Kvällsprat kategori: Kvällsnytt

Hej kvällsboken. 

Inte kul att behöva mota ut ungarna ur rummet där jag sitter men nu behöver jag en halvtimma för mig själv. 

Det går lätt i ett från morgon till kväll. Cissi och jag har dessutom kamperat i hop på mitt jobb. 

Vi åkte först in till City för att kolla läget innan jobbet.  Plattan som jag trodde skulle vara full av aktiviteter var i princip som vanligt. Gallerian "MOOD" hade slagit upp några överdimensionerade sol / vilstolar där som var upptagna av diverse typer men sen var det inget mer. Vi gick vidare in bland butikerna och Cissi blev eld och lågor över ett par snygga tights.... eller leggings.... fan.... jag vet inte vad det heter . Alltså.. INTE gammeldags strumpbyxor utan mer mjuk smidig byxa. 

Äsch, hur som helst så fick hon dom som förskottsbetalning  

Hittade även ett par Converseliknande skor till Dessi på rea. 

Näää...... jag glömde inte köpa något till Simone men när det var min tur att betala hennes snygga solglasögon så kom bussen

På hemvägen passerade vi Medis och hungriga som vi var så bara "råkade" vi hamna på Donken där. Åt oss mätta och gick ner mot t banan för att åka hem. 

Hoppade raskt av vid T centralen för att möta upp och säga hej till Simone med kamrat samt lämna en slant till henne då hon skulle gå på UNG 08. Vidare på t banan hem hade jag och Cissi samma radiostation på i lurarna så vi satt där och mimade i hop till vissa medtrafikanters glädje och nyfikenhet

Det första som mötte mg när jag klev innanför dörren var en hög av oönskade kuvert. I dag igen ! Var nästan så jag fick hoppa stavhopp för att komma över och förbi .  Kände hur det knöt sig i magen på en gång men jag får beta av ett i taget och mer än så kan jag inte göra. Råna en bank känns inte aktuellt för min del. 

Ah, känns tydligt att vardagen börjar återfå sin vanliga gång både på gott och på ont. 

Dessi och gänget var här och gjorde sig i ordning men drog sen in till UNG dom med. 

Eftersom jag fick lön i dag så fick även hon en slant att ha på fickan och det kändes gott. 

Efter middagen så släntrade vi över till videobutiken och hyrde en Miyazakifilm. Vi har nog sett dom flesta men den här var ny för oss. Varje scen i hans filmer är som en vacker målning. Helt fantastiska. 

      

I morgon väntar dubbelass.......DUBBELPASS och det blir tidig väckning för min del. 

Det blir till att åka tvärbanan i morgon men det är skitkul . Som sagt.... jag tänker alltid på Lill-Skansens lilla bilbana när jag åker den

Den går igenom relativt okända kvarter för min del och jag tycker det är spännande att sitta och titta ut på omgivningarna. Fantisera  hur det skulle vara att bo där..... och där.... och varför inte där ?

Cissi får jag väcka och fjärrdidigera via mobilen tills hon kommer till fritids. Kläderna är redan utvalda och nu är det bara några mackor som återstår att göras i ordning. 

Blir nog bra.

Har ännu inte fått tillbaka den där sköna skrivlustan när allt flyter på . Blir bara stolpigt men men..... Hoppas den återvänder. 

Jesus va trött jag blev nu.....GÄÄÄÄSP...... 

Ah, Detta var bara ännu en dag av mitt liv. 

Tror jag sätter . här och önskar god natt . 

Blir detta inlägg rörigt så beror det på att jag är trött. 

--------------

Vid tangenterna

Annik

 Låt kommer under mig. 

 Jag har sminkat mig på bilden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapad:
15 August 2012, 22:30
Läst:
317 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

Stäng en dörr, kategori: nyhetstanten

öppna en annan. 

 

Det är bara jag och Simone hemma. Cecilia är nere i stugan i Kalmar med sin mormor, morfar, min ena lillebror och hans familj. Törsbo nakenbadareförening har åter väckts till liv. Jag kan nästan höra allt tjo, tjim, ån´s porlande vatten och glada skratt mellan ormbunkar och näckrosor. Kan hända också några skrik då dom försöker värja sig mot alla bromsar, blinningar, getingar, hästflugor och annat flygande oknytt. 

