Rekord i håriga fittor

Nu förstår jag varför skilsmässostatisktiken är så hög i Sverige. Jag har varit på badhus. Oscar lyckade dra med mig till Medborgarplatsens badhus. Jag simmade en kilometer. Känns friskt! Men efter att jag simmat stod jag i duchen i chock. Jag har aldrig varit med om något så äckligt i mitt liv. Näe, fan jag tror nog inte att jag har det. Jag har ju vistats med nakna kvinnor förr. På Sturebadet, på Balance, på World Class. Men det här tog verkligen priset. Jag stod omringad av monster eller troll är ett bättre ord att använda. De ser ut som troll mellan benen. Det är hår som aldrig sett skymten av en rakhyvel eller en vaxremsa. Det är kvinnor som inte vårdar om sin hygien på muffen. Det är så äckligt och varför? Varför bryr sig kvinnor inte om att vara rena och frescha i och på sin muff? Oralsex är ju totalt uteslutet när man ser ut så där. Ja, vanlig sex också för den delen. Har folk inte sex? Är det därför folk är så missnöjda. För att de lever i förhållanden utan sex. MEN VA FAN RAKA FITTAN ERA JÄVAL SPÅN!!! Så kommer allt att lösa sig.

Och appropå det där med fittan, så sa Nova härom dagen "Jag säger snippa, mamma säger framstjärt och Katrin säger muff", ha ha var inte det kul sagt?!

Skapad:
27 februari 2010, 13:10
Läst:
179427 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (273)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Stefan
  2014-02-08, 13:26

  Gäst

  Du är fan inte sann. har du hår på huvudet? varför rakar du inte av det? Har du hår under armarna? rakar du där? Varför? Är du människa eller robot? Har du skinn eller konstgjord hud? Jag vill ligga med dig i studie syfte. Ställer du upp?

  Blogg: Non

 • Nathalie
  2013-12-26, 00:07

  Gäst

  Hmm, ja du ska alltid vara en provokatör.
  Är lite less på sådana bloggare dock.
  Alla får väl göra som de vill?
  Det är inte hälsosamt att renraka sig?
  Håret finns där av en anledning.... Så läs på lite mer.
  Visst man kan ansa men det är väl upp till var och en?
  Det finns män/kvinnor som älskar håriga kön.
  Varför måste ALLA sätta sig in i den sterieotypiska normen?
  Vad jag har förstått är du någon slags förebild för några/många kvinnor/tjejer, borde inte du läsa på mer, föregå med gott exempel osv?
  Tur är att jag inte läser bloggar som dina för jag skulle få spader varje gång.
  God jul!

  Blogg: nathaliestankar.se

 • Mats
  2013-02-19, 12:03

  Gäst

  Till 14åringen, som blir frustrerad över hur hon skall göra.
  Köns hår är naturligt och inte ohygieniskt, om man tvättar sig.
  Om det är som många säger att risken för svampinfektioner
  ökar utan könshår är det ett starkt argument mot att raka bort allt hår.
  Att killar överlag skulle föredra kvinnor utan könshår är inte sant,
  snarare tvärt om. Jag tycker din strategi är riktig håll håret innanför
  trosorna. Det låter klokt. Annars är det en utseende fråga, som annan
  hårväxt, ibland vill man vara långhårig och ibland kal på hjässan.
  Katrin har en otrevlig intollerant syn på saken, Katrin du borde inte
  skriva så som du gör även om du tycker alla skall raka bort sitt könshår.
  Plädera gärna för det men på ett sakligt sätt utan att nedvärdera andra.

 • Namn
  2013-01-07, 17:09

  Gäst

  Om man sköter sin dagliga hygien med att duscha varje dag. så är det definitivt inget fel med hår på fittan, det är bara sexigt.

 • Peter från Skåneland
  2012-12-26, 01:07

  Gäst

  Vem fan vill slicka en jävligt hårig fitta. Med en massa kissrester och mensrester. Fy Fan

 • Honey Boo boo
  2012-11-09, 05:13

  Gäst

  Du paminner mig om Fox news Bill O'Reilly, bli kand for att man ar hogljudd och korkad. I guess it works! Men det skulle val anda kannas lite "all for the wrong reasons" lixom.. det blir val aldrig nagon Obama eller Moder Theresa av dig. Jag tycker inte synd om dig eller blir arg, du ar bara total waste of time. Hoppas du ar lycklig langt dar inne bakom fasaden. Yeeeah

 • Calle
  2012-06-28, 23:13

  Gäst

  Du är fan helt skruvad i huvudet. Fittbuskar är jävligt sexigt. En kvinna ska se ut som en kvinna och inte som ett barn. Fy fan, skulle aldrig ens titta på en rakad fitta, än mindre röra vi den. Du din gamla padda, jag förstår att du vill se ut som en liten flicka, men att raka din surfitta räcker inte, sorry.....

 • Jörgen
  2012-02-21, 23:17

  Gäst

  Hej!
  Bra tänkt ur ett renlighetsperspektiv och ur många andra bra perspektiv, men sen är ju smaken som baken i betraktarens ögon....vem vill se en vuxen kvinna med ett underliv som ett barn, nej nej.... inge vackert :-) fundera, allt utgår inte ifrån en själv, eller....solen snurrar inte kring jorden :-) ha en fin dag.
  /Jörgen

  Blogg: tellus1966.blogspot.com

 • Janne
  2012-02-20, 20:32

  Gäst

  Ha,ha,ha låter som om de trampade på hårtestarna. Vete fan om det är så mycket snyggare på herravdelningen. Samtidigt undrar jag varför det ska vara så fjunigt mode men det är kanske att man reagerar på att många är så ovårdade. Personligen tycker jag att det är värre med alla som inte tvagar sig och har kalsonger under badbyxorna. Badhusinrättningar är i Sverige är i allmänhet rätt äckliga.

 • Namn
  2012-02-20, 10:22

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-02-07, 08:20

  Gäst

  varför inte visa bilder på håriga fittor

 • Namn
  2012-02-07, 08:19

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • sköna buskar
  2012-01-15, 15:32

  Gäst

  Det är bara pedofiler som vill ha renrakade fittor. Usch vad äckligt. Finns inget mer upphetsande och skönare än en täthårig svart fittbuske.
  Varför skilsmässostatustiken är så hög beror nog på att fruntimren rakar sina muttor. Helt avtändande, ingen som är hetero och inte pedifil karl vill ha en barnfitta.

 • Namn
  2012-01-15, 15:25

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Egon svedjevik från Skellefteå
  2011-12-30, 11:00

  Gäst

  haha man har ju klarat sig med hår på fitta i 10 000 tals år men nu så är det då helt omöjligt ? nog fan slickade de fitta och knulla varandra i både det ena och det andra hålet förr i tiden med då det bara var hårigt! haha ! Det handlar om att kvinnor idag är upplärda att lyda mannen dvs att raka fittan för mannen vill det! nej kvinnor som är utanför sina 2 områden ( köket och sängkammarn) är på rymmen och skall sådeles kedjas fast ..

 • Man 31 år, Stockhiolm
  2011-12-26, 17:06

  Gäst

  Föredrar en rejät hårig fitta alla gånger!

 • Tomas Karlsson
  2011-10-02, 17:59

  Gäst

  Det bästa å sexigaste som finns är en riktigt hårig fitta. Ju mer desto bättre. Älskar att borra ner ansiktet i en svartmuskig hårig fitta, doften av fuktig kåt fitta slår allt. Finns de nåt äcklgare än en rakad fitta med stora blygdläppar som hänger ut. Perverst å äckligt, fy fan, då drar man hellre en tralla själv.
  Tomas Sthlm

 • pete thessler
  2011-09-25, 01:23

  Gäst

  blablabla..svenskarna har glömt hur det är att leva..
  min åsikt: nytvättad kyckling med smak av kvisslig pedofilism? nej tack.

  Blogg: aroswhisky

 • Namn
  2011-09-15, 22:16

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Mathias
  2011-08-28, 00:03

  Gäst

  Katrin, jag tror inte hår mellan benen är anledningen till att folk skiljer sig eller att det är brist på sex. Personligen ser jag det som en kvinna med självrespekt (märk väl: jag är man själv). Finns väl egentligen inget som speglar en riktig kvinna som en riktig muff.

  Jag speglar rakad "bip bip" som ett sätt at behålla "flick stämpeln" fastän att man kanske inte är "flicka" längre per definition. Bara min syn på saken. Alla gör vad de vill med sin kropp, men det tål väl ändå att fundera på...eller, damer?

  Sedan renligheten och hår: hårighet betyder inte per automatik orenlighet. De håriga personerna kanske är renligare än de mest renrakade av personer?

 • Baddare
  2011-08-02, 17:56

  Gäst

  Tja,, nu är ju inte hår det äckligaste jag vet i badhuset utan alla som struntar i att duscha innan eller som har en hel burkha på sig i bassängen. Blir ganska äcklad när det stinker parfym i hela bassängen när dom hoppar i. Då har man INTE tvättat sig innan.
  Och där ska jag simma runt i deras,,,,,,,,,uähh fy va äckligt det är.

 • Restless
  2011-04-18, 20:17

  Gäst

  Jag tycker att hårig på fittan är hur sexigt som helst, synd att dom flesta som jag träffar är slätrakat, jag ber varje gång till Gud när jag drar ner trosorna...snälla snälla ...låt det var liiiiiite hårig för mig tack, vad är det för ideal att likna en 10årig tjej??? Mer hår åt muffen!

 • Matt0
  2011-03-30, 09:25

  Gäst

  1. Många av oss män föredrar håriga fittor. Googla "hairy pussy porn" och se vilket enormt intresse det finns.
  2. Du kan tycka att hår är äckligt om du vill, det är subjektivt. Men det är inte ohygieniskt och det är rent objektivt. Rakade fittor drabbas statistiskt sett oftare av inflammationer och illaluktande flytningar än håriga.
  3.Undertecknad gillar både hårigt och rakat och allt mittemellan. Fittor är nästan alltid skoj. Men jag hatar idioter som ska lägga sig i andras val.

 • Samuel
  2011-03-28, 05:15

  Gäst

  Hajar inte!!

  Vill ni se ut som uttorkade barn?
  ?????
  Visst ansat är ok så lite kan man göra men helt rakat osexigt.

 • Bikterfy®
  2011-03-01, 01:55

  Gäst

  har startat en ny sajt, för ungdomar! :D

  spana gärna in det o sprid! :D vi ska bli störst i sverige! :D

  Blogg: bikterfy.info

 • Tanzte! ★
  2011-02-24, 02:59

  Gäst

  HAHAHAHAHAHAHA

  men håriga muttor är goa! speciellt snaggade!

  Blogg: tanzte.blogg.se

 • stefan
  2011-02-22, 16:25

  Gäst

  För mycket och för lite skämmer det mesta!!
  Ohygienskt äckligt eller super-pornstar-style?

  Någonstans mitt emellan är bäst! ....

 • Namnbuskälskare
  2010-11-30, 13:02

  Gäst

  Jag håller inte med ett dugg om vad du säger. Hår på muffen är det absolut sexigaste som finns på en kvinna och det kommer dit utav en anledning. Vafan är det med er vuxna kvinnor som vill gå runt och se ut som nyfödda mellan benen. Näe fyfan,, mer hår åt folket. Kvinnor låt erat fitthår växa vilt o glatt, jag är iaf en som inte bangar att dyka in i en härlig go buske....

 • J
  2010-11-18, 17:21

  Gäst

  Haha och detta va skrivet av en "vuxen" mamma/kvinna.Tycker synd om ditt barn som måste växaupp med skiten som du och din "man" utsätter den för.Hår är riktigt nice,och apsolut ej äckligt mm.Jag själv har varit iband dessa patetiska människor för några år sedan(stureplan,alla coola inneställen mm) Tävla inom fittness och var med i tidningar,tv program mm.Gav upp skiten efter alla kokain torskar,sprit alkisar mm.
  Hår på en kvinna nertill är både vackert och sexigt.MER HÅR TACK=))

  Blogg: --------

 • Tomas
  2010-11-09, 16:04

  Gäst

  Det är bara ni fåfänga tjejjer som tror att ni ska se ut som 11-åringar mellan benen, DET är sjukt.
  Jag älskar kvinnor med håriga fittor, absolut det bästa som finns, det sexigaste, det som gör mig
  kåtare än något annat.....utan jämförelse.......så....SLUTA RAKA FITTORNA, det ser äckligt och perverst ut

 • Carl-G
  2010-09-07, 00:13

  Gäst

  Ack så vackert och klartsynt, men ändock med så få ord säga något så mustigt och krämigt.

  Vill dock infoga att för mycket rakningen heller inte är bra för delar av hårens funktion är att lufta fitttan så att den kan andas och vara glad efter behag.

  Blogg: blogg.aftonbladet.se/ad

 • KZ
  2010-08-19, 11:34

  Gäst

  Men för helvete, kan du inte stava korrekt? "duchen". "frescha". "JÄVAL". Kom igen och gå en kurs.

  Blogg: hemsida.se

 • Namn
  2010-08-05, 01:44

  Gäst

  Det vackraste om en kvinna är att ha hår på musslan, så jävla kåtigt.

 • 3605gb
  2010-08-05, 01:38

  Gäst

  En fitta ska vara hårbeklädd inga små barn vi pratar om,kvinnans kön ska vara moget....killar kolla era pinkar....hår har alla syfte?----------------------------------------------

 • h
  2010-03-25, 12:07

  Gäst

  Jag skulle aldrig slicka en hårig muff

 • Cina
  2010-03-14, 18:28

  Gäst

  Haha, håller fullständigt med dig. Jag går aldrig till badhuset för jag tycker endel är så äckliga. När de ska tvätta muffen så typ lyfter de på benet o rotar sig mellan benen. Fattas bara en toaborste till hjälp, hahaha

 • Eva
  2010-03-14, 12:55

  Gäst

  Heelt underbart skrivet!! Jag länka till ditt inlägg på min blogg!
  Kraam!

  Blogg: sawannah.blogg.se

 • karink
  2010-03-05, 05:08

  Gäst

  om killen tror att han ska slicka där hårväxten är så är det kanske killen du ska skippa och inte håret. om du vill ha bra sex alltså. lycka till.

 • Anonym
  2010-03-03, 11:31

  Gäst

  man undrar om det är Katrin själv som skriver kommentarerna här allt som oftast och så självklart hennes vänner och hennes hejarklack..ja menar hur dumma är människor som försvarar ett sådant fult,obekvämt,löjligt,pedofili mode?!!Man blir ju häpen!!

 • sandra
  2010-03-03, 10:39

  Gäst

  Yes den satt där den skulle! hahaha jag håller verkligen med dej!
  Det roligaste är folks kommentarer... Att dom verkligen blir sura.. Tar åt sig lixom...

  Du är bäst!
  http://bitchens.blogg.se

  Blogg: bitchens.blogg.se

 • Bella
  2010-03-02, 22:20

  Gäst

  Håller med, finns fan inget vidrigare..

  Ni som gnäller om att ni inte vill se ut som en 10-åring.. Hört talas om ordet ANSA? Det är det minsta ni kan göra för mänskligheten.

  Blogg: fotografbella.blogg.se

 • molly
  2010-03-02, 22:20

  Gäst

  Har också tänkt på vad håriga de flesta kvinnor är "där nere" när jag är på badhuset eller liknande och jag blir så häpen.. jag känner mig som i monoritet då verkligen för att jag ansar och för jag inte ens om jag försökte skulle kunna få till en sån där buske. Skiter i allt vad som sägs att det är mer hygieniskt att låta håret sitta kvar.. det är ju äckligt!!! Och inte ett dugg attraktivt.

 • Anonym
  2010-03-02, 20:32

  Gäst

  Faktiskt är det mer hygieniskt att låta håret sitta kvar.
  Det blir luftigt och kroppen kan andas ordentligt.

  Sen förstår jag inte varför du tittar på andra kvinnors kön och värst av allt: du bryr dig.
  Så länge du inte behöver slicka fitta så är det väl ok?

 • Kille
  2010-03-02, 20:15

  Gäst

  Jag går aldrig ner på en tjej som är rakad. En kvinna bör aldrig komma i närheten av ett rakblad.

 • emma
  2010-03-02, 15:53

  Gäst

  men vad är du för ett spån som inte fattar att det är mer hygieniskt att ha hår på fittan?! det skyddar mot både skräp, bakterier och infektioner!

 • S
  2010-03-02, 13:08

  Gäst

  Jag vill iallafall inte se ut som en 10-åring...

 • Denise
  2010-03-02, 11:11

  Gäst

  Underbart inlägg! Kan inget annat än hålla med!
  /Denise

  Blogg: www.denssan.blogg.se

 • Vanessa
  2010-03-02, 10:28

  Gäst

  hahahaha kan inte sluta harva alltså! jag håller med dig helt å hållet hahahhahahaha

 • Anonym
  2010-03-02, 10:25

  Gäst

  Vi får väl hoppas på att du inte blir tagen för att vara en överkåt flata,om du går omkring o glor så där,alternativ blir anmäld!

 • Anna
  2010-03-02, 08:47

  Gäst

  ...och jag förundras över att 224 personer tar sej tiden och kastar sej in i denna synnerligen intressanta debatt, medans endast 32 hade något att säga om det underbara inlägget om pappan och förlossningsförberedelserna...
  Du måste skrattat hjärtligt över detta faktum... Det gjorde i alla fall jag...

  Blogg: miranna.se

 • HannaFindus
  2010-03-02, 03:22

  Gäst

  Man har ju hår där av en anledning. Det är av hygiensjäl! Och att du går runt och kollar alla mellan benen är ju förstås i en klass för sig.

  Blogg: hannafindus.blogg.se

 • Mimmi
  2010-03-02, 00:53

  Gäst

  Jag förstår att du blev äcklad. Haha finns det något värre än hår? NEJ! Usch, förstår inte. Och badhus ja det värsta är ju när man ska duscha och det bara väller hår från vissa kvinnors muff. Men det värsta är ju ändå när man är inne på badhuset och ska bada och man ser hur det sticker ut MYCKE hår utanför baddräkten, har faktiskt sätt det. Och jag HÖLL på att spy.
  Visst det kanske skyddar men fräsht nej!
  Och när man har varit hos en barnmorska och dem säger att det ÄR ju inte bra att raka sig det finns ju där av en andledning, ja det kanske det gör MEN jag vill inte ha hår där. Och tack för att jag fick veta hur du ser ut på muffen då, stor som en hårboll kanske. Ja. troligtvis.

  Blogg: morewishes.blogg.se

 • L
  2010-03-02, 00:22

  Gäst

  Sen jag började raka mig helt där, har jag haft massor av urinvägsinfektioner tyvärr!!, Hela 12 gånger på kort tid. Håret skyddar absolut, precis som ögonbrynen gör att svett inte rinner i ögonen.

 • Anonym
  2010-03-01, 23:35

  Gäst

  Jag var nu i kväll inne och läste i en blogg där denna bloggare hade skrivit om detta inlägg och la ut ditt blogg namn. Så blev bara tvungen att läsa om ditt inlägg för denna person tyckte att du hade fel. Men jag kan bara hålla med dig. Hur kul är det och ha sex med en massa hår? Och hur snyggt är det igentligen? Fy fasen.

 • kingen
  2010-03-01, 23:27

  Gäst

  Go Katrin, Inga jävla hårtroll! Usch o.0

 • Sodie
  2010-03-01, 22:55

  Gäst

  Helt ärligt blev jag mest äcklad av att du stått och glott på allas fittor. Seriöst? DEET är jävligt nasty av dig ÖRK

  Blogg: www.mittsvenssonliv.blo

 • Elin
  2010-03-01, 22:24

  Gäst

  Du sjönk precis jävligt lågt i mina ögon? En muff med hår är betydligt mer hygienisk än en rakad! Är du helt sopslut eller?

 • Jazmine
  2010-03-01, 18:58

  Gäst

  HAHA! Herre gud kvinna du är underbar!! Jag älskar dina råa sköna inlägg och håller med dig till fullo i ditt inlägg - You go girl!

  Blogg: www.metrobloggen.se/jaz

 • emma
  2010-03-01, 18:01

  Gäst

  alla har rätt att tycka som dom vill. Själv håller jag med dig katrin och tycker det är äckligt med stora skogar där nere!!

 • Sandra
  2010-03-01, 17:28

  Gäst

  Du tappa precis min respekt, något så inskränkt har jag inte läst på länge

 • anna
  2010-03-01, 14:52

  Gäst

  du har skilt dig en gång katrin, hade du hårig fitta då eller?
  vad det anledningen till att ni skilde er, att han inte ville ha din håriga fitta? eftersom detta tydligen är orsaken till skilsmässor...?
  men bra att du är len nu då, så kommer det säkert hålla lite längre med bingo

  dessutom förstår jag inte hur fan du resonerar att man inte sköter sin hygien om man är hårig... håret finns ju där från början och det hjälper till att hålla rent.
  om du nu tycker hår är sååå ofräsht, varför har du inte rakad skalle då? det borde ju vara minst lika ofräsht med hår på huvudet i så fall.

 • Severin
  2010-03-01, 13:00

  Gäst

  EC
  Hur många gånger har du varit här nu och beundrat din kommentar?

  Hur jävla dumm är man inte om man läser ett blogginlägg och efter det kan bestämma hur en människa är eller inte är.
  Sen ni puckon som sitter och drar in Ringo i en diskussion om rakade muffar. Ni tror säker helt seriöst att Katrin kommer ta med Ringo in på toa när han börjar få könshår och visa honom hur man ska göra.
  Ni är så jävla tragiska

 • Malin
  2010-03-01, 12:52

  Gäst

  Lojligaste blogginlagget jag last i mitt liv tror jag. Du har val annat for dig an att skrika och gapa som en fjortis over nagonting sant har?!

  Blogg: www.piccadillytears.blo

 • J
  2010-03-01, 12:42

  Gäst

  Ser hellre ut som en KÖNSMOGEN KVINNA mellan bena än ett barn iaf!
  Man är bara korkad om man försvarar detta hemska fd mode!!För det är besvärligt för ALLA att upprätthålla!Man spar både tid o energi till annat om väljer att låta håret vara intakt och börjar se det med andra ögon!
  Att det faktiskt är fint,naturligt,sexigt och fyller flera viktiga funktioner.

 • Anonym
  2010-03-01, 12:37

  Gäst

  vad ?Jag brukar iaf torka med vatten i undelivet och med tvål i bak!
  Lär er!-era smutsiga rakade svampar!=)

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA
  2010-03-01, 12:03

  Gäst

  Jag tycker att alla får göra som de vill... men hade en kille haft hår uppe på ollonet så hade jag INTE gett oralsex... samma sak, har han 5 cm långa hårstrån på pungen så kan han glömma att jag närmar mig de regionerna... Jag säger inte att fittan måste vara helt renrakad.. men lite ansning är ju inte fel :-)

  Blogg: ladyhumpalot.blogg.se

 • Emma
  2010-03-01, 08:35

  Gäst

  säger bara en sak, brazilian wax is the shit! alla får se ut som dom vill men jag vill iallafall inte se ut som snömannen mellan benen...

 • Kat
  2010-03-01, 08:34

  Gäst

  Tro mig, det är betydligt mer chockerande att du är så totalt obildad. Könshår ÄR hygieniskt. Det leder bort fukt från huden. Vad händer med hudveck som hela tiden är fuktiga? Könsrakning har blivit en grej, en trend och ett "måste", men inte beror det på hygienen, det kan jag lova dig.
  Å ena sidan tänker jag att "nej, så här skriver hon bara för att provocera, hon fattar nog bättre egentligen", men å andra sidan ser jag hur illa du stavar och tänker att "Njaha? Hon kanske tror detta på riktigt i alla fall?"

 • Sofia
  2010-03-01, 00:33

  Gäst

  Om det nu stör dej så mycket, sluta kolla då. Låt människor få se ut som dom vill, det viktiga är väll vad man själv känner sej och trivs med att se ut.
  Hårig mellan bena eller inte man har lika god hygien vilket som.

  Tycker du är grrym annars läser alltid din blogg toppen är den men detta var bara töntigt.

 • Ina
  2010-03-01, 00:21

  Gäst

  Hahaha! Oavsett om jag håller med eller inte så nog fan garvar jag! Humor!

  Blogg: www.beautyofmind.blogg.

 • Emelie
  2010-02-28, 23:53

  Gäst

  Hahaha!
  Helt seriöst, vad fan har hygienen med det att göra?
  Jag rakar mig inte men nog fan är mitt underliv fräscht för det
  Det är bara idiotiskt att tro att man är ofräsch bara för att man inte rakar sig.

  Nåja, jag gillar dig för det mesta trots allt..

  Blogg: emeliegrahn.blogg.se

 • Anna
  2010-02-28, 23:35

  Gäst

  Men va fan, hur långt fitthår tror ni kvinnor har egentligen? Jag rakar mig aldrig och jag upplever verkligen inte att det "fastnar" så kallade urinpartiklar i mitt hår för det.. Och om man nu ska dra det så långt som till partiklar så blir det ju bara löjligt.
  Hår är inte ohygieniskt. Hår skapar luft mellan trosorna och fittan så att den kan "andas" och slipper kvävas och bli svettig, samt håller ute smuts och annat oönskat. Intimhygien har ingenting med hår att göra. Det är en rent estetisk fråga, och det är helt ok. Folk får gärna raka sig om de känner sig snyggare, de får gärna tycka att det är bättre och finare med rakat, men säg för fan inte till mig att jag är ohygienisk för det är helt enkelt inte ett dugg sant.

 • Emma
  2010-02-28, 22:27

  Gäst

  det kliar ju ¨ändå mer om man har hår? dessutom snackar jag inte bara muff utan även killar ska vara rakade, även under armhålor!

 • Jenny
  2010-02-28, 22:20

  Gäst

  Yeees!! Blir så glad att du vågar ta upp det här. Det är sååå fruktansvärt äckligt att gå till badhus på grund av dom äckliga duscharna där det ligger muff-hår överallt.
  En del kvinnor rakar/vaxar inte ens sin bikini linje innan dom sätter på sig baddräkten och vandrar ut i badhuset... Jag förstår faktiskt inte varför!

 • Frida
  2010-02-28, 22:19

  Gäst

  En hårig kvinna är inte mer mogen, mer intelektuell, mer självständig eller har mer självförtroende än en rakad kvinna. Att hänga upp hela sin identitet på en sån sak är bara banalt.

 • förundrad
  2010-02-28, 21:59

  Gäst

  Är förundrad över att alla tänker på vad det andra könet vill ha istället för vad du vill.
  Och en annan sak, kollar folk i era byxor som man gör på bebisar för att se om blöjan är torr, kollar dem då i era byxor för att se hur ni gör med rakning, innan dem bestämmer sig för hurvida dem vill hoppa i säng med er??

  Själv ansar jag underliver, och rakar armhållor och ben helt.
  Shiet vilken noja jag fick nu, kollar folk verkligen på en så grundligt i duschen?? jag trodde alla hade nog med problem med att tänka på sig själva där och bli rena o fina. Antar att det bara är jag då som inte glor ihjäl mig på dem andra i duschen på badet

 • Förundrad
  2010-02-28, 21:57

  Gäst

  Är förundrad över att alla tänker på vad det andra könet vill ha istället för vad du vill.
  Och en annan sak, kollar folk i era byxor som man gör på bebisar för att se om blöjan är torr, kollar dem då i era byxor för att se hur ni gör med rakning??

