Paolo är singel. Alla vet det nu!

Var jag än bläddrar eller lyssnar så blir jag mött av Paolo Robertos feja. Ska han inte "tala ut" om sin skilsmässa så ska han "tala ut" om att LCHF är för idioter. Jag kan inte låta bli att undra om han har hamnat i en ålderskris för det här plötsliga sökandet efter uppmärksamhet på grund av ganska så patetiska saker är att undra över. Jag funderar över vad som skulle få mig att tala ut om min separation i tidningarna? Svamla om att gnistan försvann eller att i detalj berätta om hur tomten delas på mitten och att barnen ska få ha kvar sin trygghet jadda jadda... Skitimponernade att föräldrar gör det som är bäst för barnen. Men jag undrar vad som gör att han skriker efter uppmärksamhet just nu?! Ny pastabok i lanseringsfasen? Uppmana folk att äta kolhydrater så att de blir feta och svullna så att de sen måste träna som as för att förbränna all energi?  Eller är det en kontaktannons kanske? Men att just Paolo Roberto av alla ska bråka om att LCHF gör att man blir dum?! Inte så bra reklam för spagetti precis. Ha ha ha...

Skapad:
23 July 2012, 12:58
Läst:
59248 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (45)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Hit flyttar jag!

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg!

Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren. Jag har trivts väldigt bra och är tacksam för att ni stått emot en del trubbel som jag har skapat. Ni har så gott som alltid stått bakom mig och det har jag värdesatt högt. Jag har ofta fått förfrågningar om att flytta min blogg till olika portaler eller att starta en egen annonsberoende blogg och jag har i fyra och ett halvt år tackat nej till alla för att jag har trivts så bra här. Ingen annan hade stått ut med mig det är jag säker på.

Vi kommer att förbli vänner och om jag i framtiden kan bidra med en puff i rätt riktning för att ni ska få tillbaka de intäkter som ni har förlorat på grund av mig så kommer jag att ställa upp såklart! Jag är verkligen ledsen för att ni fått ta skit för min skull och jag tycker att det är beklagligt hur annonsörer anser sig ha makten över ordet. Men mer om det i min nya blogg som

NI HITTAR HÄÄÄÄÄÄR: Katrinz.se

puss finest. Det är lite ledsamt att lämna er.

Skapad:
18 November 2012, 22:33
Läst:
2727641 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (192)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked. "Men jag vill inte vräka i mig fett, jag går inte på LCHF", stönar Isabel och kastar huvudet bakåt "Mmmmmmm....så gott!", fortsätter hon. "Men snart gör du det min vän", svarar jag och så fnissar vi och väljer ett nytt ämne att analysera. Jag ska inte skriva mer för jag känner mig sluddrig. Dags att plocka fram ostbrickan och korvarna som vi köpte idag...Jo en sak till. Intressant att Ringo är totalt emot den rosa mössan som jag köpte men är helt fajn med att kuta omkring i en rosa ballerinakjol och dansa runt med händerna i luften. Jävligt intressant.
Skapad:
17 November 2012, 22:23
Läst:
2761482 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (67)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Shervin kämpar på

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Skapad:
17 November 2012, 18:37
Läst:
2769463 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (29)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Kommentarer (50)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Vi är i Swiss!

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt. Ringo visar vägen och Monday hakar på. "Kom hit, Monday", säger Ringo och lägger sin hand på Mondays rygg och för henne framåt dit han vill. De är otroligt söta tillsammans och pratar och äter kakor och leker men bollar och Pippi. Vi bor i ett stort hus så de kan springa och leka och dansa och vi har full uppsyn över dem hela tiden trots att vi sitter på samma ställe i en skön soffa och snackar skit och dricker kaffe som vi snart ska byta mot rödvin. Trevligt och mysigt.

På onsdag lanserar Isabel sin nya kollektion i Sverige så då blir det party i Stockholm. Otroligt fina kläder har hon gjort kan jag skvallra om. Jaha ja...Vad mer trevligt kan jag berätta för er? Att folk är galna i vår musli, ha ha ha?! Tänk att när jag ska tänka på något trevligt så är det vår musli som är det första som jag tänker på det är ju märkligt... härligt! Imorgon har vi öppet på Karlavägen 73 så ni vet. Det kommer alltid att vara öppet på lördagar och snart på söndagar också. Söndagarna är tydligen den nya shoppingdagen fick jag höra från någon.