--------


Desirée och Denza är hus och kattvakt hos mina föräldrar. Dom får en vecka utan vuxnas tjat, gnat och förmaningar och det har hon längtat efter. Hon är stor nu och jag känner ingen som helst oro. Hon är en klok ung kvinna. 

-------

 

En vecka i början av augusti åker flickorna med sin pappa på en utlandsresa. 

Det har varit ett enträget arbete att få Simone att följa med. Desirée och jag har peppat och pratat med henne just av den enkla anledningen att dom alla behöver ha kontakt med sin pappa. Jag glädjs för deras skull och hoppas relationerna  och tilliten dom emellan växer sig starkare med tiden. 

Jag får således en vecka helt för mig själv. Sista gången det hände tror jag var sommaren 2010. Trots min mörkrädsla ser jag fram emot det. 

-----------

 

När höstterminen drar i gång ska Cecilia börja på BP. Fotbollsskor och benskydd ska inhandlas via blocket.  Byxa och tröja finns redan hemma.

---------


Vår älskade Gosse slutade sina dagar i mina händer efter drygt en veckas kämpande. Det var en jobbig stund med många tårar.  

Hon höll fast vid livet in i det sista, så pass att jag sa " släpp taget "....och så gjorde hon.

Rätt som det var så var hon borta och tiden tycktes stanna upp. Kan hända ett mycket litet och kanske omärkbart tag men jag kände det. 

En kort stund efter hennes sista andetag så hörde jag Ängbykyrkans klockor klämta genom det öppna köksfönstret, där jag satt med henne. Varför dom gjorde det vet jag inte men det gjorde dom. 

Sorgen är stor och hon är så saknad så du anar inte. Hon var en särdeles klok och underbar liten hamster dam.

 

-------------------

 

Jag har bestämt mig för att inte återuppta skrivandet här på Finest efter min bloggsemester.  Jag har helt enkelt inget behov längre och det känns ganska skönt. Kan hända något tomt men ändå.

Efter tre års bloggande, nominerad två år i rad som en av finalisterna till Finest Awards, ett bokkontrakt samt ett härligt gäng underbara och trogna läsare senare är jag mer än nöjd och tacksam. 

Jag vill tacka så mycket för den här tiden och jag kommer sakna er och erat stöd. Amanda, Lena, Helena, med flera, mina vänner här på Finest, alla anonyma kommenterare / läsare och PM. 

Ni har betytt mer än vad ni kan ana. 

PM ........... du som nästan dagligdags muntrade upp mig med dina enastående kommentarer och hemska musikvideor.  Du satte  guldkant och skratt på mina vardagar och jag kommer sakna dig som attan. 

 

Jag ska komma ut i bokform i augusti 2014, är det sagt.  Boken är baserad på denna blogg som tar sin början i juni 2010. Det var min första sommar ensam med barnen, efter 15 års händelserikt förhållande och en mycket turbulent separation. 

Det var en tid som andades frihet, styrka, mycket oro, ett antal kärleksaffärer och hårt jobb. 

 

Om den inte kommer heta Annikaskvällsbok så kommer åtminstone undertiteln heta det. 

 

Skriva tänker jag fortsätta att göra men det får i så fall bli i annan regi. Om inte annat så bara för mig själv. 

Jag älskar känslan och ljudet av mina fingrar som knattrar på tangenterna.  

Bloggen blir kvar här  tills vidare, då det är min förläggares arbetsmaterial. Det blir inga mer inlägg men jag kommer se till den, då och då. 

När förläggaren är klar raderar jag den. 

 

För kontakt maila mig på:  annikamesh@hotmail.com

Skriver du, svarar jag

 

PS: Rut hälsar. 

 

Med kärlek //


Annika

 


 

 

 

 

 

 

 

Skapad:
1 July 2013, 13:40
Läst:
83887 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (50)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

Drömmar om BP kategori: nyhetstanten

I ett hörn av skolgården leker ett gäng flickor. Alldeles i dagarna går dom ut årskurs tre och ett helt sommarlov står för dörren. 

