Beautynet!Gick förbi Pressbyrån och hämtade ut ett paket från Beautynet där jag beställt hårprodukter till mitt slitna, stackars hår. Min budget olja från Argan är slut, men eftersom jag avgudar den oljan slog jag på lite stort denna gång och valde därför istället en lyxförpackning. Det brukar löna sig att köpa den dyrare varianten på många sätt, men först testar jag oftast budget när jag provar nya saker.

Beställde iallafall ett duo-pack av Orofluido med schampo och olja innehållande Argan, Cyperus och Linfröolja. Och som vanligt en Toppik burk, concealer och volym för tunt hår.

Skönt, nu gör jag comeback och slipper ha keps på mig dygnet runt. Har hört att jag är alldeles för söt för att gömma mig under en keps nä, men skämt å sido, Toppik is THE shit för både oss som vill ha volym och för oss som vill dölja tunt hår. Burken ligger på ca 300 kr och finns att köpa på nästan alla kända frisörsalonger idag. För daglig användning räcker den i ca 2 månader om du använder den dagligen sparsamt med sprayappilator. Eller så gör du som jag och handlar den från Beautynet.

Skapad:
12 July 2012, 12:28
Läst:
1411 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

 • Majsan
  2012-08-23, 17:03

  Gäst

  Vill bara höra hur denna produkt fungerar, om den gör så håret blir tjockare osv. Förklara gärna.

  Tack!

 • Ammi
  2012-08-20, 22:49

  Gäst

  Hej och tack för tip på pulvret från Toppik. Beställde hem ett och har använt det flitigt nu i 2 veckor. Vilken skillnad det blir! Nu vågar jag visa mig ute utan sjal. Tusen tack!

 • Sevyliciuos
  2012-08-14, 11:36

  Gäst

  Jag har använt deras argan oil för håret och blev helt kär. Håret blev mjukt och underbart. Synd bara att den är fullproppad med silikon.

 • Åsa
  2012-08-14, 11:34

  Gäst

  Argan olja har jag använt i snart 1 år och mitt hår har blivit betydligt friskare och fräschare av den. Sen är ju oljan väldigt dryg så den räcker bra länge. Har nästan halva flaskan kvar. Rekommenderas varmt.

  Blogg: Blixten.blogg.se

 • Saris
  2012-07-14, 15:48

  Gäst

  Vilka färger finns den i?

Fyndat Louboutin-skor på Butique FinestRätt så komiskt. Sitter på kontoret och skriver om Sara Jessica Parkers roll som Carrie Bradshaw i "Sex and The City" och hennes skofetish. På väg till Skin Plan på Karlavägen kikar jag in på en lyxig second hand butik av en ren slump, Boutique Finest på Sibyllegatan (http://www.boutiquefinest.se) Tror ni inte jag hittar ett par nästintill nya Louboutin-klackar i min storlek! Beiga med spets och den klassisk snygga röda sulan. Vilket fynd! Så jäkla snygga. Jag som behöver något inför bröllopet på lördag. Hade jag inte begränsat mig själv hade jag köpt med mig fler fynd. Fick jordens service av gulliga Diana som äger butiken.

Hittade en stor brun Mulberry-väska som jag känner att jag bara måste ha. Jätterymlig. Skulle helt klart få plats med gymkläderna i. Dock har jag inte riktigt råd att kasta ut 5000 på den. Vet att den kostar trippelt så mycket i butik, men den var ju knappt använd heller. Borde inte skrivit detta i bloggen. Tänk om jag ångrar mig i morgon och någon av er hinner dit innan mig haha
Den skriker: "kom och hämta mig Mags!"


Skapad:
17 September 2014, 19:30
Läst:
1039 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Välkommen ut terroristFör ett par år sedan var jag med om den värsta smärtan i mitt liv. Hade haft en visdomstand (höger, nedre) som spökat under en längre period. Jag avskyr tandläkaren, men efter ett tag var smärtan oundviklig och jag tog mig akut till tandläkaren efter att ha legat vaken flera dagar i streck. Fick en tid samma eftermiddag för operation.

Tandläkaren fick knappt ut tandjäveln eftersom den hade växt snett. Hur hon än försökte få grepp om "isberget" gick det inte. Minns att hela kroppen slungades med tången när hon försökte rycka ut den. Hon fick till slut försöka borra sönder det lilla som stack upp och sedan rycka ut resterande bitar. Sedan sydde hon ihop och skickade hem mig.

Någon timme efter att jag kommit hem började bedövningen att släppa. Trots att jag fick med mig starka värktabletter var smärtan det ända jag kunde tänka på de kommande dagarna. Äta och dricka var ju bara att glömma. Sömnen var åt helvete. Det kändes som om hela vänster sida ansikte blivit krossat i ett hulliganslagsmål där stora AIK:are stått och försökt stampa ihjäl mig. Jag såg inte ut som en hamster - jag såg ut som om jag hade en hamster i munnen i en hel vecka.

