Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

en dålig en.

Förlåt men jag har svackans mamma haha. Har ju alltid mer eller mindre en liten svacka men nu är det lite mer så. Min mamma ligger på sjukhus för magbesvär och det gör oss alla oroliga. Vill att min mamma ska få komma hem. Dami och lillasyster åker till henne imorgon och det gjorde så ont att släppa iväg honom då han är mitt syre mer än någonsin men han var överlycklig så det var bara släppa taget. Hans lycka går före min, alla dagar. Känner mig som världens sämsta mamma då jag råkade "tappa" hans bebis igår och han blev jätteledsen. Sa förlåt både till honom och dockan flera gånger men haft en knut i magen hela dagen. Hatar när mitt tålamod inte räcker till. Alltså det räcker ju jävligt lååååångt, men så är jag ju människa också, jävla skit. Vi bakade kanelbullar idag. Och pussades massa. Och så fick jag en blomma. Så som vanligt.

Skapad:
20 augusti 2014, 23:40
Läst:
1729 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

en vagel i ögat.

Ledsen för dålig uppis men jag är fortfarande segast i stan. Har varit ensam nästan hela förra veckan och helgen och då lägger jag mig tidigt så att dagarna inte blir så långa. Jag har även fått en stor vagel på mitt öga så jag ser helt sjuk ut. Måste inleda varje samtal med att berätta att det är en vagel och inget annat som sitter på mitt öga. Idag börjar jag lite senare så tänkte passa på att träna lite och sen bege mig till jobbet. Hoppas att ni får en bra dag!

Skapad:
19 augusti 2014, 09:15
Läst:
4503 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

golare har inga polare

Hej Priscilla, så som jag upplever det är du en lojal fru till Martin..och har vart en lojal flickvän genom åren också...
skulle inte du kunna beskriva för mig hur man är lojal som person? och hur du visar din lojalitet till dom du tycker om... då menar jag inte bara pojkvän utan också vänner, familj mm. såsom jag förstått det gör du ALLT för Martin... hur ser Martin på din lojalitet? Kan du inte fråga honom.. skulle vara intressant å veta.

Var du likadan när du var yngre? om du va förälskad i någon t ex...höll du dig bara till den personen? och tänkte på honom heeeeeela tiden? och inte på någon annan!
Du verkar va en sån person som fastnar för en person....ochnär du fastnat för någon är det bara han han och återigen han som är i dina tankar..Jag tror Martin märker att du är en sån tjej. Som inte vill ens titta efter någon bättre än honom... 

Hur kan man vara lojal utan att bli "desperat", om du förstår vad jag menar? asså vart går gränsen..


Hej, tack för din fråga. Jag troooor att jag förstår vad du menar även om det är svårt att förklara just lojalitet eftersom det en egenskap som är ganska inbyggd i människan. Det jag tycker är fantastiskt är att du genom min blogg fått en sån fin bild av mig. Att jag är en lojal fru till Martin och att jag är även är det med andra. Jag brukar faktiskt säga att jag är världens bästa vän just på grund av min lojalitet även om jag bittert fått erfara att INGEN i princip uppskattar ett skit man gör. Jag skulle kunna flytta ett berg för en vän men många vänner dras tyvärr till mig just av den anledningen men är inte villiga att lyfta ett finger för min skull. MEN SKIT SAMMA. Jag ÄLSKAR att ställa upp för människor. Att hjälpa någon fyller mig med energi och det är JAG  vinner på så det spelar ingen roll att jag får en bajskorv i gengäld. Jag är verkligen en människa som älskar villkorslöst och jag har lärt mig att tycka om denna sidan. Jag får adrenalinrus när jag gör någon glad och kan hjälpa någon.  