Jag har bestämt vad jag ska göra av min blogg också så det känns ju skönt. Jag kommer att berätta det för er väldigt snart. Kanske imorgon men förmodligen på söndag. I värsta fall på måndag. Ni kommer att gilla det kan jag säga. Alla ni som har följt mig i sex år som jag har bloggat kommer att älska det. Jag kommer också att älska det! Jag har bestämt mig för att fokusera på mig själv och inte på andra från och med nu och det känns så skönt. Jag tänker inte ta hänsyn till folk mer. De får ta hänsyn till mig lite mer. Jag vill kunna utrycka mina åsikter på ett ärligt sätt och inte hyshas av "vissa saker tänker man och vissa säger man" för det passar inte mig. För mig är tänka och säga samma sak. Gillat eller ej men så är det och så kommer det att vara. Annars så håller jag hellre käft och där är jag inte än. Några år till!

Nu försöker Ringo ta Monday i händerna för att dansa pardans men han får stora toknobben. Hon vill dansa salsa själv. Inte med en tafflig fjant som vill hoppa och springa runt i ring och hålla händerna. Jag kan förstå henne. Snart ska mamma och Ringo, sjukt hur man plötsligt börjat prata om sig själv i tredje person bara för att man måste, mamma hälla säger jag och så häller jag. Ringo hjälpa...näe mamma hjälpa... Ska man hålla på så här eller?

puss folket. I love you. Yes you too. 

Skapad:
16 November 2012, 20:14
Läst:
2801246 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (49)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Vi drar på utflykt!

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Skapad:
16 November 2012, 13:18
Läst:
2814383 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (22)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat. Den enda mössan som Ringo godkänner är en fleecemössa som jag hittat på ellos.se. Glad i hågen skulle jag naturligtvis köpa på mig ett gäng av dessa mössor exakt precis just då som jag insåg att han gillar den och har den på sig. Men då var den slut.

Mössan fanns inte i svart som jag hade köpt till Ringo utan den fanns bara i rosa på ellos lager. Hmmm...tänkte jag och sen köpte jag tre stycken av den rosa mössan. Inte kan väl en tvååring ha koll på de fruktansvärda könsroller som råder i världen, inte kan väl en tvååring veta vilka färger som associeras med flicka och med pojke och då jag gillar att ge mitt barn en nyanserad och inte konservativ bild av könsrollerna tänkte jag att det här kommer att gå bra.

Det gick inte alls. Igår kom mössorna. Jag visade upp dem för tjejerna på kontoret, sen för Bingo och barnflickan. Alla tyckte att de var fina och alla var överrens om att Ringo absolut kan gå i en rosa mössa. Alla förutom Ringo. Tvååringen som bara leker med bilar, bussar, grävskopan, pistolen, svärdet och Pippi trots att jag fyllt hans rum med dockor, vagnar, kök mm.

Jag fick just veta. Jag fick gå in till jobbet tidigare då jag ska resa bort vid lunch och det sista som jag sa innan jag lämnade mitt hem var "Älskling, ta på honom den nya rosa mössan för den svarta är i tvätten!", sen gick jag. "Inte rosa mössa, blå mössa. Rosa mössa Nova, Ringo blå mössa". VAD FAN SÄGER NI HEN-ENTUSIASTER NU DÅ?! Är det mitt fel?

Jo en sak till som jag hittade igår. En bra text om de fega små bajsnödiga annonsörerna. Den är skriven av Anders Ericson som är VD på Sveriges Annonsörer. Läs den!


Märkligt att han inte fattar skillnaden mellan Musse och Mimmi?!
Skapad:
16 November 2012, 09:37
Läst:
2822030 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (43)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller

LCHF-pastiller

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på! De finns i vår shop om ni undrar. Nu är jag sen till gymet och Phil.

Skapad:
15 November 2012, 16:39
Läst:
2854017 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (51)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2012-08-01, 09:23

  Gäst

  Paolo är i alla fall bisexuell. Har en killkompis som låg med honom för ett par år sedan. Dom träffades på en "liggsajt" för bögar. Antar att det kan vara en möjlig anledning till skilsmässa: att hon kommit på att Paolo ligger med killar vid sidan om. men vem vet?

 • Marina
  2012-07-27, 10:23

  Gäst

  Ingen idé att någon ställer upp i en debatt mot P. Han är faktiskt inte så smart. Bra på att idiotförklara alla som inte håller med honom. Alltså, karln kan ju inte debattera på ett civiliserat sätt.
  Tänk på att han har en boxningskarriär bakom sig och fått en del smällar på skallen.
  Samtidigt vill han kränga sina pastaböcker.

