hipp hipp hurra kategori: Sommarblogg

 

Grattis kära kronprinsessa:-)

Idag är det väl en bra idé att äta prinsesstårta!

Njut av sommaren/With Love Lili

Skapad:
14 July 2012, 10:00
Läst:
1713 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Motivation - avgörande för att få önskade resultat kategori: Livsinspiration

Härliga måndag! Började dagen med en powerwalk i absolut ÖS-regn! Avslutade kvällen igår med en - dessvärre inte alltför lång löprunda. Att det ösregnade, var inte tillräckligt stark anledning till att skippa motionsrundan som jag bestämt mig för att ta under dagen, men däremot så kom det ett åskväder farligt nära, och det kändes inte optimalt att vara ute och springa i, så då vände jag hem. Men jag kom ut i alla fall. Fast det regnade. Fast det hade varit både skönare och enklare att stanna hemma. Varför? Jo för jag har koll på MITT varför! Det är därför jag hittar motivationen att göra detta fast det tar emot. Fast det finns hundra skäl att låta bli. Men mitt genuina varför gör att jag har ETT viktigt skäl till att göra det. För att jag vet att det är det jag behöver göra för att nå mitt mål - och stanna där. 

Många gånger vandrar vi planlöst fram i livet. Tar saker och ting som kommer lite på måfå. Irriterar oss över de saker som blir på ett sätt som vi inte gillar, - gnäller över resultatet, men tänker inte ett steg längre, nämligen att VI kan göra så att vi får ett annat resultat om vi bara engagerar oss.

Det finns också de som sätter mål. En del sätter mål så de KAN nå dem. En del sätter mål som de aldrig kommer att nå.  Varför säger jag så, - jo, för att det är så många som sätter mål, som inte har koll på sitt VARFÖR. VARFÖR vill jag nå det här målet? Är jag beredd att ta reda på och göra det som krävs för att komma dit. Är jag beredd att förändra mitt sätt som jag har hanterat den aktuella saken på hittills, så att jag också kan fortsätta hålla mig där som jag vill vara på väg till.

Är du inte tillräckligt motiverad - kommer du inte göra det som krävs.

Är du inte tillräckligt motiverad - kommer du inte kunna uppbåda den inre styrka och okuvliga vilja som behövs för att förändra dina mönster och präglingar!

Jag säger som jag ofta säger, - Många vill ha en förändring, - men få vill göra den!!

Hade jag inte koll på mitt varför gällande min träning, och höll detta varför - färskt i pipeline hela tiden, så hade det varit oerhört lätt för mig att börja glida in i mina gamla mönster. Hoppa över att röra på mig, fast jag mofsat i mig godsaker hela helgen. Ett beteende som jag hade lagt mig till med innan och som resulterade i att jag fick en gigantisk viktuppgång. Men nu vill jag ha DETTA som mitt mönster. Som min prägling som sätter sig i ryggraden på mig och blir den sanning som jag förhåller mig till och lever efter. Och som ger de resultat som jag VILL ha! Vi är hela tiden summan av våra tankar - känslor och handlingar. DET är en sanning ingen av oss kan komma undan. 

Min nästa sak som jag vill förändra i mitt liv är matlagningen. Jag har inte varit så intresserad av matlagning historiskt. Mest för att jag jobbar så mycket och haft dåligt om tid att vara inovativ i köket. Jag tror inte jag lagar illa smakande mat, men har varit väldigt snäv i vad jag lagar. Hållt mig lite till samma råvaror och hamnat i samma kryddningar. BOOORING!! Om jag ska kunna lyfta mig därifrån behöver jag bli inspirerad av andra som älskar matlagning och är duktiga på att laga god, nyttig mat.

Det finns ju en uppsjö av såna kanske du tänker nu. Ja, verkligen, och jag har tusen kokböcker, men hittills har jag varit väldigt dålig på att använda dem. MEN - Nu har jag börjat. För att jag VILL komma till ett annat läge gällande matlagningen. Jag VILL lära mig att använda andra råvaror. Jag VILL skapa härliga måltider att njuta av som gagnar mig och familjen.

Försökt länge att även inspirera maken att göra det samma, men utan gehör, så nu har jag beslutat mig för att inte längre vänta in hans inspiration utan boostar min egen. För det är ju faktiskt jag som vill lära mig något nytt. Att lära mig att göra det jag gör på ett annat sätt. Ofta är det precis så här det kan gå till när vi inte kickar in i våra egna liv. Vi väntar in ngn annan som ska vara med på resan. Och är de inte intresserade, då blir det ju inte någon resa av. Oftast inte heller för den som egentligen kände ett uns av/stark motivation att skapa förändringsresan. 

