hipp hipp hurra kategori: Sommarblogg

 

Grattis kära kronprinsessa:-)

Idag är det väl en bra idé att äta prinsesstårta!

Njut av sommaren/With Love Lili

Skapad:
14 July 2012, 10:00
Läst:
1705 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Den snabbaste och säkraste vägen till framgång och succé!

Den snabbaste vägen till framgång och succé! Visst låter det härligt! Man vill ju gärna ha en gräddfil in dit. Att det ska gå snabbt. Framförallt om man just nu lever i ett läge där man inte känner framgången hos sig - NU, eller historiskt! KÄNNER är ledordet i den här bloggen. För det är nämligen DET allt handlar om. Hur vi KÄNNER. Du som följt mig ett tag, vet att jag jobbar med att förmedla verktyg till insikter som kan leda till personlig utveckling, där jag lägger till vetskapen om attraktionslagen i kombination med övningar och tankesätt från mer vanliga dicipliner, som NLP, KBT etc. För att få en tredimensionell utveckling. För utan insikten om hur energierna jobbar med oss eller MOT oss, beroende på hur VI jobbar med dem, har vi bara halva sannigen. Halva verktyget. Eller rättare sagt. Vi får verktygen genom de klassiska beteendevetenskapliga diciplinerna, men vi får inte hela sanningen i HUR vi ska använda dem, om vi inte även har med oss energiperspektivet.

TÄNK om du bara visste, vad du skulle kunna förändra ditt liv till det du VILL att det ska vara, om du bara lärde dig hur attraktionslagen fungerade. Och att du TRODDE på att den faktiskt existerar. Jag har hållit på i 30 år drygt på att lära mig om HUR den funkar och det är faktiskt först NU på senare år, som jag börjar få en hel bild av det, vilket gör att min aktiva tillämpning av den ökar för varje dag. För jag jobbar dagligen med att fördjupamin kunskap om den, för jag VILL skapa MITT bästa liv och jag VET att jag KAN göra det! Vilket också dagligen nu ger mig mer och mer bevis på att jag använder den rätt - allt oftare. Jag skrev min bok Jag blir vad jag tänker, för att jag tyckte att det inte fanns någon bok på marknaden som på ett ENKELT och totalt sätt lär ut hur attraktionslagen fungerar, eftersom jag läst det mesta som går att läsa i ämnet de senaste 30 åren, och ändå inte till 100% förstod essansen av det viktigaste förrän långt senare. Det som jag förstår NU. Det som verkligen GER de förändrade resultaten.

Det är därför jag också coachar, för att lära ut detta och får folk att förstå detta i hela sitt system. Det är därför jag också föreläser och leder förändringsprocesser för företag, för att få dem att förstå orsak och verkan. Så att DE också kan skapa den framgång de vill ha.

När vi har det utmanande, 

  • vill vi gärna ofta och mycket hävda vår rätt att fokusera på det som är utmaningen. 
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att älta om det med oss själva och alla vi möter. 
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att må dåligt pga utmaningen vi lever med. 
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att tycka synd om oss själva pga det tuffa vi går igenom. 
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att känna oss deppiga pga vårt ogillade tilstånd.
  •  Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att känna oss utsatta pga vårt oönskade tillstånd. 
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att vi inte kan förväntas att känna något annat än negativa känslor, i vår svåra situation. 

JA; självklart har vi alla rätt till detta. MEN, INGET av det GAGNAR oss! Om vi envisas med att vara i KÄNSLAN av att det är utmanande, svårt, hårt, orättvist, omöjligt, frustrerande osv, så binder vi bara fast oss i just det. Genom att hålla oss i denna känsla, spikar vi fast oss själva i det ogillade läget för INGET annat KAN komma till oss, när vi har vårt fulla fokus - känslomässigt, på det vi iNTE vill ha!!! Vi drar till oss mer av det vi tänker på och vi drar framförallt till oss mer av det som vi KÄNNER!! That´s a FACT!! OAVSETT vad vi tycker om den saken!!

Tänk dig att allt positivt som du egentligen skulle vilja se i ditt liv, ligger på 107, MHz. För att nå det behöver även DU sända på samma frekvens. Du behöver göra det som gör det MÖJLIGT för dig att ligga och sända och ta emot på samma MHz. 

