Wintery Taste


Assasin gjorde VinFlaskor med lilla Moi roligt initiativ! Gammal bild som togs för några år sedan då jag var ansiktet utåt för en rockklubb som kördes på trädgårn.

Sitter för övrigt hemma och äter polkagrisglass samtidigt som jag dricker ett glas rosé =) Har blivit tillfrågad att komma till ibiza samt erbjudan att bli nerflygd till Kroatien, men har ju lovat finnas tillgänglig här hemma i Göteborg imorgon då Emilie och ett roligt gäng från Malmö kommer upp. Vi ska gå på liseberg och sedan göra stan osäker är det bestämt. Blir nog roligt =)

Bestämde mig för att vara osocial och ta det riktigt chill idag så man är Game inför morgondagen.... Inatt sov jag 11 timmar i sträck!! känner mig ruggigt trött hela tiden av någon skum anledning... typ lite småkrasslig bara, muskelvärk och lite ont i halsen typ på morgonen men det bryter aldrig ut (och går heller inte över..)... tröttsamt!

Får ta och dra nån svår partyvända snart så kroppen får sig en shock =)....

AC ringde och undrade om jag är sugen på Indian Spirit.. och när jag kollade lineupen så känns det ju faktiskt riktigt najs...dessutom skulle vi bli ett asroligt gäng från Back in THAAAAA days, och på den tiden hade vi bara så sjukt jävla roligt.. det är i början av september och i mitten av september ska jag ju även till härliga Ibiza... så roliga saker väntar framöver och jag försöker medvetet välja bort bad energy ppl nu under denna period. Även inte lägga min egna energi på människor som bara verkar ha problem och som inte ens frågar hur man själv mår etc varje gång vi hörs eller ses. Eller folk som hela tiden sätter en i situationer som måste lösas om och om igen.

Vissa av dem ligger mig varmt om hjärtat, men just i detta Nu kan jag inte hjälpa så mycket.

Måste helt enkelt bygga upp mina egna energiresurser igen då de blivit alltför dränerade av allt sådant.

Känns iallafall som om det är på rätt spår jag går =)


Min partypartner och en av mina bä sta killkompisar Robin och jag snackade lite idag. Det går hur bra som helst för honom borta i Finland och de ska nu smälla upp den 3:e Gymgrossisten-butiken på kort tid därborta och han kör omkring i sin tvärfeta nya porsche och har det gott =)! Allt med Gymgrossistens framgång i Finland är helt hans förtjänst =). Blir så jäkla glad för hans skull för jag vet att han saknat sina nära och kära hemma i Göteborg, men han ville och behövde vända sitt liv, komma bort från Gbg och börja må bättre  och det har han verkligen lyckats med. Han fyller år nästa vecka också men vi ses i mitten av månaden och ska då passa på att fira båda våra födelsedagar samtidigt istället =). Lite sjukt att så många av mina närmsta vänner är Lejon.. 

Skapad:
3 August 2012, 21:56
Läst:
3360 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • DecemberWiklund (K33)
  2012-08-06, 15:55

  Yes, det finns fan hopp

 • Kryckan
  2012-08-04, 09:47

  Gäst

  Följ nu Din känsla ...

  "Great spirits have always encountered violent oppostion from mediocre minds .."

  //Kryckan

 • camillastern (K36)
  2012-08-04, 07:54

  Va kul att det har gått så bra för din vän i finland ja har ju följt dig genom bloggen i flera år nu.Och det är så kul att se hur folk lyckas bra i livet med sina drömmar och mål.
  Kram

Aj som Fan

Lyckades skada mina fötter illa när vi var och grillade i Fiskebäck . Det låg glödande kol på stenarna som jag naturligtvis skulle traska rätt över. Ihop med min tvärsega reaktionsförmåga blev det katastrof ...Brännblåsor ända in till köttet på vissa ställen och huden lossnar. Sönderkokt verkligen och det gör sjukt jävla ont. Dryg kroppsdel att skada eftersom den är typ omöjlig att vila..
Blir rätt less på ngn som reagerade mycket negativt upprepade ggr om att jag var tvungen att ställa in en tid i sista stund pga detta och trots att jag både bett om ursäkt och erbjudit ekonomisk kompensation
,det påverkade tydligen en dagsutflykt som annars kunnat ske ,( men med tanke på att klockan var före 12.00 så borde det ju ändå kunnat lösas tänker jag)
och trots att samma person dessutom ignorerat mina mess i flera dagar på tiden vi bestämt innan som plötsligt samma dag skulle behöva ske på morgonen.

Inte ens en fråga hur det var med mig efter olyckan.

Mindre ego samt en dos vanligt hyfs och respekt kan man åtminstonde ha även om man uppenbarligen glidit isär vänskapsmässigt. Tråkigt.

Skapad:
idag 2014, 08:53
Läst:
182 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Wish U Well - Hälsoprodukter

Min polare Alexis startade nyligen upp Wish U Well som inriktar sig på hälsoprodukter i form av frön, vitaminer & mineraler och Greens.

