Jag vill utnyttja Blondinbella

Oj oj. Så slitsamt det är att dricka alkohol och trippa omkring i höga klackar och dansa och vara uppe sent. Gamla tanten är trött idag. Men jag blir så glad när jag går in på bloggen och ser en massa folk som skriver att jag är omogen och beter mig som en tonåring. Tack. Va fint.

Jag tänker mig att bråka vidare lite till med Blondinbella. Naturligtvis av en endaste anledning och det är för att hon har en blogg som läses av nästan en miljon människor och den här pressen som som man får av att bråka med henne är otroligt gynnande. Sen gör jag allt jag kan för att dra nytta av hennes kändiskap också. Kan jag rida lite på hennes våg. Kan jag få lite media med hjälp av att bråka med henne så gör jag naturligtvis det. Hon är ju en av våra största stjärnor idag. Hon har åstadkommit så mycket. Hon bloggar, hon har en videodagbok på tv400 på tre minuter och hon är med i Let´s Dance. Herregud. Hur har hon hunnit med allt kanske många undrar. Jag undrar också... Det är så imponerande. Det enda som stör mig är att hon genomskådat mig. Hon säger i expressen att hon förstår att jag startar bråk med henne eftersom det är ett lätt sätt för både mig och Gynning att hamna i media. Och hon har ju så rätt. Både jag och Gynning har problem med just den här biten. Vi brukar faktiskt prata om just det när vi ses och fikar. Så här låter det:

Gynning: Fan, Katrin. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag får aldrig vara med i media. Vad ska jag göra...?

Jag: Asså Gynning. Jag fattar vad du pratar om. Jag har samma problem. Jag gör faktiskt inget annat än att fundera ut vad jag kan göra för att de ska skriva om mig i kvällspressen.

Gynning: Men vad ska vi göra. Jag blir galen!

Jag: Visa tuttarna kanske...Vika ut oss kan vi göra...

Gynning: Men det har vi ju redan gjort. Ska vi kanske göra det tillsammans?! Lebbutvik! Ha ha ha... Fy fan va bra! 

Jag: Ska jag kanske göra tuttarna då? Eller färga mina tänder blåa? Jag har hört att det är det senaste.

Gynning: Nej nej nej. Helt sjukt. Jag tror att jag just kom på värsta idén. Lyssna på det här. Vi svarar på ett inlägg som Blondinbella gjort i sin blogg om att det enda vi gör är bantar och skriver om det?

Jag: Men sluta! Ditt lilla geni. Du skojar! Tror du att vi kan få press på det?

Gynning: Asså jag tror att det finns en chans för lite media här. 

Jag: Vaddå?! Rida på hennes våg? 

Gynning: Asså jag tror det. Jag är inte alls säker, men kanske. Ska vi testa?

Jag: Men shit. Fy fan va ball du är! Vi kör. Ok. Hoppas hoppas nu att du har rätt.

Skapad:
17 januari 2009, 17:58
Läst:
95756 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (408)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Viira
  2009-02-06, 19:38

  Gäst

  Det här var väldigt roligt att läsa.. Alltså då menar jag kommentarerna. Är inte så speciellt intresserad av Blondinbella. Orkar inte lyssna eller se på henne. Hon är inte fin på något sätt och förstår fortfarande inte hur det kommer sig att det är en miljon människor som läser hennes blogg?? Hon skriver ju inget intressant.. Skumt det där..

 • sofia svenne svensson
  2009-02-05, 19:37

  Gäst

  hahahha du är skön

 • Erik
  2009-02-01, 00:03

  Gäst

  Jag kan verkligen se er två sitta o snacka sådär: Fyfan, säger jag bara! Vilken jävla syn, för att inte tala om hörseln: Hon som skriker på skånska också din...röst.

 • Emma
  2009-01-28, 01:33

  Gäst

  Oj, nu framstod du plötsligt som helt normal...

 • Linn
  2009-01-21, 00:53

  Gäst

  du är ärligt talat sjuk i huvudet. det är inte normalt för en tjej på 31 år att klanka ner på en tjej som är 18. För helvete, Även om du lever på att du är en bitch så finns det fan en gräns. Även för dig. Om jag hade en töntig jävla blogg som var läst av en så sjukt stor del av sveriges befolking som din blogg är så hade jag fan skrivit saker som gör världen bättre, inte sämre. kan du inte skriva om kärlek och bra saker istället för att hata andra människor? du kan fan påverka sverige. jag hatar dig för att du påverkar på ett dåligt sätt istället för ett bra.

 • Sanne
  2009-01-20, 16:36

  Gäst

  Klockrent Inlägg! Det tråkiga är ju dock att det är den patetiska Bella som rider på vågen av att bråka med er. Det skulle vara intressant att få reda på Hur många av hennes "fans" som är inne på hennes blogg för att håna henne. Jag vet att alla i min omgivning är där inne endast för denan anledning! Sen hade det varit roligt om ni kämpade för att få henne att gå upp 20kg, jag är själv fet och jag tkr INTE att det är kul, jag mår INTE bra av det. Undrar om Isabella hade gjort det? Ni kan väl försöka, bara lite! eller nej, helst jättemkt ;-)! Bara för att se hur bra hon kommer att må av att vara Överviktig, fast i hennes fal kallas det nog narmalviktig? Samt om hon ens kommer klara av det!
  Ha det underbart!

 • Nette
  2009-01-20, 00:07

  Gäst

  Grattis. Du är sveriges största och mest överskattade B-kändis. Vad kan du egentligen, mer än att spy galla omkring dig? Antagligen inget. Jag har aldrig hört ett klokt ord komma ut ur din mun, kanske för att du inte har några. Du verkar bara vara full av skit. Motbevisa mig om du kan.

 • pernilla
  2009-01-19, 21:19

  Gäst

  Media får ni, frågan är om folket som inte läst er blogg innan beundrar er efter era åsikter eller snarare hånar er och ser ner på er. Personligen läser jag för att se era åsikter och går aldrig mer in igen. Du är 31år gamla kvinna du borde veta bättre än att försöka påverka dina läsare så att de ska hetts äta sig ner till zize 0... Jag förstår inte riktigt hur man kan sätta sig själv i en sådan fälla genom att uttrycka sig som ni två gör. Väx upp helt enkelt och lär er ett och annat från blondinbella som trots sin ålder har mognare åsikter än er....

 • tool ahmad
  2009-01-19, 17:59

  Gäst

  HAHA fyfan va du är skön, människa! blondinbella är en plastanoretiker som inte vet vad hon babblar om, försöker hon vara stöd för allmänheten eller vadå? Hon är ju för helvete den sämsta förebilden någonsin, inte för att jag har värsta kickass kroppen eller något, men herregud ge upp? hejjar på dig och gynning i varje fall, plastbimbon kan pipa. och fortfarande, efter bellas nyårsinlägg undrar man varför vissa väljer svälten? BRAVO BELLA, BRAVO!

 • SÅ SANT SOM DET ÄR SKRIVET
  2009-01-19, 15:58

  Gäst

  det stinker avundsjuka låååång väg! varför inte bara erkänna att ni har fel och blondinbella har rätt?! så jävla patetiskt, HAHA!
  hur kom jag ens in på denna bloggen? usch, jag mår dåligt... nu måste jag gå och spy eller något.

 • Elin
  2009-01-19, 15:53

  Gäst

  hahaha!
  jag blir förvånad över hur två "vuxna" kvinnor kan lägga så mycket av sin tid och energi på att skriva patetiska saker om blondinbella (och allting annat ni skriver). hur gamla är ni egentligen, 3? det är så här mina småsyskon håller på och ni är exakt likadana. det är fan skrattretande! ...och ni ska "representera" sveriges kändisfolk, herregud säger jag bara!
  nu för tiden kan man antagligen bete sig hur omoget som helst och ändå bli älskad av folket, då är ju den stora kvarvarande frågan: vad har hänt med samhället?! det går bara utför.
  vi alla kommer dö i anorexia eller bulimi! hjälp!

 • Sofia
  2009-01-19, 15:48

  Gäst

  Det var ju ett jävla tjat vad det gäller att växa upp
  och bete sig hit och bete sig dit. Har man nu som BlondinBella valt att
  vara en offentlig person och ventilera sina åsikter öppet för allmänhet
  och media att ta del av. Då måste väl även hon förstå att hon är med på
  spelets regler. Jag personligen ser hellre människor som är glada och
  galna som säger -Fine jag gjorde bort mig eller det sket sig,
  lär sig,garvar åt det och går vidare. Shit happens! Jag är en ung tjej
  (äldre än blondinbella dock) jag ser inget förfrikskande i henne som
  förebild, jag ser tydligare en förebild plockad från tidigt 50-tal.
  Mycket ytligt och mycket svårt för unga tjejer att nå upp till,varför
  jo för det är inte på riktigt. Är det så svårt att bara inse att man
  kan inte älska alla och man kommer inte bli älskad av alla heller.
  Jag hejjar på Gynning och Zytomierska!!
  Ska fan oxå glida på vågen av detta rabalder, kanske trycka teamtröjor
  att sälja haha!

 • Ellinor
  2009-01-19, 15:27

  Gäst

  Hej! Andra gången jag är inne på din blogg =) Fattar inte att folk orkar ogga så mycket och bli så provocerade ang detta med BlondinB... (Fascinernade...) Men bra business för dig, kanske... hihihi...
  love!

 • FitnessFox
  2009-01-19, 15:17

  Gäst

  Ja men snälla! är ni endå inte vuxna människor som kan bete er bättre än att drycka ner varandra?. Jag håller faktiskt med blondinbella. Att vara så pass känd som ni är och prata om viktproblem och vise värsa gör bara att massa tjejer kommer tänka som er, ni kanske borde tänka lite mer iallafall på vad ni skriver? och det gäller väll alla som bloggar?.