I går natt vaknade jag upp mitt i natten. Kl 02.17 fick den andra fitt-tanden för sig att titta upp och säga hej. Pulserade i hela käften, smakade blod blandat med ruttet kött. Nu börjar månader av helvete innan den växer ut tillräckligt mycket så att man ska kunna ta väck den ur käften. I morse hade den dragit sig tillbaka. Det är så där de där jäkla tänderna terroriserar än när de växer ut, fram och tillbaka. Tortyr.

Skapad:
17 September 2014, 07:57
Läst:
1478 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Stockholm är sig inte likt i dag - for humanityJag vet inte om det är jag eller om det är alla andra, men Stockholm är sig inte likt i dag. Människorna jag möter visar inga tecken på dagen-efter-val-seger. Det är som om en storm kommit över staden och dragit med sig all livsglädje.

Blir avbruten när jag skriver detta inlägg. En trasig tiggare undrar om jag har två kronor att avvara. Jag säger nej. Innerst inne svarar jag:

"håll ut. Om ett par månader sitter du i en schysst lägenhet, med matkuponger och vet du vad: du kommer inte ens behöva jobba för det om du inte skulle känna för att göra det. Jag råkar inte ha två kronor löst men oroa dig inte, jag kommer att bidra till att du får det bättre via mina skattepengar och det gör jag mer än gärna, men det kommer dyka upp fler som du. Många fler. Undantaget är att det inte är riktiga trasiga tiggare som du. Det kommer vara människor som lever i gränslandet, med en fot i varje, som väljer den enkla utvägen då staten serverar det alternativet på menyn Bidragsbuffen.

Tankesättet "varför ska jag jobba när jag ändå får allt detta gratis?", kommer att öka. Människor kommer att utnyttja systemet och jag kommer att tvingas bekosta detta bidragsfusk. Vare sig jag vill eller inte. Är det inte märkligt att ekonomiska förbrytare åker på strängare straff än andra brottslingar i detta land? Fast det handlar inte bara om de där tusenlapparna som jag går minus varje månad. Det handlar om framtiden. Vad säger en slapp inställningen om livet? Jag vill att mina barn ska växa upp i ett land där de vill lyckas, avancera och hungra efter "the American dream". Jag vill inte att de ska formas efter ett samhälle som säger att det är lugnt, chilla, allt löser sig, vi delar lika, samtidigt som inget annat är jämbördigt. Du ska få valuta för det du arbetar för och inte straffas för att du arbetar dubbelt. Jag befinner mig i gränslandet. Den enkla vägen för mig vore att ta ett steg till vänster, men jag är inte av det virket.

Jag kommer från en moderatfamilj och jag har röstat blått i alla mina val, men i år var jag osäker på om jag skulle rösta blankt. Jag känner att jag inte kan stå fullt ut för moderaternas politik, men den tilltalar mig mer än de rödas.

Drömmen om hur Sverige ska styras är en tvåkammarriksdag där moderater och socialdemokrater enas tillsammans som en enhet med det bästa från respektive sidor. Men det är långt kvar dit. Om det ens händer, men man ska aldrig säga aldrig. Vem trodde att Sverigedemokraterna skulle bli Sveriges tredje största parti för ett par år sedan. Inte jag. Det är skrämmande hur Sverige har gått baklänges, men mest otäckt är att jag har nära och kära som i år övergav moderaterna för att stödja Sverigedemokraterna. Det är denna sanning som svept över mitt lilla Stockholm och försatt befolkningen i paralys. Det är vinden av rasism som just svept förbi. Djävulens tornado.


Jag anser att det var viktigt att ta upp invandrarpolitiken för ett par år sedan, men det finns bra mycket viktigare saker som borde tas upp och representeras som Sveriges tredje största parti. Gårdagens val visar att vi står inför ett kraftigt hot mot mänskligheten.
I detta val är vi alla förlorare mot fienden och fienden är vi. Jag brukar vanligtvis inte ge tågtiggare pengar, men om jag hade haft mynt på mig hade du faktiskt fått dem - for humanity!"

Istället sa jag bara "nej" och tiggaren gick förbi mig, likt den vind som svepte förbi oss i går. Kvar lämnades jag kvar ensam med den där känslan av tomhet ingen verkar kunna sätta ord på i dag.

Skapad:
15 September 2014, 18:12
Läst:
9813 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Vi firar fyra år tillsammans!Jag gjorde ett medvetet val med att inte yttra mig offentligt om valet i år, förrän efter att jag lagt min röst. Befinner mig på Harrys I Märsta där vi Sigtuna-moderater har valvaka.

Mitt i allt kom jag och gubben på en grej. Varken han eller jag är överdrivna romantiker. Har aldrig firat årsdagar, men kom på en grej mitt i allt under Åkessons tal. Vi firar fan fyra år tillsammans i dag. Haha helt sjukt. Att vi aldrig tänkt på det. Behövdes en hel mandatperiod för att vi skulle komma på det. Underbart. Vi firar fyra år tillsammans i dag medan majoriteten av Sverige firar Löfven som ny statsminister. Men tyvärr så är denna dag Sverigedemokraternas dag. Vi är alla förlorare.

