Way Out West

Drog en nice Lunch på Bitter med de få som lyckadesskrapa ihop resterna av sig själv från gårdagen och infinna sig. Omvandlade bakfyllan till ny fylla, drog sen o Vippade runt på way out west och sitter nu på bloggmiddag på UBA- överaskande god Mat! Har grundat med Rose all day long så härifrån kan ju vadsomhelst hända ! :D

Skapad:
10 August 2012, 22:55
Läst:
2547 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Sovdax och Middagsplaner

Jag och min härliga väninna Virran fyllde ju båda år igår och vi har därför samlat ihop några vänner och ska imorgon ut och äta italiensk. Blir trevligt och lagom många, bra folk

Havererade idag när jag kom hem frånsalong kungakronan, somnade i sängen och låg och drömdeflera timmar. Känner mig småkrasslig så hoppas jag inte håller på att bli sjuk.

Men hell... Imorgon väntar lunchdejt med en hemlig beundrare också .. Nu är ni branyfikna va?
Godnatt

Skapad:
27 August 2014, 01:19
Läst:
982 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Mer VOLYM hos Kungakronan :)

Varit hos Sofi på Salong Kungakronan och fyllt på mina fiiina Volymfransar.
Är över förväntan nöjd med den här sortens fransar eftersom de dels håller avsevärt längre, och dels ger en jäkla massa extra-effekt . Som ni säkert haft på känn så är jag ju inte direkt den spartanska typen när drt gäller yttre attribut, så det är med wow-effekten passar mig ypperligt

Ta och boka in en tid och testa ni också ni får förstås gärna nämna att ni blev tipsade av mig för då blir jag glad.

På vägen hem solade jag och gick därefter och köpte nåt som visade sig vara VÄRLDENS godaste Loka. Smakar som Hallonsoda typ, himmelskt gott!

Nu är jag hemma och tänkte försöka få något uträttat, men är så himla seg... Den förkylningen jag drog på mig för ett par veckor sen när det regnade så mycket på stampet vägrar släppa och har dessutom börjat köra på 5-htp igen som är en serotoninuppbyggande aminosyra. Lite rogivande effekt på natten vilket är bra, men känns som om jag även är tröttare på dagen när jag tar dem..
Inte lika bra. Men ska bara äta dem ngn månad.

Skapad:
26 August 2014, 16:39
Läst:
1365 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

BirthDay Girl

Så var man 34 år fyllda. Ja, läs igen.. Trea Fyra. Vid Hin Håles Horn - Hur FAN blev jag såhär gammal och VAD hände egentligen de senaste 10 åren???
Its a freakin Mystery :D .

Tur att Sinnet iallafall är ungt (jo tack det ska gudarna veta)

Idag har jag varit hemskt sliten efter lördagens och söndagens bravader som jag ju inte ens berättat om.
Jag flög ju från Umeå och fick stressa iordning mig när jag landade och skynda ut till mina vänners nya fantastiskt härliga Villa strax söder om Göteborg.
Det hölls nämligen en "sweet sixteen" fest för väninnans Son med nästan 100 inbjudna ungdomar dj, kock och hela alltet. De körde Bond-tema och dagen till ära anlände han i helikopter

Det ska börja stekas i tid och med lyxfestaren Gabby som mor så kan han ju inte vara sämre .

Minglade runt där och blev sedan hämtad av min partypartner så vi gasade förbi HQ2 där oväntat nog min gamle vapendragare Slirowich satt flankerade av två Johnnys och connectade elektronik för fullt
Var dock tvungen att skynda därifrån för att hinna med tåget till Vårgårda där ulf och c/o ställt till med ett stort spektakel. Efter en liten insats där blev jag upplockad av en nyfunnen vän som OCKSÅ heter Johnny (fast han fann tydligen mig redan 2006... Oklart!) och fick skjuts tillbaka till HQ2 där de hade förlorat en av sina johnnys , men lite svinn får man räkna med och eftersom jag tog med en egen låg vi ju på plus minus noll på johnny fronten igen

