Välkommen till bloggvärlden kategori: Erwiks tankar

Vanligt hyfs i bloggvärlden, finns det?

Igår kväll var jag på trevlig fest hos D.brand och kollade på deras kommande kollektion. Jag hade verkligen supertrevligt. Framför allt så var sällskapet trevligt. Hamnade vid ett bord med en frisörska från Project Sthlm, en tjej som jobbar på d.brand och precis som min vän Eva Nazemson har en pojkvän som är producent för RedOne. Och en lång kille som bloggar på stureplan.se. Här har ni hans blogg

Tjejernas namn minns jag, Marre...och Mia...ah...skulle inte skriva under på det där sista. Jag måste träffa folk 3-4 gånger och verkligen ha ett samtal med dem lika många gånger för att det ska sätta sig. Borde finnas en diagnos på detta.

Jag hade sjukt trevligt. Vid 8-tiden, mitt under pågående festligheter, får jag ett 'kommando-sms' från en bloggare. 'XXX Nummer!!!' Okej. Jag ser att hon vill ha tag i X nummer. Jag är ledig. Hon är kort och otrevlig. Jag känner helt enkelt inte för att slita mig från samtalet ännu en gång ikväll. Jag har redan svarat på sms 12 gånger sen jag kom hit. Det måste ju finnas andra som kan vara behjälpliga. Och jag får såna sms varje dag efter arbetstid. Om tonen är kort och tråkig så väcks det arroganta i mig. Ibland känner jag helt enkelt, oavsett ton, att det där får vänta. Jag är inte eniro. När klockan är 20.15 en fredag så är jag off duty om det inte är något väldigt akut. Jag kan inte vara tillgänglig dygnet runt för bloggare som inte kan exportera och sen importera telefonnummer när de byter telefon. 

Och här är ett tips. Om man skulle vilja ha ett nummer av mig 20.15 en fredag så börjar man sitt sms med hej. Det är nästan garantiutdelning på det. 

Lite senare på kvällen så svarade jag ändå. Med 'Tack jag mår bra, hur mår du själv?'. Lite spydigt så där. Kanske fattar hon vinken. Och sen fick hon numret. Halv två på natten fick jag ett nytt sms.'Slutar blogga om 3 månader, tack för den här tiden'. Man orkar ju inte. Men gör då det. Be my guest. För om förutsättningarna för att den här bloggaren ska vara kvar på finest är att jag ska vara konstant online, precis som en småbarnsförälder uppmärksamma varje litet skrik på 'choklad och glass' och tassa på tå för hennes impulsiva och omogna beteende. Ja, då är vi ändå ingen bra match. Lycka till!


Skapad:
18 augusti 2012, 13:16
Läst:
2356 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (11)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Martini
  2012-08-24, 08:56

  Gäst

  Helt rätt.. så funkar jag också... Vanligt hyfs tack!

 • Namn
  2012-08-22, 22:05

  Gäst

  Men snälla du, det är inte första gången du är dramatisk och ska överdiva. Du brukar ta saker och ting mycket personligt och fula dig tillbaka mot folk som i fråga aldrig gjort dig nått!

 • alexerwik (M)
  2012-08-22, 17:01

  Det handlar inte om att smöra. Det vill jag helst inte att folk ska göra mot mig. Jag gillar rak kommunikation men med tydliga inslag av vanligt hyfs.

 • Namn
  2012-08-22, 14:52

  Gäst

  Gud så patetisk du är! Måste alla smöra för dig för att du ska må bra eller. Hon sa inte Hej, jag måste vara dramatisk nu och skriva ett helt jävla inlägg om detta. Sorgliga människa!

 • Får \"icke invigda\" gilla en trevligt blogg?
  2012-08-20, 05:29

  Gäst

  "Namn
  2012-08-19, 20:30
  jackie är ju inte ens bloggare på finest
  tror du skriver till fel person va?"

  Jacke ska börja blogga på finest. Bra att DE vet vad de får?
  Är de beredda på detta?

  Självklart kan man vara cynisk, och anse att de får styra upp det själva. Men om det inte är så att "gamlingarna" har nageln i ögat på chefen, så undran man ju?

