Wintery Taste


Assasin gjorde VinFlaskor med lilla Moi roligt initiativ! Gammal bild som togs för några år sedan då jag var ansiktet utåt för en rockklubb som kördes på trädgårn.

Sitter för övrigt hemma och äter polkagrisglass samtidigt som jag dricker ett glas rosé =) Har blivit tillfrågad att komma till ibiza samt erbjudan att bli nerflygd till Kroatien, men har ju lovat finnas tillgänglig här hemma i Göteborg imorgon då Emilie och ett roligt gäng från Malmö kommer upp. Vi ska gå på liseberg och sedan göra stan osäker är det bestämt. Blir nog roligt =)

Bestämde mig för att vara osocial och ta det riktigt chill idag så man är Game inför morgondagen.... Inatt sov jag 11 timmar i sträck!! känner mig ruggigt trött hela tiden av någon skum anledning... typ lite småkrasslig bara, muskelvärk och lite ont i halsen typ på morgonen men det bryter aldrig ut (och går heller inte över..)... tröttsamt!

Får ta och dra nån svår partyvända snart så kroppen får sig en shock =)....

AC ringde och undrade om jag är sugen på Indian Spirit.. och när jag kollade lineupen så känns det ju faktiskt riktigt najs...dessutom skulle vi bli ett asroligt gäng från Back in THAAAAA days, och på den tiden hade vi bara så sjukt jävla roligt.. det är i början av september och i mitten av september ska jag ju även till härliga Ibiza... så roliga saker väntar framöver och jag försöker medvetet välja bort bad energy ppl nu under denna period. Även inte lägga min egna energi på människor som bara verkar ha problem och som inte ens frågar hur man själv mår etc varje gång vi hörs eller ses. Eller folk som hela tiden sätter en i situationer som måste lösas om och om igen.

Vissa av dem ligger mig varmt om hjärtat, men just i detta Nu kan jag inte hjälpa så mycket.

Måste helt enkelt bygga upp mina egna energiresurser igen då de blivit alltför dränerade av allt sådant.

Känns iallafall som om det är på rätt spår jag går =)


Min partypartner och en av mina bä sta killkompisar Robin och jag snackade lite idag. Det går hur bra som helst för honom borta i Finland och de ska nu smälla upp den 3:e Gymgrossisten-butiken på kort tid därborta och han kör omkring i sin tvärfeta nya porsche och har det gott =)! Allt med Gymgrossistens framgång i Finland är helt hans förtjänst =). Blir så jäkla glad för hans skull för jag vet att han saknat sina nära och kära hemma i Göteborg, men han ville och behövde vända sitt liv, komma bort från Gbg och börja må bättre  och det har han verkligen lyckats med. Han fyller år nästa vecka också men vi ses i mitten av månaden och ska då passa på att fira båda våra födelsedagar samtidigt istället =). Lite sjukt att så många av mina närmsta vänner är Lejon.. 

Skapad:
3 augusti 2012, 21:56
Läst:
3351 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • DecemberWiklund (K33)
  2012-08-06, 15:55

  Yes, det finns fan hopp

 • Kryckan
  2012-08-04, 09:47

  Gäst

  Följ nu Din känsla ...

  "Great spirits have always encountered violent oppostion from mediocre minds .."

  //Kryckan

 • camillastern (K36)
  2012-08-04, 07:54

  Va kul att det har gått så bra för din vän i finland ja har ju följt dig genom bloggen i flera år nu.Och det är så kul att se hur folk lyckas bra i livet med sina drömmar och mål.
  Kram

Wake up Happy

Idag är det så vackert väder att tillochmed jag längtar ut
Lite kaffe, en dusch - och senare blir det bestämt någon uteservering med ett glas vitt och trevligt sällskap :D

Skapad:
15 april 2014, 12:44
Läst:
1368 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Kryckan
  2014-04-16, 18:19

  Gäst

  Hej Dez,

  Ett tag sedan ...