Dom hjular, står på händer, skrattar och kivas men som på en given signal sticker alla i väg utom en. Knappt någon säger hej då till flickan som blev ensam kvar. Det är inte första gången scenariot utspelar sig. 

Det är den sedvanliga fotbollsträningen med Brommapojkarna som tjejgänget skuttar i väg till. 

Den som blev kvar har en förälder som inte mäktar med terminsavgiften och därmed gick flickans drömmar i kras om att få hänga med dom andra på träningen. 

 

Hon som blev kvar heter Cecilia. Hon säger inget men hon känner. Det gör hennes mamma också. Mamman känner ännu mer. Det dåliga samvetet bankar på henne med stora släggan. 

 

Eftersom många barn i dag, anmärkningsvärt nog inte får lära sig empati och social kompetens hemifrån så anser Cecilias mamma att det snarast införs som ett högprioriterat skolämne. Läran om att bli en godhjärtad och omtänksam individ med ett väl fungerande samspel gentemot sina medmänniskor. 

 Att en flicka i gänget inte har råd att gå på fotboll är en sak. Det är ingen annans fel men att kunna säga hej då till den som blir lämnad kvar bör man kunna när man är tio år. 

Kanske är det så att många föräldrar anser att empatisk förmåga och social kompetens inte betyder något i dag ? Det ligger inte i tiden i vårat egocentriska samhälle. Man vill ha barn som tar för sig. Ha barn med vassa armbågar som burdust  tacklar sig fram i tillvaron. 

Just därför bör det vara ett viktigt ämne i skolundervisningen för hur ska vi annars orka med varandra.

 

Sent samma kväll ringde ändå en av flickorna och bad om ursäkt  att hon inte hann säga hej då. Det betydde mycket och visade också att den flickan har ett stort mått av dom viktigaste ingedienserna en människa bör innehålla. 

Cecilia får drömma vidare om fotbollen över sommarlovet för hennes mamma har gett sig fan på att hon inte ska behöva bli ensam kvar och försöka mota bort tårarna. 

Drömmen om BP ska bli sann. 


----------------------------

 

 Med dom orden tänker jag ta både blogg och facebooksemester på obestämd tid. Kort eller lång, det vet jag ej men efter tre års intensivt bloggande kan man nog behöva det

 

Trevlig sommar . 


Annika

 

 

Skapad:
11 June 2013, 12:52
Läst:
86819 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (59)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

Diplomaten kategori: nyhetstanten

Likt en gammal sjöman som kan spå väder med knäna kan jag redan på tidiga morgonen känna om dagen kommer bli bra eller ej. Känslan infinner sig oftast  redan på perrongen och nio av tio gånger spår jag rätt. 

I dag kändes det:  "Bra dag"  trots ny okänd  kund. 

En t- banestation station före målet klev en man på. Han kände jag igen. 

Han tog av sig sina solbriller och sneglade på mig med ett leende. En varm kram. Snabba ord som växlades i all hast då jag var tvungen att hoppa av och vidare mot jobbet.

 

Lite i det dolda var han en klippa för mig medans jag var ännu var gift och det spårade ur mellan mig och barnens pappa. Nu något märkt av sjukdom men still going strong. 

När jag gick av t banan kände jag genast att han betyder mer för mig än vad jag trodde. Det blev ett hårt jobb att mota bort tårarna som bankade innanför ögonlocken. Lyckan över att få träffa honom övervägde trots allt. 


Vilken underbar start på dagen, och som magkänslan sade mig: En bra dag och innan jag lämnade kunden hade jag tid att betrakta mitt arbete, sittandes halvsvettig i soffan. Det blänkte, det, det sken och det  strålade och jag kände mig väldigt nöjd. 


En fika med mamma  på Stadsmuseet´s uteservering och sen hem.

Rut har uppfört sig exemplariskt. Nu snarkar hon bland trasorna. Det är henne väl unt så duktig som hon varit. 


En vanlig dag men ändå så mycket bättre.

 


Trevlig helg. 


Bra låt nedan.........eller vid närmare eftertanke....... den är mer än  bra .  

