Stora bröst

Jävlar vilka bröst jag fick på denna bild. Bilden ljuger. Nu har jag precis släppt av lillasyster och Damian vid tåget. De tar tåget ner till mormor och morfar. Jag åker ner på måndag eftersom jag har en del grejer att fixa. Åååååh, hur ska det gå? Bara stjärnorna som vet. Har aldrig varit ifrån Damian så här. Så jävla dåligt. Jag kanske dör.

Skapad:
20 July 2012, 09:28
Läst:
2997 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • elita (K)
  2012-07-20, 13:04

  njut bara av tiden du får för dig själv....
  ha en mysig hel

 • evelinaandersson (K)
  2012-07-20, 10:29

  Det går braaaa Att lämna barnen med familj är aldrig dåligt, bara kul för dem! (även om man känner sig som ett jävla rövhål som är ifrån dem)

en kärleksfull helg.

min kärlek har varit här och nu har han åkt. Vi har haft det så himla fint och haft mycket egen tid. Vi låg i sängen, lyssnade på musik och pratade. Som vi alltid gjorde förr. Innan lillchefen kom. Vi har alltid så himla mycket att prata om. Våra munnar går i ett och han får mig att skratta så mycket. Livet är så himla mycket bättre när han är runt mig. Du är min bästa vän älskling. Du är verkligen det. 
Jag blev även sjuk igår kväll. Stressade med Dami till bio med våra kusiner och så fort jag satte mig ner i biostolen så slog det till. Feber och en massa snor i hela huvudet. Kolla i min kalender om jag kan vara hemma och vara sjuk men det ser inte ut så. Det blir en lång vecka. 
Jag trotsade feber och gick hem till min vän S som bjöd på denna underbara sushi. Jag typ grät av lycka. Så himla gott <3
 När alla flickor drog vidare till stan åkte jag hem.
Idag har jag bara legat i soffan som en degklump och varit sjuk på heltid. Damian har klättrat på väggarna. Ibland tror jag att jag underhåller honom föööör mycket. Varje dag händer det något kul och om vi inte har något att göra så hittar jag på äventyr så att han aldrig har tråkigt. När jag hämtar på dagis säger han "mamma vad ska vi göra idag för roligt?". Han måste ju kunna vara hemma och ha lite tråkigt också. Snart kommer vintern och då vill man ju knappt sticka ut näsan. Måla fick han göra idag medans jag hejade från soffan. 
Skapad:
19 October 2014, 22:16
Läst:
446 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

inre stress.

Jag känner mig så stressad. Liksom jagad. Jag tappar andan. 
Fjärilar i magen. Eller är det oro?
Rastlös. Eller mår jag bara dåligt?
Lust att gråta.  När får jag vila?
Det kryper i kroppen och jag vet inte
vad jag ska göra av mig själv.
Det är bara att hålla ut
snart orkar jag igen. 
 
Skapad:
18 October 2014, 10:03
Läst:
2153 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-10-18, 21:14

  Hej, nej jag har inte gjort något med mina läppar. Ja jag jobbar. Nej Martin har inte varit otrogen, vad jag vet. Hare bra. /Priscilla

 • Namn
  2014-10-18, 20:57

  Gäst

  Jätte fin å vacker är du .. Jag har några frågor .. Har du lagt nåt i dina läppar ?! Isåfall var å vad ?! Jobbar du ?! Har Martin varit otrogen mot dig nån gång ..?!

 • Anna
  2014-10-18, 15:54

  Gäst

  Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

  Gissa om det blev någon resultatförbättring!

  Vissa påtalar för mig om nackdelarna men jag överbevisar de med fördelarna.

  Beställ din Efedrin på www.potensmedel.com

  Blogg: www.potensmedel.com

 • Namn
  2014-10-18, 13:55

  Gäst

  Al regresar veras tu carnaval querida prima

här är jag.

Passar på att posta en selfie nu när jag är på deeeet lilla humöret. Hade en jättebra dag igår. Lillasyster kom över och tillsammans gick vi och handlade för att göra chilenska piroger. Sen stod vi i köket resten av dagen och kvällen men det gjorde inget för resultatet var ju såååå GOTT. Pamy anslöt senare och även Martins vänner. Sen var vi ett litet gäng som kollade på bröllopsfilmen <3
Ikväll blir det bröllopsinlägg med fokus på tärnorna.

Skapad:
16 October 2014, 13:51
Läst:
4129 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-10-18, 21:15

 • Namn
  2014-10-18, 01:22

  Gäst

  Skulle vilja ta en fika me dig o berätta om vad jag gått igenom, och vilka metoder o tankemönster jag använt för att idag vara stabil!

 • Namn
  2014-10-16, 19:59

  Gäst

  Yäääy älskar när du e glad ❤️

min mejl.

 

Måste seriöst skaffa mig en ny header. Den jag har nu säger ju absolut ingenting om mig själv. Den berättar typ vad jag heter bara. Är det någon som kan sånt däraaa? Som kan hjälpa lilla mig? Säkert ingen, men frågar ändå. 
Jallafall. Min mejl är floresvarela_@hotmail.com 
Den borde ju verkligen stå här någonstans. 
Skapad:
14 October 2014, 22:31
Läst:
5636 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-10-15, 14:42

  Gäst

  Har aldrig kommenterat tidigare! Men måste säga att du är otroligt vacker. Lätt mitt drömutseende! Kram

 • Madelene
  2014-10-15, 09:46

  Gäst

  Älskar den här bilden!!

