Tanke Känsla Handling kategori: Filosofi

I och med att jag är nybliven singel samt att jag äntligen börjar komma på fötter efter tragedin, börjar härmed ett nytt kapitel i mitt liv. Dom sömnlösa nätterna bjöd inte bara på ångestskrik, ältande och sorg utan en hel del insikter också! Jag har lärt mig så extremt mycket om mig själv och vad jag klarar av. Jag bär mina känslor ut på bara skinnet och har aldrig kännt mig så mer tillfreds med mina känslor som nu. Så helgen blev ett avstamp ifrån något sorgligt och jag höjer nu blicken för att nå nya höjder, nya mål och anta mig nya utmaningar. Jag vill gå från tanke, till känsla och sen agera för att därefter göra om allting på exakt samma sätt. Tänka efter vad det är hjärtat försöker säga mig och agera utefter känslan. 

Skapad:
9 July 2012, 12:41
Läst:
797 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Keijser innan de syns på sidan.

 • Emma
  2012-07-09, 22:48

  Gäst

  åå du är tillbaka...som jag väntat!

 • Namn
  2012-07-09, 22:37

  Gäst

  Skönt att du är tillbaka!! du är bättre än ditt ex Emelie skit i henne hon missar en helt grym kille!!

det nya singellivet kategori: Allmänt

För två veckor sen raserades mitt liv. En hemsk tragedi jag aldrig vill återuppleva. Den smärta jag har genomlidit ska ingen människa behöva genomlida. Jag försökte att jobba utan att åstadkomma något resultat. Så efter sömnlösa nätter och mycket velande tog jag en välförtjänt semester. Något jag verkligen behövde för att landa efter hemskheterna jag befann mig i. Och det enda sättet som fanns för att jag skulle kunna återhämta mig var att stänga av allting och bara lägga fokus på mitt eget välmående och välbefinnande. Jag har förstört mina stämband då jag bokstavligen skrikit av smärta tills kroppen somnat av ren utmattning. 

Under mina lediga dagar har jag bara gjort sådant jag mått bra av, även om jag till och frpn blivit påmind om vad jag en gång hade, vad som en gång var min enda trygghet. Som tur är har jag fantastiska människor omkring mig som har stöttat mig i mitt misär. Efter mycket om och men har jag nu landat på fötterna igen, även om jag står på vingliga ben. Jag vet att ni har jättemånga frågor, mina vänner, men jag är just nu oförmögen att dela med mig mer om vad som faktiskt hände. Vissa saker behöver mycket tid och det är precis vad jag tänker ge det här. För nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv på bara dom här två veckorna och kommit till så härligt många insikter. Från och med idag börjar singellivet på riktigt. Jag måste dock erkänna att det känns förbannat skönt att vara tillbaka!

Skapad:
9 July 2012, 10:06
Läst:
869 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Keijser innan de syns på sidan.