70 % rabatt hos...Står och väljer skor inför kvällens Robinsontillställning som kommer att hållas på Collage. Gick förbi butiken Tom Joule på Biblioteksgatan och hittade en superfin tröja som jag hade tänkt att ha på mig ikväll. De har just nu 70% rabatt på alla REA varor i HELA butiken! Helt sinnessjukt. Kom hem med en massa fina saker. Rekommenderar denna butik starkt för er som har vägarna förbi Stureplan i dagarna.

Nu står jag och väljer skor. Det blir Gucci eller Gucci. Tar nog pumpsen. Pälsbootsen kommer ni ändå att få sig mig springa runt i varje Måndag från och med nästa hela säsongen ut. Det är en realitysåpa som jag "halkade" in på i somras och ni kommer att få se en konstant full Maggie i varje avsnitt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, med tanke på att jag knappt minns någonting av inspelningen, men tacka Poppius Journalistskola som har sitt upprop på Måndag kl 18.

Jag slipper se eländet haha

Skapad:
16 August 2012, 18:47
Läst:
1979 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Oh lord drömjobbet!!En gång om året brukar jag ligga sängliggande, nästintill dödssjuk. När jag var liten fick jag återkommande halsfluss flera gånger om året. Vet inte varför jag aldrig fick halsmandlarna bortopererade. Fick reda på att den möjligheten fanns, långt efter i vuxen ålder någongång. Sedan tog jag det där svin-vaccinet som alla varnade mot och sen dess har jag aldrig haft halsfluss, förrän nu. Istället har det satt sig i bihålorna varje gång jag blivit sjuk.

I går vaknade jag upp jättedålig. Gick till jobbet och mådde piss. Gubben påpekade att jag såg likblek ut i ansiktet när jag kom hem. Åkte förbi Coop där jag handlade ingredienser till min sedvanliga "sjuksoppa", som består av extra allt. Extra vitlök, extra ingefära, extra, chili (habanero) och extra lime. Jag tror denna mix kan bota jordens alla sjukdomar. Problemet är bara att allt detta är blodtryckshöjande och triggar därför i gång min migrän.

La mig i sängen utslagen i går vid 18 och haft en av de absolut värsta nätterna på många år. Feber, frossa, migrän och en genomblöt säng. Har legat och åma och grämt mig så att killen upprepade gånger skakat om mig då han trott jag drömt mardrömmar. I själva verket var det min dödsångest som trodde att dödsängeln var här för att kyssa mig god natt för evigt. Jag överdriver inte. Har inte kunnat ta mig upp ur sängen ens. Ont i hela kroppen. Dvala och missat 24 timmar av mitt liv. Förmodligen 24-timmars välbehövd vila - för en gångs skulle.

Jag har stressat, röjt och kört i 180 i snart två år. Jobbade heltid medan jag studerade 200% och jobbade extra samtidigt som jag bloggade heltid och sprang på en massa mingel flera dagar i veckan. Sen kom sommaren och drömjobbet på SE&HÖR som var så intensivt att jag kom av mig i min träning, men jag mådde så jäkla bra den sommaren. Sambon och jag hade "separerat" och jag hittade tillbaka till mig själv igen, fick mina grejer gjorda utan att behöva tänka och ta hänsyn till någon annan. Jag levde livet. Jag älskade det.

I onsdags var jag på Balance för att hämta ut mitt gymkort. Ambitionen var att träna torsdag morgon innan jobbet. Just då vaknar jag upp sjuk. Vet att det är kroppen som säger ifrån. Så nu blir det lugna och nya puckar hädanefter.

Kurera mig tills på söndag, med inga som helst undantag. Frisk på måndag och åter på jobbet. Brukar aldrig vara borta från jobb och det ger mig grov ångest att ligga hemma sjuk istället för att vara produktiv.

Lyckades ta mig ned till postboxen tidigare i kväll. Möttes av ett par härliga bloggpaket och tre enastående sysselsättningar när man är sängliggandes och sjuk: böcker!

Ken Rings självbiografi - Livet,
Staffan Nordstrand - Byggfirman
Kepler - Stalker

Vet inte vilken jag ska börja med. Eller om jag ens kan börja läsa än med dessa blanka rinnande ögon. Hoppas jag vaknar en aning återställd i morgon. Jag är ju en sån här som vägrar sjukhus och väntrum. Har en spricka i handleden som jag inte ens kollat upp. Vet ni vad? Jag borde ha blivit doktor istället för journalist.