 • Zäta
  2009-01-19, 13:32

  Gäst

  Haha du äger, sätt henne på plats, jag har också haft åsikter om den här kvinnan och hur onödig hennes business känns och att om man ändå ska vara miss famous kan man väl ändå komma med någonting lite bättre än att bara skriva om alla ytliga saker i världen.
  Men folk känner inte till mig så det är inte riktigt någon som läser någonting som jag skriver, men sen kommer underbara människor som du, som skriver om blondybella. Aww you made my day hörru

 • Marika
  2009-01-19, 12:56

  Gäst

  jävla fjant,ärligt talat...

 • CookieJar
  2009-01-19, 11:40

  Gäst

  Hahaha fett roligt

 • Mikaela!
  2009-01-19, 11:24

  Gäst

  jävla omogna människa, det är rätt otroligt att du som är äldre än bella faktiskt skriver sånt där skit medans hon själv skriver så smarta grejer. Bra jobbat katrin. nu är du hatad av en miljon människor

 • Evelina
  2009-01-19, 10:34

  Gäst

  HAHAHA! Det lär ha funkat

  evelinar.blogg.se

 • Natalie
  2009-01-19, 04:59

  Gäst

  hahahahaha du är så sjukt rolig! bitterheten är grym, därför måste man ju få skratta åt den.. pax för o va lika omogen som du när jag e 30! (om 2år)

 • Ice
  2009-01-19, 02:45

  Gäst

  hahaha jag gillar att din taktik funkar asbra,kolla hur många nya läsare du har nu haha du är smart,läskigt bara med alla dom här extremt hatiska kommenaterna,akta dig för psycos .. men dom kanske börjar hata någon annan imorn vem vet?
  ha det bra,fortsätt säga vad du vill få sagt,det är trots allt din blogg och är det inte sånt en blogg är till för?
  Det är ju fan inge kul att läsa om tex Bella och hennes grabbs lägenhet och hur on fikar och shoppar .. :/
  ciao!

 • Victoria
  2009-01-18, 23:43

  Gäst

  Hej Katrin. jag tyckte du var skitcool när du var med i idol. Vissa ggr lite överdriven men i det stora hela väldgt underhållande och ja hoppades att få se mer av dej i rutan. Men de här bråket med bella visar du verkligen upp vilken omogen männsika du är. Jag förstår nästa faktiskt varför Alex dumpade dig. Du e över 30 och beter dg som en fjortis. Hur kan du leva med dig själv och såra bella genom detta trams.?? Går du igång på att tigga bråk???

  Hur e du funtad?

  Pinsam e vad du är. förskräckligt omogen.
  Fasen va less ja blir när ja faktiskt tyckte om dig och hejjade på dig.

  MCH Victoria

 • Maria
  2009-01-18, 23:41

  Gäst

  Du är tamejfan klockren

 • mig
  2009-01-18, 23:33

  Gäst

  gud vad du är patetisk. Riktig pmskärring som inte kan vara glad för något eller för någon annans skull. Du bara gnäller och gnäller det här var första och sista gången jag besökte din blogg.Du är fan pinsam!!

 • E
  2009-01-18, 23:31

  Gäst

  Du är, över 27 kan jag väl tippa på iaf?
  Bella är 18, och de jag undrar är hur du och Caroline kan
  vara så omogna för er ålder och hoppa på en tjej som henne.
  Visst de kanske var fel av henne att lägga ut era namn på hennes sida bla, men hon överglänser er så starkt så jag ställer frågon, varför ni ens orkar, varför ni forts med denna ironi ni skriver. Lite mer vett än så borde du väl ha i kroppen. Jag som trodde att när man blev äldre blev man klokare, men fel hittar man väl alltid..

 • Jennifer
  2009-01-18, 23:15

  Gäst

  Varför skriver en del om intelligens, en blogg är väl för i helvete inte en "uppvisning" av sin intelligens? Det är till för att roa och underhålla andra människor, det lyckas du med Katrin och det är det väsentliga.

  Du är klockren på alla sätt och vis och jag hoppas verkligen att du är lika skön tokig i verkligheten som sättet du skriver på! / http://blogg.nattstad.se/Jen_

 • frida
  2009-01-18, 22:58

  Gäst

  du verkar vara sjukt omogen! förstår inte ens varför du är känd?
  patetiska inlägg du skriver dessutom!

 • gäst
  2009-01-18, 22:30

  Gäst

  de är sjukt att bara för du kanske inte är varken nöjd med din kropp eller vikt, så skriver du dagligen inlägg om bantingskurer och dieter. förstår du hur många unga tjejer utan självförtroende påverkas. ni blir automatiskt förebilder, o visst du kanske inte ser dig som en förebild men vem vill inte vara dig eller carolina, ni är båda rika, vackra, kända rubbet, alla vill ha de. o de ni skriver i era bloggar framstår som vägen till framgång. du kanske inte tänker på att dina inlägg påverkar så mycket som dom faktiskt gör. väx upp o lär dig ta kritik. de va väldigt dumt av bella att nämna just era namn i sitt inlägg, men hon kritiserar de ni skriver men bara för att ni inte kan ta de, så gör ni personliga påhopp på isabella om hur hon är som person. jag märker ju själv hur mycket dina inlägg dryper av ironi, varken du o carolina har problem med att synas i media. men erkänn att få bråka med sveriges bloggdrottning, o få galet mycket mer besökare o uppmärksamhet, de ju lockar lite extra.
  väx upp katrin

 • elin
  2009-01-18, 22:13

  Gäst

  DIN FULA JÄVLA SKIT KÄRRING! du skämmer ut dig både här och i tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Emma
  2009-01-18, 21:59

  Gäst

  För det första så vill jag bara skriva att du verkar vara den mest blåsta människa i Sverige, och för det andra så tror jag deffinitivt att Blondinbella har gjort mycket mer bra saker än vad du har, trots att hon kan verka lite överdriven ibland hon också.
  Så snälla människa, VÄX UPP!

 • xD
  2009-01-18, 21:49

  Gäst

  vad har du åstadkommit? asså om du nu har gjort så otroligt mycket viktigare saker en blondinbella? ja, eller va de dig jag såg nere i irak när du räddade miljoner människor? nej förresten de va ju du som kalla folk tjocka på idol i lilla sverige.

 • kanitam.blogg.se
  2009-01-18, 21:44

  Gäst

  varför är alla så förvånade över ditt beteende. Det är väl självklart att man försvarar sig själv och skäller ut en människa som började kalla dig o Gynning för två kvinnor som uppmuntrar tjejer att bli annorektiker! Och vad har hon att komma med, hon har ju själv rasat ner i vikt. som att folk inte får ohälsosamma matvanor av henne själv.

  Varför ska inte äldre kvinnor få bråka? varför ska det vara omoget? Blondinbella fick bara vad hon bad om. Hon kunde skriva ett inlägg om annorexi och shit utan att nämna några namn!

  Karma is a bitch

 • Katie
  2009-01-18, 21:18

  Gäst

  Men herregud människa, är du 12 år eller? Frågan är om det kan bli mer patetiskt än såhär? :S

 • Fredrik
  2009-01-18, 21:11

  Gäst

  Hej Katrin.
  Detta var första gången jag besökte din blogg.
  Jag blev otroligt förvånad över innehållet.
  Intelligensnivån så var otroligt mycket lägre än vad jag förväntade mig.
  Tyvärr måste jag meddela att detta var första och sista gången jag besökte din sida.
  Efter ha läst ett par av dina inlägg kan jag ganska klart konstatera att din intelligens, ditt språk och barnsliga attityd inte ger mig särskilt mycket.

  Nu vet jag varför du bara tjänar en bråkdel av vad Blondinbella gör trots att du är mer frekvent i media.

 • Anonym
  2009-01-18, 21:10

  Gäst

  jag kommenterar aldrig bloggar. Men det här var det löjligaste & det mest patetiska jag hört. Klart som fan att ni är avunsjuka på blondinbella. Hon har lyckats komma ut i media mer än vad du har gjort. Jag visste inte ens vem du var eller vad du är känd för. Berätta? du är 31 år, en gammal kärring. Som inte har något vettigare att göra än att skriva sjukt omogna saker menat till blondinbella. fyfan säger jag bara! du är löjlig!!!!

 • CAMILLA Z
  2009-01-18, 20:25

  Gäst

  hahah fy fan vad du är patetisk.. lilla gumman säger jag bara och jag är ändå kanske 8 yngre än du.. ta bort detta inläget, du skäämmer baaaara ut dig .. Och det med att du ska uttnjyttja hennes kändiskap, det har du väl redan gjort genom din "kända" man .. eller? .. hahahaha...

 • marre
  2009-01-18, 20:06

  Gäst

  de va de mest barnsliga och patetiska jag har hört!
  sluta tro att du e 20 år, och inse att du är en gammal rynkig patetisk kändiskåt människa!

 • emmie
  2009-01-18, 19:59

  Gäst

  Du suger verkligen. Ni vill verkligen att unga tjejer ska få anorexi?
  Hoppas du & äckel-gynning får det och dör? Nä, ni är inte ens värda att dö. Och jag kan inte ens förstå varför jag sitter här och slösar min tid på din äckliga blogg. Du är inte värd någonting! Inte gynning heller för den delen. Ni är bara så jävla avundsjuka på att bella är snygg och NORMAL. Du sa till henne att gå ner några kilo, tvärtom, DU borde göra det. Hon har en fantastisk kropsbyggnad som hon borde vara stolt över, och det är hon kanske också, och det är jävligt bra!
  Du är en patetisk 50 år gammal tant som sitter och hackar ner på en 18 åring? VÄX UPP!
  Usch...du & carolina äcklar mig. mycket.