  Du verkar vara i en skön mode nu, catch the moment and be patient.

  Ha en kanonpåsk - take care!

  //Krycka

 • Karin
  2014-04-15, 14:29

  Gäst

  Hej!
  Har du någon mailadress man kan nå dig på?

  Hälsningar Karin

Partypytonen Rolle och Helig Vilodag

Min heliga vilodag är snart till ända. Har kört flixmode och total-snöat in på fett grymma serien Fringe som min gamla lover tipsade mig om. Riktigt jäkla bra är den!
Även sett GAme of Thrones och lagat veggo-soppa i min rosa onepiece. En måndag såsom måndagar skall vara när Dez är Gud

Myst massor med min partypyton Rolle som ömsat skinn i dagarna och varit väldigt aktiv i terrariet, så han fick vara med och laga mat.
Rolle är väldigt speciell och den snällaste orm jag ägt. Han har aldrig bitit någon och är sällsamt intelligent och social på ett sätt jag inte upplevt hos mina andra ormar.
Nu är han över 10 år gammal och jag har haft honom sedan han kläcktes. En mindre slags tigerpyton och har hållt dem på matminimum en gång i månaden för att de ej ska växa mig fullständigt ur huset .

Han lärde sig faktiskt öppna dörrar när jag brukade stänga in honom och bli matad på min gästtoalett förr. Först tänkte jag att det var ett sammanträffande när han fick upp dörren ett par ggr i rad genom att krypa upp på handfatet och sedan upp på dörrhandtaget , men när han sedan gjorde detta säkert 6-7 ggr i rad så insg jag att han helt enkelt fattat hur han ska göra (även om första gången naturligtvis måste varit av misstag). Det låter helt otroligt , de är dock mycket smartare än man kan tro dessa högt utvecklade pytons och de känner igen en och har egna personligheter som verkligen skiljer sig fån varann.

Är ledsen att jag inte fick upp mitt nya fina terrarie till övervåningen :/. Det gick helt enkelt inte uppför trappan i lägenheten och måste skäras itu och sedan silikonas om häruppe. Jävligt frustrerande .. Dessutom gick både terrariet och hallgolvet sönder på kuppen.. Nu står det och ockupperar hela köket. Helt enormt stort, men det kommer bli toppen när ormarna kan flytta in.
Köpt hem massa ny fräsch reptibark och ny värmematta och det kommer bli jättefint.
Ska även möblera om i HQ och placera terrariet så de får solljuset direkt på sig om dagarna.
Måste försöka hitta någon som kan sånthära med att silikona terrarier som kan hjälpa mig nu senare i veckan...

Dax för nästa avsnitt av Fringe!Skapad:
14 april 2014, 22:02
Läst:
1653 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Enhörningar och rödvitt

Bloggtorkan fortsätter....
Haft en märkligt seg men ändå intensiv helg som inkluderat bland annat en förvånansvärt exhibitionistisk ny bekantskap som gladeligen blottade brösten i tid och otid (tillochmed jag blev lite ställd) , ett sinnessjukt roligt missförstånd om mina vampyr-egenskaper som istället blev att jag skulle förvandlas till en arab som hette Ashgan om jag vistades för länge i solljus, tröttaste partyboysen på länge och en enhörnad slirponny som heter johnny.
Umgåtts med goda vänner och varit ute på west rock city på festligheter samt ett snabbt mission på lördagen till en glad fotbollsklubbs förtjusning.

Ha ha ja jag ser hur det låter.. Men oavsett Relativt lugn helg trots allt detta.

Nu har jag fastnat på serien Fringe - genialisk!

Skapad:
13 april 2014, 20:57
Läst:
2124 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Tänkvärt av Salieri

Tonsättaren Salieri sa en gång att Guds straff var att han kunde känna igen storhet , men inte skapa den.

Tänkvärt!

