Regndroppsbehandling från Lakotaindianerna

Mina vänner, morgonen började med nya blodprov och en känsla av oro i magen....så det var skönt att idag bara få släppa kontrollen och den dagliga jakten på att effektivisera "Min gröna väg" för att bli helt frisk...och bara lägga sig på bädden hos Annika Lynton på Tyresö och kliva in i Lakota-indianernas värld och bara koppla av. Att bara VARA utan att slippa göra nåt! Vi började med ett samtal där vi gick igenom de tunga bitarna i mitt liv...sen fick jag rita "hur jag kände mig idag". Jag är inte så bra på att rita men det visade sig bli en mycket intressant bild av min dåtid (barndomen)-nutid-framtid-framtid längre fram. Sen fick jag oljebehandlingen och avslutningsvis fick jag klangskålar placerade på mig för att "tona in mig".... Gudomligt skönt. Hela behandlingen balanserar kroppen och föryngrar och balanserar sinnet på ett mycket grundligt sätt! Imorgon ska jag ta ett STORT BESLUT....

Skapad:
17 July 2012, 20:22
Läst:
7498 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (33)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

 • Jens
  2012-07-27, 21:49

  Gäst

  Jag tror & hoppas Annika tar denna bra medicin som mot KML, hon kan säkert kombinera den med naturmedicin om hon pratar med sin läkare. Biverkningarna verkar vara mycket individuella som de verkar av andra jag lärt känna via: Kampen mot Leukemi på FB. Jag blir trött en timme efter jag tagit medicinen, dålig i magen ibland och kan samla vatten kring ögon efter jag sovit vissa gånger. Annars kan jag jobba, spela tennis, åka snowboard & skidor som vanligt Så Annika skulle säkert kunna sjunga på som vanligt fastän hon har KML. Värsta biverkningen kanske är vetskapen att man har skiten och att man har dåligt samvete för att medicinen är kostsam för samhället.

  Jag blev mycket nyfiken på de andra inlägget före detta, där Namn lös skriver att ögonen kan ta skada om man är sen med medicinering. Jag skulle vilja veta på vilket sätt? Hoppas du ser det här för jag skulle bli mycket tacksam för ett svar.

 • Li
  2012-07-27, 14:04

  Gäst

  Jens, du har helt rätt, jag är inte insatt i denna sjukdom,
  för mig är första tanken kring all cancer, att man behöver cellgifter.
  men om det är som du säger, att det finns en bra behandling varför vill då inte Annika ta emot den?
  Hon verkar ju smart och väldigt medveten.
  Finns det hemska biverkningar av den medicinen du tar eller vad är det som skulle hindra någon från att ta den?
  Jag hoppas att Annika läser vad du skriver och kan alternera den behandlingen hon kan få med alternativ medicin,
  om den går att kombinera vill säga.
  /Li

 • Namn
  2012-07-26, 22:17

  Gäst

  Glivec m fl besläkaktade mediciner hjälper mot KML. De är inga cellgifter utan ett målsökande ämne som neutraliserar blodcancercellerna.

  Om man inte får rätt behandling i tid kan t ex ögonen skadas på livstid. Det har jag fått erfara. Om KML går in i en accelererad fas är sjukdomen svårare att få bukt med.

  Glivec och Sprycel har räddat mig till livet, jag arbetar och ser mina barnbarn växa upp.

  Jag blir så bedrövad när jag läser detta. Hur kan man välja en säker död framför ett gott liv?

 • Namn
  2012-07-26, 22:02

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Jens
  2012-07-25, 21:41

  Gäst

  Glivec som jag tar mot min KML är inget cellgift! Det är en smart medicin som slår ut de felande celler där kromosom 9 och 22 bytt substans och håller sjukomen borta. De är den kromosom förändringen som är felet, min benmärg producerar både dessa sjuka celler och friska men medicinen gör att jag kan leva som vanligt, i annat fall leda till döden. Slutar jag ta medicinen kommer cancercellerna tillbaka.