 • Anonym
  2012-07-27, 10:17

  Gäst

  Jag vill också se paulo och katrin i debatt! För att jag vet om att Paulo vinner hela skiten överlägset! Hans kropp är amazing! Han är så mycket klokare. Gaah snälla ställ upp i en debatt så vi kan få se dig skämmas

 • Marina
  2012-07-27, 09:47

  Gäst

  Oj, är det i detta kommentarsfält som LCHF-motståndarnas begåvningsreserv har samlats?!
  Det så jävla skrattretande o se hur dåligt insatta ni är om kost. För mycket mjöl i hjärnan kanske?
  Som någon skrev....att det var taskigt mot Paolo att skriva så men då har ni missat hans uttalanden. Hans tunga är lika vass....och det var han som började så att säga.

 • Namn
  2012-07-26, 09:54

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maria
  2012-07-25, 15:17

  Gäst

  Namn och namn, vad vet ni om mig egentligen? Klart att min stavning är "krasslig" i era ögon, jag har bott i HK halva mitt liv. Åker tillbaka till HK när jag är klar här med mina studier . Född i Sverige. Svenska föräldrar. Tråkigt att folk ska missunna andras lycka. Det är ni som förlorar på det i längden. Jag vill ingen något illa. Ta hand om er

 • Namn
  2012-07-24, 14:13

  Gäst

  Maria.
  Tillbaka till SFI:n din "svenska" är på polsk dagisnivå!

 • Namn
  2012-07-24, 13:17

  Gäst

  Så du menar att du är ett barn Maria 12:16. Ja eftersom "vi andra är vuxna människor" Jösses lilla vän du har mycket att lära. Din trovärdighet är noll du går inte på LCHF och är smart samt springer. Den ekvationen går nämligen inte ihop.

 • Maria
  2012-07-24, 12:16

  Gäst

  Vad är det för fel på folk som kommenterar? Jag är 21 år och jag antar att majoriteten av er är vuxna människor som lurar bakom era datorer och har mage att kalla folk för det ena och det andra. Jag skulle bara vilja ge er en kram och frågar hur ni mår? Var det ert blodsocker fall som fick er att kommentera det här? Om Katrin vill provocera, i all ära får hon göra det. Vem bryr sig? Bryr ni er så fruktansvärt mycket att ni tar den där lilla extra tio minutrarna på att skriva en elak kommentar? MEN hon har så jävla rätt man blir fet av kolhydrater. Jag har kört LCHF i snart 3 år och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Blvit av med diverse sjukdomar tack vare min livsstil. Löper en mil varje dag, hinner jobba som analytiker (bolag) och plugga två olika program (civilekonom och juridik samtidigt). Allmänbildad och jävligt streetsmart med andra ord. Så sitt inte och säg att LCHF:are är obildade. Alla kroppar är olika och har olika behov. Det här är mitt sätt att överleva vardagen ifrån att pajja min njure

 • Namn
  2012-07-24, 10:43

  Gäst

  Ha ha ha namn 09:23 jag är extremt emot ordet hen men i samband med Bingo passar det ganska bra! Han är vad man brukar kalla androgyn! Jag tror att han dras till både män och kvinnor och inget fel i det! Men för egen del tänder jag på manliga män! Paolo är snygg men det tycker jag inte Bingo är, tycker han ser ut som en äldre kvinna.

 • Namn
  2012-07-24, 09:23

  Gäst

  Paolo har ALLT det Bingo saknar!
  Bingo är ett könlöst HEN.

 • Hanna
  2012-07-23, 23:38

  Gäst

  Katrin det är ingen bra taktik att dumförklara de som tycker annorlund. Du har inte några som helst fakta om hur lchf påverkar kroppen förutom att du blir smal, vet du vad som händer i alla organ när kroppen inte får kolhydrater?

  Men kram på dig, du har annars en bra blogg förutom lchf snacket

 • Anna
  2012-07-23, 23:06

  Gäst

  He he skulle vilja se dig och Paolo i en debatt. Vad jag vet är han begåvad Sedan ser han ju rätt fit ut, hur förklarar du det Katrin efter all pasta? Inte kasta sten i glashus nu.