Det är därför det är så viktigt för dig att ha koll på DITT varför, för att du ska kunna hålla dig på den vägen du behöver gå för att få de resultat du vill ha. Din motivation hänger starkt ihop med ditt varför. Och har du inget starkt varför, så starkt att det motiverar dig att beslutsamt jobba dig mot mål, - ja då har du inte heller tillräcklig motivation att ta dig fram. Ser du hur tight de hänger ihop?! Ser du vad avgörande dessa två är för att kunna skapa nya önskade resultat?!

Motivation+Koll på sitt varför= Motiverad att göra vad som krävs=Önskade resultat

Titta på formeln. Ta in den och fundera ett par varv hur DU har jobbat med den hittills. Kanske hittar du svar på några olösta ständigt återkommande oönskade resultat i ditt liv, när du tittar på den och upptäcker att det saknats något eller några av momenten.

Vill du ha ett härligt liv? Vill du förändra och förädla något, - Kicka in! Ingen kan skapa varken ditt varför eller din motivation, - det är det bara DU som kan göra. Vänta inte!

Gört´NU! :-)

With Love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

 Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Skapad:
22 September 2014, 11:24
Läst:
1650 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vad vill du ha - och vad gör du för att komma dit? kategori: Livsinspiration

Insikt och förändring genom attraktionslagens kraftfulla verktyg:

Ännu en vacker, höstdag i värmens tecken. Njut av det så mycket du kan. Sitter du inomhus, - njut av tanken! Vi använder på tok för sällan de saker som vi faktiskt har gratis omkring oss, att boosta och highlighta, för att få ut ännu mer positiv effekt av dem. Att njuta av vädret är en av de små saker vi kan göra för att skapa god energi och en härlig känsla i magen. 

Men nu, till dagens tankeinspiration! 

Många använder affirmationer och visionboards för att komma dit de vill och skapa det de vill ha. Desvärre är det också många som tror att det räcker med att tänka på vad det vill - och tro att det kommer att komma till oss bara för det. Ja, det är förvisso nära sanningen, men det fattas några oerhört viktiga för att inte säga avgörande faktorer för att det ska kunna skapa slående resultat. Vad fattas kanske du tänker?! Jo, - det allra viktigaste. Själva görandet och känslan i varandet.

Säg att du befinner dig vid A. Du gillar inte att vara där, utan du vill befinna dig vid B. 

Du visualiserar att du är vid B. (Skapar mentala inre bilder att du är där) 

Du affirmerar att du är vid B. (Du upprepar att du redan kommit dit i dina tankar, sätter ord på allt härligt som kommer till dig i ditt önskade läge, använder din fantasi hur det känns att vara vid ditt önskade läge) 

Ja så här har de flesta lärt sig att bryta sitt oönskade läge och skapa något nytt i sitt liv. Och ja, det är definitivt rätt väg, men det saknar de avgörande ingredienserna! 

Jag älskar metaforer, för det är så kraftfullt att hålla sig i när man vill komma till insikt och vill förändra starka präglingar. Så, se ditt liv som en kaka. Tänk att du har fått det mest fantastiska recept som finns på denna kaka, som det annars finns miljarder recept på innan. Som gör en GOD kaka. Men tänk att med detta recept kommer du kunna baka en FANTASTISK kaka. Ett riktigt vinnar recept! Men för att få detta toppresultat, måste du följa receptet till punkt och pricka. Det är här det spricker för de flesta! De tittar på receptet och börjar ändra i det. Sätta sin egen prägel. Eller anpassar det efter vad de har hemma... eller anpassar det efter hur mycket de ids eller, - enligt sig själva, hinner anstränga sig för att få ett bra resultat. Hur gör du? Hur har du gjort hittills? Kan du känna igen dig lite, mycket - eller kanske inte alls i nedan stående text?

- Vaddå måste lägga i ingredienserna i rätt ordning. Det spelar väl ingen roll om mjölet eller mjölken kommer ned i bunken först! Aha, ska det vara socker och vaniljstång i. Jag har bara vaniljsocker hemma, men det går säkert lika bra! Det är ju i princip samma sak! Ok, det måste vara prick 225 grader i exakt 25 minuter i ugn. Ja, det här är NOG exakt 225 grader. Det är ju omöjligt att ställa ett ugnsvred helt exakt! (Ja, om man inte har en termometer i ugnen förståss, men så jäkla petnoga kan det ju inte vara...dessutom har jag ingen sån, så jag chansar på att det är exakt) Ställer klockan på 25 minuter, klockan ringer medan du är i ett samtal, så det blir 25,5 minuter. En halv minut mer eller mindre tänker du.... Knappast något som gör någon avgörande skillnad! Den ser ju jättefin ut!