  Hur många mer extremt välbesökta storbloggar ska de få förstöra? Hacka sönder. Få besökare att inte trivas (alla blir inte lockade av "rykten, kröka och fyllskandalskandaler")

  Hör de som inte dånar av välbehag över detta inget på Finest att göra? Nå säg det till dessa bloggare med sina flera millioner besök då, så de vet att de inte är välkomna.

  För firhet, men inte OK för ett gäng att ständigt parasitera (snor klick genom att skapa bråk) och långsamt förstör storbloggarna bloggar.
  Det är ju inte första gången det hände!!.

  Finest inte inte uppmärksammat att det är en omsvängning nu..inte lika intressant med "fylla, jag får straita killar, storleken, faghags.

 • Namn
  2012-08-19, 20:30

  Gäst

  jackie är ju inte ens bloggare på finest
  tror du skriver till fel person va?

 • Alex
  2012-08-19, 19:59

  Gäst

  Håller med dig Alex! Stå på dig! Heja heja heja!

 • Jackie Ferm: Hur tankte ni dar??
  2012-08-19, 16:01

  Gäst

  Jag undrar ocksa hur ni tanker kring att ta in Jackie Ferm som bloggare. Jag postade en fraga om detta tidigare, men fick aldrig ett svar. Jag har darfor klistrat in den igen nedan.

  Det blir ju ocksa jattekul for nyrekryterade Hanna J att fa annu en av sina mobbare, som fortalat henne pa olaglitg vis pa sin blogg, till samma portal. Inte konstigt om hon snart byter...

  "
  Jackie Ferm: Hur tankte ni dar??
  2012-08-17, 15:54

  Fattar verkligen inte hur ni tanker nar ni tar in Jackie Ferm som toppbloggare. Det finns ingen annan i hela bloggvarlden (nej, dar ligger Kissie och kompai verkligen i la) som hangt ut, fortalat och hotat sa manga privatpersoner pa sin blogg. Dessutom forsorjer hon ju sig pa kriminell verksamhet (eller gjorde?), inkl. skenaktenskap och manniskosmuggling etc. Nej, dar sjonk ni verkligen i mina ogon.

  Och nej, tro inte att hon slutat med sina "old ways". Har ar bara ett av manga exempel pa ett inlagg skrivet for mindre an en manad sen:
  http://www.nattstad.se/djungeltelegrafen?id=3574315

 • Er nya bloggare?
  2012-08-19, 11:49

  Gäst

  Var ska man posta detta?
  "Postat den 18 augusti, 2012 av jackieferm

  ..
  ...
  ....
  .....
  Mina läsare. Jag har ingen lust att blogga om vad jag har hittat på för kul. Jag gör det det på den andra bloggportalen jag kommer att byta till senare.
  Vidriga människa. Jag förstår att sverigedemokraterna finns när det finns sådana personer som du. Åk hem till ditt eget land och förstör istället, snälla gör det. Får se vad araberna tycker om din stil? De hade säkert börjat med en halshuggning! Tvi."

 • LLia
  2012-08-18, 15:16

  Gäst

  Ms R (XL)?

 • Namn
  2012-08-18, 13:32

  Gäst

  Ha ha ha! Maste vara Rosanna eller meral.

Gammal kärlek rostar aldrig - Gul och Blå kategori: Mode och inredning

För några veckor sen var jag på en pressdag på Story Hotel och fick bl.a titta på lite nyheter från Gul & Blå. Ett märke med stor nostalgisk betydelse för mig. Några av mina absoluta favoritplagg genom åren kommer härifrån. Framför allt jeans. Gammal kärlek rostar aldrig, åtminstone inte om märket har en förmåga att hålla sig i tiden och fortsätta hålla hög ribba. Kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet mellan mig och jackan som ni ser nedan. På bild nummer ett ser ni en mörkblå jeansdress för dam längst ut till vänster. Den ser väldigt märklig ut när den bara hänger där. Men det ska tydligen vara något av de 'sexigaste' en kvinna kan bära, enligt initierade källor. Ett tips till mina kvinnliga läsare. 