Diagnostisera mig själv, kurera mig till med egen utskriven valfri medicin. Oh lord, drömjobbet.

Skapad:
idag 2014, 02:06
Läst:
623 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

En bland de najsare bortamatchernaRätt så komiskt egentligen. I helgen anordnade Finest.se en bussresa med bloggare och kändisar som tog oss hela vägen till Sandviken där Pamela Anderson, 90-talets våta pojkdröm, var hedersgäst. Man kan säga att vi körde en riktig borta match och ALL IN. Så kul vi hade.

Med på bussen var bland andra min käre vän Aris (Gladiatorn Phoenix) Sanchez med flickvännen Sandra, "Finest-duon"-Millie och Lisa, Daphne Leon, skönheten Lizelott Sjölander, Vicky Eriksson, Ellen Bergström, "Big Brother"-paret Marcello och Annica, Simon Kachoa, "TV3 ensammamamman"- Evelina, grabbarna från De Vet Du och många fler. Kan avslöja att det var gaaaaalet. Vilket gäng!

Tidigare i dag lunchade jag med Daphne på Grev Turegatan och passande nog på Sara Shalabis gamla hak som numera heter just Bortamatch haha

Så jäkla skönt ställe och grym lunch. Jag skojar inte när jag säger:

2 våningar - 2 barer - 38 tv skärmar - bistro - 1 innergård.

Det var faktiskt en av de bättre hundratusentalsmiljoner bortamatcher man upplevt hittills. Typ.

På väg hem för att kurera mig. Är så tokförkyld att jag knappt kan svälja. Två alvedon och en flaska Cocillana på det här och jag är fit for fight.

Skapad:
30 October 2014, 16:38
Läst:
7552 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Alfie, 13 år och nybliven pappa - hur sjukt?Som rubriken lyder så är brittiska Alfie, 13 år och nybliven farsa. Bilden ser så fel ut. Hoppas han får möjlighet att själv få vara barn. Vilken grej.

På väg hem från jobbet. Vet ni vad som är bäst med mitt jobb? Jo, jag arbetar ett stenkast från Östermalms saluhall, vilket innebär att ha så nära till Melanders att jag kan köpa Ostron varje dag. Och vet ni vad som är bäst med mitt förhållande? Jo, det är att min sambo inte tycker om ostron.

Skapad:
29 October 2014, 17:29
Läst:
11020 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Cancerfondens tv-gala


Kom just hem från Cancerfondens tv-gala. Vi gjorde bara vimmel för Röda mattan. Kände inte för att stanna hela kvällen. Behöver vila, sömn och avreagera mig lite.

Dagen började kl 5 med en total katastrof. Vände upp och ned på hela lägenhet i jakt efter min plånbok som är spårlöst borta. Tanken var att ta 6-tåget in till jobbet, men kom inte iväg förrän 8 då jag varken hittade pengar eller plånbok. Åt helvete med allt i dag.

Är just nu jäkligt förbannad på saker runt omkring dessutom. Har ingen bra period alls och nu en spricka i handleden.

Det enda positiva i dag är att min presslegitimation åtminstone är återfunnen. Den är inlämnad på Finest-kontoret fick jag just veta. Det är ju alltid något.

Nej, usch! Ska ta mig ett långt och varmt bad, efter att jag ordnat upp i hallen. Katastrof!

Skapad:
27 October 2014, 18:50
Läst:
12195 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (11)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Söndagsångest De LuxeKänner mig sjuk. Inte nog med handjäveln som ilar så har jag varit tokförkyld fram och tillbaka i flera veckor. Jobbar som en galning, tränar knappt någonting alls. Äter och dricker skit. Röker som en skorsten.

Ska upp om ett par timmar. Måste vara på kontoret tidigt i morgon bitti. Har ett stort reportage som ska in och som visserligen redan är färdigt då jag varit duktig och jobbat i helgen, men massa andra grejer som måste lösas med bilder, bildtexter m.m. Sånt som är trist och tar därför sån jäkla tid att få ihop.

Sen väntar en lång dag i morgon då det är Cancergalan och jag ska dit och göra vimmel. Betyder att jag inte har någon möjlighet att ta mig hem mellan jobb och jobb, så det blir en hel jäkla resväska som ska med till jobbet. Jag måste flytta närmare stan. Det här funkar fan inte. Sleep tight.

Skapad:
27 October 2014, 00:50
Läst:
12537 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Bruten handled och home delivery som plåster på såretBut why? Varför just jag och varför just samma handled?

