Snabba cash

Jag är overdressed. Min chef är snygg. Ett glas vin. Dags för BIO.

Skapad:
13 August 2012, 18:54
Läst:
4716 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

i mitt hemland.

Alltså Gud har ändå ett gott öga till mig. Jag minns så väl när jag bodde i Skåne och åkte och hälsade på i Sthlm. Jag åkte förbi den stora stockholmsmässa skylten i älvsjö innan tåget stannade på centralen. Varje gång jag såg skylten fanns en sådan stark önskan i mig att någon gång få bo i Sthlm. Jag hade noll aning om hur det skulle gå till och därför ingen direkt plan. Det var bara en önskan. En dröm. Några år senare kom jag in på min utbildning och passerade varje morgon den skylten och hjärtat fylldes med tacksamhet. Likadant med Turkiet. Varje charterresa hit gjorde mig mer och mer kär i landet. Jag ville se mer av landet och kulturen. Jag vet att det är delvis min mormors ursprung som gör att jag dras hit men även det faktum att det påminner en del om Chile. Och nu får jag chansen att bosätta mig här. Kanske lära mig språket. Landet har alltid lockat och att jag får chansen att uppleva det på riktigt gör mig så tacksam!

Resan var lång och vi var helt slut när vi kom fram. Men lyckliga!

Skapad:
idag 2014, 15:01
Läst:
464 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

nu måste vi dra.

Hejdå! Fick en finne på näsan dagen till ära. Kommer få problem med den vid passkontrollen jag vet.

Skapad:
15 September 2014, 14:12
Läst:
1307 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

vilken lång söndag.

Hej. Idag har jag varit ingenstans och överallt. Jag tog en pw med lillasyster i ett underbart väder. Jag röstade, sköööönt att det där stressmomentet är över. Fyllt på fransar och häng med våra kusiner. Hem till farmor som har fyllt år med present och blommor. Sen hem och packa. Nu kastar jag in handduken, imorgon hoppas jag på att komma upp och få lite morgonträning så jag kickar igång dagen tidigt. Tvivlar på att jag kommer upp men det är tanken som räknas. Typ.

Skapad:
14 September 2014, 23:58
Läst:
1659 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

medans kaffet blir kallt.

Jag lär verkligen känna mig själv för varje dag som går. I veckan drack jag kaffe med ett par kollegor på jobbet. Ni vet, morgonkaffet, då man tar det lungt en stund innan det är dags att sätta igång. Att sitta i grupp går bra, även om jag har jättesvårt att hålla kvar koncentrationen och det händer jätteofta att jag försvinner i mina egna tankar och bara avlägsnar mig och går från bordet och gemenskapen. Jag kan tänka mig att det är en och annan blick som följer mig. I veckan satt jag kvar längre och skulle precis gå när en kollega ställde en fråga om träning. Jag blir lätt stressad när jag ska kallprata då jag tycker det är svårt att veta exakt vad för frågor som är okej att ställa eller inte. Eller alltså jag vet ju. Jag kan konsten att kallprata men jag blir stressad och det kryper i kroppen och det är så obehagligt. Men jag satt kvar en stund och det är jag sååå glad för. Vi hade ett så himla fint samtal där vi kom in på allt möjligt. Det visade sig att vi hade en del erfarenheter gemensamt. Jag fick en kram och det behövde jag på en torsdag. Jag brukar för det mesta känna att jag pratar för mycket, avslöjar för mycket men denna gång var det precis lagom och på fredag morgon hade jag två böcker på mitt skrivbord. I mörkret känns det alltid ensamt men om man bara håller ut armen lite så kommer du att känna en massa människor som vandrar i samma mörker som du. Har du tur så har någon annan också sträckt ut armen och då kan du hitta en hand att hålla. I allafall en stund. 
Skapad:
14 September 2014, 08:14
Läst:
2273 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

underbara lördag.

Började dagen med ett träningspass tillsammans med Dami som var på barnpassningen. Alltså att träna under helgen är bland det bästa jag vet. Efter var jag på vaxning. Åker ju till min man snart så det är bara att gå ner i brygga och få bort oönskad hårväxt som det så fint heter. Har hittat en tjej som är grymt duktig och framför allt SNABB och prisvärd. Hon har dessutom sin salong typ 10 minuter från mig, med bil. Gud förde mig till henne för jag googlade igår och ringde henne idag. Jag har låg smärtgräns så dessa besök plågar mig mycket. Sist jag vaxade mig var inte en vacker upplevelse. Tänk SAW 2. Det gjorde såååå ont och det kändes som om det aldrig var över. Idag gick det så smidigt och visst gjorde det lite ont men hanterbart. Vilken lättnad. Ikväll ska vi på kalas hos min vän som har en son i samma ålder <3 min älskade Pamy har hjälpt mig städa och tvätta. En bra lördag!

Skapad:
13 September 2014, 20:17
Läst:
2620 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

lips dont lie.