  Själv ansar jag underliver, och rakar armhållor och ben helt.
  Shiet vilken noja jag fick nu, kollar folk verkligen på en så grundligt i duschen?? jag trodde alla hade nog med problem med att tänka på sig själva där och bli rena o fina. Antar att det bara är jag då som inte glor ihjäl mig på dem andra i duschen på badet

 • maria
  2010-02-28, 21:21

  Gäst

  håller verkligen me,känns som deras muff..haha ska anfalla en. även äkligt när de e massa hår i duschen i golvbrunnen, typ deras muff hår..
  shave you fucking muff hair!!!

 • Micka
  2010-02-28, 20:56

  Gäst

  Vad har hår med hygien att göra? Vi är skapta med hår, det är kvinnligt.

 • Hanna
  2010-02-28, 20:50

  Gäst

  Läste i nån vetenskapstidning att efter att av alla par som har fått barn tillsammans och/ eller ha vart tillsammans i över 10 år tror jag det va, så är det bara 45 % som har ett sexliv och av dem så va det bara 30% som hade ett aktivt sexliv..
  så för de resterande 70% finns det väl ingen vits att raka sig för det är ändå ingen annan än dom själva som är där och pillar :D Sen kan man ju fundera äver varför dom inte har nåt sexliv?

  Men jag håller med, känns det fräscht att vara helt hårg, tänk när man kissar och det kommer på det , inte fan ställer dom sig och tvättar sig med tvål och vatten då?!!

 • m
  2010-02-28, 20:33

  Gäst

  Stackars barn som ska behöva växa upp och bli uppfostad av en mamma med sånna åsikter. Är det något som är äckligt så är det att en 30årig kvinna vill se prepubertal ut! Skippade du biologilektionern för att kolla på porrfilm när du gick i skolan? Eller vart har du befunnit dig hela ditt liv, som har fått dig att missa att kvinnor ser ut som dem gör?
  Okej att du vill provecera eller vad det nu är du sysslar med, men fan tänk efter lite innan du yttra dig.
  Håret finns där just för hygienen, för att skydda och hålla smuts borta.
  Det borde finnas lämplighetstest för att få skaffa barn, där man kontrollera att föräldrarna har alla hästar i stallet

 • word
  2010-02-28, 19:14

  Gäst

  Guggefirre:Det Fastnar sällan ngt o d få ggr det gör det är det ju bara tvål o vatten som behövs!Annat jämfört med när man måste ha både rakhyvel,vatten och raklödder och sedan dessutom får svamp,infektioner o annat skit inuti!!Det förstnämda är ju mkt mkt enklare!!!

 • Anonym
  2010-02-28, 19:09

  Gäst

  GuggeFirre:vad pinsam du är det är ju fan bara att duscha innan..så mkt fastnar inte o bättre att det gör det där än inne i fittan där du sedan slafsar runt-Pucko!

 • Anonym
  2010-02-28, 19:06

  Gäst

  Fanny:tyvärr vär du en lättmanipulerad brud som många andra
  1Din killar är förmodligen HEELT hjärntvättade porrskadade killar på -18 år som aldrig sett en riktig naturlig kvinna!
  2.Det växer inte hår I fittan,inte heller på dom inre läpparna.Det är bara om håret är väldigt kort ,stubbigt som det skulle KUNNA vara i vägen,annars är det inte det!
  Det är som att kyssa någon i nacke tex..bara mysigt med håret där och det luktar godare också.
  Tror ni inte oralsex var populärt på 80-talet?Det var det kan jag säga!Och mycket bättre!Tjejerna slapp oroa sig om det var tillräckligt fint o rakat där nere,inget kliande osv.Bara härligt skönt sex!

 • Sara
  2010-02-28, 19:05

  Gäst

  Håller helt och hållet med Lady dahmer!!!!

  Dessutom är håret där av en anledning.. det skyddar mot smuts och luftar..

  det har aldrig varit så mycket svamp och obalans som de senaste åren just på grund av att alla rakar sig släta så det blir svettigt och fritt fram för smuts att komma in i de heliga!

 • GuggeFire
  2010-02-28, 19:04

  Gäst

  Måste ge Katrin rätt för en gångs skull.
  Att utföra oralsex på en hårig mus är fan inte skoj. Även om kvinnan
  är noga med sin hygien så nog fan fastnar där gammalt kiss and what not.

  Nej, raka muffen kvinnor, det är bättre för alla inblandade parter.

 • Anonym
  2010-02-28, 18:57

  Gäst

  Ja fy fan..plockade hönor finns det gått om

 • Xplore
  2010-02-28, 18:54

  Gäst

  Jo det var Bingo som ville ha hårigt som också majoriteten av alla männen egentligen vill!Det är därför Katrin nu gör sådan grej av detta pgr av att hon tydligen tagit bort hår med laser permanent!!Tragiskt.
  Själv vill jag ha en rikitig luden tjej!helst utländsk,det får gärna vara pyttellite ansat på muttan,men på resterande såsom på benen,ryggen magen,armarna osv,ska det vara hårigt!Riktigt eggande,Turn on!Hellre helt orakat än helrakat!
  NÄR SKA NI FATTA DETTA,TJEJER??!!
  Tänk som kile när man drar hem någon tjej från krogen och man förväntar sig självklart att det ska se ut som på en kvinna där nere,frustrerad o kåt,förstå hur besviken och äcklad man blir när hela j-a könet är helt kalt som på en liten flicka!!!Dicken slaknar helt!Aldrig mer säger jag!

 • micka
  2010-02-28, 18:37

  Gäst

  Ja jag håller också med, och om man inte vill raka sig helt så kan man ju i alla fall raka sig lite mer...vad är ordet jag söker....lite mer fin?
  ansa kanske?

  tänk er själva om ni skulle vara man och se något sådant.ärligttalat, vill man utföra exempelvis oralsex på något som känns likadant som att slicka ett huvud?
  OCH det fastnar ju saker i det där jäklans håret, det är nog det katrin menar med hygien också.

  men jag tror helt enkelt att många äldre har en annan syn än oss.

 • Anonym
  2010-02-28, 18:35

  Gäst

  LADY DAHMER:DU ÄR VERKLIGEN EN BRA FÖREBILD!!
  FORTSÄTT MED DET DU GÖR!!!!!!!!
  Till skillnad från en annan här..inga namn nämda..

 • Göran
  2010-02-28, 18:31

  Gäst

  Tack för tipset Katrin!Nu vet jag vart jag ska bege mig för att finna vackra äkta naturliga kvinnor!

 • LADY DAHMER - confessions of a neurotic attentionwhore
  2010-02-28, 18:14

  Gäst

  Vem fan bryr sig hur fittan ser ut så länge den är ren och fungerar? Karln ska väl för fan vara tacksam att han ens får vara där och pilla? Jävla trams!

  Hur jävla osäker får man bli om man tror att det hänger på huruvida man är rakad eller ej? tror man att mannen ska var otrogen eller skilja sig för att man har hår så kan man ju inte ha så mycket mer än just en rakad fitta att erbjuda. Eller så har man valt en extremt ytlig människa att dela sitt liv med.

  Jag slutade raka mig (amrhålor, ben och snippa) för att jag fick en annan syn på min kropp och på de val jag gör. Jag slutade raka mig för att jag ville lära mig att älska mig själv som jag är. Jag slutade raka mig för att jag vill lära mig att jag duger.

  För vi duger som vi är. I alla former och färger, håriga eller ej. Vi är kvinnor och vi ÄR vackra.

  Blogg: ladydahmer.blogg.se

 • Anonym
  2010-02-28, 17:55

  Gäst

  Var det inte Bingo som ville ha hårig fitta???

 • Mister
  2010-02-28, 17:53

  Gäst

  KLAR PEDOFILVARNING PÅ HELRAKAT SKÖTE! VIDRIGT! HELRAKAT ÄR UTE!

 • Lovisa
  2010-02-28, 17:37

  Gäst

  Men herregud, man blir ju nästan mörkrädd.
  Menar ni att håret, som finns på kvinnans (och mannens) kropp helt naturligt, och finns där för att det SKA vara där, är ÄCKLIGT...?
  Att man blir mer kvinnlig för att man tar bort något som naturligt finns på ens kvinnokropp är ju nästan skrattretande.
  Håret finns där av en anledning.
  Hur du, Katrin, kan mena att om man inte rakar sig bryr man sig inte om sin hygien, är ju rent trams.
  Börja bry er om er hygien på riktigt och låt kroppens naturliga skydd finnas där det ska vara för fasen.

 • Bajs
  2010-02-28, 17:10

  Gäst

  Asså ursäkta men fan va vidrigt att ha oralsex!! det är bara lite småfeta överkåta kärringar som gör sånt känns det som. det är fan omänskligt. jag blir faktsikt ganska äcklad nu !

 • prickig katt
  2010-02-28, 16:37

  Gäst

  Hur rakar man muffen utan att få röda prickar????????????????

 • sandra
  2010-02-28, 16:03

  Gäst

  alltså du e så jävla rolig så ja vet inte vart ja ska ta vägen! Dock håller jag ju med dig... haha

  Blogg: www.saandriisch.blogg.s

 • hanna
  2010-02-28, 15:45

  Gäst

  WORD!RAKAD FITTA HAR INGET MED PEDOFILI ATT GÖRA.MAN RAKAR BENEN MAN RAKAR SEJ UNDER ARMARNA O MAN RAKAR FITTAN FÖR ATT MAN VILL.SÅ NI SOM INTE RAKAR FITTAN FORTSÄTT O GÅ RUNT O VA HÅRIGA O TRO ATT EN HÅRIG FITTA E BÄTTRE ÄN EN RAKAD.VI SOM RAKAR FITTAN VI KAN DÖ LYCKLIGA!

 • Anna
  2010-02-28, 15:30

  Gäst

  Det är säkert någon som redan nämnt det här men håret är liksom där för att det är bra! Det hamnade inte där för att jävlas med kvinnor som vill se ut som prepubertala flickor. Håret hjälper till att hålla rent! Gör att man inte svettas, skyddar mot smuts och annat dumt. Det är väl ganska lätt att räkna ut att det är ganska dumt att ta bort något som ALLA har? Att det kanske finns en liten anledning till att det sitter där?
  Du får gärna hålla lite updates om hur ofta du orkar raka fittan när du fött din unge (Stackars barn som kommer bli uppfostrad med dina snedvridna åsikter). Är genuint nyfiken.
  Det är skillnad på att vara en idiot och att provocera. Just nu är du en idiot. Tänk efter lite innan du publicerar sån här skit.

 • Fanny
  2010-02-28, 15:13

  Gäst

  Herregud. Varför blir folk så upprörda? Man får väl raka sig om man vill och låta det frodas om man vill. Men som tjej har jag då aldrig träffat eller haft sex med en kille som tycker att det är underbart med en djungel runt muffan.
  Hur gött vore det på en skala att slicka på en perser-katt? Den hårigaste sorten. Kan inte säga att det skulle locka mig..
  Man behöver väl inte raka bort allt om man inte vill, men för fan. Ansa lite så att inte kiss-& mens-partiklarna fastnar i burret!
  Sen att folk jämför en kvinnas kön med ett barns, det är bara obehagligt. Vem drar ens en sådan liknelse?

 • Nabra
  2010-02-28, 14:28

  Gäst

  Varför blir alla så förbannad över detta inlägget?

  Hur fräscht eller snyggt är det egentligen med en muff som är så hårig att håret hänger ner UNDER muffen pga att det är så långt? Riktigt äckligt faktiskt!

  Och hur kan ni jämföra en 8-årings underliv med en vuxen kvinnas?? Trots att muffen är rakad så är man ju väldigt medveten om att det är en vuxen kvinna man ligger med t.ex. Varför skulle man koppla det med barn, det första man gör?

  Folk är så känsliga!

 • Nanna
  2010-02-28, 14:21

  Gäst

  Katrin, jag håller med dig fullständigt! Varje gång jag vistas på inrättningar där man får se folk nakna så häpnar jag över vilka gigantiska buskar folk går omkring med. Jag tänker precis som du, VEM i hela friden vill ha oralsex med en kvinna som ser ut som ett får mellan benen? Usch... *rys*

 • linda
  2010-02-28, 14:09

  Gäst

  Jag håller verkligen med dig. Jag tycker det är äckligt med hår, man känner sig så ofräsch. Bara tanken på att ha en massa hår mellan benen känns väldigt äckligt enligt mig.

  Blogg: buehue.blogg.se

 • Tessi
  2010-02-28, 13:53

  Gäst

  Med tanke på den syn du har på dig själv och kvinnor i övrigt så kan jag bara konstatera att ditt barn lär få en jävligt taskig syn på livet. Fy fan vad patetiskt. Det är ju skoj att du kan intala dig själv att du gör allt det här för att provocera men hur fan ska du stå för detta när ditt barn såsmåningom får reda på att du skrivit såna här saker? Så mycket som kan skämtas bort men sanningen finns här, det här är en del av dig. Det kommer ikapp dig. Lycka till med rakningen när du är stor som ett hus, det lär gå jättebra.. Du får hyra in någon som kan raka muttan åt dig

 • Mathilda Alvarsson
  2010-02-28, 13:46

  Gäst

  Haha, jag brukar sällan läsa kommentarerna men kände att jag var tvungen till detta inlägg. Det är så kul att folk känner behovet av att försvara sitt könshår. Och ja, jag håller med dig!

 • gunilla
  2010-02-28, 13:36

  Gäst

  Helt rätt! Håller med dig till 100.
  Men vad rakr du med för bästa reslutat?
  *TACKSAM för svar. Annars ha en bra Söndag

 • Nina
  2010-02-28, 13:30

  Gäst

  När ska du bli vuxen tro?
  Hur fan kan du koppla ihop könsbehåring med hygien? Läs på å kom igen.

  Blogg: ninaruthstrom.blogg.se

 • Ellen
  2010-02-28, 13:02

  Gäst

  Män som vill ha kvinnor som ser ut som 8-åringar mellan benen är det ju STARK
  pedofilvarning på!!!

  Så jävla ute att vilja se ut som en barnröv.

 • hahahaha
  2010-02-28, 12:48

  Gäst

  Ojda, trodde att det var Anna Anka som gastbloggade for ett ogonblick! Se ut som en 5-aring mellan benen och sug kuk varje morgon sa loser sig allt - fy fan vad lika ni ar! Lika patetiska!

 • Eva
  2010-02-28, 12:31

  Gäst

  men det är ju jättebra katrin..
  du ska nog skola om dig till äktenskapsrådgivare! Bara ge de ledsna paren en rakhyvel så löser det alla problem, vi kommer inte att ha några skiljsmässor alls i detta landet.. du kommer att bli nya dr phil.. jättebra katrin!

 • Sara
  2010-02-28, 12:25

  Gäst

  Jag skiter i om rakat nu skulle vara ute eller inte, det är fan äckligt med könshår både på killar och tjejer! Det är ju bara gamlingar och de som är helt ute som inte rakar sig. De flesta unga fräscha väljer att raka sig...och jag rakade mig fan innan jag fick kille också...så det var inte för killarnas skull utan min. Håriga kvinnor är det äckligaste som finns...alla borde ha vett till att raka sig där nere, under armarna, benen, armar (om det behövs) osv.

 • sara
  2010-02-28, 12:16

  Gäst

  Haha så rätt Katrin! Finns inget äckligare än könshår :P

 • Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore
  2010-02-28, 12:13

  Gäst

  annie - vilket jäkla skitsnack. Jag slutade raka mig för att jag vägrar gå med på förväntningen jag har på mig. Jag vägrar böja mig för det onaturliga idealet som präglar vår tid. Jag vägrar anpassa mig, göra om mig själv för att duga.

  Frida: du vet inte vad indoktrinerad betyder va?

  Blogg: ladydahmer.blogg.se

 • Frida
  2010-02-28, 12:11

  Gäst

  Lady Dahmer: Du är ju också indoktrinerad; av feminismen. Har du något val egentligen..?

 • j
  2010-02-28, 12:00

  Gäst

  Ditt jävla spån! Vem hade kunnat tro att du, med din lilla ärthjärna och snedvridna samhällsbild skulle ha tagit högskolepoäng?!?! Hallå?! Samhället fungerar inte som ditt lilla barbie-land. Skärp dig för fan och väx upp du ska ju för fan bli morsa!

 • nyförlöst
  2010-02-28, 11:57

  Gäst

  Haha, vänta bara tills du är i 8:e månaden.. försök raka dig mellan benen då!! Det är omöjligt! Jag har alltid varit noga med rakningen där nere men som höggravid så är det inte lätt. Man får be om hjälp. Och för att inte tala om när man precis fött. Jag födde för 3 veckor sedan och har för första gången idag vågar mig på att raka där nere... Blä.. aldrig varit så hårig. Men som svullen, öm och underlivet fullt med stygn rakar man ogärna tidigare!
  Nu menar jag inte att alla på badhuset säkert var höggravida eller nyförlösta.. ville bara uppmärksamma dig på "problemet" du själv står inför! Haha.. lycka till!

 • Annie
  2010-02-28, 11:22

  Gäst

  Håller helt med dig Katrin, det är äckligt med håriga feminister! Att inte raka sig på benen, muffen och under armarna är bara lathet. Men ärligt talat så tycker jag att det är viktigare att tjejer rakar sig under armarna och på
  benen, det är inte trevligt när man sitter på ett café en skön sommardag och människan bredvid blottar sina enorma buskar under armarna där svetten bara frodas haha!! Go helrakat!

 • Molson
  2010-02-28, 11:04

  Gäst

  Kan knappast använda argumentet att det är mer hygieniskt att raka sig när det är precis tvärtom. Det är snarare äckligt att raka sig med tanke på vilken bakteriehärd det medför.

 • Maria
  2010-02-28, 11:01

  Gäst

  Gick du bara ut med mvg i gymnasiet?

 • Anna
  2010-02-28, 10:32

  Gäst

  Shit, vad olika det kan vara. Med min första kille så var jag hårig och han med. Varken han eller jag brydde sig om den andres könsbehåring, så länge man var fräsch mellan benen.

  När jag var tillsammans med min exflickvän så rakade jag allt, för hon hade rakat och jag ville "matcha". Det kändes varken fräschare eller ofräschare, men man drog lättare på sig en svampis.

  När jag senare träffade min nuvarande kille så var han JÄTTEanti hårlöshet och kommenterade mer än gärna hur sjuuukt osexigt rakade fittor är. Så jag lät det växa ut. Nu rakar jag läpparna. Han ansar punghåret, båda rakar sig under armarna.

  Hår är med andra ord väldigt individuellt.

 • Zia
  2010-02-28, 10:29

  Gäst

  Men Katrin!!!!! JAg tycker att du ska ta och tänka på din hygien och raka av dig håret!!!! Tänk så mycket bakterier som frodas där, särskilt nu när du är tjock och svettas mycket!!! Horribelt tänkande!!!!!!!!!!!!!!!

 • turez
  2010-02-28, 10:18

  Gäst

  Jag håller med. Jag är själv en av dom som tycker hygienen är viktig. Vet inte om det är så många som verkar tycka lika. Vill man inte ta bort allt hår kan man ju för fan ansa istället för att gå med hela kungahusets alla buskar ( eller nej förresten, till och med dom klipps då och då ). Äckligt, äckligt. Samtidigt som de får se ut så som de tycker mellan sina ben men det är ju ofräscht och inte alls konstigt om de inte får komma till!

  Roligt konstaterande av Nova!

  Blogg: turez.wordpress.com

 • Veronica
  2010-02-28, 09:58

  Gäst

  Skrattade också så jag dog. Tycker att det är upp till var och en att raka sig var man vill. Många rakar sig under armarna och det är inte många som tycker att det är konstigt.

 • amanda
  2010-02-28, 09:51

  Gäst

  Jag är själv hel rakad på muffen, de är olika hur man själv vill se ut och så länge man tar hand om muffen när man rakar den så får man nte röda prickar osv. asså hur fan kan ni gämföra en rakad muff med ett barns? de e ju sinnes sjukt:O?

 • Jane
  2010-02-28, 09:50

  Gäst

  Om någon kollad på mitt kön i badhuset skull hon/han få en j-a rak höger!!
  Ni har f-n inget med MITT kön att göra!
  J-A IDIOT!

 • Anonym
  2010-02-28, 09:46

  Gäst

  Äckligt med rakat inte fan naturligt,Man har hår där för att signalera att man är fertil!!Annat är faktidkt pedofili!
  Återigen:Det är tack vare Hugh Hefner denna trend satte igång,med rakat.Och det var inte pgr av att håret ansågs plötsligt äckligt som många idoter idag feltolkat det-Tvärtom så var det för att det väckte för mkt sexuella känslor.Så när Hugh Hefners tjejer skulle servera med sina minimala bikinitrosor fick det inte synas ngt könshår,för det var för mkt sexuellt,gick över gränsen.DÄRFÖR börjad dom raka bort håret,INTE för att det var äcklig som många idag misstolkat det,förvanskat dett!!På den vägen är det...Helt galet att det har blvit så här!!och vi är alla förlorare i detta..Dyrbar tid som går till att raka sig och onda nackar,ryggar...PINSAMT!IAllt för ofta tycks det som att Människan ändå är det mest ointelligenta djuret,faktiskt..

 • Sara
  2010-02-28, 09:45

  Gäst

  håret finns ju där av en anledning, men håller liiite med. tycker man skall ansa bikinilinje också där.

  Blogg: zasata.blogg.se

 • Henke
  2010-02-28, 09:37

  Gäst

  Johanna:Gör det inte !det är vackert o sexigt med hår där!Normala killar gillar det!Resten behöver du inte bry dig om!Det är enbart svaga lättmanipulerade individer som tycker det ska vara rakat!som inte vågar ifrågasätta trender,inte är tillräckligt intelligenta!Så ta inte bort det.Du är vacker som du är-LOVAR!

 • Gabbi
  2010-02-28, 09:15

  Gäst

  Du är så bra :D Var tvungen att läsa detta högt för min pojkvän som också dog av skratt. Du är bäst!

  Blogg: www.doit4life.wordpress

 • Camilla
  2010-02-28, 09:04

  Gäst

  Ha ha!! Vad roligt att du skriver det här! Sa exakt samma till min syrra igår efter en tur till simhallen..

  Klockrent!

  Blogg: bigmaamas.blogg.se

 • Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore
  2010-02-28, 08:56

  Gäst

  Varför rakar jag mig inte? Tja.... Jag är feminist och det speglar ju hur jag ser på det mesta. Kvinnor är håriga, vi har valkar, vi pruttar, osv. Det jag ställer mig emot är de stereotypa könsrollerna och förväntningarna som kvinnor har på sig. Hur vi ska bete oss och hur vi ska se ut. För att vara Riktiga Kvinnor.

  Det är enkelt att påstå "jag gör det för MIN skull" eller "ingen tvingar dig!" när det egentigen är mer komplext än så. Vi är så indoktrinerade i våra roller sen dagen vi föds att vi inte ifrågasätter dem. Få personer tar det ett steg längre; Varför tycker jag så här? Varför är jag som jag är? Fråga dig själv: varför tycker du att hår är äckligt? Varför tycker du om att vara rakad? Utmana dig själv!

  Jag slutade raka mig för att jag vägrar gå med på förväntningen jag har på mig. Jag vägrar böja mig för det onaturliga idealet som präglar vår tid. Jag vägrar anpassa mig, göra om mig själv för att duga. Jag vill att min dotter ) ska växa upp med en bild av hur en riktig människa ser ut.

  Blogg: ladydahmer.blogg.se

 • Mia
  2010-02-28, 08:56

  Gäst

  Kommentarerna är absolut roligast!
  Hahaha, att folk låter sig provoceras är så himla kul.

  Go girl!

 • Maria
  2010-02-28, 08:54

  Gäst

  Ansat är snyggast och det är nog det som Katrin menar... Inte så fräscht att ha oral6 om det växer hår ända ner på benen.

 • cam
  2010-02-28, 08:40

  Gäst

  Instämmer - rakat ska det vara! MEN håret är faktiskt till för att hålla underlivet i balans och för att förebygga så att bakterier och diverse saker inte kommer in

  Klart en del killar tänder på hår, precis som att en del tänder på kiss & bajssex

  Vi alla tycker olika men dina åsikter är korkade

  Blogg: www.cawis.blogg.se

 • Huvet (M)
  2010-02-28, 03:07

  raka bre muffen!

 • ByEeem
  2010-02-28, 02:16

  Gäst

  HAHA! HELT RÄTT KATRIN! DOG TYP AV SKRATT! :D

  Blogg: byeeem.blogg.se/

 • Clara
  2010-02-28, 01:53

  Gäst

  Pinsamt.
  Jag är mållös.
  Jag skäms när jag läser det här. Fast det bryr du dig ju inte om såklart.
  Men nu är du bara pinsam.

 • Elin
  2010-02-28, 01:25

  Gäst

  Frida, världen går inte heller under av att du och Katrin ombeds hålla era sönderstylade kroppar och munnar stilla!

  Visst kan ni raka och styla hur mycket ni vill (det behöver ni kanske för att få den sortens killsr ni vill ha). Men inse att bara vi människor så futtiga vi är kan till slut förändra världen till det bättre med våra prioriteringar och gärningar. Vi tror kanske inte att vi är så viktiga som individer men att alla kan göra sitt bästa, dra sitt strå till stacken och bara då kan världen förändras till det bättre. Det är också en livsstil som ger glädje inte genom att klanka ner på andra utan att bejaka andra och vara vänlig.

  Kan ni inte bidra till en bättre värld ens med dessa enkla medel, så bidra i alla fall genom att knipa igen om er trångsynthet? Det vore ett stort lyft bara det.

 • Frida
  2010-02-28, 01:03

  Gäst

  Till alla jättearga människor som tar sig själva på för mycket allvar, tänkt på det här då?:
  Precis, att raka bort håret är en modegrej = de som är mest inne får mest sex. That's life. Resoemanget att grottmänniskorna hade hår OCH massor av sex håller inte. På den tiden var inte ens rakhyveln uppfunnen och den som fick knulla mest på den tiden var nog troligtvis den som drog hem flest kadaver. Vi lever inte på stenåldern nu. Raka fittan girls och sluta upp med att ta er själva på så stort allvar. Världen går inte under bara för att Katrin kollar in andras muffar på badet, promise.

 • Johanna
  2010-02-28, 00:55

  Gäst

  Jag är 14 år och jag har inte rakat mig där nere än, visst jag har rakat bikinilinjen. Vet inte om du är seriös eller inte... men jag får allvarligt panik när jag läser det här. Jag mår dåligt över min kropp. Är det meningen att man ska vara rakad där nere för att en kille ska tycka att man är attraktiv och vilja ligga med en!
  Jag tror att det är mer kommentarerna som får mig att må så, alltså dem som håller med. Jag vill ha rakad men har ganska "mycket" hår där nere så det växer ut fort. Just därför har jag inte rakat mig.
  Har du nåt tips över hur jag kan lösa det? och vilka är dem bästa sätten att raka sig på (om du förstår vad jag menar)?

 • Linn
  2010-02-28, 00:54

  Gäst

  EC, kl 22:19

  Hjälte! Fy fan vilket klockrent inlägg, jag lyfter på hatten

 • anonym
  2010-02-28, 00:34

  Gäst

  Du hör till en lurad generation Katrin. Själv rakar jag på sin höjd bikinilinjen om jag hinner och orkar, och jag får LIGGA ÄNDÅ! Haha!

  Du verkar helt historielös. Hur tror du att folk klarade sig för tjugo år sedan? Är det höjden av hygien att ligga och snaska på de kroppsdelar där folk pissar, och alldeles i närheten av analöppningen?!

 • Fula Maggan
  2010-02-28, 00:28

  Gäst

  Du hör till en lurad generation Katrin. Själv rakar jag på sin höjd bikinilinjen om jag hinner och orkar, och jag får LIGGA ÄNDÅ! Haha!