 • Isabelleb.blogg.se
  2009-01-18, 19:58

  Gäst

  Hela du är sorglig. Jag vet inte varför du skriver och håller på som du gör. Ser nästan ut som en 13årig tjej som har fått sitt första pms utbrott och inte kan hantera det.

  Men fortsätt att skriva som du gör för uppmärksamhet får du, frågan är bara, är det den typen av uppmärksamhet man vill sträva efter?

 • evelina
  2009-01-18, 19:35

  Gäst

  HAHAHAHAHAH sååå bra!

  skulle inte förvåna mig om blondinbella går och färgar sina tänder blå nu!

  http://www.lifeofevelina.blogspot.com

 • Sandra
  2009-01-18, 19:30

  Gäst

  Omg, detta var det mest patetiska jag har läst. Att du ens orkar slösa tid på att skriva detta barnsliga inlägg. Väx upp, kvinna! Blondinbella som är 18 år uppför sig mer moget än dig.

 • Maja
  2009-01-18, 19:18

  Gäst

  HAHAHAHAHAHA fan va best du e! Seriőst! HAHAHA

 • Erika
  2009-01-18, 18:30

  Gäst

  Du ser ut som en gammal 50 åring. Det börjar lukta avundsjuka. Ärligt Katrin Zyzomesidka eller hur ditt efternamn stavas, väx upp så det matchar ditt utseende..

 • emma
  2009-01-18, 18:29

  Gäst

  Jag trodde verkligen bättre om dig Katrin men det här bevisar att du är en patetisk och sorglig person. Du är typ 30 (?) och beter dig som en j-vla barnunge! Bella är 18 år och är mer mogen än vad du nånsin kommer bli! Get a life! Okej, Bella har gått ner lite på sista tiden men det genom TRÄNING och HÄLSOSAMKOST och inte genom självsvält som du och Gynning uppmuntrar unga till. Dessutom är hon som sgat 18 och då är det fullt normalt att pendla lite i vikt. Det är så tragiskt, jag har nästan sett min kusin rutna bort i anorexi och så sitter du och Gynning och SKÄMTAR om det. Finns inte ord för hur besviken och arg jag blir över sånt här beteenden PUNKT

 • Emma
  2009-01-18, 18:28

  Gäst

  Jag fattar inte att det finns folk bland kommentatörerna som faktiskt håller med katrin med detta, och kastar skit över BB. Katrin, du borde vara vuxnare och mer erfaren än henne, men det låter verkligen inte så. Hade du vetat vad detta handlar om(vilket du uppenbarligen inte gör) hade du aldrig skrivit det du gjort. Härligt att du spär på och normaliserar en hets som dödar tjejer o killar varje dag. Verkligen duktigt.

 • malin
  2009-01-18, 18:05

  Gäst

  Hahaha. Du förgyller min dag!! Jag skrattar ihjäl mej när jag läser de du skriver!! Du äger, du är så skööööön!!! I fucking love you!! kommer aldrig sluta läsa din blogg!

 • Johanna
  2009-01-18, 17:55

  Gäst

  haha fyfan va bra Diggar dig somfan blondinbella kan ta sig !
  Keep it up // Johanna

 • Irene
  2009-01-18, 17:04

  Gäst

  Ja snälla kan inte du och rosing och gynning och bella träffas i nästa radioprogram?

 • malin
  2009-01-18, 17:00

  Gäst

  hahah, nog för att jag är på blondinbellas sida, men du är så himla rolig.

 • Aelis .
  2009-01-18, 16:59

  Gäst

  Asså shit vääx upp kvinna!!
  Du är så äckligt patetisk. Tjafsa med någon i den egen ålder för i helvete.
  Du tror att du är så jävla bra men du går på din egna myt! Något som du verkligen saknar det är fan UTSEENDE OCH FLYT!!!
  Din mun är ju bara så äckligt jävla smutsig och din näsa är ju sjukt ful. Du låter som en kråka och du luktar som mens, så varför ens sitta och hacka på andra när du själv inte är så himla mkt bättre?
  Gör Sverige en tjänst, HÅLL KÄFTEN!!
  Utan Alex är du ingenting, ojj juste han dumpa ju dig och nu är du ju INGENTING och han har snart barn, en stor fin familj.. Och Katrin? Ja hon dör ensam!
  Lämna blondinbella ifred och dra inte in Gynning, henne gillar vi!
  De är dig vi hatar..

 • jea
  2009-01-18, 16:58

  Gäst

  you go girl! själv lite trött på lillgamla och snusförnuftiga ungar

 • Anonym
  2009-01-18, 16:47

  Gäst

  Patetiskt!! på vilket sett föröker du bli känd på? som en bra förebild som
  är glad och strålar ut glädje eller som en jävligt omogen idiot? ja, om du valde förslag nummer två har du lyckats väldigt bra! tror knappast att du vinner på detta. jag ser mest en avundsjuk tjej som har en hekt ointressant blogg. vem fan tror du vill läsa om detta? Tragiskt..

 • Miss E
  2009-01-18, 16:36

  Gäst

  Hahahahaha! Den där konversationen hade jag velat sett som videoklipp!!!!!! :D

 • Ann
  2009-01-18, 16:01

  Gäst

  Enda gångerna du får läsare till din blogg är när du hånar och mobbar någon annan, sorgligt att inte vilja ha läsare på annat sätt. Du måste som sagt var verkligen behöva pengar och den där samvetsspärren som normala människor har verkar ju helt fattas. Vilken lycka att man inte är som du eller ser ut som du. Skål för det!

 • agnes
  2009-01-18, 15:42

  Gäst

  Du är ju helt jävla dum i huvudet....

 • Anonym (Gäst)
  2009-01-18, 15:41

  Gäst

  Wow, det där var nog det mognaste jag läst...
  Fyfan vad du är avundsjuk.

 • Anonym
  2009-01-18, 15:41

  Gäst

  Inte för att jag gillar Blondinbella men seriöst, Blondinbella är inte tjock. Jag förstår inte vad ni tänker med när ni påstår det. I mina ögon så har hon den perfekta kroppen till skillnad från andra som svälter till döds. Dessutom är ni vuxna så ni borde gå vidare istället än att betee er som tonårsflickor, moget värre.

 • Anonym
  2009-01-18, 15:23

  Gäst

  Du måste verkligen vara i ett sesperat behov av pengar som till varje pris vill få läsare hit, stackare. Måste ju vara helt knäckt över att BB tjänar så mycket pengar som hon gör.

 • emman
  2009-01-18, 15:20

  Gäst

  haha det här är bra!

 • Anonym
  2009-01-18, 15:14

  Gäst

  Helt ärligt Katrin, ni är vuxna människor. Blondinbella är 18 år, ni är så mycket äldre och jag måste säga de att hon är så mycket mer mogen än vad ni någonsin kommer bli, jag hoppas du själv förstår det. Att ni inte längre står i centrum när det gäller media är ju för att ni är så trista och så överdrivna. Jag såg dig i idol i eftersnack och jag kunde knappt kolla på dig, så elak är du, riktigt elak katrin. Stå och påstå att en av idolerna va bögig och en va tjock och allt vafan de va du vräkte ut dig. Har du sådan dålig självkänsla att du alltid måste tracka ner på människor?

 • sonja
  2009-01-18, 14:56

  Gäst

  haha helt ärligt, jag förstår mig inte på dig. du är ju riktigt omogen. jag tänker mig in i situationen om att min mamma som är lika gammal som du skulle hålla på sådär. det finns inte. för det är på sån himla låg nivå! det är bara sorglig och löjlig det ni håller på med. det finns en gräns och den är passerad..

 • Martin
  2009-01-18, 14:54

  Gäst

  hahaha hur gammal är du egentligen? Du ser ut som 50 och beter dig som en barnunge. EN omogen bitch är vad du är.

 • matilda
  2009-01-18, 14:46

  Gäst

  hahahahhahahahah härregud, jag sitter här på 14 år och läser de du skrivit. hur gammal är DU igentligen? De du skulle gjort är ju prata med blondinbella, ist för att sitta här och vara bitter? Asså jag kan inte hjälpa att tycka synd om dig xD

 • Anonym
  2009-01-18, 14:26

  Gäst

  du är så jävla mobbad och jag tycker helt seriöst synd om dig, det kan inte vara lätt att vara bitter hela tiden

 • matte
  2009-01-18, 14:16

  Gäst

  hahahah detta va fan dagens höjdpunkt! du är så jävla bra katrin

 • erik
  2009-01-18, 14:12

  Gäst

  du är ju dom i huvudet :S förlåt men låt blondinbella va :S

 • Ida.
  2009-01-18, 14:08

  Gäst

  Jag förstår mig inte riktigt på dig ! Hur gammal är du egentligen? Du beter dig som en jävla barnunge! Det gäller inte bara detta med blondinbella utan även när du var med i Idol! SKÄRP DIG!

 • Kiwi
  2009-01-18, 14:01

  Gäst

  Det är INTE Blondinbella som har startat något alls! Har hon inte haft sin pappa bakom ryggen har hon varit en vanlig jävla fjortis som alla andra. Dessutom så väl Katrin aldrig varit oseriös i sin bantning. Vad jag har läst så har hon ätit rätt och motionerat - Var ligger felet i det. Blondinballa vill bara ha billig PR så inte folk och fä tröttnar...

 • DG
  2009-01-18, 13:33

  Gäst

  Nej AMAR! du är en störd typ.. du verkar ha vissa problem med psyket right??

  goo katrin

 • DG
  2009-01-18, 13:31

  Gäst

  Kör hårt katrin.. du är bäst!!!