Godnatt Lovers n Haters

Skapad:
11 april 2014, 00:45
Läst:
3245 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Sweet Solitude...

Oh härliga ensamhet!

Mina Antisociala drag kulminerar då och då Denna vecka har jag - hela veckan och mestadels oavbrutet (förutom ett snabbt besök på apotek och ica) förkovrat mig i ensamhetens solitära varande.
Fantastiskt välbehövligt och sådär eftertraktat odramatiskt som man bara kan ha det på egen hand...
Nu har jag förvisso inte direkt varit supersprallig utan förbehållslöst erbjudit migsjälv åt morpheus legionärer stora delar av dygnet (dvs Sovit - förtydligande för er som varken är så metaforiskt lagda eller införsatta i den grekiska mytologin). Är ju som ni vet inte bortskämd med västvärldens bästa sömnmönster , så det gäller att passa på när man väl är trött. Har dessutom mestadels undvikit både dator och telefon.
Isolation är underskattat då man begrundar sina existensiella betänkligheterlångt mer ingående och utan omvärldens alla filter och (van)föreställningar. Välbehövligt med egentid . Något fler borde prova på .

Skapad:
10 april 2014, 23:44
Läst:
3299 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • StorSven
  2014-04-16, 18:52

  Gäst

  "Taking time to do nothing often brings everything into perspective" :-)

Dez Diggar

Diggar mina handmålade nya indiandinis från Italienska L'Dir . Bekväma som attan är de också.
Måste köpa ett par svarta, lila och vita också så är sommaren räddad, de går nämligen att matcha till precis ALLT.
Stampoutfit till champagnehäng i kvällssolen - L'Dir fixar biffen utan ömmande fotsulor

Skapad:
9 april 2014, 22:10
Läst:
4714 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

TrollJägarna

Sitter och kollar på Trolljägarna - programmet som handlar om näthat och nätmobbing och med Robban Aschberg som baneman för nätTrollen.

Det här är nog något som de flesta som vistas på sociala medier råkat ut för. I vissa fall blir det dock mer systematiskt och man råkar ut för nät-psykon som vägrar ge sig. Vi som bloggar och står ut ur mängden på olika vis som kan upplevas provokativt för vissa är naturligtvis mer utsatta. Har väninnor som plågats av helt besatta näthatare under flera år. Sjukligt!
Har även själv periodvis haft sådana som spammar mängder med kränkande och hotfulla medelanden om dagen, skapar trådar om mig på olika forum där de sitter och öser ur sig rena lögner och sina sjuka åsikter om mig och vad de tror sig veta att jag är för människa.
Orka sitta och hålla på så bakom en anonym signatur. Folk har uppenbarligen inget liv om de ägnar sin tid åt att sitta och spekulera ihop osanningar om människor de inte träffat eller känner.

Bitvis skrattretande - bitvis skrämmande. En sak är säker - De är verklighetsfrånvända jävla loosers hela bunten.

Skapad:
8 april 2014, 21:44
Läst:
8364 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Audiotec Stampet

I lördags var det stamp arrangeratav Pierre och c/o (electrotravels.se) och de lyckades verkligen leverera
Vi började kvällen hos partypartnern Robin och åkte därifån till Mölndal där festen hölls i ny grym lokal. Mainfloor samt en mysig chill med bar hade byggts och grym deko därtill. Tummen upp All night long
Schysste israeliska dJ'n audiotec spelade och var trevlig nog att ha mig som sin personlige gäst. Ingen aning hur han visste vem jag är , men han kontaktade mig iaf och jag blev ypperligt omhändertagen. Även Faders spelade och det smiskades härlig FullOn natten lång.

Senare avrundade vi med lite efterhäng innan det var dax att åka hem till HQ, och idag Måndag -min heliga vilodag - har jag kört recovery och solitude hela dagen. Gött!

Skapad:
7 april 2014, 22:30
Läst:
11356 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)