Att vara lojal går hand i hand med att vara ärlig. Jag vill alltid vara ärlig mot Martin och berättar allt för honom som jag tycker att han bör veta. Jag har jättelätt för att få dåligt samvete och känna mig skyldig så om jag till exempel står och snackar med en kille länge ute så berättar jag det för Martin. Även om vi inte pratade om någon speciellt så känns det genast bättre att bara säga det. Sen är Martin så jävla skön och trygg i sig själv. Han är verkligen så öppen och låter mig själv sätta gränser för vad som är okej och inte. Självklart förväntar jag mig samma från honom. Och då försöker jag vara likadan tillbaka även om det ibland kan sticka till kroppen och lilla svartsjukan gör sig påmind så tycker jag att den känslan är naturlig då jag är kär i Martin och så är jag latinamerikan hahaha. Han kanske känner likadant, jag tror inte det, men vi båda försöker inte kväva varandra eller ge hän för svartsjukan som är den värsta jobbigaste känslan i världen. Jag vet, för jag har levt i såna relationer. 

Jag är även väldigt noga med att inte berätta mina vänners personliga angelägenheter eller hemligheter för Martin. Jag gillar inte prata illa om de för att mellan vänner så löser sig det mesta och vi glömmer men inte Martin. Och om jag någon gång blir ledsen för något de gjort så brukar jag berätta om alla deras bra egenskaper och försvarar de inför mig själv och honom. Jag vill inte att han ska tycka illa om mina nära och kära. Jag har ett exempel på min lojalitet ska bara försöka berätta detta utan att avslöja för mycket. Jag hade en kompis som blev avslöjad en ganska stor grej och min första instinkt var att skydda henne med mitt liv så jag ljög ihop en historia där jag riskerade mitt förhållande med Martin men jag gjorde det för att jag fick panik och jag hade kunnat lägga mig ner och spela död bara för att jag var tvungen att göra något. Martin tittade på mig med frågande ögon men jag höll mig till min historia och till mitt poker face. Senare så sa min kompis sanningen och hela min patetiska historia var en dålig lögn avslöjades såklart också. Jag ba eeeeh asså hehehehe ...hehe...heh.....  Martin bara garvade åt mig och jag ba håll käften det är min kompis såklart jag måste skydda henne! Alltså kanske inte så sexigt att bli avslöjad i en lögn men jag tror att han såg det fina i att jag utan att blinka gjorde allt för att hjälpa min vän. Det visar mycket vad jag är för typ av människa. Jag skiter ju lätt i Martin om en kompis behöver mig. Detta vet Martin även om han försöker få mig att inse att ingen skiter i någon eller något för min skull. 

Jag har ett stort reliöst samvete och jag lever efter att Guds ögon alltid är på mig. Så det spelar ingen roll om jag kör fulingar i smyg för Gud ser allt och jag lever hellre i frid med honom än ruttnar inombords. 

Du har rätt i att när jag fastnar för någon så fastnar jag. Och det är på gott och ont. Man ska inte vara dum heller. Man ska fastna för den som fastnar för dig också. Jag tror Martin är jätteglad att ha en sån lojal fru som jag är. MEEEEEEEN jag tänker inte sitta hemma och vara lojal om inte han är det. Tand för tand och öga för öga bror.  Att vara lojal är en fantastisk egenskap som jag tror inte kan bli för desperat. Lojalitet är något som uppskattas av alla. Sen kanske man inte får samma tillbaka men det är en annan femma. Tack igen för de fina orden du beskrev mig med. Hoppas jag besvarade din fråga även om min text blev lite flummig. 

Skapad:
16 augusti 2014, 17:26
Läst:
6957 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • N
  2014-08-17, 10:50

  Gäst

  Asså Guud du är bäst! Önskar du va min vän, jmhade också dödat för dig.
  Kram

 • N
  2014-08-17, 10:50

  Gäst

  Asså Guud du är bäst! Önskar du va min vän, jmhade också dödat för dig.
  Kram

the best you can get.