 • Emmie
  2009-01-18, 13:24

  Gäst

  Så jävla klockrent inlägg igen!! Sluta aldrig blogga, du är fasen bäst på det! Katrin-Isabella 20-0 ;D

 • Sandra
  2009-01-18, 12:49

  Gäst

  Love you Katrin..sjukt bra humor

 • anna
  2009-01-18, 12:40

  Gäst

  hahaha du är så jävla tragisk

 • AMAR!
  2009-01-18, 12:24

  Gäst

  asså du e ju helt störd din jävla fitta! palla att du är så avundssjuk på Isabella, due e ju inte normal, hon är så mkt bättre än dej och har en bättre framtid och hon är mer älskad av svenska folket!. du är fan 50 bast och hon är 18.... hon är ju mognade än du är din jävla äckliga skabbiga kärring!

 • Jonas
  2009-01-18, 12:19

  Gäst

  Ha ha ha så jävla bra!http://www.finest.se/client/framework/smileys/laughat.gif

 • Erik
  2009-01-18, 12:17

  Gäst

  SÅ härliga blogg inlägg, att folk aldrig kan fatta lite humor =) fortsätt i samma stil =D

 • Jakob
  2009-01-18, 11:59

  Gäst

  Du är sjuk i huvudet! Blondinbella har i alla fall en framtid och ett liv, frånskillnad från dig som är dum i huvudet! Hon har startat 3 företag och hon är 18år! FATTA HON ÄR 18 ÅR! du kan ta dig i röven och sluta betedig som en 5 åring. du är bara sjukt töntig. och jag ÄLSKAR inte blondinbella men hon har ett liv, leve och är glad som du inte värkar vara. du dricker dig bara full din jävla hora. ta dig i röven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tove
  2009-01-18, 11:48

  Gäst

  Haha fortfarande helt otroligt löjlig.

 • ehhe
  2009-01-18, 11:42

  Gäst

  http://s3.bitefight.se/c.php?uid=48151

 • AnnaD
  2009-01-18, 11:40

  Gäst

  Hahaha!!! Jag tycker de e så fantastiskt jävla töntigt att de finns folk som tar den där blonda valpens parti!

 • Amanda
  2009-01-18, 11:35

  Gäst

  Men det räcker, väx upp för fan :S
  Bitterfi**a!!!!!!!!!

 • Mimmi
  2009-01-18, 11:28

  Gäst

  Katrin, du är så omogen just nu. Hur orkar du?

 • martina
  2009-01-18, 11:19

  Gäst

  haha du är så stört skön!

 • lollo
  2009-01-18, 10:58

  Gäst

  du är bäst katrin! dom som kommenterar negativt är bara bittra och tråkiga!

 • T
  2009-01-18, 10:51

  Gäst

  Läser blondinbellas blogg och slkrattar. Hon snackar om förebilder och grejer. Men själv va hon med i tidningarna när hon va 16½-17 år stup full. Är det en bra förebild för tonåringarna? Min dotter som är 13 får absolut inte titta på hennes skit "program" på tv400 eller let´s dance. Min dotter ska inte ha henne som en förebild. Då får hon hellre sitta och läsa din och gynnings bloggar. Och till skillnad från blondinbella så är ju ni två tjejer otroligt roliga både att läsa om och titta på

  Kramar från tonårsmamman

 • Ida
  2009-01-18, 10:11

  Gäst

  Vad håller du på med? Det är ju sant det Blondinbella säger. Så sluta mucka med en 18åring. Så jävla barnslig. Väx upp och bete dig som vanligt folk! Låt Blondinbella ha sina åsikter, och sen får du ha dina. Vem orkar med sånt här? Det är för fan bara patetiskt. Lägg av!

 • Luis
  2009-01-18, 10:11

  Gäst

  Kul med ironiskt inlägg. Däremot så är det pinsamt att du lägger dig på samma nivå som Gynning. "Vad ska jag och Gynning göra för att hamna på media".

  Du är ju fan ingenting jämfört med henne, eller blondinbella heller. Du fick ett programledar jobb och ska vara glad över det och tacka ditt EX som btw är den snyggaste killen på jorden....ye ironi...u like i guess..
  Du försöker bara visa "wow vilken kaxig brud" men du är fan fejk som in i helvete, vill bara vinna media.

  Fan vad jag hatar blondinbella och aldrig gillat tjejen, men just denna minut så avgudar jag henne och det är mest på hur du beter dig mot henne.
  Sluta försök att bli något du aldrig kommer att bli, försök inte få media att skriva om dig, du är tråkig och du är fake.

  annars, härlig blogg..............ye på tal om ironi...

 • Stephanie
  2009-01-18, 10:05

  Gäst

  Sånt skriver man när man är 13??

 • Avundsjuk
  2009-01-18, 09:58

  Gäst

  detta kallas avundsjuka, kanka ner på nån i er egna ålder ist! Är det så här du vill att dina barn (du kommer att få), ska se. Du var ju cool, men nu vet jag inte

 • http://carrosissues.blogspot.com/
  2009-01-18, 08:48

  Gäst

  Fan du är så härligt ärligt provicerande ;D

 • Eva
  2009-01-18, 03:31

  Gäst

  När jag läser texten ovan och all annan dynga som kommer ur din käft,det är såna stunder jag gömmer mej bakom skämskudden.

  Gör nåt vettigt av din vakna tid, istället för att STÄNDIGT GÖRA BORT DEJ

 • Anonym
  2009-01-18, 03:06

  Gäst

  Herreguuud vad avundsjuk du e gynning oxå verkligen .....du e fan snart 40 klart att du e hotad av en 18 åring ....
  Du gör bara mer o mer bort dej för varje töntiga o barnsliga inlägg du gör fy faaaaan
  Blondinbella e helbra tjej ....o att hon vågar skriva om er trodde du inte vaa hahah shitt så du måste jiddra tillbaka din tönt.
  ne ufff man skäms över dej !!!!
  Ne tacka vet jag alexandra hon e fan smartare o mognare än vad ni e !!Looooooserrrrrrrrrr bitterfittaaaa!!!!!

 • Anonym
  2009-01-18, 02:06

  Gäst

  http://jenwikman.blogg.se/ - ÄR INTE DENNA TJEJEN BEVIS NOG FÖR VAD NI SYSSLAR MED??? HAR NI MINSTA LILLA VET I SKALLEN GÖR NI RÄTT FÖR ER SJÄLVA GENOM ATT SLUTA BETE ER SOM BARNRUMPOR..... FYFAN FÖR ER.

 • jenwikman.blogg.se
  2009-01-18, 02:05

  Gäst

  Haha men herregud... jag gör väll vad jag vill? Det var längesedan jag började banta.. hahahahah

 • lollo
  2009-01-18, 02:04

  Gäst

  hur det än är med med ert så kallade rida på vågen, så tror jag ändå att vissa gör saker för att få media uppmärksamhet,tex när du var med i idol,så tyckte jag du tog plats från artisterna.

  om man inte blir känd på rätt sätt kan man ju göra det på sånt sätt att man skapar rubriker. att tjafsa hit och dit och försvara sig i olika sammanhang visar ju bara att man måste stå i centrum. vet man att det man gör är rätt behöver man inte hävda sig hela tiden!!

  och det är otroligt utseende fixerat i dessa tider,snart vill ingen människa se ut som dom är skapt!! vi ska ha plutläppar opererade näsor osv....STÅ FÖR ERAN KROPP KVINNOR!! bättre fel i kroppen än i knoppen!!

 • Anonym
  2009-01-18, 02:03

  Gäst

  http://jenwikman.blogg.se/ - ÄR INTE DENNA TJEJEN BEVIS NOG FÖR VAD NI SYSSLAR MED??? HAR NI MINSTA LILLA VET I SKALLEN GÖR NI RÄTT FÖR ER SJÄLVA GENOM ATT SLUTA BETE ER SOM BARNRUMPOR..... FYFAN FÖR ER.

 • hatardig
  2009-01-18, 02:00

  Gäst

  alltså du och hon dära tjockisen är baraa avundsjuka (:

 • Emelie
  2009-01-18, 01:54

  Gäst

  Moget, väx upp.

 • madeleine
  2009-01-18, 01:51

  Gäst

  Åh, va irriterad jag blir på dig och gynning!
  Förstår ni inte att unga tjejer som läser saker som "alla vill vara smala" osv tar åt sig och börjar banta? För det är ju precis det dom gör! Jag vet för min kompis är/var en av dom. Tack vare idioter som er så dog hon nästan. Fatta hur jävla långt ni har gått då!
  Jag visste redan att du inte hade en enda hjärncell eller något vett i skallen, men jag trodde fan inte att Gynning skulle sjunka så långt!

 • jenwikman.blogg.se
  2009-01-18, 01:50

  Gäst

  Jag älskar din blogg, det du skriver om Blondin Bella är sant.

  Kan inte fatta att hon skall uttala sig om att gå ner i vikt, hon själv har ju rasat massor!!

  kram jenwikman.blogg.se

 • Alexander
  2009-01-18, 01:50

  Gäst

  GUD vad du är rolig när du skriver sarkastiskt! Så himla kul! Jag bara skrattar och skrattar! Det är det roligaste jag någonsin läst, i hela mitt liv! Du är så jäkla smart som kan skriva så! Du måste vara smartast i hela världen! Du måste få nobelpriset i komedi! Eller i typ smarthet! Jag är så avundsjuk på dig! Jag är så dum så jag skulle aldrig kunna skriva sarkastiskt, eller jovisst, det kunde jag ju.

 • Anonym
  2009-01-18, 01:49

  Gäst

  det här var ju bara ytterligare ett patetsikt försök att göra sig rolig... ännu ett misslyckande... men det är ju därför jag älskar att läsa din blogg... för det får mig att känna mig så mkt bättre!!!!!!!!!!!!!