  Du verkar helt historielös. Hur tror du att folk klarade sig för tjugo år sedan? Är det höjden av hygien att ligga och snaska på de kroppsdelar där folk pissar, och alldeles i närheten av analöppningen?!

 • Ullis
  2010-02-28, 00:16

  Gäst

  Jenny - alla är olika. Kanske DU inte får svamp och infektioner men det finns en jäkla massa människor som får det, vissa har känslig hud och kan helt enkelt inte raka sig eller vaxa där nere. Och att det bara är håriga kvinnor som protesterar? Hahaha säger jag bara, jag har knappt ett strå där nere. Men det är JAG det. Och jag har viktigare saker att göra än att inspektera och betygsätta andra kvinnors kön.

 • Karin
  2010-02-28, 00:06

  Gäst

  Åh vad bra, har ju funderat på det här! När man är gravid, alltså tjock om magen- kommer man åt å raka där nere då?
  Katrin. du måste uppdatera mig. När du typ är i 8:e 9:e månaden typ!

 • Irene
  2010-02-27, 23:59

  Gäst

  Rakar mig aldrig men måste säga att män helt och hållet har slutat meed orlasex och det är oberoende av håe eller inte.Vad är det för skit att inte ha oralsex?

 • Elin
  2010-02-27, 23:52

  Gäst

  Bara håriga damer som protesterar? Tror inte det.

  Jag tror inte alls att man måste ha en lurvburgare för att reagera på denna attityd. Jag friserar t ex själv hyfsat regelbundet (tycker skönare få oralsex då. Skall dock även tilläggas att jag får LIKA mycket sex och åtrå när jag INTE stylar; detta t ex pga "attraktiv personlighet" vilket ju t ex K inte verkar kunna locka med... så jag förstår hennes besatthet. Nåväl!)

  Poängen är att MED eller UTAN stylad muff så känns det faktiskt rätt SUNT att många reagerar mot denna människosyn; intolerans och nedvärdering.

  Det kanske faktiskt HJÄLPER till slut om tillräckligt många människor säger "nej tack"; knackar K på axeln och vänligt ber henne sluta förorena världen med sin otäcka pinsamma människosyn? (Mycket pinsammare än könsbehåring. Det får anses tragiskt nog för henne själv att hon har den; måste hon förorena luften genom att prata om den också? Väl bara upp till oss andra säga vänligt "nej tack", liksom hon säger MER än nej tack till hår.)

 • Jenny
  2010-02-27, 23:51

  Gäst

  *HAHAHAHAHA* Du är för skön Katrin!!

  Okej, inte helrakat enligt min smak, men triangel eller landningsbana som är ansad är snyggt..
  Samma på killar.. Inte helrakat där heller för min del..

  Är ju skitäckligt med en höna som inte sett en rakhyvel på 15år..
  Fy fan. Skäggbiff på hög nivå.
  Eller vem vill suga på en klubba full med hår? *kräks*

  Sen alla anti nötter, jag har rakat mig i säkert 10år och ALDRIG ALDRIG haft problem med varken svamp eller varbölder.. Och jag rakar dessutom åt fel håll och verkligen misshandlar hårstråna... Sug på den ni..
  Bara för man är rakad betyder det inte att man alltid får svamp och yadda yadda yadda..

  GO KATRIN!!

  Blogg: gogelina.se

 • Anne
  2010-02-27, 23:40

  Gäst

  Jag tycker personligen bättre om att vara "ansad", men..

  Vad skulle HYGIEN ha med saken att göra? Man har inte sämre hygien för att man inte rakar sig.

  Och sen kan man knappast säga att alla killar vill ha rakade tjejer heller.. Tjejer med afro där nere kan nog få en hel del mer sex än dom som är babylena, ska du se!

 • nattieochvikkie
  2010-02-27, 23:30

  Gäst

  underbar blogg sötnos!
  Vi är enäggstvillingar som driver en tvillingblogg Har du någongång funderat något kring tvillingar, eller tycker du bara att det är intressant att läsa om tvillingar och deras liv? Kolla in vår blogg och hoppas att du lämnar något spår efter sig! Take care.

  Blogg: www.nattievikkie.blogg.

 • Håkan
  2010-02-27, 23:23

  Gäst

  Hahahaha! Fy fan...bästa inlägget på längre, Katrin. Dog av skratt

 • nittan
  2010-02-27, 23:15

  Gäst

  Att raka bort könshår är bara ett mode, människan har knullat i tusen och tusen år orakade utan problem. Rakat får mej att tänka på Kejsarens nya kläder.

 • LIvja
  2010-02-27, 23:10

  Gäst

  Tycker det är kul att du dissar Gynning och Schulman för att de bara är "yta" i tv. Men va faan du behöver ju inte titta på andras underliv och det sänds inte heller i tv. Men på något sätt har du en härlig dubbelmoral, man ska bry sig om hur man ser ut bara man inte är ytlig. Rätt kul eftersom du själv inte är så fräsch just nu, oavsett om du rakar eller inte.

 • nattieochvikkie
  2010-02-27, 23:00

  Gäst

  hej! Är du intresserad av att läsa en tvilling-blogg? Har du någon gång undrat över hur tvillingar lever sin vardag, eller bara allmänt om tvillingar? Besök då gärna vår blogg! Vi är tvillingar som driver bloggen och har du några frågor så svarar vi mer än gärna! Hoppas vi hörs i vår blogg sötnos

  Blogg: www.nattievikkie.blogg.

 • Carina
  2010-02-27, 22:51

  Gäst

  Haha skratta så jag nästan grät när jag läste ditt inlägg, ännu värre blev de när jag såg att du fått över 100 kommentarer på det. Inte helt oväntat så är många upprörda. undra varför, känner sig folk lite träffade, Jag är en av dom som började läsa din blogg för att se vad för dynga du skriver, men jag blev tidigt förvånad över hur pass "vanlig" och "normal" (på ett bra sätt, vettig liksom) du är, och här måste jag säga att du har helt rätt. Orkar folk inte vaxa eller raka så kan dom väll trimma till den lite iaf.. man mår bättre själv oxå, testa alla ni arga kvinnor :D

 • Anonym
  2010-02-27, 22:51

  Gäst

  Med närmare eftertanke när jag fick tänka på det en stund...Killar ska vara RAKADE dom med!

 • Elin
  2010-02-27, 22:50

  Gäst

  Det verkar som om du missat något. Det är ju det senaste

 • Sofia
  2010-02-27, 22:49

  Gäst

  På tal om att namnge "framstjärten" så vet jag ngn som kallade sin dosan ... Hmmmm .. Ja, jag vet inte =))

 • natalie
  2010-02-27, 22:48

  Gäst

  katrin vet du något bra ställe att åka till i stockholm för det är första gångne som jag ska ditt upp nu i sommar .P.S VILL HA SVAR

 • Haha på dej själv
  2010-02-27, 22:42

  Gäst

  @Haha: Du har fel, jag är både tjock och orakad (dock inte ful!) men jag får hur mycket sex jag vill av min man, som är smal och snygg. Äkta kärlek handlar om annat också, väx upp småglin!

 • Melanie
  2010-02-27, 22:39

  Gäst

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
  fyfaaan, du är så jävla bra :D
  indeed!

  Blogg: melanieoddson.blogg,se

 • Anonym
  2010-02-27, 22:39

  Gäst

  Själv tycker jag faktiskt att killarna också kan ta sig en vända med rakhyveln där nere!
  Ja menar, hur mysigt är det att suga av en kille och en tillhörande buske??
  Plus allt jävla hår man får i munnen på det! Neej usch..Hårlöst (eller rensat för dom som inte vill raka helt) ska det va!!!

  Jo, det sista va lite kul! haha

 • Ullis
  2010-02-27, 22:32

  Gäst

  Den satt som en keps, EC!

 • EC
  2010-02-27, 22:19

  Gäst

  TACK SNÄLLA KATRIN! Efter detta första besök på din blogg vill jag omfamna dig och tack dig för påminnelsen om att det inte bara FINNS sådana människor som du, de har dessutom RÖSTRÄTT och STYR dessutom väsentliga delar av konsumtionssamhället (pga sin enorma konsumtion).

  Då förstår man plötsligt att det går trögt att dämpa världssvälten, släcka krigshärdarna och lösa klimatfrågan. Jag måste också säga TACK GODE GUD för att det ändå finns så många människor som faktiskt ännu HAR viktigare saker för sig än att styla muffen, studera andras muffstyling och dessutom lägga tid och energi att reta sig och blogga om det hela. Det finns kanske hopp om världen trots allt? (Även om hoppet verkar ute för dig, Katrin.)

  Behöver inte tillägga att första bloggläsningen också blev den sista.

  Hejdå och tack än en gång för att du helt omedvetet hjälpt mig till en av dagens mest upplyftande insikter!

 • KARIN
  2010-02-27, 22:15

  Gäst

  Jag fattar inte varför man ska va helrakad eller de är kanske inte de du menar
  ansad helt ok men varför hel rakad. Om man är ful och tjock blir man inte alls bara på satt av tjocka fula killar och vem säger att tjocka tjejer är fula tjejer de är ett jävla tjat om att man ska va smal men vad sitter de vackra i det. Bara man är smal är man snygg men de är väl ändå en sanning som inte är sann,,,,,,

 • Haha
  2010-02-27, 22:08

  Gäst

  Att ni inte förstår att Katrin bara vill provocera och få fler läsare..ja jävlar.

  Men jag håller med dig till fullo Katrin, fast du vet att det finns tjocka, fula, orakade tjejer som får sex. Men dom blir påsatta av tjocka, fula killar.

 • Anna-Maria
  2010-02-27, 22:04

  Gäst

  Jag kan både hålla med och inte. Finns inget värre än en oansad buske. Men bara för att man har hår där nere betyder det inte att man är snuskig och inte tar hand om sig själv. Eller får sex för den delen. Jag är orakad just nu och det är så jävla skönt och jag får så mycket oralsex och sex jag vill bara jag säger till! Plus på köpet så är jag tjock men lyckligt gift sedan 10 år tillbaka!
  Och du om du tycker att detta är ett värdsligt ting att diskutera på en blogg så har du inte mycket till liv!

 • Erika
  2010-02-27, 22:02

  Gäst

  Du är sååå jävla underbar Katrin! Du får fan aldrig lägga ner din blogg

 • Lotti
  2010-02-27, 21:30

  Gäst

  HAHAHA du e så jävla rolig

 • Anna
  2010-02-27, 21:24

  Gäst

  Men hur orkar du överhuvudtaget bry dig om hur andra kvinnor ser ut där nere? Patetiskt! Snart kommer du förresten inte själv kunna se & raka dig där nere pga magen. Hur kommer du lösa det, gå iväg ngnstans och få det fixat eller? Tycker Bimbo, nej Bingo, att du är äcklig då, om du är hårig där nere?

 • Nilla
  2010-02-27, 21:07

  Gäst

  Hahahahaaaaa....sååå jävla kul...Visst man behöver inte vara skitig för att man inte är rakad...men jag håller med dig Katrin...bort med håret....

 • emmi
  2010-02-27, 21:04

  Gäst

  Las garna min blog om Mitt Liv i England!!

  Blogg: koponen.blogg.se

 • Lotta
  2010-02-27, 20:24

  Gäst

  Och vad fan har hygien med hår på musen att göra? Dumma bimbo.

 • annah
  2010-02-27, 19:51

  Gäst

  haha. och vad de håriga måste ha blivit chockade av din fetta stjärt!!! ahahaha. Fattar inte varför man inte har dörrar i duschen i Sverige som i alla civiliserade länder. HATAR behöva se allt elände son finns.

 • Lisa
  2010-02-27, 19:51

  Gäst

  VET NI VAD DET ÄR FÖR TYP AV BUSKAR KATRIN SNACKAR OM?
  ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FÖRSTÅ TEXTEN? DESSA KVINNOR SOM MAN SER I BADHUS BEHÖVER EN REJÄL OMGÅNG VAXNING AV DEN STARKASTE TYPEN.
  HÅR SOM NÅR ÄNDA UPP TILL MAGEN OCH STICKER UT ÅT ALLA HÅLL. DET SER INTE VÅRDAT UT.
  DET SKA INTE HELLER VARA HELRAKAT. UTAN LAGOM MKT HÅR. LANDBANA ELLER TRIANAGEL (EJ HÅR PÅ BIKINILINJEN). DET ÄR LAGOM ENLIGT MIN MENING.
  ERA JÄVLA RÖVHÅL SOM INTE FATTAR! :D

 • Lisa
  2010-02-27, 19:36

  Gäst

  @ Till lilla Lisa (Haha ok! Jag är 3 år äldre): Du ska inte ens tänka på sånt. Låt det växa fritt där nere. När du är 16 är det en helt annan sak. Då kan du börja pyssla om muffen och sådant

 • Pim
  2010-02-27, 19:36

  Gäst

  Om hår är ohygiensikt borde det på huvudet vara det med. Speciellt inklistrat löshår som man inte kan tvätta ordentligt. Undrar hur mycket kvalster, mjäll och gamla hudavlagringar det bor i ett sånt? Jjag har hört att löshår börjar mögla efter ett tag.

  Om du för övrigt blir så upprörd över några håriga muttor, borde du kanske gå i terapi. Du verifierar många av Freuds gamla dogmer.

 • g
  2010-02-27, 19:35

  Gäst

  Alla får göra som dom vill.många här skriver att det är ute med helrakat,finns det något som är inne och ute när det gäller rakning? nej. detta är en ganska onödig diskussion.

 • Anonym
  2010-02-27, 19:33

  Gäst

  vackert med hår som tunna grenar,blad,strån som förgrenar ut sig i ett vacker mönster..så brukar det vara...det här är år 2010 hugh hefner eran är över...

 • Moa
  2010-02-27, 19:31

  Gäst

  HAHAHA okej jag tränar där och håller med dig 100% och just nu har jag svårt att gå dit på grund av alla hårliga tjejer/tanter som verkligen stirrar ut mig som att jag inte passar in i deras håriga gäng

  Blogg: www.improveme.se/babycr

 • julia
  2010-02-27, 19:29

  Gäst

  sen när har du rätt att komma och på peka min muff. Jag struntar fullständigt i din.

 • 6ig
  2010-02-27, 19:28

  Gäst

  det ser bara äckligt ut med en fitta utan hår ser inte direkt fint ut.estiskt tilltalande,bara äckligt fult faktiskt.Så bra med hår som döljer detta fula tryne.
  Sedan Katrin kanske du skall lära dig lite hyfs och inte kolla andra kvinnor mellan bena!DU HAR FAKTISKT INTE MED DET ATT GÖRA DERAS ENSAK,LIKSOM VAD DU GÖR LR INTE GÖR MED DIN !CAPIT!

 • T
  2010-02-27, 19:25

  Gäst

  Det är inte mindre hygieniskt att inte raka sig. Man har hår för att det skall skydda så man inte får infektioner m.m. Arbetar själv som sjuksköterska på gyn och där ser vi allt för ofta tjejer som har rakat sig och fått bölder som kräver antibiotika. Ibland så får man även hjälpa till att tömma bölden på var.
  Så tjejer skall ni raka er så tänk på att alltid ha en ny rakhyvel och gör det gärna på kvällen innan ni går i säng då ni kan sova utan trosor. Torr raka er ALDRIG.

 • Olof
  2010-02-27, 19:23

  Gäst

  Era patetiska hårfobiker-Folk hade sex innan rakhyveln fanns och inte fan var det någon som klagade..det blev många barn då också!Har att jämföra med,mycket skönare o gött!
  -MER HÅR ÅT FOLKET!

 • Madde
  2010-02-27, 19:22

  Gäst

  Vad är det för fel på er som står och glor på andras muttor???? Och VAD spelar det för roll om någon har lite hår där? Alla kanske inte vill låtsas att dom är 6 år och vara helt utan hår.. Känns det inte rätt pervo att tro att alla killar bara vill sätta på brudar som ser ut som ett litet barn?? Sjukt!

 • o
  2010-02-27, 19:19

  Gäst

  vad rakar du med?

 • lär dig lilla katrin!
  2010-02-27, 19:17

  Gäst

  DET ÄR SEXIGT MED HÅRIGA KVINNOR!!!Alla gillar inte hårlöst!
  Förkinnpar det med sjukdom och barn.Nästa gång jag ser en hårlös mutta när jag går in på en porrsida kommer jag kasta upp!!
  HÅR=SEX!

 • daniel
  2010-02-27, 19:16

  Gäst

  http://veckansorfil.blogg.se -för dig som inte är rädd att bli röd om kinderna!

  Blogg: veckansorfil.blogg.se

 • Lisa
  2010-02-27, 19:14

  Gäst

  hej katrin!! tycker att du är en helskön tjej rakt igenom men jag måste fråga dig en sak.
  Jag är 14 år och jag är inte rakad där nere, borde jag börja raka mig?
  Är jag ohygienisk annars? :O
  Eller menade du att dom inte änns rakar bikinilinjen eller borde jag börja raka mig där nere över hela muttan?

 • Emma
  2010-02-27, 19:09

  Gäst

  Återkom om hur du själv ser ut om ett par veckor när magen är i vägen. Eller varför inte ett par veckor efter förlossningen? Det tog två månader efter förlossningen innan jag vågade föra något vass dit ner.....

 • Lisa
  2010-02-27, 19:07

  Gäst

  helt rätt skrivet katrin..håller heeeeeelt med dej...

 • erica
  2010-02-27, 19:05

  Gäst

  Katrin, jag var på ett bluestar hotell i somras med min man och mina barn. Nog för att jag är medveten om att det inte är normalt att väga 43 kg och ha 2 barn, men alltså allvarligt, DOM mammorna som låg vid poolen. Jag tycker inte att det är något fel att man väger lite mer, eller att man "slutar bry dig" faktum är att jag tror att det är de som inte bryr sig hur man ser ut innan man får barn, som heller inte bryr sig efteråt, utan kanske ser barnafödandet som ett skäl att få sunka ner sig och bli makaronimorsa utan att någon kan säga något, MEN det jag ville komma till, är att de människor som trots sin enorma kroppshydda faktiskt visar sig i bikini är betydligt fler än vad jag trodde. Jag vet inte vilken värld jag levde i innan, men jag trodde på fullaste allvar att de flesta mammor faktiskt var normalviktiga...men icke. Kanske tjockisar var överrepresenterade på vårt hotell? Mina mammakompisar som gått upp mer än 25-30 kg har vägrat visa sig i bikini förrän de kommit form, vilket är trisst, men ändå...

  Blogg: erica.myshowroom.se

 • Fia
  2010-02-27, 19:05

  Gäst

  kika www.hotchickswithdouchebags.com - bingo gör tydligen ett framträdande som eurodouche?

 • omogen
  2010-02-27, 19:02

  Gäst

  du är nog den mest omogna människan i svergie. Låt folk göra vad dom vill!

  Bara för att du har ögon med en 1 mm i avstånd behöver du inte säga att andra e äckliga för du ser fan inte så bra ut du heller!!!!

 • Elin
  2010-02-27, 19:02

  Gäst

  http://www.youtube.com/watch?v=8vAniqawqoU

  Apropå framstjärt

 • nattieochvikkie
  2010-02-27, 19:00

  Gäst

  Hej! Har du någon gång undrat över hur tvillingar lever sin vardag? Eller bara allmänt om tvillingar? Besök då vår blogg! Vi är tvillingar som driver bloggen och har du några frågor är det bara att ställa. Vi svarar mer än gärna!Hoppas vi ses i vår blogg sötnos

  Blogg: www.nattievikkie.blogg.

 • Nora
  2010-02-27, 19:00

  Gäst

  Du låter som en liten fjortisbrud i ditt uttalande tycker jag.Utan vett.Äkta mobbar-personlighet du har eller?jag älskar ju dig i vanliga fall,men herregud vad detta var ett omoget inlägg.Fine att du tycker orakade ser ut som monster,du behöver ju knappast röra dem om man säger så.Må du för din egen skull finna vettigare saker att lägga energi på.Som att uppfostra ditt kommande barn att han får vara och se ut på vilket sätt han vill t.ex.Att han är fin som han är.Oavsett oblekta tänder eller orakat kön.Tycker faktiskt att du är lite dubbelmoralisk.Försöker predika om hur plastigt och fel det är med silikonbröst,när du helt tydligt har helt vridna och sneda åsikter om både rakade kön,tandblekning och vikt.Denna kommentar kanske låter omogen och oigenomtänkt även den.Men jag bli bara så jäääävla upprörd.Inte för att jag inte rakar mig,för det gör jag.Utan för dina fula åsikter och ord.Men man får tänka olika,som tur är.:-)

  Blogg: swedeinleeds.blogspot.c

 • Annika
  2010-02-27, 18:59

  Gäst

  Nu ska jag raka muffen, direkt före melodifestivalen...

 • Josefin
  2010-02-27, 18:51

  Gäst

  Skilsmässostatistiken var du med att peppa. DU och alla andra rakade damer på woldclass skiljer sig också...lika mycket. Asexuella anorektiska rakade brudar är inte helt ovanligt bland 30 plussande småbarnsmorsor i innerstan.
  Många killar gillar håriga kvinnor för att det är så porrigt på ett buskigt vis. Zorn-porr liksom.
  Själv föredrar jag lagom. Jobbigt om hela könet försvinner i bushen liksom.

 • Em
  2010-02-27, 18:38

  Gäst

  Man kan tycka vad man vill om att ha hårigt eller rakat, det är en smaksak och folk tycker olika... men en sak skall man ha klart för sig och det är att det handlar INTE om hygien. Man kan vara lika ren ändå. Det är som att säga att långhåriga är smutsigare än skalliga.

  Jag för min del tycker att det är otroligt avtändande med en kille som rakar eller ansar massor kring könet. Men jag tycker folk bör få ha det de känner sig bekväma med.

  Vet egentligen inte varför jag ens skriver då jag tyckte att hela inlägget var lite löjligt. Låter lite som när man hör småflickorna på skolan där jag arbetar prata med varandra.

 • Glamour Girl
  2010-02-27, 18:27

  Gäst

  Ah. Den här debatten är för bra och intressant för att jag ska hålla mig borta. Självklart ska man se till att vara lite "groomed" också mellan benen. Lika naturligt som att tvätta håret eller borsta tänderna. Men HUR man gör det måste ju få vara en smaksak. Själv kör jag med laser. Inte hela kalufsen alltså men typ bikinilinjen. Sticker till en del men det är det värt. Resten trimmar eller rakar jag lite efter humör. Varför är det så farligt att vara lite porrig förresten? Mer porr åt folket.

 • Cattis
  2010-02-27, 18:22

  Gäst

  Ähh....man får väl göra som man vill!! Om man vill se ut som en 6-åring kan man väl göra det! Jag gillar iaf min fitta med hår på!!

 • Lisa
  2010-02-27, 18:17

  Gäst

  @ Angelica - PRECIS! Ta er tid och läs det Katrin skrivit, ordentligt.
  Jag är 100 på att Katrin inte har det helrakat hon själv..
  Och här snackar vi om BUSKAR. Riktiga buskar. Som nog aldrig fått se en rakhyvel eller fått åka på en vaxning.

  @ Fiffi - Vem fan vill ha en stor snippa, som du kallar det?
  Med hår också :/ Vakna! Vi lever inte i den tiden.
  Du är så jäkla dum om du tror att Katrin uppmuntrar till pedofili.

 • Bitch-Marie
  2010-02-27, 18:12

  Gäst

  Anna rakar sig säkert Kolla vår blogg och läs om träffen med henne :D

  Blogg: bitchmarie.blogg.se

 • Elin
  2010-02-27, 18:11

  Gäst

  Fy fan va rätt du har! Vad är det för fel på tjejer, hur kan man förvänta sig sex om man inte hittar muffen utan att röja med en atombomb först??
  Haha, jag tycker du är stört skön!

 • -----
  2010-02-27, 18:11

  Gäst

  okej, jag håller med dig! helt klart. men samtidigt är ju det upp till var och en om den vill vara rakad eller inte. vad är det som säger att man inte kan ha sex även fast man inte är rakad där nere. det gör man som man vill tycker jag. men åsikter kan man ju alltid ha!

 • Bitch-Marie
  2010-02-27, 18:10

  Gäst

  Visst, det är fett nasty att inte raka! Vem vill ha sex med dom liksom?!? Åhh idag träffade vi Anna Anka

  Blogg: bitchmarie.blogg.se

 • m
  2010-02-27, 17:53

  Gäst

  Unbelieveble!! Hur kan du bry dig? Vet du att vi som har valt att behålla vårt hår tycker ni som rakar er är pinsamt indragen i porrfällan. Jag vill inte se ut som en unge. Jag tycker der är juste med hår på rätt ställen, jag är en vuxen kvinna. Sen kan man ju alltid snida till lite på en o annan fläck, men i övrigt...naje. Jag vill ICKE se din rakade muff, lika lite som du vill se min. Men jag är glad för att jag vågar och kan vara jag. För jag har ett blomstrande sexliv och en man som älskar mitt kön som det är. Du kan inte ha nån åsikt om det, för du kan inte vara så naiv att du tror att alla vill ha det på ett o samma sätt. Och menar du på allvar att du tror att män inte vill ha sex med en hårig muff??? Kanske DIN erfarenhet, men långt långt ifrån min. STackars dig i så fall, om det är krav som ställs på dig.

  Dessutom, det vet ju alla, är det större risk för svamp o skit när man går orakad.

 • Karin
  2010-02-27, 17:52

  Gäst

  men herregud är du spondrad av gillette eller? Lät söderortstanterna ha sina orakade muffar, det finns f.ö. män som faktiskt gillar det. Det här jävla rakandet gör ju att folk får svamp för fan. Skärpning. Ibland är du värre än Paow.

 • Anonym
  2010-02-27, 17:48

  Gäst

  Jag spanade efter Bingo på Clarion men såg honom ingenstans, vilket jag tycker är märkligt. Jag trodde han var sån som syntes direkt.

  Angående framstjärten. Kan inte du be Novas mamma sluta säga så? Det låter så ofräscht och jag vill inte att tjejers kön ska kännas som nått ofräscht.

 • Sara
  2010-02-27, 17:46

  Gäst

  Enya:

  Nej man får inte mer hår om man rakar sig. Det är en myt Men håret blir grövre.

 • Sara
  2010-02-27, 17:44

  Gäst

  JAG HÅLLER MED!

  Det är så äckligt när man står och duschar med massa tanter på badhus. Jag går vattengympa och det är bara tjejer/kvinnor/tanter/fosiler med och jag fasar och bävar för att gå in i samma dusch sen. Det är nog ännu värre i bastun. Dom ligger och fläker upp hela sig. USCH! Jag håller iaf med dig till hundra procent!

  FRAM MED RAKHYVELN!

 • M
  2010-02-27, 17:23

  Gäst

  Hår eller inte hår är väl en smakfråga, som många redan har antytt. Det är snarare din inställning jag har svårt för, att du liksom bara förutsätter att alla vill ha sex och att deras behåring skulle ha nåt med att göra varför de inte har det. Jag känner folk som inte vill ha sex, som inte njuter av sex, som inte tycker om oralsex osv. Jag tror knappast att nån som blir nobbad för att de har hår på muffen som du kallar det, inte skulle göra något åt det i så fall. Kanske dags att vidga dina vyer lite?

  Annars kan jag tänka mig att du lide av nåt slags porr-komplex o måste leva upp till ett sånt ideal. Altså med tanke på Bingos ex. så kallade "knulldockor" som du kallar de.

 • enya
  2010-02-27, 17:17

  Gäst

  Får man inte mer hår av att raka sig??

 • jc
  2010-02-27, 17:17

  Gäst

  håller med dej Katrin, har upplevt precis samma sak. Det värsta är väll ändå hur de håller på och fläker ut sig, jag menar såg jag ut så mellan benen skulle jag fan stå vänd in mot väggen och dölja mej med en handduk!!

