Springer med hjärtat

Kom precis hem från en joggingrunda. Så himla härligt. Älskar att springa. När jag springer till musik låter jag mina tankar och känslor bara flöda fritt. Medans min kropp jobbar så får hjärtat och hjärnan leka av sig. Jag kan drabbas av både glädjerus och tårar. Det där är min tid. Den tar ingen ifrån mig. Alla tankar är tillåtna. Det finns inga rätt eller fel. Jag kan tänka på min barndom, min framtid, en musikvideo eller en speciell dag. Och när det bli jobbigt så höjer jag musiken och allt blir en dimma i mitt huvud. Jag bestämmer allt. Takt. Musik. Tempo. Känsla.

Skapad:
27 July 2012, 22:27
Läst:
3247 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

stryptag på onsdagen.

Idag tog vi ett bad tillsammans. Det var jättelänge sen vi gjorde det då jag har väldigt svårt med att bada badkar. Värmen, vattnet, små saker som flyter omkring, är det där ett könshår? NÄFYFARAO. Får lite småpanik. Men idag gjorde vi så rent vi bara kunde. Det måste vara rent överallt för att jag ska hoppa in. La en ansiktsmask och inpackning i håret. Förberedde mig för en skön stund. - Mamma jag kissar i vattnet. Jahopp. Där ligger vi nu i varmt kiss. Sån galen Spa känsla fick jag.
Denna dagen har varit seeeeeg. Det är så rått och kallt ute. Jag måste planera in en semester till vinter. Som vanligt. Jaaa, vad roligt. Sitta och leta och hitta o dona och planera o kolla upp och sen wuekwuekwueeek det blir inget! Mysigt att dra igång planeringen av semestern vi aldrig åker på. 
Frågan är om denna cookblocker ska med?  Om vi ponerar att vi faktiskt skulle åka tycker ni att mister Demskiå ska följa med på vår smekis? 
 
Skapad:
22 October 2014, 20:30
Läst:
655 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-10-23, 13:10

  Gäst

  Lämna honom hemma.

 • M
  2014-10-22, 22:59

  Gäst

  Nää. lämna honom hemma och gör något superkul med honom efter. Jag tror ni behöver vara ensamma.

saknar min mamma.

Saknar min pappa. Saknar min mamma. Så många år vi har bott långt ifrån varandra. Det är inte okej. Vi njuta av mina föräldrar framför allt kunna UTNYTJA dem. Idag är jag sjuk. Sjukt hungrig också. Min mamma hade lagat mat till mig. Spikat. Jag orkar inte bara vara mamma jämt. Idag vill jag vara någons dotter och någon annans ansvar. I allafall en liten stund,

Skapad:
22 October 2014, 12:30
Läst:
974 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-10-22, 20:40

  för dom har jobb där och vill vänta tills pensionen då det är svårt att vara äldre o få jobb här.

 • Namn
  2014-10-22, 20:22

  Gäst

  Förstår dig på pricken!!!
  Varför flytta inte dina papis upp till Sthlm?

vi är två som dansar.

snart är det dags för Damian att fylla år och att ha kalaaaas. Det har aldrig varit så viktigt och efterlängtat som denna gång. Vi har gått på x antal kalas så nu är han otålig och undrar när det är hans tur egentligen. Tidigare har vi haft ganska stora kalas med både barn, släkt och vänner men nu hade jag tänkt ha något lite mindre hemma bara med barn. Hans närmaste som kusiner men även några barn från förskolan då det är de han hänger med varje dag. Men ärligt talat vet jag inte hur de ska kunna få plats här hemma. Det kommer inte gå för det blir ju en del med föräldrar och allt. Funderar på något lekland men det känns så himla opersonligt och stort? Jag tror att Damian ser fram emot just det där att vara på hemmaplan, öppna dörren och ta emot sina vänner. <3 
Fick kontakt med en lokal i närheten men det var helt fullbokat, tipik! 

