Regndroppsbehandling från Lakotaindianerna

Mina vänner, morgonen började med nya blodprov och en känsla av oro i magen....så det var skönt att idag bara få släppa kontrollen och den dagliga jakten på att effektivisera "Min gröna väg" för att bli helt frisk...och bara lägga sig på bädden hos Annika Lynton på Tyresö och kliva in i Lakota-indianernas värld och bara koppla av. Att bara VARA utan att slippa göra nåt! Vi började med ett samtal där vi gick igenom de tunga bitarna i mitt liv...sen fick jag rita "hur jag kände mig idag". Jag är inte så bra på att rita men det visade sig bli en mycket intressant bild av min dåtid (barndomen)-nutid-framtid-framtid längre fram. Sen fick jag oljebehandlingen och avslutningsvis fick jag klangskålar placerade på mig för att "tona in mig".... Gudomligt skönt. Hela behandlingen balanserar kroppen och föryngrar och balanserar sinnet på ett mycket grundligt sätt! Imorgon ska jag ta ett STORT BESLUT....

Skapad:
17 juli 2012, 20:22
Läst:
7489 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (33)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

 • Jens
  2012-07-27, 21:49

  Gäst

  Jag tror & hoppas Annika tar denna bra medicin som mot KML, hon kan säkert kombinera den med naturmedicin om hon pratar med sin läkare. Biverkningarna verkar vara mycket individuella som de verkar av andra jag lärt känna via: Kampen mot Leukemi på FB. Jag blir trött en timme efter jag tagit medicinen, dålig i magen ibland och kan samla vatten kring ögon efter jag sovit vissa gånger. Annars kan jag jobba, spela tennis, åka snowboard & skidor som vanligt Så Annika skulle säkert kunna sjunga på som vanligt fastän hon har KML. Värsta biverkningen kanske är vetskapen att man har skiten och att man har dåligt samvete för att medicinen är kostsam för samhället.

  Jag blev mycket nyfiken på de andra inlägget före detta, där Namn lös skriver att ögonen kan ta skada om man är sen med medicinering. Jag skulle vilja veta på vilket sätt? Hoppas du ser det här för jag skulle bli mycket tacksam för ett svar.

 • Li
  2012-07-27, 14:04

  Gäst

  Jens, du har helt rätt, jag är inte insatt i denna sjukdom,
  för mig är första tanken kring all cancer, att man behöver cellgifter.
  men om det är som du säger, att det finns en bra behandling varför vill då inte Annika ta emot den?
  Hon verkar ju smart och väldigt medveten.
  Finns det hemska biverkningar av den medicinen du tar eller vad är det som skulle hindra någon från att ta den?
  Jag hoppas att Annika läser vad du skriver och kan alternera den behandlingen hon kan få med alternativ medicin,
  om den går att kombinera vill säga.
  /Li

 • Namn
  2012-07-26, 22:17

  Gäst

  Glivec m fl besläkaktade mediciner hjälper mot KML. De är inga cellgifter utan ett målsökande ämne som neutraliserar blodcancercellerna.

  Om man inte får rätt behandling i tid kan t ex ögonen skadas på livstid. Det har jag fått erfara. Om KML går in i en accelererad fas är sjukdomen svårare att få bukt med.

  Glivec och Sprycel har räddat mig till livet, jag arbetar och ser mina barnbarn växa upp.

  Jag blir så bedrövad när jag läser detta. Hur kan man välja en säker död framför ett gott liv?

 • Namn
  2012-07-26, 22:02

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Jens
  2012-07-25, 21:41

  Gäst

  Glivec som jag tar mot min KML är inget cellgift! Det är en smart medicin som slår ut de felande celler där kromosom 9 och 22 bytt substans och håller sjukomen borta. De är den kromosom förändringen som är felet, min benmärg producerar både dessa sjuka celler och friska men medicinen gör att jag kan leva som vanligt, i annat fall leda till döden. Slutar jag ta medicinen kommer cancercellerna tillbaka.