Tänk att allt det här som du INTE vill ha, som du ÄR i just nu, ligger och sänder på 98,2 MHz och genom att fastna i känslan av att bara hela tiden konstatera allt det du avskyr med allt som ligger och sänder på den frekvensen, så håller även DU dig kvar där och kommer därför inte upp till den frekvensen som sänder det du VILL höra, för det är helt olika frekvenser - och de hittar inte varandra!. Det är som om du egentligen skulle vilja lyssna på lugna favoriter men bara ger dig själv tillgång till den radiokanalen som sänder death metal.... Om du envisas med att hela tiden ratta in den frekensen där den radiokanalen ligger och sänder, så är det det enda du kommer att få höra OM du inte byter frekvens! Men ingen annan kan byta frekvens ÅT dig! Det är ett jobb som vi alla måste göra själva! Och det är ett val i måste göra igen och igen och igen, för det är en färskvara. Precis som träning, sömn och tandborstning!

Vårt viktigaste jobb är att skapa en god känsla i magen TROTS att vi lever i en utmaning! För det är känslan av flow, känslan av att vi har en massa redan i vårt liv att känna uppskattning för, känslan av glädje i det lilla och det stora, den positiva känslan som kommer när vi medvetet jobbar på att fokusera på det som ger oss känslan av harmoni, det är de känslorna som gör att vi KAN byta frekvens. Vi KAN självsuggerera oss till glädje och harmoni, på samma sätt som vi kan självsuggerera oss till att känna oss deppiga och skapa känslan av ett riktigt skit-tillstånd. De flesta säger, många gånger lite surt och anklagande, - ja men det är faktiskt OMÖJLIGT att skapa en positiv känsla när man mår skit! Det är ju väääldigt lätt att säga att det går, men det är faktiskt omöjligt! Skulle det vara så enkelt som du påstår, skulle ju ALLA redan göra det!! 

JA, ALLA skulle verkligen göra det om de bara VISSTE hur det fungerar! Och, jag säger inte att det är LÄTT - men jag säger att det är NÖDVÄNDIGT!!!! Vi kan skylla på hur svårt det är till fan kommer och hämtar hem oss, ursäkta uttrycket, men vi har INGET, jag upprepar I-N-G-E-T att vinna på att tänka så, för det knyter oss bara hårdare till vårt ogillade läge! Oavsett hur synd det är om oss för det skitläge vi befinner oss i. Attraktionslagen är INTE värderande. Den bara svarar på energin vi sänder - och matchar den.

SÅ, den snabbaste och säkraste vägen till den framgång som du vill se i DITT liv, är att hela tiden jobba medvetet på att hålla dig i så hög, positiv energi som möjligt den största delen av dina dagar. Att fokusera på att vara i flow och bjuda in flow. Att med härlig, livsgivande iver bejaka det du vill bjuda in, det du vill se i ditt liv och sluta att fokusera på det som INTE funkar som du INTE vill ha, som du INTE har osv. Det är bara DU som kan göra jobbet, och om du tar uppgiften på allvar, kan du - fortare än du anar, skapa den framgång du vill se inom vilket område du än väljer. 

Och hur du vet om du gör det rätt eller inte, det ser du på resultaten du får! Drar du till dig en massa skit, fokuserar du med all säkerhet på det som gör att du drar till dig det. Konstarerar du att du ha flow, ja du gör du rätt! SÅ, nu är valet ditt. Vad är det du vill skapa i ditt liv härifrån och framåt, - FLOW eller MOTSTÅND? Jag hoppas du förstår att det är DITT val, hur mycket du själv vill kicka in och GÖRA som avgör vad det blir! 

Lycka till/With Love LiliJag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare - med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.


Skapad:
14 April 2014, 10:54
Läst:
574 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

ibland behöver man hjälp... kategori: Livsinspiration

Hur har du det i livet tycker du? Har du det härligt? Går från klarhet till klarhet. Allt flyter. FLOW är ditt älsklingsord - för att det stämmer så bra med det du mestadels upplever, - eller ligger det en bit, eller till och med kanske långt ifrån sanningen? Många gånger går vi bara omkring och "harvar" i detta. Nöjer oss med halvmesyrer, eller till och med riktiga skitsituationer, som hänger i, - år efter år! Tänker att det är en utmaning vi måste klara ut på egen hand. Tänker kanske inte ens att det är en övergående utmaning, - utan snarare en statisk verklighet...

