en morgon i Kalifornien... kategori: Hälsa, träning & kost

... börjar man bäst med en springtur på beachen innan frukost bestående av smoothie och en kaffe. Underbart härligt! Att springa i molnigt och ljummet väder kan nog vara det bästa. Småkyligt när man går ut i shorts och linne men 30 minuter senare droppar svetten. Det gör jag gärna om!

Skapad:
21 April 2012, 01:17
Läst:
1349 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Älskade träningsvärk kategori: Hälsa, träning & kost


Åh, träningsvärk, hur fantastiskt härligt är inte det? Körde ett längre magpass igår och idag kändes det. Sitter och äter frukost nu och ska strax gå till gymmet och kötta ben! Kommer sakna gymmet här och undrar lite hur det blir i sommar... Beroende på var jag är skaffar jag nog ett månadskort någonstans och annars så får jag köra mycket utomhusträning och hemmaövningar med hjälp av mitt gummiband!

Skapad:
10 April 2012, 17:15
Läst:
977 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

GLASS-CRAVINGS! kategori: Hälsa, träning & kost

Och så var blev det tisdagkväll. Sjunde dagen på mitt tio-dagar-utan-"socker". Jag vill se film och Freddie är inte den som säger emot ett sådant förslag så hon letar genast redan på en film att försvinna i för ett par timmar. Medan jag får sånna cravings efter glass. GOSH (som jag allt för ofta utbrister). Vill. Ha. Glass. Nu. NU NU NU.


Så vad gör jag? Tänker att, sju dagar är bra jobbat och det får räcka? Att tio dagar faktiskt nästan har gått och jag vet att jag klarar ju i alla fall en vecka utan godsaker? FUCK NEJ. Jag borstar tänderna och tänker fan heller att jag ger mig. Vad skulle bloggläsarna tro om mig, om jag bara gav upp? Min karaktär är bättre än så. Bevisligen. Jag är sjukt grym. (Så, nu räcker det nog med skryt för åtminstone ett par veckor, eller hur?)


Tänkte lägga in en passande bild här också med tandborsten i högsta högg och munnen full i tandkrämslödder. Men insåg att ni förmodligen fått nog av mitt face på senaste tiden också. Så jag spar er det for now. 

Skapad:
28 March 2012, 11:14
Läst:
880 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Sannooo
  2012-03-28, 17:01

  Gäst

  Haha söte, du är så duktig!!! Dock kommer jag adrig få nog av ditt strålande face så kööör på med bilderna

Hur det går med utmaningen? kategori: Hälsa, träning & kost

Det går TOPPEN! Har fått chansen att öva på att stå emot massor av frestelser och det har inte varit särskilt jobbigt. Vi var på bio, mina vänner åt popcorn och godis. Skolan bjöd på sockervadd en dag. Jag åt inte någon nattmat i fredags (även om det inte är socker så är det sjukt ovärd mat egentligen.) Lördag var en dagen efter och ni vet hur man blir då. Men inte något sockrigt eller gottigt har fått slinka ner, förutom alkoholen då. Men alkoholen räknas inte i det här sammanhanget.


En pepsi diet har jag druckit och det är inte socker så för detta syfte är det ok även om mina vänner försökte påtala annat. Jag kör mitt race med mina regler! : )

Skapad:
26 March 2012, 19:31
Läst:
860 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Studeravidare.se
  2012-03-26, 21:43

  Gäst

  Var med och tävla om en MacBook och iPads!

  Registrera dig på www.studeravidare.se/tavla och få din unika tävlingslänk, länka till oss och skriv en rad eller två om vilka vi är i din blogg eller i dina sociala medier och se klicken ramla in på din unika klickräknaradress samtidigt som du ser ditt namn klättra på topplistan!

  1:a pris: MacBook Air 11”
  2:a pris: iPad 3
  3:e pris: iPad 2

  Tidigare vinnare i våra tävlingar är bland andra Lady Dahmer och Hanapee

  Även bästa blogginlägg vinner pris den här gången!

  Skriv ett bra och roligt inlägg om oss på din blogg, meddela oss om inlägget och håll tummarna att du är en av tio finalbidrag. En jury bestående av marknadsförare och personalvetare tar, när tävlingstiden är slut, ut en vinnare.

  Vinnaren får en iPad 3!

  Lycka till!