  Av de 1200 per år i Sverige som drabbas Leukemierna ALL, AML, KLL och KML så är de cirka 100 som drabbas av KML. Medicinerna Glivec, Tasigna (efterföljare till Glivec) och Sprycel har revolutionerat behandlingen för KML patienter. Jag ser min medicinering som en diabetiker som måste ta sitt insulin varje dag för att leva.

  De som gör mig upprörd när människor som inte vet nånting om sjukdomen peppar en KML sjuk människa att inte ta denna fina hjälp. Det kan leda till att sjukdomen småningom går över i blastfas och slutar med döden. Li, jag tycker inte man ska tvinga nån men man bör tänka på sina barn!

 • Li
  2012-07-25, 13:49

  Gäst

  Tack för bra svar "trött läkarstudent"
  "Jens"- nä jag tycker verkligen inte att man kan tvinga en människa att genomgå t ex cellgiftsbehandling,då kan jag undra vad du tänker om andra situationer...
  tänker du samma kring tex abort, att det borde vara förbjudet, ska vi tvinga kvinnor föda barn de inte vill ha?
  Eller att tvinga någon att ta emot blod fast deras religiösa övertygelse hindar dem.
  Att vi har den fria viljan måste respekteras, när vi börjar tvinga människor att göra sådant de inte vill är vi fel ute.
  Då känns det som om vi backar i tiden.

 • Namn
  2012-07-25, 07:13

  Gäst

  Och I USA är det vanligare med Pankreascancer och tarmcancer. Alla har olika förutsättningar det har med gener att göra och miköfaktorer. Man behöver väl inte fundera på varför amerikaner drabbas mest av just de cancerformer.

 • Namn
  2012-07-25, 07:13

  Gäst

  Och I USA är det vanligare med Pankreascancer och tarmcancer. Alla har olika förutsättningar det har med gener att göra och miköfaktorer. Man behöver väl inte fundera på varför amerikaner drabbas mest av just de cancerformer.

 • Jens
  2012-07-24, 23:34

  Gäst

  Jag håller inte med dig Li, att var och en får göra det de tror på. Om man inte har små barn tycker jag man kan vara så egoistisk och tänka så. Jag tycker inget barn ska behöva mista en förälder i onödan.

  Vid mitt KML besked var det inte att tänka på att sticka huvudet i sanden och tänka på nån naturmedicin fastän hela besked kändes overkligt. De här kunde inte gälla mig, jag som aldrig varit sjuk eller legat på sjukhus tänkte jag. Jag var ju odödlig. Sen tänkte jag att svikarcellerna ska bort till varje pris. Men vi människor reagerar och tänker olika vid svåra situationer.

  Om man googlar lite kan man se att olika cancer sjukdomar är olika förekommande i olika delar av världen, ex:
  seer.cancer.gov/publications/ethnicity/topfive.pdf

  Nu verkar lungcancer drabba Japanerna ofta. Eftersom orsaken till KML är okänd men yttre faktorer som joniserande strålning kan ha betydelse så bör KML bli vanligare kring området Fukushima i Japan. Tro inte all Cancer samma sjukdom och vi Svenskar drabbas mest i världen.

 • Namn
  2012-07-24, 20:11

  Gäst

  I Japan får man andra former av cancer. Asiater har andra gener får andra cancerformer än européer. I USA får människor i sin tur andra former av cancer osv. Givetvis gör Annika som hon vill men jag tror det här blir hennes död tyvärr.

 • trött läkarstudent
  2012-07-24, 17:48

  Gäst

  Självklart är det hennes liv och hennes val. Dessvärre så finns det människor som inte drar sig för att göra vinst på patienter som befinner sig i en desperat och livshotande situation. Det finns även enorma mängder missvisande information i synnerhet på internet som lätt kan göra valet mindre uppenbart. Det känns då viktigt att belysa att de olika alternativen inte på något vis är likvärdiga, utan det ena är bevisligen oerhört effektivt medan det andra är till synes verkningslös. Jag förnekar dock inte bristerna i sjukvården.