Många som t ex tränar, är smarta nog att om de vill få förbättrade resultat med träningen, går de till en PT, som hjälper dem att göra ngt mer än de gjort innan, oftast också på ett sätt som de inte gjort det på innan, för att få vässade resultat!! 

Ngn som vill börja handla med aktier, lär sig om det. Den som vill lära sig ett nytt språk, tar språkkurser. Vill man lära sig dansa, - tar man danskurser, och kan man dansa men vill i ännu bättre - tar man dansklasser... Allt detta är supervanligt!

Men de flesta som sitter fast tankemässigt - känslomässigt - och i en oönskad situation - tar sig väldigt sällan en funderare på om de inte skulle behöva bolla sitt sätt som de hittills agerat - tänkt - och känt på, med ngn som kan ge dem ett nytt perspektiv... DÄR - iom detta område, ska man bara veta helt plötsligt - ur samma hjärna som tänkte igår, som inte förändrat ngt, sen igår utan snarare bara upprepat samma otillfredsstälese sen igår, - att plötsligt spontant börja fungera annorlunda och ge önskade resultat plötsligt... utan att tillföra varken en ny insikt,  läsa några förkovrande böcker, lyssna på några förkovrande föreläsningar eller tillföra sig NGT annat än man hittills tillfört sig... Här känns det som att många - har lite otur när de tänker!!

Tänk om fler resonerade så, att lägga pengarna emellanåt på att köpa några mentala-PT timmar istället för att köpa ett par nya jeans, eller skor, för att skruva på perspektivet oh kunna förändra det som de ite är nöjda med, istället för att fortsatt gå omkring och vara missnöjda - fast nu i nya jeans!! ... Eller om de inte behöver välja, - göra både och!! 

De flesta inser ännu inte vidden av att ha en mental-PT, vad de har att vinna på att ta hjälp med att komma till en ny nivå, som definitivt kommer att få deras liv att höjas både i kvalitet och resultat. Det är ju det vi behöver göra om vi vill vässa resultaten vi får, och vässa livet vi lever. Vi behöver lyfta oss själva till en ny tanke, känslo- och handlingsnivå för att KUNNA få några andra resultat än dem vi hittills fått... Summera förra veckan lite snabbt i huvudet, hur mycket har du bara "hanterat" och hur mycket har du medvetet skapat som kommer ge dig eller redan gett dig de resultat du vill ha? Nu har du en ny chans!!!Skapa en vecka full av medvetna val, fokus på det du är tacksam för och gärna vill bjuda in mer av. Tanke och känsloboosta dig med positiva tankegångar under hela veckan och var medveten om hur du känner dig när du vaknar nästa måndag. Känner du ngn skillnad från en vanlig måndag? Och hur har veckan varit?? Märker du att du har en utmaning med att styra tankarna åt det positiva hållet, gör som många andra! Boka tid hos mig och få nya framgångsperspektiv, avgörande insikter och kraftfulla verktyg! 

Go 4 it! With love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare - med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.


 

Skapad:
31 March 2014, 17:43
Läst:
1709 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Hur jobbar din inre Dj?

Vilken är din absoluta favoritcd. Som du sätter på oftast. Som känns klockren och hemtam att ta fram i de flesta sammanhang. Som du oftast sätter på utan att ens registrera ATT du sätter på den... Vad pratar du om nu, kanske du tänker?!

Jag pratar om din favoritskiva som du oftast och med lätthet sätter på inne i ditt eget huvud!

Vilka är spåren på denna cd? Vad säger du mest till dig själv? Vilka känsloscenarion spelar den upp fortast och lättast? Vilka talböcker kommer på lättast?? 

Och din inre bio, vad visar den mest? 

Oerhört nyttiga frågor att ställa sig själv då och då - för att bli medveten om vad det är vi sätter på på bion och cd spelaren - , en härlig positiv film med lyckligt slut, en favoritskiva med bara bra feelgoodlåtar, eller är det en riktig skitskiva med låtar som gör dig förbannad eller ledsen, ett sorgligt drama - eller kanske en riktig skräckis!?