Hej Priscilla
Jag började läsa din blogg för ca 1 år sedan, efter det har jag varit en trogen läsare och skriver dessa korta rader för att tacka dig för din fina blogg. 
Jag har använt mig av blåa linser sedan jag var 13 år idag är jag 22 och vågar äntligen gå utan linser och ha mina vanliga bruna ögon tack vare dig. Du har hjälpt mig att inse att bruna ögon är vackra dem med. Du inspirerar mig med ditt utseende och har hjälpt mig att våga vara jag och ingen annan bakom linser och en massa hårförlängning. 
Du motiverar mig till att träna och ta hand om min kropp, att vara självständig och stark. Du har fått mig att tänka positivt. Jag känner mig glad och vacker och att min själ mår bra. 

För det vill jag tacka jätte mycket för. 

U go girl!

/A


Den här kommentaren vill jag skriva ut och hänga upp på min vägg. Det här måste vara den bästa feed backen man kan få som bloggare. Man kämpar med selfies och texter som ska intressera inte bara släkten utan även främlingar. Men detta är så stort. Att du inspirerats av mitt utseende när jag själv är så sjukt sjävkritiskt. Om du visste hur din kommentar ger mitt självförakt en spark i rumpan. Det är jag som ska tacka DIG. Jag har i hela mitt liv alltid tänkt att om jag bara hade blåa ögon, var längre, hade den kroppen och det håret så skulle jag må så mycket bättre med mig själv. Men sanningen är att jag kan peta in linser, ha löshår, ha 12 cm klackar och banta ner mig. Jag kan se ut som de där tjejerna som jag jämför mig med. Men blir jag lycklig? Nääää. Jag tycker absolut man ska älska sig själv för den man är men det är viktigt att VÅRDA sig själv och det är en stor hjälp i att tycka om sig själv. Man kan ha ett smutsigt stökigt äckligt hem eller så kan man ha ett städat vackert hem, vilket gillar man mest? Man ska framhäva sina vackra sidor och bejaka dessa. Jag försöker alltid vara mitt bästa snyggaste jag. Ingen annan kommer knacka på min dörr och vara det för mig. DESSUTOM ska man inspireras av tjejer som liknar en själv. Som man kan spegla sig själv i inte som är ens totala motsatt. Jag är 1,60 har bruna ögon och ser väldigt latina ut. Det finns så mycket vackra tjejer av vår sort och dessa ska man inspireras av. Det finns bara en av dig och just du är UNIK. Jag tror att du är jättevacker och det glädjer mig sååååå mycket att du inte döljer dig själv bakom en massa skit. Jag älskar dig. Tack för att du gör mig så lycklig och att gör så att jag kan inspireras lite av mig själv. 
Skapad:
14 augusti 2014, 21:11
Läst:
8895 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Maria
  2014-08-19, 00:00

  Gäst

  Hej.

  Jag har följt din blogg länge nu och inser mer och mer vilken unik person du är. Du verkar vara en helt fantastisk mamma till din son, trots att du går igenom ett helvete. Din förmåga att få läsaren en känsla är helt fantastisk. Och du är också helt fantastisk. Jag vet att några få ord som dessa inte kommer lindra din ångest, men jag vill att du ska veta att jag tycker du är världens finaste och du verkar vara så himla ödmjuk. Det kommer en tid där du kan leva i nuet, utan all den ångest som du idag upplever. Det är jag övertygad om.

  Kram!

 • Lill
  2014-08-16, 10:42

  Gäst

  Hej Priscilla
  Exakt hur många år tog det för ditt hår att växa till så som du har nu, sedan du klippte page?

  MVH
  orolig tjej

 • Namn
  2014-08-15, 00:35

  Gäst

  Det här kanske va en svår fråga men hoppas du fattar. annars kanske Martin kan förklara... Tror han fattar vad jag menar när jag skriver att du är lojal. alla killar vill ha en lojal fru...

  tacksam för svar!!!
  Puss!!

 • Namn
  2014-08-15, 00:34

  Gäst

  Hej Priscilla, så som jag upplever det är du en lojal fru till Martin..och har vart en lojal flickvän genom åren också...
  skulle inte du kunna beskriva för mig hur man är lojal som person? och hur du visar din lojalitet till dom du tycker om... då menar jag inte bara pojkvän utan också vänner, familj mm. såsom jag förstått det gör du ALLT för Martin... hur ser Martin på din lojalitet? Kan du inte fråga honom.. skulle vara intressant å veta.

