Svar på tal! kategori: Svar på tal

Hejsan! Tänkte ta och svara på en kommentar jag fick så ja här kommer det.

Att vara "homo" är precis som att vara hetro Skillnaden är att jag är tsm med en kille Ne men kommer inte på något bra svar om det utan det är väl helt enkelt som ett vanligt liv fast med lite mer action ibland om man råkar stöta på någon som har lite fobi, Dock brukar det alltid gå bra pga att den har smarta vänner. Ja jag tappade en del vänner men det var en stund innan jag kom ut men det är inte så att jag inte kan prata med dom osv utan vi slutade bara umgås och jag har ennu inte fått svar om varför men har mina tankar om varför. Dock spelar det ingen roll, Tycker fortfarande om att träffa dom osv men önskar ett svar iallafall någon gång då dom känner sig redo att förklara lixom. Bemött av samhället har gått jätte bra finns ju någon knäppskalle lite här och där men annars har allt gått som tåget. Kom på och kom på har alltid haft en aning typ, Iallafall från då jag kom in i puberteten. =) Roligt att svara på frågor så ställ mig fler folket där ute i stugorna. =) =) =) 

Skapad:
22 November 2012, 14:04
Läst:
1157 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Svar på en idiot fråga jag får varje dag.. kategori: Svar på tal

 

Asså egentligen ställer ni denna fråga för att vara fittor eller är ni helt enkelt SUGNA på att pröva det själv? Men svar på denna fråga är iallafall. Det är mycket SKÖNARE än vad ni alla killar kommer lyckas göra för någon brud i allafall! 

Sen kan jag också svara det på ett ärligt sätt också! Gör man det på rätt sätt så blir det super nice! (Y)

 

 

 

 

 

 

 

Skapad:
9 February 2012, 22:06
Läst:
2426 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (17)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

SVAR PÅ TAL! (KLÄDER) kategori: Svar på tal

Hejsan! Tänkte ta och svara på en fråga som jag får höra ofta och det är vart jag köper mina kläder! Det är så här att jag är inte en som springer runt och bryr mig om vad det är för märke! Utan jag köper det som jag tycker är snyggt! Fattar inte varför alla bloggare ska springa runt och köpa alla super dyra märken som dom egentligen inte har råd med och skryta om det. Varför inte bättre att köpa sånt som man tycker är fint och sen är märket kanske bara ett plus om det skulle råka vara så att det är snyggt! Det kanske är bara jag som tänker så eftersom jag bor i en små stad som Skellefteå finns ju bara dom här stora företagen här och inte så mycket dyra märken? Tycker iallafall inte det bevisar att man är så mycket coolare om man har tex GucciLacoste eller något annat sånt! Jag handlar iallafall kläder på dom här affärerna som finns på bilden och det är många som verkar tycka att det jag köper är snyggt så ta och kolla in era affärer så ska ni se att ni också hittar fina kläder! Puss

Skapad:
6 February 2012, 19:31
Läst:
2891 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.