Det som är vår viktigaste uppgift när det gäller vår favvoskiva och favvofilm, är att BLI MEDVETNA om vad det är vi sysslar med. Om du tror att det är ofarligt att spela fel skiva eller film upprepat - så tror du FEL! Det blir en gedigen tanke- och känsloprogrammerare, som inte gagnar dig! Som ALDRIG kommer att gagna dig! Har du koll på vad det är för bilder och tankar du laddar dig själv med mest? Jag ställer frågan ur ett annat perspektiv, - gillar du resultaten du ser i ditt liv? I de frågor där svaret är nej, - spelar du fel skivor. Där du är nöjd, - där spelar du ngt helt annat. Gör en inventering bland filmer och cd:ar. Det har du ALLT att vinna på att göra!!!

 

 

With Love/LiliJag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare - med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Skapad:
17 March 2014, 20:15
Läst:
3868 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Befinner DU dig i farozonen?

Idag kommer bloggen in som en kvällsblogg, för dagen har varit späckad med coachningar. Med att coacha andra, eller som jag brukar säga det, att jag jobbar som mental PT, gör att det föds mycket reflektion även i mig. Jag lär mig ständigt saker genom att hjälpa människor vilket gör att även jag växer. Förutom att växa genom dessa möten, gör jag också medvetna insatser daglige i att jobba med mitt personliga växande och att hela tiden jobba på att förbättra min personliga ledarskap. Men så har det absolut inte alltid varit. Det kom i och med att jag blev medveten om att det bara är JAG som kan förändra ett ogillat läge i mitt liv... oavsett om det är någon annan som står som avsändare eller inte!

Många tror att bara vi slutar skolan, så upphör kravet på oss gällande förkovring - i alla fall gällande det personliga växandet. Ja, vissa har kanske gått ett antal utbildningar som jobbet "tvingat dem" att gå, men för övrigt så tror en stor del att det räcker med det "spontana lärande" som livet bjuder i olika fason och storlek när det kommer till att växa som människa. Jag tycker skolan visar rätt tydligt trenden för hur fort vi förväntas klara av att lära oss ny kunskap. Ett år per klass. Det finns vissa ungar som fått gå om en eller flera klasser för att de varit frånvarande på ett eller annat sätt, men normen är ändå - ett år per klass. Sedan ska man lärt sig så pass mycket av det som krävs för att man ska kunna avancera till nästa klass.

Gällande det personliga växandet, den personliga utvecklingen, självbilden, självförtroendet, våra attityder, att hålla koll på vilken energi vi sänder, ha koll på hur vi kommunicerar, vårt tonfall när vi gör det, och ha koll på vikten av orden vi låter passera våra läppar. Där är det många som fortfarande "går i lågstadiet", fast de passerat både 30-40-50-60 och 70 år....

Jag är lite fashinerad över det faktum att det fortfarande är väldigt få som insett vad de har att vinna på att växa som människor. Vad händer tror du, om du är inte helt nöjd med alla delar av ditt liv, verkar dra till dig samma skit i olika kostym, om och om igen, men inte gör något för att lära dig om vad det är DU sår som ger det du får att skörda. Ja det som händer är att du fortsätter att göra det, eftersom du inte lär dig något nytt - som kan ge något nytt... de flesta vill HA en förändring som jag inte ofta nog kan nämna - men inte lika många vill GÖRA den själva... och DET mina damer och herrar - ger resultat.... Oönskade såna!

Så min fråga denna måndagskväll:, - ligger DU i farozonen för att tillhöra den skara jag just nämnt? Vad gör DU A-K-T-I-V-T för att förkovra dig i ditt personliga ledarskap - dagligen? vad gör du i veckan, månaden, om året? Vad är din actionplan? Vad vill du dra till dig mer av? Är det något i ditt sätt att handla - tänka - känna hittills som kommer ge dig just det? Om ja, - kanon!! Fortsätt med det du gör:-) Om inte, - varför gör du inte allt i din makt för att kunna komma dit??? Vad är det DU mest tycker att du har rätt att "skylla på" varför inte just DU kan GÖRA en förändring - som skule kunna ge dig resultaten du önskar? 

Värt att fundera över! Lycka till med att ta tag och kicka in i ditt eget liv. Det är aldrig försent! Jo, förrästen, om du är död! Men då är det för sent för att göra ngt åt det.... har du verkligen tid att vänta?

With Love/Lili


Jag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare - med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Skapad:
10 March 2014, 18:28
Läst:
5348 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vad är din dagliga sanning du matar dig själv med?

Häääärliga måndag! Nu tar vi nya tag!! Det älskar jag visserligen med alla dagar, men i synerhet i början av en ny vecka. Att man kan ta nya tag. Göra om och göra rätt! 

