Svärföräldrarna!!

Nu är det dags för lille Richooo att dra till Norrland och hälsa på svärföräldrarna!

Har saknat de mer än vad Harry Potter har saknat Hogwarths under skollovet. Vi ska fiska med svärfar och äta Kickis ASGODA mat!! Vi brukar alltid få Älgkött vilket är det godaste som finns. Tänk dig smaken av en lycklig älg som smälter i käften istället för massa konstiga och besprutade grejjer vi hittar i butikerna.

Imorgon ska jag åka nattåg i 8 timmar med min stackars flickvän som ska stå ut med min ADHD! Tror jag får hänga i bistrovagnen och make som new friends helt enkelt!

Svärfar är Ledare i ett jaktlag, Brandman och känd för att skrämma skiten ur stockholmare där han bor!! Ungefär såhär kommer det se ut när vi ska firra!! Han har järnkoll och tvekar inte en sekund på att ta fram hagelgeväret om jag pussar för mycket på döttra hans!!

Förra gången jag pussa Erika så var jag nära på att stryka med..Häng med ut till skogen och plocka lite blåbär sa Kicki och snipp snapp snut så tog hon fram yxan till slut..

                                           Inget gulligull på några dagar nurå!! Annars kan det kosta mig livet!!Skapad:
5 July 2012, 00:38
Läst:
30213 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • huijie.huang
  2012-07-06, 08:09

  Gäst

  SITUATIONEN - variant rabies (se alla bloggar, foton)

  Monster kinesiska samhället förändras, människor lider från variationen av rabies och galna ko-sjukan virus cross-infektion (nötkreatur förföljer hybrid monster), riktning av längden till hunden, variationen av dvärg, nedbrytning,

  Virus som HIV-infektion, smittsamma och ärftliga.

  Smittspridning till tredje generationen, nötkreatur och egenskaper hund att avslöja fruktansvärda, de flesta som en dvärg ben nonchalant tillväxt, brist på samordning, hjärnskador, andlig och psykisk ohälsa och så vidare variation orsakas av funktionshinder,

  Den enkla skillnaden mellan utsöndringen av kor och hundar lukt, tillväxten av "skarp" hund tänder, samlag, sperma, stinkande bläckfisk lukt (inte en människa "almond" lukt), och så vidare variation symptom.

  Human monster Kinas kommunistiska parti hybrid regimens styrkor och EEG våg radar, skapa alltför många instabila faktorer och problem

  Till exempel: kulten av Falun Gong-utövare, droger kemiska översvämmas (sekretion konstigt "bas" lukt), placeras i ett stort område av cancer virus, kvinna reproduktiva mor och hund kön blivit rutin, USA 9,11 tragedi, andliga och mentala sjukdomen sköt i höjden fall är "biologisk och kemisk krigföring" och "funktionshinder krig".

  Kemisk klass av läkemedel översvämmat den märkliga (utsöndrat alkaliskt lukt, svalde kemiska klass av läkemedel och hud "röda" status färg. Drogberoende, status hudfärg "vit dimma")

  Hjärnvågor med EEG-vågor radar för att generera reagerar på samma princip. De hjärnvågor (monster Kina heter: idéer), när människor gör ett visst jobb, deras hjärnvågor är specifika, såsom: mental kör och kontroll. Är: hemliga vapen, nerv vapen.

  Utsidan av saker,

  Leda till utrotning av den mänskliga eran.

  http://tw.myblog.yahoo.com/fjzzhhj71/
  http://zh.netlog.com/huanghuijie/blog
  blog http://jackhuang.metroblog.com/
  Diary http://huanghuijie.metroblog.com/­
  photos http://photo.pchome.com.tw/huangjack71

  黃慧傑.龍香(姬昌) Jack.H­

  Blogg: jackhuang.metroblog.com

 • Namn
  2012-07-05, 11:21

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-05, 11:20

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-05, 11:20

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-05, 10:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

Kewins Stora dag

 

Hej allesammans!

I lördags så fick jag äran att muntra upp en vän till mig på ett väldigt udda och spännande sätt. Han heter Kewin och är 11år och är världens goaste grabb. Kewin har haft det otroligt tufft av blandade anledningar och jag tyckte att det var dags att muntra upp den lilla guldklimpen. Tack vare av att jag är omringad av otroligt grymma människor som gärna ställer upp utan egen vinning så blev denna dagen möjlig. I slutet av detta inlägget så ser ni namnen på alla de som har varit med och sponsrat eller ställt upp på Kewin.

Som uppmuntringspatrull så hade jag handplockat de grymmaste i Landet.