  Var du likadan när du var yngre? om du va förälskad i någon t ex...höll du dig bara till den personen? och tänkte på honom heeeeeela tiden? och inte på någon annan!
  Du verkar va en sån person som fastnar för en person....ochnär du fastnat för någon är det bara han han och återigen han som är i dina tankar..Jag tror Martin märker att du är en sån tjej. Som inte vill ens titta efter någon bättre än honom...

  Hur kan man vara lojal utan att bli "desperat", om du förstår vad jag menar? asså vart går gränsen..

låt detta inte vara en fas.

Alltså Damian har ju haft alla olika slags perioder när jag lämnar och hämtar. Innan sommaren så fick han ett utbrott så fort han såg mig. Tack för den skitunge man längtar och försöker gå tidigare och kör 110 för att komma fram till nån som blir FÖRBANNAD. Men nuuuuu. Alltså han lyser upp. MAMMAAA skriker han och springer i full fart in i mina armar. Mitt hjärta voltar av lycka. Når lätt nirvana där. Hoppas att detta varar för det verkligen förgyller min dag. Min stora kille har börjat i en ny avdelning för större barn så nya kompisar och fröknar. Mådde skit av det. Jag alltså. Inte Dami. Han är nöjd och glad.

Skapad:
14 augusti 2014, 17:01
Läst:
9135 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MIttlivräknas (K29)
  2014-08-16, 07:45

  Åh det är verkligen de bästa stunderna!!

 • priscilla (K)
  2014-08-14, 22:19

  muchas gracias Isabelle. Damian ya tiene 3,5 esta muy grande y lindo

 • Isabelle
  2014-08-14, 18:36

  Gäst

  q lindo está tu hijo!! cuantos años tiene?
  deseo lo mejor del mundo para ti, y q Dios te bindiga a ti y tu familia. besitos!

wooow.

Idag var träningen riktigt bra. Tror till och med jag tog i för hårt. Sträckte mig typ. Alltså kan inte fatta att jag är gift. Det går fortfarande upp för mig då och då, att referera till min man och att det verkligen är så. STORT. Både Kim och jag är gifta nu <3 Jag är fortfarande lite bröllopskänslig och klarar inte se vita klänningar längre. Jag ska sälja mina båda förresten. Martin vill att vi ska spara men jag vill att mina vackra klänningar ska få göra någon annan lycklig. Jag ska berätta mer om allt men vi väntar på bilder och text blir ju roligare med bilder eller hur? Imorgon ska jag skriva om de låtar vi valde som någon bad om. Idag har jag haft en riktig jävla FULDAG. Känner att mina toppar måste akut klippas men är livrädd för att få en page igen. Hallå Kenza klippte ju sig som mig. Haha jag sa till min syster hon kommer ångra sig. Och mycket riktigt. Nu har hon löshår. Yeeeees jag hade rätt. 1-0 till mig <3 godnatt bebisar

Skapad:
13 augusti 2014, 23:00
Läst:
9792 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-08-14, 12:33

  Gäst

  Ja de låtarna jag menar är de 2 martin lagt upp på instagram.
  Sen berätta om när du såg han i kyrkan osv

grym träning.

NOT. Alltså jag har inga krafter till att ta i. Jag känner för INGENTING. Vill ligga i min soffa och titta på serier. Vill inte bre en macka till i mitt liv. Vill inte besöka en lekpark. Orkar ingenting. Och orkar verkligen inte ta ut mig på gymmet. Men jag går hit ändå får ångestens skull. Jag kan typ lura den genom att ändå gå hit sen att jag inte presterar 100 fattar inte ångesten den bryr sig bara om att jag är på gymmet 1 h om dagen fem dagar i veckan. Jag gör vad jag ska värmer upp och kör igenom kroppsdelar men som en pensionär. En halv kalori förbränner jag typ. Äsch, skit samma. Ångesten är korkad och jag är snygg ändå.