  Blogg: natstad.se/beliefs

 • Fiffi
  2010-02-27, 16:59

  Gäst

  Jag tycker att du är en härlig tjej, Katrin, men här håller jag inte alls med dej! I ditt uttalande verkar även du vara ett offer för porrindustrin!
  Alltså - nu är det ju såhär att det finns en anledning till att vi har hår just på snippan! Det är helt sjukt att alla numera ska se ut som barn! Är det möjligtvis för att uppmuntra till pedofili eller? Jag förstår inte! Du ska veta att det fanns en tid när det absolut sexigaste på en kvinna var just behåringen på snippan - ju större snippa (med hår) - dessto sexigare!
  Sen har porrindustrin sett till att det blivit mode att vara helrakad! Helt sjukt!

 • sara
  2010-02-27, 16:59

  Gäst

  Gå in och läs min vikt blogg!

  Blogg: www.minkampmotvagen.blo

 • Angelica
  2010-02-27, 16:57

  Gäst

  Jag förstår inte att folk har så svårt att läsa...
  VART har hon skrivit att det ska vara renrakat?
  Blir lite full i skratt när folk lägger ord i munnen på varandra...

  Blogg: ejlila.blogg.se

 • Lisa
  2010-02-27, 16:47

  Gäst

  Hur fan kan de hårigaste muffarna vara de renaste? Såg att någon skrev det.
  Vet fan vad som fastnar i håret. Usch!!!

 • Theos mamma
  2010-02-27, 16:46

  Gäst

  Ja Katrin jag vet inte vad som är värst, orakade fittor eller vuxna människor som ljuger? Eller låta någon tacka dig för nåt som du inte gjort. Då tycker jag att det har gått för långt. När man tycker att orakade fittor är mer viktigt än ärlighet. Jag trodde faktiskt att du var bättre än många andra kändisar, men så fel jag hade. Önskar dig all lycka i världen och att livet bara flyter och att du aldrig behöver hamna i den sits som vi är i och många andra där ute.
  Ha det gott

 • Kringlan
  2010-02-27, 16:37

  Gäst

  Tycker om dig i övrigt men inte i den här åsikten. Har alltid lärt mig att håret är där för en anledning - att skydda mot infektioner. Självklart fixar jag till bikinilinjen när det behövs men mer gör jag inte. Tycker inte det ser snyggt ut med en muff som ser ut som en 7 åring på en vuxen kvinnas kropp. Det ser rätt så bisarrt ut enligt mig. Och om inte killar rakar sig så varför ska vi kvinnor göra det? Nej, låt varje människa bestämma sig hur dom vill att SIN muff ska se ut precis som att varje människa får bestämma över sin frisyr. Och att man har mindre sex när man har hår är bara löjligt sagt.

  Blogg: www.metrobloggen.se/zeb

 • jm
  2010-02-27, 16:34

  Gäst

  Såklart man vaxar fittan! Raka för den delen med, men vaxa slår allt. Jag skulle aldrig klara mig utan att vaxa mig, usch... Men vissa kanske tycker det är fint att vara "all natural"... Eller jag vetefan... Blä

  Blogg: maluwie.blogg.se

 • Cathrine
  2010-02-27, 16:28

  Gäst

  HELT RÄTT O SÅ SJUKT BRA SKRIVET!! ÄCKLIGT SOM FAN!!

 • L
  2010-02-27, 16:25

  Gäst

  Men ärligt talat, varför ska du bry dig om hur andras muffar ser ut?! Det är väl bara att låta bli att stirra.

 • Amalia
  2010-02-27, 16:25

  Gäst

  sponsrad av vaxindustrin?
  sluta titta då, ingen har bett dig kolla:-)
  ha ha ha..helt sjukt!

 • Carro
  2010-02-27, 16:23

  Gäst

  Ha ha ha, du har så rätt- glad att du skriver ner det. Jag har nämligen tänkt på exakt samma sak. När man är och tränar och ser alla dessa muffins. Alltså - jesus säger jag bara. Stackars stackars snubbe i ett ev. förhållande- jag hade dratt direkt... Du är riktigt kul och ärlig, vi är rätt lika du och jag, oftast när du skriver så känner jag som dig. Kul!

 • maja
  2010-02-27, 16:10

  Gäst

  haha, man ser vilka som håller med Katrin, det är länkar till typ 18-åriga småtjejer ;-)

 • Annika
  2010-02-27, 16:07

  Gäst

  Hahaha jag håller med dig. INGEN kile jag träffat gillar hår!! Jag e helrakad and i like it!! Det är fräscht.. inte fan vill jag suga av en hårig kuk.. blää

 • Moa
  2010-02-27, 16:06

  Gäst

  Var faktiskt på Medborgarplatsens badhus samtidigt dom dej. Jag o min kompis såg hur du glodde på oss andra. Ärligt är du riktigt frisk!!!Äcklig är du i allafall!!

 • VIV
  2010-02-27, 16:04

  Gäst

  det är fel att det är mer hygieniskt att raka sig och tvätta sig hela tiden i underlivet. det är tvärtom så att det skapar en massa infektioner istället. håret skyddar innandömet mot intrång av bakterier och svamp. så klart skall det sköljas av varje dag med vatten och ibland med tvål. många tjejer tvättar och 'duschar' de intima delarna alldeles för mycket. de förstör den naturliga floran och därmed skapar kroniska problem för sig själva med återkommande infektioner. och oralsex är ett bra sätt att göra det på. t.ex. herpes. god luck.

 • louise
  2010-02-27, 16:02

  Gäst

  Sen när har hår på muffen med dålig hygien att göra? Borde vi haft behåring lite här och var om det var ohygieniskt för oss? Självklart är det en smaksak om man vill raka eller ej, men att håna dem som väljer att inte göra det är riktigt lågt, iaf för någon som närmar sig 40 och borde veta bättre. Personligen tycker jag att helrakat ser barnsligt ut, men att ansa lite på bikinilinjen skadar ju inte om man bara ser till "snyggheten". Hoppas att du bara driver med det här inlägget...

 • J
  2010-02-27, 15:48

  Gäst

  Jag vet INGEN kille som gillar superhåriga fittor, så jag håller med dig. Oralsex är ju bara att glömma i det fallet. Det ser inte fräscht ut för fem öre...VIDRIGT!
  Den som påstod att killar tycker helrakat är äckligt kan gå och slänga sig i väggen. Så säger bara tjejer som önskar att så var fallet, för att dom själva har en äcklig buske där nere.

 • ker
  2010-02-27, 15:45

  Gäst

  gäsp, boring ämne att försöka provocera med. Tycker du brukar kunna vara bättre än så Katrin, kom igen!

 • anonym
  2010-02-27, 15:44

  Gäst

  "VET NI VAD SOM ÄR ÄNNU VIDRIGARE ÄN ORAKADE MUFFAR!?!?

  ORAKADE PUNGAR/KUKAR. FYHELVETE. SKULLE ALDRIG FALLA MIG IN ATT SUGA AV EN SNUBBE MED EN FJUN/BEHÅRING PÅ PUNGKULORNA ELLER PÅ PENISROTEN.

  SÅ JÄVLA VIDRIGT!!!!!!!!!!!!

  ÄNNU VIDRIGARE NÄR KILLEN HAR HÅR I ARSLET. *KRÄKS*"

  ha ha!
  *håller med*

 • Elin
  2010-02-27, 15:43

  Gäst

  Ah, förfaaen ge dig.
  Du måste väl låta folk få välja själv hur de vill att deras könshår skall se ut? Klag du men bestämma kan du inte.
  Du vet att det är en trend va? Det finns många killar som inte gillar rakat, inte konstigt att det kommer fram så många pedofiler. Vem vill se ut som en liten flicka mellan benen? Är det det du tänder på
  Dessutom, då blir det ju fler kukar till dig.

 • Barbamamman
  2010-02-27, 15:43

  Gäst

  Jättebebisar är helt ute och skittöntigt. Våga stå för vad du är. Hår finns där nere av en anledning (även om lite ansat helt klart ser trevligast ut - lagom är bäst!). Håret skapar en luftspalt som skyddar mot svamp etc - skapar luftutrymme som behövs). Skittöntigt att reagera som du gör. Jag hörde ett gäng killar diskutera det löjliga i dessa jättebebisar (som det ju ser ut som) på en bar häromdagen. Så den tiden är nog förbi för de flesta... Jag tycker tydligt att den här tramstrenden har vänt och det känns dessutom både ofräscht, pedofilieratså jävla pornofierat med dessa helrakade muffar... Basta! Sluta sjåpa dig!

  Blogg: barbamammanx.blogg.se/

 • M
  2010-02-27, 15:39

  Gäst

  Med detta inlägg fortsätter du visa hur DÅLIGT DU MÅR, du har noll koll och skall ej dra alla över en kant, då jag har väninnor som har ascoola snygga män som älskar deras orakade kön, dessutom skyddar håret mot bakterier, så du skall ej skriva något som du inte vet, har du frågat dina ex vad dom tyckte om din muff????Du blir bara sjukare och sjukare,,Alex har gjort ett guldfynd med den otroligt vackra intelllegenta Amanda, alla som känner dom säger att det var det bästa som kunde hänt alex, att han blev av med dig, då du körde ner honom i botten av white trash.....

 • Anonym
  2010-02-27, 15:33

  Gäst

  Helrakat e ute! De e fan äckligt när en vuxen kvinna ser ut som ett barn mellan benen, totalt avtändande. Ännu värre om de e rakat och har lite stubb, fyfan säger ja. Hellre helt orakat än rakat me stubb, även om det skulle vara skitlite! Det bästa är dock en välansad green Hår är på intåg, trust me snart ska de va hår på muttan igen helt säkert!!!!!

 • Emma
  2010-02-27, 15:33

  Gäst

  Väx upp morsan! Vem vill springa runt och se ut som en 12-åring hela livet? Klart att man kan ansa om man nu inte har lust att leva i en regnskog, men lite hår på muffen har väl aldig skadat någon? Det är varken ofräscht och borde inte vara osexigt heller om man har en man som e normalt funtad. Trodde bara att det var vitblonderade, solariebruna silikonbrudar med svanktatuering som körde med helrakat men tji fick jag...

 • Orakade Pungkulor!
  2010-02-27, 15:30

  Gäst

  VET NI VAD SOM ÄR ÄNNU VIDRIGARE ÄN ORAKADE MUFFAR!?!?

  ORAKADE PUNGAR/KUKAR. FYHELVETE. SKULLE ALDRIG FALLA MIG IN ATT SUGA AV EN SNUBBE MED EN FJUN/BEHÅRING PÅ PUNGKULORNA ELLER PÅ PENISROTEN.

  SÅ JÄVLA VIDRIGT!!!!!!!!!!!!

  ÄNNU VIDRIGARE NÄR KILLEN HAR HÅR I ARSLET. *KRÄKS*

 • Anonym
  2010-02-27, 15:28

  Gäst

  Vet du inte att det är håriga muffar som är de renaste? Håret växer av en anledning och det är till för att skydda muffen mot skit. Men jag håller med, det ser ofräscht ut.

 • madde malmö
  2010-02-27, 15:28

  Gäst

  På min systers sons dagis, lär dom att det heter SNIPPA =)

  Blogg: www.hellokittyyss.blogg

 • Sandra
  2010-02-27, 15:25

  Gäst

  Haha till en början skrattade jag, sen mådde jag lite illa..usch håriga muffar är äckligt..=/

  Blogg: gullesandis.blogg.se

 • Helle
  2010-02-27, 15:16

  Gäst

  Håller med dom flesta, lagom är bäst! Men Katrin vänta några veckor till så ska du se att det inte funkar att raka för då är det en mage som hänger över så man ser inte vad man gör. Är själv i v 38 och det är en omöjlighet att se något, haha!
  Kram

 • Anna P
  2010-02-27, 15:10

  Gäst

  Jasså det var därför Alex ville skiljas!? Jag har alltid trott att det berodde på att du är ett stort fån.

 • Lisa
  2010-02-27, 15:07

  Gäst

  vem fan RAKAR fittan? man VAXAR era jävla skumbananer! att raka fittan är fan vidrigare än att vara helhårig, bara skabb som använder rakhyveln mellan benen! jesus!

 • M
  2010-02-27, 15:01

  Gäst

  Inte särskilt sexigt att skylta med sin okunskap, Katrin! Hårighet har inget med hygienen att göra. Hygien har med renhållning att göra. Duschar du som du ska så blir du ren!

  Däremot är renrakat skadligare för musen. Håret finns där för en anledning - att skydda mot bakterier och andra oönskade partiklar. Att raka resulterar dessutom ofta i röda prickar.

  Hur fräscht och sexigt är det att få bakterier i musen och röda prickar????

 • zethie
  2010-02-27, 15:00

  Gäst

  Det är väl för i helvete inte ute med rakat? Förstår inte hur håriga tjejer kan få ligga någonsin, killar som gillar hår är ju fetishister.

  Blogg: zethcpl.blogg.se

 • theres
  2010-02-27, 14:56

  Gäst

  Du va ju på söder. Varför är du förvånad att folk har skarriga muffar där..? Det är ju bara snuskhummrar som bor där...

 • frida
  2010-02-27, 14:48

  Gäst

  hahahah nej men fan va vidrigt!!!

  //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

  Blogg: www.shooooo.blogg.se

 • Lisa
  2010-02-27, 14:48

  Gäst

  Men hörru det är inte bara på grund av håriga fittor. Vem fan vill ha sex med vandrande pinnar?
  Nu snackar jag Victora Beckham/Cheryl Cole smal.

 • Lina
  2010-02-27, 14:47

  Gäst

  Jag har velat raka mig lääänge, men jag vet seriöst inte vilken rakhyvel som är bra eller vilken man kan använda? Har en sån som man rakar benen med heter "Venus breeze" funkar det? SNÄLLA när du ändå är igång kan du väll lägga upp det du rakar med?

 • Mio
  2010-02-27, 14:44

  Gäst

  Många killar tycker att helrakat är äckligt, smaken är som baken delad tack och lov. tacka vet jag ansning av busken...som en green fram till holen one...haha

 • Lisa
  2010-02-27, 14:39

  Gäst

  Haha! Fyfan så sjukt jävla äckligt. Skogsfittor, bullfittor och massa annat.

  Tycker det är okej med landbana eller/och triangel. Lagom mkt hår.

  Man kan aldrig vara så säker på vad är för hår som ligger på golvet.
  Jag har en vana att gå på tår när jag befinner mig i badhus.

 • erika
  2010-02-27, 14:39

  Gäst

  Ni som kommenterar berkar ju lite erfterblivna. Vaddå "det e ute med rakat" "det e äckligt med rakat" DET ÄR ÄCKLIGT MED ORAKAT! nej har man en kvinnlig kropp så ser mna INTE ut som en 7åring för att man rakar sig. man ser väl skillnad på ett barns kropp och en kvinnas, nu får ni ge er.. det är ju rent av vidrigt att tänka som ni gör. Raka om ni vill eller skit i det om ni vill. Men jämför inte er själva och andra med BARN era äckliga vider!!! MIN EGEN åsikt är ju att det är lite väl grottmänniska att ha hår överallt. det tycker ja är fult och äckligt så nej ute är ni med hår, ENLIGT MIN MENING!!!!!!!!

  Blogg: www.lejka.blogg.se

 • D
  2010-02-27, 14:34

  Gäst

  stort plus till katrin !!!!!!!

 • Y
  2010-02-27, 14:30

  Gäst

  Håller med Sara, 14:17. Du har inte koll på mycket du, Katrin. Renrakat är INTE det bästa för fittan om vi snackar hygien. Du är inte så smart som du tror, bruden.

 • Anna
  2010-02-27, 14:28

  Gäst

  Jag har testat alla varianter och det har varken förbättrat eller försämrat sexlivet. Just nu börjar det bli ute att raka (eller raka, jag har aldrig rakat, jag använder vax för det blir mkt mjukare och växer ut långsamt). Hårlöst har varit sexigt bara för att det var lite förbjudet men nu när varenda Svensson-småbarnsmorsa har det så försvinner den kinky känslan. För mig har det inget med hygien att göra. Jag tvättar mig varje dag och blir lika ren oavsett frisyr, både på huvudet och mellan benen.

 • JK
  2010-02-27, 14:25

  Gäst

  Jag håller med dig Katrin!! Har slutat simma för jag har fått nog av dessa håriga troll.. Droppen var när en kvinna i duschen bredvid böjde sig fram precis när jag vände mig om och det var inte bara muffen som var hårig det hängde även långt hår i arslet!! FY FAN!

 • Sara
  2010-02-27, 14:17

  Gäst

  Det är ju snarare sjukt ohygieniskt att ha helrakat. Hello svamp... För att inte tala om att man ser ut som ett litet barn och vem vill ha sex med ett barn liksom??? Jag har hår och både oralsex och vanligt sex! :D

 • Maja
  2010-02-27, 14:10

  Gäst

  min sambo älskar när jag har mkt hår. jag är kvinnligare både i hans och mina ögon, och jo, självklart kan man ha oralsex osv, det växer inte inuti vettu ;-) Förövrigt har många av mina ex också gillat hår. du är ute ;-)

 • September (K)
  2010-02-27, 14:05

  Det är så sant det du skriver. Vidrigt! Raka muttan! Ha ha.

 • Linn
  2010-02-27, 14:03

  Gäst

  hahaha klockrent!

  Blogg: linnturidrosalindajerle

 • Linda
  2010-02-27, 14:01

  Gäst

  så jävla bra!

 • Matilda
  2010-02-27, 13:54

  Gäst

  Oh vad du är underbar Katrin!

  Blogg: fannymatildaelisabeth.b

 • Mike Green
  2010-02-27, 13:53

  Gäst

  När ska du växa upp Katrin? Herregud du är 32 år gammal. Jag tycker varken att helrakat eller buske är snyggt. Tycker att man ser ut som en sjuåring mellan benen med helrakat.Det bästa är att vaxa bikinilinjen och ansa ofta. Jag tror att många kvinnor egentligen inte vill ha helrakat men gör det för att många män vill att de ska ha det så mellan benen. Allt för att tillfredsställa män som drömmer om att sätta på kvinnor som ser ut som sjuåringar. Nä jag tycker att lagom är bäst.

 • Victor
  2010-02-27, 13:35

  Gäst

  Du är underbar! Haha bästa jag har läst på länge..

 • Penny
  2010-02-27, 13:35

  Gäst

  Va fan, vi får ta och vara lite ärliga här. Yta, yta, yta. Meningslöst babbel utan någon mening alls.

 • V
  2010-02-27, 13:34

  Gäst

  alla gillar väl olika antar jag...tycker varken helrakat eller ogräsfarm är särskilt attraktivt, för mycket och för lite liksom...svensk som jag är så funkar lagom bäst...vaxa bikini och ansa buskaget så är det både fint och fräscht...

 • My
  2010-02-27, 13:30

  Gäst

  Katrin försöker P R O V O C E R A! Ja ja ja....det är väl upp till var och en och möjligen den sammes partner/partners.

  Det har ingenting med hygien att göra (även om detkan kännas så). Det är bara tyckande! Spånigt är att gå runt och tycka andra är äckliga och dumma!

 • jantebante
  2010-02-27, 13:23

  Gäst

  ALDRIG I LIVET!! SEXIGT MED HÅR PÅ MUSEN!! KEEP GROWIN´ HAR FÖR H-E!!

 • Linnea
  2010-02-27, 13:18

  Gäst

  Ska jag vara ärlig tycker jag det är sjukt äckligt med helrakat. Då ser man ju ut som en barnunge eller en pensionär som har tappat allt. Håller med om att man inte ska ha hår under armarna och på benen men det ser bara sjukt ut att inte ha något hår mellan benen. Man kan ju klippa det och så.

  Jag har testat att inte ha något alls men min pojkvän tyckte också att det var lite äckligt och sen när det börjar växa ut är det ännu äckligare. Ingen gubbkind tack. By the way gillar jag att du är så kontroversiell.

Hit flyttar jag!

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg!

Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren. Jag har trivts väldigt bra och är tacksam för att ni stått emot en del trubbel som jag har skapat. Ni har så gott som alltid stått bakom mig och det har jag värdesatt högt. Jag har ofta fått förfrågningar om att flytta min blogg till olika portaler eller att starta en egen annonsberoende blogg och jag har i fyra och ett halvt år tackat nej till alla för att jag har trivts så bra här. Ingen annan hade stått ut med mig det är jag säker på.

Vi kommer att förbli vänner och om jag i framtiden kan bidra med en puff i rätt riktning för att ni ska få tillbaka de intäkter som ni har förlorat på grund av mig så kommer jag att ställa upp såklart! Jag är verkligen ledsen för att ni fått ta skit för min skull och jag tycker att det är beklagligt hur annonsörer anser sig ha makten över ordet. Men mer om det i min nya blogg som

NI HITTAR HÄÄÄÄÄÄR: Katrinz.se

puss finest. Det är lite ledsamt att lämna er.

Skapad:
18 november 2012, 22:33
Läst:
2231281 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (162)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Rene
  2014-07-11, 23:27

  Gäst

  who the fuck cares where have you moved?

 • Namn
  2014-07-04, 12:46

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • cialis
  2014-06-26, 02:36

  Gäst

  Hello!

  Blogg: cialis6cheaponline.com/

 • online
  2014-06-26, 02:34

  Gäst

  Hello!

  Blogg: cheapviagra6pharmacy.co

 • online
  2014-06-26, 02:32

  Gäst

  Hello!

  Blogg: cheapcialis6pharmacy.co

 • uk
  2014-06-25, 15:03

  Gäst

  Hello!

  Blogg: viagraonlinepharmacy6.c

 • cialis
  2014-06-25, 15:02

  Gäst

  Hello!

  Blogg: cialisonlinepharmacy6.c

 • uk
  2014-06-25, 15:01

  Gäst

  Hello!

  Blogg: order6viagra.com/

 • cialis
  2014-06-25, 15:00

  Gäst

  Hello!

  Blogg: order6cialis.com/

 • cialis
  2014-06-21, 17:20

  Gäst

  Hello!

  Blogg: cialis6fastdelivery.com

 • prescription
  2014-06-21, 17:18

  Gäst

  Hello!

  Blogg: fastdelivery6viagra.com

 • cialis
  2014-06-21, 17:16

  Gäst

  Hello!

  Blogg: fastdelivery6cialis.com

 • cialis_england
  2014-06-21, 13:18

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.cialisenglandgen6b.

 • viagra_england
  2014-06-21, 13:18

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.viagraenglanda6med.

 • on
  2014-06-21, 13:17

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.viagraonlinea6med.c

 • on
  2014-06-21, 13:17

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.cialisonlinegen6b.c

 • order
  2014-05-30, 16:44

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.viagrapricemed5a.co

 • meds
  2014-05-30, 16:41

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.cialisdealsb5gen.co

 • order
  2014-05-30, 16:39

  Gäst

  Hello!

  Blogg: www.viagrasuperactiveme

 • Camilla
  2014-05-29, 03:16

  Gäst

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Elina
  2014-05-28, 15:16

  Gäst

  Oj, det var ett gammalt bokmärke. Då får jag flytta med

  Blogg: citypro.se/cykelstall-c

 • cialis_sale
  2014-05-24, 13:45

  Gäst

  Hello!

  Blogg: generic5tcialisonline.c

 • viagra_sale
  2014-05-24, 13:45

  Gäst

  Hello!

  Blogg: generic5tabsonline.com/

 • cialis_pills
  2014-05-24, 13:44

  Gäst

  Hello!

  Blogg: generic5tcialisonline.c

 • online
  2014-05-24, 13:44

  Gäst

  Hello!

  Blogg: generic5tabsonline.com/

 • online
  2014-05-24, 13:43

  Gäst

  Hello!

  Blogg: generic5tabsonline.com/

 • cialis
  2014-05-22, 07:46

  Gäst

  Hello!

  Blogg: pillsviva5.com/

 • viagra
  2014-05-22, 07:43

  Gäst

  Hello!

  Blogg: generictabsvia5.com/

 • cialis
  2014-05-22, 07:41

  Gäst

  Hello!

  Blogg: genericpillsvia5.com/

 • ROSEMARIE GUSTAFSSON
  2014-04-21, 20:50

  Gäst

  (brazilianblowoutenu@yahoo.se) DENNA PERSON ÄR FEJK!!! EN BEDRAGARE!!!!!!! OCH HON HETER ROSEMARIE GUSTAFSSON, ADRESS BRUMMAREBACKEN 12, SÄVE - HON SÄLJER HÅR PRODUKTER,, TAR BETALT MEN SKICKAR ALDRIG VAROR

  KVINNAN:: :DET RIKTIGA NAMNET!!!!!!!!!

  Rose-Marie Anita Gustafsson FOLKBOKFÖRING

  Gatuadress:Brummarebacken 12Postnummer:423 72Postort:SäveKommun:GöteborgFörsamling:Tuve-Säve FÖDELSEDATAFödelsedatum:1973-01-10 (en onsdag för 15 076 dagar sedan)Ålder:41 år

  HON HAR POLISANMÄLTS 1000 TALS GÅNGER OCH DÖMTS FÖR BEDRÄGERIER, HOT, STÖLD, FALSK TILLVITELSE, HAFT BESÖKSFÖRBUD, RATTFYLLA, KOLLA HENNES DOM PÅ TINGSRÄTTEN.

  KÖP INGET AV HENNE !!!!!!!!!!!! HON ANVÄNDER MASSOR AV OLIKA NAMN OCH OLIKA MAILADRESSER SOM LÅTER SOM SERIÖSA SALONGER !!!!!! HON MAILAR O HOTAR FOLK OCH HÄNGER UT ALLA PÅ FACEBOOK!!!!! JAG VET VEM HON ÄR.. FÖR JAG OCH NÅGRA MED MIG HAR SUTTIT I RÄTTEN MOT HENNE DÅ HON DÖMTS FÖR MÅNGA ÅTALSPUNKTER. ALLA DOMAR ÄR OFFENTLIGA !!!!!! ALLA MÅSTE HJÄLPAS ÅT ATT STOPPA HENNES GROVA BEDRÄGERIER !!!!!

 • Jeps
  2014-03-09, 00:30

  Gäst

  http://www.abounderrattelser.fi/news/2014/02/rocklivet-i-abo-genom-raa-ogon.html

 • Camilla
  2014-03-02, 16:50

  Gäst

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • http://about.me/kamel.kamel.39
  2014-03-02, 15:01

  Gäst

  Skriv en kommentar

  Blogg: about.me/kamel.kamel.39

 • http://500px.com/KamelAliKamel/about
  2014-03-02, 15:00

  Gäst

  Skriv en kommentar

  Blogg: 500px.com/KamelAliKamel

 • dd
  2014-03-02, 15:00

  Gäst


  http://blogg.st.nu/samii/2013/12/
  jsperf.com/test44e
  blogs.kilroy.se/samse/blog/sweden/stockholm/2013-12-29%2021:16:58
  http://blog.lib.umn.edu/chaynes/vonnegut2/2013/08/no_class_on_january_19th_and_f.html
  http://www.finest.se/userBlog/?uid=56274&viewComments2555988=1&beid=2581676
  blogg.dt.se/samsee/2014/01/23/
  www.shortcut.nu/blog_posts/view/4505
  blog.studenti.it/samse/

  Blogg: dd

 • Budgetbabes
  2014-02-26, 15:21

  Gäst

  Skriv en kommentarHej!
  Lever du också på en tight budget? Besök den här bloggen för värdefulla tips;

  www.budgetbabes.tumblr.com

  Blogg: www.budgetbabes.tumblr.