Senare begav vi oss tillSlirowich residence SS (Slirstugan) och där fastnade jag naturligtvis mer än ett par timmar och utredde en väldans massa saker samt uppfann ett par nya begrepp.
Slog för övrigt upp ordet Slir och fann den skevaste begreppsbeskrivningen e ve r.
Garvade så jag nästan grät

På söndagen efter att ha fått se youtube klipp på råmande sköldpaddor och lite annat livsviktigt så tog jag det sista kvarvarande förnuftet till fånga och retirerade hem till mitt egna Högkvarter.

Asroligt att festa med Bogge eftersom det verkligen var evigheter sedan , och vi är en elitduo av rang. Samt johnny och Robin , blev riktigt klockrent söndagshäng.

Nu ska jag se om jag kan försöka ta mig samman och hälla i mig nåt glas vin så jag orkar släpa denna gamla lekamen in i duschen och påbörja en omfattande helrenovering .. Lovade i ett svagt ögonblick att möta upp ett par vänner ikväll på några glas. Men får se om jag kan prestera så pass.. Annars skyller jag på Åldern!

Skapad:
25 August 2014, 19:32
Läst:
2197 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

  • Bjanka
    2014-08-25, 19:38

    Gäst

    Hahaha o du klaga när ja sa hemmavid mig att jag blivit gammal! ) :*

Teaming up with Batman

Höst, regn, levande ljus och såhär på min födelsedag skämmer jag bort mig med att inhandla en ny onepiece .

Batman loggan på förstås! :D kommer bli ascool!

Skapad:
25 August 2014, 05:31
Läst:
2537 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Från Norr till Söder

Sitter på flyget hem efter en mestadels sömnlös natt. Sover alltid illa i Umeå.. Ja tillochmed sämre än vanligt alltså. Har länge skyllt grunden till mina sömnsvårigheter på min uppväxt i norr där det ju är ljust dygnet runt på sommaren. Kanske finns det ett uns sanning i det även om det är långt ifrån hela förklaringen .
Problemet nu är att jag tänker mer än vanligt däruppe , och som alltid har jag mycket svårt att "stänga av" när min hjärna väl börjat processa någonting.

Hela sverige regnar och det är inget undantag för Stockholm där vi nu gått ned för mellanlandning.

Next stop - Gothenburg och sen blir det fullt upp hela kvällendå jag först ska på väninnans sons fest som är en påkostad sådan och sonen i fråga skall anlända i helikopter osv.. Hoppas för deras skull att regnet håller upp lite inför hans storstilade entre.
Spenderar ett par timmar där innan det blir iväg på andra missions resten av kvällen utanför göteborg.

All in - All over nu när man kört lite snabbrecovery i norr

Stort Grattis till min pappa som fyller år idag!

Skapad:
23 August 2014, 13:15
Läst:
4662 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Metaforer och Gastronomiska förlustelser kategori: Norrländsk Sinnesro

Pappa gick loss på grillen
helt okej rödvin till grillat
pappa fick traditionsenligt whiskey i födelsedagspresent
lillebror har blivit ganska stor
roligt sällskapsspel
tidig födelsedagsgåva från mor och far

Har fullkomligen förätit mig på grillat och en himmelskt god ananas-paj som mamma hade lagat till efterrätt. Sköljde ner det hela med ett hyfsat gott rödvin som passade bra till köttet
Tur att jag inte bor här längre för jag går och små-äter nonstop och det finns alltid en massa bakverk och annat gott i krokarna här i den Wiklundska residensen eftersom min mor är mycket ambitiös i köket. Med min bristfälliga karaktär på den fronten hade jag garanterat rullat fram om jag levde under dessa förhållanden :D

