Springer med hjärtat

Kom precis hem från en joggingrunda. Så himla härligt. Älskar att springa. När jag springer till musik låter jag mina tankar och känslor bara flöda fritt. Medans min kropp jobbar så får hjärtat och hjärnan leka av sig. Jag kan drabbas av både glädjerus och tårar. Det där är min tid. Den tar ingen ifrån mig. Alla tankar är tillåtna. Det finns inga rätt eller fel. Jag kan tänka på min barndom, min framtid, en musikvideo eller en speciell dag. Och när det bli jobbigt så höjer jag musiken och allt blir en dimma i mitt huvud. Jag bestämmer allt. Takt. Musik. Tempo. Känsla.

Skapad:
27 July 2012, 22:27
Läst:
3243 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

lyx på hotell.

Vi har det mysigt vi. Vi bor på hotell och det har ju sina fördelar. Jag slipper att städa, tvätta och lags mat. Renbäddat varje dag och fräscha vita handdukar som fylls på. Vi var en sväng i stan idag och besökte lite butiker. Jag blir på fett dåligt humör då jag känner att alla tittar på oss och inne i butiker kan man inte ens kolla på någon utan att fem pers rusar fram med 8 olika storlekar i 150 olika färger. Vet att det är deras sätt att vara hjälpsamma samt att de vill sälja men jag blir så avtänd och trött. Försökte gå en powerwalk igår också men det gick inte heller bra då jag känner mig som en stor rosa elefant. Damian är jättejobbig kaxig och trotsig. Han pratar non stop, gnäller, tjatar och tramsar. Jag bara skrattar när Martin nästan drar av sig dreadsen i frustation. Typ, ja välkommen till min vardag broshan!

Skapad:
18 September 2014, 15:42
Läst:
1173 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • BabyMama
  2014-09-18, 18:32

  Gäst

  Älskar din jäkla ärlighet!!!!
  Min lilla korv på snart 4 testar varenda nervtråd i kropp och knopp på mig genom trots, skrik och utbrott 24/7!
  Bara att höra nån annan säga detsamma gör att jag pustar ut innan matchen börjar igen!
  Mitt hjärta!

  Du är styrka, fortsätt!!!

on earth with you. kategori: adam och jag.

Jag har tänkt på dig så mycket det senaste tiden. Sagt ditt namn högt. Framför människor. Det låter ju så konstigt. Overkligt. Ditt namn låter konstigt i min mun. Och det känns verkligen inte bra. Det kommer fan aldrig göra det. Du var ett infekterat varande sår som aldrig någonsin läkte ihop, men jag hittade ett sätt att plåstra om det så jag inte behöver se det. Men det räcker med att jag pillar på dig för att se allt det där gula bubbla upp. Jag skrattade åt vår kärlekshistoria. Sa att jag var en fis i rymden för dig. Hur ställd du blev när jag visade allt blod. Hur allt kändes så äkta fast det var ju inte det. Hur kan man ha så jävla fel undrar jag. Det där kommer jag nog aldrig över. När jag tänker tillbaka tvivlar jag på att jag verkligen finns till. Jag får bita mig i kinden för att jag förstå att jag faktiskt ställde mig upp. Du pekade ut min gravsten så många gånger att det inte ens gjorde ont. 

Jag var i flemingsberg för inte så länge sen. Gick runt i högsskolan där. Tittade ut från fönster där jag så många gånger stod. Tittade ner i asfalten försökte hitta spår. En otrolig fantastisk känsla av nostalgi och jag omfamnade den hjärtligt. Det känns ändå så himla bra. Att jag kan röra mig där trots att jag vet att det var där jag dog. Det ritades med en vit krita runt mig och en svart filt var det sista jag såg. Det var ju inte speciellt många som grät, vi skrattade åt det, du och jag. Det spelar ingen roll, min kropp blev aldrig funnen och gravstenen står tom. Vad jag menar är att det känns bra att tänka tillbaka på att jag la mig raklång på motorvägen i väntan på lugn och ro. Det är liksom okej nu. Jag förstår nu varför jag gjorde så. Allt är förlåtet nu. Det gör inget älskling att jag aldrig läker ihop. Jag har vant mig nu. 

 

 

 

 

Skapad:
17 September 2014, 14:34
Läst:
1903 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-09-19, 18:09

  Gäst

  Vad jag har saknat detta. Du sätter ord på allt som jag känner men inte kan få ut.

 • Micaela
  2014-09-19, 16:11

  Gäst

  Du knäcker alla författare jag har läst! Du är äkta Pri! Du är sann, du är på riktigt! Du skriver så det känns i min mage och i mitt hjärta, det gör ont och jag älskar det. Varför älskar jag det, för att jag känner igen mig så väl......

 • d
  2014-09-18, 21:07

  Gäst

  de här texterna asså .. bästa som finns. du är min favorit författare!

 • d
  2014-09-18, 21:07

  Gäst

  de här texterna asså .. bästa som finns. du är min favorit författare!

 • Hoda
  2014-09-18, 11:57

  Gäst

  Åhhhhhhhhh

i mitt hemland.

Alltså Gud har ändå ett gott öga till mig. Jag minns så väl när jag bodde i Skåne och åkte och hälsade på i Sthlm. Jag åkte förbi den stora stockholmsmässa skylten i älvsjö innan tåget stannade på centralen. Varje gång jag såg skylten fanns en sådan stark önskan i mig att någon gång få bo i Sthlm. Jag hade noll aning om hur det skulle gå till och därför ingen direkt plan. Det var bara en önskan. En dröm. Några år senare kom jag in på min utbildning och passerade varje morgon den skylten och hjärtat fylldes med tacksamhet. Likadant med Turkiet. Varje charterresa hit gjorde mig mer och mer kär i landet. Jag ville se mer av landet och kulturen. Jag vet att det är delvis min mormors ursprung som gör att jag dras hit men även det faktum att det påminner en del om Chile. Och nu får jag chansen att bosätta mig här. Kanske lära mig språket. Landet har alltid lockat och att jag får chansen att uppleva det på riktigt gör mig så tacksam!