Carro ” Kewins favoritmänniska som går i hans klass”

Mikael ”Apornas vän” Spreitz

Erika ”Laxen” Hallebratt

Richard ” Snyggare än någonsin” Seifert


Vi hämtade Kungen och Carro hemma i Märsta 08:30


Erika hade svårt att tygla Limokänslorna och var tvungen att sätta på sin otroligt uttjatade men trallgoa house-lista!

09:30 Framme vid Skansen.

Då var det dags att sätta fart mot aphuset! Alla är taggade 

Aporna kände att Kewin är en snäll kille och de hoppade upp på honom direkt!

Lemurerna var underbara och så sjukt söta.

Micke hade en väldigt speciell inverkan på lemurerna!


Kewin var modig och vågade latja lite med snoddas "skansens snällaste boaorm" 

Carro blev också lite nyfiken och vågade sig fram

Sen var det dags att glida in på skansens lilla pärla Gubbhyllan för att avnjuta lite fika och snick snack! 


De hade förberett jättefint inför vår ankomst!

Micke sket i 5:2 dieten den dagen och siktade in sig på det mesta!

 

Sen var det dags att hoppa in i Limon och dra mot Upplevelsebutiken Upp & Ner på regeringsgatan.

Där väntade 3 Segways som de snälla personalen hade fixat! Helt ärligt, vilken otroligt grym butik, hittade så mycket roliga saker som jag vill göra, gå in på deras hemsida  www.uppner.se .


Sen bar det av mot Olearys i Kista där vi Bowlade och käkade. Kewin gjorde flertal Strikes!!

Sen var det dags för GOKART! Man var tvungen att ha hårnät

 Kewin var verkligen inte lätt på gasen, Han kom på plats 4 av 8 pers. Erika råkade smälla in i honom i 40 knyck men lika glad och lite chokad.


Carro & Kewin delade på en stor Mexikans efterätt!! 

Efter att ha garvat lite i Kista galleria så var det dags att bege sig vidare mot Joe Laberos's Magic show!! 

Joe fick oss at skratta och häpna! Det är en klart skum känsla när man inte tror sina egna ögon. Förutom att Joe är en riktigt duktig trollkarl så är han också en fantastiskt varm och snäll människa som fixade Autografer och bra platser åt oss! Gå och se showen, den pågår just nu på hambörgerbörs i Stockholm.

Jag vill passa på att tacka följande människor och företag som gjorde denna kväll möjlig.

1. Johan Lundevall som hämtade Limon mitt i Natten och var med och sponsrade hela kalaset! En underbar människa som alltid ställer upp på alla! En god vän och en grym familjefar.

2. Mikael Spreitz  som också är en av Kewins stora idoler och en vän till mig, som ställde upp hela dagen!

3. Magic Master Joe Labero för att du förgyllde hela kvällen!!!!

4. Daniel Gulle på Upp & ner som trollade fram en Limousine till oss mitt i natten! Otroligt snällt!

5. Hela gänget på skansen som visade oss runt bland aporna och lärde oss så mycket om djuren.

6. Gänget på gubbhyllan som bjöd oss på den godaste fikan man kan önska sig!

7. Josef Kalksten som ställde upp på att köra tillbaka limon till Haninge,Sjukt fint initiativ,

8. Dagens mest otippade och fina handling, Hanna Sånemyr som bjöd Kewin på en Katalog till hans tv-spel Gta5 som hon betalade från egen ficka 200kr utan att hon känner någon av oss,

 


Skapad:
6 October 2013, 21:55
Läst:
43671 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Micke & Anton = Sant

Hej allesammans!

Har börjat oroa mig för min kompis Micke! Micke har rest ovanligt mycket till Stockholm och jag har haft misstankar om att han har träffat någon. För några veckor sedan så hittade jag en affisch på artisten Anton Edwald i taket ovanför Mickes säng.

Och sen att Micke har gått runt och nynnat på ”begging” har ju inte hjälpt. Det slutade med att jag och Mickes familj anlitade en spionfotograf som tog lite bilder som tydligt avslöjar romansen mellan vår knubbiga vän ”Micke” och flickfavoriten ”Anton”.

Enligt rykten så har Micke varit extremt svartsjuk när Anton har varit på turnè och därför följt med och schasat bort alla tonårstjejer. Det har hänt flertal gånger att Micke har kutat upp på scenen och pussat på Anton bara för att visa vem som är KINGEN!! Ett tydligt tecken på osäkerthet tycker jag. Dessutom så har Anton sagt i en intervju att Mickes kontrollbehov börjar tära på deras förhållande. Vi hoppas att det håller och att omvärlden accepterar det här fula och nykära paret!!