Skapad:
12 augusti 2014, 11:14
Läst:
11714 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-08-13, 19:55

  Gäst

  Hej Priscilla
  Jag började läsa din blogg för ca 1 år sedan, efter det har jag varit en trogen läsare och skriver dessa korta rader för att tacka dig för din fina blogg.
  Jag har använt mig av blåa linser sedan jag var 13 år idag är jag 22 och vågar äntligen gå utan linser och ha mina vanliga bruna ögon tack vare dig. Du har hjälpt mig att inse att bruna ögon är vackra dem med. Du inspirerar mig med ditt utseende och har hjälpt mig att våga vara jag och ingen annan bakom linser och en massa hårförlängning.
  Du motiverar mig till att träna och ta hand om min kropp, att vara självständig och stark. Du har fått mig att tänka positivt. Jag känner mig glad och vacker och att min själ mår bra.

  För det vill jag tacka jätte mycket för.

  U go girl!

  /A

 • S
  2014-08-12, 15:47

  Gäst

  Agh, gym är bara för tråkigt! =) Kom och häng med på en löprunda istället =)

  Kram

ord i mörkret lyser upp.

Underbara människa. Känn aldrig dig ensam för i mig kan du alltid hitta någon som förstår. Det konstiga är naturligt för mig. OM du visste hur detta sparas i mitt hjärta och ger MIG kraft. Jag känner mig så ensam ibland att det är sjukt. Rummet fullt med människor men ingen som på riktigt förstår. Och så skriver jag och det brinner. Men ibland skäms jag över min egen text och hur tragisk jag är. Då vill jag radera och sriva ett inlägg om en ny fondation istället. Men jag låter det stå kvar för att kanske sitter det någon i mörkret som gillar ett ord eller en mening. Och när jag får en sån här kommentar så skiter jag i att skämmas. För att jag kan inspirera också även om jag inte är duktig på att skriva om nagellack. Jag är bra ändå! 
 • Hej priscilla. Jag ville bara skriva ett par rader och berätta hur mycket det betyder att du delar med dig av din ångest och din sorg och din sjukdom. Jag lever själv med en psykisk diagnos och det är fan inte lätt alla gånger. Eller ah typ aldrig. Du vet.
  Jag har inte vågat skriva tidigare fastän jag velat, mycket pga att jag inte känner mig betydelsefull nog. Men sen såg jag att du skrev hur glad du blir när någon kommer fram, eller när någon skriver. Så jag tog modet till mig och nu skriver jag till dig. För att tacka. Tacka för att du vågar, att du krossar alla tabun, att du vågar visa verkligheten som den är. När så många bara försöker måla upp en bild som inte är sann, så visar du hur det faktiskt är. Hur det kan vara. Att det finns de som inte tycker att livet och lyckan är en självklarhet. Att vi kämpar och krigar och stångar oss blodiga varje dag. Jag tycker det är fantastiskt. Ärligt och vackert. DU ger mig hopp och inspo. Man kan fan ha ett bra liv trots allt. Det kan finnas magiska dagar fastän att man på något sätt är född med en förbannelse. En kronisk förbannelse. Jag försöker se det som att jag också fått en gåva. För det har gett mig lärdomar och skapat den jag är och mina värderingar och tankesätt. Men det är svårt. Jag ville bara berätta det för dig. Att jag slutade läsa bloggar för att jag märkte hur det påverkade mig negativ att jag bara jämförde mig med andra. Och mitt självhat växte. Men din har jag fortsatt läsa. För den får mig att må bra. För att jag älskar din humor. Din styrka och sättet du så självklart målar dina berättelser. Det är som ett litet ljus i mörkret. Som en sorts terapi. Tack för det. Och sluta aldrig vara du. Jag tror att vi kommer få vara lyckliga en dag. Vi kommer hitta balansen. Och vi är så värda det! Hoppas att du har en fin dag och dina demoner låter dig vara. Kärlek.

Skapad:
12 augusti 2014, 09:32
Läst:
11801 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.