  Angående rökning så tror jag det är närmre 15-20% om jag inte missminner mig. I fall av lungcancer så är det uppemot 90%. Jag håller med dig, kost, träning och generellt välmående är extremt viktigt i förebyggande syfte. Att någonting verkar förebyggande skall dock inte förväxlas med en behandlingsmetod för någon som redan är insjuknad. Men det stämmer bra att vissa cancerarter praktiskt taget inte existerar i japan medan andra är mer förekommande där än i västvärlden.

 • Li
  2012-07-24, 15:31

  Gäst

  Var och en får göra det de tror på,
  alla har vi den fria viljan.Nu har ju Annika valt ett sätt som hon tror på (iaf i nuläget) varför inte respektera hennes val?
  Tyvärr har jag sett nära och kära med cancer som behandlats väldigt illa i "denna fantastiska sjukvård" vi har i Sverige. Tänker inte gå in på det närmre här.
  Däremot vill jag verkligen framföra hur viktigt det är med bra cancerförebyggande kost, du "trött läkarstudent" t ex som verkar veta så mycket du kan väl förklara varför många cancerformer som finns här inte existerar i andra länder som t ex Japan.
  Och är det sant (som jag hört på mängder av håll) att rökning orsakar hälften av cancerfallen vi har här i landet?

 • Jens
  2012-07-23, 18:49

  Gäst

  Jag levt med KML nästan ett år nu. När sjukdomen upptäcktes hade jag 140 i vita blodkroppar, 5 dagar senare när jag tog benmärgsprovet hade de vita blodkropparna stigit till 170. Normal värdet för de vita blodkropparna ska var ca 5. De var ungefär de värdet mina blodkroppar steg med varje dag.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Vita_blodkroppar
  Jag mådde inte så bra då kan jag säga.

  Jag tacksam varje dag jag vaknar upp att forskarna kommit på de bra medicinerna Glivec, Tassigna och Spricel och att jag bor i Sverige där man får en av dessa dyra och bra mediciner (ca 23 000kr/månad). Dessa gör att jag fortfarande lever och får träffa mina barn och min fru ett tag till

  Jag tycker de är oansvarigt att skriva som många gör här, ex Li, hon verkar tro att all Cancer är samma sjukdom och kan botas med en och samma naturmedicin.

  Denna sjukdom övergår i blastfas sen till AML om man inte börjar med medicinring tid.

  http://www.youtube.com/watch?v=FotPqi5VhNk

  Att äta för att förebygga Cancer ska man självklart göra.

 • Namn
  2012-07-23, 17:51

  Gäst

  Läste du ens vad jag skrev? Pankreascancer är mkt allvarlig och dödligheten väldigt stor PGA att man som oftast upptäcker sjukdomen i ett sent skede. Man kan leva med den i flera år. När sjukdomen väl spridit sig till lever, tarm och njurar är det försent. Upptäcker man Pankreascancer i ett tidigt skede vilket ibland hände b.la hos Steve Jobs så är överlevnaden stor. Man kan operera bort pankreas och tillföra insulin och leva ett gott liv. Möjligen behöver man ta cellgifter för att minska spridning från eventuella metastaser. Steve Jobs hade kunnat räddas men han valde att tro på skojare och hoppade över cellgiftet. Metastaser från dottertumören överlevde men inte Steve Jobs... Enkelt!