Skapad:
14 September 2014, 22:44
Läst:
13772 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Blodigt slagsmål på Harrys slutade upp i min trappuppgång.Lovade mig själv att vara duktig och ta mig hem innan tolvslaget. På väg hem från krogen kikade jag på vänsterarmen och noterade att klockan visade 23.55 och jag tänkte:

"Bra jobbat Mags", och klappade mig själv på axeln. Till tonerna av Maghan Trainor "its all about that bass" promenad jag sista minuten hem. På väg in i porten ser jag tre killar som går i cirklar. Uppfattar inte vad de säger då jag har musik i öronen. När jag börjar famla efter hemmanyckeln djupt ned i väskan möts jag av allt blog på marken. (Jag har blodfobi. Blir illamående och yr när jag ser forsande blod.)

Stänger av musiken och frågar hur det är fatt och inser rätt så snart att fet är riktigt illa. Förutom allt blod är den skadade killen i allvarlig chock. Han vägrar stå still, upprepar samma sak om och om igen och det är märkbart att han är i chock. Likaså hans vän. Den tredje killen går efter honom och försöker hålla kvar en handduk som tryck över såret på armen. Förbandet är helt genomdränkt av blod.

Min granne över mig står på balkongen och frågar om hon ska kasta ned en handduk. Killarna säger att det inte behövs. De är på väg tillbaka till Harrys där bråket några minuter tidigare var. Jag ber henne kasta ned en ändå.

Det där såret han hade på armen. God have mercy. Jag såg ända in till benet när vi trädde över den nya handduken. Han hade ingen känsel i varken arm, hand eller fingrar. Var säkert 10 cm långt och helt öppet. Fy helvete! Mår illa bara jag tänker på dig. Fick honom att sätta sig ned till slut efter att ha sprungit runt, runt och runt.

Tog ett bra tag innan ambulans kom till platsen. Hans vän var även han genomdränkt i blod och förmodligen apfull och skulle prompt ge mig en kram som tack för hjälpen. Hade redan blod på händerna och stod där ryggade till. Han kommer närmre, jag backar försiktigt. Han tar ytterligare ett steg fram. Till slut säger jag som det är:

"Ja, jag förstår. Självklart, men vi softar med den där kramen, ok? Du är helt blodig mannen. Låt mig va" och då märker jag att han blöder från huvudet. Tror inte att han märkt det själv ens på grund av chocken. Helt galet.

Summan av kardemumman var iallafall att jag inte, trots att jag var så nära, kom hem till 00.00. Men fort gick det när polisen kom till platsen. Smög som en kissekatt därifrån. Nu sitter jag här uppe och har nojjor. Tänk om de såg mig "smita" från platsen och tror att jag har något med det hela att göra och kommer upp och knackar på? Jag vågar inte ens gå ut på ballen och röka. Jag känner mig så skyldig varje gång jag ser en polis. Ni ska se mig köra bil med en polisbil framför eller bakom mig. Jag loosar det och ändå går jag inte ens mot röd gubbe.

Skapad:
13 September 2014, 01:05
Läst:
25418 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

 • Elias K
  2014-09-13, 22:16

  Gäst

  Varför har du en sådan rädsla för Polisen? dom gör sitt jobb till och från. När dom INTE gör det, då ska man visa dem var skåpet ska stå. låter kanske lie kaxigt sagt, Men glöm inte när dom inte gör sitt jobb då har du rätten på din sida och har råd att vara just det. Så nästa gång du ser en Polis tänk på dem som en vanlig knegare, dom är inte märkvärdigare än någon annan yrkesgrupp.(och ta fram Mobilen, med inspelning på. :-), dom är skit skraja för det.

 • Namn
  2014-09-13, 20:18

  Gäst

  Alltid du! Haha sjukt att det bara händer dej jämt

 • PernillaPramberg (K30)
  2014-09-13, 11:52

  Söto! Inte oroa sig så men galet läskigt. Tur det gick bra för dig! Kramar

 • kalle banan
  2014-09-13, 02:41

  Gäst

  en helt vanlig fredag på harrys mao... tur att du han hem o "gömma" dig iaf he he ;-)

 • Me
  2014-09-13, 01:41

  Gäst

  Fy vad läskigt! Hoppas han inte förblödde utan kom i tid till sjukhuset. Han skulle haft tryckförband direkt och hållt armen i högläge och inte sprungigt runt med blodet forsande.Tur att du dök upp så han kom iväg till sjukhus.Fattar inte varför de springer omkring med knivar..

Nästa slutstation är...Tog fredag rätt så sent i dag. Fastnade med vimmelbilderna från gårdagens galapremiär av musikalen Livet är en schlager. Det var såååå sjukt mycket folk. Blir förmodligen ett dubbeluppslag i nästa nummer. Jag stannade inte kvar och gick på själva galan. Åkte istället hem till Nadine i Sjöstan och myste. Det sista jag minns var att hon nattade barnen, sen kom hon till soffan och nattade mig med sitt prat haha.

I morse var jag på en rolig pressfrukost på Åsögatan. Ååååh "Nästa Märsta slutstation", nu ska jag gå av. Hem till min asshole till man och mina underbara katter. Hörs snart igen puss

Skapad:
12 September 2014, 17:22
Läst:
25307 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.