Idag vill jag beysa din "sanning" Den som skapar det du ser omkring dig. Den som ligger till grund för hur du resonerar och hur du reagerar på det som händer. Och framförallt den som antingen hindrar dig, - eller hjälper dig framåt.

Vi skapar alla vår egen sanning. Den sanning som vi förhåller oss till när vi gör våra val. Den sanning som DU lever efter är bara din och det finns ingen annan i världen som ser "verkligheten" ur DITT perspektiv. De kan dela dina åsikter kanske, men aldrig helt dina känslor till dem... En viktig parameter som vi ofta glömmer!

Tillbaka till sanningen. VAD är sanningen? Saningen finns inte - om man tänker på den som EN RIKTIG SANNING. Sanningen finns däremot - för oss alla, i vår egen tolkning. Efter våra referenser (vad vi tidigare upplevt) och preferenser (vad vi tycker om) DIN sanning, skapar DITT liv, därför är det otroligt viktigt att ta reda på vilken sanning man egentligen har, för att veta vad vi har att förhålla oss till - som vi sedan agerar utifrån.

En sanning för någon kan vara, - jag är för dum för att bli framgångsrik, en annan kan vara, - jag kan verkligen ingenting om datorer. En tredje - jag är för ful för att få en partner, eller jag är för tjock för att vara fin... Detta är några valda sanningar, som inte är helt ovanliga. De som har dessa sanningar, förhåller sig till dem och låter dem begränsa deras liv oerhört, genom att leva efter dem SOM en sanning, och dessutom kanske med känslan och tanken att det är en verklighet som inte går att förändra... Tänk efter en stund på konsekvenserna som dessa sanningar med all säkerhet skapar i deras liv.

SÅ, min fråga nu är, - vilka valda sanningar har du som begränsar DIG?

Tänk efter - och fundera på vad du har att vinna på att fortsätta ha dem som en sanning att leva ditt liv efter och vad du har att vinna på att välja en ny sanning framåt...

Lev varje minut med positiv passion - och det blir din magnet.

Lycka till/ With Love Lili

 

Jag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare - med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Skapad:
3 March 2014, 12:38
Läst:
7046 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jag stoppar mig själv, - Vad kan jag göra åt det? kategori: förändringsarbete

Härliga måndag, här är vi nu igen! Haft lite fullt idag, där av en eftermiddagsblogg. Jag gav en utmaning på fb i fredags som jag hade några som hakade på. Jag skrev:

En fredagskaramell att suga på, - om du skulle förändra EN sak i ditt liv som inte ger dig de resultat du vill ha, vad skulle det kunna vara? Ta helgen på dig och fundera på vad som skulle kunna ge en markant positiv förändring i ditt liv om det var på ett annat sätt. Låt inte ditt gamla sätt att tänka regera din framtid om du inte är nöjd med det du skapat hittills! Gör ngt annat, som kan ge ngt annat!

I dagens blogg vill jag ta upp en av dem som skrev till mig, läs nedan: 

"Jag är lite av en framgångsfobiker och en kung i motgångar. Jag blir inte mer än medelmåttig för jag stoppar mig själv. När det går dåligt kämpar jag som sjutton och tar mig ur knipan, men när det går bra så lyckas jag på något vis förstöra mina framgångar, eller frysa så att de inte går vidare. Både professionellt och det privata planet. Målen nås inte, men inget går åt skogen. Detta trots mycket visualiseringsarbete, hyfsat god disciplin och stark uthållighet."

Den här personen inser alltså att hen skulle få en enorm förändring i sitt liv om hen började fokuserar på att tillåta sig själv att nå framgång, istället för att bara upprepat hålla sig fast vid att kämpa i motgång.