 • Namn
  2012-07-23, 09:33

  Gäst

  Då man googlar på cancer i bukspottskörteln så framgår det att det är en av de mest allvarliga cancerformer som finns med låg överlevnad. Oftast är symptomen mycket diffusa och upptäcks ofta därför inte förrän den är spridd. Har nya rön uppkommit som inte finns uppdaterade ? (att den inte skulle vara så farlig)

 • Namn
  2012-07-22, 20:15

  Gäst

  Steve Jobs hade Pankreascancer ja precis som Patrick Swayze! Men Steve Jobs cancer upptäcktes i ett mkt tidigt skede. Cancer i pankreas är i sig själv inte så farligt. Man kan tom leva utan pankreas men får då injicera insulin resten av livet. Steve Jobs hade stor chans att överleva då hans cancer inte hade spridit sig till kringliggande organ men hanvalde kontroversiell behandling. Cancern fortsatte då att växa och spred sig så småningom till lever och tarm och han dog Patrick Swayze cancer upptäcktes i ett mkt sent skede. Man kan leva många år med cancer i pankreas utan att veta om det. Patrics cancer hade redan spridit sig och han var chanslös från början. Sedan valde han ändå att försöka bli botad via sjukvården då han grep efter halmstrån. Ingen vill skrämmas men man måste inse att naturläkemedel inte botar cancer!!!

 • trött läkarstudent
  2012-07-22, 17:43

  Gäst

  Li:

  Att välja behandlingsmetod baserat på anekdotiska bevis och dokumentärer snarare än den rigorösa naturvetenskap som kanske är mänsklighetens hittills mest fantastiska prestation är endast idiotiskt.

 • trött läkarstudent
  2012-07-22, 17:33

  Gäst

  Li:

  En klinisk studie är en process däri man med hjälp av två grupper sjuka människor, varav den ena (interventionsgruppen) får en viss behandlingsmetod och den andra (kontrollgruppen) avstår. På sådant sätt kan vi med hjälp av upprepad beprövning konstatera huruvida ett läkemedel är gynnsamt i behandlingen mot en sjukdom.

  Ett naturläkemedel är i de flesta fall en substans vars fysiologiska verkan inte har gått att bekräfta i kliniska studier, eller i de allra värsta fallen (t.ex. homeopati) är vetenskapligt absurda till den grad att ingen har velat ödsla tid och pengar på att göra några djupgående studier.

  När du brukar naturläkemedel vänder du dig alltså till de preparat som har ratats av den konventionella sjukvård som är baserad på århundraden av fantastiskt vetenskaplig framåtskridande. Du förkastar de metoder som bevisligen har fungerat för massvis av andra människor, och köper blint tomma påståenden från människor som i slutändan är lika intresserade av att tjäna pengar som läkemedels-industrin.

 • Namn
  2012-07-22, 17:33

  Gäst

  Många jämför med Steve Jobs men man kan aldrig jämföra en cancersjukdom med en annan. Han hade cancer i bukspottkörteln och det är en av de svårare cancerformerna. Vad jag förstår finns ingen bot mot den, bara förlängd överlevnad, se på Patrik Swayze, han förlorade också kampen. Jag tycker detta är en helt ologisk jämförelse och det är att skrämma upp i onödan. Man behöver inte vara så kategorisk utan att kunna se andra alternativ vid sidan av den traditionella sjukvården.Man kan ha både och.......

 • Namn
  2012-07-22, 13:16

  Gäst

  Jaa varför är folk negativa tror du? För att Annika förmodligen kommer bli mycket sämre i sin sjukdom om hon inte får ordentlig behandling hon kanske inte överlever. Om naturläkemedel och homeopater kunde bota cancersjuka med sina pulver och sitt hokus pokus borde inte en enda person dö i cancer då skulle cancergåtan vara löst! Kropp och själ hör ihop. Det är jättebra att meditera och göra sånt man mår bra av. Dock är det naivt att tro att man kan bota cancer genom så kontroversiella metoder. Har också sett på TV4 fakta om människor som blivit "botade av cancer" genom liknande metoder men vart finner man trovärdig information om detta? Hur väl stämmer det? På samma kanal går en dokumentär om att jorden ska gå under dec 2012 är det också fakta. Å nej man har detta livet och det är skört. Får man cancer bör man ta den vård som erbjuds och inte spela rysk roulette med sitt liv. Om Annika inte tar emot behandlingen som erbjuds via sjukvården kommer hon med största sannolikhet inte klara sin kamp liksom Steve Jobs