Du tar ut din kaka som kanske, eller mycket sannorlikt ÄR god. Så god att du tycker att den duger. Kanske den godaste kakan DU har bakat. Det kan mycket väl räcka för många. Men om man är inställd på att baka den mest fantastiska kakan av denna sort som någonsin bakats. En kaka som ÄR exeptionell. Som är värd att nämnas i stora baksammanhang, i professionella bakkretsar, -  så räcker inte - duger! Och då räcker inte heller - nästan samma sak principen!

Vart vill jag med min kak - metafor kanske du undrar nu?!

Jo, om du vill ha ett annat resultat, kan du inte bara visualisera och affirmera att du redan är där. Du behöver också känna på ett sätt som om du var i det önskade resultatet. Fokusera som om du redan var i det önskade resultatet. Bete dig som om du redan var i det önskade resultatet. Handla och agera som om du redan var i det önskade resultatet. Ha dina förväntningar ställda som om du redan var i det önskade resultatet. Kommunicera som om du redan var i det önskade resultatet. Klä dig som om du redan var i det önskade resultatet. Utgå ifrån samma omvärldsreferens som om du var i det önskade resultatet.  LEVA som om du redan var i det önskade resultatet. Detta sammantaget, - är det kakrecept som kommer att skapa en FANTASTISK kaka. Inte en som duger. Inte en som är god nog, - utan den FANTASTISKT enastående kaka som receptet gällde!

De flesta tror att (eller i alla fall agerar som om) förändringen först händer på utsidan - och sen ska de förändras på insidan och i sitt handlande för att passa in i förändringen/axla den. Jag säger som allas vår käre Brasse, - FEL FEL FEL!

Du måste VARA förändringen och LEVA förändringen, innan du kan SE den! Du behöver göra alla de olika saker som krävs. Du behöver göra och vara dem i rätt mängd och i rätt ordning. Och för att komma till insikt om är som ÄR rätt mängd och rätt ordning, behöver du först titta på allt det du hittills upprepat gjort, tänkt och känt - som INTE tagit dig till de önskade resultaten! Där får du en KRAFTIG indikation på vad du INTE ska fortsätta göra, - eller hur?! Och så sätter du dig ned och försöker tänka ut en handlingsplan.

Vad är mitt oönskade läge

Vad är mitt önskade läge

Vad kan vara ETT första steg i rätt riktning?

och sen - GÖR och VAR!

Du har säkert sett den på facebook?! " Be the change you want to see!" Det handlar inte bara om att vi själva behöver bidra till en bätre värld, vilket vi naturligtvis behöver. Men i första skedet behöver vi börja med oss själva! För hur ska vi kunna skapa en stor förändring i världen - om vi inte ens kan skapa den i oss själva?!

Jag säger som alltid, - GO 4 it! 

With love/Lili


JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

 Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Skapad:
15 September 2014, 14:06
Läst:
2848 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Du kan rädda fem barn från barnslaveri!

En kan inte göra allt - men alla kan göra något! Det är en devis att ta fasta på! Vem är du? Hur funkar du? Tänker du, - jag kan inget göra, eller kanske det där är inte min grej. Eller jag gör det när jag får tid, råd, lust eller vad det nu kan vara. Vi gör det med våra drömmar på samma sätt som vi gör det gällande vad vi kan bidra med i världen. Sen ska jag. Jag hinner bara inte just nu... Jag vill hjälpa människor NU, vill leva mitt bästa liv NU, vill jobba för mina mål NU, må bäst NU, så att jag kommer dit jag vill komma och får göra det jag vill göra och bidra med det jag kan bidra med. För om jag konsekvent skjuter allt jag egentligen känner att jag vill på framtiden, på det magiska SEN som alla pratar om, har livet och tiden plötsligt gått ifrån mig och det kanske till och med är försent då för att ens HA ett sen att skuffa allt fram till. SÅ, vad gör du nu på onsdag?

På onsdag den 10/9 kan du rädda fem barn från barnslaveri! Missa inte den chansen!             

Nu på onsdag medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, (Odd Molly )och Christina Wenngren, fotomodell med världen som sitt arbetsfält, tillika grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana. Det finns fortfarande platser kvar, så läs mer/boka HÄR.

Debattpanel om hälsa i tiden  Jag medverkade för en vecka sedan i en inspirationspanel för Posten fritid gällande hälsa i tiden, tillsammans med wellness profilen Anette Lefterow, Ayurveda experten och kemi ingenjören Lars Ohlson och Annika Rosén, grundare av Egoqueen. Moderator: Annika Dopping. Ta del av det som sades i panelen här Kanske kan du få inspiration av det du hör?!

