Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Titta vem som är här

Riktigt kul att finestbloggaren, träningsprofilen och min kompis Li Åwall numera är säljare på finest.se - nu jäklar ska här säljas. Om ni vill göra affärer med Sveriges största nöjessajt så når ni henne på li.awall@finest.se - hon är dessutom superhärlig så bara det gör det värt att ta ett möte med henne. 


Skapad:
idag 2014, 17:08
Läst:
1193 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Ansiktet är själens spegel kategori: Skönhet/Hälsa

Jag genomgår just nu en fantastisk behandling X 4 hos Dorina på Devita. Jag får börja med att tacka Marianne Djudic som introducerade mig för den här kvinnan. Jag är just nu i en period där jag mår fantastiskt bra själsligt. För att toppa den här peaken i livet så börjar jag nu också känna mig fantastisk rent utseendemässigt. Eftersom jag fick omedelbara reaktioner från min omgivning efter bara en omgång behandlingar så tänkte jag berätta för er vad jag gjort, så fler får upp ögonen för detta.

Först lite om Dorina. Hon har arbetat med förbättrande hudvårdstekniker, laser och kosmetisk pigmentering i över 20 år. Sedan 1999 driver hon kliniken Devita som enbart arbetar med moderna icke kirurgiska ansiktes -och kroppsbehandlingar. Dorina är IPL/Lasersepecialist, kosmetisk tatuerare och injicerar fillers som ett proffs. Dorina brinner verkligen för sitt jobb och hon har "the magic touch". Med det menar jag att hon har ett utvecklat estetiskt sinne. Hon låter inte någon kund lämna hennes salong om inte allt är perfekt.

En personlig konsultation ingår i alla behandlingar. Det kan vara en kombination av olika behandlingar som ger dig den ultimata upplevelsen och förbättringen av din hud. En ljusbehandling, laser eller IPL, tillsammans med microdermabration, Hydrafacial, kemisk peeling eller mesoterap,i med eller utan nålar, ger till exempel mycket bra resultat på hud som är solskadad, har pigmentskador, ytliga blodkärl, acne eller rosacea. Under konsultationen kommer du och Dorina överens vad som är allra bäst för just dig. Det gjorde vi och det här är vad vi kom fram till att göra i fyra veckor. 

HydraFacial
HydraFacial är en multifunktionellt hudvårdssystem som ger en 3-i-1 behandling! Du kan likna det vid att få en extremt djuprengörande ansiktsbehandling - men snabbare och utfört av en maskin. 
HydraFacial är den nyaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. Dessutom en stor snackis i Hollywood! HydraFacial är den enda utrustningen som – i en och samma behandling – rengör, peelar samt tillför fukt och vårdande antioxidanter. Allt på ungefär 40 minuter. Resultatet ser du omedelbart i en synbart renare och mer välmående hud. 


HydraFacial kombinerar:
Peeling - vakuumassisterad kemisk och mekanisk exfoliering
Djuprengöring - vakuumassisterad kemisk extraktion (man suger alltså ut pormaskarna!)
Tillförsel - infusion av hudvårdande serum, fukt och antioxidanter. Bra mot hyperpigmentering, förstorade porer, rynkor och förbättrande för hudstrukturen.IPL
IPL står för Intensivt Pulserande Ljus som, beroende på vilken våglängd Dorina ställer in maskinen på, arbetar på olika problem i huden. Till exempel hyperpigmenteringar, hårborttagning eller synliga kärl. IPL kallas också för Skin rejuvention (hudföryngring) då huden stärks extremt mycket av behandlingen eftersom ljuset ger en ökning av kollagenet i huden, fibroblasterna stärks och huden blir tjockare och tåligare. Huden blir dessutom MYCKET snyggare direkt! 
Vid IPL-behandlingen läggs en kall gel på huden och en ljuspuls med både synligt och infrarött ljus skjuts ut via en glasprisma på ett handtag som Dorina håller i och drar över ansiktet. Ljuspulsen vid IPL-behandling kan kännas som en liten snärt i huden, som om någon skjuter på dig med ett gummiband. 3-6 IPL-behandlingar med ca 3 veckors mellanrum rekommenderas för att få kollagennybildning och hudföryngring. Efter att ha bytt samtliga tänder i överkäken så är jag numera ganska smärttålig. Det sticker till men det går snabbt. Alltså inget att oroa sig för. Mesoterapi
Mesoterapi för oss in i framtiden där du kan föra in ämnen genom huden UTAN att använda nålar! Att få mesoterapi med "Vitamin cocktail" ökar hudens elasticitet genom att slussa ner A+E+F vitaminer rakt ner i underhuden där cellerna tillverkas. Att det kan gå så långt ner i huden utan att skada hudytan är för att maskinen, Transderma, jobbar med elektriska RF impulser (Radio Frekvens/radiovågor). På detta sätt "trycks" vitaminer, hyaluronsyra eller mineraler rakt ner i huden. Huden tar upp ämnena som hjälper till att korrigera, fräsha upp, föryngra och återställa huden. Helt perfekt när du är lite trist och glåmig eller varför inte innan en stor fest?