 • Sogand
  2009-01-18, 01:48

  Gäst

  jag kunde inte heller hitta nån gammal bild på henne!!! hahaha säger mycket asså.

 • Linda
  2009-01-18, 01:48

  Gäst

  Väx upp för fan. Du är 36 år och beter dig som en skitunge. Kul att bli känd genom att alla hatar dig! haha

 • www.metrobloggen.se/trasdocka
  2009-01-18, 01:47

  Gäst

  Jag tyckte du var barnslig redan i förra inlägget men det här tar ju priset. Rid du på Blondinbellas kändisvåg det lär du behöva. Jag har inte en aning om vem du är, men smart verkar du ju inte vara i alla fall.

 • Jenny
  2009-01-18, 01:40

  Gäst

  http://www.facebook.com/photos.php?id=554428472#/photo.php?pid=229507&id=554428472

  Hallå damen, såg att du hade letat runt efter before-pics på blondinbella. Kolla in hennes facebook, vetja. Hittade den här där. Lycka till i ditt sökande!

 • Sara
  2009-01-18, 01:38

  Gäst

  Haha. Klockrent! Läser din blogg sen drygt ett år tillbaka och förstår inte blondinbellas kritik. Visst, du är väldigt fixerad vid din kropp, men du äter bra och tränar för att se snygg ut. Intrycket jag fått är att du inte tar några genvägar till den perfekta kroppen, en bra förebild helt enkelt!

 • Alex
  2009-01-18, 01:37

  Gäst

  Jag har också hört rykten som säger att KATRIN SKA LÄGGA NER BLOGGEN!! Hoppas det stämmer!! Hon förstod väl till sist att det är snällhet som vinner i längden!

 • anonym
  2009-01-18, 01:35

  Gäst

  KATRIN HAR VALT ATT LÄGGA NER SIN BLOGG! JIPPI!!!!!! HURRA HURRA HURRA!!!

 • Lisa
  2009-01-18, 01:32

  Gäst

  Katrin du är för fan 36 år. Beté dig som det också.

 • Natalie.A
  2009-01-18, 01:26

  Gäst

  hahaahahahahahaha ni är bara för sköna!!!!

 • TILL ALLIHOPA!
  2009-01-18, 01:15

  Gäst

  Alla som har vett i skallen förstår att BlondinBella har rätt i sitt inlägg om att Katrin och Gynning ger en god och bra sida av att banta sig till anorexia.

  Jag gillar ingen av dessa brudar överhuvudtaget. Men att två äldre tjejer skriver sådana omogna texter i sina inlägg på sina bloggar mot en tjej som är 18 är fegt och riktigt pinsamt.

  När man sedan läser genom kommentarerna märker man direkt att de som kommenterar inte bryr sig ett dugg om texterna i diverse inlägg. De som kommenterar kan inte vara gamla. De som kommenterar kommenterar efter personen, de som gillar Katrin och gynning hoppar på Bella och Bellas “fans” hoppar på Katrin och Gynning. Om folk tar sig tid till att läsa inläggen kanske de i slut ändan inser att Bella faktiskt har rätt i denna fråga… och det vet till och med alla äldre och kloka människor där ute i världen! Anorexia är en svår sjukdom att kämpa mot.

  Jag tycker definitivt att både Katrin och Gynning har gjort bort sig riktigt mycket. Jag skäms för deras skull.

 • swerina
  2009-01-18, 01:11

  Gäst

  haha jag älskar dig. om jag var lesbisk skulle jag nog t.o.m varit kär i dig! men nu är jag inte det.

 • Linda
  2009-01-18, 01:10

  Gäst

  Du uppmuntrar tjejer till att döda sig själva när du uppmuntrar dem till att bli anorektiker.

  Väx upp, lev hälsosamt och lär dig trivas med din egen kropp istället för att låta det gå ut över våra unga tjejer.

 • hanna
  2009-01-18, 01:08

  Gäst

  du va mig fan patetisk!

 • ludde
  2009-01-18, 01:03

  Gäst

  Så skönt att alla försvarsbenägna tonåringar säger att du är så dum som säger såååå dumma saker om bb och sen kallar dig för hooooora och anorektiker...? Visar på hur intelligenta hennes läsare är....

  Ironi är en konst...

  http://blogg.aftonbladet.se/14611/

 • Caroline
  2009-01-18, 01:03

  Gäst

  Just loooove it!!! du är för underbar

 • Rami
  2009-01-18, 01:02

  Gäst

  HAHA släng dig, bråkar med en 18 åring

 • Vicki
  2009-01-18, 00:57

  Gäst

  du försöker låta ironisk i din blogg om BB men jag tror vi alla vet att innerst inne är du inte alls så tuff som du vill bli sedd som. jag tror du är en ganska så rädd människa just nu....
  när du var ute o festade ikväll så var nog BB och bloggen det enda du tänkte på.. söp lite till och oroade dig lite till...

 • Louise
  2009-01-18, 00:51

  Gäst

  Nej, nej, nej.. Katrin, detta är inte bra. Vad håller du på med? Inser du inte hur löjlig du är?

  Om du inte har skämt ut dig innan så har du gjort det nu!
  Varför beter du sig som om du vore 12 när du har en ålder på 36?
  Snälla... detta inlägget var riktigt pinsamt!

 • V
  2009-01-18, 00:48

  Gäst

  hahaha! du är skön!

 • maria
  2009-01-18, 00:47

  Gäst

  Hahahahaha du är så skön!! Sluta inte med det!

 • Du är patetisk!
  2009-01-18, 00:40

  Gäst

  Vad exakt krävs det för att du ska inse hur omogen du är? Att du ens får driva det här bloggen är ett mysterium.. Din karriär i tv bprde vara slut för längesen som du håller på. Det är ju inte direkt första gången du gör bort dig totalt.

  Vad i helvete är ditt jävla problem?

 • Becca.
  2009-01-18, 00:37

  Gäst

  Alltså herregud, du är verkligen sjukt omogen för att vara över 30.
  Isabella är liksom 18 år, att hoppa på henne så är ju bara sjukt löjligt.
  Hon skrev vad hon tycker, hon tycker att det är fel att ni skriver om hur ni hets bantar och så vidare.
  Det ger inte rätten att göra som ni gör, ni hade liksom kunnat prata med henne eller vad som hellst.
  Men den konversationen som står här över, den stämmer nog in på er!

 • anonym
  2009-01-18, 00:36

  Gäst

  KATRIN, ´NU SITTER DU BAKOM DIN SKÄRM OCH ÄR SÅ JÄVLA RÄDD OCH ÄNGSLIG, kanske har du supit ner dig för att döva din ångest när du ser och läser vad illa omtyckt du är, eller så hastar du bara fram ett nytt äckligt inlägg, om vad du skall äta eller vad du skall operera nästa gång..SÅ FRUKTANSVÄRT att bara sitta bakom skärmen och gnugga dina giriga nävar, när du ser att det kommer in pengar på din blogg av hat är dessa pengar kommna till dig..GE UPP

 • Jennie
  2009-01-18, 00:35

  Gäst • Lizz
  2009-01-18, 00:35

  Gäst

  du skämtar katrin? Hur gammal är du egentligen? Du skämmer ut dig själv för hela svenska folket.. det är nästan så jag blir röd om kinderna för din skull. fy fan va pinsam människa. som sagt.. du påstår att blondinbella ligger efter för att du är 31.. men frågan är om det inte är tvärtom. Jag gillar varken dig, bella eller gynning överhuvudtaget. men ärligt talat, hon håller iaf inte på som du. grow up!

 • Anna.P
  2009-01-18, 00:34

  Gäst

  DU ÄR FUUUL OCH ÄCKLIG ! DIN HOOORA HOOORA

 • Palama
  2009-01-18, 00:31

  Gäst

  asså att blondinbella e dum i huvet vet nog alla, hon snackar om sin vikt till höger o vänster o sen anklagar hon andra för att de snackar om den... men du????? du är 31!!!!!!!!!!!! oh my god kvinna varför flyger du in i konflikten som en omogen liten 15 åring? jag är 25 och jag måste nog vara såååååååååååå mkt mognare än du hahaha sorgligt. du är verkligen sorglig o ful.

 • annamellander
  2009-01-18, 00:30

  Gäst

  HAHAHA FETTSKÖÖN!!!!!!!!! palla lixom vrf ska man inte kunna skämta bara för att man är 36 bast lixom ?! asså HAT MOT GRISBELLA!

 • Lina
  2009-01-18, 00:26

  Gäst

  hahaha ja kan verkligen höra Gynning säga allt det där :D Du e grym :D

 • hur långt ner kan man sjunka?
  2009-01-18, 00:26

  Gäst

  Oj.

  Vad det där det bästa du kunde komma på Katrin? Ursäkta, men så patetiskt. Att du alltid är ett steg före liksom (som att någon ens skulle tro det, och för att undvika det : ja då ska du påskina tonen av ironi. Det är skrattretande!
  Varför kan du bara inte stå för att du är en omogen sopa till tant, som är avundsjuk på tjejer som Bella, tjejer som Amanda, tjejer rent allmänt.

  Du gör ju bort dig själv, ser du inte det? Och den tillfälliga trafiken, tror du verkligen det generar fler läsare? Bellas fans, vad fan skulle de in här och göra förutom just nu?

 • C
  2009-01-18, 00:24

  Gäst

  Det är roande att så många av dina läsare inte förstår ordet ironi och dess innebörd. Fortsätt Katrin, du är fan en av få i detta patetiska land som vågar säga precis vad du tycker.

