Wintery Taste


Assasin gjorde VinFlaskor med lilla Moi roligt initiativ! Gammal bild som togs för några år sedan då jag var ansiktet utåt för en rockklubb som kördes på trädgårn.

Sitter för övrigt hemma och äter polkagrisglass samtidigt som jag dricker ett glas rosé =) Har blivit tillfrågad att komma till ibiza samt erbjudan att bli nerflygd till Kroatien, men har ju lovat finnas tillgänglig här hemma i Göteborg imorgon då Emilie och ett roligt gäng från Malmö kommer upp. Vi ska gå på liseberg och sedan göra stan osäker är det bestämt. Blir nog roligt =)

Bestämde mig för att vara osocial och ta det riktigt chill idag så man är Game inför morgondagen.... Inatt sov jag 11 timmar i sträck!! känner mig ruggigt trött hela tiden av någon skum anledning... typ lite småkrasslig bara, muskelvärk och lite ont i halsen typ på morgonen men det bryter aldrig ut (och går heller inte över..)... tröttsamt!

Får ta och dra nån svår partyvända snart så kroppen får sig en shock =)....

AC ringde och undrade om jag är sugen på Indian Spirit.. och när jag kollade lineupen så känns det ju faktiskt riktigt najs...dessutom skulle vi bli ett asroligt gäng från Back in THAAAAA days, och på den tiden hade vi bara så sjukt jävla roligt.. det är i början av september och i mitten av september ska jag ju även till härliga Ibiza... så roliga saker väntar framöver och jag försöker medvetet välja bort bad energy ppl nu under denna period. Även inte lägga min egna energi på människor som bara verkar ha problem och som inte ens frågar hur man själv mår etc varje gång vi hörs eller ses. Eller folk som hela tiden sätter en i situationer som måste lösas om och om igen.

Vissa av dem ligger mig varmt om hjärtat, men just i detta Nu kan jag inte hjälpa så mycket.

Måste helt enkelt bygga upp mina egna energiresurser igen då de blivit alltför dränerade av allt sådant.

Känns iallafall som om det är på rätt spår jag går =)


Min partypartner och en av mina bä sta killkompisar Robin och jag snackade lite idag. Det går hur bra som helst för honom borta i Finland och de ska nu smälla upp den 3:e Gymgrossisten-butiken på kort tid därborta och han kör omkring i sin tvärfeta nya porsche och har det gott =)! Allt med Gymgrossistens framgång i Finland är helt hans förtjänst =). Blir så jäkla glad för hans skull för jag vet att han saknat sina nära och kära hemma i Göteborg, men han ville och behövde vända sitt liv, komma bort från Gbg och börja må bättre  och det har han verkligen lyckats med. Han fyller år nästa vecka också men vi ses i mitten av månaden och ska då passa på att fira båda våra födelsedagar samtidigt istället =). Lite sjukt att så många av mina närmsta vänner är Lejon.. 

Skapad:
3 August 2012, 21:56
Läst:
3365 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • DecemberWiklund (K34)
  2012-08-06, 15:55

  Yes, det finns fan hopp

 • Kryckan
  2012-08-04, 09:47

  Gäst

  Följ nu Din känsla ...

  "Great spirits have always encountered violent oppostion from mediocre minds .."

  //Kryckan

 • camillastern (K36)
  2012-08-04, 07:54

  Va kul att det har gått så bra för din vän i finland ja har ju följt dig genom bloggen i flera år nu.Och det är så kul att se hur folk lyckas bra i livet med sina drömmar och mål.
  Kram

Festliga Tips och Partyplan inför HelloweenHelgen

Min favorithögtid på året är äntligen här, och det blev en ändring i min plan (jag hade egentligen tänkt göra danmark osäkert men lät bli pga vissa omständigheter) . Så jag är hemma i gamla goa blöteborg hela helgen lång och tänkte ge er några tips på var ni kan hitta stans festligaste partyprinsezza

Ikväll är det stor premiär för Clarion Post stora nysatsning GHOST som säkerligen kommer att bli ett spektakulärt inslag i Göteborgs nattklubbsliv . Jag kommer att befinna mig på VIP-minglet redan klockan 21.30.
Därefter bär det av till nordhemsgatan där min kära Virran och hennes Alex ställer till med sin traditionsenliga årliga Helloweenfest i deras residens. Jag är mycket glad att kunna medverka detta år då jag jämt brukar missa denna juvel bland fester eftersom jag ständigt annars befinner mig utomstädes denna tid på året.

Efter vi kalasat klart i privat regi kan vad som helst ske men bland alternativen finns Magnus&Magnus , tillbaka till GHOST eller möjligen en sväng förbi Upstairs.
Kan även rekommendera Kotton Kandi som körs på Kontiki för er som gillar burleska toner

Lördagen kommer jag inleda med en snabb sväng förbi mina grannar Bandidos och krama en nymuckad vän samt ta nån drink med mina favoritbanditer.
Därefter blir det en sväng till PreBar på Scandic som kör en "Gatsby/Gudfadern"-inspirerad Helloween .
Sedan leder partyplanen åter till Clarion Post där nya konceptet GHOST kör Helloweenfest med dunder och brak och när krogen stänger tänker jag att det blir perfekt att fortsätta natten och morgonen på ett härligt DarkPsy stamp på hemlig location

Där har ni hela Partyplanen as it is Ppl. Hoppas på att se er ute i vimlet

Skapad:
idag 2014, 09:41
Läst:
647 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Sparkling Nude's by Sanna

Här kommer äntligen bildbevis på mina glitter-nude akrylnaglar gjorda av Sanna som har facebooksidan Sanna's Naglar och insta SA.Nails.
Har numera en mer modest längd på naglarna som ni ser och det är ganska skönt just nu känner jag.