 

 

Skapad:
idag 2014, 12:52
Läst:
1296 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Scarf - Balmuir kategori: Mode och inredning

Är riktigt nöjd med den här snygga scarfen från Balmuir. En skön scarf med 70 % kashmir och 30 % bomull. Lyxig, tunn och lätt transparent. En riktig favoritaccessoar just nu. Du hittar den på NK men kan också spana in sortimentet på den internationella hemsidan. 

Skapad:
17 april 2014, 15:08
Läst:
3868 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Siffror är inte allt kategori: Nya stjärnor på finest

Det finns en ny toppbloggare på finest som jag älskar. Bilderna är helt otroligt fina och det gör faktiskt väldigt mycket för en blogg. Det är lite som första intrycket om en person. Om personen ger ett bra intryck så får personen fördelar. En blogg som ser bra ut behöver inte nödvändigtvis imponera med siffror. En blogg som ser bra ut har potential och då är vi gärna med och supportar. Välkommen till oss Underbara Saker 

Skapad:
17 april 2014, 10:04
Läst:
4438 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Laila
  2014-04-18, 17:14

  Gäst

  Håller med du :-) en bild säger mer en tusen ord ;-)

Att våga förändra kategori: Skönhet/Hälsa

Det är ingen liten förändring som vår redaktör Lisa Sjösten gjorde under gårdagen. Skojade lite med henne innan hon skulle till frissan och sa att hon skulle go Julianne Moore-all-in. Trodde inte hon skulle våga. Men det gjorde hon. 

Jag förändrar inte så mycket just nu. Känner mig rätt nöjd. Istället jobbar jag på förbättring. Just nu är det hudvård i fokus. Har haft problem med torr hud men hittat lite hjälp. Mina favoritprodukter just nu är Rapsodine som bygger på ekologisk rapsolja. Snäll mot djur, natur och din kropp. Scrubben använder jag en gång i veckan men de andra två dagligen. Rapsodines oljor är alltid kallpressade och det finns flera fördelar med det. Kroppen tar lättare upp produkterna och tillför också vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Som du behöver. Du hittar fler rapsodine-produkter här >>

Skapad:
17 april 2014, 08:40
Läst:
4622 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • jasminemoradi (K)
  2014-04-17, 14:05

  Min favorit är skrubben som är gjort av naturlig rapsolja och vanligt socker. Jag lider själv av nässelhud och dessa produkter gör så att jag blir len som en barnrumpa.:=) Glad Påsk!

Snyggt under i Bryssel kategori: Mode och inredning

PÅ fredag sticker jag till Bryssel. Jag, min pojkvän och en hel drös vänner till honom ska på La Demence. Legendarisk gayfest som pågår i tre dar. Det är min första gång men alla som varit där säger att det är sjukt kul. Jag laddar resväskan med lite nyheter från Frank Dandy. Snyggt under och eventuellt kör jag de rosa shortsen på en av festerna. Mina favoriter är Dolomite Boxer purple (som är inplastade på en av bilderna) med bergen och solen. Kanske för att de påminner mig om Schweiz 

Skapad:
16 april 2014, 19:30
Läst:
5842 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Årets stjärnskott kategori: Sociala medier

Finest Awards huvudsponsor Viaplay i år var även med och delade ut pris till årets stjärnskott på Guldtuben. Som gick av stapeln igår på Mosebacke. Det priset gick till Keyyo som jag av en slump träffade imorse. Jag kan tyvärr inte säga varför. Det är ett litet hemligt projekt som jag råkade bevittna.  

Skapad:
16 april 2014, 17:19
Läst:
6079 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Viktigt meddelande till Niklas Örn kategori: Mat & dryck

Du och jag har fått ett paket var till finestkontoret. Ser ut som en tårta och det får väl varken du eller jag äta. Jaha, det var något helt annat. Minttu choco mint med tillbehör. Nu är det påsk på riktigt, din kyckling. Bäst att du hämtar upp ditt paket för tjejerna här börjar bli törstiga i värmen. 

 

Skapad:
16 april 2014, 15:34
Läst:
6391 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.