Nytt pass

Vart tvungen att dra knuten åt sidan för att bevisa för världen att jag har hår och inte är flint. Annars blev jag nöjd. Äntligen kan man lämna landet.

Skapad:
24 August 2012, 19:03
Läst:
4418 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • a.j
  2012-08-25, 15:51

  Gäst

  hur fan kan man se så snygg ut på ett passkort?

 • mathilda
  2012-08-24, 22:39

  Gäst

  du är ju skitsnygg ju! själv ser jag ut som en seriemördare i passet! varit bortrest och saaaaknaaat din blogg som fan. ska sätta mig och läsa ikapp! kram!

 • Jenni
  2012-08-24, 19:38

  Gäst

  Riktigt fin bild tycker jag!

utvecklingssamtal.

Underbara ni. Ni är bäst. Har inte riktigt läst allt ni skrivit för jag känner så dum. Som att jag fiskar. Typ jaaag går o fiskar u u uuuu, ni fattar. Jag ska läsa allt snart. Så fort jag kan ta till mig lite. Men jag vill att ni ska förstå att jag nu i samband med min diagnos förstår otillräckliga äckliga känslan som jag går runt på är min kroniska ångest. Vissa saker gör jag kanske är tillräckliga men min hjärna fattar inte det. Den senaste tiden har jag verkligen känt av mitt handikapp och jag fattar ju att jag har fuskat, smygit och glidit förbi mitt handikapp i hela mitt liv. Det är jävligt grymt av mig. Jag vill fortfarande göra det, men jag vill hitta en riktigt bra genväg runt och som funkar! Tyvärr vill inte vården hjälpa mig med detta utan det enda de erbjuder är femhundra piller som gör mig till en grönsak. Alltså hjälpen finns ju, men jag måste visa upp ärr som BLÖDER, inte bara gamla ärr. SKITSAMMA! Jag älskar er för att ni älskar mig.

Damian berättade här om dagen att några pojkar gråter på dagis för dom slåss. 
- Slåss du Damian?
- Nääää jag slåss inte! Jag slår bara mammor!
Haha, asså det sammanfattar utvecklingssamtalet med förskolan jävligt bra. De märker inte av något aggresivt eller trotsigt. Han är så duktig, förståndig, snäll och glad. Så jag antar att det här är något personligt han har mot mig. 

min älskade lilla söta pojke. Ibland vill jag bara knäböja inför honom och be om nåd hahaha. 
Skapad:
1 October 2014, 18:09
Läst:
663 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

du magiska ord.

Ett ord som hamnat i mun sååå många gånger då jag försökt förklara min frustation mot livet och framför allt mig själv. Ett ord som jag i princip skulle kunna kombinera med alla adjektiv i beskrivningen av mig själv. Visst är det en negativ klang om ordet men ändå en viss befrielse. För människor som mig så är det skönt att hitta ett ord, en förklaring, en tröst till varför all detta hat gentemot mig själv. Redan som liten flicka har jag aldrig känt mig tillräcklig söt, duktig, glad, tuff, lugn, osv osv.  Jag är både söt, duktig, glad, tuff, lugn osv osv. Men aldrig tillräcklig. Aldrig så att det räcker hela vägen fram. 
Jag är inte heller en tillräckligt duktig bloggare, ironiskt nog. Och en normal människa kanske tycker att det är helt okej. Men jag känner mig bara SÄMST. Och ni ska veta att jag känner så varje gång jag bloggar. Men jag gör det ändå. Nu var detta bara en av tio tusen saker som jag dagligen misslyckas med. Det räcker liksom aldrig hela vägen fram.  
Därför vill jag bara tacka ER som läser, lämnar kommentarer här inne, ni som kommer fram och ger mig en kram, ni som konstigt nog ser mig med andra ögon. Ögon där jag kan spegla mig i och slippa min egna hårt kritiserande blick. 
Tack för att ni finns.
jag vet att Gud gör inga misstag och att varje individ är en avbild av honom. men några skruvar måste han fan tappat bort. 
Skapad:
29 September 2014, 22:36
Läst:
2455 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (13)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-10-02, 06:16

  Gäst

  Jag hoppas att du en dag kan se dig själv med våra ögon och inse hur vacker du är som människa. Men, om du inte gör det kommer vi alltid finnas här och påminna dig om det. Älskade prissi du är så mycket mer än tillräcklig. jag skulle skatta mig lycklig över att ha en vän som dig. Det känns som att du ger hela dig själv till andra, en liten del av din själ till varje person. Du älskar inte försiktigt och ja det gör ont, men du är äkta.

 • malin
  2014-10-01, 14:23

  Gäst

  Hej. Följer din blogg. Du e grym.