Alltså läppenna är det nya svarta. Jag använder en nyans mörkare än mitt läppstift sen suddar jag ut det men lite ligger ändå kvar. Nu är vinkeln bra men visst blir det lite annorlunda effekt. Fredag och slutet på en låååååååång vecka. Byte kläder sjuttielva gånger i morse och ville sjukanmäla mig nästan. Bara en sån där dag då allt sitter fel. Tur att jag har läppennan. Sen var det så stökigt runt mig. Stökigt hem, inga kläder som passar, damian står och gnäller/gråter = PSYKBRYT DELUXE!! Kan ej påverka en dålig kläddag eller Damis gnäll men mitt stökiga smutsiga hem ska jag definitivt göra något åt. Imorgon blir det STÄDA TVÄTTA SKURA RENSA OCH ORDNA!!!! Vill lämna allt fint för på måndag åker vi till m9 <3

Skapad:
12 September 2014, 10:52
Läst:
3779 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

svar på fråga. kategori: Dr Phil

Hej Prissi! 
Först ville jag bara säga att jag nyss hittat till din blogg och jag är helt fast! Tack för att du är så ärlig med ditt liv!
Jag tänkte faktiskt ställa en fråga till dig, just nu känner jag mig så oerhört ensam. I förrgår kom jag på att min kille sexchattat med i vart med en tjej... Jag blev helt galen och konfronterade honom.Då spricker hans lilla bubbla och det visar sig att han är deprimerad och mer eller mindre självmordsbenägen( eller i vart fall har mkt svarta tankar). Han säger att han är destruktiv och sökt kontakt med någon annan tjej och chattat med henne, han ångrar sig och älskar mig. Tror min kille har en livskris, han har blivit arbetslös och har det tufft ekonomiskt nu och det äter upp honom inombords. Jag är så arg, besviken och kränkt. Vi är sambos sen 1,5 år och jag trodde att det skulle vara vi... Jag vill att han ska gå till en läkare, antingenn för att få medicin eller kanske en remiss till en psykolog. Jag är orolig för honom!vad hade du gjort?tips? Tack , du är grym!


Hej fina, förlåt för sent svar men det fanns en liten tanke bakom det. När du skrev din fråga hade det bara gått någon dag och jag hoppas att du nu fått lite klarhet i saker och ting. När livet vänds upp och ner så blir man så blockerad av alla känslor att man har svårt att tänka själv. Då vänder man sig till allt och alla och det kan både vara bra och dåligt. Ibland hjälper det men ibland blir man bara mer förvirrad. Vad är otrohet för dig? Alla par har sina egna gränser och du ska utgå från detta. Om det varit du som gjort detta misstag, hade du förtjänat förlåtelsen? Jag kan relatera till att när man är arbetslös och deprimerad så kan livslusten försvinna om man mår dålig väldigt länge. Det kanske har hotat hans manlighet och han söker bekräftelse hos andra för att få en kick i sin meningslösa vardag. Om det är en bra ursäkt, det vet bara du. Och bara du vet om du kan förlåta detta. Han behöver verkligen hjälp och du kanske kan hjälpa honom att vända sig till vårdcentralen. Jag är så ledsen för din skull önskar att jag kunde stötta dig och ge dig en massa bra råd. Det känns som om du har två val. 1. förlåta och göra dig beredd på ett tuff hård tid för att bygga upp förtroendet och läka såren. Kan ta år. Kan gå åt skogen också. 2. Inte förlåta och göra dig beredd på en tuff tid med separation och sorg. Vilket du än gör innebär en jobbig tid framför dig. Men glöm inte att SEN BLIR DET BRA. Det blir alltid bra till slut. 
Hoppas att mina ord är till någon hjälp. Du får gärna skriva igen <3 


 

Skapad:
11 September 2014, 18:32
Läst:
4381 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Bella
  2014-09-12, 22:40

  Gäst

  Fina Prissi! Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för ditt svar! Tack för att du tar dig tid och svarar någon som du inte ens känner, det gjorde min dag! Saker och ting har klarnat lite, men det känns som något dog inombords mig när jag fick reda på vad han gjort. Fattar inte ens att jag är kvar i relationen, för det är så mycket som är dåligt men jag har kommit fram till att jag är sjukt rädd att vara ensam..31år och behöva börja om samtidigt så tänker jag att jag förtjänar fan inte det här! Du har rätt, allt blir bra till slut men vägen dit är jobbig oavsett vilken väg jag väljer.
  Tack för dina kloka ord! Kärlek till dig och din familj!

 • Madde
  2014-09-12, 09:57

  Gäst

  Underbart svar Prissi! Jag tänkte detsamma som du svarade - och jag har varit i samma sits som tjejen som ställde frågan - och det finns ingen lätt väg, men det blir bra, oavsett vad.

godmorgon världen.

Idag är en trött dag. Ni vet så där trött som man blev på högstadiet och man smet in på toa och sov 5 minuter. Mitt stora fokus på lektionerna var att inte somna. Jag lägger mig försent jag vet. Men jag tycker det är sorgligt att lägga sig tidigt. Tränar runt 20-21 så jag är lite extra pigg runt midnatt. Nåväl. Imorse packade jag Damians lilla matsäck då han skulle till skogen på utflykt. Det var två mackor, kex, riskaka, kaka, rissifrutti, äpple, vindruvor osv osv. Vill att han ska ha lite av allt och att han ska den bästa matsäcken ever. Minns så väl hur dåliga mina egna var. Man satt där och kollade på alla andras och ba why?

Skapad:
10 September 2014, 09:55
Läst:
5541 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Madde
  2014-09-12, 10:02

  Gäst

  Mys morgon och fullt i sängen Haha, ang matsäcken så kör jag detsamma, och säger till kidsen att det är det inte nån som har matsäck med sig så får dom dela med sig - vet hur det är att sitta där utan nått.... Ledig idag så jag och Jack har legat i sängen 1h och bara slappat (jag har fått killa honom på armen och han har gjort grimaser med min mun - inte mkt vilande mao ) Ledig dag passar jag på att läsa i kapp med Prissi life

 • Yeniz
  2014-09-11, 17:01

  Gäst

  Fick alltid dem här äckliga citron fyllda muffins! Porq papa!