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Skapad:
8 September 2014, 22:36
Läst:
3946 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Medvetna val! kategori: Livsinspiration

Det här med medvetna val är långt viktigare än de flesta tror. Upprepade medvetna val. Inte bara medvetna val om vart jag är på väg i livet i stort, utan de dagliga-, tim-, minut och sekundvalen vi gör dagarna i ända. De är DE som ligger till grund för de resultat vi får. Eller rättare sagt, - skapar.

Självklart är det inte alltid vårt handlande som ger resultaten vi behöver hantera, men HUR vi väljer att hantera det, det är alltid helt upp till oss! Det där med att se glaset som halvfullt, - eller halvtomt, kan tyckas vara en klyscha, men det är ett av alla de sätt vi kan göra oss medvetna hur vi fokuserar. Halvtomt=negativt fokus, bristfokus (nästan tomt). Halvfullt=positivt fokus, möjlighetsfokus. (nästan fullt!)

Bara den lilla förändringen i attityd, tanke och känsla, - kan skapa en enorm förändring i resultaten vi får.

Igår som alla andra dagar gjorde jag en rad medvetna val redan från det jag vaknade. Här är ett par exempel:

Blev inspirerad av Annika Dopping som var moderator i lördags när jag medverkade i en inspirationspanel för Posten fritid gällande hälsa i tiden, tillsammans med wellness profilen Anette Lefterow, Ayurveda experten och kemi ingenjören Lars Ohlson och Annika Rosén, grundare av Egoqueen. Ta del av det som sades i panelen här

Annika berättade att hon sedan länge drack kokt, avsvalnat vatten eftersom det balanserar upp hela matsmältningsapparaten och främjar den totala hälsan. Jag började redan på lördagskvällen att testa, så innan frukost på söndagen gjorde jag ett medvetet val att börja dagen med att dricka kokt, avsvalnat vatten, - som ett steg att må ännu bättre än jag gör nu.

Blev sedan lite i tidsnöd mellan det jag föresatt mig att hinna på fm och kalaset vi skulle på på em. Hade tänkt ta en powerwalk men insåg att min vanliga runda skulle ta för lång tid, så då tog jag en löprunda istället. Varför valde jag inte bort träningen när det faktiskt var lite kort om tid och kanske varit lugnare rent tidsmässigt att låta bli? Jo, jag gjorde ett AKTIVT MEDVETET val att springa, eftersom jag vill bibehålla vikten jag kommit ned till. Jag gjorde ett val som gagnar mig på lång sikt och det är de,- ofta dagliga valen som är lättast att tappa bort om man inte är helt klar över varför man gör dem.

Jag har mitt varför mycket klart för mig gällande vikten och eftersom det gärna är lite fest hos oss på helgerna med god mat och gott vin, behöver jag göra dessa handlingar för att bibehålla min vikt. Varför? För att jag vet vad jag VILL ha för resultat!

Det var också detta varför som gjorde att jag smakade på den dignande kak, godis- och tårtbuffén som bjöds - men inte glufsade i mig. Visst tog jag några bitar, men små och lätt räknade, av samma anledning som ovan!

Visst gör jag val som inte gagnar mig också, jag är inte mer än människa jag heller, men genom att vara medveten, kan jag balansera upp dessa med val som gagnar mig. Lättare och fortare. Och då blir effekten av de val som inte gagnar mig mindre kännbara.

Hur medveten är DU om dina dagliga val du gör gällande:

Din vikt

Din hälsa

Trivseln med/på ditt jobb

I dina förhållanden: partner, syskon, föräldrar, vänner, kollegor 

Du har ALLT ATT VINNA på att göra dig medveten om hur du fokuserar och hur ofta du gör MEDVETNA val. Inte bara gör saker av slentrian, prägling och per automatik. Ta den här veckan på dig och gör dig själv medveten. Det är ett AKTIVT steg åt att skapa ett ännu mer kvalitativt liv! Jag tänker, - att det är du värd! Det är vi alla värda. Nöj dig inte med mindre - av ren lättja eller av okunskap om ditt eget fokuserande!

Att vara medveten, - är att ha makten att SKAPA! Don´t waist it!

With love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:  

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning till i slutet av september på Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 10/9

Kan du rädda fem barn från barnslaveri! Missa inte den chansen!                       Detta datum medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, Odd Molly och Christina Wenngren, grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana. Läs mer/boka HÄR.