  Titta gärna in min instagram 4yourkidz

  Syr vänbara mössor till barn. Vore kul om du hitta nån

 • Fanny
  2014-10-01, 11:31

  Gäst

  Priscilla, du är så fantastisk, så på riktig! Om du jämnför dig med andra bloggare, neeeej, alla andra är så fejk och förfinar allt! När jag läser andra bloggar, jag känner bara bla bla bla jaja whatever. Din blogg är som livet, de går upp och ner, det är på riktigt! Älskar dig och din blogg, men inte på ett creepy sätt Haha just nu är jag gravid, 2veckor kvar, väntar o väntar, går in och läser på din gamla blogg ibland. Lär mig saker du är bara bäst! Vill inte att du ska må dåligt av bloggen, men vill inte att du ska sluta heller. Hoppas bara du inser hur fantastisk du är!!

 • Micaela
  2014-09-30, 23:47

  Gäst

  Pri; du har en felaktig bild av dig själv. Du måste lita på mig, du är MER än tillräcklig! Din godhet, din humor, din skicklighet på flera plan visar att du är en MYCKET BRA MÄNNISKA!
  Försök att visualisera din onda tanke och kasta bort den! Stor kram till dig och börja lita på dig själv; du är bland dom bästa här på jorden!! No desconfies, tenga fé, ama a ti misma, tu eres una muy buena persona! Abrazos para ti

 • Jolie
  2014-09-30, 22:52

  Gäst

  Du är snygg, rolig (!), smart & helt fantastisk. Jag är typ kär i dig (inte sån haram kär men aa du fattar haha). Skickar en bamsekram till dig ❤

 • BRM
  2014-09-30, 20:46

  Gäst

  Hej fina
  Du ska veta att du inte är ensam med att känna så. Vissa döljer det otroligt bra men "ingen" vet hur de mår. Vi alla har sådana sidor.
  Det viktiga som vi inte får glömma är att VÅR GUD ger oss ALDRIG prövningar som inte vi klarar av. Han skulle aldrig ge dig en prövning som han vet att du inte klarar av. Alla dessa prövningar som vi tycker är helt orimliga ger han endast till "dig" för han vet att just du ja DU Priscilla klarar av detta mer än någon annan där ute! Vi andra får också prövningar kanske värre än dina i "våra" ögon men anledning till att han gör det är för att stärka oss och dig.
  Vi får bara inte glömma att tacka honom varje morgon vi vaknar med familjen å ett tak över huvudet å till sist det finns alltid någon där ute som har det värre.
  Må Gud ge dig all styrka vännen

 • Anna Octavia
  2014-09-30, 11:54

  Gäst

  Du är en gudinna min fina priscilla

 • a
  2014-09-30, 09:31

  Gäst

  Blir ledsen när jag läser att du känner dig otillräcklig. Jag har läst din blogg i några månader nu och jag ser fan upp till dig för du verkar vara en sån stark underbar genuin människa. Vacker också som få. Ibland önskar jag att ja hade dig som vän (obehagligt att säga så men jag är inte konstig jag lovar)

 • Helena
  2014-09-30, 08:48

  Gäst

  Du måste ändå vara tillräcklig för din man för han älskar marken du går på ser du ut som på hans instagram. Fortsätt vara du gumman du berör många av oss

 • Namn
  2014-09-30, 02:36

  Gäst

  Den bästa bloggaren är du! Och otroligt vacker

 • H
  2014-09-30, 02:34

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2014-09-29, 23:06

  Gäst

  Vi älskar dig

 • B
  2014-09-29, 22:45

  Gäst

  Du är så vacker, på insidan & utsidan vad jag läst på bloggen. Har suttit och bläddrat bland inlägg då det är första gången jag kikar in, fanatiskt kul att läsa något ÄKTA för engångsskull så man slipper läsa om fitness, naglar, fransförlängningar & bullshit. Kämpa på vackra

min helg.