 • Ultra
  2014-02-17, 16:12

  Gäst

  Auh, http://www.youtube.com/watch?v=YPAe6A0cl60

  Blogg: Lanits

 • isabelle
  2014-02-02, 20:01

  Gäst

  Kolla gärna in min blogg om min näsoperation, före och efter bilder. Skriver även om träningen efter 2 graviditeter, före och efter bilder.
  Kika i kategorierna för att komma rätt . Motivation och inspiration.

  http://mynosejob.blogg.se

  Blogg: mynosejob.blogg.se

 • dodi73@spray.se
  2014-01-17, 20:22

  Gäst

  HEJ! Jag tycker din blogg är bäst

 • Camilla
  2014-01-10, 22:42

  Gäst

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Daniel
  2013-12-27, 11:57

  Gäst

  Ge ditt stöd och skänk en slant till en bättre värld!
  http://insamling.sos-barnbyar.se/insamling/gedittstod

 • burken
  2013-12-21, 13:08

  Gäst

  Hej ! Fin blogg du har !
  kolla gärna in på min !

  Ha en toppen helg

  Blogg: www.nattstad.se/burken

 • I
  2013-12-15, 21:05

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • sandra - 3 barns mamma
  2013-11-20, 12:09

  Gäst

  Trist att du ska byta men va spännande med en helt ny blogg

  Blogg: www.mammansandra.blogg.

 • martin.andersson22@gmail.com
  2013-10-16, 00:12

  Gäst

  Du fascinerar mig. Jag önskar dig väl.

 • Water Leak
  2013-10-03, 08:34

  Gäst

  Alltid toppen ...

  Blogg: www.lacksokning.com/lea

 • Leak Detection
  2013-10-03, 08:34

  Gäst

  Alltid toppen ... Riktigt fint blogg

  Blogg: www.lacksokning.com/lea

 • Camilla
  2013-10-01, 14:33

  Gäst

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Marco
  2013-09-27, 12:04

  Gäst

  http://newsvoice.se/2013/09/19/fallet-bastian-baghfaleky-och-skatteverket-han-rakade-snudda-vid-mutharva/

  http://newsvoice.se/2013/09/20/skatteverket-inte-bara-bastian-baghfaleky-hade-ovetandes-trampat-i-ett-minfalt/

 • Lia Svensson
  2013-09-22, 18:24

  Gäst

  HEJ! JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING .....M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

 • Husbesiktning
  2013-09-11, 15:20

  Gäst

  Tack för denna trevliga blogg

  Blogg: www.lacksokning.com/tja

 • Äkta hussvamp
  2013-09-11, 15:19

  Gäst

  Skriv en kommentar

  Blogg: www.lacksokning.com/hus

 • hussvamp
  2013-09-11, 15:18

  Gäst

  Tack för denna trevliga blogg

  Blogg: www.lacksokning.com/hus

 • luktar mögel
  2013-09-09, 11:22

  Gäst

  cx

  Blogg: www.lacksokning.com/luk

 • Mögellukt
  2013-09-09, 11:22

  Gäst

  cgh

  Blogg: www.lacksokning.com/luk

 • Mögel
  2013-09-09, 11:21

  Gäst

  ddg

  Blogg: www.lacksokning.com/luk

 • Rörläckage
  2013-09-09, 11:21

  Gäst

  xv

  Blogg: www.lacksokning.com/lac

 • Takbesiktning
  2013-09-09, 11:20

  Gäst

  z

  Blogg: www.lacksokning.com/lac

 • Energiläckage
  2013-09-09, 11:20

  Gäst

  azz

  Blogg: www.lacksokning.com/

 • Värmeläckage
  2013-09-09, 11:20

  Gäst

  aa

  Blogg: www.lacksokning.com/tja

 • Avloppslukt
  2013-09-09, 11:19

  Gäst

  sss

  Blogg: www.lacksokning.com/luk

 • Dålig lukt
  2013-09-09, 11:19

  Gäst

  ttr

  Blogg: www.lacksokning.com/luk

 • Läckage
  2013-09-09, 11:19

  Gäst

  jjj

  Blogg: www.lacksokning.com/lac

 • Fuktmätning
  2013-09-09, 11:19

  Gäst

  Älsker din superfint blogg

  Blogg: www.lacksokning.com/fuk

 • fuktutredning
  2013-09-09, 11:18

  Gäst

  Älsker din superfint blogg

  Statusbesiktning - Husbesiktning - Mögel

  Blogg: www.lacksokning.com/fuk

 • Mögelutredning
  2013-09-09, 11:18

  Gäst

  ,,

  Blogg: www.lacksokning.com/fuk

 • fuktutredning
  2013-09-09, 11:18

  Gäst

  ....

  Blogg: www.lacksokning.com/fuk

 • Billig hemsida
  2013-09-07, 11:04

  Gäst

  Lycka till med nya bloggen!

  Blogg: www.gratishemsidor.nu

 • Mögel
  2013-09-06, 13:47

  Gäst

  Älsker din superfint blogg

  Blogg: www.lacksokning.com/luk

 • Husbesiktning
  2013-09-06, 13:47

  Gäst

  Älsker din superfint blogg

  Statusbesiktning - Husbesiktning - Mögel

  Blogg: www.lacksokning.com/tja

 • vattenläckage
  2013-09-04, 09:42

  Gäst

  nice

  Blogg: www.lacksokning.com/lac

 • statusbesiktning
  2013-09-04, 09:23

  Gäst

  Häftigt fantastisk awesome! Tack för denna trevliga blogg

  Blogg: www.lacksokning.com/tja

 • Camilla
  2013-08-31, 15:36

  Gäst

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Termografering
  2013-07-26, 09:26

  Gäst

  Skönt

  Blogg: www.lacksokning.com/tja

 • Den unge Werner och hans lidanden
  2013-07-08, 00:49

  Gäst

  Herrejääääklar vad man är sen i svängarna här då! :O

  Blogg: blogg.danielwerner.se

 • Stefan
  2013-07-02, 09:58

  Gäst

  Lycka till med nya sidan!

  Blogg: Www.eventlimousine.se

 • Camilla
  2013-07-01, 20:22

  Gäst

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Läcksökning
  2013-06-23, 12:47

  Gäst

  glad midsommar

  Blogg: www.lacksokning.com

 • frihetenärhär
  2013-06-08, 13:09

  Gäst

  Skåda mina skapelser

  http://www.youtube.com/watch?v=Gee8A-ZGiwM

 • Emma
  2013-06-06, 22:25

  Gäst

  Du har nog missat att JF tygerna finns i england till 1/3 av priset i Sverige. Www.textilis.com

 • issam
  2013-06-05, 20:04

  Gäst

  Hey there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they will be benefited from this site.

  Blogg: www.lacksokning.com

 • frihetenärhär
  2013-05-26, 20:05

  Gäst

  Res er för Husby och polisen!

  http://www.youtube.com/watch?v=z_iOeOlV0_M

 • frihetenärhär
  2013-05-26, 20:05

  Gäst

  Res er för Husby och polisen!

  http://www.youtube.com/watch?v=z_iOeOlV0_M

 • Camilla
  2013-05-01, 20:55

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • classe
  2013-04-23, 13:52

  Gäst

  jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube

  http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

  Blogg: www.youtube.com/watch?v

 • claes-göran olofsson
  2013-04-10, 23:23

  Gäst

  jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube
  http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

  Blogg: www.youtube.com/watch?v

 • Dota 2 Guide
  2013-04-08, 18:25

  Gäst

  DÅ BLIRE KANTRINZ.se NÄSTA IM GOING!!

  Blogg: www.dota2guide.org/

 • Camilla
  2013-04-06, 14:02

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Linus Tillman
  2013-02-24, 03:04

  Gäst

  http://tillman.blogg.se

  Blogg: tillman.blogg.se

 • Emma
  2013-02-19, 21:35

  Gäst

  Kolla min blogg!

  Blogg: www.flisipuff.blogg.se

 • Camilla
  2013-02-12, 14:42

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Karin
  2013-01-29, 21:20

  Gäst

  Då ska jag leta efter din nästa blogg!

  Blogg: www.barntest.se

 • frihetenärhär
  2013-01-26, 20:58

  Gäst

  Européer vakna upp!

  http://www.youtube.com/watch?v=o_qOimFB2Ig

  Ha en trevlig dag!

 • cazz
  2013-01-21, 07:02

  Gäst

  haha dom slängde ju ut dej! Tror inte dom bryr sej om att du kommer sakna dom... du får ju sluta glappa så hela tiden om all möjlig skit

 • Camilla
  2013-01-02, 21:56

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2013-01-01, 18:16

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Emil Aronsson
  2012-12-30, 19:58

  Gäst

  kolla in denna blogg månades vinnare utav skönaste blogg 2012
  http://www.mondoblog.se/aronssonemil/

  Blogg: www.mondoblog.se/aronss

 • e
  2012-12-30, 19:58

  Gäst

  http://www.mondoblog.se/aronssonemil/

 • Sanna Liljefors
  2012-12-26, 21:31

  Gäst

  Tråkigt! Men livet går vidare.

  Blogg: sannaliljefors.se/

 • fsgfdg
  2012-12-23, 19:52

  Gäst

  http://www.youtube.com/watch?v=ZNJdY-WnKwA

 • henry wiklund
  2012-12-23, 17:49

  Gäst

  Nu ska ni höra vad 2 års gifte har att beretta. När jag gifte mej 20010 trodde jag att hon var min men 2 mån slutar hon med sex, Jag provade med allt gav henne blommor o presenter gjorde allt med hus (2st) lagade den bästa maten ( jag är kock i 30 år ) Men hon vägrade sex jag orkar inte längre det måste bli ett slut jag är veril som en25 åring och har alltid varit. Vad gjör jag.

 • Namn
  2012-12-15, 09:28

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Camilla
  2012-12-13, 22:13

  Gäst

  Anmäl inlägg

  Camilla
  2012-11-23, 15:45
  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Sanna jansson
  2012-12-11, 11:43

  Gäst

  Alltid skönt att ha en egen domän. Lycka till

  Blogg: www.barnwebb.se

 • 45 åringen med modeblogg
  2012-12-10, 22:27

  Gäst

  Hej jag heter Heddi och driver en av sveriges snabbast växande modebloggar för att jag är så ful, falsk och äcklig!
  Behöver du inspiration om hur ful och äcklig du kan bli så klicka in hos heddi.se muahah

 • 45 åringen med modeblogg
  2012-12-10, 22:27

  Gäst

  Hej jag heter Heddi och driver en av sveriges snabbast växande modebloggar för att jag är så ful, falsk och äcklig!
  Behöver du inspiration om hur ful och äcklig du kan bli så klicka in hos heddi.se muahah

 • Linnea
  2012-12-04, 23:19

  Gäst

  Jättecool blogg!!

 • Namn
  2012-11-25, 13:10

  Gäst

  Nej Heddi - en blogg som är fullsmockad av helt sjuka bilder på ditt rynkiga tryne.

 • Camilla
  2012-11-23, 15:45

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Modebloggen
  2012-11-22, 23:23

  Gäst

  En blogg som är fullsmockad med inspiration om allt gällande mode & skönhet! Uppdaterar 8-10 gg dagligen,,, Har endast bloggat i fyra månader och redan fått 2 st sponsoravtal! Så ingenting är omöjligt så länge viljan finns...

  Blogg: www.heddi.se

 • H
  2012-11-22, 21:50

  Gäst

  Hej! jag har precis hittat till Amandas och Hannas bloggar mm. Det är otroligt vad Amanda är vacker, tycker inte du det? Tycker att hennes drag är otroligt klassiska och rena. Jag önskar att jag hade en så liten och fin näsa. Hanna är också så väldigt vacker, måste jag säga. Hur är du i verkligheten? Jag ser att det finns en hel del fans som håller till här. Blir det genant att de försöker rädda din heder eller skrattar du bara åt dem?

 • Namn
  2012-11-22, 12:52

  Gäst

  Din nya blogg är inte så mycket att sträva efter.

  Ät husmanskost men mindre så går DU fortare ner i vikt..

 • Namn
  2012-11-22, 10:29

  Gäst

  Hen hit o dit! Jag kan känna mig som en drake, en hund eller katt, men det är fortfarande på ett psykologist plan, Och verkligheten talar sitt tydliga språk, jag ÄR en kvinna. Jag har snippa, tuttar, livmoder och äggstockar osv. Vi har dom fyiska attributen som säger vad vi tillhör för kön. Sedan vad man identiferar sig som och känner är en annan femma, och det bör man respektera även om det kan handla om en psykos eller att hjärnan är mer eller mindre manlig/ kvinnlig(?). MEN det är bra att hålla sig till faktum också, sedan behöver man inte förlika sig med det. Vårat samhälle är tillräckligt förvirrande som det är och för många har problem med rotlöshet och identitetsproblem,- gör det inte ännu rörigare. Ibland får man helt enkelt kompromissa och jobba mer med att försöka gilla läget, än att försöka få andra att tänka annorlunda, kanske? Jag tror personligen att människan mår också bra av gränser.

 • Namn
  2012-11-21, 22:11

  Gäst

  Tack och hej för mig, jag tänker INTE följa den nya bloggen....

 • Namn
  2012-11-21, 20:47

  Gäst

  ??flyttar?? helt ointresserad av en sän fjölla

 • Lotta F
  2012-11-21, 17:36

  Gäst

  Hänger med dig Katrin, Finest är inte bra nog för att jag ska stanna utan dig.
  Så hejdå Finest, konstigt namn på ett så jolligt företag.

 • Camilla
  2012-11-21, 13:12

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-21, 10:18

  Gäst

  Har du också ibland svårt att komma på vad du ska blogga om? Önskar du också att du kunde hålla uppe bloggtempot och behålla alla aktiva läsare... testa använd: Bloggtorka.se för att hitta ny inspiration till bloggen. Lämna även dina egna tips och få länkningar och besökare från de som ser tipsen!

  http://www.bloggtorka.se

 • Namn
  2012-11-21, 08:44

  Gäst

  Finest är rensat från ziggekommentarer! Alla hänger med släktingen Zytomierska

 • Namn
  2012-11-21, 08:08

  Gäst

  Sorry, din nya blogg kommer aldrig att bli som den här! Har kollat på den och de som följer med dig är bara de ja-sägande bräkande fåren. Alltså inte längre den dynamiska blogg jag beundrade. Dessutom är det virusvarning enl. min dator.

 • Py
  2012-11-20, 23:50

  Gäst

  Bye Finest, Jag hänger med Katrin förstås!
  Trist att ni var så fega!

 • Namn
  2012-11-20, 22:00

  Gäst

  Finest förlorar en hel del läsare nu.

 • LisaMarius
  2012-11-20, 17:32

  Gäst

  Har fullt upp men jag ska kika in på din nya blogg på fredag.

  Kram

  LisaMarius

 • Namn
  2012-11-20, 17:23

  Gäst

  GW...hahahahaha och gjorde ditt uttalande med finess???

  Katrin är som Jan Guillou)) men alla älskar honom!!
  Behåll din personlighet Katrin!!!!
  Jag blev mobbad största delen av mitt liv för jag vågade yttra mig))

 • Namn
  2012-11-20, 15:18

  Gäst

  Vad skönt att bloggen stängs

 • GW
  2012-11-20, 15:14

  Gäst

  Kära K, ibland gör vi alla dumma utspel.... och storfräsare vill inte förknippas med dina ibland väldigt okloka
  resonemang och uppfattningar....
  Gör din müsli, skriv något smart, kämpa med LCHF-klubben.. men gör dig inte till ett skal med tomt tomt innehåll.. det är därför du får flytta från denna blogg.....Det är ok att köra raka rör... säga vad man "tycker." om man gör det med lite finess.... Inte som en elefant i glashus.... lycka till!!!!

 • Lovaliten
  2012-11-20, 11:16

  Gäst

  Mitt ex säger att ingen någonsin kommer handla något på min webb-butik. Motbevisa honom! www.lovaliten.se Den (inom snar framtid) bästa barnbutiken!

 • Namn
  2012-11-20, 08:57

  Gäst

  Finest goes classy - rensa bara bort resten av blattarna också !

 • Anki
  2012-11-20, 08:36

  Gäst

  Bye bye finest. Hänger såklart med Katrin

  Blogg: suecia-espana.blogspot.

 • Christina
  2012-11-20, 08:31

  Gäst

  Katrin, jag följer med dig!

 • fd bloggläsare
  2012-11-20, 08:23

  Gäst

  Lycka till katrin och tack för dessa år.

 • Jenny
  2012-11-20, 06:27

  Gäst

  bye bye finest. Bara Katrins blogg jag följer hos er så följer med henne. lycka till i fortsättningen!

 • Namn
  2012-11-19, 23:18

  Gäst

  Hej då finest, lycka till!

 • Namn
  2012-11-19, 23:16

  Gäst

  Din nya blogg funkar dåligt, kommer inte in på kommentar!

 • Tessan
  2012-11-19, 20:24

  Gäst

  Det här är den enda bloggen jag läser på Finest så nu drar vi!

 • BoBadly
  2012-11-19, 20:23

  Gäst

  Ha ha, vad var det jag sa?!. Camilla dyker upp med sina hjärnskruvade tabletter gång, efter gång, efter gång.........
  Jag skulle verkligen vilja träffa människan. Jag undrar så vem det är och hur hon funkar. "Köp Sibumatrin, ett läkemedel som skruvar din serotoninhalt i hjärnan, vilket hänger ihop med depressioner och självmord, men jag är såååååå smal...."

 • Camilla
  2012-11-19, 20:02

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • BoBadly
  2012-11-19, 19:22

  Gäst

  Grymt! Grattis till en annonsfri blogg. Vad ska man med annonsörer (intäkter) till? Jag slår vad om en burk tonfisk att Camilla kommer att skriva inlägg om sina mediciner som fuckar upp Serototninhalten i hjärnan men är såååååå bra för viktnedgång redan vid de första inläggen på din nya blog.
  Än en gång, skönt att slippa banners och annat som genererar intäkter va?
  Sen tycker jag det är så djävla lågt att yla om din näsa, ditt barn och annat. Sjukt vad människor kan sänka sig till. För mig så är du lite irriterande, men att gå på dig så hårt är ynkligt. Fattar inte hur man orkar. Men, men....... Till sist innan morsning och goodbye: var försiktig med bilder på barn. De vet inte nu, men dessa bilder kan sparas ner och användas i andra sjuka sammanhang. Ös på med dig själv, men vakta barnen.

 • lisa
  2012-11-19, 18:42

  Gäst

  www.staremilkshake.tumblr.com

  Blogg: www.staremilkshake.tumb

 • Namn
  2012-11-19, 17:01

  Gäst

  WOW Betyg 4, då var det en succé.

 • Namn
  2012-11-19, 16:56

  Gäst

  http://www.dt.se/nojekultur/1.5303566-artistelit-skapade-julstamning

  Blogg: www.dt.se/nojekultur/1.

 • Modebloggen
  2012-11-19, 16:00

  Gäst

  följ min modeblogg och bli inspirerad av alla tips om smink, skönhet. kropp & outfits!
  Bloggen uppdateras 8-10 gg dagligen!

  Blogg: www.heddi.se

 • ulle
  2012-11-19, 15:29

  Gäst

  By by finest

 • Namn
  2012-11-19, 15:06

  Gäst

  Hur vet ni att annonsörerna ifråga kommer åter till Finest ? Finns det någon annan bloggare hos Finest som når upp till sådana läsarsiffror som Katrin har gjort ? Det är väl siffrorna som lockar annonsörer !

 • Namn
  2012-11-19, 14:16

  Gäst

  Den 24 november kommer alla annonsörerna tillbaka till Finest - plus flera nya!
  Katrin gråter girigtårar!
  Ingen vill annonsera i hennes nya skitblogg.

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-19, 13:27

  Gäst

  Man ska ju kanske tänka både en och två gånger på de konsekvenser som kan uppstå.....Så du kan inte vara helt förvånad över att du blir utkastad?

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Män, pissoarer och vart träffar strålen ??

  Blogg: annorlundaunderbara.wor

 • Tina
  2012-11-19, 13:15

  Gäst

  Det är lika beklagligt att du verkar anse att du har makten över ordet!! Ha ha..

 • Linda
  2012-11-19, 11:20

  Gäst

  Går inte alla att läsa från iPhonen iPhone 5

 • Camilla W
  2012-11-19, 10:56

  Gäst

  Till finestredaktionen:
  Så att gå tillbaks och läsa bloggen från start kan man totalglömma efter fredag?
  Jag har tänkt att jag ska göra det någon gång, men eftersom ni har gjort det väldigt besvärligt att gå tillbaka i tid via kalendern har jag skjutit på det.
  Trist.

 • Namn
  2012-11-19, 10:50

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maja
  2012-11-19, 08:43

  Gäst

  Detta är zizta gången jag beviztar finest. Jag går över till Katniz finezt. Hoppas finest får äta vatten å bröd=)

  Blogg: blogg.vk.se/Mexan

 • Namn
  2012-11-19, 08:40

  Gäst

  Annonsörerena är tillbaka på Finest när Ziggeklanen är borta!

 • Namn
  2012-11-19, 08:11

  Gäst

  Oj vad stoooorartad man ska låtsas vara då!

 • Charlotte
  2012-11-19, 06:25

  Gäst

  Gott är det Katrin. Var inne på din nya blogg precis och tror det kommer bli skit bra!!!

  Blogg: enmammasliv.webblogg.se

 • Namn
  2012-11-19, 06:20

  Gäst

  Uääääähhhääää snyft snyft. Oj oj vilka krokodiltårar. Du är inte ledsen och du skulle göra det igen. Finest kommer inte få ett öre i kompensation du är utan tvekan snålast i hela världen. Ger inte ens dina anställda lön.

 • Jesus
  2012-11-19, 01:13

  Gäst

  Katrin rules!

 • Anja
  2012-11-19, 00:14

  Gäst

  Din lank fungerar inte, dvs nya sidan funka inte.... inte an i alla fall.

 • Namn
  2012-11-19, 00:12

  Gäst

  Nu var det inte annonsörerna som avskedade dig utan det var finest .
  Annonsörernas enda makt är att välja var de vill annonsera.
  Tycker du att t.ex Mcdonalds ska vara skyldiga att annonsera på exempelvis porr/nazistsajter också ?
  Nej dessa företag har sin code of conduct (uppförandekod) och det är gott så.
  Dessutom så har de inte stoppat din rätt att uttrycka dina åsikter när du nu öppnar en ny blogg.
  Du kan ha skriva vad du vill men nu är du personligt ansvarig för det.
  Läs på YGL så du inte hamnar i samma dilemma igen.
  Hets mot folkgrupp och förtal faller under allmänt åtal

 • Camilla
  2012-11-18, 22:47

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Eva
  2012-11-18, 22:35

  Gäst

  Samma här, jag har bara läst din blogg och Philips, här på Finest. Följer självklart med dit du flyttar och fortsätter läsa din upplyftande blogg

 • Namn
  2012-11-18, 22:30

  Gäst

  Katrin nya blatteblogg blir säkert sponsrad av Syrianska brödraskapet och resten av de arabiska kriminella gängen!

 • B
  2012-11-18, 22:22

  Gäst

  Du var den ENDA anledning till att jag besökte finest! Jag klickade först på din blogg och sedan vidare till dem andra enbart för att Finest sidan var uppe. Men nu så kommer jag nog ytterst lite besöka finest!

  För mig som din bloggfan så bryr jag mig inte om det finest du har avtal med eller med någon annan sajt. Jag följer dig dit du går.

  Tack för att du är du!!

  Kram

  /B

  sorry för svenskan, är så jäääkla trött bara

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked. "Men jag vill inte vräka i mig fett, jag går inte på LCHF", stönar Isabel och kastar huvudet bakåt "Mmmmmmm....så gott!", fortsätter hon. "Men snart gör du det min vän", svarar jag och så fnissar vi och väljer ett nytt ämne att analysera. Jag ska inte skriva mer för jag känner mig sluddrig. Dags att plocka fram ostbrickan och korvarna som vi köpte idag...Jo en sak till. Intressant att Ringo är totalt emot den rosa mössan som jag köpte men är helt fajn med att kuta omkring i en rosa ballerinakjol och dansa runt med händerna i luften. Jävligt intressant.
Skapad:
17 november 2012, 22:23
Läst:
2265992 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (65)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • e
  2013-11-06, 03:06

  Gäst

  Druckigt???? Herregud,pinsamt!!!

 • chicabiti
  2013-10-12, 10:31

  Gäst

  The babies are so cuteeeee!

  Blogg: www.chicabiti.com/

 • fuktutredning
  2013-07-14, 10:19

  Gäst

  Så fint . Tack för att du delar med oss

  Blogg: www.lacksokning.com/fuk

 • Camilla
  2013-04-07, 19:44

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Katrin Z
  2012-12-10, 16:17

  Gäst

  Jag hoppas att hela din familj går… Håll barnen hårt i handen din vidriga polack hora!

 • Diana
  2012-11-28, 14:19

  Gäst

  Vilken underbart vacker bild med Ringo i ballerinakjol. Så söt och go! Så fina de är. Underbara gosiga ben.

 • Namn
  2012-11-22, 13:11

  Gäst

  After dark nästa;-)Kommer lätt följa dig på din lya blogg

 • Camilla
  2012-11-21, 13:12

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Oj
  2012-11-19, 20:07

  Gäst

  Ditt barn liknar en vagina

  Blogg: Bajs.se

 • Namn
  2012-11-19, 14:58

  Gäst

  Druckigt?

 • Namn
  2012-11-19, 14:58

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-19, 09:58

  Gäst

  Skönt att du försvinner. Är så trött på mobbningsbloggare som bara lockar fram det sämsta hos människor. God ton och respekt är den enda vettiga vägen att välja och det fattade både Erwik och annonsörerna tack och lov. Mobbning och egoism för ingen framåt.

 • Namn
  2012-11-19, 09:03

  Gäst

  Vuxen- Bra skrivet!!

 • Camilla
  2012-11-18, 22:54

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Isa
  2012-11-18, 21:40

  Gäst

  Du är så jävla härlig kepp it upp !

 • stina
  2012-11-18, 21:36

  Gäst

  Jag har slutat äta godis,fett mat och fika bröd shit 22 kilo mindre..väger nu 66 klippt mig och köpt snygga kläder. känner mig snygg och kåt som fan. inget lchf här inte

 • Namn
  2012-11-18, 21:19

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Py
  2012-11-18, 20:08

  Gäst

  Namn 16.35 Känns ju inte direkt som du gör någon nytta med att försöka försvara K när du inte ens kan läsa...

 • Namn
  2012-11-18, 19:40

  Gäst

  Fan vad folk avskyr Katrin på twitter! Inte en snäll mening.

 • BoBadly
  2012-11-18, 18:38

  Gäst

  Apropå att Camilla i varje inlägg försöker sälja läkemedel:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Sibutramin
  Det här är farliga saker som orsaker depressioner m.m. Att laborera med serotoninhalten i hjärnan är inte att rekommendera. tro mig, jag vet.

 • Namn
  2012-11-18, 17:07

  Gäst

  Hej vuxen!

  Hur är det egentigen med Dig..är Du som Du önskar?)

  Jag tycker att Katrin är snäll i verkligheten...hon bara har många avundsjuka "vänner"
  som använder det minsta mot henne.

  Katrin stå på Dig! Du klarar Det!!!

 • Namn
  2012-11-18, 17:02

  Gäst

  Namn 16:35 Katrin själv? Eller Isabel med en prinskorv i överläppen? Idiot som idiot.

 • Namn
  2012-11-18, 16:46

  Gäst

  Stackars unge, samma feta krumma taxben som Zytot.