Michael G ”svettiga Sonja” är som sagt en älskad vän och en extremt omtyckt människa av många. Detta inlägg kan ses som en hyllning till Micke och lite som ett grattis på födelsadagen Världen bästa människa!


 Här ser vi hur Micke har sprungit upp på Scenen och tagit över showen totalt! Dystert!! 

En väldigt svartsjuk Micke syns till höger på bilden där han stirrar på en 9 årig flicka tills hon blir rädd och börjar gråta. Inte helt ok! 

Micke har färgat håret och gjort en gray-tan!! Allt för att Anton ska se honom och ge honom lite extra uppmärksamhet. Forstätt att kämpa Micke!

Skapad:
21 July 2013, 15:39
Läst:
48919 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

King of Åre

 

Hej allesammans!

Snacka om att jag njuter av semestern till fullo, igår så fick jag äran att vandra med Lina Hallebratt den enda svenska kvinnan som har vandrat genom hela svenska fjällkedjan själv och cyklat genom hela landet och hem igen,  hon färdades nästan 570 mil med endast cykel och skidor. Läs hennes blogg på lina-hallebratt.blogspot.se/

Hon var världens bästa fjällguide och det var ett sant nöje att få traska med någon så erfaren. Med oss som sällskap hade vi även Josse! En tjej som har nackstödet högst uppfällt när hon åker bil och som alltid kommer i tid, en typsikt lillgammal liten Åre tjej som dricker tranbärsjuice och ber mycket till gud. Josses dolda talang är även så att hon kan alla tider på Östersunds och Åre busstrafik, lite läskigt men charmigt.

Med oss så hade vi 6 stycken hundar som sällskap vilket var både mysigt och ibland jobbigt då jag fick aggera svart taxi åt Wilma hela tiden.  Wilma är vår lilla valp på 14 veckor, och valpar ska ju inte motioneras för mycket så pappa Rille fick bära. Här kommer lite bilder! 

Här ser ni själva hur högt Josse har sitt nackstöd. Om hon krockar så får hon wiplash eftersom att nackstödet är så högt upp så huvet kommer emellan! Brevid I framsätet sitter Hanna som är Katolik, de båda sjunger gud är god mot mig! Lite läskigt faktiskt.


Teamet är nu samlat och vi är redo att bestiga Ottfjället! 1,4 mil vandring med Seifert, 3 tjejer och 6 hundar.


Jag ska inte sticka under stolen med att det var JÄVLIGT kallt när man började komma upp på fjället och duggregnet låg på, så jag byggde en slöja och fortsatte min spännande utflykt.Lina som är så otroligt rutinerad hade en jävligt ful men varm "extra" mössa med sig som jag fick låna. Tack Lina!!

Wilma ville känna sig lite snygg så hon gjorde en egen musikvideo parodi på Mohombi's under the coconut tree, fast i detta fallet så blev det (under the tallbarr tree). 

Självklarrt så ville hundarna dricka av det goda och kalla källvattnet! 

Självklart så var gamarnas gam framme och drack också! Josse bad en bön och tog också en klunk, hon babblade något om heligt vatten, jag lyssnade inte så noga.

 

Yoda och Bounty fick snålskjutsa med Lina! Som i starwars så är Yoda the Master och ska inte behöva gå om så inte önskas! 

Jag tvingade WIlma att gå på klippkanten med förhoppning att få ut något från försäkringen ifall hon skulle trilla! Tyvärr så hade hon bättre balans än förväntat så jag får komma på något annat.


Efter en lång och underbar resa så var det dags att bege sig hemmåt! Bästa motionen och finaste naturen! Dubbel vinst..Åre får 5 pjäxor av 5 möjliga i betyg av mig!!!


Skapad:
15 July 2013, 17:48
Läst:
49355 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Tiggande hundar som fejkar!

När man ser en tiggare på gatan i Stockholm som fejkar att han är allvarligt sjuk så skakar folk på huvudet och tycker att det är moraliskt fel! Men vad händer när djur gör det???? Igår såg jag det sjukaste utanför ICA, en hund som åkte permobil och tiggde korv, nu har det FAN gått för långt!! OBS!! Om ni ser denna hunden så är det en liga, ge de inget!

Skapad:
12 July 2013, 00:23
Läst:
49578 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vägra dö av stress!!!

Folket i Stockholm stressar ihjäl sig!! 