 • Li
  2012-07-22, 09:35

  Gäst

  Varför skrivs det så mycket negativt gentemot Annikas val att välja naturmedicin?
  Jag har sett flera program från USA där cancersjuka personer inte blivit hjälpta av sjukvården och istället då riktat sig till naturmedicin och många har blivit helt cancerfria jag är övertygad om att just kosten är det största problemet, då många av våra vanligaste cancerformer, såsom tjocktarmscancer, inte finns i te x Japan. Så med en drastisk kostförändring tror jag många kommer att bli friskare.
  jag ber för dig Annika, du är en sådan underbar stark tjej som kommer gå igenom detta och förhoppningsvis knäppa några på näsan

 • L.M
  2012-07-21, 23:05

  Gäst

  Hej Annika! Skickar över massa massa styrkekramar till dig som är så stark och går igenom den här kampen! Jag är övertygad om att de alternativa behandlingarna har stor effekt mot dessa sjukdomar, framförallt för att de stärker din kropp och immunförsvar istället för att bryta ner det(som traditionella läkemedel gör), logiskt sett så har ju då kroppen ett starkare försvar för att själv kunna bekämpa sjukdomen! Läkemedeldindustrin är extremt uppbyggd av ekonomi och i många ggr köps de billigare läkemedlen in trots att de inte har lika bra effekt, detta såklart pga ekonomiska själ! Det är mycket som döljs i den "världen". Trots allt skulle jag inte våga utesluta vården själv, men en kombination känns väldigt logisk! Du är verkligen stark som vågar gå din egen väg! En anhörig till mig går igenom liknande situation så jag vet precis vad du går igenom! KRAM till dig!

 • Susanne
  2012-07-21, 16:55

  Gäst

  Annika, jag tycker som de flesta redan har kommenterat. Ta emot den behandling som läkarna rekommenderar, men kombinera även med det andra! Förmodar att det är väldigt tuffa behandlingar, men du är stark!

  Många varma änglakramar till dig!

 • Pernilla
  2012-07-20, 18:57

  Gäst

  Jag önskar dig verkligen lycka till.

  Sedan håller jag med nedanstående talare, att du borde komplettera alternativ medicin med konventionell sådan. Jag tror dock inte att den sistnämnda är det enda svaret/lösningen på alla sjukdomar. Nej, precis som du säger är jag också övertygad om att själen, eller psyket också måste läkas för att den fysiska kroppen ska kunna göra det. De båda hänger så att säga ihop. Men trots ett eget intresse för alternativa behandlingar gällande både ditten och datten så måste man väl ändå vara kritisk även till sådant? Tycker du inte? För varför ska jag helt okritiskt ta till mig allt som har med alternativa behandlingsmetoder att göra och samtidigt vara jättekritisk till det konventionella. Det där förstår jag inte riktigt. Kan du förklara hur du tänker?

  Mitt i all denna smet av kritik så känner jag förstås mest med dig. Jag hoppas innerligt att det ska gå bra för dig. För din skull. Änglakramar från mig!

 • Maggan
  2012-07-20, 10:25

  Gäst

  Hej Annica.....jag tror allt du gör för att få en balans i din kropp är bra . Men jag tycker som övriga att du skall kombinera det med läkarvetenskapen. Den är inte att förakta. Nu vet jag inte hur dina värden ser ut för tillfället Ett litet tips...gå in på immun.se. Hon som har webshopen har kombinerat läkarexpertisen och naturmedel för att höja sitt immunförsvar och blivit frisk. Tror det kommer att gå bra för dig, du är inte passiv utan tar kontroll över din sjukdom

 • Namn
  2012-07-20, 06:28

  Gäst

  Håller med trött läkarstudent. Hemskt att människor utnyttjar sjuka och lovar bot för dyra pengar. Ingen har väl någonsin blivit frisk från sin cancer via en homeopat! Ju längre du väntar med riktig behandling ju snabbare kan sjukdomen bryta ner dig!