  Av de 1200 per år i Sverige som drabbas Leukemierna ALL, AML, KLL och KML så är de cirka 100 som drabbas av KML. Medicinerna Glivec, Tasigna (efterföljare till Glivec) och Sprycel har revolutionerat behandlingen för KML patienter. Jag ser min medicinering som en diabetiker som måste ta sitt insulin varje dag för att leva.

  De som gör mig upprörd när människor som inte vet nånting om sjukdomen peppar en KML sjuk människa att inte ta denna fina hjälp. Det kan leda till att sjukdomen småningom går över i blastfas och slutar med döden. Li, jag tycker inte man ska tvinga nån men man bör tänka på sina barn!

 • Li
  2012-07-25, 13:49

  Gäst

  Tack för bra svar "trött läkarstudent"
  "Jens"- nä jag tycker verkligen inte att man kan tvinga en människa att genomgå t ex cellgiftsbehandling,då kan jag undra vad du tänker om andra situationer...
  tänker du samma kring tex abort, att det borde vara förbjudet, ska vi tvinga kvinnor föda barn de inte vill ha?
  Eller att tvinga någon att ta emot blod fast deras religiösa övertygelse hindar dem.
  Att vi har den fria viljan måste respekteras, när vi börjar tvinga människor att göra sådant de inte vill är vi fel ute.
  Då känns det som om vi backar i tiden.

 • Namn
  2012-07-25, 07:13

  Gäst

  Och I USA är det vanligare med Pankreascancer och tarmcancer. Alla har olika förutsättningar det har med gener att göra och miköfaktorer. Man behöver väl inte fundera på varför amerikaner drabbas mest av just de cancerformer.

 • Namn
  2012-07-25, 07:13

  Gäst

  Och I USA är det vanligare med Pankreascancer och tarmcancer. Alla har olika förutsättningar det har med gener att göra och miköfaktorer. Man behöver väl inte fundera på varför amerikaner drabbas mest av just de cancerformer.

 • Jens
  2012-07-24, 23:34

  Gäst

  Jag håller inte med dig Li, att var och en får göra det de tror på. Om man inte har små barn tycker jag man kan vara så egoistisk och tänka så. Jag tycker inget barn ska behöva mista en förälder i onödan.

  Vid mitt KML besked var det inte att tänka på att sticka huvudet i sanden och tänka på nån naturmedicin fastän hela besked kändes overkligt. De här kunde inte gälla mig, jag som aldrig varit sjuk eller legat på sjukhus tänkte jag. Jag var ju odödlig. Sen tänkte jag att svikarcellerna ska bort till varje pris. Men vi människor reagerar och tänker olika vid svåra situationer.

  Om man googlar lite kan man se att olika cancer sjukdomar är olika förekommande i olika delar av världen, ex:
  seer.cancer.gov/publications/ethnicity/topfive.pdf

  Nu verkar lungcancer drabba Japanerna ofta. Eftersom orsaken till KML är okänd men yttre faktorer som joniserande strålning kan ha betydelse så bör KML bli vanligare kring området Fukushima i Japan. Tro inte all Cancer samma sjukdom och vi Svenskar drabbas mest i världen.

 • Namn
  2012-07-24, 20:11

  Gäst

  I Japan får man andra former av cancer. Asiater har andra gener får andra cancerformer än européer. I USA får människor i sin tur andra former av cancer osv. Givetvis gör Annika som hon vill men jag tror det här blir hennes död tyvärr.

 • trött läkarstudent
  2012-07-24, 17:48

  Gäst

  Självklart är det hennes liv och hennes val. Dessvärre så finns det människor som inte drar sig för att göra vinst på patienter som befinner sig i en desperat och livshotande situation. Det finns även enorma mängder missvisande information i synnerhet på internet som lätt kan göra valet mindre uppenbart. Det känns då viktigt att belysa att de olika alternativen inte på något vis är likvärdiga, utan det ena är bevisligen oerhört effektivt medan det andra är till synes verkningslös. Jag förnekar dock inte bristerna i sjukvården.