Skapad:
7 June 2013, 16:21
Läst:
87436 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (11)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-10, 17:55

  Diagnos: Fullt frisk

 • PM
  2013-06-10, 15:57

  Gäst

  Hahahahahahaha,,,,Yeeeah

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-10, 15:54

  Ska bli spännande att se vilken sinnes eller snarare vansinnesstämning du befinner dig i

 • PM
  2013-06-10, 15:18

  Gäst

  Speglar PMs sinnesstämmning,,,Hang on Yeeeeah =)

  http://www.youtube.com/watch?v=Mr_uHJPUlO8

 • PM
  2013-06-10, 15:13

  Gäst

  En truddelutt att suga på ; )

  http://www.youtube.com/watch?v=5iC0YXspJRM

 • PM,,en vis rar djävul =)
  2013-06-10, 15:07

  Gäst

  Najs,,,dax å bjussa Hussein på hembakat å en chat då =)=)
  Lyd magkännslan,,den är sällan fel =)

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-09, 21:05

  Den svänger i alla fall

 • Namn
  2013-06-09, 18:39

  Gäst

  Finaste låten

 • MagdalenaDivina (K31)
  2013-06-08, 21:54

  Sv: Så jäkla skönt utan FB! Verkligen! Synd att man måste marknadsföra inlägg via FB som bloggare. Annars hade jag aldrig kommit tillbaka. Får se hur länge jag klarar mig utan FB

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-08, 16:41

  Det var ett underbart oväntat ögonblick.
  Detsamma till dig Stegis.
  Rutan hälsar .

 • stegblad (M47)
  2013-06-08, 16:11

  Trevligt att du träffade honom på t-banan som betydde så mycket för dig.
  Sen även trevligt med en mammafika.
  Trevlig helg önskar jag både dig o Rutan.

I dag..... kategori: morgonnyheter

är en stor dag i dubbel bemärkelse.. 

Min far fyller 70 år i dag på nationaldagen. Han tror så klart att alla festligheter och flaggor är för honom men vi låter han tro det :

Det blir familjeträff på stan med restaurangbesök. 


Ser du någon som är klädd så här så kan det vara jag. Dock en något rundare silhuett

Jag skulle egentligen haft något ljusgrönt och rosa men men..... prickiga ballerinor ( HM ), prickig scarf  ( HM ) och prickig klänning ( Indiska )  är inte så dumt det heller.


Grattis kära pappa. Grattis Sverige. 


 

 

Skapad:
6 June 2013, 10:22
Läst:
87651 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

Med vördnad kategori: nyhetstanten

Vissa låtar bör behandlas med vördnad. Som den här som genom åratal svept förbi mig via radiovågorna. Jag skulle aldrig komma på tanken att ladda ner och nöta ut den. Därför är den lika vacker varje gång för mig.

På återhörande en annan dag framöver. 

Skapad:
4 June 2013, 15:13
Läst:
87997 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (6)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

1:a juni kategori: Kvällsnytt

Hej kvällsboken. 

 

Jag skrattar gott åt  Özz Nujen  och hans föreställning "Dålig stämning" på SVT 1. Allvar blandas med skämt. Kan hända han går något över gränsen av och till. 

Det stillsamma och behagliga regnet har avtagit och min kravlösa dag har gått  sådär. Någon tycker att det är dööööööötrist. Andra tycker det är ok men en sak är säker. Det är bra mycket lättare att säga att man ska ha det. Jäkligt mycket svårare att praktisera.

Ljud av hundskall och fågeltjatter strömmar in från den vidöppna balkongdörren. Så även svalkan som jag njuter av. 

Dags att sätta . och önska en god natt. 

------------ 

Vid tangenterna

Annika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapad:
1 June 2013, 22:43
Läst:
88661 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (10)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

 • stegblad (M47)
  2013-06-06, 17:36

  ja verkligen! vilken historia många av våra flyktingar har. inte undra på att en del mår väldigt dåligt med den bakgrunden och sen mottagandet här med flyktingförläggningar som säkert inte heller är så kul. dessutom kan det ju dröja år innan de vet om de överhuvudtaget får stanna i sverige.

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-06, 11:10

  Dom seriösa delarna, såsom mamman och barnen som går över minfältet var gripande.