Håll i er för nu blir det lite bildbomb här från helgen då jag inte uppdaterat så flitigt. Fredag var efterlängtad även om jag bara hann jobba två dagar så var hela Turkiet resan i släptåg. Damian och jag hade vårt traditionella fredagsmys då vi går och äter pizza och köper hem lite gott till filmen som han väljer. Det är vår grej. Pizzabagarna känner igenn oss och är så trevliga och bjuder på läsk och sånt. Martin säger att det beror på att de tror att jag är en ensam mamma söker. 
När Damian la sig smet jag iväg på middag då en väldigt nära kollega byter kontor. Det var faktiskt första gången jag följer med på någon typ av aktivitet med jobbet. Det var jättetrevligt. Vi åt på den libanesiska restaurangen Tabouleh, 
Brukar äta deras Meze men nu tog jag en huvudrätt och fyfasen vad god den var. Tigerräkor. Lätt min sista måltid om jag fick välja. 
Efter middagen gled jag iväg i en taxi hem till min kära vän Tove som bjöd på en födelsedagskväll. Det var också jättetrevligt och verkligen en bra avslutning på kvällen.  Hon bjöd bland annat på den här goda tårtan. 
Lördagmorgon väckte den här plutten mig och vi gick ut och spelade fotboll i höstsolen. Mysigt tills vi började bråka, som vanligt. Hemma lagade jag korvstroganoff med ris. 
Lördagkvällen låg jag i min soffan och Dami sov hos sin farmor. Fast innan dess gick Pamy och jag runt i Kista centrum och kikade runt lite. Hittade en jättefin kappa som jag vill ha och fick ! Jätteskönt med sovmorgon idag och att bara få ta det lungt. Saknar ihjäl mig efter Dami fast vi tjaffsar så mycket. Söndagen spenderades på leklandet med våra vänner A och Leo. Ett kärt återsende. <3 
sov gott bebisar. imorgon börjar vi vårt nya liv. 
Skapad:
28 September 2014, 23:32
Läst:
3336 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

back to basic.

Alltaå måste bara inleda med att fråga er om ni märker hur mycket mina ögonbryn lever ett eget liv och förändras heeela tiden. Alltså ta en tid på mina bilder på instagram det senaste året. De har haft alla olika slags former och storlekar. De borde fan få en egen Instagram. Kul att jag kan förändra de så mycket men ett evigt jävla plockande. 
Nåväl. Vi är tillbaka i Sverige. Och det regnar som fan. Det var riktigt stanna hemma väder men det var fint att vara tillbaka på jobbet också. Tack för att jag har ett jobb jag kan gå till varje morgon, så tänkte jag imorse när jag gick i regnet. 
Efter jobbet sprang jag hem till min kille som blev hämtad av Pamy idg så att han skulle slippa vara där så länge. Jag hade lovat att vi skulle baka kanelbullar, så det gjorde vi. Trött som fan var jag men vad gör man inte för sitt barn. Åt utan att skämta 5 stycken. Så mjuka fluffiga och med mycket kanel och socker. 
Skapad:
25 September 2014, 22:54
Läst:
5521 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-09-29, 22:58

  Åh underbara duuuuu!! som skriver så fina ord till mig och gillar min deppiga skit. Tack till dig som känner igen dig i mig. Du får mig att känna mig mindre ensam. Du får jättegärna mejla mig

 • Namn
  2014-09-28, 01:31

  Gäst

  Åh TACK för att du finns fina vackra medmänniska! Hitta till din blogg idag och jag är förtrollad känns som jag hittat min tvilling som jag väntat på hela mitt liv? Suttit och gråtit som ett barn nu på natten av dina inlägg jag VET hur det känns!!! Jag vill få tag på dig fyfan känns som om det skulle få bli en lättnad att äntligen kunna prata med någon som jag vet sitter i samma situation som mig då jag aldrig har fått chansen att göra de vare sig de vart vänner soc eller rättpsykiatri sjukhus el va fan man nu ska rabbla upp. Stå på dig och jag hoppas att komma i kontakt me dig snart vackra varelse STÅ PÅ DIG!!!

 • Namn
  2014-09-28, 01:25

  Gäst

  Skriv en kommentar

istanbul.

Det var inte alls meningen att vi skulle hamna här men nu är vi i Istanbul. Vi bor på ett jättefint hotell och har upplevt staden nu under två dagar. Vilken puls det är här. Ingen stad jag tidigare besökt kan jämföras med detta. Så mycket människor, så mycket ljud och så många intryck. Det är verkligen en vacker stad med mycket historia. Idag var vi på den asiatiska sidan av Istanbul vi paserade bron som skiljer den asiatistiska och europieska sidorna av Istanbul. Helt sjukt att det bor typ 15 miljoner människor, bara i Istanbul. Vi passade även på att bli blåsta av en taxi -chaufför men sånt hör väl till. 
Damian driver oss till vansinne tyvärr. Man inser nog inte hur jobbigt man har det fram till någon annan får uppleva det och ba Omg vad jobbig han är just nu. Man undrar ju om det är hans personlighet som formas och om ens uppfostran är bajs. Det är liksom fighter var femte minut. Vi blir på så sjukt dåligt humör både Martin och jag. Idag gick vi en bit framför honom och han gick och grät bakom oss. Varje gång vi stannade för att vänta in honom så stannade han också. Och om vi gick tillbaka för att hämta honom så sprang han iväg. PSYKOS. Ingenting skrämmer honom och alla samtal med honom går in genom ett öra och ut ur det andra. Nu ligger han och sover och jag får så sjukt dåligt samvete för att jag är arg på honom 95 % av vår vakna tid. Men asså inte ens Påven skulle palla med honom just nu. Bara att rida ut det här I guess.  
Skapad:
21 September 2014, 20:08
Läst:
8713 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

lyx på hotell.