 • Namn
  2012-11-18, 16:35

  Gäst

  Oj, nej.. HUR ska Katrin reagera när Ringo visar fingret när han är 15....? Eller 50?!?! Hahahaha..
  50?! Seriöst, du som skrev det är pinsam. DET ÄR BARA ETT JÄVLA FINGER! Jag hoppas att Ringo visar det hur ofta han vill och till alla som förtjänar det. Precis som Katrin själv gör mot alla er patetiska idioter som kommenterar här. Och ni som säger att Katrins blogg går dåligt? Vad fan har ni för belägg för det? Jag tror tvärtom att hon har blivit så sjukt mkt större och rikare efter sats-annonsen! Haha, suck it!
  Och just nu visar jag mitt fina långfinger till er alla! FUCK YOU ALL!

 • vuxen
  2012-11-18, 16:30

  Gäst

  För många tycks ta miste på vad som menas med att vara ärlig med att vara oförskämd? Det är tyvärr alldeles för vanligt att folk säger att de bara är ärliga och säger sanningen, när de i själva verket är oförskämda. Vanligt hyfs är omodernt och ju råare och brutalare man är, dessto "ärligare" och coolare är man. Vad spelar det för roll om man är snygg på utsidan om man är elak, och ohyfsad? Utsidan kan man påverka bara till en viss del. Hur vi beter oss, däremot, är något vi kan styra över helt och hållet. Tänk på det, ni som läser det jag skriver. Allt som är elakt kanske inte passar in under kategorin "mobbning" men elakt är ändå alltid elakt. Man behöver aldrig säga allt man tycker och tänker, men däremot bör man lära sig att uppföra sig civiliserat. Det är inte coolt att vara djävlig och göra människor ledsna, sårade och göra så att de mår dåligt. Däremot är det är coolt att våga vara snäll! Att säga något snällt som gör en människa glad, det är coolt!

 • Namn
  2012-11-18, 16:18

  Gäst

  Om man utesluter de som inte gillar Katrin från bloggen blir den ingen framgångssaga direkt. De flesta avskyr Katrin och tycker hon är helt bakom flötet. Men en grupp på Flachback uppmanar nu folk att inte gå in här eller på den nya bloggen just för att inte stötta en mobbare. Antalet läsare minskar redan nu. Katrins blogg går åt helvette.

 • mormorfarmor
  2012-11-18, 16:14

  Gäst

  Hur fan kan man lägga ut en bild på sitt barn som gör fingret. Nu kanske det verkar häftigt men undrar hur du reagerar när han gör det när han är 15 och du typ 50.

 • Namn
  2012-11-18, 16:05

  Gäst

  Hon lär väl blogga på sin LCHFklubb och ta betalt av de som vill läsa.... all about the money.

 • Jenny
  2012-11-18, 14:32

  Gäst

  Haha jag har aldrig läst din blogg förut men fanan vad jag skrattar! Älskar att du är så brutalt ärlig! Hoppas du inte slutar blogga för detdär med sats, även om våra åsikter skiljer sig åt så var det så jävla roligt att läsa så det borde klassas som kulturskattXD Sverige behöver fler brudar med humor och lite skinn på näsan, du är skitcool ju

 • kristina
  2012-11-18, 14:25

  Gäst

  Katrin, jag diggar dig! Du är så jävla bra bara. Sådan skön stimulans att se att någon vägrar bli en tragisk sill som följer med strömmen bara för att. Snabbtänkt och klockrena svar på tal trots att du inte längre är en ungdom! ;D TACK

 • Namn
  2012-11-18, 14:25

  Gäst

  det ska bli svart a slå Katrins antal läsare!
  även om utesluter dem svinaktiga!))))

  Katrin vi kommer...sänd bara namn på den nya bloggen)

  Lycka till! Du vinner ,Du är ett kämpe...men vila Dig nu lite grann
  och börja med flagan o top from januari!

 • Namn
  2012-11-18, 14:16

  Gäst

  Så länge jag slipper se hans pung och snopp är jag nöjd. Tycker det är svinigt av dig att lägga ut nakenbilder på Rungo på bloggen. Men du skiter ju allt utom dig själv. Egoist.

 • Sickan
  2012-11-18, 14:01

  Gäst

  Svar:
  Helen H
  2012-11-18, 09:09

  "Som man bädda får man ligga" OCH det var ju Katrin själv som började med MOBBNING när det gäller J..

 • Namn
  2012-11-18, 13:55

  Gäst

  Du har inte funderat på att göra nåt åt näsan? Det finns hjälp att få. Det är skamligt! Eller tycker du att det är snyggt eller..?

 • Namn
  2012-11-18, 12:12

  Gäst

  Namn
  2012-11-18, 09:29// BLOGGARNA godkänner kommentarerna, inte Finest....

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-18, 10:53

  Gäst

  Kolla Ringos benposition,en riktig ballerina :-)

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  ORGASM

  Blogg: annorlundaunderbara.wor

 • Mona/tullips
  2012-11-18, 10:41

  Gäst

  Men det var väl att överdriva, nu syns du inte ens på första sidan:-)

  http://702682.devote.se

 • Charlotte
  2012-11-18, 10:11

  Gäst

  Härliga ungar
  Hoppas ni hade en riktigt härlig kväll!

  Sen ni som kommenterar som idioter, ni ser bara dumma ut. Även om ni är så fega och är anonyma så tänker man bara" Den stackarn som skrev den kommentaren är ju sjuk i huvudet" och om man nu är så bekräftelse kåt att man nöjer sig med att folk tänker sådana tankar om en, ja då bör man söka hjälp!

  Blogg: enmammasliv.webblogg.se

 • Ulla-Karin
  2012-11-18, 09:44

  Gäst

  Så himla gulligt! :-) Skulle inte du kunna fundera på att öppna en nätshop eller affär på Åland? Man kan inte beställa från Sverige utan att betala tull på allting,på grund av skattegränsen och LCHF är jättestort på Åland. Jag har köpt dina kokböcker, men kan inte köpa de flesta ingredienserna från bakboken här, t.ex. sukrin, så jag kan inte laga recepten. Jag har tänkt åka till Sverige och besöka din butik, men har ännu inte hunnit, så det ser jag fram emot.

  Blogg: tankarfrankumlinge.blog

 • Namn
  2012-11-18, 09:32

  Gäst

  Hej då Katrin!

 • Namn
  2012-11-18, 09:29

  Gäst

  Är det inte märkligt att Finest tog bort Katrins blogg men tillåter alla äckliga kommentarer...ÄR DET INTE MOBBING????

 • Rosana
  2012-11-18, 09:29

  Gäst

  ni bittra som hatar Katrin. det är dags att inse att Katrin skiter i att läsa era kommentarer. hon pisser ner på er alla. sanningen är svår och tuff men hon garvar högt åt er.

 • Petra
  2012-11-18, 09:23

  Gäst

  Du har tagits bort från finest förstasida...

 • Helen H
  2012-11-18, 09:09

  Gäst

  Men vad är det för jäkla kommentarer jag läser? Hur gamla är ni som öser skit över Katrin? Strunta i att läsa hennes blogg om det inte passar er att läsa om hennes liv. Som småbarnsförälder vet jag liksom Katrin att det innebär både nakna barnrumpor och annat som hör till. Det är hennes liv och ni som inte fattar det borde skaffa barn eller ännu bättre; läs inte hennes blogg om ni bara ska ösa skit.
  Katrin, tycker du är hur cool och ball som helst och verkar vara en underbar mamma. Hoppas du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer. Ser fram emot att följa dig någon annanstans, det är Finest stora misstag att de släpper dig!
  Kramar från Helen

 • Namn
  2012-11-18, 09:01

  Gäst

  Isak? Är det Maggan Graafs son ni åsyftar? Hon har då helt följaktligen döpt sin hund till det "Lilla äcklet" eftersom hon själv är det "Stora äcklet". Vidrischhhh människa det där.

 • Namn
  2012-11-18, 08:56

  Gäst

  Även om Isabel är en sopa och ser ut sim Jokern i Batman med sitt sönderopererade fejs är hon ändå smart nog att inte blotta sitt barns nakna kroppsdelar på internet. Har aldrig sett en bild på Monday naken medan Katrin trycker upp bilder på Ringos pung och penis i bloggen. Stackars barn, ingen integritet.

 • Greta garbo
  2012-11-18, 08:18

  Gäst

  Du ditt luder försvinn från svenska folket jävla luderhora fula horungar

 • Erik
  2012-11-18, 08:17

  Gäst

  Horäckel horungar hota feta luder små platta pattar

 • Namn
  2012-11-18, 08:01

  Gäst

  Som någon annan skrev. Hellre kjol än hans nakna rumpa och underliv på presis varje bild. Hellre en säck än att hålla på och lägga ut nakenbilder på honom och som du skrev skita fullkomligt i om pedofiler runkar och kollar på ditt barns könsdelar. Vidrigt! Fatta att Finest väntat länge på att få ge dig sparken. Sjuka värderingar!

 • rosalita
  2012-11-18, 07:17

  Gäst

  Gullig ha är Ringo

 • Namn
  2012-11-18, 00:45

  Gäst

  Hur går det för Isak ? lider verkligen med honom !

 • Uuuurk
  2012-11-18, 00:34

  Gäst

  Jaaaa hellre kjol än att han exponeras med naken rumpa överallt .....till och med på matställen har han sprungit med naket underliv !!

 • Vindögd är helt okey !!
  2012-11-18, 00:26

  Gäst

  Låt nu inte den korkade ANKAN ISABEL övertala dej till nån dum operation...din näsa duger som den är och vi måste visa att det är ok att inte alla föds till skönheter , men duger ändå !

 • Namn
  2012-11-18, 00:22

  Gäst

  Julia, jag skulle gärna följa din blogg men du måste verkligen ändra layouten lite. Den är väldigt tråkig att titta på och det förstör väldigt mkt tyvärr!:/

 • Korkad bitch..
  2012-11-18, 00:20

  Gäst

  Men vräka in fett i läpparna så det ser ut som hon vänt dom ut och in....eller opererat in Prinskorv i dom så att hon ser ut som ett skämt eller en parodi på en nyrik Hollywoodbimbo tycker hon är okey LOL

 • Julia
  2012-11-18, 00:14

  Gäst

  LCHF är idiotiskt. Jag har nyss startat en blogg i syftet att sprida hat mot dieten. Hoppas du kan läsa och ändra dig lite. Du verkar så smart i övrigt, så det är synd att du går på en sån dum diet!

  Blogg: lchf-naturmord.blogspot

 • Namn
  2012-11-17, 23:54

  Gäst

  Söt Ringo

 • Namn
  2012-11-17, 23:29

  Gäst

  ringo passaaar fiiint i kjål

 • Namn
  2012-11-17, 23:28

  Gäst

  precis, jöttegyllig

 • Namn
  2012-11-17, 23:26

  Gäst

  så otroligt söt han är, såsom han står med sina ben, passade pose.

 • Namn
  2012-11-17, 23:15

  Gäst

  Bit dig i svansen alla får ha kjol

 • Helene
  2012-11-17, 23:12

  Gäst

  Nepalmossor.se

  Köp snyggaste mössan till Ringo här!

 • Camilla
  2012-11-17, 22:45

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Karin
  2012-11-17, 22:42

  Gäst

  Hahaha gulliga Ringo

 • Katja
  2012-11-17, 22:37

  Gäst

  Jaaaa! Den dricker vi i kväll med. Muums

Shervin kämpar på

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Skapad:
17 november 2012, 18:37
Läst:
2273932 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (29)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Egon Ergonom
  2013-11-14, 11:47

  Gäst

  roligt du kallar kvinnans problem för "case"....nedlåtande

 • Linda
  2013-10-13, 09:27

  Gäst

  Jag äter reductil sibutramine 20 mg och det är dom bästa jag har ätit sedan jag åt dom riktiga reductil abbott innan läkemedelsverket drog in dom Efter mycket letande och så många gånger lurad, ledsen, besviken och bara fått socker piller så jag lyckades jag tillslut och nu är jag världens lyckligaste nu igen.
  Nu kan jag kontrollera mig själv och mitt matintag annars har inget stopp på hur mycket jag kan äta och går jämt runt och är småsugen och kraftigt socker beroende. Nu när jag har fått tillbaka självkontrollen så får tvinga i mig mat tex en nyttig smoothie frukost och något lättare någon gång under dagen och det där med godis eller andra godsaker finns inte ens i tankarna.. innan jag började med reductil 20 mg så väger jag 85 kg och nu har på ett par veckor storlek S / M vilken chock jag fick och vilken energi jag fått orkar mycket mera nu med tex motion och träning jag är mycket mera uthållig nu.
  Det är slut på kropps komplexen och nu shoppar allt som jag inte kunnat göra tidigare
  miripussen@gmail.com

 • Camilla
  2013-04-07, 19:47

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Cristi
  2012-12-13, 23:55

  Gäst

  Jag äter med sunt förnuft och TRÄNAR HÅRT och herre vad bra ja ser ut..ingen jävla diet för mig inte era gonzar !

 • Camilla
  2012-11-21, 13:12

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Jenny
  2012-11-18, 21:42

  Gäst

  Hej Katrin
  Vill bara tacka dig för inspirationen. Har läst om SATSbloggen och alla reaktioner. Tänkt lite själv och fasiken, det är ju sant ju! Vill man vara mullig efter 13 år på gym? Inte jag.

  Idag väger jag nästan 100 kg och idag såg jag din bok, bläddrade igenom den och la tillbaka den. Ska köpa den när lönen kommer tänkte jag och sen köpte jag istället lite annat hälsosamt till veckan som kommer.

  Imorn ska jag gå raka vägen till gymet och köpa mig ett träningskort. Inte för att fortsätta vara fet utan för att bli vältränad och FIT! Hej då alla feta kilon som begränsar min vardag och det aktiva liv jag vill leva. Hej då alla "du är fin som du är" människor. BLÄ!
  Är less på alla tjockisar som ska vara glada för hur dom ser ut. Vad fan är det för fel på folk? Vi är feta för vi äter skit. PUNKT! Och vem fan VILL vara fet?

  Jag vill vara sund och STARK!

  HEJA DIG KATRIN!!!!

  Du är min INSPIRATION!

  PLEASE MAKE MY DAY, EVERY DAY!

  Blogg: ingen

 • Snaech
  2012-11-18, 20:35

  Gäst

  Oh djävlar vad duktig hon .Tror inte hon skulle ha rasat så mycket om inte hon hade dig Katrin vid sin sida,

 • Harry
  2012-11-18, 13:22

  Gäst

  Bra att hon går ner en del. Räddar nog hennes liv i framtiden.

  Blogg: www.pokeripad.se/

 • Namn
  2012-11-18, 09:22

  Gäst

  Katrin är du så jävla taskig att du tillåter henne väga HELA 65KG vilket är fetma mot ynka 165cm, varför inte 55 som du säger alla skall väga...Jag är 175 och väger 65....

 • Henke Berggren
  2012-11-18, 08:15

  Gäst

  Pissluderhora försvinn från svenska folket jävla horungar operera din näsa så du ser jävla luder riktiga horungar du knullat till dig dem på en båt horäckel gå ner i vikt ditt feta LUDER.

 • Namn
  2012-11-17, 23:18

  Gäst

  Varför ska vi gå in i shervins blogg ? Så att vi ska bli påprackade lchf pakt. Shervin har just nu ju det som arbete.

 • Namn
  2012-11-17, 22:05

  Gäst

  Varför läser ni inte Shervins egen blogg och - med utgångspunkt från innehållet i denna - bildar er en egen uppfattning ?

 • Py
  2012-11-17, 21:31

  Gäst

  Namn 20.22 Berätta för mig. vad är det som är bluff?

 • Camilla
  2012-11-17, 21:24

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • K
  2012-11-17, 21:16

  Gäst

  BRA Jobbat

 • Loppan
  2012-11-17, 21:02

  Gäst

  Helt seriost - hade hon atit normalt och inte som tidigare och tranat hade hon natt samma resultat. LCHF ar inte en kur fran GUD. Sa jakla fjantigt och intelligenta manniskor fattar det.

 • Namn
  2012-11-17, 20:22

  Gäst

  Man får inte ett sånt hål på magen av bristningar. Givetvis har hon gjort en Gastrisk bypass! LCHF är en bluff det vet väl alla? Bara vissa idioter som tjänar pengar på denna värdelösa diet.

 • Vladimir från Nice
  2012-11-17, 20:21

  Gäst

  Shervin!!! Jag ar verkligen stalt over Dig och fascinerad! Din starka viljan visar fantastiska resultaten och Din riktiga karaktar.Bravo och lycka till med "lite till" Din beondrare Vlade Ps. Halsa varan Katrin

 • Namn
  2012-11-17, 20:14

  Gäst

  En nära vän
  2012-11-17, 20:07

  OK

 • En nära vän
  2012-11-17, 20:07

  Gäst

  Nej hon har inte gjort en Gatric bypass. Hennes såkallade ärr på magen är bristningar eftersom hon är/varit överviktig lång tid och ökat i vikt snabbt under kort tid. Tänk efter nu.

 • Namn
  2012-11-17, 19:58

  Gäst

  Det har hon för man ser tydligt ärret på magen. Shervan får väl en hel del musli för att hålla käften om saken.

 • Namn
  2012-11-17, 19:47

  Gäst

  Har hon gjort en gastric bypass ?

 • Stå på dej
  2012-11-17, 19:17

  Gäst

  Ser att du får mycket skit på din blogg men du lägger in kommentarerna oavsett om dom är bra eller dåliga. VDet ska du ha en stor eloge för. Annat är den med Emshannah (http://www.finest.se/emshannah) blogg för hon lägger bara in de kommentarer hon tycker. Påpekar man bla. att hon tjänar på sin blogg så tar hon inte med det. Tacka vet jag rejäla kvinnor som du som tar in det alla skriver utan att balla ur.

 • Marie
  2012-11-17, 19:16

  Gäst

  Önskar att det varit jag!! Så kul att det går bra.
  Man behöver inte vara lchf anhängare för att glädjas åt andras resultat.
  Tänkt på det du anonyma. Vadå slav? Tror hon gör det för din egen skull inte för Katrins.

 • Namn
  2012-11-17, 19:14

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • josefin
  2012-11-17, 19:11

  Gäst

  Jag tycker att hon är så jäkla duktig! GO GIRL

  Blogg: www.hundra.devote.se

 • Camilla
  2012-11-17, 18:58

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-17, 18:42

  Gäst

  Stackars jävel. Tvingas vara din slav och hon vet ju hur mkt dy ser ner på henne eftersom hon är smällfet. Ingen lön får hon utan betalt i müsli som du inte får sälja för Livsmedelsverket. Sjukt.

 • Ramona
  2012-11-17, 18:26

  Gäst

  You go girl, riktigt jefla bra kämpat. All heder och lycka till dig

  Blogg: ramonas.blogg.se

Kommentarer (49)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-07-11, 23:24

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maurice Finance
  2014-06-11, 23:47

  Gäst

  Hej,
  Jag är Mr Maurice, rykte, legitim och ackrediterade pengar långivare certifierade. Vi lånar pengar av människor som behöver ekonomiskt bistånd. Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? Jag vill använda detta medium för att informera er om att jag hjälpa stödmottagare tillförlitliga som vi kommer att vara glada att kunna erbjuda dig ett lån. Tjänster. E-postadress: mauricefinance@hotmail.com
  inkluderar:

  refinansiera
  Home Loan
  inteckning
  renovering
  studielån
  uppfinnare lån
  billån
  Utlåning Hard pengar
  Skuldkonsolidering
  Line of Credit
  Lån
  Personliga Lån
  internationella utlåning

  Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig i finansiella hardship.Send oss ett e-post och begäran om en låneansökan för att fylla upp. inte
  personnummer krävs och inga kreditkontroller behövs. Finansieras i mindre än 24 timmar. Godkännande 100% garanterad.

  E-postadress: mauricefinance@hotmail.com

  Hälsningar,
  Mr Maurice.

 • Namn
  2014-05-29, 17:50

  Gäst

  Kåt hora Carina Lövgren född 700404 nyligen utsläppt från fängelset våldtagit sina egna barn en kåt sjuk hora som knullar sina barn bedriver svart verksamhet på Nailfashion i Örebro se upp för sjuk dåre ! Dämd för mordbrand och våldtäkt

 • Camilla
  2013-04-07, 19:46

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2013-03-21, 00:47

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Camilla
  2012-11-21, 13:13

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Lisa
  2012-11-18, 21:12

  Gäst

  Katrin har gett "motsägelsefull" ett ansikte. Har hon ens förstått vad Virtanen skriver? Det är ju komiskt att hon tycker att han är "right on". Vad pågår i hennes huvud egentligen?

 • Robin
  2012-11-18, 15:48

  Gäst

  Faan vad jag beundrar Katrin, så jävla underbar kvinna som lyckas med allt, inte minst din viktnedgång från nästan 90 kg till 55 kg är ju helt fantastisk bara den!!

 • cedille
  2012-11-18, 14:53

  Gäst

  Är det ingen som har tänkt på att tjejen i reklamen är hälsosammare än de som är normalviktiga och aldrig tränar eller bara tränar inför sommaren osv? Vi kommer ALDRIG ha ett samhälle där alla är underviktiga eller ens normalviktiga. Att SATS har använt en kvinna som fortsatt att träna i tretton år, är ett väldigt klokt val. De lägger fokus på att det är bra att träna och att de erbjuder alla, oavsett hur de ser ut, en bra plats att träna och må bra på.

  Jämför det med att hoppa mellan olika ofta neurotiska sätt att banta eller gå ned i vikt. Jag hoppas fortfarande på att folk i allmänhet ska förstå att det är viktigt att tänka på hur man är mot andra, faktiskt är det mer viktigt än att se snygg ut. Den som alltid jämför sig med andra kan aldrig bli lycklig på riktigt, det är vetenskapligt bevisat. Det finns alltid någon som har mer pengar, större hus, större makt osv. Den som mår bra och är nöjd med livet, har inget behov av att racka ned på andra, utan kan glädjas ärligt med dem istället.

 • Manuela
  2012-11-18, 13:51

  Gäst

  Jävla kackel kring detta ämne. Jag respekterar människor som säger vad de tycker, oavsett om det anses vara pk eller inte. Det är dessa vidriga, anonyma små nätmobbare som borde hängas ut och smutskastas. Yttrandefrihet, någon? Bra med lite folk som vågar sticka ut i detta fega mainstream-land. All respekt till Katrin.

  Blogg: manuelagaetani.blogg.se

 • Mona
  2012-11-18, 11:51

  Gäst

  Jonas Asp är är säkert SD - måste han ju vara för så där pratar bara dom ....

 • Namn
  2012-11-18, 09:26

  Gäst

  Hur kan folk klanka ner på Katrin när ni skriver så mkt värre saker själva?
  puckon

 • Namn
  2012-11-18, 09:15

  Gäst

  Är du helt bakom eller? Virtanen håller ju inte med dig Katrin, men som vanligt fattar du inte ett smack, han kallar din blogg för TRASH och slår ner på högern, så varför i helvete är Virtanens artikel bra för dig Katrin..

 • Karin
  2012-11-18, 09:03

  Gäst

  Men nu får väl ändå Finest ta och rycka in ändå? Om man ger Katrin sparken för det hon skrivit kan man väl inte tillåta det som Jonas asp 08:11 skriver! Snacka om att det finns sjuka människor..

 • Jonas asp
  2012-11-18, 08:11

  Gäst

  Horäckelluder brinn i helvetet med dina horungar vem fan vill ha en mullig tjej med så
  Små pattar ?operera din jävla fula näsa och ta självmord du är såååå sjuk ditt horäckel vem fan bryr sig om dig ?
  Bingotönten sååå jävla äckligt ful

 • babushka
  2012-11-17, 23:04

  Gäst

  Namn
  2012-11-17, 17:59 instämmer. Tänk dig hur många olika slags dofter och bakterier som beblandas i muslin innan den förpackas. Ett scenario kan va när katrin är söndestressad och ska byta om lillRingo och torka stjärten medans Bingo står vid spisen och gapar att "nu är muslimen" bränd varav katrin kommer spingandes och i all hast råkar komma åt muslin med sina skitiga fingrar. fyfan, och denna muslin knaprar ni på blää. ingen som ringt livsmedelsverket än?

 • Maja
  2012-11-17, 22:15

  Gäst

  Vad skönt det ska bli när Katrin skaffar sin nya blogg. Lovar ni alla low-lifes att ni inte kommer vara där och skriva en massa trams?? Snälla lova, lova

 • Namn
  2012-11-17, 21:49

  Gäst

  MEN DU SKREV JU SOM RUBRIK HÄROMDAGEN ATT FINEST GÖR HELT RÄTT :D

  Har du märkt, Katrin, att det alltid är så här med dig. Jag undrar lite om du inte vet om innebörden av vad du säger ibland. Eller om du bara är oärlig. Dum eller oärlig helt enkelt.

 • Namn
  2012-11-17, 19:23

  Gäst

  Fast du sa ju i sann moderatanda att Finest gjorde rätt? Vad jag förstår så kritiserar Virtanen högerpolitik här och DU håller med?!? Ahhh vad motsägelsefull du är människa.

 • Nicole
  2012-11-17, 18:51

  Gäst

  Kristin, du framstår bara som så otroligt dum! Han håller INTE med om det du skrivit. Han talar om en helt annan sak, som du antagligen är för korkad för att förstå dig på. Du håller inte heller med honom, eftersom du STÅR BAKOM Finests beslut. Herregud, jag lägger ner att läsa din blogg nu. Det är för mycket idioti på för kort tid.

  Blogg: lyckorusimagen.blogg.se

 • Namn
  2012-11-17, 18:38

  Gäst

  Naturlig mat.... Kyss min blodiga avföring. Katrins mat är fan enbart baserad på E-nummer och tillsatser ett kemi lab helt enkelt. Fy fan vad äckligt. Fettet flyter runt i ådrorna och cancern jäser i kroppen.

 • Namn
  2012-11-17, 18:18

  Gäst

  svensk avundsjuka!

 • Namn
  2012-11-17, 18:18

  Gäst

  Som någon skrev gubben jobbar på aftonbladet och har själv varit redaktör och det är tidningens annonsörer som betalar hans lön, herrgud att Katrin ens tror att det är en hyllning till hennes mobbning , förakt och fördomar som håller på med är ju skrattretande. Nej DET får vara nog av dessa påhopp etc både från Katrin och SD eller är det ett sånt samhälle vi vill ha? FÖr då kan man ju säga att SD bara hade yttrandefrihet som Katrin så fint kallar det. Så helt enkelt låt alla hoppa på alla!

 • Namn
  2012-11-17, 18:05

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-17, 18:03

  Gäst

  Love dig!! Jag tycker att hela storyn är så töntig!! Du har inte mobbat någon, det du har gjort är att kritiserat ett stort företag SATS!!

  Så fort som man klagar på Kungen, McDonalds eller SATS!! Så ska man straffas och lida hel livet ut!!

  Fuck you Swedala Swiiden "mellanmjölkens förlovade land"!!

 • eva
  2012-11-17, 18:00

  Gäst

  Äntligen någon som säger som det är, dvs Virtanen. Han har absolut rätt i sak. Det handlar inte om att hålla med K eller inte, det är principfrågan han lyfter fram, men det verkar inte som om det gick fram här riktigt, bland kommentatorerna. Förresten så tycker jag du Katrin, ska vara glad att du fick en spark i ändan och tar dig ur den här bloggportalen och förhoppningsvis blir helt oberoende framöver i ditt bloggande. Ska ordet vara fritt så är det ju åt helvete att finest.se ska diktera dina villkor på din egen blogg.

 • Namn
  2012-11-17, 17:59

  Gäst

  Namn
  2012-11-17, 17:17// haha naturlig mat???? Finns väl ingen som prånglar mer fejkprodukter och substitut än Katrin...

