Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Told you so.. kategori: melodifestivalen

Ännu ett glapp mellan inläggen, I know, worst blogger ever. Borde få pris för det.

Ingen mello tokig person missade väl finalen i lördags? Hade ju tippat på Robin, tycker personligen att hans låt växer mer och mer för varje gång jag hör låten och poff sa det (tihi) så hade han segrat! Så kul! Vilken resa han har gjort. Han framställer verkligen sig själv som en godhjärtat människa som har båda fötterna på jorden. Han måste nog varit den mest förvånande vinnaren, någonsin. Han kunde inte förstå att han, precis han, hade vunnit!

Så kul som sagt och jag tror faktiskt att vi kommer kunna prestera bra i ESC, hoppas det iaf!

Blir sjukt less på allt tjat om att Yohio var den verkliga vinnaren, att det var honom folket ville skulle vinna.. jo, visst, nu råkade han ha fått flest röster av tittarna, må så vara, men när samtliga röster var sammanslagna så blev det Robin som tog hem segern. Men sånt här står vi alltid ut med, år efter år. Folk verkar aldrig kunna vara glada och nöjda när, i deras ögon, "fel" person vinner något. Svenskar i ett nötskal, aldrig helt nöjda. Alltid finns det något att klaga på. Men varför? Va? Varför ska man hela tiden klaga på saker och ting? Glädj er åt andras lycka istället.

Det finns de som tror att Yohio skulle klara sig bättre i ESC än Robin, kanske skulle det kunna vara så, kanske inte. Nu kommer vi aldrig få reda på det svart på vitt, så varför fortsätta älta om saken? Om nu Robins låt inte tar oss till topp 5, så vad gör väl det? På riktigt.

Jag är i alla fall glad för Robins skull och som sagt så växer låten, mer och mer ju mer jag lyssnar på den!Nu siktar vi mot ESC, heja Robin och heja Sverige!
"Isn't it crazy? Yeah, isn't it crazy? It's all because of You!"

Skapad:
14 March 2013, 22:06
Läst:
2315 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Back on track.. kategori: melodifestivalen

..De senaste dagarna har varit a real pain in the ass, so to speak! Började i lördags, lite lätt, med mensvärk. Sen i söndags, satte det verkligen igång och jag har, på riktigt, aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Ont i magen och illamående.. orkade knappt äta, fick tvinga i mig mat för att få lite näring. Bara låg i sängen och hoppades på att det bara kunde gå över. Fan, vad det är jobbigt med mensvärk.

Idag mår jag mycket bättre. Hade tänkt skriva någon slags sammanfattning om melodifestivalens andra chans, men tror jag skippar det. Eller, ja, kan skriva några rader.

Som vi nog alla vet blev det ju tillslut Anton och Robin som tog sig till final. De var de helt klart värda, bäst bidrag gick nog vidare trots allt. Trots att konkurrensen var stenhård, många bra bidrag var kvar i andra chansen. 

Erik och Tones låt gillar jag fortfarnade, lite klämkäck sådär! Martin Rolinskis låt må mycket väl påminna om Modern Talking, men vad gör väl det? Jag gillar hans låt. "Tell it to be baby, yes or no or maybe. We are falling in and out of love", trallvänlig!

Bäst i programmet vad DannyGina och Jedwards uppträdande på låten Lipstick. Jag gillar Jedward, två charmiga irländare som älskar att underhålla och som de underhåller!

Robins låt kan jag ju säga växer mer och mer och, kära svenska folket, jag hoppas verkligen att han vinner. Hans låt är så jäkla bra! Robin Stjernberg, du ÄR en stjärna!
http://open.spotify.com/track/0apqDPK578iRoiR9VIRA0a


Jag tror att det kan bli en svårtippad final.. Kan bli YOHIO.. kan bli Anton.. Kan mycket väl bli Robin.. Upp till tittarna att avgöra, jag vet som sagt vem jag röstar på i alla fall!