Vi har det mysigt vi. Vi bor på hotell och det har ju sina fördelar. Jag slipper att städa, tvätta och lags mat. Renbäddat varje dag och fräscha vita handdukar som fylls på. Vi var en sväng i stan idag och besökte lite butiker. Jag blir på fett dåligt humör då jag känner att alla tittar på oss och inne i butiker kan man inte ens kolla på någon utan att fem pers rusar fram med 8 olika storlekar i 150 olika färger. Vet att det är deras sätt att vara hjälpsamma samt att de vill sälja men jag blir så avtänd och trött. Försökte gå en powerwalk igår också men det gick inte heller bra då jag känner mig som en stor rosa elefant. Damian är jättejobbig kaxig och trotsig. Han pratar non stop, gnäller, tjatar och tramsar. Jag bara skrattar när Martin nästan drar av sig dreadsen i frustation. Typ, ja välkommen till min vardag broshan!

Skapad:
18 September 2014, 15:42
Läst:
11129 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-09-21, 20:39

  tack till dig! Du ger samma styrka till mig

 • BabyMama
  2014-09-18, 18:32

  Gäst

  Älskar din jäkla ärlighet!!!!
  Min lilla korv på snart 4 testar varenda nervtråd i kropp och knopp på mig genom trots, skrik och utbrott 24/7!
  Bara att höra nån annan säga detsamma gör att jag pustar ut innan matchen börjar igen!
  Mitt hjärta!

  Du är styrka, fortsätt!!!

on earth with you. kategori: adam och jag.

Jag har tänkt på dig så mycket det senaste tiden. Sagt ditt namn högt. Framför människor. Det låter ju så konstigt. Overkligt. Ditt namn låter konstigt i min mun. Och det känns verkligen inte bra. Det kommer fan aldrig göra det. Du var ett infekterat varande sår som aldrig någonsin läkte ihop, men jag hittade ett sätt att plåstra om det så jag inte behöver se det. Men det räcker med att jag pillar på dig för att se allt det där gula bubbla upp. Jag skrattade åt vår kärlekshistoria. Sa att jag var en fis i rymden för dig. Hur ställd du blev när jag visade allt blod. Hur allt kändes så äkta fast det var ju inte det. Hur kan man ha så jävla fel undrar jag. Det där kommer jag nog aldrig över. När jag tänker tillbaka tvivlar jag på att jag verkligen finns till. Jag får bita mig i kinden för att jag förstå att jag faktiskt ställde mig upp. Du pekade ut min gravsten så många gånger att det inte ens gjorde ont. 

Jag var i flemingsberg för inte så länge sen. Gick runt i högsskolan där. Tittade ut från fönster där jag så många gånger stod. Tittade ner i asfalten försökte hitta spår. En otrolig fantastisk känsla av nostalgi och jag omfamnade den hjärtligt. Det känns ändå så himla bra. Att jag kan röra mig där trots att jag vet att det var där jag dog. Det ritades med en vit krita runt mig och en svart filt var det sista jag såg. Det var ju inte speciellt många som grät, vi skrattade åt det, du och jag. Det spelar ingen roll, min kropp blev aldrig funnen och gravstenen står tom. Vad jag menar är att det känns bra att tänka tillbaka på att jag la mig raklång på motorvägen i väntan på lugn och ro. Det är liksom okej nu. Jag förstår nu varför jag gjorde så. Allt är förlåtet nu. Det gör inget älskling att jag aldrig läker ihop. Jag har vant mig nu. 

 

 

 

 

Skapad:
17 September 2014, 14:34
Läst:
11868 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-09-19, 18:09

  Gäst

  Vad jag har saknat detta. Du sätter ord på allt som jag känner men inte kan få ut.

 • Micaela
  2014-09-19, 16:11

  Gäst

  Du knäcker alla författare jag har läst! Du är äkta Pri! Du är sann, du är på riktigt! Du skriver så det känns i min mage och i mitt hjärta, det gör ont och jag älskar det. Varför älskar jag det, för att jag känner igen mig så väl......

 • d
  2014-09-18, 21:07

  Gäst

  de här texterna asså .. bästa som finns. du är min favorit författare!

 • d
  2014-09-18, 21:07

  Gäst

  de här texterna asså .. bästa som finns. du är min favorit författare!

 • Hoda
  2014-09-18, 11:57

  Gäst

  Åhhhhhhhhh