Fick hem ett provpaket häromdagen med väl tilltagna produktpåsar av chorella, spirulina, korngräs och vetegräs .
Jag är ju lite newbie på detta men är väldigt nyfiken på att testa alla produkterna, särskilt chlorella tabletterna . Chorella är en alg som ska vara effektivt avgiftande på kroppen och den innehåller massvis med aminosyror, mineraler och vitaminer.
Blir spännande, har nog en och annan tungmetall som kan behöva rensas ut ur systemet :D

En stor påse kostar enbart 99 kr!

Ni hittar produkterna på www.wishuwell.se

Go get!

Skapad:
22 July 2014, 23:12
Läst:
1436 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Lidköping by night

IGår gästade jag Lidköping och mina gamla vänner i SunTour-gänget för att återuppleva hur det brukade gå till back in thaaa days- och lidköpingsborna var helt med på noterna må jag säga.
Startade kvällen med en gin/gurka cocktail följt av fantastiskt god rödingfile och ett glas av husets vita innan jag retirerade till mitt hotellrum och piffade till mig inför kvällens dansanta insats.

Det var VARMT så höll bitvis på att smälta bort, men väldigt roligt faktiskt med tropiskt tema, marrackas, stråhattar, hula hula kjolar och hela köret.

Återvände hem till ett stekhett Göteborg efter en förträfflig hotellfrukost , käkade en sushilunch på stan och sedan spenderat resten av dagen jämte min älskade (men ack så högljudda) AC.

Dax för en nattapromenad runt kyrkogården nu när det är lite svalare och mindre folk, passar mig utmärktSkapad:
22 July 2014, 22:15
Läst:
1470 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

AlexisKliniken SommarKampanj

Välkommen att boka tid hos Alexiskliniken!

Sommar kampanj professionell tandblekning BrilliantSmile endast 1500 kr ord.pris (3600kr)
boka online eller ring 031-120 800

Finns inga lediga tider kan ni köpa presentkort online till samma pris! (Presentkort går att köpa online besök hemsida) Gäller 1 år från och med köp

Kampanj på vår professionell blekning 3x10 min behandlingen tar ca 1 timmar för endast 1480:- Samt blekning 3x20 min för endast 1795kr behandlingen tar ca 2 timmar

Vi kan alltid nås via mail info@alexiskliniken.se

Skapad:
20 July 2014, 21:55
Läst:
2522 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

EnergiHöjande gemenskap (på tvären)

Efter otaliga timmar av väntan och svårigheter samt sidospår kom jag till slut till Everglades warm-up fest arrangerad av dunderduon Petur och Pierre flankerad av mina bästa killkompisar och vapendragare räzerRobin och AdHd.
Lite lite folk men som tur var så infann sig ju eliten och därmed bäst fest oavsett
Mys , Z-formtioner och bra musik gjorde kvällen till en riktig höjdare. Vi styrde ett riktigt kul crew med roliga elitstudsaren Candy och vår sköna GlitterDave samt herr Isberg som jag inte sett på evigheter.
Även en gammal bekant Glenn från back in tha days kom dit så det var trevligt.

Åkte hem i god tid eftersom plikten kallar imorgon , känner mig dock supernöjd och är halvseg, men fått så mycket go energi från festen och vännerna så det tar jag med mig och lever lätt på

Lidköping imorgon - inga problem

Skapad:
20 July 2014, 20:59
Läst:
2609 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Back on Track Bitches!

Tillbaka med nylagad lur (dock under lite halvoklara omständigheter ,men funkar gör den iaf och det blev lyckligtvis hyfsat billigt , tusen spänn)
Sedan förra helgens Båstad gick jag undercover-mode och låste helt enkelt in mig i min telefonlöshet i HQ i 4 dagar tills partypartnern tyckte att jag hade isolerat mig nog och kom och plockade upp mig för en kvällscocktail i onsdags. Och redan där bör man väl ha anat oråd för Alex på Kungstorget hade rackarns god whiskey med honungssmak.. Och innan vi visste ordet av hade vi klämmt in hela partypatrullen och sportat iväg med ferrarin till Docks. Det var dock(s) (hehe) ingen höjdarepå onsdagar och visade sig se mörkt ut så vi sportade hem och efterfestade lite innan vi slocknade till ett par timmar och fick processa iväg till Salong Kungakronan dagendärpå för Fransfix.

Därefter blev det shoppingtur på stanmed RäzerRobin (som tydligen tycker jag var ofokuserad, men honom skainte lyssna på då jag gjorde en förträfflig insats som smakråd) och med fulla shoppingpåsar blev det sedan linneterassen där snyggot Malin satt med sin Patrik och käkade.

Även Anders och Hani kom och joinade och naturligtvis slutade det hela med att utreda världsproblem och dricka vin hemma hos RäzerRobin i HQ2.
Vi kom på nya grymma dubbelnamnet Hilf-Berit, planerade bröllop och Amsterdam roadtrips ända tills det plötsligt var Fredag och RR och Joel begav sig till Halmstad och schteekte.

Själv åkte jag hem och hade planer på att gå ut, men tröttade faktiskt ihop och stannade hemma.

Well är back på luren iaf och ikväll blir det skogsfest för hela slanten

Bjuder på lite bilder från båstad och en mysig stamp-bild på mig och Manusom Benny Tillberg tog

Skapad:
19 July 2014, 15:36
Läst:
3091 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.