  Angående rökning så tror jag det är närmre 15-20% om jag inte missminner mig. I fall av lungcancer så är det uppemot 90%. Jag håller med dig, kost, träning och generellt välmående är extremt viktigt i förebyggande syfte. Att någonting verkar förebyggande skall dock inte förväxlas med en behandlingsmetod för någon som redan är insjuknad. Men det stämmer bra att vissa cancerarter praktiskt taget inte existerar i japan medan andra är mer förekommande där än i västvärlden.

 • Li
  2012-07-24, 15:31

  Gäst

  Var och en får göra det de tror på,
  alla har vi den fria viljan.Nu har ju Annika valt ett sätt som hon tror på (iaf i nuläget) varför inte respektera hennes val?
  Tyvärr har jag sett nära och kära med cancer som behandlats väldigt illa i "denna fantastiska sjukvård" vi har i Sverige. Tänker inte gå in på det närmre här.
  Däremot vill jag verkligen framföra hur viktigt det är med bra cancerförebyggande kost, du "trött läkarstudent" t ex som verkar veta så mycket du kan väl förklara varför många cancerformer som finns här inte existerar i andra länder som t ex Japan.
  Och är det sant (som jag hört på mängder av håll) att rökning orsakar hälften av cancerfallen vi har här i landet?

 • Jens
  2012-07-23, 18:49

  Gäst

  Jag levt med KML nästan ett år nu. När sjukdomen upptäcktes hade jag 140 i vita blodkroppar, 5 dagar senare när jag tog benmärgsprovet hade de vita blodkropparna stigit till 170. Normal värdet för de vita blodkropparna ska var ca 5. De var ungefär de värdet mina blodkroppar steg med varje dag.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Vita_blodkroppar
  Jag mådde inte så bra då kan jag säga.

  Jag tacksam varje dag jag vaknar upp att forskarna kommit på de bra medicinerna Glivec, Tassigna och Spricel och att jag bor i Sverige där man får en av dessa dyra och bra mediciner (ca 23 000kr/månad). Dessa gör att jag fortfarande lever och får träffa mina barn och min fru ett tag till

  Jag tycker de är oansvarigt att skriva som många gör här, ex Li, hon verkar tro att all Cancer är samma sjukdom och kan botas med en och samma naturmedicin.

  Denna sjukdom övergår i blastfas sen till AML om man inte börjar med medicinring tid.

  http://www.youtube.com/watch?v=FotPqi5VhNk

  Att äta för att förebygga Cancer ska man självklart göra.

 • Namn
  2012-07-23, 17:51

  Gäst

  Läste du ens vad jag skrev? Pankreascancer är mkt allvarlig och dödligheten väldigt stor PGA att man som oftast upptäcker sjukdomen i ett sent skede. Man kan leva med den i flera år. När sjukdomen väl spridit sig till lever, tarm och njurar är det försent. Upptäcker man Pankreascancer i ett tidigt skede vilket ibland hände b.la hos Steve Jobs så är överlevnaden stor. Man kan operera bort pankreas och tillföra insulin och leva ett gott liv. Möjligen behöver man ta cellgifter för att minska spridning från eventuella metastaser. Steve Jobs hade kunnat räddas men han valde att tro på skojare och hoppade över cellgiftet. Metastaser från dottertumören överlevde men inte Steve Jobs... Enkelt!