 • trött läkarstudent
  2012-07-20, 02:25

  Gäst

  Jobbigt att läsa. Jag känner ett enormt hat mot dom som väljer att dra vinning på dig i din sårbara situation med totalt verkningslösa preparat. Det är obehagligt.

  Du måste ta emot de behandlingar läkarvården erbjuder dig, NU. Ju längre du väntar, desto mindre kan dom göra. Det är naturligtvis bra att du låter dem ta regelbundna prover på dina blodvärden, men för varje dag du väljer att inte påbörja behandling finns en verklig risk att sjukdomen skrider in i ett snabbare förlopp. Vid det laget kan det vara för sent. Snälla, vänta inte med att motta behandling.

 • Ellenor
  2012-07-19, 12:00

  Gäst

  Först och främst lyssna på dina doktorer... Önskar dig all lycka...det här kommer gå bra!!
  Styrkekramar från Ellenor

 • Namn
  2012-07-19, 06:24

  Gäst

  Det är ingen ide och tjata på Annika hon tror på detta så låt henne göra det... snart kommer hon märka själv att blodcancern går inte bort fastänn värdena kan se bra ut..hon har gjort ett val...

 • Namn
  2012-07-18, 22:51

  Gäst

  Håll på med mumbo-jumbot om du tycker det känns bra...men för cancerns fel gör den varken från eller till, så följ först och främst den behandling dina läkare föreslår så att din sjukdom kan behandlas på bästa sätt.

 • Namn
  2012-07-18, 22:49

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-18, 21:54

  Gäst

  Lyssna på läkarna! Det finns medicin som gör att man kan leva ett så normalt liv att man nästan kan glömma bort att man har sjukdomen. Vänta inte tills det blir försent!

 • Namn
  2012-07-18, 15:34

  Gäst

  Snälla rar du, ta emot den vård som sjukhus och legitimerad vård kan ge dig.
  Med allt detta, förlåt mig nu, hokus-pokus, kommer du tyvärr att riskera ditt liv.
  Din cancerform är mycket allvarlig men det finns bromsmediciner och det finns vård som kan göra dig frisk, ge dig ett längre liv.
  OM du själv bara tror på detta hokus-pokus så tänk på din man och på din dotter.
  Lycka till och jag hoppas du väljer rätt = den vård/sjukvård/medicin som faktiskt finns och som är bekräftat erkänd.

Molly & Draken

Idag föyger vi drake! Ååå vad jag är tacksam att jag har Molly❤Min största älskling på jorden

Skapad:
idag 2014, 15:08
Läst:
282 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Herba Plus

I mina 2 år som diagnostiserad leukemipatient har jag selekterat hårt vad jag valt att ta in i min kropp. 1) Jag bestämde mig att bli frisk "Tankens kraft" 2) Bytte kost 3) Började dricka cellvattnet ASEA 4) Balanserade mitt immunförsvar med Immunosan 4) Terapeutiska behandlingar som Kranio sakral och Frekvensterapi 5) Rensade, gav grundnäring, basade och ökade syret i cellerna.

Och just idag är det kurs igen för just Terapeuter i örtlära där både min syster och jag är utbildade i.
Kursen heter idag "Energi, livsstilssjukdomar och behandlingar" med Geir Magne Andersen från Herba Plus i Norge.