Skapad:
6 March 2013, 08:56
Läst:
2454 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Söt tjej

Liten tjej gillar kylskåpsmagneter.. tihi

Skapad:
2 March 2013, 17:48
Läst:
2552 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Melodifestivalen, deltävling 4 kategori: melodifestivalen

I lördags var det då dags för den allra sista deltävlingen i mello, för iår..

Först ut på scenen var återförenade Army of Lovers. Först tappade jag hakan när jag såg scenkläderna.. sen tappade jag hakan av låten och till sist tappade jag hakan av det faktum att Camilla Henemark mimade sig igenom låten.. Seriöst..! Att artisterna inte spelar live instrument på scenen är ju en sak, shit the same liksom, men då det uppdagas att artister mimar på scenen, herregud säger jag bara! Det är ju bara pinsamt. Ska man delta i melodifestivalen SKA man sjunga live, klarar man inte av det, då har man ingenting där att göra tycker jag. Punkt!

Efter deras omtumlande nummer klev debutanten Lucia Piñera upp på scenen. Bra sångröst. Kommer som vanligt, i skrivandets stund inte ihåg låten, så Spotify får hjälpa mig på traven.. Refrängen svänger, helt ok låt. Men hon stack inte riktigt ut. Eller jo, förresten. Det gjorde hon ju. Det var ju hon som sjöng i en svart klänning med ett stort reflexband runt midjan.. just ja!

Många idol-deltagare har medverkat i årets mello och så även Robin Stjernberg. Killen har så otroligt bra sångröst. Jag gillade hans låt, riktigt mycket! Passar honom som handen i handsken!

Sylvia Vrethammar.. hennes låt kändes som en blek kopia av Eviva Españia och då är ju inte Evivia Españia sådär jättebra.. det säger väl en hel del?

Ralf Gyllenhammar. Klev in till tonerna av Björn Skifs Michelangelo, av någon konstig anledning kändes det som att det inte riktigt passade in.. eller var det bara jag? Hans låt var i alla fall riktigt bra, gillade hans eldflammor på scenen också. Grym sångare med en grymt bra låt! Kul med finalplats!

Behrang Miri tog hjälp på scenen av den här killen som jag inte minns namnet på, Oscar kanske.. Han var med i något.. Idol, talang, x-factor.. ?

Låten då.. tja.. känner igen delar av den.


Kan vara inspirations källa kanske?

Sen var det dags för ännu en debutant, Terese Fredenwall. En tjej som jag inte har en susning om vem det är.. Enda jag vet är att hon var med i ett avsnitt av Så Ska Det Låta för X antal veckor sedan. Och där tyckte jag.. inte riktigt att hon hörde hemma om man säger som så. Nej, jag tyckte inte att hon gjorde låtarna rättvisa. Låten hon deltog med var okej. Gillade musiken.

Sist ut var Ulrik Munther. Som skippat både gubbkepsen och gitarren, vad hände? En ung kille som har så mycket talang. Gillar hans tidigare låtar skarpt och detta var det inte något större fel på, jag gillade det jag hörde! Han tog sig ju som bekant till finalen, vilket jag tycker var riktigt kul!

Nu är det bara andra chansen kvar och sen finaldags. Spännande! Förra året kände man direkt när Loreen sjöng sin låt att den var en vinnarlåt, men i år är det lite svårare. Men, jag tror att YOHIO kommer att vinna hela kalaset! Tror det blir han som får representera Sverige, för vilken låt. Den växer mer och mer för varje gång man hör den. Faktiskt! Så, där var det sagt..

Skapad:
25 February 2013, 15:20
Läst:
2740 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Melodifestivalen, deltävling 3 kategori: melodifestivalen

Något efter, jag vet.. men har de senaste dagarna inte haft tillräcklig ork eller lust för den delen heller att blogga. Har jag nästan aldrig längre, om jag ska vara helt ärlig. Ingen energi liksom.. ni får ta mig som jag är helt enkelt. Kanske, en dag, kommer jag in i värsta bloggruset. Vem vet? Tills dess tycker jag att ni tar och följer mig på twitter, där händer det liiiite mer. Där är det mer action så att säga, höhö!

