Det blev Spice'n rice...

...och inte buffe. Lika bra för jag blev riktigt mätt och det var längesen jag åt så här. Nu blir det ännu en sväng på stan och sen ska det bara slappas, se film och kanske äta lite ostbågar. Gillar lördagar!

Skapad:
18 August 2012, 13:19
Läst:
626 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Start

En bra start på dagen? Laktosfri yoghurt med start, förvisso bara socker men gott. Hinner ta det lugnt till 08.00 sen kan jag börja moppa!

Skapad:
idag 2014, 07:56
Läst:
31 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Vilken höstfärg

I morse var det riktigt friskt att gå ute. Det är också nu som hösten börjar bli som finast. Solen lyser, träden färgas och jag har sovit sådär. Vaknade med huvudvärk men lite kaffe på det?

Skapad:
idag 2014, 07:52
Läst:
71 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Bort med titlar!

När jag var och pratade med Nymanskrog och alla idéer samt möjligheter så blev jag anställd nästan på en gång. Jag hade dock ett krav eller egentligen flera men ett är extra viktigt. Jag vill inte titulera mig som restaurangchef utan jag ser mig hellre som en teamleader. Att vi som arbetar är ett team men med samma målmedveten och driv inom krogen.

Vi tillsammans bygger upp ett ledande koncept där vi alla utvecklas samt utvecklar varandra. Vårt mål är inte att bli bäst eller störst utan ambitionen är vi ska kunna leverera i ett starkt team där alla är med på en oförglömlig resa.

Meningen med ett team är att alla ska vara med på eb spännande och utvecklande resa i krogbranschen inom försäljning, service, eget ledarskap med ansvar för det du är bäst på.

Jag tror att vår personal agerar bäst som sin egen förebild och inte vad alla andra kräver. Meningen med jobbet är att du ska ha kul, trivas, glädjas och lyftas upp. Ska vår personal senare leta sig utåt i den vida världen så vill jag att en ska ha kvar samma glöd som vi vill skapa.

Vi vill bygga upp teamleader som kan och vill bygga upp sitt egna framgångsrika team så småningom eller växa med oss bakom kök, bar, disk, städ och servering. Huvudsaken du finner passion för mat, gästvänlighet och inte är rädd för att ta eget ansvar, då passar hen in hos oss.

Skapad:
29 September 2014, 20:43
Läst:
5641 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Rekordmåndag

Måndagar är svåra, tycker jag men vi hade rekord. Nästan som i fredags. Det var härligt att komma till arbetsplatsen och få städa, fixa och dona. En bra dag helt enkelt där jag har hunnit med lite möten.

Skapad:
29 September 2014, 16:48
Läst:
7152 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Finns det plåster?

Jag brukar sällan ha problem med att kliva upp oavsett mående. Jag har mått sämre än så här och tagit mig upp. Det gör jag idag också, kliver upp men jag har gått sönder i både själ och hjärta. Hur jag gör, vad jag gör i tid eller otid så blir det inte rätt.

Det är orättvist!

Skapad:
29 September 2014, 06:59
Läst:
12001 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Show must go on

Jag mår relativt bra men jag håller på att kvävas och jag känner mig så oerhört ensam i det jag befinner mig i. Människor fattar inte ett dugg utan anar, spekulerar och väljer sidor beroende på situationer. Jag själv är kraftlös och har släppt väldigt mycket av vad som är så oerhört viktigt. Jag har kommit till en punkt där jag inte bryr mig, orkar inte tänka åt andra, jag orkar inte hålla reda på vad som behövs. Jag håller på att gå sönder. Jag rasar bit för bit men jag mår relativt bra och jag tar en dag i taget. Jag önskade bara att någon kunde ge mig den kraft jag en gång hade.

Show must go on!

Skapad:
28 September 2014, 22:08
Läst:
14569 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Köttbullar & potatis

Jag håller på att gå igenom alla mina matbilder. Jag saknar värmen, tiden och det jag har lagt ner. Jag saknar det roliga och den fantasin som uppstod när lag lagade och tog bilder. Jag blir både glad och ledsen för den inspiration jag längre inte har.

Däremot så älskar jag köttbullar, kokt potatis, sås, sallad, lingon och gurka. Det var så längesedan husmanskosten fick ta täten. Jag hoppas jag finner matglädjen igen!

Skapad:
28 September 2014, 21:28
Läst:
14719 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Höstmenu - Arton.78

Igår avnjöt vi en massa gott från Arton.78's nya höstmeny. Här går det bra att glida in på något svalkande i baren eller beställa något gott, ensam eller sällskap. Miljön på Arton.78 gör så att du aldrig känner dig ensam. Det är småmysigt, gemytligt och soft. Slå dig ner vid ett bord, baren eller varför inte vid det lilla krypin där sofforna finns.

Igår förtärdes örtkokta musslor och en riktig god kornotto med ost från Hälsingland samt morötter från Vågbro. Musslorna kan jag inte uttala mig något om men min förrätt är det godaste jag har ätit på Arton.78 och givetvis framförde jag detta till kocken.

Till huvudrätt serverades det halstrad regnbåge med puré och smörsås? 21 dagars hängmörad ryggbiff med dubbelbakad potatis och rödvinsås samt så testade jag flankstek med pommes och hemslagen bearnaisesås. Köttet var perfekt, bad om extra pommes och sås utan problem. Maten satt som ett smäck.
Jag som älskar ost beställde in ostbitar från Hälsingland som toppades med en hälsingemarmelad och mörkt bröd, bakat från? Det spelar ingen roll för det är osten som är pricken över i:et.

Skapad:
28 September 2014, 17:24
Läst:
15785 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av Majsan innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.