 • Namn
  2012-07-23, 09:33

  Gäst

  Då man googlar på cancer i bukspottskörteln så framgår det att det är en av de mest allvarliga cancerformer som finns med låg överlevnad. Oftast är symptomen mycket diffusa och upptäcks ofta därför inte förrän den är spridd. Har nya rön uppkommit som inte finns uppdaterade ? (att den inte skulle vara så farlig)

 • Namn
  2012-07-22, 20:15

  Gäst

  Steve Jobs hade Pankreascancer ja precis som Patrick Swayze! Men Steve Jobs cancer upptäcktes i ett mkt tidigt skede. Cancer i pankreas är i sig själv inte så farligt. Man kan tom leva utan pankreas men får då injicera insulin resten av livet. Steve Jobs hade stor chans att överleva då hans cancer inte hade spridit sig till kringliggande organ men hanvalde kontroversiell behandling. Cancern fortsatte då att växa och spred sig så småningom till lever och tarm och han dog Patrick Swayze cancer upptäcktes i ett mkt sent skede. Man kan leva många år med cancer i pankreas utan att veta om det. Patrics cancer hade redan spridit sig och han var chanslös från början. Sedan valde han ändå att försöka bli botad via sjukvården då han grep efter halmstrån. Ingen vill skrämmas men man måste inse att naturläkemedel inte botar cancer!!!

 • trött läkarstudent
  2012-07-22, 17:43

  Gäst

  Li:

  Att välja behandlingsmetod baserat på anekdotiska bevis och dokumentärer snarare än den rigorösa naturvetenskap som kanske är mänsklighetens hittills mest fantastiska prestation är endast idiotiskt.

 • trött läkarstudent
  2012-07-22, 17:33

  Gäst

  Li:

  En klinisk studie är en process däri man med hjälp av två grupper sjuka människor, varav den ena (interventionsgruppen) får en viss behandlingsmetod och den andra (kontrollgruppen) avstår. På sådant sätt kan vi med hjälp av upprepad beprövning konstatera huruvida ett läkemedel är gynnsamt i behandlingen mot en sjukdom.

  Ett naturläkemedel är i de flesta fall en substans vars fysiologiska verkan inte har gått att bekräfta i kliniska studier, eller i de allra värsta fallen (t.ex. homeopati) är vetenskapligt absurda till den grad att ingen har velat ödsla tid och pengar på att göra några djupgående studier.

  När du brukar naturläkemedel vänder du dig alltså till de preparat som har ratats av den konventionella sjukvård som är baserad på århundraden av fantastiskt vetenskaplig framåtskridande. Du förkastar de metoder som bevisligen har fungerat för massvis av andra människor, och köper blint tomma påståenden från människor som i slutändan är lika intresserade av att tjäna pengar som läkemedels-industrin.

 • Namn
  2012-07-22, 17:33

  Gäst

  Många jämför med Steve Jobs men man kan aldrig jämföra en cancersjukdom med en annan. Han hade cancer i bukspottkörteln och det är en av de svårare cancerformerna. Vad jag förstår finns ingen bot mot den, bara förlängd överlevnad, se på Patrik Swayze, han förlorade också kampen. Jag tycker detta är en helt ologisk jämförelse och det är att skrämma upp i onödan. Man behöver inte vara så kategorisk utan att kunna se andra alternativ vid sidan av den traditionella sjukvården.Man kan ha både och.......

 • Namn
  2012-07-22, 13:16

  Gäst

  Jaa varför är folk negativa tror du? För att Annika förmodligen kommer bli mycket sämre i sin sjukdom om hon inte får ordentlig behandling hon kanske inte överlever. Om naturläkemedel och homeopater kunde bota cancersjuka med sina pulver och sitt hokus pokus borde inte en enda person dö i cancer då skulle cancergåtan vara löst! Kropp och själ hör ihop. Det är jättebra att meditera och göra sånt man mår bra av. Dock är det naivt att tro att man kan bota cancer genom så kontroversiella metoder. Har också sett på TV4 fakta om människor som blivit "botade av cancer" genom liknande metoder men vart finner man trovärdig information om detta? Hur väl stämmer det? På samma kanal går en dokumentär om att jorden ska gå under dec 2012 är det också fakta. Å nej man har detta livet och det är skört. Får man cancer bör man ta den vård som erbjuds och inte spela rysk roulette med sitt liv. Om Annika inte tar emot behandlingen som erbjuds via sjukvården kommer hon med största sannolikhet inte klara sin kamp liksom Steve Jobs