Den 22/9 

Stora Tänkardagen på Hilton Slussen- en dag som kan förändra ditt liv Tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare som t ex Micke Darmell, författare till bl a boken Uppkopplad eller avkopplad. Nisse Simonsson, kirurg med passion för hjärnan, författare till bl a boken Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra. Världsmästaren i minne - Jonas von Essen m fl, föreläser jag och tillsammans förändrar vi folk både känslomässigt och kognitivt! Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Skapad:
1 September 2014, 17:41
Läst:
4917 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Utmaningen att glädjas åt något man inte har kategori: Lagen om attraktionskraften

Godförmiddag denna soliga för-höstdag!

Förra veckan skrev jag om att skapa något nytt och ta sig ur låst läge. Jag hoppas att du fick i alla fall en liten aha-upplevelse om vad du själv behöver GÖRA för att få något nytt att hända.

I förra veckan fick jag också ett inlägg på min fb ifrån en kvinna som ställde en oerhört viktig fråga, som jag skrivit om här på bloggen förut, men som tål att skrivas om igen. Jag skriver ofta om hur viktigt det är att gädjas åt allt det man har att glädjas åt i sitt liv, stort som smått. För genom att highlighta dessa saker, både njuta av dem - OCH bekräfta dem, så blir man en magnet för att dra till sig mer av det som liknar, eftersom lika - attraherar - lika. Frågan jag fick på fb var -  hur man ska göra för att dra till sig något bra i sitt liv, om man känner att man inte har så mycket att gläjas åt. En väldigt bra fråga, som när man hör den, kan tycka att det känns som en återvändsgränd. När man ÄR i den situationen - ÄR den en återvändsgränd, om man har hela sitt fokus just där. I återvändsgränden. I skiten man inte vill ha. Som man fastnat i och som man inte vill något hellre än att slippa ifrån.

Ja, hur f....n, på ren svenska, - ska man kunna glädjas åt något man inte har. Hur ska man kunna glädjas åt saker som lyser smärtsamt med sin frånvaro? Ja, - det kan man ju självklart inte. Det är därför det är så viktigt att inte ha sitt fokus där, - utan på det man vill bjuda in!

Vi behöver vår fantasi. För den är ett starkt verktyg för att bjuda in mer av det som vi vill ha. Jag säger bjuda in, för det är viktigt. Att det är av LUST som vi bjuder in det vi vill ha i vårt liv, inte av brist på det. För även om du är i stort behov av att få in ngt i ditt liv, kan behovet av att få in det inte springa ut ifrån en känsla av BRIST, eftersom känslan av brist - attraherar mer att känna känslan av brist inför. Utan det behöver vara en känsla av LUST, att du vill berika dig själv och ditt liv med detta för att du VILL och för att du är värd det. Och du behöver ha full tillit till ATT det kommer att komma till dig just för att du bjuder in det. Känslan är det viktiga i detta arbete, för det är din KÄNSLA som ligger bakom vilken typ av magnet du blir!

Allt som vi fokuserar på - drar vi in i vår verklighet. Man kan enkelt säga att först skapas det du fokuserar på i en vibrationell verklighet, och ju mer du fokuserar på det du vill ha, ju tätare blir bilden av det du fokuserar på och till slut manifisteras den och "händer" dig i ditt verkliga liv. Säg nu att du lever i ett oönskat läge. Du har en verklighet som du verkligen är missnöjd med. Du har brist på en massa saker som du VILL ha, och ett överflöd av situationer, relationer, människor och saker som du INTE vill ha. Här är det ju väldigt lätt att fastna i att sakna det du vill ha och ha fullt fokus på att önska bort det du inte vill ha. Om du ser de två fokuseringarna ur ett energi perspektiv, ser du vad de genererar? Fokus på brist - föder MER brist. Fokus på att  önska bort det du inte vill ha - Ger dig mer av det du vill ha bort, eftersom det inte finns några negationer varken i vårt undermedvetna eller i universum, så det finns ingen värdering - gott eller ont, - önskat eller oönskat. Det finns bara DITT FOKUS! Alltså, genom att fokusera på det du INTE vill ha - sätter du igång magneten att dra till dig mer av det du fokuserar på - det OÖNSKADE!

I ett oönskat läge vet vi redan vad det är vi iNTE vill ha, så det är det fullständigt galet att fortsätta fokusera på. Att visualisera det vi vill bjuda in, att fokusera på det vi VILL se i vårt liv, DÄR behöver vårt fokus ligga för att bryta det oönskade och göra plats för det önskade. Så har du inte något att glädjas åt, använd din fantasti att tänka på vad du skulle vilja ha i ditt liv att glädjas åt och tänka på det som om det redan har hänt. Att det redan finns där, för varken vårt undermedvetna eller universum kan känna skillnad på fakta eller fantasi, utan tar emot ALLT vi matar dem med som fakta. Om du använder din fantasi till hjälp för att mata in en bild och en känsla i dig att du REDAN har det du visualisrerar i ditt liv. Och njuter av känslan som du skapar i leken av att redan vara där, så ändrar du din energifrekvens - och då även det du drar till dig. 