  Saknar dig så! Vill hänga med och läsa blogg, insta osv, men fixar inte allt sånt just nu, det där som visst ska kallas livet trixar mitt huvud alldeles för mkt. MEN, förutom att du sista åren fått mig att börja träna, tycka att jag ser inte så tokig ut ändå, börjat måla mina naglar, så har JAG (32årig desperat grå småbarnsmorsa) börjat med läppstift! Varje gång jag tar på mig det så tänker jag på dig, och bli så glad! Inspiration deluxe!

  Vad för medicin har du börjat med? Hur går det? Har du fått diagnos från vården?

  Vi ska på utredning om A nu, nått för att "utesluta" autismspektrum sjukdomar - jag vet inte, kör på säger vi, bara hon slipper ångesten, men för att kunna få hjälp behöver man en diagnos tydligen, inte "bara" att man känner sig annorlunda, svårt med sociala saker och känslor - som du säger klockrent, inte bara känna sig ständigt otillräcklig!

  Gaahhh - ta hand om er Prissi!! Ta hand om dig!

morgonkoppen.

Martin gav mig rådet att köpa mig en to-go-kopp eftersom jag aldrig hinner dricka mitt kaffe på morgonen och istället köper en kaffe på vägen eller bara skiter i det. Kanske det bästa rådet jag fått. Nu kan jag dricka mitt kaffe i lugn och ro på väg till jobbet. Mitt projekt -  försökgöramorgonenmysig - försätter. Vill minska på stress på morgonen och hitta våra perfekta rutiner. 29 somrar och fortfarande helt vilsen. Sitter och stirrar ut i intet i 20 minuter. Damian sover som en stock, får liksom skaka liv i honom. När jag var mammaledig och hade all tid för sovmorgon var det 06.30 som gällde. 
Annars håller jag på att bli sjuk och är i någon jäkla mellanläge. För frisk för att vara hemma men för sjuk för att vara på jobbet. Vågar inte träna men ska fan göra det ändå i morgon. Om jag mår bättre. Hoppas att ni mår bra <3 
Skapad:
14 October 2014, 21:53
Läst:
5669 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

underbara höstdag.

Igår var en bra dag. Hösten bjöd på sol och vi passade på att ta en lång promenad ut till hästar, geter, lamm och kaninerna. Damian klappade på hästen och han var så glad. Jag älskar att göra honom glad. Hela jag blir så nöjd och tillfredsställd. Den bästa känslan som finns. 
Lite senare åkte vi till leklandet med våra kusiner och avslutade i Kista med lite mat. Dessa två är bästa vänner och älskar varandra så mycket. Det är härligt att se. 
Skapad:
12 October 2014, 10:47
Läst:
8399 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-10-14, 22:06

  Djuren finns vid pampas marina. Heter det så? där båtarna står typ. tack snälla

 • Lea
  2014-10-13, 09:40

  Gäst

  tårfyllda ögon var gång jag läser. mycket känslor. du är så fin och du gör så gott. fast jag vill ha mer och hittar ej mejl och sånt till dig :/ ❤️ oerhört opraktiskt av dig att lägga ner face all kärlek / L

 • Namn
  2014-10-12, 22:15

  Gäst

  Åhh har du lust att skriva vart ni var och kolla på djuren. Min son älskar djur och skulle verkligen uppskatta att gå och titta på dom
  Ha det bäst. Och Liam och damien är bara för söta

just the 3 of us.

Asså förra helgen var vi på underbara barnmässan och när vi parkerade kom det fram en kille och gav oss sin parkeringsbiljett. Det var dyrt att parkera och biljetten gav oss flera timmar.Blev sååå glad mest för att jag ALLTID ger bort min biljett till någon som ska köpa en. Folk blir så chockade och nu gjorde någon så för mig och jag ba YES! Mässan var ganska överskattad tycker jag. Men skit i det. Jag tycker det är så roligt att följa era diskussioner om Martin och vår familjesituation. Jag blir glad och generad när ni står upp för mig och blir arga för att Martin lämnat mig själv. Älskar er! Ni är så söta. Men ni andra har också rätt. Martin kan inte välja och vraka bland lag utan just nu är det Turkan som gäller. Och det är hans dröm att spela där och såklart så stöttar jag honom till 100 prolle. Om Martin fått bestämma hade vi bott med honom i Turkiet för länge sen. Det är JAG som inte vågar/orkar lämna mitt liv här i Sverige. Jag är rädd för stora förändringar och det är tryggt att vara kvar på hemmaplan. Ja, det är jobbigt att vara ensam med trotsungen men jag vågar påstå att Martin är den som har det tuffast. Det är inte lätt att befinna sig ensam i ett främmande land utan sin son, vänner och liv. Det är skitjobbigt. Och precis som någon av er skrev så beror inte min ångest på att jag är ensam. Flyttar jag till Turkiet så sätter den på sig slöjan och hänger med. Men vi måste hitta en lösning på detta för det håller inte i längden. Dami saknar och behöver sin pappa. Och vi är en familj och borde vara tillsammans.

Skapad:
10 October 2014, 22:58
Läst:
9958 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

min vita dröm.

Idag kom en tjej hit och provade min bröllopsklänning. Hon älskade den och jag blev tårögd av att se någon annan bli en prinsessa i min drömklänning. Jag är så glad att jag bestämde mig för att sälja den. Även om det känns lite sorgligt att släppa den så vill jag att den ska få leva vidare och få dansa igen. Världens finaste klänning är det!

Skapad:
9 October 2014, 23:05
Läst:
11015 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (6)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)