Pappa fyller år imorgon och jag överräckte den traditionsenliga whiskeyn idag eftersom han åker på golftävling tidigt och jag måste ut till flyget direkt efter frukost.
Själv fyller jag år på måndag och fick en tidig födelsedagspresent av mor och far i form av ett presentkort på Kicks. Det kommer väl till hands nu när det är dax att uppdatera sminket lite inför hösten

Vi spelade sällskapsspelet "Med andra ord" där det gäller att beskriva ett ord eller begrepp så ens lagkamrat kan lista ut det på kortast möjliga tid. Jag teamade upp med min lillebror Daniel som skulle beskriva ordet "yxa"
Fick mig ett gott skratt åt hans beskrivning..
"Något som mördare ofta använder och som man måste hålla med två händer (här visade han inlevelsefullt hur mördaren då skulle yxa ner sitt offer),  sen såg han tankspridd ut en sekund innan han tillade- och man kan även hugga ved med den"

Haha, priceless!

Vi vann omgången  
 

Skapad:
22 August 2014, 22:50
Läst:
5292 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

On a Countdown kategori: Norrländsk Sinnesro

naturligt norrländsk
Hönsen har det bra sålänge rävar och hökar inte attackerar dem
Min dobbis Garou och Fräsetuss har askan spridd och  minnesstenarna här på gården
regnigt även i norr just nu, men gott med hemlagat
krutgubben morfar kickar trots att 91-årsdagen närmar sig

Fredagen är kommen och det är Sista dagen här i norr. Jag ligger nerbäddad i den gigantiska vardagsrums-soffan soffan och chillar. Går liksom alltid in i superchill-mode häruppe.. Denna gång var jag iofs tvärtrött , började bli halvkrasslig (blivit lite förkyld, måste försöka bli av med denannars hänger det väl kvar hela hösten...) och hade sovit två dygn redan när jag kom.

Igår hälsade jag på morfar en sväng. Han är superpigg trots att hAn fyller 91 år om ett par veckor och hans minne är mycket bättre än mitt. Lite sjukt faktiskt men kul att se honom på benen trots hans operation sist. Morfar och mormor har varit en stor del av mitt liv och de hjälpte till att ha hand om mig och min bror när mamma jobbade när vi var små.
Har myst med familjens katter (nya kattungen har vuxit och blivit stor sen i vintras) , kollat morsans nya hönor som hon skaffat efter att en hök och en räv hjälptes åt att kraftigt reducera hennes bestånd. Nu har hon en tuff, några höns och två kycklingar som bor i en gammal gillestuga som byggts om till hönshus där de har reden och utgång till en stor inhägnad bakgård där de kan vistas hur de vill. Hur mysigt som helst och mamma och pappa får färska ägg varje dag som de även ger grannarna. Soft helt klart.. Hade jag varit en höna hade jag velat bo här

Ikväll kommer brorsan så ska vi grillamed familjen Lite samvaro innan det är dax att säga adjö till norr för den här gången.

Skapad:
22 August 2014, 14:02
Läst:
5619 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Bindi Designs kategori: Dez Diggar!

Fick i veckan hem mitt paket från Bindi Designs och de hade varit gulliga och skickat med en gåva i form av ett par extra haremsbyxor eftersom jag omnämnt dem här på bloggen. Sånt gillar vi =D

Haremsbyxor är ett av mina absoluta favoritplagg eftersom de är svala och helt otroligt bekväma. På sommaren är det på tok för varmt för att använda Onepiece och då retirerar jag rakt ner i mina goa haremsbyxor när det skall chillas. Hittade ett par bubbelgums-rosa på bindi designs som jag genast beställde hem (värsta klippet eftersom det dessutom är REA just nu). Ni hittar även smycken, inredning och mycket annat i deras sortiment.

Kika in ni också genom att klicka på länken

Bindi Designs

Candy Rosa HaremsbyxorBrun Stretch Samurai ByxorMässing Bead Bollar på 3 Trådar Armband

Skapad:
22 August 2014, 08:36
Läst:
5840 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.