 • Namn
  2012-07-23, 23:00

  Gäst

  Frågar man svenska kvinnor, Bingo eller Paolo sår jag helt övertygat dom att minst 85% skulle välja Paolo... solklart.. haha

 • Dita
  2012-07-23, 21:46

  Gäst

  @Lotta efter att ha gatt pa stenhard LCHF i 3 mander och gatt ner 6 kilo. Med stenhard menar jag ingen jakla skoj LCHF med mandelmjol och anna skrap med mycket kolhydrater i utan bara protein, ost, blomkal och annan strikt LCHF mat. Slutade for en vecka sedan och det var det det tog for att 6 kilo skulle hitta sig tillbaka pa kroppen. Smart diet - nope! Kolhydrater binder vatska: 1 gram kolhydrater binder 2,7 gram vatten och det var det jag forlorade antar jag. Om det var smart? Nej, det var bara javligt korkat av mig. Nu har jag borjat trana istallet och nar jag ater den dar pizzan som jag kan unna mig sa skall jag tanka pa er lurade javlar! LCHF vilket larv.

 • Namn
  2012-07-23, 21:44

  Gäst

  Ja visst Lotta jag kan läsa den boken men vad ger det? Finns otaliga människor som hävdar att LCHF är en bra diet men på vilka grunder? På 30-talet förespråkade läkare cigarrettrökning de var givetvis uppköpta av tobaksbolagen liksom folk nu tjänar pengar på att skriva böcker om LCHF och sälja massa äcklig skit full i tillsatser. Fettdoktorn her self har både gått upp i vikt och fått diabetes. Ja den dieten verkar toppen. NOT!!! Finns ingen som kan bevisa att det inte är skadligt. Däremot finns många trovärdiga personer som hävdar att det inte är bra. Behöver dock inga experter jag använder mitt sunda förnuft. Äter allt med måtta och motionerar mkt. Lätt och rätt!

 • Namn
  2012-07-23, 21:43

  Gäst

  Katrin! Nu har jag läst så mycket om att bingo är otrogen,,, av andra här! hur vore det om du kollade upp din gubbe ? kanske ni har ett fritt förhållande som denne journalist skrev i aftonbladet!

 • Lotta
  2012-07-23, 21:20

  Gäst

  Alla ni som är emot LCHF, läs Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), en bok som alla borde läsa enligt många doktorer och proffesorer.

  Man kan göra Arteriografi för att kolla hur kärlen "mår", dom som gått på LCHF i flera år är mycket yngre i kärlen, så fett förstör inte, tvärtom.

 • Dvd
  2012-07-23, 20:32

  Gäst

  Snart står du också och vrålar ut ditt privatliv i media. När du tröttnar på att Bingo knullar runt medan du sitter hemma med Ringo. Kanske är det bekvämt att han sätter på andra då slipper du... Dock är ett sådant förhållande dömt att misslyckas i längden och du gör verkligen allt din pinsama människa för att synas i media. Bara att luta sig tillbaka och vänta på storyn om Bingo och Brudarna...

 • Namn
  2012-07-23, 20:10

  Gäst

  och det var max tre personer som vet varför ni skilde er skrev du för ett tag sen.. och i krönikan står det klart o tydligt att anledningen var sex och att ni tappade respekten för varandra. jag dör vad du är pinsam.

 • sofie
  2012-07-23, 20:04

  Gäst

  http://www.expressen.se/debatt/vi-ar-inte-skapta-for-aktenskapet/

  här är den förresten.. har bra minne jag.. och sen sökte jag bara på katrin zytomierska krönika. kanske dags att sluta uttala sig om andra nu? du skriver ju rakt ut att ert sexliv hade dött. herregud!

 • sofie
  2012-07-23, 19:59

  Gäst

  eh, jag har minsann för mig att du skrev en hel krönika om att man skulle kasta en hink vatten när "lågan slocknat" eller liknande strax efter att du o alex skiljde er. alltså precis det du skriver att du inte skulle göra har du redan gjort. haha

 • Lucia
  2012-07-23, 19:39

  Gäst

  Lustigt att Du attackerar Paulo for att vilja synas i media - du blev kand for att du gifte dig med Alex!

  LCHF funkar inte! Du gar ner vatska.. lovar att du gar ner i vikt om du ater normalt och tranar som normala manniskor gor! LCHF ar dyrt - Katrin vill tjana pengar pa Er och inget annat. Undrar om Ni som gatt med i LCHF klubben kan stamma henne sedan nar ni formodligen dor i fortid av Hjart och karlsjukdomar!?