 • johanna
  2009-01-18, 00:21

  Gäst

  MEN FYFAN PÅ DIG :o
  Hur jävla omogen får man bli :O
  Asså du har ju fan inget vet i huvudet, sitter å skriver å lägger en massa jävla skit sanck om bellas inlägg bara för att hon gav lite kritik till dig och gynning!
  hahahahahahhahaha snacka om att INTE KUNNA TA KRITIK
  hahahahahahahahhaah jag ba skratta när jag ser hur du skriver detta inlägg :O
  lägger upp en konversation oxå hahahah fiifan asså helt sanslöst OMMMMOGGGGGGET !
  DU ÄR SÅ JÄVLA AVENSJUK FÖR ATT DE GÅR BRA FÖR HENNNE Å INTE FÖR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!
  De bara lyysssser AVENSJUKA I DIN FETA FINIGA PANNNNNA !!
  Ska man kunna va en bra människa ska man FAN kunna ta KRITIK !!
  de visade DU juste hela sverige att du INTE kunde !

 • L
  2009-01-18, 00:21

  Gäst

  Hur mkt du än rider på bellas kändisvåg så kommer du aldrig bli bättre än henne. Dina glansdagar är över, du är över. Du kan försöka på alla dina omogna sätt att få ett ögonblicks kändisskap. Men du skulle bara bli "känd" för att alla hatar dig. Sedan så kommer alla att glömma bort dig. Det du skriver nu, det du håller på med, bevisar bara att din hjärnkapacitet ligger på samma nivå som en outbildad 13 åring. Du är gårdagens nyheter Katrin, du är en fet jävla B kändis. Dina dagar är över för länge sedan. Dina dagar av kändisskap har bestått av hat från den större delen av Sverige. Varför ger du inte bara upp? Varför kan du inte bara dra dig ur detta med någon liten gnutta heder i behåll.
  Skulle man slå upp ordet "outbildad anorektiker" så skulle det komma upp en bild på dig. Ta ditt förnuft till fånga och sluta va så jävla "stolt".

  Så jag säger detta EN sista gång så du skall verkligen FATTA vad jag menar: SLUTA MED DET DU HÅLLER PÅ MED INNAN DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT! alla hatar dig redan.

 • Vem bryr sig
  2009-01-18, 00:21

  Gäst

  Vad är du känd för? Bråka med vakter? Kalla folk jude eller vad det nu var? Hm..du får nog tipps från Robinson Robban? Han vet hur man gör sig till RIKSPUCKO!

 • L
  2009-01-18, 00:21

  Gäst

  Hur mkt du än rider på bellas kändisvåg så kommer du aldrig bli bättre än henne. Dina glansdagar är över, du är över. Du kan försöka på alla dina omogna sätt att få ett ögonblicks kändisskap. Men du skulle bara bli "känd" för att alla hatar dig. Sedan så kommer alla att glömma bort dig. Det du skriver nu, det du håller på med, bevisar bara att din hjärnkapacitet ligger på samma nivå som en outbildad 13 åring. Du är gårdagens nyheter Katrin, du är en fet jävla B kändis. Dina dagar är över för länge sedan. Dina dagar av kändisskap har bestått av hat från den större delen av Sverige. Varför ger du inte bara upp? Varför kan du inte bara dra dig ur detta med någon liten gnutta heder i behåll.
  Skulle man slå upp ordet "outbildad anorektiker" så skulle det komma upp en bild på dig. Ta ditt förnuft till fånga och sluta va så jävla "stolt".

  Så jag säger detta EN sista gång så du skall verkligen FATTA vad jag menar: SLUTA MED DET DU HÅLLER PÅ MED INNAN DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT! alla hatar dig redan.

 • L
  2009-01-18, 00:20

  Gäst

  Hur mkt du än rider på bellas kändisvåg så kommer du aldrig bli bättre än henne. Dina glansdagar är över, du är över. Du kan försöka på alla dina omogna sätt att få ett ögonblicks kändisskap. Men du skulle bara bli "känd" för att alla hatar dig. Sedan så kommer alla att glömma bort dig. Det du skriver nu, det du håller på med, bevisar bara att din hjärnkapacitet ligger på samma nivå som en outbildad 13 åring. Du är gårdagens nyheter Katrin, du är en fet jävla B kändis. Dina dagar är över för länge sedan. Dina dagar av kändisskap har bestått av hat från den större delen av Sverige. Varför ger du inte bara upp? Varför kan du inte bara dra dig ur detta med någon liten gnutta heder i behåll.
  Skulle man slå upp ordet "outbildad anorektiker" så skulle det komma upp en bild på dig. Ta ditt förnuft till fånga och sluta va så jävla "stolt".

  Så jag säger detta EN sista gång så du skall verkligen FATTA vad jag menar: SLUTA MED DET DU HÅLLER PÅ MED INNAN DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT! alla hatar dig redan.

 • Anonym
  2009-01-18, 00:19

  Gäst

  haha man, du är skrattretande
  ful också

 • rout
  2009-01-18, 00:18

  Gäst

  Hahhahaha du är förhelvete klockren. Serisöt vad håller bellan på med? Och namnet Blondinbella jaja. Seriöst ofta hon anklagar dig för att vara anorektisk och att du uppmanar folk att banta du är ju förhelvete hälsosam. Den som gått ner i vikt och verkar ha hettsat så är det ju hon. Och vafan sedan när började din o gynnings bloggar bara handla om vikt det är iaf inget jag har sett. Blondinfuckingäckelgrisbella kan gå och dö och du o gynning äger, rätt åt den lilla snorungen att du käftar emot henne! Så jag skriver till dig som alla skriver till lilla blondinen STÅ PÅ DIG FÖRHEEELVETEEEEE

 • L
  2009-01-18, 00:18

  Gäst

  Hur mkt du än rider på bellas kändisvåg så kommer du aldrig bli bättre än henne. Dina glansdagar är över, du är över. Du kan försöka på alla dina omogna sätt att få ett ögonblicks kändisskap. Men du skulle bara bli "känd" för att alla hatar dig. Sedan så kommer alla att glömma bort dig. Det du skriver nu, det du håller på med, bevisar bara att din hjärnkapacitet ligger på samma nivå som en outbildad 13 åring. Du är gårdagens nyheter Katrin, du är en fet jävla B kändis. Dina dagar är över för länge sedan. Dina dagar av kändisskap har bestått av hat från den större delen av Sverige. Varför ger du inte bara upp? Varför kan du inte bara dra dig ur detta med någon liten gnutta heder i behåll.
  Skulle man slå upp ordet "outbildad anorektiker" så skulle det komma upp en bild på dig. Ta ditt förnuft till fånga och sluta va så jävla "stolt".

  Så jag säger detta EN sista gång så du skall verkligen FATTA vad jag menar: SLUTA MED DET DU HÅLLER PÅ MED INNAN DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT! alla hatar dig redan.

 • 23ÅR & OKYSST :)
  2009-01-18, 00:12

  Gäst

  VAD JAG VET HAR KATRIN ALDRIG SKRIVIT ATT HON TYCKER ATT ALLA TONÅRS TJEJER SKA BANTA ......VILL HON SKRIVA ATT HON GÖR DET ÄR DET UPP TILL HENNE UNGEFÄRSOM ATT BELLA INTE SKULLE FÅ SKRIVA ATT HON INTE BANTAR ......ATT INTE ALLA ÖVERVIKTIGA MÄNNISKOR SOM VILL BANTA LITE GÅR IN OCH SKRIVER HAT KOMMENTARER PÅ BELLAS BLOGG DÅ ....UNGEFÄR SAMMA SAK .... FÖR DET FINNS FAKTISKT DOM SOM LIDER AV SIN FETMA ...OCH ENLIGT BELLA FÅR MAN INTE BANTA FÖR DÅ KAN TONÅRS TJEJER HÄRMAS & DE GÅR JU INTE FÖR SIG !!!!!! anorexi är en för jävlig sjukdom & dom som har det går igenom ett helvete det vet jag (dock har inte katrin mobbat dom så sluta nu skriv en massa elakt hon måste ju för i helvete kunna uttrycka sig på sin egen jävla blogg)

 • Smidigflicka.blogg.se
  2009-01-18, 00:10

  Gäst

  Snälla, jag gråter, hur patetisk kan man bli! Du är så jävla omogen ''katrin''. Fan när är det dax att inse att du är 35(eller nått sånt) inte 14 ?! jag är yngre än dig och till och jag fattar att det du håller på med är patetiskt och omoget. Ful som stryk är du så går du och klagar på Bella att hon är ful?! jag fattar inte det hela, du är vuxen, är det inte dax att bete sig som det? Gå på en yngre och kalla den skitgris och tjock, det är ju bara gränsen?

  Jag hoppas du verkligen du förstår att det du håller på med, har fått mer än hälftens av sveriges befolknign att hata dig, mer!

 • Erica
  2009-01-18, 00:07

  Gäst

  KATRIN! Jag älskar dig och Gynning, vilka jäkla bitchar ni är! Det är precis så det ska vara. Lilla fröken Lövengris orkar inte stå emot mycket innan hon rasar i 1000000 bitar. Stackars lilla kryp, måste gå till hjärnskrynklaren redan som 18 åring. Fatta hur många gånger hon kommer att vandra in i väggen innan hon är 25.
  Nej tack och lov att det finns lite vuxna kvinnor med horn i pannan sån vågar stå för sina ord. Detta gjorde helt klart min dag! Lövengris är en bortskämd brat som tror hon kan erövra världen med sina blonda lockar och bambi ögon. Men vad världen behöver är ingen liten uppblåst barbiekopia. Nej världen behöver en KATRIN OCH GYNNING!
  Grisen kan ju köra upp sin egen kommentar om att inte alla vill vara smal någonstans där solen aldrig lyser.. Hon har ju själv snackat om att hon gått ner så mycket och hur viktigt det är att äta rätt, vad man kan och inte kan äta, nej där luktar det lite dubbelmoral.
  Nu ska jag fortsätta skratta åt hennes pinsamma påhopp och njuta av slynornas erövring! P&K

 • hanna
  2009-01-18, 00:07

  Gäst

  stakars människa.....du är rentav sorglig. sök hjälp

 • anna
  2009-01-18, 00:06

  Gäst

  Asså ursäkta men hur mår du människa, Går man på människor som du gör mår man väldigt dåligt, men men de är ju som du säger själv du lider av flera olika prsnolighets problem, iställe för att jävlas och lägga ner tid och ork på personer du avundas så skulle du lägga de på dig själv och ta tag i ditt liv, visst de kanske inte är lätt och nästan vara 35 och inte så snygg nå mera men nu sitter de ju inte i de, Du behöver provss hjälp för som du mår innerst inne (fast du försöker dölja de) är inte bra och må och inte hälsosamt väldigt farligt för huvudet... jag kan bara önska dig lycka till sorligt men sant..