Så här ser jag på den här frågan som definitivt är både ganska vanlig och komplex. Vi är trygghetstörstande vi människor, och vi håller fast vid våra präglingar, just av den anledningen. För då vet vi vad vi har, men vi vet ju aldrig vad vi får, vilket inte känns särskilt bra om man vill ha koll. Man känner sig dessutom "duktig" när man kämpar, jobbar i underläge men ändå löser det som gnisslar. Och att känna sig duktig, - ger en bra känsla i magen. ÄVEN om det betyder att man låser fast sig i ett ogillat läge. Behovet av att få den goda känslan är dessvärre ofta inte särskillt långsiktig, utan handlar snarare om att göra det som känns bra NU, utan att tänka på vad det ger för konsekvenser på sikt. Sånt som vi får vanliga och klockrena bevis på när vi t ex, mular i oss en chokladkaka fast vi vill gå ned i vikt.... Stundens njutning - ställd emot, - resultatet  i ett längre perspektiv. Många gånger är den stundens njutning som vinner, - vår insikt till trots. VANAN av att ge efter för vår sabotör, ska man inte underskatta kraften i!

Uppenbarligen är du både trygg, rutinerad och van med att jobba i underläge och lika uppenbarligen i mina ögon, har du en mall du går efter i ditt förfaringssätt. Kanske inte en medveten sådan, men dock en mall som du jobbar efter för att lösa dina "låsta lägen". Men sen kommer du inte längre, för du börjar att förstöra framfarten för dig själv. Jag känner väl igen förfaringssättet, både från klienter och från mina egna erfarenheter. Som framgångsförstörare har man sitt fokus i krisen, inte i tillväxten, eftersom krisen känner man igen. I krisen är man trygg. I krisen förväntas du inte behöva förändra hela ditt jag, ditt förfaringssätt, ditt agerande eller dina känslor. I krisen kavlar du upp armarna och jobbar efter de mallar du är trygg med i krishanteringsfrågan. Du är VAN vid att agera som du brukar.

I krisen ÄR du ngn som du lätt kan identifiera dig med. Du visar både dig själv och andra att du är kapabel när du krishanterar. Men TÄNK, om du skulle göra ngt utanför din comfortzone och bygga något istället för att LAGA något. VEM ÄR DU DÅ?? Och TÄNK om du inte lyckas?! Eller ännu värre, - tänk om du gör det?! Vem är du då? Vad gör du då? Håller du verkligen måttet? TROR DU SJÄLV PÅ att du håller måttet?? Och hur ska du GÖRA annorlunda, än du hittills gjort?! Och vem behöver du vara? Du kanske blir beskräftad som ngn att hålla i när åskan går när du är "krishanteraren" Men tänk om ingen vill bekräfta dig om det går bra för dig?! Och bekräftelse är ju så viktigt! Tänk om du blir en nagel i ögonen på någon närstående?! Tänk om det skulle vara så att du har något förhållande runt dig, som du tror inte skulle stå pall för att DU tar täten och skapar ngt nytt, oväntat och framgångsrikt. Kanske du har ngn runt dig som känner sig trygg med att ha dig, - just precis DÄR DU ÄR, och därför gör allt för att inspirera dig att hålla dig kvar precis DÄR...

Det är lätt att identifiera sig med vad man gör. Och har man blivit en liten jäkel på att krishantera, - då ÄR man en krishanterare. Man ser sig som en. Identifierar sig med att vara en. Man utger sig ofta för att vara en. Man tänker som en. Känner som en. Fokuserar som en. Letar efter saker att krishantera. Utgår ifrån och förväntar sig även ofta att man snart är nära något att krishantera. Det är lätt att ha sitt största fokus ställt på krishantering – om man övat tillräckligt länge, och verkligen utvecklat sina skills genom att upprepat ha sitt fokus på att krishantera. Med tiden har man blivit i hela sitt väsen – Krishanteraren!

Om jag nu tar på mig mina LOA glasögon (*LOA – lagen om attraktionskraften) och konstaterar, att attraktionslagen fungerar så att lika – attraherar – lika. Att vi får mer av det vi har det mesta av vårt tanke- och känslofokus på. Fokuserar vi på kris – får vi kris.

Om jag också lägger till den känslomässiga biten av att vara trygg i det man gör = ger en bra känsla, och ställer den mot att inte vara trygg i det man kanske någonstans ändå inser att man ”borde” göra = känsla av frustration över att man gör fel i det man gör, oro över att man ska göra fel i det nya, frustration över att man inte ens vet vad man behöver justera för att få ett annat resultat = dålig känsla. Då stannar man hellre i den bra känslan man får av att göra det man inte egentligen vill vara kvar i, för den bra känslan kommer av att vi är trygga i att göra det som vi gjort så länge att det blivit en del av oss. Och vi vill ju må bra...