Om DU höjer din energifrekvens - börjar du dra till dig de saker som ligger på DEN frekvensen och sänder. Eftersom du byter frekvens, drar du plötsligt inte till dig de saker som ligger och sänder på den frekvens du lämnat. Tänk dig själv att du - i ditt ogillade läge, legat på P1 och sänt. Då har du bara hört de program som P1 sänder. Om du istället rattar in P4, då får du ju inte längre in programmen på P1, utan du får in det som sänds på P4´s MHz. 

Det ÄR svårt att glädjas, när man är mitt i ett skitläge. Men om man börjar SE sitt läge ur det energi perspektiv, som jag frekvent jobbar med att lära mina klienter, då får man ett starkt verktyg och orehört kraftfulla insikter som faktiskt KAN förändra!

Allt handlar om vad DU är beredd att GÖRA, TÄNKA och KÄNNA annorlunda! Du KAN inte få ett bättre resultat om du hänger fast vid ditt gamla fokus! Så älska dig själv tillräckligt mycket för att ställa dig upp och säga, - jag är värd ALLT GOTT och från och med idag, ska jag medvetet och frekvent jobba för att dra det till mig!

All min kärlek! /Lili

 

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:   

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning till i slutet av september på Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 10/9 medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, Odd Molly och Christina Wenngren, grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i Ghana. Läs mer/boka HÄR.

 Den 22/9 medverkar jag som föreläsare på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare som t ex Micke Darmell, författare till bl a boken Uppkopplad eller avkopplad. Nisse Simonsson, kirurg med passion för hjärnan, författare till bl a boken Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra. Världsmästaren i minne - Jonas von Essen m fl. Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.


Skapad:
25 August 2014, 10:33
Läst:
5985 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Att skapa något nytt

Härliga måndag - välkommen!

I dagens inspirationsinlägg som jag gjorde på facebook, började jag med ett citat från Einstein, -"Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem som vi skapat med vårt gamla sätt att tänka" OTROLIGT klok devis!

Många försöker dock att komma loss från sina låsta lägen genom att tänka - känna - agera på samma sätt som innan, fast hårdare och det slutar alltsom oftast med att de blir ännu mer frustrerade och fastnar ännu hårdare i det som de försöker komma ifrån.. 

Känner du igen dig?

Om jag verkligen tittar på citatet ovan, - kan i alla fall jag konstatera en sak, ställa mig själv en viktig fråga - HUR ska jag någonsin kunna få ett nytt resultat om jag envisas med att tänka - känna och GÖRA samma sak som jag gjort innan gällande det jag vill förändra? Det säger ju nästan sig själv att det inte GÅR att få nya resultat genom att göra samma sak... Problemet är att vi fortsätter göra det vi innan gjort, för att det är tryggt. Vi tror att om vi bara tänker att vi kommer få nya resultat, så kommer de. Men vi blir väldigt varse om att det inte räcker med att tänka så, - vi måste även GÖRA ngt annat!

”Det viktigaste är inte varifrån man kommer utan vart man är på väg”.    Bernie Rhodes

Ytterligare ett bra citat att reflektera över. Vi är så besatta av att hela tiden ta med oss var vi kommer ifrån, och tror att vi hela tiden behöver dra med oss den referensen framåt. Men är det så att det vi kommer ifrån inte gör oss lyckliga, - kommer vi aldrig bli lyckliga av att hela tiden ta med oss det framåt och ha det i fokus. Då behöver vi VERKLIGEN ställa om fokus - på vart vi vill vara på väg!

SÅ, hur skapar man ett nytt resultat i sitt liv, om man tröttnat på att bära omkring på konsekvenserna av resultaten man hittills fått. 

Man tar ut en HELT ny riktning. Tänker utanför sin bekvämlighetszon. Gör sig medveten om hur man tänkt, känt och fokuserat gällande det man vill förändra och hela tiden ha i åtanke att påminna sig att inte falla i gamla tanke-känslo-agerande mönster.

VILL du ha ett annat resultat - MÅSTE du göra något annat än det du hittills gjort, annars sitter du där du sitter. Oavsett om du gillar det - eller inte!

Det är bara DU som kan skapa en skillnad i DITT liv! Det är bara DITT ansvar. Det är bara DU som kan göra dig själv både lycklig, harmonisk och framgångsrik. Omfamna det faktum och GÖR något för att komma dit du vill komma!