 • anna
  2009-01-18, 00:04

  Gäst

  DU E BÄST KATRIN BRY DIG INTE ETT SKIT OM ALLA FJORTISAR SOM SKRIVER MASSA ELAKT DEM E LIKA EFTER SOM BLONDINBELLA, ALLTSÅ HJÄRNDÖDA!!

  DU E BÄSR

 • movemi
  2009-01-18, 00:03

  Gäst

  jag ser inget omoget med att du skriver detta! blondinbella är ju helt dum. hon som går på SATS 5 gånger om dagen för att gå ner i vikt och inte log på ett enda kort för att hon tyckte tandställning va fult. När hon sedan kommer och kritiserar halva världen som försöker gå ner i vikt och dessutom skyller på dig och gynning.

  Om hon kan utrycka sig såå så kan väll du kivas tillbaka!

  (Och ni som inte gillar Katrin.....Suta läs hennes blogg då och lev ert eget liv som feta kosor!)

 • Karolina
  2009-01-18, 00:01

  Gäst

  Men HERREGUD! Mogen hit och omogen dit, man undrar hur det star til med alla er som bara klagar!? Hon sager bara vad alla tanker men ar for fega for att sta for. Katrin, du ar underbar!

 • Anonym
  2009-01-18, 00:00

  Gäst

  wow... bra jobbat.

  du lever verkligen upp till ordet "patetisk" i alla dess meningar.

  första och sista gången jag besökte denna bloggen

 • EN SOM OGILLAR DIG
  2009-01-17, 23:58

  Gäst

  HAHA jag HAR ALDRIG SETT EN FULARE MÄNNISKA SOM HAR SÅ BRA SJÄLVFÖRTROENDE SOM DU. KAN DU BARA KOMMA NER TILL JORDEN. KOLLA DIG I SPEGELN OCH SÄG. HUR GAMMAL ÄR JAG? DU HAR EN SKRUV LÖS. OPERERA DIN TÄTA SMÅ GRIS ÖGON OCH DIN STORA SYRIAN NÄSA SÅ KANSKE DU IALLAFALL SER UT SOM EN MÄNNISKA. DU ÄR 35? VARFÖR BETER DU DIG INTE SOM DET? DU ÄLSKAR ATT BLI HATAD?

 • Anonym
  2009-01-17, 23:54

  Gäst

  det är klart man tycker att du är korkad och omogen när du skriver det här. men det är ju ett medvetet beslut. så jag antar att du är en stolt (fet, eftersom..alla är vill ju bli smala som du säger och du är ju inte där än..)mogen 30 åring som klankar ner på en tjej som är 18! jag tycker detta är helt fantastiskt. jag som 19 åring har aldrig känt mig mer mogen i hela mitt liv!!!!

 • Isa
  2009-01-17, 23:53

  Gäst

  Frågan är vem som har minst hjärnceller av er båda. BlondinBella är Långt ifrån smart eller intelligent, Men frågan är inte om du tar priset. Varken smart eller ödmjuk... Endast bitchig och gnällig. Get a life girl....!

 • pimpnessa
  2009-01-17, 23:51

  Gäst

  för att du är en !

 • .:: m .::
  2009-01-17, 23:48

  Gäst

  Haha.. jag hade lätt gift mej med Katrin alla dar i veckan.. året om.. man kan nog inte ha tråkigt med henne som sällskap.. ? Nästan så man skulle försöka få till en dejt.. :D

 • Anonym
  2009-01-17, 23:46

  Gäst

  jag skulle skämmas om jag vore du!
  Titta på dig, hur beter du dig för att vara 31? Har du aldrig riktigt växt upp?

  Att en vuxen människa inte kan ta kritik utan måste förstora upp ämnet till max och göra narr utav den andra personen och sen försöka klanka ner på henne psykiskt med allt snack om hennes utseende, tänder, bröst osv.
  Du är ju pinsam

 • Anonym
  2009-01-17, 23:46

  Gäst

  Inte för att du bryr dig om det här, men allvarligt. Du är ju verkligen patetisk som du håller på. Du är ju bara "känd" för att vara elak ändå så, avundsjuk??

 • Emma
  2009-01-17, 23:42

  Gäst

  Men snälla du... Ge dig. Väx upp istället, du skämmer ut dig.

 • jenny
  2009-01-17, 23:42

  Gäst

  nån kommenterade och undrade varför alla som klankar på dig ens går in på din blogg och tar sig tid att kommentera. Kan jag svara på: För att du beter dig så omoget och inte klarar av att bara låta det gå förbi! Jag förstår inte hur en kvinna på 31 år kan bete dig och uttrycka dig som du gör!? Finner du nöja i att förödmjuka andra personer och klanka ner på dem? Helt otroligt! Jag skulle kanske också lacka på blondinbella om hon skrev något i stil med att du var en ful jävel eller nått, men när det gäller vikt så måste väl även du förstå att det är ett alvarligt ämne! Alla kanske vill vara smala, men är det något du också vill förespråka? Tycker du att du att det är bra att vi svälter oss själva, eller vore det inte bättre att man kan äta sig mätt? försår du inte att du med din predikan om smala påverkar människor! Du hjälper ju hela processen att fortdsätta!?

 • Erik
  2009-01-17, 23:40

  Gäst

  Det sjuka med dig Katrin är att hur mycket än folk kastar skit på dig så verkar det som att det bekommer dig inte ett skit.
  Du verkar vara en fulständigt iskall person.
  Jag är helt övertygad om att en vacker dag så har du trampat på fel person och det kommer att kosta dig.
  Jag fattar inte att TV över huvudtaget vill anställa dig.
  ALLA som jag har pratat med tycker att du är helt tom i huvudet.
  Jag skulle kunna skriva hur mycket negativt om dig som helst men det sjuka är att du skiter i det.
  Det verkar som att ju mer folk tycker illa om dig desto mer trivs du.

 • malin
  2009-01-17, 23:39

  Gäst

  Jag älskar att folk är för dumma för att fatta att du driver med dem.

 • Lisa
  2009-01-17, 23:37

  Gäst

  Göra tuttarna? Ja, varför inte, du är redan så plastig som man kan bli och Gynning också för den delen. När du ändå är igång kanske du ska köra fettsugning all over your body också så att dina celluiter på din feta röv försvinner. Liksom HARRE, väx upp! Du är så patetisk så det enda man kan göra är att lägga sig ner och skratta, nästan så att man kissar på sig faktiskt.

 • Sofia
  2009-01-17, 23:37

  Gäst

  Kan du inte bara växa upp!? Vad är du egentligen? 40+? :O Ja menar du letar efter folk att tjaffsa med, Bella har inte bara bloggen och hennes videoblogg? Hon har massa aktiebolag och andra företag på gång! Hon har kommit längre på 18 år än va du har kommit på .... ja va ska ja säga...40 år? eller hur gammal du nu än är, syns att du inte är inne i dina bästa år på rynkorna i pannan och påsarna under ögonen. Men ja tycker att du ska lägga mer energi på att hacka på dej själv istället för bella. För de är du som är patetisk och vill banta å hålla på.. De är väl inte så lätt att hålla sig i form när man snart är inne i pensionen?
  De du kan lägga tid på kan ju vara att försöka få bort dina hemska skelögda ögon? Man ser ju inte vilket hålla du kollar åt människa! gasch. påhopp på 18, hur omogen får man bli...."?

 • emma
  2009-01-17, 23:35

  Gäst

  kul att du är så omogen att du kan skämta om något sådanthär tycker allvarligt synd om dej om det är detta som du behöver göra för att öka på själförtroendet eller vad du håller på med just nu. Hur kan du komma på att kalla en artonåring för sådanna saker????!!!! det finns saker jag skulle vilja skriva till dej men jag tänker inte sjunka till din nivå så lycka till med livet du har för det behöver du lilla vän

 • Anonym
  2009-01-17, 23:34

  Gäst

  carolina gynning has it all! I just love her :D

 • Nancy
  2009-01-17, 23:33

  Gäst

  tycker du e så jävla skööön...

 • !!
  2009-01-17, 23:31

  Gäst

  OMOGEN JÄVEL ! ätstörningar är inget att skämta om din idiot .

 • Steffi
  2009-01-17, 23:25

  Gäst

  Katrin, du är en patetisk jävel .

  Ville bara att du skulle veta det

 • jan
  2009-01-17, 23:23

  Gäst

  Bra skrivet! Dessutom köper Blondinbella päls från vilda djur som ex Sobel och Snöleopard. Mkt vackra djur som hotas utrotas. Fuskpäls är ok.

 • Anonym
  2009-01-17, 23:19

  Gäst

  Fattar man inte att Katrin skämtar???????????

 • felicia
  2009-01-17, 23:18

  Gäst

  du är en avundsjuk bitch. ful är du ockaå. som om du inte blekttänderna? vad äre för skillnad på att ha ett kilo smink elr solduscha? herregud du bloggar om så tråkiga saker så man spyr kan du inte bara lägga ner, alla som tkr du är bra är ju bara avundsjuka på blondinbella för att de går bra för henne.