  /Studeravidare-gänget

  Blogg: Studeravidare.se

tagg taggare taggast kategori: Hälsa, träning & kost

Japp, en helt vanlig jag taggar för en powerwalk. Solen lyste innan men den hann gå i moln innan jag var tillbaka från lektionen. Well, det är bara att tvinga sig ut i alla fall. Jag vet ju hur skööönt det är!
 

Skapad:
23 March 2012, 00:52
Läst:
803 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

tio dagars utmaning kategori: Hälsa, träning & kost

Nu är det såhär att det har blivit väldigt mycket, eller åtminstone mer än vanligt, sött på senaste tiden. Jag älskar choklad och godsaker emellanåt, men jag hatar att känna att det är något jag vill ha allt för ofta. Allt som egentligen krävs är 7-10 dagar utan det, för att inse att det faktiskt inte är SÅ gott. Så därför tänker jag köra 10 strikta dagar nu, utan någonting sött. Och när man skriver det i bloggen är det som att binda ett obrytbart löfte!

Jag är så pepp och längtar efter att träna igen efter en veckas vila pga. förkylning. Men i morgon är jag nog helt fit for fight igen. Då ska jag riva av ett pass på gymmet!


 


Jag kickade igång dessa 10 dagar med att skypea med min fina väninna Lisa hemma i Gällivare. Fick massor av pepp! Hon är så bra och har även en träningsblogg, RunWithLisa, där hon ger massor av inspiration och tips. Lovely. Det var för övrigt så kul att updatea varandra! Det verkar som att det händer massor av spännande i allas liv där hemma, kul att höra, jag saknar mina pärlor där borta!
 

Jempis och Lisen i höstas på förfest en galen utekväll. 

Skapad:
20 March 2012, 18:35
Läst:
992 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Lisa
  2012-03-22, 10:50

  Gäst

  Åh finis! Det var en riktigt vild utekväll det där, för båda av oss. Och ang löftet så kommer du att klara det galant! det vet jag!

  pussar på dig

  Blogg: runwithlisa.se

 • Hanna
  2012-03-20, 20:54

  Gäst

  sv: oj, fast i mina öron låter det VÄLDIGT spännande. Vardag eller ej.

  Jag jobbar som lärare. eller ja, vikarie. Så jag har hand om alla möjliga olika lektioner. Det är otroligt roligt. MYCKET roligare än jag först trodde. Så jag trivs ganska bra. Händer så mycket annars runt ikring hela tiden.

  Blogg: hannablog.blogg.se

 • Mari
  2012-03-20, 20:42

  Gäst

  Sv. åh det låter jättespännande. Hoppas det går bra för dig !!!!!!!

  Blogg: www.marriie.blogg.se

 • Jennifer
  2012-03-20, 19:19

  Gäst

  Klart jag känner till Gällivare och Kiruna Kommer själv från Skellefteå.

  Blogg: jennifermarklund.wordpr

EVERY DAMN DAY kategori: Hälsa, träning & kost

Ja, lite såhär som på bilden kan man känna sig efter ett träningspasss, ni vet. Hela världen i sina händer. Trots att man befinner sig i ett litet pörte (vi kallar vårt rum för pörtet ja), så vet man att man kan bemästra allting. Och man vill bara träna igen och igen och igen. Every. Damn. Day. 

Tshirt är för övrigt ett måste på gymmet här. Man får inte ha linnen. Men korta shorts får man gärna ha, jättekorta shorts. Som hotpants, så korta får shortsen vara. Men linne, nej det får du lämna hemma.
 


Märk väl: Freddies obäddade säng, hehe.

Skapad:
14 March 2012, 15:31
Läst:
782 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • jenn (K22)
  2012-03-16, 00:04

  Emelie jag vet ärligt talat inte... Jag ska ta och undersöka detta, fråga lite olika personer och se vad jag får för svar Återkommer!

 • Emelie
  2012-03-15, 20:44

  Gäst

  Haha, allvarligt? Varför får man inte ha linne? ^^

 • FIA FITTAST
  2012-03-14, 18:48

  Gäst

  Okej nu vet jag vem som ska få peppa mig när jag blir frisk!!!! DU!

  Blogg: blogg.mama.nu/fiafit

LIVE EASY, RUN HARD kategori: Hälsa, träning & kost

Det finns ingen terapi som är så bra som en löprunda! Även om det är på ett löpband. Det var precis vad jag behövde i morse. 30 minuter och jag var helt slut. Så skönt. Och det bästa var att mitt knä inte strejkade, hoppas det håller i sig. Älskar att springa. 

Skapad:
5 March 2012, 01:11
Läst:
955 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)