 • Li
  2012-07-22, 09:35

  Gäst

  Varför skrivs det så mycket negativt gentemot Annikas val att välja naturmedicin?
  Jag har sett flera program från USA där cancersjuka personer inte blivit hjälpta av sjukvården och istället då riktat sig till naturmedicin och många har blivit helt cancerfria jag är övertygad om att just kosten är det största problemet, då många av våra vanligaste cancerformer, såsom tjocktarmscancer, inte finns i te x Japan. Så med en drastisk kostförändring tror jag många kommer att bli friskare.
  jag ber för dig Annika, du är en sådan underbar stark tjej som kommer gå igenom detta och förhoppningsvis knäppa några på näsan

 • L.M
  2012-07-21, 23:05

  Gäst

  Hej Annika! Skickar över massa massa styrkekramar till dig som är så stark och går igenom den här kampen! Jag är övertygad om att de alternativa behandlingarna har stor effekt mot dessa sjukdomar, framförallt för att de stärker din kropp och immunförsvar istället för att bryta ner det(som traditionella läkemedel gör), logiskt sett så har ju då kroppen ett starkare försvar för att själv kunna bekämpa sjukdomen! Läkemedeldindustrin är extremt uppbyggd av ekonomi och i många ggr köps de billigare läkemedlen in trots att de inte har lika bra effekt, detta såklart pga ekonomiska själ! Det är mycket som döljs i den "världen". Trots allt skulle jag inte våga utesluta vården själv, men en kombination känns väldigt logisk! Du är verkligen stark som vågar gå din egen väg! En anhörig till mig går igenom liknande situation så jag vet precis vad du går igenom! KRAM till dig!

 • Susanne
  2012-07-21, 16:55

  Gäst

  Annika, jag tycker som de flesta redan har kommenterat. Ta emot den behandling som läkarna rekommenderar, men kombinera även med det andra! Förmodar att det är väldigt tuffa behandlingar, men du är stark!

  Många varma änglakramar till dig!

 • Pernilla
  2012-07-20, 18:57

  Gäst

  Jag önskar dig verkligen lycka till.

  Sedan håller jag med nedanstående talare, att du borde komplettera alternativ medicin med konventionell sådan. Jag tror dock inte att den sistnämnda är det enda svaret/lösningen på alla sjukdomar. Nej, precis som du säger är jag också övertygad om att själen, eller psyket också måste läkas för att den fysiska kroppen ska kunna göra det. De båda hänger så att säga ihop. Men trots ett eget intresse för alternativa behandlingar gällande både ditten och datten så måste man väl ändå vara kritisk även till sådant? Tycker du inte? För varför ska jag helt okritiskt ta till mig allt som har med alternativa behandlingsmetoder att göra och samtidigt vara jättekritisk till det konventionella. Det där förstår jag inte riktigt. Kan du förklara hur du tänker?

  Mitt i all denna smet av kritik så känner jag förstås mest med dig. Jag hoppas innerligt att det ska gå bra för dig. För din skull. Änglakramar från mig!

 • Maggan
  2012-07-20, 10:25

  Gäst

  Hej Annica.....jag tror allt du gör för att få en balans i din kropp är bra . Men jag tycker som övriga att du skall kombinera det med läkarvetenskapen. Den är inte att förakta. Nu vet jag inte hur dina värden ser ut för tillfället Ett litet tips...gå in på immun.se. Hon som har webshopen har kombinerat läkarexpertisen och naturmedel för att höja sitt immunförsvar och blivit frisk. Tror det kommer att gå bra för dig, du är inte passiv utan tar kontroll över din sjukdom

 • Namn
  2012-07-20, 06:28

  Gäst

  Håller med trött läkarstudent. Hemskt att människor utnyttjar sjuka och lovar bot för dyra pengar. Ingen har väl någonsin blivit frisk från sin cancer via en homeopat! Ju längre du väntar med riktig behandling ju snabbare kan sjukdomen bryta ner dig!