 • Jossan
  2012-11-17, 17:59

  Gäst

  Perni,

  Men 13 år? Du verkar inte inse vad jag menar. Efter 13 år vill man väl inte se ut så?
  Och betala hundralappar i månaden i 13 (!!) år för att se ut så? Ha ha, nej tack.

 • Namn
  2012-11-17, 17:49

  Gäst

  Vem bryr sig om vad Virtanen skriver då? Herregud vem fan är gubben?

 • Namn
  2012-11-17, 17:37

  Gäst

  Katrin starta en blogg om Vuxen mobbing!!!!
  Det behövs i vårt samhälle men ingen vågar!!!!

 • Namn
  2012-11-17, 17:23

  Gäst

  Jag har varit i Katrins butik i dag och tycker att till att börja med..både maten och butiken
  var OK.
  Katrin lite mer varierad mat.
  Katrins musli smakar som godis))
  Men vad rekommenderar Du till musli? jag menar vilken fil,mjölk.yogurt? LCHF??
  Lycka till Katrin...det är tråkigt att Finest är beroende av sponsorer i stället att satsa/utbilda tom
  egna bloggare.Dets kulle aldrig hända om Dem hade bättre kommunikation med bloggare!!!!

 • Namn
  2012-11-17, 17:17

  Gäst

  Camilla bort med sådana annonser,Du förstår livet för många ungdomar med dina piller..
  Katrin vill hjälpa till med naturlig metod.
  Med naturlig mat!

 • Namn
  2012-11-17, 17:16

  Gäst

  Äh... Både Virtanen och du är slut. Pippat har ni säkert gjort också.

 • amelie
  2012-11-17, 17:08

  Gäst

  fast katrin tyckte ju att Finest gjorde rätt... dubbelmoralens drottning!

 • Camilla
  2012-11-17, 17:01

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-17, 17:01

  Gäst

  Annonsörerna har rätt att få välja vad de vill förknippas med.
  Jag har ju alltid undrat varför du aldrig mer fått komma till the voice?

 • Pernie
  2012-11-17, 16:47

  Gäst

  Nej det är inte bara så Jossan. När jag själv vägde typ 80 kilo någonting (mycket för min längd) skulle jag ALDRIG vågat mig in på ett gym där det framstod som att alla var i superform. När jag hade gått ner 10 kilo då började jag tycka att det var halvokej att besöka ett gym. Så beträffande SATS så gör de rätt genom att gå ut med att även "osmala" personer är välkomna dit. Det är ju för faan vi som behöver det puckon!

  Observera att tänka är detsamma som att tala. Så döm mig inte.

 • Namn
  2012-11-17, 16:45

  Gäst

  Vass ironi är föör svårt för Zytot! ha ha, man kiknar ju av skratt!

 • bella
  2012-11-17, 16:38

  Gäst

  Kan du inte fixa erbjudande igen angående beautydeal? fotprodukten dvs

 • Jossan
  2012-11-17, 16:37

  Gäst

  Håller med Katrin. Hade jag tränat i 13 år skulle jag vilja se smal och tränad ut. Nu trivs säkert denna tjej med sig själv, men självaste SATS gjorde ju lite fel genom att promota en osmal och ofit person. Det bara är så!

 • Pernie
  2012-11-17, 16:29

  Gäst

  Men Elisabeth Johansson, det är okej att EN människa - tjejen i SATS-reklamen - mår dåligt p g a det en annan person spytt ur sig i stundens hetta?

  OM KZ nu verkligen menar vad hon säger att tänka och tala är samma sak, ja då får hon verkligen tåla att andra gör så emot henne. Verkligen inte för att hon är offentlig och "borde" tåla det, utan för att man lever som man lär.

 • Pernie
  2012-11-17, 16:25

  Gäst

  "Namn" 16:14 du har inte läst ordentligt vad Virtanen skrev. Han ställde sig inte bakom det KZ skrivit/sagt, utan han tyckte att det var fel att annonsörer innehar makten att bestämma vad som ska gå publiceras.

  Något han skrev var bl a det här: "Att pr-konsulter, varumärkesstrateger och andra marknadsanpassade nutidsfigurer i detta högerhårda egoboostsamhälle applåderar är självklart. De har köpt hela det kommersiella konceptet in i märgen – anpassning, anpassning, anpassning. Men alla andra?" Ringer det ingen klocka alls hos dig Katrin. Nähe tänkte väl det.

  "...marknadsanpassade nutidsfigurer i detta högerhårda egoboostsamhälle.." var också lite av det Virtanen gav uttryck för. Du känner dig inte träffad alls? Näe förstås inte. I alla fall inte offentligt, för oss då.

 • Elisabeth Johansson
  2012-11-17, 16:22

  Gäst

  Namn
  2012-11-17, 15:44
  Namn
  2012-11-17, 15:45

  Det lustigaste (?) eller skulle jag säga vidrigaste är att ingen av dessa avhoppade företag sa någonting om allt hån, hets, kränkning riktad mot både katrin och hennes familj, vänner och medarbetare - som alt för många hade lämnat efter sig båda här och på alla andra ställen vilket får mig tro att alla dessa företag ställer sig helt bakom sådan offentlig mobbing.
  Jag hoppar av alla affärer med dessa företag, jag vill inte stödja "moppar" som dansar efter det som känns bekvämt för tillfället. Lika hemskt är det vad folk säger som det vad som skrivs. Det är viktigt att agera - men då får man konsekvent sätta foten på all mobbing oavsett om den kommer från Zytomierska eller svenska folket . Undrar bara vad som är värst?

 • Namn
  2012-11-17, 16:14

  Gäst

  Katrin du har gjort bort dig. Lev med det! Att det finns en liten grupp ynkliga människor som försvarar mobbing och påhopp är enbart pinsamt. Undra vad Virtanen sagt om det var han som var föremål för ditt hat mot överviktiga. Han är väl rätt lönfet och halvful så...

 • Loppan
  2012-11-17, 16:03

  Gäst

  For att Katrin inte ar en journalist och det hon gor ar MOBBNING! Det ar skillanden. Sedan trodde jag Virtanen var bade gammal nog att forsta det men ocksa forsta att foretag alltid vinner.

 • Namn
  2012-11-17, 16:00

  Gäst

  Julgala och premiär i Falun!!
  Många klädbyten och ett skadat knä är vad som krävs för att falu publiken ska goes bananaz!!! Ok... Lasse Berghagen "såklart" !!!
  Vi körde på bra idag.
  Tack till allés!!!!!!

 • Namn
  2012-11-17, 15:53

  Gäst

  Äh snälla hitta någon annan försvarare än en fet gammal gubbe som tänker med lillhuvudet då han ser dig

 • Namn
  2012-11-17, 15:45

  Gäst

  Förresten, annonsörer bestämmer inte vad som ska skrivas men däremot bestämmer de till 100% vad deras företag ska förknippas med....

 • Namn
  2012-11-17, 15:44

  Gäst

  Lite lustigt, det finns många som skrivit att Finest gör rätt, men så hittar du gamla Virtanen som naturligvis tycker tvärtom. :-) Varför uttalar sig inte dina LCHF-kollegor Annika Dahlqvist och Andreas Eenfeldt? Du har ju stöttat Annika när hon gång efter gång trampat i klaveret.

Vi är i Swiss!

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt. Ringo visar vägen och Monday hakar på. "Kom hit, Monday", säger Ringo och lägger sin hand på Mondays rygg och för henne framåt dit han vill. De är otroligt söta tillsammans och pratar och äter kakor och leker men bollar och Pippi. Vi bor i ett stort hus så de kan springa och leka och dansa och vi har full uppsyn över dem hela tiden trots att vi sitter på samma ställe i en skön soffa och snackar skit och dricker kaffe som vi snart ska byta mot rödvin. Trevligt och mysigt.

På onsdag lanserar Isabel sin nya kollektion i Sverige så då blir det party i Stockholm. Otroligt fina kläder har hon gjort kan jag skvallra om. Jaha ja...Vad mer trevligt kan jag berätta för er? Att folk är galna i vår musli, ha ha ha?! Tänk att när jag ska tänka på något trevligt så är det vår musli som är det första som jag tänker på det är ju märkligt... härligt! Imorgon har vi öppet på Karlavägen 73 så ni vet. Det kommer alltid att vara öppet på lördagar och snart på söndagar också. Söndagarna är tydligen den nya shoppingdagen fick jag höra från någon.

Jag har bestämt vad jag ska göra av min blogg också så det känns ju skönt. Jag kommer att berätta det för er väldigt snart. Kanske imorgon men förmodligen på söndag. I värsta fall på måndag. Ni kommer att gilla det kan jag säga. Alla ni som har följt mig i sex år som jag har bloggat kommer att älska det. Jag kommer också att älska det! Jag har bestämt mig för att fokusera på mig själv och inte på andra från och med nu och det känns så skönt. Jag tänker inte ta hänsyn till folk mer. De får ta hänsyn till mig lite mer. Jag vill kunna utrycka mina åsikter på ett ärligt sätt och inte hyshas av "vissa saker tänker man och vissa säger man" för det passar inte mig. För mig är tänka och säga samma sak. Gillat eller ej men så är det och så kommer det att vara. Annars så håller jag hellre käft och där är jag inte än. Några år till!

Nu försöker Ringo ta Monday i händerna för att dansa pardans men han får stora toknobben. Hon vill dansa salsa själv. Inte med en tafflig fjant som vill hoppa och springa runt i ring och hålla händerna. Jag kan förstå henne. Snart ska mamma och Ringo, sjukt hur man plötsligt börjat prata om sig själv i tredje person bara för att man måste, mamma hälla säger jag och så häller jag. Ringo hjälpa...näe mamma hjälpa... Ska man hålla på så här eller?

puss folket. I love you. Yes you too. 

Skapad:
16 november 2012, 20:14
Läst:
2305863 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (49)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • pierre
  2013-03-17, 14:01

  Gäst

  skulle betyda mycket om du kunde ge feedback på min sida

  Mvh pierre

  overweight

  Blogg: overweightweights.com

 • Namn
  2013-03-17, 14:00

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Camilla
  2012-11-21, 13:13

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-19, 13:58

  Gäst

  Könsroller finns! Genetiska könsskillnader hos små barn finns troligen inte!

 • Ante
  2012-11-18, 19:57

  Gäst

  Jag visste inte att Swiss är ett land.

 • Linn
  2012-11-18, 10:59

  Gäst

  Lotta F:
  Snälla människa. Du måste väl vara smart nog att förstå att ALLT en människa säger
  inte handlar om avundsjuka? Är så oerhört less på detta tramsiga påstående. Bort-förklaringar är vad det är!

  Så du kan alltså inte förstå att människor blir upprörda för att Katrin ständigt trampar
  på andra? Hon är en mobbare och det är inget jag är avundsjuk på i alla fall.

  Blogg: halsogladje.blogg.se/

 • Linda
  2012-11-18, 00:21

  Gäst

  Fantastiskt att det finns människor som tar tillfället i akt att skriva något elakt så dem själva får lov att vara i fokus ör en stund.
  Skönt för er, så ni kan cå stilla era lustar.

  :-)

  Även fast människor olika åsikter om saker har jag svårt att tro att någon skulle bete sig så kränkande och hänsynslöst i det verkliga livet. Vad är det som gör det okej att kränka andra på internet?

  Blogg: Bitterbuttan.blogg.se

 • Anna
  2012-11-18, 00:12

  Gäst

  Får ont i magen och tårar i ögonen när jag läser vissas kommentarer om dom små barnen.. Usch så hemsk att ge sig på dom små.

  Blogg: Anna@live.se

 • Camilla
  2012-11-17, 21:25

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Stina
  2012-11-17, 21:06

  Gäst

  Om man tror att barn ska pott tränas är man ute och cyklar.
  Och om man tror att man måste kalla sig själv för mamma för att barnen
  Ska kalla en mamma är man också väck.

  Och ni som skriver så sjukt elaka saker om ett litet barn, vad fan är det för fel på er!!??
  Jävla idioter!!

 • Nina
  2012-11-17, 20:54

  Gäst

  http://beautybysarafaily.blogspot.com/

 • Annica Gustavsson
  2012-11-17, 19:29

  Gäst

  Bara för att vi har yttrandefrihet innebär inte det att vår hjärna måste sluta arbeta, utan att vi kan tänka innan vi talar. Att tala nedsättande om en annan människar är inte okej, även om du enligt yttrandefriheten har rätt att göra det. Menar du att du alltid säger precis vad du tycker? OM så är fallet så skulle du till slut vara en mycket ensam person, för en sådan person helt utan empati klarar ingen människa av att vara vän med någon längre tid.

 • Namn
  2012-11-17, 19:02

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-17, 17:41

  Gäst

  Kanske i stället att kalla Katrin saker ska ni ta henne i försvar..hennes arbetsgivare Finest mobbar henne
  Jag tycker att Katrin ska anmälla dem för mobbing!!!

 • Lotta F
  2012-11-17, 17:35

  Gäst

  Vad är det för sura människor som inte gillar dig Katrin, men dom orkar gå in här och lägga en kommentar. Antagligen har dom inget liv, antagligen är dom avundsjuka på något i ditt liv. Dom bara inser inte det ännu, hahahaha. Jag hoppas du får så mycket kommentarer så du blir stormrik på alla "små" människor som orkar skriva rasistiska kommentarer eller med skällsord.

  Kära läsare, fundera över varför du ger dig på Katrin, har du inget eget liv eller ♥

 • Monika porset
  2012-11-17, 17:11

  Gäst

  Horan har horungar à ha ha ha operera pattarna och din fula näsa jävla fläskfitta

 • Anna
  2012-11-17, 17:07

  Gäst

  De där ljushållarna i glas där bakom ser ut att leva extremt farligt.

 • Sara
  2012-11-17, 16:56

  Gäst

  Vad är det för människor som ger sig på och skriver elaka saker om
  ett litet barn?? Antagligen fruktansvärt obildade människor med en låg självkänsla. Mår ni bättre själva efter att ha öst ur er hemska ord om ett oskyldigt barn som inte gjort något ont alls????

 • Namn
  2012-11-17, 16:47

  Gäst

  Tänk sån skillnad på barn!
  Monaday är ju vacker precis som sin mamma - Ringo liknar sin extremt fula morfar!
  Vilket öde !

 • Namn
  2012-11-17, 15:57

  Gäst

  Fredrica din komentar är ovanligt klok

 • Fredrica
  2012-11-17, 15:48

  Gäst

  Vänta lite nu, det här är ju Katrins blogg. Det är HENNES dömande åsikter och påhopp som kommer ut
  – RINGO har ingenting med det här att göra. Han har inte valt att bli exploaterad på det här sättet och
  jag tycker att det är fruktansvärt att många av kommentarerna här inne innehåller kränkande åsikter om
  HONOM. Är vi inte bättre än så? Detta är ju hemskt.

  Blogg: Www.choisirlavie.blogg.

 • Cathrine
  2012-11-17, 14:44

  Gäst

  Ditt namn är mamma till dina barn annars börjar han säga de
  Ig för katrin som andra kallar dej för eller hur? Mamsen katrin

 • Namn
  2012-11-17, 14:12

  Gäst

  Katrin och den vidriga Isabell passar bra ihop. Vet inte vem som är värst. Men Katrin vinner nog titeln! Mobbare och narcissist! Katrin låter Ringo ha napp i badhuset, på lekplatsen ja överallt. Hon skiter blankt i att Ringos tänder blir förstörda för livet. Hon skiter ju i att potträna Ringo fattar ni väl. Han får väl skita i blöjan tills han är 16 år bara Katrin slipper ställa krav och göra ett handtag. Barnuppfostran är inte Katrins grej hon låter Ringo styra helt. Hon fostrar honom till att bli en mobbare. Frågan är vem som blir mobbad i slutändan. Ringos klasskompisar eller Ringo med blöja och tänder som står rakt ut!

 • Du är sååå starstruck
  2012-11-17, 14:07

  Gäst

  Korvläppens flicka är jättesöt....men varför är Ringo alltid halv eller helnaken ??sjukt ju .

 • M
  2012-11-17, 13:56

  Gäst

  Visst kan man ha sina åsikter, men är det coolt och starkt och modigt att kalla arbetslösa fattiga och lata, tjocka äckliga och dumma i huvudet, pedofiler får gärna runka åt ens nakna barn på bloggen, läsarna är fittor, på Stureplan är inte överviktiga välkommna, 90% av världens befolkning vill gå ner i vikt (snällt mot dom som svälter i fattiga länder) ÄR DETTA VAD MAN KALLAR FÖR modigt och coolt????Vilken fruktansvärd värld vi lever i när detta försvaras, detta är total ångest och självhat av Katrin att utrycka sig så mot oskyldiga som kämpar med sina liv.....

 • Charlotte
  2012-11-17, 10:58

  Gäst

  Bra Katrin, var dig själv och bry dig inte. Fattar inte folk att man inte behöver bry sig om vad du skriver om du skriver nåt man inte gillar så får dom skylla sig själva. Jag gillar dig men visst ibland har det varit inlägg man inte gillar men då lägger man ingen enrgi på det. För du har din syn och jag min!

  Fortsätt jobba som du gör, det har ju faktist tagit dig långt

  Blogg: enmammasliv.webblogg.se

 • Namn
  2012-11-17, 10:56

  Gäst

  Blatteungen är inte ens rumsren, det är ju tom en hund!

 • Namn
  2012-11-17, 10:55

  Gäst

  Inte visste jag att en anka och en näsapa var släkt !
  Men tydligen!

 • Herp a derp!
  2012-11-17, 10:18

  Gäst

  Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a der

 • Alice
  2012-11-17, 09:08

  Gäst

  Har han blöja fortfarande!!!!! Pott träna honom för Guds skull, han är ju stor nu!!!

 • Petra
  2012-11-17, 09:08

  Gäst

  Jag är glad över att vi har en sån som dig i Sverige som vågar säga sånt som andra tänker men inte vågar säga! I Sverige är vi flata och vågar inte yttra oss i rädslan över vad folk ska tycka och om vi gör det så blir vi nedvärderade och ses som mindre värda människor. Du verkar väldigt stark och jag tycker du ska fortsätta yttra dina åsikter för Sverige behöver få upp sina ögon och fatta att alla är vi annorlunda och alla har sina egna åsikter. Stå på dig!

 • bäääääh
  2012-11-17, 08:54

  Gäst

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH du har gjort bort dig HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH jag dör.

 • Namn
  2012-11-17, 08:29

  Gäst

  Katrin GE INTE UPP!

  LYCKA TILL!!

 • Namn
  2012-11-17, 08:29

  Gäst

  Katrin GE INTE UPP!

  LYCKA TILL!!

 • Undrar
  2012-11-17, 07:55

  Gäst

  Är det sant att Katrin har folk som är anställda för att skriva GO GIRL osv???Läste det i en annan blogg..Sedan så är det bluff att Muslin som är full med bakterier är godkänd..BLUFF...En som inte brukar tro på rykten, men undrar ändå efter att all Media BOJKOTTAR Katrin..

 • Namn
  2012-11-17, 07:28

  Gäst

  Heddi åå vad spännande. Ska du äntligen spränga dig själv i luften så vi slipper ditt eviga tjat! Jag ser fram emot nästa vecka med glädje.

 • Camilla
  2012-11-17, 02:57

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • viv
  2012-11-17, 00:37

  Gäst

  Din müsli kostar ju 250 kr för 750 gram. Det är 10 gånger så mycket som annan müsli!
  Så var det i förrgår när jag tittade.

  Men nu hittar jag ingen müsli alls. Stämmer det att kommunen/livsmedelskontrollen stängt tillverkningen?

 • Mamma/fashionista
  2012-11-16, 23:55

  Gäst

  Följ min välbesökta blogg som jag kommer släppa en ENORM nyhet i nästa vecka!
  A chance of a lifetime som lyckligt lottade jag blivit erbjuden

  Blogg: www.heddi.se

 • Mamma/fashionista
  2012-11-16, 23:55

  Gäst

  Följ min välbesökta blogg som jag kommer släppa en ENORM nyhet i nästa vecka!
  A chance of a lifetime som lyckligt lottade jag blivit erbjuden

  Blogg: www.heddi.se

 • Namn
  2012-11-16, 23:41

  Gäst

  Den störde blatteungen har blöjor!

 • Camilla
  2012-11-16, 23:24

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Madeleine Diablo
  2012-11-16, 22:34

  Gäst

  Katrin,du är så j-à skön!
  Vi här i Göteborg håller på dig
  Behöver dig i mitt liv annars blir jag Forever alone med mitt tänk...
  Varma kramar, Madeleine.

 • Rose-Marie
  2012-11-16, 21:40

  Gäst

  Vi följer dig vart som helst Katrin! Vardagen blir så mycket bättre :-)
  Hälsningar R-M m många många fler som säkert aldrig skriver en kommentar här

 • Namn
  2012-11-16, 21:35

  Gäst

  Heja Katrin!
  Hoppas att du startar en egen bloggportal (eller vad det heter!)
  för oss som vill läsa starka, ocensurerade, personliga och fria åsikter!

  Goddammit, för frön, lax, grädde, lchf och allt det goda!

  Ps. när kommer tischan?

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-16, 21:23

  Gäst

  Hemskt att prata om sig själv i 3:dje person tycker jag.....Min mamma gör det fortfarande ibland...och jag är över 30+......så där vill inte jag riskera att låta när jag bli lastgammal.

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Dagens I-landsproblem & lösningar

 • Ami
  2012-11-16, 20:45

  Gäst

  Var inne i butiken igår och måste gratulera till en jättefin butik, kanon-koncept och jättetrevliga tjejer i personalen.
  Lycka till med blogg, business, familj och allt annat du företar dig.

  Blogg: frufager.bloggplatsen.s

 • Namn
  2012-11-16, 20:37

  Gäst

  Sitter du och iskalla mobbaren Isabell och bloggar nu. Guuuuud så myyyysigt vi har när vi bloggar. För övrigt pratar vi om alla vi ska mobba och förnedra. Fy faan!

 • Stina
  2012-11-16, 20:12

  Gäst

  Jag pratar alltid om mig själv som jag. Då lär de ju sig rätt från början. Mina ungar är 3 och 1,5 och hajar det.
  De sa även till oss på förskolan att man ska säga; jag hjälper dig, sätt dig här hos mig osv.
  Dessutom låter det så sjukt töntigt att prata om sig själv i 3:e person.

Vi drar på utflykt!

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Skapad:
16 november 2012, 13:18
Läst:
2319180 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (21)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • elin
  2012-12-20, 11:07

  Gäst

  samhället har väl redan tryckt in i hans söta lilla huvud att rosa är fel, för rosa är tjejigt och att vara tjej är alltid sämre än att vara pojke. Jag säger inte att ni har uppfostrat si eller så men samhället tar gärna tag i oskyldiga barn och visar direkt vad som är rätt och fel. Barn suger upp mycket mer än vad man tror och har han redan lärt sig att rosa är fel så kanske ni borde arbeta med det. Lära han att tjejigt är inte fel, tjejer är inte sämre. Alla är vi lika bra och alla får vi ha vad vill vill ha....

  Blogg: eekki.blogg.se

 • True Bitch
  2012-11-24, 10:17

  Gäst

  Iiiiugh..

 • Camilla
  2012-11-17, 02:58

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-16, 19:45

  Gäst

  birgitta barr// skit ner dig

 • BoBadly
  2012-11-16, 19:43

  Gäst

  Ekonomiklass!? WTF!

 • Yvonne
  2012-11-16, 18:13

  Gäst

  Italy?

 • K
  2012-11-16, 18:09

  Gäst

  Låter härligt, så söt Ringo är

 • Namn
  2012-11-16, 17:49

  Gäst

  Ringo, Ringo, RIIINGO, RINGO, titta på mamma,, RIIIINNNGO, titta, Ringo Le och titta in i kameran...RingoRingoRingo

 • Namn
  2012-11-16, 17:48

  Gäst

  Jag gick ner bra de första 3 månaderna med LCHF. Sen blev jag sjuk och det har tagit månader för mig att komma tillbaka. Är verkligen så ledsen då jag verkligen vill gå ner i vikt.

 • Namn
  2012-11-16, 17:15

  Gäst

  Pållen n'ästa..............!

 • Namn
  2012-11-16, 16:05

  Gäst

  Synd, at du ikke sagde noget. Du kunne jo besøge os. Jeg hedder Pola og voksede sammen med din far i samme opgang i Warszawa. Vores forældre var gode venner.

 • Jenny
  2012-11-16, 15:57

  Gäst

  Tacogratängen? Ska den in i ugnen?

 • Smålänningen
  2012-11-16, 15:52

  Gäst

  hahaaahhahah birgitta barr varför skulle man behöva ersätta dig? snåljåpen själv liksom.

 • Birgitta Barr
  2012-11-16, 15:36

  Gäst

  Jag bakade dina biskvier igår. Du skrev i receptet att man skulle platta bollarna på plåten. Behövdes inte. De rann ut av sig själv trots att jag plussat på mandelmjölet nästan 1 dl. Kan det vara så att man ska vispa upp äggvitan först, typ som man gör med maränger? Och att du glömt skriva... Jag gjorde som det stod; mandelmjöl, äggvitor, grädde och socker, vispa!
  Biskvierna ganska goda men bottnarna stora ljusa mjuka???
  Du behöver inte ersätta mina utlägg för biskvierna lär slinka ner ändå. Men gärna en extra bok att ge någon välförtjänt väninna (om det är tryckfel dvs). Trevlig bok förresten! Att läsa den kändes som att fika med en väninna som pratar hela tiden

 • Namn
  2012-11-16, 14:48

  Gäst

  På väg till din snälla pappa förstås som får sitta emellan för att du vägrar bli vuxen.... Tänk på att han börjar bli gammal han också och kanske inte orkar på samma sätt.

 • Petra
  2012-11-16, 14:39

  Gäst

  Vad härligt! Ha en underbar resa!

  Blogg: Www.kostradgivare.nu

 • Monika
  2012-11-16, 14:34

  Gäst

  Lite konstigt kan jag tycka, alla som säger sig hata Katrin. Men in på bloggen ska dom ändå.

 • Tess
  2012-11-16, 13:53

  Gäst

  kolla på ett klipp från vakna med the voice tiden, var du emot LCHF förut?
  http://www.youtube.com/watch?v=4fGZR0CgOXE

 • Namn
  2012-11-16, 13:34

  Gäst

  sspännande att följa! älskar din blogg och ringo är så söt så man dör!

 • Emma
  2012-11-16, 13:11

  Gäst

  Ha så kul! Ringo är så söt!! Och du är cool... HEJA DIG!

 • Namn
  2012-11-16, 13:07

  Gäst

  Nä, det är inte nödvändigt. Stanna borta du, vi kommer inte att sakna dig!!!!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat. Den enda mössan som Ringo godkänner är en fleecemössa som jag hittat på ellos.se. Glad i hågen skulle jag naturligtvis köpa på mig ett gäng av dessa mössor exakt precis just då som jag insåg att han gillar den och har den på sig. Men då var den slut.

Mössan fanns inte i svart som jag hade köpt till Ringo utan den fanns bara i rosa på ellos lager. Hmmm...tänkte jag och sen köpte jag tre stycken av den rosa mössan. Inte kan väl en tvååring ha koll på de fruktansvärda könsroller som råder i världen, inte kan väl en tvååring veta vilka färger som associeras med flicka och med pojke och då jag gillar att ge mitt barn en nyanserad och inte konservativ bild av könsrollerna tänkte jag att det här kommer att gå bra.