Jag och gubben skulle käka. Jag tänke agera gentlelady och hålla upp dörren för honom. Lirkade in handleden i någon konstig ställning i tron om att dörren skulle skjutas in min gubbe i sin tur såg inte mitt försök till vänlighet så han slet upp dörren åt andra hållet i all hast, vilket resulterade i att min handled antingen vreds eller knäcktes eller något annat. Jag vet inte. Skrek rakt ut av smärta.

Tur i oturen så var det samma handled som jag tidigare brutit så jag har ett handledsskydd hemma kvar från handbollsåren. För att dra till akuten i kväll är ingen ide. Vägrar sitta i köer natten lång. Så jäkla typiskt min otur. Lär ju inte heller bli någon pole dance på ett bra tag framöver för mig :-(

Så jäkla synd om mig. Tvingade just ner gubben för en home delivery från Märsta Bistron med milkshake och deras yummi-bacon-burgare. Skadan var ju trots allt hans fel. Lite iallafall. Det var iaf. så jag sålde in home deliveryn haha

Skapad:
26 October 2014, 18:07
Läst:
13166 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Den där när en kändis blir förbannad över att inte bli igenkänd...Allmänt irriterad. Har varit off ett bra tag nu. Saker går inte riktigt min väg och jag vet inte om det är jag eller om det är alla andra som har problem. (Ja, jag vet att det är Prinadonna-tänk) men vad hände med mitt flyt? Helt plötsligt sa det bara stop. Känslan av att vandra rakt in i en stenhård vägg har blivit muren mellan mig och omvärlden. Vad hände med mitt driv? All energi är som bortblåst, jag har ont i tanden, tröstshoppar allt för mycket och minns inte vart jag förlagt saker och ting. Ni kanske tänker att saker då är som de brukar. Ja och nej.

Jag har dåliga tänder, ja! Shoppar för mycket har jag alltid gjort, ja! Detsamma när det kommer till att förlägga saker, men hur strulig min vardag än är så brukar jag vara positiv och glad och stråla som den stjärna jag är.

På tal om stjärnor hörrni. En sak jag aldrig förstått mig på och förmodligen aldrig heller kommer att begripa är följande:

Hur fan kan man som känd bli förnärmad när man inte blir igenkänd? Det är så jäkla galet, pinsamt och arrogant. I går när jag var på Maxime-teatern och gjorde vimmel för "Dödsdansen" med bland andra Persbrandt i, stod ett äldre par på röda mattan som jag aldrig tidigare sett, varken på tv, i press eller live ute på gatan.

Gick försiktigt fram till hen och frågade "hur var namnet" med min största charm. Hens ansikte förvandlades till en gammal tomat (hen är strax under 100 år). Hen blev skitarg och vägrade att svara mig. Istället för namn skrev jag ned ett par ord som kännetecknade hens outfit och utseende. Avslutade med "Mr/ Mrs Fjant.

När fotografen jämte mig skulle fota hen åkte armen upp och dolde ansiktet. Hen ville inte ens vara med på foto då hen trodde att det var min fotograf, vilket det inte var.

Visst jag arbetar heltid på Sveriges största kändistidning med just kändisjournalistik, men jag kan inte
ens skriva ordet "kändis" utan att rodna och tycka att fenomenet är pinsamt. Visst att man åstadkommit något eller som i många fall halkat med på ett bananskal när någon annan åstadkommit något i livet som bidragit till att man blivit en slags profil som andra känner igen. Men man kan inte hålla reda på alla människor som är relativt kända. I det här fallet var det en superkändis för att vara Sverige, men hens storhetstid var långt innan jag ens föddes. Visserligen ska det inte spela någon roll. Att ha en sådan arrogant personlighet är så himla, himla vidrigt. Så jäkla fult!

Det spelar ingen roll om du nu var Obama. Utgå från att folk inte känner igen dig. Du och alla andra med skev verklighetsuppfattning: den attityden är så jäkla motbjudande och vet du vad? Troligtvis tar den inte dig längre än till en premiär en gång per år för att sedan hamna i soporna.

Skapad:
23 October 2014, 17:31
Läst:
21590 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

 • PernillaPramberg (K30)
  2014-10-28, 02:58

  Hejja dig!!!

 • Adam O
  2014-10-24, 15:46

  Gäst

  Tjena.

  Skulle gärna samarbeta med dig och köpa annonsering. Skulle du kunna skicka iväg ett mail till mig så berättar jag mer.

  info(snabel-a)kreditkortlistan.se