 • trött läkarstudent
  2012-07-20, 02:25

  Gäst

  Jobbigt att läsa. Jag känner ett enormt hat mot dom som väljer att dra vinning på dig i din sårbara situation med totalt verkningslösa preparat. Det är obehagligt.

  Du måste ta emot de behandlingar läkarvården erbjuder dig, NU. Ju längre du väntar, desto mindre kan dom göra. Det är naturligtvis bra att du låter dem ta regelbundna prover på dina blodvärden, men för varje dag du väljer att inte påbörja behandling finns en verklig risk att sjukdomen skrider in i ett snabbare förlopp. Vid det laget kan det vara för sent. Snälla, vänta inte med att motta behandling.

 • Ellenor
  2012-07-19, 12:00

  Gäst

  Först och främst lyssna på dina doktorer... Önskar dig all lycka...det här kommer gå bra!!
  Styrkekramar från Ellenor

 • Namn
  2012-07-19, 06:24

  Gäst

  Det är ingen ide och tjata på Annika hon tror på detta så låt henne göra det... snart kommer hon märka själv att blodcancern går inte bort fastänn värdena kan se bra ut..hon har gjort ett val...

 • Namn
  2012-07-18, 22:51

  Gäst

  Håll på med mumbo-jumbot om du tycker det känns bra...men för cancerns fel gör den varken från eller till, så följ först och främst den behandling dina läkare föreslår så att din sjukdom kan behandlas på bästa sätt.

 • Namn
  2012-07-18, 22:49

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-18, 21:54

  Gäst

  Lyssna på läkarna! Det finns medicin som gör att man kan leva ett så normalt liv att man nästan kan glömma bort att man har sjukdomen. Vänta inte tills det blir försent!

 • Namn
  2012-07-18, 15:34

  Gäst

  Snälla rar du, ta emot den vård som sjukhus och legitimerad vård kan ge dig.
  Med allt detta, förlåt mig nu, hokus-pokus, kommer du tyvärr att riskera ditt liv.
  Din cancerform är mycket allvarlig men det finns bromsmediciner och det finns vård som kan göra dig frisk, ge dig ett längre liv.
  OM du själv bara tror på detta hokus-pokus så tänk på din man och på din dotter.
  Lycka till och jag hoppas du väljer rätt = den vård/sjukvård/medicin som faktiskt finns och som är bekräftat erkänd.

KS - provsvar !

Med en viss "magkänsla" for jag till Karolinska idag. Under den här resan jag gjort de senaste 2,5 åren, så har jag verkligen lärt känna min kropp. Och med vetskapen att kropp & själ hänger ihop.

Väl framme hos hematolog Leif Stenke så får jag det provsvar jag befarat : "Dina kromosomer visar fortfarande att 1/20 visar filadelfia-kromosomen (kromosomen som är typisk för leukemi). Och Ditt pcr-prov (som visar en mer detaljerad bild av tillståndet i blodet) visar att Ditt senaste värde på 1,5% nu gått upp till 3,9%".

Skit och pannkaka var min första känsla... Och det är ok att känna så ! För jag ser detta som en UTMANING. Inte en dödlig sjukdom! Så med dom orden började genast min hjärna att jobba! VAD SKA JAG NU GÖRA FÖR ATT SÄNKA MIG?!! Till att börja med så ska vi titta på en ny medicin som jag tänkte testa en låg dos av. Och resten balanserar jag nu upp med CELLVATTNET ASEA som jag hade gjort uppehåll med vid senaste benmärgsprovet. Så full fart med CELLVATTNET nu! Och...en LUGNARE TILLVARO (varit för mycket med allt den sista tiden) samt ett fortsatt POSITIVT TÄNK !!!

Www.friskhuset.nu

Skapad:
20 October 2014, 16:09
Läst:
885 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Renu28 - Hösterbjudande !

Naturlig - Effektiv - Synbara resultat !

Den enda hudgelén med redox signalmolekyler!

Finns att köpa på www.friskhuset.nu

Skapad:
17 October 2014, 09:09
Läst:
3867 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Kända kvinnorna – om deras kamp mot cancern

De är drivna och framgångsrika kvinnor.