Dags att komma till skott.. i lördags var det som sagt deltävling 3 av mello, satt som vanligt fastklistrad framför TV:n och tittade.

Gamla Idol-Eddie var först ut och var väl, okej. Ingen superbra låt och sångrösten kan man ju alltid förbättra. Enda roliga med hans framtädande var att han hade råkat glömma gylfen öppen, tihi! Eller så kanske han glömde den med flit? Han var ju för övrigt förhandstippad att ta sig direkt till final, men icke sa nicke. Han kom väl inte ens till andra chansen? Oops!

Sen var det någon Elin Petersson, aldrig sett, aldrig hört förut. I skrivandets stund minns jag inte hennes låt heller, så den kan ju inte varit något höjdare direkt heller?

Sen kom dom, gubbarna. Ravaillacz, stavade jag rätt nu?! Vem kom på det namnet till att börja med? Första tanken man hade, nu pensionärerna glada i alla fall, gubbfest, gubbfest hela dan! Men vilken gubbfest! "Här har ni nu en schlager, en riktig jävla schlager!" Jag vet inte hur det är med er, men fan. Jag diggade det. Låten svänger! Blev liten twitterstorm om att de tog sig till finalen, men vad fan. Kul för Körberg och co! Och det måste ju varit fler som diggade låten!

Amanda Fondell, ännu en f.d. Idol-deltagare. Otroligt bra sångröst har hon. Även hon var förhandstippad, men den gubben gick inte heller. Hon åkte också ut. Låten var faktiskt inte jättebra. Hon har gjort bättre!

Martin Rolinskis låt hade sköna Modern Talking vibbar om sig, men vad gör väl det? Snygg kille, med en bra sångröst och väldigt bra låt. Nu hoppas jag att han får en andra chans och kan ta sig till finalen sedan!

Efter Rolinski var det dags för Snälla, snälla, snälla-Carolina af Ugglas. Hon har en sångröst som ingen annan har. Hon kan sjunga, men gud, vad var det för låt? Ja, alltså på riktigt. Minns den inte. Alls. Enda jag har i huvudet är "snälla, snälla, snälla. Jag ber dig snälla, snälla, snälla"

State of Drama, aldrig heller sett eller hört de tidigare, men vilka killar. Väldigt bra låt och ja, de var helt klart värda den där finalplatsen!

Sist ut var Janet Leon, som ju var med i Made in Sweden m. Laila, Anders och Andreas. Förbannat bra sångröst och låten var det inget större fel på heller, men den där dräkten? Nja, den skulle jag nog skippat om jag var i hennes skor..

Danny och Gina gjorde ett mkt bra jobb, de blir verkligen bättre och bättre. Kanske för att manusförfattaren börjar bli bättre och bättre. Det bästa är och kommer alltid att vara Gina i greenroom, där har vi humor på höööög nivå! Älskart!

Snart är det lördag igen och deltävning 4. Så här på förhand tror jag på Ulrik Munther, han är så otroligt begåvad och duktig!
Army of Lovers gör ju comeback dessutom, det kan ju bli spännande! Det är bara en sak jag undrar.. har Camilla kunnit förlåta Bard och Barda för allt gammalt groll? Har hört att de varit med i olika radiointervjuer senaste tiden ang. mello, men har inte hört någon som frågat om det som en gång varit, varför? Är inte folk nyfikna? Visst, man ska inte blicka bakåt, men ändå. Vill ju på något sätt, en gång för alla, höra vad det var som gjorde att Camilla kände att hon ville göra det här igen med Bard och Barda. Vad det var som gjorde att hon kunde förlåta. Att de kunde förlåta varandra och bli vänner igen. Det är fint i alla fall. Att man kan vända blad och förlåta. Forgivness is the greatest gift of all!

Skapad:
21 February 2013, 15:09
Läst:
2817 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.