With Love/Lili


 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:   

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning från idag på Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 10/9 medverkar jag på ett frukost seminarium på Essinge konferenscenter tillsammans med Per Holknekt, Odd Molly och Christina Wenngren, grundare av projekt Nima där du får ta del av en stark livshistoria, nycklar till hur du kan öka din egen medvetenhet och vad du kan göra för att hjälpa projekt Nima att befria barnslavar i GhananEn länk till evenemanget finns inom kort på min hemsida www.liliost.se

 Den 22/9 medverkar jag på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare. Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.


Skapad:
18 August 2014, 10:45
Läst:
6926 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Är du fast i dina gamla sanningar? kategori: Livsinspiration

Hej härliga måndag!

Idag kan man sitta på jobbet och definitivt slippa ha någon ångest för att man missar några viktiga soltimmar :-) Skönt tycker jag! Underbart tycker vår gräsmatta som mer liknar hö, än friskt gräs!! 

I dagens blogg tänkte jag att jag skulle inspirera dig att se dina gamla sanningar ur ett annorlunda perspektiv. Fundera över de saker i ditt liv som inte är som du egentligen vill att de ska vara,  få dig att se vilka gamla sanningar som håller dig kvar vid dina oönskade resultat och ge dig hjälp på vägen att komma ur de "gamla sanningar" du håller fast vid så du inte är där du vill vara gällande dessa saker - än... 

Fastnar vi i våra gamla sanningar, - och ser dem som just cementerade sanningar som inte går att förändra, kommer vi ingenstans, utan blir kvar i dessa och fortsätter också att dra till oss samma gamla resultat!! 

För kom ihåg - du har ett val! Och om valet hittills varit att tänka - känna - agera som du hittills gjort som givit dig de resultat du inte är nöjd med - så behöver DU välja att tänka - känna - agera på ett annat sätt nu och framåt, som KAN ge dig ett annat resultat. Det är bara DU som kan ändra DINA resultat! Det vill jag påminna dig om och det kommer jag fortsätta påminna dig om - igen och igen...

Ok, tänk på den här frågan en stund: Om jag stod framför dig med ett trollspö, och med ett knix på spöet kunde förändra tre saker som du skulle vilja ha förändrade i ditt liv, vilka skulle det vara?

1)___________________________________________________ 2)___________________________________________________ 3)___________________________________________________ 

Har du hittat dina tre svar? Ok, Om du nu inte skulle ha tillgång till mitt magiska spö, Vad är det DU GÖR, för att hålla det oönskade kvar? Vad är det som DU INTE GÖR - som hindrar de önskade resultaten att komma till dig??

Vem skulle du behöva BLI för att uppfylla dessa tre saker du skrivit ned? 

Vilka KÄNSLOR skulle du behöva förändra? 

Vilket FÖRHÅLLNINGSSÄTT och TANKESÄTT skulle du behöva förändra? 

Vilka RUTINER skulle du behöva förändra?

Vilket AGERANDE skulle du behöva lägga till/ta bort?

Om du följt min blogg ett tag, har du säkert vid det här laget lärt dig att genom ditt tanke, - och känslofokus, din tilltro och dina målsättningar och affirmationer, skapar du din yttre verklighet, eftersom du får det du tror på kort och gott. Så om du nu inte nått dessa drömmar,  hur har ditt fokus varit hittills? Hur målfokusserad har du varit ? Och sist men inte minst - utan klart viktigast - hur har du KÄNT gällande dessa tre saker hittills?? Vad är du beredd att satsa för att nå dina tre önskningar?

"Det viktigaste är att närsom helst det behövs, att du är villig att offra det du är - för att bli det du vill bli" Charles Dubois

Varför jag refererar till denna devis, - är för att kunna komma dit du vill komma - behöver du släppa dina gamla sanningar som håller dig kvar vid där du är! Visst, - det är tryggt och säkert att vara någon eller i något man känner igen, men om det inte gagnar dig, - VARFÖR stanna kvar?? Så, ta tag i dina drömmar, och börja med att förändra det som du skrivit ovan. Släpp taget om det du gjort och varit hittills och skapa ngt nytt - som kan GE något nytt! Gör dig av med dina gamla sanningar som håller dig kvar vid samma skeende, du behöver nämligen TÄNKA annorlunda - för att SKAPA något annorlunda! Var inte rädd för det okända! Om du benhårt går in för att få det du vill ha och lika behårt TROR på att det kommer att komma till dig, vad är det då att vara rädd för?? GO 4 IT!