 • Linda
  2012-07-23, 19:32

  Gäst

  Oj! Jag har väl inte den känslan att Paolo behöver skrika ut i media för att få uppmärksamhet? Jag tycker det verkar gå ganska bra för honom - kanske är det ett "bättre att förekomma, än att förekommas"? Bättre att tala ut än att media snokar rundor? Skulle tro att det i vissa fall är så.
  I vilket fall, Katrin - så är ju inte du direkt sparsam med att dela med dig av ditt liv och dina partners, så det känns lite som att kasta sten i glashus. Är kanske inte helt osannolikt att du faktiskt har blivit stoppad från att sälja hela historian från A till Ö utan censur...

  /Linda

 • Med.Lic.
  2012-07-23, 19:23

  Gäst

  Varför är Paolo SMAL o Katrin FET ?
  Paolo äter hälsosam medelhavskost med massor av kolhydrater.
  Katrin äter fett och blir fetare - var o en kan ju avgöra vem som ar smartast!

 • Namn
  2012-07-23, 19:03

  Gäst

  Ledsen att behöva skriva det till dig Katrin, men du är inte så smal som du tror. Du har feta lår och din attityd och intelligens lämnar mycket att önska.

 • Rebecca
  2012-07-23, 16:36

  Gäst

  Jag gillar dig, det gör jag. Jag respekterar fullt ut att många gillar LCHF, jag har också gått på dieten och tyckte den funkade rätt bra. Nu har jag dock hittat min grej, och det är att träna. Jag tror att den som har tränat regelbundet men även ätit kolhydrater kommer må så mycket bättre än de soffpotatisar som ALDRIG tränar men håller sig i form pga. LCHF. Paolo är italienare och italienare älskar pasta. Jag har själv bott i Italien och de är fan inte feta eller svullna. Italienare är bland de vackraste människorna på jorden. Kanske för att de inte har en liten tjockis som bor inuti hjärnan, dvs de kan äta en portion pasta och liknande men skippa allt onödigt som många andra stoppar i sig. LIVSNJUTNING kallas det.

 • Namn
  2012-07-23, 16:30

  Gäst

  Vore jävligt kul att se en jämförelse mellan dina och Paolos värden i kroppen. I hans friska vältränade kropp pumpar det fräscht blod, i ditt mängder av härsket fett. ÖVERTYGAT om han ha toppvärden, har du det?

 • Namn
  2012-07-23, 16:17

  Gäst

  Lägg ner Katrin, Paolo har bra mycket högre allmänintresse än vad du någonsin kommer att få... Hoppas att han säljer tonvis med böcker. Avundsjuka luktar illa, lika så LCHF'ares näthat mot oliktänkare. det STINKER!!!!!

 • Namn
  2012-07-23, 15:38

  Gäst

  Paolo Roberto är raketforskare jämfört med din intelligens Katrin. Han har ju fattat vad det handlar om. Det har inte du och kommer aldrig att göra. Du når inte upp.

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 14:13

  Gäst

  Ja du Buzz,jag är undersköterska och jobbar på ett demensboende och älskar mitt yrke.Är för övrigt 43år har en dotter på 17 år och jag har faktiskt aldrig bantat hör och häpna!Tänkte bara få lite nya ideer och tips på god och lättlagad mat vet inte varför du skulle tycka och ifrågasätta min intelligens har haft ett bra liv och klarat mig rätt bra faktiskt så helt sopren kan jag väl ändå inte vara eller?

 • Namn
  2012-07-23, 14:06

  Gäst

  KATRIN!!! DU ÄR JU EN SOM ÄR DEN VÄRSTA MEDIE KÅTA FANSKAP DU FÖRSÖKER OCH FÖRSÖKER FÅ SÅÅÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET DU KAN FÅ MEN INGEN VERKA VILJA HA DIG NÅGONSTANS??

 • Namn
  2012-07-23, 14:04

  Gäst

  Italienare äter pasta varje dag och dom är inte fetare än vi nordbor fransmänn äter vitt bröd är du fetare än vi nej du är helt fel ute och cyckla LCHF dödar all jävla fett som fASTNAR I ÅDRORNA TÄNK TÄNK MED DION JÄVLA ÄRTHJÄRNA OM DU ENS HA DET DIN DUMMA JÄVLA GÅS

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:59

  Gäst

  Vem har sagt att man inte behöver träna och röra på sig när man kör lchf?Men man ska ju inte behöva träna som en elitidrottsman för att gå ner ett par kilo,väldugt svenskt men lagom är bäst