Juste, jag har helt missat att återkoppla från diskutionen med att Martin befinner sig i Turkiet och om vi är prio ett eller två. Någon citerade att AIK gjorde sitt yttersta för att förlänga men att Martin valde att gå utomlands. Jag tar inte illa upp och jag förstår att ni skriver i välmening. Kanske för att ni tycker synd om mig och då får jag väl skylla mig själv för att jag gnäller så mycket i bloggen. Men ni ska veta att Martin har tagit alla beslut tillsammans med mig. Fast nej nu ljuger jag. Jag har faktiskt gett honom full tillåtelse att tillsammans med sin agent bestämma var han ska spela och vad som gynnar hans karriär bäst. Sen har jag sagt att att vi står bakom honom i alla beslut, och det gör jag. En fotbollskarriär är inte lång och jag vet hur Martin har krigat för att vara där han är idag. Det är mitt beslut att endast vara stöd hjälp kärlek och allt han kan tänkas behöva. Jag skulle aldrig i hela mitt liv ställa krav eller ultimatum. Jag tror att man måste känna Martin för att förstå mig. Jag kan säga att mitt tankesätt bara varit positivt för vårt förhållande och vi har vuxit tillsammans. Jag säger dessutom att fotbollen är nummer 1 och det är helt okej för mig. Om detta skadar oss eller vår framtid så kommer ansvaret ligga på oss båda då vi gör detta tillsammans. DESSUTOM måste jag bara tillägga att Martin är den bästa pappan och mannen i världen. Alltså jag behöver inte ställa ett enda krav på honom då han vet precis hur han ska vara med oss. Han väljer aldrig någon framför oss. Allt han gör kommer direkt från hans hjärta och han är så klok och prioriterar alltid rätt. Och det är sååååå myclet härligare och bättre än att jag ska vara en jävla tjatkärring som ställer krav som en morsa. 

Däremot håller jag med om att vi borde vara tillsammans. En äkta fotbollsfru följer med sin man till månen om det är där han ska spela. Jag är bara så sjukt opepp på att leva på honom. Älskar att jobba och tjäna pengar. Har gjort det sen jag var 14 år så det ligger i min natur. Till er som frågar vart jag jobbar så har jag förklarat många gånger att jag inte vill berätta det för att många fans dyker upp på jobbet. haha, nä jag skojar. Nej men jag vill att mitt arbete ska vara privat. Jag är sååå öppen med alt möjligt låt mig ha en hemlighet. nä, det är inte för FBI och inte SÄPO heller. 

Tänk att min lilla kille blir FYRA ÅR. Nästa år måste han börja ge lite till hyran. Skapad:
21 October 2014, 17:42
Läst:
1561 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

en kärleksfull helg.

min kärlek har varit här och nu har han åkt. Vi har haft det så himla fint och haft mycket egen tid. Vi låg i sängen, lyssnade på musik och pratade. Som vi alltid gjorde förr. Innan lillchefen kom. Vi har alltid så himla mycket att prata om. Våra munnar går i ett och han får mig att skratta så mycket. Livet är så himla mycket bättre när han är runt mig. Du är min bästa vän älskling. Du är verkligen det. 
Jag blev även sjuk igår kväll. Stressade med Dami till bio med våra kusiner och så fort jag satte mig ner i biostolen så slog det till. Feber och en massa snor i hela huvudet. Kolla i min kalender om jag kan vara hemma och vara sjuk men det ser inte ut så. Det blir en lång vecka. 
Jag trotsade feber och gick hem till min vän S som bjöd på denna underbara sushi. Jag typ grät av lycka. Så himla gott <3
 När alla flickor drog vidare till stan åkte jag hem.
Idag har jag bara legat i soffan som en degklump och varit sjuk på heltid. Damian har klättrat på väggarna. Ibland tror jag att jag underhåller honom föööör mycket. Varje dag händer det något kul och om vi inte har något att göra så hittar jag på äventyr så att han aldrig har tråkigt. När jag hämtar på dagis säger han "mamma vad ska vi göra idag för roligt?". Han måste ju kunna vara hemma och ha lite tråkigt också. Snart kommer vintern och då vill man ju knappt sticka ut näsan. Måla fick han göra idag medans jag hejade från soffan. 
Skapad:
19 October 2014, 22:16
Läst:
2844 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

inre stress.

Jag känner mig så stressad. Liksom jagad. Jag tappar andan. 
Fjärilar i magen. Eller är det oro?
Rastlös. Eller mår jag bara dåligt?
Lust att gråta.  När får jag vila?
Det kryper i kroppen och jag vet inte
vad jag ska göra av mig själv.
Det är bara att hålla ut
snart orkar jag igen. 
 
Skapad:
18 October 2014, 10:03
Läst:
4529 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-10-18, 21:14

  Hej, nej jag har inte gjort något med mina läppar. Ja jag jobbar. Nej Martin har inte varit otrogen, vad jag vet. Hare bra. /Priscilla

 • Namn
  2014-10-18, 20:57

  Gäst

  Jätte fin å vacker är du .. Jag har några frågor .. Har du lagt nåt i dina läppar ?! Isåfall var å vad ?! Jobbar du ?! Har Martin varit otrogen mot dig nån gång ..?!