För att skapa framgång, istället för att ständigt upprepa  krisen, behöver du fokusera om. Du behöver bli medveten om vad det är i dina dagliga tankar, känslor, handlingar och människor som håller dig kvar i ditt gamla beteende. Och du behöver byta dem mot något som KAN ge dig nya resultat. Om du istället för att försöka förstå vad det är för något i dig som gör att du straffar dig själv när det börjar andas framgång, istället bestämmer dig för att fr.o.m. NU, tar DU kommando över dina känslor som triggar in och stjälper dig. Och bestämmer dig för att ÖVA in ett nytt beteende, då kommer du helt klart fortare framåt.  

Bestäm dig för att fokusera på TILL energin istället för på FRÅN energin. Istället för att SLUTA fokusera på krisen, BÖRJA fokusera på vad du VILL och vart du VILL komma istället. Eftersom lika – attraherar – lika! Precis som du har skapat dig själv din kriskavaj, kan du omskapa dig själv och skapa en framgångskavaj istället, som kommer att vara så mycket lättare att bära.Bestäm dig för vart du vill vara på väg, inte på vad du vill komma ifrån. 

Hoppas du nu i alla fall fått en idé om hur du kan börja se ditt inövade krishanteringsmönster på ett nytt sätt, som ger dig kraft att ta några nya steg som kan leda till att skapa ngt nytt – önskat.

Och jag hoppas också att alla ni som följt med i resonemanget – också kunnat på ett eller annat sätt, identifiera er med problematiken jag tagit upp i dagens blogg.

Jag jobbar som mental PT, föreläsare och förändringsledare och vill du ha min hjälp att sortera bort det som inte ger dig önskade resultat, och byta ut det mot att lära dig skapa tankar som gör det, maila mig på lili@liliost.se

Lycka till/With Love Lili

 

 

Skapad:
24 February 2014, 17:30
Läst:
9262 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Om du visste vad det kostar att skylla ifrån sig kategori: Viktiga refektioner

Handen på hjärtat, - hur intresserad är du av att SJÄLV utföra förändringarna du behöver göra om du har något som inte är som du vill i ditt liv??

Det här är en så intressant för att inte tala om A-V-G-Ö-R-A-N-D-E fråga att ställa sig själv, gällande allt faktiskt! Otroligt ofta, FÖR ofta faktiskt, stöter jag på personer som har en miljon anledningar varför de inte kan ta tag i det som suger i deras liv. Den vanligaste orsaken brukar vara att de inte orkar, eller inte har tid. - Jag mår så dåligt och har så mycket just nu att jag inte orkar ta tag i att förändra saker.... Vilket i själva verket betyder att de orkar och har tid att göra de saker som är en avgörande anledning till att de sitter där de sitter, men de har inte tid och ork, att göra ngt annat, som kommer ta lika lång tid, men ger ett annat resultat. Och framförallt som KOMMER TA DEM UR DET SKITLÄGE SOM GÖR ATT DE MÅR DÅLIGT!!!!

Otroligt många VÄLJER t ex att titta på tv, istället för att - om man inte kan koncentrera sig nog för att läsa, faktiskt kan hitta hur många inspirationsföredrag som helst på youtube - GRATIS, att lyssna på, för att byta fokus, få insikter som kan hjälpa en att tänka lite annorlunda och hitta nya vägar ut. 

Jag upplever alltför ofta att folk faktiskt inte VILL förändra det som suger i deras liv, för de har inte lust att GÖRA arbetet själva, utan tycker att det är bättre, lättare och framförallt mindre jobbigt att skylla skulden på någon eller något utanför sig själva, så DE slipper ta ansvar!!! Om de bara visste vad dyrt det blir! Att lägga ansvaret för resultaten man får i sitt liv i någon annans händer.

Detta faktum gör mig så frustrerad, så förtvivlad och framförallt så TRÖTT, för jag ser ju vad dessa människor skulle kunna påverka i sina liv, och det dessutom rätt fort genom att själva kicka in, ta ansvar och GÖRA något annat än de hittills gjort. Vi är så förbaskat rädda för att 

1) göra något nytt som vi inte är trygga med, som vi dessutom måste anstränga oss att göra  

2) ta på oss ansvaret för våra egna resultat

Var befinner du dig, med handen på hjärtat? Vad skyller du på, för att inte ta tag i de saker där du hittills inte gillat resultaten du fått/får? Vad skyller du på för att inte GÖRA det som behövs göras för att du ska kunna få det som du vill ha det?? Vet du ens vad du vill ha, eller har du bara en himla bra koll på vad du INTE vill ha???!!