Det gick inte alls. Igår kom mössorna. Jag visade upp dem för tjejerna på kontoret, sen för Bingo och barnflickan. Alla tyckte att de var fina och alla var överrens om att Ringo absolut kan gå i en rosa mössa. Alla förutom Ringo. Tvååringen som bara leker med bilar, bussar, grävskopan, pistolen, svärdet och Pippi trots att jag fyllt hans rum med dockor, vagnar, kök mm.

Jag fick just veta. Jag fick gå in till jobbet tidigare då jag ska resa bort vid lunch och det sista som jag sa innan jag lämnade mitt hem var "Älskling, ta på honom den nya rosa mössan för den svarta är i tvätten!", sen gick jag. "Inte rosa mössa, blå mössa. Rosa mössa Nova, Ringo blå mössa". VAD FAN SÄGER NI HEN-ENTUSIASTER NU DÅ?! Är det mitt fel?

Jo en sak till som jag hittade igår. En bra text om de fega små bajsnödiga annonsörerna. Den är skriven av Anders Ericson som är VD på Sveriges Annonsörer. Läs den!


Märkligt att han inte fattar skillnaden mellan Musse och Mimmi?!
Skapad:
16 november 2012, 09:37
Läst:
2326754 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (43)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Sandra
  2013-02-27, 15:04

  Gäst

  Vilka söta barn :-)

  Blogg: www.sandraenterprise.co

 • Sandra
  2013-02-27, 15:02

  Gäst

  Vilka söta barn

  Blogg: www.sandraenterprise.co

 • Sophie
  2012-11-19, 23:55

  Gäst

  MEN HERREGUD KATRIN! NU får du för fan ge dig. Det handlar inte om könsroller eller henentusiaster, du är så ointresserad och inasatt att du skulle skita i vilket, och det Märks på hur du skriver!

  Vem fan vill leka med en docka? Hur jävla roligt är det? Av alla ungar jag tagit hand om på gym och förskolor vill ALLA leka med piratskepp, pärlplattor och aktionlego. FLICKOR SOM POJKAR. Varför? För att det är roligt! Man får göra någonting med sina leksaker snarare än bära runt på en jävla docka som inte gör någonting.

  Låt barnen ha roligt istället oavsett vad som tillhör könsnormer! Det är därför många barn gillar dessa "pojkleksaker" och pojkar gillar att klä sig i ballerinakjolar och sminka sig, DET ÄR ROLIGT! Hoppas du låter Ringo ha detta.

 • Sandra
  2012-11-19, 14:43

  Gäst

  älskar din blogg!!

  Blogg: nattstad.se/sandrakarls

 • E
  2012-11-17, 21:37

  Gäst

  Har hört att anledningen till att flickor gillar rosa och röda toner är för att de på stenåldern skulle samla bär till flocken och därför var tvungna att söka efter röda nyanser.

  Men jag vet inte, har personligen aldrig varit förtjust i rosa och jag är tjej. Har inte tyckt om att leka med dockor heller.

 • Emma
  2012-11-17, 21:07

  Gäst

  Jag tänker att han nog hade velat en en sådan Blixten McQueen/randig mössa som jag gör....Mmm. Det tror jag. Kan nog satsa...mitt lillfinger på det (hardcore va?

  Blogg: www.minodin.com

 • Mia blom
  2012-11-17, 08:33

  Gäst

  Vilken jävla honunge du har skaffat dig fy fan vad äckligt! Där så jävla ful skaffa dig en mindre näsa brösten värsta
  Hängpattarna du är så ful och äcklig förstår att Bingo träffar andra Vemdalen står ut med dig en utsliten
  Hora du är ju fan helt sjuk i huvudet jävla FETTO

 • kerstin
  2012-11-17, 08:14

  Gäst

  Tänk vad folk har fått ordet hen om bakfoten. Många vet ju inte alls vad det står för. Slå upp ordet, ja även du Katrin. Sen det där om könsroller verkar du ha noll koll på, så slå upp det också. Könsroller handlar bla om att inte tvinga in pojkar och flickor i vissa mallar eller fack utan låta de göra egna val. Könsrolelr handlar även om fördomar, hur flickor och pojkar ska vara. tex:Flickor får beröm och bekräftelse när de tar ansvar och är ordentliga. Pojkar får bekräftelse när de springer snabbt. Om vi inte aktar oss noga, kommer våra fördomar och förväntningar på barnen att fostra in dem i gamla förlegade könsroller.
  Till Catrin: Fluga försvinna inom kort????
  Vilken fluga? menar du ordet hen som nu finns i uppslagsboken och är ett ord man ska använda om man inte vet om det är en kille eller tjej istället för att säga han eller hon. ordet är inte menat som att användas då man vet könet, verkar som många tror att man inte ska säga han eller hon när man vet könet utan använda hen istället. då har ni fått al

  Blogg: hillsmother.blogg.se/hi

 • Namn
  2012-11-17, 07:25

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • b.
  2012-11-17, 06:44

  Gäst

  ville bara berätta att jag står vid din sida till 100%. svenska samhället älskar skylla på varandra så fort faktan och SANNINGEN kommer fram, tyvärr är det så det fungerar. men ville ba säga att du är GRYM KATRIN!!

  Blogg: instagram.com/bjdscf

 • enmorsa
  2012-11-16, 23:54

  Gäst

  Min lilla tjej vill inte ha rosa alls, lila går bra men inte rosa, hon älskar blått och grönt!
  Köpte blå vinteroverall och gröna galonisar (regnkläder), dem älskar hon!
  Så låt han välja de han själv vill ha! Så blir de bra tillslut! :-P

 • Camilla
  2012-11-16, 23:23

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Fröken
  2012-11-16, 18:48

  Gäst

  Kan det bero på vad han ser på förskolan? Leker han mest m killar och vill identifiera sig mest med dem kanske han väljer bort den färg som de andra killarna aldrig har. Min pojke väljer nästan alltid rosa, men så leker han nästan bara med flickor som ofta har rosa och den enda killen han umgås lite med har också rosa ibland. Din pojke lever nog i en mer stereotyp värld. En tanke bara.

 • BoBadly
  2012-11-16, 17:57

  Gäst

  Undrar om Ringo kommer att fråga dig om 20 år: "morsan, varför exponerade du mig så mycket? det är bilder som aldrig går att ta bort och jag hade inget val, jag var bara två år när du skrev om mig och müsli i samma bloggar, hur tänkte du morsan......?"

 • ulle
  2012-11-16, 17:41

  Gäst

  Men hallå....du ska ju inte låta Ringo bestämma om han vill ha mössa eller inte......du måste ju ändå kunna bestämma över en 2 1/2 åring..........var ska detta sluta........tänk på framtiden !!!!!!!!!!!!

 • Cicci
  2012-11-16, 17:22

  Gäst

  Min 2-åring vägrar också rosa! Kan det bero på att de ser att alla tjejer på dagis har rosa kläder, medan killarna inte bär rosa alls?

 • Catrin
  2012-11-16, 15:32

  Gäst

  Jag är så trött på detta om HEN. Va fan. Killar är killar och tjejer är tjejer sen kan de gilla massa olika saker som inte har med könet att göra. Tror denna fluga kommer försvinna inom kort.
  Ang mössa: låt honom inte bestämma för mycket, ger man lillfingret tar de gärna hela handen

 • Namn
  2012-11-16, 15:11

  Gäst

  Du och Maggan skriver om samma ämne, att tvinga små barn , pojkar ska rosa mössor,
  leka med dockor etc!! Låt dom vara den dom är!

 • Marren
  2012-11-16, 14:49

  Gäst

  Jag tror att Ringo garanterat skulle gilla en LinnOLias mössa!

  På sidan, www.linnolias.n.nu eller www.linnolias.blogg.se

  -kan man få en alldeles egen Angry Birds mössa, eller en Hello Kitty mössa eller vilken design man än väljer! Ägaren virkar på fri hand och dem blir SÅ bra!!
  Rekommenderar varmt!

  Blogg: www.underverktva.blogg.

 • Namn
  2012-11-16, 13:48

  Gäst

  Som Heidi Klum säger till de tävlande i Projekt Runaway, ena dagen är man in andra dagen är man ut. Auf Wieder Sehen

 • Namn
  2012-11-16, 13:12

  Gäst

  Inte svårare än att du tar med honom till en mössaffär och låter honom välja en mössa SJÄLV, då kommer garanterat den duga.

 • T
  2012-11-16, 12:52

  Gäst

  Äh, skit i hen låt ungarna vara som de vill han, hon, hen! Färga mössan i den färg Ringo vill ha så har du ett nöjt barn DET är det viktigaste!

 • Linn
  2012-11-16, 12:46

  Gäst

  Katrin hur gick det med Ellos tröjorna du skulle testa mot dina märkes tröjor?

 • Annika
  2012-11-16, 12:36

  Gäst

  Vad kan ren LCHF göra?

  - 23 kilo på 10 veckor! Före och efterbilder. PUSSSSSSSS

  Blogg: www.annikaskoglund.vime

 • Modebloggen
  2012-11-16, 12:36

  Gäst

  Haha min dotter vägra använda en blå tempmätare jag köpt och hon är tre år
  Hon säger att blååja ti Liam Aurora josa
  så fick även köpa den i rosa...

  Blogg: www.heddi.se

 • Linda
  2012-11-16, 12:03

  Gäst

  Jag vägrar ge med mig då barnen trotsar och inte vill ditt eller datt. Ge Ringo 2st mössor i handen, vill du ha den rosa eller den svarta idag? Båda alternativen går ju lika lysande för dig samtidigt som Ringo känner sig betydelsefull och får vara den som väljer och därmed känner att han har fått vara delaktig i att bestämma :-). Alternativet "ingen" finns inte för då fryser du och kan bli sjuk, typ..

 • C
  2012-11-16, 11:50

  Gäst

  BusMonster.se har fina mössor. Jag skulle beställa tre mössor till min dotter som är två år. Hon råkade se dem på skärmen och valde ut en av dem som hon har på sig varje dag.

 • Namn
  2012-11-16, 11:42

  Gäst

  Jag får sluta läsa dagens industri för jag har rosa fobi.

 • Namn
  2012-11-16, 11:40

  Gäst

  Har omvanda problemet. Har en liten (nastan 3 arig) tjej som knappt agt ett rosa plagg eller klanning under tidiga uppvaxten. Men sa fort tosabiten fick mal i mun skulle det vara klanningar i rosa, rott o andra tjejiga pastel farger. Jeans o byxor ar varsta straffet. O det dar men en bla eller gron mossa, glomm det. Sa man koper o satter snallt pa damen det hon onskar, for jag valjer mina fajter. Att halla handen nar man over gatan ar lont att braka om men inte klader.
  Nar det galler mossor sa ar sadana oronlapps mossor som fast med kardborrband under hakan perfekt (alla andra kan de ju strypa sig med). Man trycker pa mossan o faster den o sen trollar man fram en traktor, kex eller vad det nu kan vara man kan fa uppmarksamhet for o sen sitter den kvar. Tills att det lilla livet kommer pa hur man tar av kardborrbandet....
  Lycka till

 • Namn
  2012-11-16, 11:28

  Gäst

  Ja folk här är bra roliga! Alltid ska allt vändas så det hittas nåt att klaga på! Hade hon skrivit att hon vägrat sätta på han en rosa mössa för det va enda färg som fanns så hade det väl blivit rama skri för det istället och massa elaka kommentarer! Har ni inget bättre för er än att klaga på allt som skrivs!

 • Namn
  2012-11-16, 11:26

  Gäst

  Det ska framgå av texten om det är ett reklaminlägg..blablablabla...skatteverket...blablabla

 • veronica
  2012-11-16, 11:24

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-16, 10:44

  Gäst

  Och, vad söt HEN är, lilla Mimmi. ;-)

 • Namn
  2012-11-16, 10:43

  Gäst

  Hmm. Sånt brukar jag också fundera på. Jag är själv en genus-tant(33 år), arbetar på förskola. Och har tre barn. Igår kom en leksakskatolog hem i brevlådan. Mina tre barn, två pojkar och en flicka bläddrade i den. Yngsta som är pojke och nyss fyllt två år, säger sitt namn på saker han tycker om. Sen kom vi till de rosa, typiska, tjej sidorna, som alltid är med...Då säger han syrrans namn. VA? Frågade jag. Vill du inte ha dessa saker. Han upprepade storasysters namn och bläddrade vidare. Han har som många andra småsyskon ärvda kläder och leksaker och har inga problem att leka med både brorsans och syrrans saker, ha deras gamla kläder och på förskolan är hans bästa kompis en flicka. Nu jävlar, ställs min övertygning i gungning. Skit också. Nu ska jag dra till med några HEN, för att prova hur det känns. Och vafan? Rosa, hur kan det ha blivit så laddat med en färg? Försök tala om för Ringo att -Ååååh, woaaaaw, vad fin, cool och söt han är i den rosa mössan. Eller sy på ett tygmärke, en bil eller ngt ...? ;-)

 • Lotta
  2012-11-16, 10:42

  Gäst

  Men hallå.... Du kan väl inte låta honom vid två års ålder vilken mössa han ska ha. Du får helt enkelt visa att du bestämmer och det på en gång annars kommer du att få ett vidrigt bortskämt barn

 • monica
  2012-11-16, 10:40

  Gäst

  camilla håll käften om ditt subutramin, ingen vill köpa.

 • Camilla
  2012-11-16, 10:20

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-16, 10:17

  Gäst

  Tiger Woods har burit rosa tröjor.

 • Namn
  2012-11-16, 10:10

  Gäst

  Filip maggans man brukar ha rosa skjorta eller tisha.

 • Namn
  2012-11-16, 10:01

  Gäst

  Rosa är en tjejfärg och dessa jävla idiotiska genuskärringar fattar inte att pojkar och flickor vill vara olika. Åt helvette med genus och feministfittor med håriga ben och armhålor. De skulle hest byta kön och bli män men ist kopierar de männen och projicerar sin ångest på barnen.

 • Haderittan
  2012-11-16, 09:50

  Gäst

  Antingen så färgar du dom eller så köper du fleece och lämnar in till en sömmerska. Fleecemössor brukar inte vara svåra (man behöver inte fålla och tyget är stadigt) och dom kan snabby rita av den blås mönster. Och då kan Ringo dessutom välja mönster på fleecen själv ifall han tröttnar på blått.

 • Namn
  2012-11-16, 09:43

  Gäst

  Fattar ej heller varför man inte ska få markera via kläder olikheter? Vi ÄR ju olika, som indivder och kön.. Tror det handlar mer om att man kanske vill ha en flicka också och därför klär pojken i sådant, men inget bra för pojken eller flickan, om det påtvingas från det ena eller andra hållet, inte ok alls! Låt pojkar få vara just det. Låt barnen få bestämma själva mk, vad de ska ha på sig och trivs i, låt barn få vara just barn! Är det inte tillräckligt med förvirring och identitesproblem i samhället?

 • Namn
  2012-11-16, 09:42

  Gäst

  Har du och maggan graaf fikat ihop igen. Hon skriver om samma ämne.e som du.

LCHF-pastiller

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på! De finns i vår shop om ni undrar. Nu är jag sen till gymet och Phil.

Skapad:
15 november 2012, 16:39
Läst:
2356924 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (47)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-07-22, 02:06

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Kenneth
  2014-07-22, 02:05

  Gäst

  Hej. Min penis är uppsvullen och inkörd. I någon slags öppning. För det är viktigt. Lika viktigt som detta trams.
  Ey,Ajm routing4 u, lr nåt. what eveeeeer. urinfitta.

  Kraaaam,
  Kenneth

  Blogg: Urinfitta

 • Namn
  2013-10-13, 09:24

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • kennet blom
  2013-06-01, 22:27

  Gäst

  Skriv en kommentar

  Blogg: 2013

 • Nirre
  2012-11-23, 18:30

  Gäst

  hej jag är en duktigt blogg designer och har designat några av bloggar. http://michellemariolina.blogg.se/ är en utav flera.

  Om du eller någon du känner till letar efter någon designer så är det bara att kontakta mig.

  Blogg: michellemariolina.blogg

 • Danne
  2012-11-17, 10:05

  Gäst

  hahaha fan vad hurtig du ser ut, men jävligt FIIN!

 • Namn
  2012-11-17, 08:59

  Gäst

  Du som undrade om man kan äta LCHF-diet om man har högt blodtryck ---->>>>> DET KAN OCH SKA INGEN HÄR SVARA PÅ, SPECIELLT IIINTE KATRIN. FRÅGA EN LÄKARE OM DU NU NÖDVÄNDIGTVIS MÅSTE PROVA ELÄNDET. MEN VEM SOM HELST FÖRSTÅR JU ATT DET INTE ÄR BRA PÅ LÅNG SIKT ATT SITTA OCH VRÄKA I SIG MASSA FETT MORGON MIDDAG KVÄLL. ÄT ALLSIDIGT ISTÄLLET OCH RÖR PÅ DIG = DU KOMMER MÅ BRA. DIETER ÄR BLUFF OCH BÅG OCH HÅLLER EJ PÅ LÅNG SIKT. KATRIN SKRYTER OM HUR MYCKET HON GÅTT NER MED HJÄLP AV LCHF...TILLÅT MIG SMÅLE ÅT DETTA.... HON GICK NER I VIKT EFTER EN GRAVIDITET OCH INTE MED HJÄLP AV NÅGON DIET! MEN HON FATTAR INTE DETTA! SJÄLV GICK JAG NER 25 KG PÅ EN MÅNAD EFTER MIN GRAVIDITET OCH JAG ÅT MASSA KOLHYDRATER OCH ANNAT. NU BLEV ALLT I STORA BOKSTÄVER MEN DET STRUNTAR JAG I. FICK SAGT VAD JAG VILLE HA SAGT.

 • Namn
  2012-11-17, 08:53

  Gäst

  LCHF LCHF LCHF LCHF.......gud så TJATIG du är Katrin, orkar inte läsa din blogg mer pga av allt tjat om LCHF-skiten! Har blivit en LCHF-blogg och inget annat. DÖTRIST!!

 • Namn
  2012-11-16, 13:00

  Gäst

  Varför ljög du om att livsmedelsverket hade godkänt dig? De stängde ju för sjutton ner din verksamhet.

 • Camilla
  2012-11-16, 10:20

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-16, 10:06

  Gäst

  Man kan beställa över internet fortfarande men det kommer inga varor. Det är stopp i tillverkningen så..

 • Liv
  2012-11-16, 10:05

  Gäst

  Va är butiken stängd!? Jag skulle dit nu på förmiddagen och kika lite men vänder väl hemåt med tåget igen då blä vad tråkigt.

 • Namn
  2012-11-16, 10:03

  Gäst

  Butiken är stängd eftersom Livsmedelsverket inte godkände Katrins matlagning och tillverkning av bakverk och andra produkter. Vet inte när den öppnar igen.

 • Namn
  2012-11-16, 09:34

  Gäst

  Är butiken stängd? varför? är det nätet som gäller om man vill beställa nått? Please let me know. Tack

 • Jan
  2012-11-16, 09:31

  Gäst

  Snyggo!!

 • Namn
  2012-11-16, 09:24

  Gäst

  Hennes butik är stängd så bemöda dig inte med att gå dit
  Alexandra...

 • Alexandra
  2012-11-16, 09:18

  Gäst

  Hej Katrin

  Jag undrar var din butik ligger ? SKulle vilja gå dit och handla några saker men verkar ha missat adressen. Tack på förhand och trevlig helg!

 • AAA11
  2012-11-16, 09:08

  Gäst

  Sorgligt att se alla negativa och elaka kommentarer! Håller inte nödvändigtvis alltid med dig om allting du skriver om eller dina åsikter jämt! Men människor som själva sitter och skriver om din familj, utseende etc. bara för att ha något att säga och sedan stör dom sig på när du gör det?? Vilken dubbelmoral, måste vara lätt att sitta och häva ur sig elaka kommentarer utan att någon ber er stå för dem åsikterna imorgon eller i riktiga livet. Men jag tycker du är helt fantastisk och grym kvinna som gör det du gör och står för det du säger.
  Du är helt fantastiskt grym på det gör du och verkar vara en otrolig kvinna och mamma och det är sjukt härligt att se att du inte tar åt dig av kommentarer och sånt som uppstår på bloggen!

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-16, 09:01

  Gäst

  Jag förstår att du inte gör av med pengar, mer än 300 kr som du skrivit i tidigare inlägg. Du blir ju sponsrad med allt. Snacka om att kunna "spara" pengar....Suck.
  Och vad gäller müslin som ni kör..var det hemma hos dig eller har ni flyttat på det?
  Jag har själv varit i tillverkningsbranschen, i liten skala, men aldrig att jag skulle få det godkänt av Livsmedelsverket att få tillverka hemma. Hur fick ni tillstånd?? För i hemmamiljö är det andra "bakterier" som florerar än i "industrianpassat" kök....Bara undrar.....

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  HÄR ÄR ÅRETS JULKLAPP

  Blogg: annorlundaunderbara.wor

 • Pernie
  2012-11-16, 08:43

  Gäst

  Ha, ha, ha det här var dagens bästa!!!

  "Ja den där Phil ger jag inte mkt för!!! Du har tränat mins 1,5 år med PT och visst är du smal men vad faaan inte en synlig muskel på kroppen. Feta armar är väl synd å säga men sladdriga och otränade är de! Hur mkt pengar har du lagt på din PT och så syns det inte ett skit!!! Att du går till gymmet i detta stripiga tunna hår osminkad borde vara straffbart. Och nä jag kritiserar inte privatpersonen här utan bloggerskan. Skulle aldrig ge mig på en privatperson nej nej!"

 • Namn
  2012-11-16, 08:14

  Gäst

  Namn 08:01 Jag vet inte. Man kan ju googla på livsmedelsverket så finner man fler svar. Man kan ju ifråga sätta deras kontroll eftersom man vet hur hårda reglerna är!

 • Namn
  2012-11-16, 08:01

  Gäst

  Vem verkställer livsmedelskontrollen? Kommunen?

 • Namn
  2012-11-16, 07:12

  Gäst

  Utvisa hela det kriminella Zytomierska.-packet!

 • Hinna å
  2012-11-16, 07:11

  Gäst

  Namn 06:38 Katrin hyrde in sig på ett bageri i sista sekunden. Dagen innan Livsmedelsverket skulle komma! De har aldrig varit i hennes skitiga kök utan blev visade till ett bageri där Katrin visade sin tillverkning. När Livsmedelsverket lämnar kommer Katrin återgå till sin verksamhet i det skitiga köket för någon hyra vill hon givetvis inte betsla för att tillaga maten enligt lag på em godkänd plats. Katrin har skrivit flertalet gånger i bloggen att hon och Shervan skall hem och rosta müsli. Hon har också skrivit att hon är hemma och rostar müsli och la ut en video där hon bakar cookies i sitt kök som såg bedrövligt ut!

  Jag tror Katrin döljer något för oss. Hade Livsmedelsverket godkänt allt och hon fått prickfria resultat hade vi fått läsa om detta i minst 3 blogginlägg. Så något lurt är det!

 • Namn
  2012-11-16, 06:54

  Gäst

  Ja den där Phil ger jag inte mkt för!!! Du har tränat mins 1,5 år med PT och visst är du smal men vad faaan inte en synlig muskel på kroppen. Feta armar är väl synd å säga men sladdriga och otränade är de! Hur mkt pengar har du lagt på din PT och så syns det inte ett skit!!! Att du går till gymmet i detta stripiga tunna hår osminkad borde vara straffbart. Och nä jag kritiserar inte privatpersonen här utan bloggerskan. Skulle aldrig ge mig på en privatperson nej nej!

 • Namn
  2012-11-16, 06:38

  Gäst

  Dina läsare är inge dumma i huvudet, så sluta LJUG om att du fått godkänt av livsmedelsverket, det är absolut FÖRBJUDET att sälja mat o bak från eget smutsigt kök...Lätt att ta reda på hos LMV...

 • Namn
  2012-11-16, 06:21

  Gäst

  Namn
  2012-11-16, 02:26: Vi??? Tala för dig själv.....

 • Namn
  2012-11-16, 02:26

  Gäst

  "satt i loshar och sminka dig" -- LOL JAVLA IDIOT! Katrin - vi alskar dig!! ommer folja din nasta blogg loyally du ar bast, och ska kopa din bok absolut!!

 • Namn
  2012-11-15, 23:08

  Gäst

  Den som skrivit att Katrin har tjocka armar är säkert en av dem som förfärades över att Katrin skrev om SATS-annonsen och att tjejen på bilden var överviktig. HUR FAN TÄNKER DU?! Om Katrin har tjocka armar, om Katrin är tjock.. Ja då är ju den där Josephine fet som en jävla val. Och det är hon ju inte. För Katrins armar är inte tjocka. Katrin är inte tjock. Du däremot är helt jävla dum i huvudet. Och jag fullkomligt älskar hur alla lägger ner så mkt tid och energi på en blogg de hatar, på en människa de hatar.. Åh vad jag älskar att det är ni som gör Katrin så framgångsrik!

 • Som du förnedrar dej inför Bingo
  2012-11-15, 21:48

  Gäst

  DU är ju inte sann ..kommentera andras hår som stripigt LOL ! när du själv har såå tunt hår plus att du ofta har så fula frisyrer....Ja inte har Bingo tagit dej för utseendet inte..måste ha varit för att han visste att du skulle bli en framgångsrik kvinna som rostar Musli i köket när han sover LOL

 • Modebloggen
  2012-11-15, 21:41

  Gäst

  Har bloggat i tre månader och skrivit på 2 sponsoravtal!

  Blogg: www.heddi.se

 • Ninisen
  2012-11-15, 21:36

  Gäst

  You look Good! :-)

 • Droger är skit
  2012-11-15, 21:35

  Gäst

  Pratade ni om stackars Isacks problem ??

 • Små små råttögon
  2012-11-15, 21:33

  Gäst

  Sätt i ditt löshår och sminka dej ...för då ser du ju riktigt skaplig ut ! går det inte att göra nåt åt din vindöhet ?

 • Hans Roupier
  2012-11-15, 21:17

  Gäst

  Amen vafan.

  Blogg: svenskensliv.blogspot.c

 • Namn
  2012-11-15, 20:58

  Gäst

  Hade jag haft så där feta armar efter flera år med personlig tränare hade jag fan undrat vad den där PT Phil vill förmedla egentligen....

 • Namn
  2012-11-15, 20:49

  Gäst

  fett hår!!!

 • Namn
  2012-11-15, 20:49

  Gäst

  Hade jag sett ut sådär efter att ha haft en PT i flera år så..blablablabla

 • Namn
  2012-11-15, 20:34

  Gäst

  Du ser verkligen fit ut Katrin.. Verkligen..

 • Namn
  2012-11-15, 20:34

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • camilla
  2012-11-15, 20:21

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Helena
  2012-11-15, 19:21

  Gäst

  Kan ni inte öppna en butik i Kalmar oxå? Skulle vara så jäkla gött!!!

  Blogg: mammaleniz.spotlife.se/

 • Namn
  2012-11-15, 18:49

  Gäst

  Ditt liv är upp även när det är lågt.
  När det dags för dig att se att du
  Lever i månnga spektrum?

 • Therese
  2012-11-15, 18:10

  Gäst

  Åh vad jag önskar att jag hade bott kvar i Stockholm. Då hade jag varit stamkund hos dig och gått ner mina överviktskilon hur fort som helst!

  Blogg: ezan24.wordpress.com/

 • k
  2012-11-15, 17:28

  Gäst

  över 26g kolhydrater....

 • BoBadly
  2012-11-15, 16:56

  Gäst

  Tack snälla för info!

 • Namn
  2012-11-15, 16:45

  Gäst

  Hej Katrin!

  Kan man med högt blodtryck äta lchf? Vill det så gärna, men vet inte om det är hälosamt för mig.

  Ha en bra kväll!