Vi blingade dem med snygga roseguld-färgade "diamonds" och sammantaget så passar ju dessa till precis Allt. Mycket praktiskt på alla sätt!

Glöm inte att ni får ett nytt set för endast 499:- om ni uppger mitt namn som kod vid bokning vanligtvis kostar ett nytt set en bra bit över 700 (och inte 599 som jag felaktigt råkade skriva tidigare) - så det är en kick-ass rabatt ni bjuds på.

Bokar gör ni på 070 661 95 42.

Go Get!

Skapad:
30 October 2014, 15:04
Läst:
2605 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kopior är Skräp

Har drabbats av en ihållande otur när det gäller mina apple-laddare. Förutom att ett stort antal försvunnit i olika festliga sammanhang och glömts på hotellrum etc , så har 3 stycken gått sönder bara de senaste 4 veckorna (!!!). Det höga antalet beror mindre på min oförsiktighet och mer på att jag köpt värrdelösa applekopior i turkbutiken runt hörnet...
Det är som jag så ofta brukar säga - "kopior blir aldrig några orginal" - Gäller i alla livets aspekter.Skapad:
29 October 2014, 23:25
Läst:
4492 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Sömnlös eller Sömnbefriad?

Insomnia som vanligt... Inne på min andra sömntablett bara för att överhuvudtaget somna och har därmed redan käkat även morgondagens dos.
Hmmm... Inget lätt problem att handskas med. Tur jag har några extra att ta av efter förra veckans många sömnlösa dagar och nätter..

Kollar grymma sci fi serien The 100 nu , riktigt jäkla grym är den. Tips till alla andra sömnbefriade själar ute i natten

Bjuder på en bild på mig o manuela i lördags

Skapad:
28 October 2014, 03:07
Läst:
8861 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vild Vecka

Tog bloggpaus en stund och har haft en minst sagt intensiv vecka i goda vänners sällskap och med några nya trevliga bekantskaper dessutom.
Festligheter har varvats med bilolycka. Sömnlöshet toppats med ett par allergishocker och en rad ganska otippade saker i övrigt har hunnit hända på dessa dagarna. Lyckats hinna med ett par olika städer och en rad olika sällskap med en sällsam röd tråd genom det hela.
Varvade ner tempot häromdagen dock och igår var jag hyfsat utvilad när det var dax att åka på en liten roadtrip till landskrona med min katta Manuela och svänga "de lurviga" igen. Trevligt återseende förstås

Idag har jag varit planterad i min onepiece framför Tv'n och catchat up veckans serier som man missat. Kontemplerat folks beteenden samt Kollat till mina kära vänner och försäkrat mig om att alla överlevt veckan... Dessutom samt käkat massa onyttigheter och spikat in en resa till frankrike i januari.

Imorgon ska jag kika vidare på ett sponsorförslag jag fått och göra ett välbehövligt besök hos Sanna på Studio Aveny eftersom naglarna inte riktigt överlevt mitt vilda leverne :D .

Livet är kort - Make it Happen

Skapad:
26 October 2014, 23:16
Läst:
11575 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Truth of the Day

Har inte bloggat på en vecka, behövde ett break och samla ny energi.
Massa sjukt har dock hänt , allt ifrån bilolycka till festliga möten och sömnlöshet.

Lovar berätta imorgon, ikväll blir det film och god mat på agendan. Recovery rocks!

Skapad:
26 October 2014, 16:22
Läst:
12165 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Feliway för katter

Tycker allt att Atrox reagerar positvt på att jag köpt en Feliway feromon-avgivare. Han är märkvärt mysigare och mer harmonisk. Han söker mer kontakt och Kommer och lägger sig på mig eller vid min sida hela tiden och klöser mindre på saker och ting.

Kul när nåt verkligen fungerar

Här är lite info

FELIWAY FEROMON DOFTAVGIVARE gör katten lugn och trygg i sin hemmiljö. Trygghetskänslan får katten att reagera mindre på okända saker och i nya situationer som kan orsaka stress. Doftavgivaren kan med fördel användas vid följande situationer:

• Förhindra urinmarkering
• Förhindra vertikala klösningar
• Förbättra relationen mellan katter
• Underlätta anpassningen till förändringar i kattens närmiljö
• Den oroliga gamla katten
• Nytt hem för kattungen

Placera doftavgivaren i det rum där katten vistas mest. Doftavgivaren skall placeras luftigt (ej bakom gardin, möbler eller under bord/hylla). En doftavgivare täcker ca 50-70 kvm och varar i ungefär 4 veckor.

Innehåll
Syntetisk analog till kattens ansiktsferomoner 2%

Skapad:
17 October 2014, 15:17
Läst:
34428 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

NyPremiär för Soultrain

Mången göteborgare har förr festat loss på episka klubben Soultrain.

Nu kör den igen på Upstairs! Dont miss out!

Skapad:
16 October 2014, 15:45
Läst:
36735 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)