Resan var lång och vi var helt slut när vi kom fram. Men lyckliga!

Skapad:
16 September 2014, 15:01
Läst:
2654 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • priscilla (K)
  2014-09-17, 14:41

  Namn: Vi är i Ordu, Turkiet
  Jennie: Jaaa, kanske.
  Namn: Då betyder den känslan något !

 • Namn
  2014-09-16, 20:14

  Gäst

  Vad roligt att dina önskningar slår in :D jag får exakt samma känsla av Stockholm varenda gång jag åker dit

 • Jennie
  2014-09-16, 18:39

  Gäst

  Ska ni flytta?

 • Namn
  2014-09-16, 16:09

  Gäst

  Vart är ni ?

nu måste vi dra.

Hejdå! Fick en finne på näsan dagen till ära. Kommer få problem med den vid passkontrollen jag vet.

Skapad:
15 September 2014, 14:12
Läst:
3466 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

vilken lång söndag.

Hej. Idag har jag varit ingenstans och överallt. Jag tog en pw med lillasyster i ett underbart väder. Jag röstade, sköööönt att det där stressmomentet är över. Fyllt på fransar och häng med våra kusiner. Hem till farmor som har fyllt år med present och blommor. Sen hem och packa. Nu kastar jag in handduken, imorgon hoppas jag på att komma upp och få lite morgonträning så jag kickar igång dagen tidigt. Tvivlar på att jag kommer upp men det är tanken som räknas. Typ.

Skapad:
14 September 2014, 23:58
Läst:
3810 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

medans kaffet blir kallt.

Jag lär verkligen känna mig själv för varje dag som går. I veckan drack jag kaffe med ett par kollegor på jobbet. Ni vet, morgonkaffet, då man tar det lungt en stund innan det är dags att sätta igång. Att sitta i grupp går bra, även om jag har jättesvårt att hålla kvar koncentrationen och det händer jätteofta att jag försvinner i mina egna tankar och bara avlägsnar mig och går från bordet och gemenskapen. Jag kan tänka mig att det är en och annan blick som följer mig. I veckan satt jag kvar längre och skulle precis gå när en kollega ställde en fråga om träning. Jag blir lätt stressad när jag ska kallprata då jag tycker det är svårt att veta exakt vad för frågor som är okej att ställa eller inte. Eller alltså jag vet ju. Jag kan konsten att kallprata men jag blir stressad och det kryper i kroppen och det är så obehagligt. Men jag satt kvar en stund och det är jag sååå glad för. Vi hade ett så himla fint samtal där vi kom in på allt möjligt. Det visade sig att vi hade en del erfarenheter gemensamt. Jag fick en kram och det behövde jag på en torsdag. Jag brukar för det mesta känna att jag pratar för mycket, avslöjar för mycket men denna gång var det precis lagom och på fredag morgon hade jag två böcker på mitt skrivbord. I mörkret känns det alltid ensamt men om man bara håller ut armen lite så kommer du att känna en massa människor som vandrar i samma mörker som du. Har du tur så har någon annan också sträckt ut armen och då kan du hitta en hand att hålla. I allafall en stund. 
Skapad:
14 September 2014, 08:14
Läst:
4420 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

underbara lördag.

Började dagen med ett träningspass tillsammans med Dami som var på barnpassningen. Alltså att träna under helgen är bland det bästa jag vet. Efter var jag på vaxning. Åker ju till min man snart så det är bara att gå ner i brygga och få bort oönskad hårväxt som det så fint heter. Har hittat en tjej som är grymt duktig och framför allt SNABB och prisvärd. Hon har dessutom sin salong typ 10 minuter från mig, med bil. Gud förde mig till henne för jag googlade igår och ringde henne idag. Jag har låg smärtgräns så dessa besök plågar mig mycket. Sist jag vaxade mig var inte en vacker upplevelse. Tänk SAW 2. Det gjorde såååå ont och det kändes som om det aldrig var över. Idag gick det så smidigt och visst gjorde det lite ont men hanterbart. Vilken lättnad. Ikväll ska vi på kalas hos min vän som har en son i samma ålder <3 min älskade Pamy har hjälpt mig städa och tvätta. En bra lördag!

Skapad:
13 September 2014, 20:17
Läst:
4764 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

lips dont lie.

Alltså läppenna är det nya svarta. Jag använder en nyans mörkare än mitt läppstift sen suddar jag ut det men lite ligger ändå kvar. Nu är vinkeln bra men visst blir det lite annorlunda effekt. Fredag och slutet på en låååååååång vecka. Byte kläder sjuttielva gånger i morse och ville sjukanmäla mig nästan. Bara en sån där dag då allt sitter fel. Tur att jag har läppennan. Sen var det så stökigt runt mig. Stökigt hem, inga kläder som passar, damian står och gnäller/gråter = PSYKBRYT DELUXE!! Kan ej påverka en dålig kläddag eller Damis gnäll men mitt stökiga smutsiga hem ska jag definitivt göra något åt. Imorgon blir det STÄDA TVÄTTA SKURA RENSA OCH ORDNA!!!! Vill lämna allt fint för på måndag åker vi till m9 <3

Skapad:
12 September 2014, 10:52
Läst:
5917 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.