 • stegblad (M47)
  2013-06-05, 21:06

  såg oxå Özz o visst var det bra o roligt även om jag oxå kan hålla med om att det var på gränsen ibland.
  tänkvärt!

 • PM
  2013-06-04, 15:51

  Gäst

  Hahahahahahaha,,,Oki =)=)

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-04, 15:37

  Fiskespöt låter trevligt PM.
  Sitta vid vattenbrynet och se flötet guppa i vågorna samt hoppas att man INTE får napp då det läskiga kommer i att få av den sprattlande saken från kroken . Själv skulle jag nog langa hela spöt och dra .

 • PM
  2013-06-04, 15:06

  Gäst

  Özz Nujen är en man jag har respekt för,,,EN AV VÄÄLDIGT FÅ,,Smart rolig djup,,En herre som verkar vara i hygglig balans med sig själv. Lätt en man skulle kunna svänga en bägare med,,Såg ett program som kändes väldigt avskalat samt oredigerat där man ialla fall kunde få en inblick i vem Özz är under denna fasad av galenskap å sköön humor= RESPEKT!!,,,Nej då var det dax att lira WF och dricka sitt honungste =)

 • PM
  2013-06-04, 14:55

  Gäst

  Man skulle kanske greppa sitt fiskespö och ta med sig en termos och nån macka,,,som gjort för att bara glo slött på en vattenyta,,,Gääääsp å suck =)

 • Psykosmoderaten
  2013-06-04, 14:50

  Gäst

  Så är väl livet för en annan med,,,En ständig jakt på jag vet inte vad=)
  Men vädret inbjuder ju inte till ngn utomhusaktivitet direkt =)
  Grått Blått kvävande trist väder för en solälskare =(

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-04, 13:49

  Tack kära du. Det är som du säger fullt upp just nu. Kommer inte ur mig något annat än virrigheter så därför har jag några dagars bloggvila. Hoppas det är bra med dig men det tror jag nog att det är
  På förhoppningsvis återhörande.

 • PM
  2013-06-04, 13:32

  Gäst

  Allt väl med dig kompis?,,,Här full aktivitet =)

Tacksamt regn kategori: nyhetstanten

Cecilia kraxade med sin hesa röst ,sedan tidiga morgontimman om allt vi skulle göra i dag. Det var 3 B som skulle göras. .

Bada, Baka och ... ja vad var det där  tredje B:et nu då ? Jesus.. .. jag har glömt bort

I dag förtydligade jag, högt och tydligt för barnen att en dag i veckan vill jag slippa höra och göra alla måsten. Den dagen är i dag. Kanske lite svårt för vissa att svälja men jag står på mig. Cecilia bildade nästintill en telefonkedja med sina vänner om vad dom skulle hitta på. Dom flesta hade redan inbokade aktiviteter, såsom fotboll och annat. Inte Tuttis. Hennes mor har inte råd till terminsavgifterna. men men.... ungen är inte tafatt

Det löste sig dock ganska bra med att hon och en kompis åkte till Vällingby C för fika och fönstershopping. 

Regnet hjälpte till att dämpa alla krav på att bada, vara ute och hundra saker till. Tack och lov för det och jag njuter när jag hör smattrandet mot fönsterbläcken. 

Desirée är ute, Simone är  inne och nu är det hög tid att Tuttelina kommer hem. 

Duschavloppet är grejat. Mer än så tänker jag inte göra i dag. 

 

Trevlig kväll. 

 

Skapad:
1 June 2013, 16:56
Läst:
88635 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

Hjälp Mayday och SOS kategori: nyhetstanten

--------------------------------

Är det någon annan som liksom jag får upp bloggen utan vänstermarginalen och utan möjlighet att logga in, läsa kommentarer osv via mobilen ?
Vad kan det bero på? Någon som är klokare än jag ?

Så här ser det alltså ut när jag ska försöka gå in på bloggen från mobilen. Även ikonerna för att länka till FB och Twitter är konstiga. Dom ligger på/över varandra. 


Jag har en Sony Experia Ion. Nu väntar jag på ditt kloka svar. 

God morgon förresten

Skapad:
1 June 2013, 10:46
Läst:
88972 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (7)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaskvällsbok innan de syns på sidan.