Men det här är inte historierna om deras karriärer.

Det här är berättelserna om deras kamp mot cancern – om beskedet, känslorna och behandlingen.

 

 

Rensar kroppenmed örter

Annika Ljungberg, 45, sångare

På midsommarafton för två år sedan fick Annika Ljungberg veta att hon hade myeloisk leukemi. Själv vill hon helst kalla det ”en obalans i kroppen”, ordet cancer är för avskräckande.

– Vi har bestämt här hemma att vi inte kallar det cancer och alla är med på det.

På sistone har Annika haft det stressigt. Hon har gått igenom en skilsmässa och flyttat. Men hon är på väg ut ur den mörka tunneln av stress och oro.

– Jag är envis och jag har bestämt mig. Jag har gett ett löfte till min dotter Molly att jag ska övervinna det här och det löftet kommer jag inte att bryta, oavsett vilka motgångar som dyker upp under resan så ser jag dem som en utmaning.

Annika säger att hon i dag ser klart och tydligt varför hon blev sjuk.

– Jag har aldrig lyssnat på min kropps signaler. Jag har mått så dåligt att jag blivit upplyft på scenen och stått där med dropp. Det här blev en sista varning. Meningen med det är att jag ska byta väg i livet för att kunna må ännu bättre, bli mer närvarande i min egen kropp och kunna hjälpa andra i samma situation.

Annika har bestämt sig för två saker: först och främst att bli frisk och att hjälpa sin kropp att bli det. Därför har hon varvat cellgifter med alternativ behandling. Hon har en holistisk syn på sin kropp och hennes stora dröm är att sjukvården hade detsamma.

Med hjälp av örter har hon rensat sina inre organ för att orka med den starka medicineringen. Hon har också lagt om kosten: uteslutit socker, kolhydrater, rött kött och mjölkprodukter. I dag driver hon Friskhuset.nu, en portal i syfte att hjälpa andra sjukdomsdrabbade.

Det var också viktigt för Annika att hitta rätt läkare. Hon träffade tre olika innan hon till slut fick förtroende för en specialist på just hennes blodsjukdom.

Vad kan du dela med dig av till andra som drabbats?

 

– För det första, bestäm er för att bli friska, forskning visar att tankens kraft är 50 % av resan mot friskhet. Det är viktigt att alla omkring dig har den positiva inställningen. Våga ifrågasätta sjukvården och hitta en läkare du känner dig trygg med. Jag tror verkligen på kombinationen medicinsk sjukvård och hjälp till självhjälp. Kroppen är en fantastisk maskin, men hjälp den att orka! Mina värden är fantastiska i dag för att jag hjälper min kropp att avlastas från cellgifterna.


Skapad:
14 October 2014, 17:57
Läst:
6556 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Godmorgon finaste vänner!

En lååång skön promenad i höstsolen ger kraft! Du kan skaka av dig allt du inte behöver bära på då. Djupa andetag och raska steg tar dig uppåt och framåt...
Njut av hösten!

Skapad:
14 October 2014, 08:19
Läst:
6081 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Joniserande fotbad - Laine Grönlund

För att få maximal utrensning så är det ultimat att ta ett JONISERANDE FOTBAD som bokstavligen drar ut gifterma ända från hjärnan, ner genom kroppen och ut genom fötterna.
Allt vi utsätts för som vi inte alltid tänker på såsom avgaser, tungmetaller, kemikaler, bekämpningsmedel, konserveringsmedel, tillsattsämnen osv. Alla dessa slaggämnen försurar vår kropp och gör att den åldras i förtid.