 • Buzz
  2012-07-23, 13:55

  Gäst

  Bästa Smulan, " lura i folk kolhydrater"? Bästa Petra G, flera som du känner har gått ned i vikt med LCHF? Bästa bloggläsare, det måste skrivas, även om det är uppenbart-det är inte spjutspetskompetensen vi har att göra med här! Har ni alls någon allmänbildning, har ni gått i skola, när lärde ni er läsa ( och VAD läste ni?). Dyker det upp en ny diet, som gör att man blir smal - då hakar ni på. Varenda en vet väl att socker är skadligt. Men herregud- finns det någonting tråkigare än folk som går på dieter? Seriöst? Ät mindre, ät rätt, rör på er- så enkelt är det! Framför allt- låt bilen stå och sluta läsa bloggar ( ja haha, jag gör det, men så är jag ju också i form).

 • Namn
  2012-07-23, 13:52

  Gäst

  Komiskt att läsa om hur våpet, Sveriges mediekåta ''freak'' utttalar sig ang. intelligens...........
  Tack för ett gott, långt och rått skratt.

 • Namn
  2012-07-23, 13:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-07-23, 13:44

  Gäst

  Man går ner i vikt och håller vikten på GI och motion också! LCHF är för fettälskande latmaskar.....

 • Petra
  2012-07-23, 13:38

  Gäst

  När kommer din bakbok ut? Kan man baka de saker du skriver om utan att oroa sig?

 • Smulan
  2012-07-23, 13:37

  Gäst

  Jag håller med Katrin, han är ju bara patetisk som håller på att gorma hela tiden (allt för att få uppmärksamhet) !!
  Och lura i folk ÄNNU mer kolhydrater är ju helt jäkla sjukt, titta bara på hur det går för världens befolkning sen lightprodukter och dess skit kom på tal....
  You go girl !!

  Blogg: www.bebislycka.wordpres

 • Petra Gustafsson
  2012-07-23, 13:31

  Gäst

  Jösses vilka dårar som orkar gå in på din blogg och kommentera och dessutom vara rent hatiska mot dig..Besök inte bloggen om ni stör er så på Katrin och hennes åsikter.Angående lchf så har jag flertalet vänner som kör dieten och ALLA har lyckats gå ner åtskilliga kilon och dessutom behållt vikten.Sen hur det påverkar i långa loppet har jag ingen somhelst jävla aning om men tror nog inte den är farligare än andra dieter.Gillar dig och din blogg och kommenterar inte ofta men ibland måste man,ha en fortsatt bra sommar kram Petra G(en signerad bok från dig kanske även får mig att prova lchf skulle glädja mig stort och jag betalar den givetvis)

 • Bellami
  2012-07-23, 13:21

  Gäst

  Stolpskott! LCHF är ren dynga och så småningom kommer vi alla att skratta åt er livrädda vrak med nerverna på utsidan. Ni som trodde att om man åt en frukt med socker i då och då, var man förtappad. Ni som trodde att om man bara bantade och tränande och bantade och tränade och bantade och tränade så var lyckan vunnen för all framtid. Ni som trodde att om man blev smal då var det en bra diet! Allt med måtta och njuta av livet, det var inget för er,va? Nu mådde ju så bra med er nya " livsstil", eller hur? Ni gick ju ned 30 kg efter era förlossningar ( tack vare LCHF). Hmmmm. En annan tog promenader med barnvagnen och var fit for fight efter tre månader! Inklusive god mat! Snacka om misslyckande om man får ta till diet! Men Zytomierska bloggen är bra på så sätt att den är befriande enfaldig och det behövs ibland. Ungerfär som att bläddra genom " hänt i veckan" efter att ha läst the Lancet och illustrerad vetenskap!

 • Namn
  2012-07-23, 13:20

  Gäst

  Står det mellan dig och Paolo vad gäller intelligens och kost så tror jag definitivt mer på kolhydrater om man säger så.....

 • Dvd
  2012-07-23, 13:04

  Gäst

  Jo det kom ju från rätt käft. Du måste haft en ålderskris sedan du började blogga i så fall för vad har du inte skrivit om och lagt näsan i blöt. Det värsta är att du har noll självkännedom! Hellre äter jag kolhydrater och tränar än proppar i mig fett och svålar och latar mig som du gör! Medan dina organ omges av fett och du blir i allt sämre kondition ätet Paboko nyttig kost och tränar. Vilket är bäst? Kan väl för fan en apa räkna ut?

 • Amelie
  2012-07-23, 13:03

  Gäst

  Han har väl boxat bort alla sina hjärnceller