjärta, och den kommer hjälpa mig på vägen mot alla utmaningar som kommer emot mig!

- I kärlekens namn

Skapad:
6 maj 2013, 12:52
Läst:
54875 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Valborg och modeller

I lördags jobbade med Johanna och cheikh under topmodel helgen för finest från 1500-2000, blev en helt underbart dag/kväll och vi fick in ca 150 nya tävlande för att bli topbloggare här på Finest, plus tävlingen om VIP kortet för diverse grymma ute ställen, tror jag kramade och pratade med minst 200 personer som var på eventet för allt underbart dom pågick denna helg, själv gick jag två rundor för att fatta var allt låg och träffa alla!

Idag sitter jag i min väns ingsbergs hus och förbereder mig på en strålande kväll här i Jönköping, andra gången jag är här och lite kär är jag nog, vd ska ni göra under Valborg??

Några som inte ska kolla Brasa utan kanske göra något nytt?

- I kärlekens namn

Skapad:
30 april 2013, 10:31
Läst:
56581 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Lisa
  2013-05-03, 23:43

  Gäst

  Camilla är i Stockholm!!! Ska du inte försöka träffa henne?
  Har ni ingen kontakt med varandra? Du kanske inte vill ha
  kontakt med henne eftersom du innerst inne vet att det inte
  är någon tjej för dig och du vill inte bli sårad.

 • Sofi
  2013-05-03, 16:38

  Gäst

  Skynda skynda , träffa Camilla

 • ida
  2013-05-02, 21:40

  Gäst

  Du har inte uppdaterat på aslänge ju!!!! Vart har du tagit vägen?! Camilla är i stan!!!!!!

 • Namn
  2013-04-30, 17:32

  Gäst

  Kul att du uppdaterat, var på tiden
  Ska inte Camilla och du passa på att ses nu när hon är hemma? Hon är bara hemma till 6 maj, skynda!

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.