''


Mer information om Devita kliniken:
- Dorina på Devitakliniken är en av få i Norden med ackreditering att utföra professor Bob Khannas berömda Heartlips™. Hon har personligen utbildats av Dr. Bob Khanna i tekniken.  Heart Lips är ett helt nytt sätt att designa läppar för mer fyllighet, form och hållbarhet - och "naturlig" glamour!
 - Sedan november 2012 arbetar Lucian Grema, legitimerad läkare och specialist i dermatologi (hudläkare), på Devita och erbjuder specialistläkarbedömning och behandlingar för både hudsjukdomar och förbättrande av hud som utsatts för sol och ålder.
- Devita utför även behandlingar med Azzalure/Botox som endast får injiceras av legitimerade läkare.
- Skönhetsakuten är öppen på kvällstid och där kan du som kund få en expressbehandling som tex: fillers, Azzalure/Botox, IPL och mesoterapi på 30 minuter utan konvalescens.
- Hos Dorina kan du även frysa bort fett på en timme med Cool Contur. Eftersom fett och hud skadas vid olika temperaturer har forskare fått fram en maskin som fryser fettet - men inte huden! Minska 25% av fettcellerna i ett område på endast en timme!
http://devita.se/behandlingar/cool-contour
- Dorina utför även kemiska peelingar, Co2-laser och hennes nya pärla - Hydrafacial! Samma behandlingar som stjärnorna i Hollywood använder finns på Devita kliniken!Skapad:
22 april 2014, 13:23
Läst:
4951 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

På tv just nu, på finest inom kort

Idag kom vår bloggrekryterare Lisa Sjösten med ett glädjande besked. En tv-aktuell tjej som INTE varit med i paradise hotel har precis tackat ja till att börja blogga på finest. Vi ser väldigt mycket fram emot hennes ankomst om några veckor. 

Varför jag nämner paradise hotel i sammanhanget är för att det uppenbarligen är 'för stort fokus på deltagarna' här på finest. Jag vill inte hänga ut nån. Det vore lite oprofessionellt. Jag fick dock en sån reaktion från en annan bloggare på finest häromdagen. Det är alltid samma visa. Har man tre personer från paradise hotel som får mycket läsare så är det fortfarande bara tre personer av över 150 toppbloggare. Men det anses ta över och tros representera 150 andra personers agenda. Om det ligger tre röda äpplen i en korg med 150 gröna äpplen så är det fortfarande en korg med övervägande stor del gröna äpplen. 

Det är, i det här landet, ungefär lika politiskt korrekt att stå upp för personer som 'knullat i tv' som det är att vara Sverigedemokrat. Det senare är en förkastlig politisk riktning att ta enligt mig, men det förstnämnda handlar bara om människor som valt en kortare men också mer effektiv väg för att nå sina drömmar. Som bara har andra drömmar. Det borde vara en mänsklig rättighet att få ha sina drömmar ifred, utan att behöva bli uppläxad av någon som anser sig leva ett finare liv, men uppenbarligen har så tråkigt att hen orkar skriva en kommentar om en person som hen uppenbarligen föraktar. Makes no sense. 

Skapad:
22 april 2014, 11:11
Läst:
5088 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Den svåraste utmaningen av dem alla

Jag landade från Bryssel igår kväll. Har haft en fantastiskt rolig helg med min pojkvän och några av hans kompisar. Jag skulle ljuga om jag säger att jag turistade speciellt mycket. Helgen gick mest ut på att attenda på La demence-festerna. Kan konstatera att fredagens fest var överskattad, lördagen absolut bäst och söndagen lite hysterisk. Jag har säkert gått ner två kilon av allt dansande. The best moment var en remix av Kelly Clarkson Catching my breath. Måste.hitta.den.remixen. 

Om dansstegen var oräkneliga så var antal cigg å andra sidan ganska lätta att räkna. 0 stycken. Jag tror jag precis klarat den svåraste utmaningen av dem alla. Folk rökte verkligen överallt. Till och med på dansgolvet. Förutom ett brännmärke på ryggen så ådrog jag mig inga personliga större skador av nikotinet. Min pojkvän sa att han var imponerad och det är ju precis sånt som man vill höra när man genomgår svåra och utmanande saker. Efter två veckor utan cigg kan jag klappa mig lite på axeln. Jag är inte hemma än, det är en lång väg att gå. Men jag gör det i gott sällskap, som supportar och motiverar mig. 


 

Skapad:
22 april 2014, 09:57
Läst:
5212 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Gammal kärlek rostar aldrig - Gul och Blå kategori: Mode och inredning

För några veckor sen var jag på en pressdag på Story Hotel och fick bl.a titta på lite nyheter från Gul & Blå. Ett märke med stor nostalgisk betydelse för mig. Några av mina absoluta favoritplagg genom åren kommer härifrån. Framför allt jeans. Gammal kärlek rostar aldrig, åtminstone inte om märket har en förmåga att hålla sig i tiden och fortsätta hålla hög ribba. Kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet mellan mig och jackan som ni ser nedan. På bild nummer ett ser ni en mörkblå jeansdress för dam längst ut till vänster. Den ser väldigt märklig ut när den bara hänger där. Men det ska tydligen vara något av de 'sexigaste' en kvinna kan bära, enligt initierade källor. Ett tips till mina kvinnliga läsare. 

 

 

Skapad:
18 april 2014, 12:52
Läst:
16022 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Scarf - Balmuir kategori: Mode och inredning

Är riktigt nöjd med den här snygga scarfen från Balmuir. En skön scarf med 70 % kashmir och 30 % bomull. Lyxig, tunn och lätt transparent. En riktig favoritaccessoar just nu. Du hittar den på NK men kan också spana in sortimentet på den internationella hemsidan. 

Skapad:
17 april 2014, 15:08
Läst:
18566 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.