Det enda folk verkar bry sig om är vem som har den kladdigaste tvättbrädan eller den fetaste arbetstiteln. Jag tycker att folk är för utseendefixerade och karriärskåta i storstan och missar hela skönheten med livet. Måste man få en hjärtattack för att förstå att man ska värdera fritid och familj mer? Mycket av denna kritiken (förrutom utseendefixeringen) är faktiskt riktad mot mig själv då jag har jobbat 13 timmars pass under en längre tid och missar alla mina vänner och familj. Nu när jag har semester så förstår jag hur mycket jag saknar mina vänner och familj. Äntligen får jag umgås med mina små gäddfjärtar (Erika och Wilma) hela tiden vilket jag verkligen har längtat efter. Är det snällt att låta en hundvalp växa upp i storstan? Livet i naturen är helt underbart!! Det märks att Wilma Älskar att springa lös i naturen. Känslan av att sitta brevid ett vattenfall och lyssna på milijontals liter vatten är hur rogivande som helst.

I stockholm så andas man in avgaser och trängs bland 1 miljon människor på tunnelbanan som hostar dig i ansiktet. Är du sen 10 minuter så måste du springa för att hinna till jobbet. När man kliver av tåget i Åre så är det så tyst så man hör hur det kurrar i magen på en örn två fjäll bort. Igår såg jag en bäver som simmade i en bäck, Nyfiken jävel som jag är så var jag givetvis tvungen att hitta bäverdammen! Känndes som att vara med i Animal Planet fast på riktigt. Svärfar varnade oss för att det finns mycket björn i skogarna. Förstå hur cool känsla det måste vara att se en vilt levande björn korsa en åker!!! Älskar verkligen att vara i naturen. 

 

                                                                               Njuter av mina gummor till fullo!!!

 

                                                      Här utmanar Seifert moder natur i allra högsta grad!!!

  

                                Näck-Seif visar sig endast sommartid i vackra Tännforsen!!! Jävligt ovanligt att se honom.

   Jag hamnade i plurret när vi skulle hitta bäverdammen. Som ni ser så äter de upp träden precis som i Kalle Anka.

 

Känner att hummöret har blivit sämre sedan jag har slutat med sockret!! Tyvärr så går det ut över svärfar denna gången.


                                         Vackra Rista-fallet!!! Klart sevärt om ni ska åka till Åre.

Skapad:
4 July 2013, 17:32
Läst:
50071 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Årets dubbelnamn!

Är det bara jag som tycker att det är roligt med dubbelnamn?

Dubbelnamn då menar jag tex: Knut Arvid, Sten orvar, Kjell inger osv. Idag gjorde jag Stockholms grövsta fynd när det gäller dubbelnamn. Någon i mitt trapphus heter tydligen  Börje Marianne. Är det ens en tjej eller kille?? Tankarna gick fort och jag ställde mig snabbt i hissen för att inte träffa denna dubbelkönade granne. Tur att man har skaffat hund så man känner sig trygg!!!

Posten försöker tydligen komma i kontakt med Börje Marianne!

Skapad:
25 June 2013, 21:49
Läst:
50659 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Seifert börjar förfalla!!

 

2011 var ett tufft år för Sveriges kvinnor!

Richard ”rillo” Seifert besultade sig för att ge sin grekiska hand till Erika Hallebratt! Ingen kvinna gick oberörd eller utan en stor klump i halsen det året. Mannen, mythen, mongoliden även kallad av vissa för att han är så jävla snygg var inte längre tillgänglig. Idag ser man eftereffekterna då utseendefixeringen har blivit allt värre och värre. Redan förra veckan så började omgivningen att märka mitt downfall, på en middag så slängde jag ur mig med bredaste stockholmsdialekten ( Kycklingen smakade väldigt Fräscht!!)  att jag sa så gör att jag vill spy på mig själv.

Min skönhet bestod tills imorse då Erika gjorde ett väldigt tråkigt fynd, vi ringde Hasse Aro, Aschberg och hela gänget och berättade nyheten. En grå lock!! Jag börjar bli gråhårig!!! Tankarna for i 300kmh och det är fortfarande jävligt oklart vad vi ska göra med allt..Ska jag börja lyssna på R.E.M, börjar jag handla på Coop, ska jag köpa en hörntandborste, vart fan ska jag börja och hur ska jag bete mig?? Känner mig inte redo att bli gammal och grå!!Här står jag och luktar tandsten i min gubbkeps och muttrar över grannpojkarna som leker och har roligt på gården!! Börjar bli mycket tid vid fönstret på sitstone! 

                                                    SKåda mitt första riktigt GRÅA hår!!!

Skapad:
16 June 2013, 15:27
Läst:
51110 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Funny mirrors is the shit!!

                                      Funny Mirrors is the shiet! Såhär hade jag sett ut om jag hade haft down!

 

Skapad:
14 June 2013, 16:18
Läst:
51362 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • rillio
  2013-06-15, 01:04

  Gäst

  världens trognaste läsare!!! Kul att se dig här igen haha