Du har allt att vinna på att sluta skylla på omständigheter eller andra för att inte ta tag i det som suger och du har allt att vinna på att sluta sanktionera för dig själv att eftersom du har det så jobbigt, så är det fullt legitimt att inte behöva göra NÅGOT själv, som kan förbättra din situation.... Den enda som har allt att förlora på att sanktionera det beteendet är DU, för det är nämligen DU som blir kvar i skiten - ingen annan!!! Hur synd det nu än är om dig! Det låter krasst och kallt kan man tycka, men det är dessvärre KALLA FAKTA. Den enda som har ALLT att förlora på att inte kicka in i sitt eget liv och göra det som behövs för att ta sig från sitt oönskade läge - är DU.

Vi blir det vi tänker, vi får det vi fokuserar på och vi är ett resultat av den energi - eller brist på energivi lägger in i våra egna liv! SÅ, vad tänker DU göra åt de saker som hittills inte lirar i ditt liv?! Tänker du sätta på dig offerkoftan och STANNA där, eller tänker du GÖRA något åt det som kan ta dig därifrån?? Det är ett val du behöver göra, och det är bara DU som kan göra det valet! Mitt råd till dig är, - Vänta inte för länge!

Lycka till! 

With love/Lili

 

Jag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare - med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

Skapad:
17 February 2014, 10:00
Läst:
11504 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Energi check kategori: Livsinspiration

Godmorgon och välkommen till en ny (underbar) vecka! Underbar har jag skrivit inom parentes, för att det beror väldigt mycket på dig OM den blir underbar - eller inte! Självklart styr vi inte allt som händer omkring oss, eftersom allt inte är VÅRT skapande. Men i våra egna liv står vi för det mesta av det vi har omkring oss och ALLT av det vi själva står som ansvariga för.

Ibland kan det kännas tungt och övermäktigt kanske av tanken om att vi själva är ansvariga för vad vi sår i våra liv, men om man skruvar lite på det hela, så kan man istället se det som, att om det nu är JAG som skapar det jag ser i mitt liv, då är det också JAG som har makten att skapa ngt jag VILL ha! Ser du möjligheterna som just dök upp?!

En av de saker vi bör ha järnkoll på för att säkerställa att vi sår så mycket aktivt medveten god energi - som kan dra till sig energi som liknar - som vi bara kan, är att ha koll på vad vi sänder för energi omkring oss. God energi - är ett medvetet VAL vi behöver göra, och för att göra medvetna val, behöver vi VARA medvetna! SÅ, tänk igenom detta:

Hur mycket medvetandegör du små och stora positiva saker som du kan glädjas åt per dag?

Hur ofta ler du mot dem du möter per dag?

Hur många hälsar du på som du inte känner?

HUR hälsar du på dem du känner?

HUR svarar du i telefon?

HUR bemöter du dina arbetskollegor, kunder, vänner och familj? Neutralt och korrekt  - eller med positiv härlighet?

Hur ofta per dag VÄLJER du att medvetet aktivt SÅ god energi runt dig, och hur ofta bryr du dig inte, utan bara ÄR??

Neutralt, korrekt, är just det - neutralt, och det föder INGEN god energi - som kan attrahera - god energi, det attraherar inte mer än det är - alltså neutralt och energilöst. Är det verkligen det du vill dra till dig mer av? ENERGI - LÖST??

För att få härlighet - behöver vi också GE härlighet! Och härlighet känns bra i magen, och DET skapar god energi - som kan attrahera mer in i ditt liv som har och ger god energi.

Känslan i magen är den viktigaste att vi har koll på, eftersom det är DEN som utan undantag är det som blir den sändande magneten - som attraherar lika. Ett av de många sätt som du kan säkerställa att den hela tiden är aktiv med "rätt" typ av känsla, är att själv se till att den håller sig positiv, genom hur du själv väljer att fokusera och agera.

SÅ, vad tänker du välja för dig själv denna veckan. Vilken magnet tänker du vara? Vad tänker du själv satsa för att vinna?Valet är som vanligt - alltid ditt, och det är även resultaten.

Lycka till! With Love/Lili

Skapad:
10 February 2014, 10:00
Läst:
13172 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.