 • Anna
  2014-10-18, 15:54

  Gäst

  Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

  Gissa om det blev någon resultatförbättring!

  Vissa påtalar för mig om nackdelarna men jag överbevisar de med fördelarna.

  Beställ din Efedrin på www.potensmedel.com

  Blogg: www.potensmedel.com

 • Namn
  2014-10-18, 13:55

  Gäst

  Al regresar veras tu carnaval querida prima

här är jag.

Passar på att posta en selfie nu när jag är på deeeet lilla humöret. Hade en jättebra dag igår. Lillasyster kom över och tillsammans gick vi och handlade för att göra chilenska piroger. Sen stod vi i köket resten av dagen och kvällen men det gjorde inget för resultatet var ju såååå GOTT. Pamy anslöt senare och även Martins vänner. Sen var vi ett litet gäng som kollade på bröllopsfilmen <3
Ikväll blir det bröllopsinlägg med fokus på tärnorna.

Skapad:
16 October 2014, 13:51
Läst:
6495 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-10-18, 21:15

 • Namn
  2014-10-18, 01:22

  Gäst

  Skulle vilja ta en fika me dig o berätta om vad jag gått igenom, och vilka metoder o tankemönster jag använt för att idag vara stabil!

 • Namn
  2014-10-16, 19:59

  Gäst

  Yäääy älskar när du e glad ❤️

min mejl.

 

Måste seriöst skaffa mig en ny header. Den jag har nu säger ju absolut ingenting om mig själv. Den berättar typ vad jag heter bara. Är det någon som kan sånt däraaa? Som kan hjälpa lilla mig? Säkert ingen, men frågar ändå. 
Jallafall. Min mejl är floresvarela_@hotmail.com 
Den borde ju verkligen stå här någonstans. 
Skapad:
14 October 2014, 22:31
Läst:
7993 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • PernillaPramberg (K30)
  2014-10-20, 20:03

  Riktigt cool bild!

  Blogg: www.finest.se/PernillaP

 • Namn
  2014-10-15, 14:42

  Gäst

  Har aldrig kommenterat tidigare! Men måste säga att du är otroligt vacker. Lätt mitt drömutseende! Kram

 • Madelene
  2014-10-15, 09:46

  Gäst

  Älskar den här bilden!!

  Saknar dig så! Vill hänga med och läsa blogg, insta osv, men fixar inte allt sånt just nu, det där som visst ska kallas livet trixar mitt huvud alldeles för mkt. MEN, förutom att du sista åren fått mig att börja träna, tycka att jag ser inte så tokig ut ändå, börjat måla mina naglar, så har JAG (32årig desperat grå småbarnsmorsa) börjat med läppstift! Varje gång jag tar på mig det så tänker jag på dig, och bli så glad! Inspiration deluxe!

  Vad för medicin har du börjat med? Hur går det? Har du fått diagnos från vården?

  Vi ska på utredning om A nu, nått för att "utesluta" autismspektrum sjukdomar - jag vet inte, kör på säger vi, bara hon slipper ångesten, men för att kunna få hjälp behöver man en diagnos tydligen, inte "bara" att man känner sig annorlunda, svårt med sociala saker och känslor - som du säger klockrent, inte bara känna sig ständigt otillräcklig!

  Gaahhh - ta hand om er Prissi!! Ta hand om dig!

morgonkoppen.

Martin gav mig rådet att köpa mig en to-go-kopp eftersom jag aldrig hinner dricka mitt kaffe på morgonen och istället köper en kaffe på vägen eller bara skiter i det. Kanske det bästa rådet jag fått. Nu kan jag dricka mitt kaffe i lugn och ro på väg till jobbet. Mitt projekt -  försökgöramorgonenmysig - försätter. Vill minska på stress på morgonen och hitta våra perfekta rutiner. 29 somrar och fortfarande helt vilsen. Sitter och stirrar ut i intet i 20 minuter. Damian sover som en stock, får liksom skaka liv i honom. När jag var mammaledig och hade all tid för sovmorgon var det 06.30 som gällde. 
Annars håller jag på att bli sjuk och är i någon jäkla mellanläge. För frisk för att vara hemma men för sjuk för att vara på jobbet. Vågar inte träna men ska fan göra det ändå i morgon. Om jag mår bättre. Hoppas att ni mår bra <3 
Skapad:
14 October 2014, 21:53
Läst:
8034 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.