With love/Lili


 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den  Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:   

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning just nu på Sjöbodarna Torö t o m 16/8, sedan går den vidare till Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 17/8 gör jag min musikaliska föreläsning JAG BLIR VAD JAG TÄNKER under bar himmel på det charmiga trädgårdscaféet KarloKristinas. Läs mer/boka biljetter HÄR

Den 22/9 medverkar jag på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare. Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL - PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett - för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå - ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, - Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Skapad:
11 August 2014, 13:00
Läst:
8001 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Det magiska i förväntningar kategori: Livsinspiration

Nu är jag äntligen tillbaka från min semester! Tillbaka till i alla fall lite ordning och reda. Äntligen säger jag, - För denna sommar har vi fladdrat runt i hela Sverige och knappt vetat vilken dag det varit, för alla dagar har bara varit härliga, glada partydagar i goda vänners lag! Vi har haft det SÅ roligt, men nu längtar i alla fall min kropp efter lite mer styrsel och lite mindre godsaker och min hjärna längtar efter struktur!

Jag vill ta upp detta med förväntningar idag!

 Förväntningar är viktiga saker! De är magiska! Vad du förväntar dig - är oftast det du också får. Var har du dina förväntningar inställda på??

Generellt är folk inte medvetna om vad de förväntar sig, för de allra flesta reflekterar inte över HUR eller VAD de tänker - utan gör det bara, utan reflektion. Också utan kunskap om vad deras tankar och känslor faktiskt sår i deras liv. Vad DU sår i DITT liv, om du tillhör den kategori människor jag just beskrev ... 

Om man tänker på hur lagen om attraktionskraften fungerar - att lika attraherar lika, så kan du säkert också räkna ut, - att ju hårdare du UTGÅR ifrån och FÖRVÄNTAR dig att det kommer krångla, vara svårt eller till och med gå åt helsike på ett eller annat sätt - ju större är också sannorlikheten ATT det kommer att göra det. 

Och ju mer du fokuserar så - ju fortare kommer det att göra det ... Många "förnuftiga" varnar ofta för att förvänta sig att det ska gå bra, att man ska lyckas uppfylla det man drömmer om - för tänk om det inte BLIR bra, då kommer man ju bli såååå besviken ... För en person som resonerar så, verkar det oftast bättre och klokare att utgå ifrån att det inte kommer att gå - för då blir man ju sååå glad OM det mot förmodan blir positivt... I mina ögon som ser det hela ur ett energiperspektiv KAN inte detta vara det bästa sättet - utan snarare det sämsta möjliga!

Jag vill än en gång påminna om hur attraktionslagen fungerar! Lika - attraherar - lika! 

Hur ska man KUNNA dra till sig det som man vill ha - om man inte förväntar sig att man kommer att nå eller få det man önskar? Om inte ens man själv tror på det till 100%! Om man tvivlar, eller av rädsla att bli besviken inte vågar tro på att man kommer att nå mål - är det knappast mer av det man vill ha, som man drar till sig - utan mer av de saker som ligger och sänder på samma frekvens som TVIVEL, RÄDSLA, BRIST etc. 

Om vi VILL ngt på riktigt, - måste vi också TRO på att det är möjligt! Annars ÄR det inte möjligt! Annars kan det sluta som ytterligare en ouppfylld önskan. Om vi inte tror till 100% ATT det är möjligt, gör vi inte de valen vi behöver göra för att GÖRA det möjligt! Lagen om attraktion funkar inte ensam - utan tillsammans med dina tankar, känslor men även ditt AGERANDE. Om du verkligen vill bli proffsryttarinna, elektriker, fotomodell eller bergsklättrare räcker det inte med att du sitter hemma på kammaren och Ö-N-S-K-A-R att du vore det, utan du behöver göra allt som krävs FÖR att bli det, sen behöver du ha FULL TILLIT till ATT du kommer att bli det. Förvänta dig ATT du kommer bli det, för att det är dit du är på väg i både tanke och handling! När du verkligen VILL ngt behöver du utgå ifrån att det är 100% möjligt att du KOMMER ATT KOMMA DIT DU VILL!! Ju mer du tvivlar - ju längre tid tar det. Ju mer du fokuserar, agerar och har tillit, - ju fortare når du dina mål.

Så - mitt tips den här veckan är att se över dina förväntningar. Vart leder de dig? Till - eller från det du önskar dig i ditt liv??

 

With love/Lili

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten


AKTUELLT:   Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning just nu på Sjöbodarna Torö

Jag gör min  musikaliska föreläsning JAG BLIR VAD JAG TÄNKER den 17/8 under bar himmel på charmiga KarloKristinas. Läs mer/boka biljetter HÄR

Den 22/9 medverkar jag på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare. Läs mer/boka biljetter HÄR

Skapad:
4 August 2014, 14:00
Läst:
8961 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.