Www.friskhuset.nu

Skapad:
20 september 2014, 17:25
Läst:
764 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Tommy

Idag besökte vi en kinesiolog Tommy och jag. Han var fantastisk i sitt yrke men jag "känner" ändå att det är lite svårt att applicera en österländsk läkekonst o örtbehandling som visserligen är 4000 år gammal på en nordisk kropp som behöver rening-grundnäring-basning och vissa andra komponenter i ett av våra nordiska tänk och holistiska kurer som vi är "vana" vud och som vi är adaptiva för... Rätta mig om jag har fel. Men har förstås själv vid flertal tillfällen prövat olika österländska behandlingsmetoder...inget har gjort någon som helst förändring mer än kostat pengar... Men dela gärna med Dig av Dina erfarenheter här, rent allmänt.

Sen tog vi en fisklunch i solen...
Hälsade på storebror Robin på Streetvoice, handlade lite och for och hämtade min Molly, Tommys kusin, på Engelska skolan.
Molly som är en sån känslosam och enpatisk liten själ öppnade upp Tommys hjärta idag med att berätta hur mycket hon tycker om honom och önskade honom till sin storebror...

Mitt hjärta slår också sååå hårt för Tommy!

Skapad:
18 september 2014, 19:55
Läst:
1816 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Streetvoice.se

En stolt moster besöker sin systerson Robin som är egen företagare inom:
Bilfoliering - Bildekor - Företagsloggor - Profilkläder.

De är riktigt riktigt duktiga!
De jobbar mot tv, privatpersoner och små och stora företag !

Www.streetvoice.se

Skapad:
18 september 2014, 16:57
Läst:
1897 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Det är inte ok !!

Ser just ytterligare ett inslag om Magnus Carlsson som är hårt drabbad av parkinsons sjukdom! Mitt i livet och möts av största nonchalans av Skånes vårdkaos! Vad hände med den lagstadgade VÅRDGARANTIN GÄLLANDE VÅRD INOM 90 DAGAR!?

Jag anser att får man inte den sjukvård man enligt svensk lag har rätt till där man bor, så ska man per automatik förflyttas till kortaste vårdkön i annat distrikt/län!
I Skåne är väntetiden 12 månader och i Linköping omkring 4 månader för att genomföra en DBS-operation och därmed förbättra Magnus Carlssons liv dramatiskt!

Inslaget på svt-nyheterna var skakande, i dubbel bemärkelse!! Han grät och hela kroppen skakade.
Jag har en släkting i Härjedalen med denna fruktansvärda sjukdom...

Skapad:
17 september 2014, 20:01
Läst:
2379 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Effekt på kroppen...

Jag har sen ca 3 veckor följt ett nytt Friskschema som är baserat på:
-Grundnäring
-Basning
-Rening
-Syresättning !

Jag har ett intensivt men ack så givande Friskschema som både gör att tarmarna äntligen (!) fungerar men där basning och utdrivande av tungmetaller ger mig en gnolande huvudvärk, trötthet och törst!
Det ska bli spännande att ta nytt benmärgsprov den 23/9 och se del av resultatet. Ny forskning på den komplimentära sidan har visat fina resultat dör man syresätter cellerna intensivt.
Jag vet ju att just cancerceller lever av socker medan syre förgör dom!
Det ska bli spännande.

Www.friskhuset.nu

Skapad:
16 september 2014, 18:33
Läst:
3371 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Musik med HELA hjärtat...

Idag ska jag inte bara lägga sång på en väldigt speciell och stark låt som är specialskriven till mig av Linda Dahl, denna vackra låtskrivare med ett hjärta lika stort som världen, tillsammans med hennes man Peter Dahl, låtskrivare o producent.
Har väl kanske inte insett vad jag lever med och som för min kamp om livet... Så det är både med en liten rädsla att klara ta mig igenom låten och framför allt; göra den rättvis! Tack från hjärtat fina paret Dahl...för en enormt vacker och helt unik låt, inte bara för mig !

Skapad:
15 september 2014, 08:46
Läst:
5352 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av annikaljungberg innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.