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-05, 00:35

  Aaaaaaaaaaaahhh äntligen någon som förstår vad jag talar om .
  Jag gör samma sak. Går in genom startsidan och knögglar mig fram.
  Vänstermarginalen är bara att glömma för tillfället och Alex verkar inte heller förstå vad jag babblar om.

  Hoppas på bättre tider .

 • Davina (K46)
  2013-06-05, 00:21

  Men oj, nu blir jag ju nästan glad, fast det är ju inte så jag menar såklart. Sen några dagar tebax kan inte jag heller logga in på min blogg från mobilen. Jag kan inte gå åt vänster och se inloggningen, eller se nånting åt vänster över huvud taget. Funderade på om det var telefonens fel eller blogg-bugg. Jag har en samsung galaxy 3. Nåja, eftersom du har samma problem så är det ju en bugg.
  Jag har då i stället klickat på "start" och därifrån klickat på logga in och på så vis kommit in på bloggen. Hoppas buggen släpper snart, djäkligt irriterande. Kraaaam.

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-01, 17:34

  Som sagt...... redaktionen verkar inte ha något som helst intresse i att vi icke Iphoneanvändare ska få tillgång till en simpel app. Märkligt........

  Tack ändå tjejer och en trevlig kväll på er.

 • cio
  2013-06-01, 17:05

  Gäst

  Det spelar ingen roll vilka & hur många appar du har hämtade ... det är Finest "motvilja" eller deras problem med att fixa till så det fungerar med Smartphones ... alltså andra lurar än Iphone.

  Jag bloggar på en lokalblaska ... det fungerar perfekt med luren, inga problem alls. OCH jag behöver inte skicka inlägg via dyra MMS eller SMS, utan det går per automatik när jag laddat hem tidningen + reggat mig på bloggen.

  Perfekt.

  Ligg på Redaktionen så de kommer till skott, för det kan inte vara SÅ svårt när t ex Amelia, lokaltidningar mm mm fixar så det går att blogga från mobil UTAN att behöva göra det via dyra MMS eller SMS.

  Kramar på dig.

  Blogg: blogg.gd.se/dambloggen/

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-01, 16:35

  Jo jag kan hämta appar men har raderat dom flesta nu samt omstartat mobilen, om och om igen men fortfarande samma problem

  Tack tack ändå.

  Prutt .

 • annikaskvällsbok (K)
  2013-06-01, 16:05

  Vadå okloka svar ifrån dig ? Tvärtom. Finns knappt någon klokare bok än dig .

  Jag bloggar dagligen via min Sony men något har blivit knas. Allt har funkat utmärkt tills i går.

  Den där appen för oss som inte har Iphone verkar dock aldrig komma men det kan jag leva med. Redaktionen verkar, dessvärre inte lägga manken till att vi icke Iphoneanvändare ska kunna få tillgång till en Finestapp men men...bara sms och mms´en går fram så är jag nöjd och det har jag varit ända sen i går.

  Önskar dig en trevlig helg du med

 • cio
  2013-06-01, 14:59

  Gäst

  Inga kloka svar från mig ... men det är du ju van vid ... att jag är lite/mycket oklok

  Nu har jag visserligen inte en Ion ... byt till en nyare modell av Xperia (om du kan)

  Jag har 3 och byter lur varje år utan kostnad = gratis, men jag har iofs abb, jag kör inte med kort.

  Jo, Finest är inte gjort/"formaterats" för smartphones, det är bara Iphone som gäller, tyvärr.

  Du kan(som du vet) blogga med din smartphone men då måste du skicka blogginlägget som MMS och det kostar en hel del slantar.

  Jag har nu kollat med min Xperia P , den ska snart, eventuellt, bytas till en nyare, (OM, om det finns någon nyare Xperia som är bättre än Xperia P) ... och för mig fungerar Finest, jag ser allt.

  Men jag måste klicka på +knappen så sidan förstoras.

  Har du testat klicka på + knappen? Om sådan finns på Ion alltså.

  Vill du att Finest ska fungera perfekt och du kan blogga via en app, tror jag du måste skaffa en Iphone eller checka av med redaktionen om någon smartphone fungerar för Finest.

  Ha en härlig helg!!!

  Blogg: blogg.gd.se/dambloggen/