Du sitter med fötterna i ett varmt fotbad. Detoxenheten kopplas ned i fotbadet och en motpol spänns runt Din handlled för att strömmen ska ledas genom kroppen. Sen fick jag ett värmande bälte runt magen (lever, njurar, galla-områdena) för att öka blodcirkulationen.
I fotbadet bildas, tack vare det tillsatta havssaltet (himalayasalt), elektriskt laddade joner som drar till sig de toxiska partiklarna från kroppens lymfa.
Toxinerna kommer ut som mikroskopiska små partiklar genom fötternas 2000 porer. I det joniserade vattnet oxideras toxinerna och blir synliga för ögat.
Det är viktigt att dricka extra vatten under behandlingen och de kommande dagarna.

För att få igång en grundläggande rening av kroppen bör nya användare (som jag) ta behandlingen 5-10 ggr, 1-2 ggr/vecka. Sen räcker det med 1-2 behandlingar /månad. Varje detoxbad koster 350 kr. Men blir billigare vid köp av flera behandlingar.

Obs! Att joniserat fotbad ej alltid är lämpligt. Vid t ex epilepsi, transplantationer, graviditet och barn under 12 år.

Här ser ni mitt bad före och efter 40 min.

Besök WWW.FRISKHUSET.NU
Se under fliken Mina terapeuter

Skapad:
11 October 2014, 13:09
Läst:
8808 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

FrekvensTerapi - Laine Grönlund

Nu var det hög tid att kolla igenom kroppen grundligt. FrekvensTerapeuten LAINE GRÖNLUND tog emot för att läsa av mina bakterier - virus - parasiter - mögel - tungmetaller.
Det visade sig vara obalans i mina lungor, urinvägarna samt att parasiten/bakterien borelia gav mig ihållande huvudvärk, trötthet och dålig blodcirkulation samt värk i lederna!! Tack Laine nu har jag fått svar!! LAINE är specialiserad på boreliaparasiten, så det kändes tryggt. LAINE behandlar mig sedan med starka carriervågor och eliminerar dessa. Dock ska man veta att boreliaparasiten kapslar in sig, delar sig, försvinner och kommer tillbaka i skov. Sen kan Du behandla hemma med en egen compact och det kan Du hyra här hos LAINE. Att göra en avläsning ca 1,5 tim och behandling från minst 1,5 tim. Och det kostar nu halva priset : 750 kr (Avläsning & Behandling).

Jag kan glädjande berätta att Ni hittar LAINE GRÖNLUND på FRISKHUSET.NU fr o m i helgen. Välkommen LAINE!

Www.friskhuset.nu

Skapad:
9 October 2014, 15:29
Läst:
10774 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

ASEA CELLVATTEN

God morgon!
Nu tänker Ni kanske; hur kan hon med en månadslång jobbig huvudvärk, yrsel och trötthet bl a fixa en träningslektion i ju jutsu ?!!
Jo jag har haft uppehåll med mitt cellvatten ASEA i nästan 1,5 månad nu (då jag druckit cellvattnet i nästan 2 år varje dag och mått toppen, men ville göra ett uppehåll och se...).
Och detta uppehåll har bidragit till att jag haft svårt att sova, varit jättetrött, haft dålig utrensning i kroppen, haft huvudvärk, yrsel och känns mig såå låg.
NU BÖRJADE JAG DRICKA CELLVATTNET IGEN FÖR 3 DAGAR SEN OCH SOVER BÄTTRE OCH HAR EN ENERGI JAG INTE HAFT ALLS DENNA UPPEHÅLLSTID!! T O M HUVUDVÄRKEN SLÄPPER SAKTA MEN SÄKERT!!!
Men då cellvattnet rensar, ända in i tarmluddet, så har jag fått lite utslag i ansiktet som en rensningsreaktion. Men då tar jag bara RENU28, den koncentrerade hudgelén, och smörjer i ansiktet...så ger det sig! Smörjer även gelén (som är ett koncentrat av cellvattnet) under mina armar, så det kommer ut via lymfan....
BRA! DÅ VET JAG ATT JAG INTE KAN EXCISTERA UTAN CELLVATTNET!

Besök o läs mer om cellvattnet och gelén på min hemsida:
Www.friskhuset.nu

Skapad:
9 October 2014, 08:21
Läst:
11107 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.