 • KATRIIIN!!!!!!
  2009-01-17, 23:17

  Gäst

  JAG FÖRSTÅR INTE HUR MÅNGA KAN STÖTTA DIG?

  KALLAR NI ÄTSTÖRNINGAR IRONI? TYCKER NI ATT KATRIN HAR ALL RÄTT ATT MUNTRA UPP SMÅTJEJER ATT BLI SMALA GENOM ATT ÄTA MINDRE? VAD ÄRE FÖR SJUKA JÄVLA IDIOTER SOM UPPMUNTRAR EN MOBBARE SOM ÄLSKAR TRAMPA NER PÅ FOLK GENOM ATT VARA EN BITTERFITTA?

  ÄTSTÖRNINGAR ÄR INGET SKÄMT, OCH DET ÄR SKÖNT ATT NÅGON HÄR I SVERIGE TYCKER ATT DET ÄR ETT VIKTIGT ÄMNE ...
  JÄMFÖRT MED KATRIN SOM BETEER SIG SOM EN 13 ÅRING..

  ALLA NI BORDE SKAKA OM HUVUDET.. HUR HAR ERA FÖRÄLDRAR EGENTLIGEN UPPFOSTRAT ER? VART HAR MEDKÄNSLAN TAGIT VÄGEN?

  IDIOTER ÄR NI ALLIHOPA SOM EN TYCKER ATT ÄTSTÖRNINGAR ÄR "IRONI"..

 • Dytlow
  2009-01-17, 23:15

  Gäst

  Lyckosökerska. Ångrar att jag gick in här för att pissa på dig. du borde inte ens vara värd att kommentera.

 • Elisabeth
  2009-01-17, 23:14

  Gäst

  ALLTSÅ FÖRLÅT, MEN DU ÄR DEN MEST PATETISKA MÄNNISKA JAG NÅNSIN STÖTT PÅ!! att du och gynning sjunker till den låga nivån att du klankar ner på sveriges mest framgångsrika bloggare - det är & kallas ren avundsjuka. blondinbella behöver inte svälta ihjäl sig för att var snygg - tillskillnad från dig [som inte ens lyckas]. Du & gynning uppmanar era läsare till att svälta sig tills de får anorexis eller bulimi medans blondinbella försöker hindra att det faktiskt sker. Att ni två håller på och bråkar med en 15 år yngre tjej, det är bara för mycket. Väx upp säger jag bara, och skaffa dig nåt som kallas en hjärna

 • jossan
  2009-01-17, 23:11

  Gäst

  HAHA, din ironi är så underbar att tårarna rullar nerför mina kinder :D
  keep up the good work mrs K!

 • Mr Righteous
  2009-01-17, 23:10

  Gäst

  HITLER vs STALIN. Så känns det. Två extremt hatade idioter bråkar och alla runtomkring hoppas att båda dör.
  Skillnaden är att bråket är på en 12-årings nivå och eftersom Bella är 18 och du 31 så är det nog mest du som ska skämmas.

 • lottis (K50)
  2009-01-17, 23:06

  Keep on blogging Katrin!

 • Anonym
  2009-01-17, 23:05

  Gäst

  Hahaha... Ironi ironi.... I like... Well done Katrin

 • Sandra
  2009-01-17, 23:05

  Gäst

  Seriöst du är dum i huvudet! skaffa dig ett liv!

 • sandra
  2009-01-17, 23:04

  Gäst

  Katrin, jag hoppas att du inte tar åt dig av alla sjuka kommentarer på din blogg...om de känner sådan avsky mot dig, varför går de då in på din blogg och läser och tar sig tid att kommentera???

  Tror att det är pga att du skriver så jävla klockrent och roligt!
  Vill bara tacka för en underhållande blogg...keep up the good work

 • Cati
  2009-01-17, 22:56

  Gäst

  Det är verkligen sorgligt att läsa det Du skriver Katrin. Har aldtig varit här tidigare, ville kika in för att se med egna ögon om du är så hemsk som alla säger. kan bara säga att det var värre är jag någonsin kunde ana.

  Är mamma till 3 barn, varav en har anorexia efter en mycket grym våldtäkt. Att läsa hur du hånar en tjej, ja hon är faktisk bara 18 år så som du gör skrämmer mig. Jag hoppas vid gud att min dotter inte läser det du skriver, hon skulle bli knäckt av det hån du spyr ut i din blogg.

  Mobbing i högsta klass... hur kan man i Sverige få bedriva en sådan här blogg utan att bli anmäld, hur kan man sova på nätterna när man beter sig så här.... Katrin du mobbar en 18 årig tjej... tänk efter 18 år snälla du!!

  Jag är bedröva och ledsen efter att läst ditt inlägg och jag kommer aldrig mer att läsa din blogg... vet att du struntar i det fullständigt vad jag och andra gör, det enda du söker i din ensamhet är uppmärksamhet... så tragiskt, så ledsamt och sorgligt. Jag lider verkligen med dig Katrin

 • Amanda
  2009-01-17, 22:53

  Gäst

  Alltså katrin gumman!!

  Du är för fan det mest patetiska som finns. Att du ens orkar... Men allt handlar väl om hur sjukt jävla trött du är på livet. Alex ska vara glad att han slipper dig, ser fram emot födseln förresten..

  Men seriöst du skämmer ut dig inför hela folken, (även fast du förmodligen inte bryr dig) så förstör du för dig själv. Ingen kommer någonsin vilja jobba eller ens dejta en sådan som du.

  Du är patetisk och den omognaste vad är det du är nu igen
  ? 38 åringen ? jag någonsin stött på..

 • Anonym
  2009-01-17, 22:47

  Gäst

  Vilka sjuka idioter det finns som skriver kommentarer här! Vad i helvete har hennes utseende och ursprung med detta att göra?! LÄS INTE bloggen då rasister och idioter...!

  Katrin! Du är så himla rolig. Fortsätt såhär. Snart försvinner också Blondies läsare som skrivit alla dessa idiotiska kommentarer. Skönt..

 • Anonym
  2009-01-17, 22:45

  Gäst

  Hej ville bara skriva lite när jag ser alla kommentarer nedanför här , Tycker att dom som skriver här alla negativa grejer är idioter , om ni nu tycker så illa om katrin varför ens vara inne och läsa här då. Denna blogg har blivit lite av en dags rutin för mig nu och jag skrattar som aldrig för åt alla roliga grejer som händer och sker i katrins liv då jag inte har något själv

  tycker att ni kan hitta på nått bättre än att klanka ner och smutskasta henne på HENNES blogg .......DÅ det är hennes blogg och inte eran så får hon skriva vad FAAAN hon vill , och det finns inget ni kan göra åt det ha ha ha ....

  tack för en bra blogg KATRIN

 • amanda
  2009-01-17, 22:42

  Gäst

  Alltså gud va lågt av dig och Gynning att hålla på att klanka ner sveriges kanske ungsta & mest framgångsrika kvinna!
  Avundsjuka är vad ni är !
  Hon har helt rätt det inlägget hon skrev om er att ni bara sskriver om bantning och massa knep att bli smal osv osv.
  Bullshit!

  Ni kanske inte förstår hur många ungdommar som redan är smala, men vill bara bli smalare och smalare, och då kanske det inte är sådär aaas smart av er att skriva om bantningsmetoder, eftersom både du och Gynning redan är så smala & vackra.

  Bra blogg förövring och du verkar vara en gó fast lite kaxig tjej

 • Anonym
  2009-01-17, 22:37

  Gäst

  SLUTA LÄS HENNES ÄCKEL BLOGG!! du är feeeeeeeeeeeet

 • Namn:
  2009-01-17, 22:28

  Gäst

  Hur kan du driva företag? Har företaget några kunder kvar efter dina sjuka eskapader? Börjar inte din partner dra öronen åt sig?

 • Iggy
  2009-01-17, 22:26

  Gäst

  Katrin,

  Det var fan på tiden. Bra rutet!

  // en pojke på tjugoåttaochetthalvt jordsnurr

 • elsha.blogg.se
  2009-01-17, 22:25

  Gäst

  det är DU som ligger 31 år efter..
  förästen äre du som är zazikis morsa?

 • Negerdea
  2009-01-17, 22:23

  Gäst

  Okey fan vad gött du känner så =) Då kan jag klanka ner lite på dig o få rida lite på vågen av dina läsare? Jag menar man vill ju inte vara sämre! Du sveriges största fitta, ser ut som en rutten häxa och blev dumpad av alex schulman, jag menar kan man bli värre?

  http://negerdea.wordpress.com/

 • marra
  2009-01-17, 22:22

  Gäst

  haha det är synd om dig, riktigt synd ! du "baara driver" och varför ? Jo för att du inte kan synas eller få uppmärksamhet på annat vis ! Blondinbella, nejtack. Men titta på dig ? haha sorgligt ju, bella är ju vacker både inuti och utanpå om man jämför med dig.

 • Martina
  2009-01-17, 22:21

  Gäst

  hahahaha shit vad kul detta är!! Mycket till liv du måste ha som ens kan lägga ner tid på att klanka på en 18-åring bara för att du är bitter för att hon är mer 50 gånger mer framgångsrik än vad du är.

 • HANNAS
  2009-01-17, 22:20

  Gäst

  Ganska komiskt att så många som ogillar, hatar och/eller inte tål dig iaf lägger ner tid på att leta sig fram till din blogg bara för att skriva en kommentar..HAha Nånstans innerst inne så tror jag att dom känner lite värme för dig ändå..

 • elin
  2009-01-17, 22:12

  Gäst

  HAHAHHAHAHAH ALLSÅ DU ÄR SJUK.
  Det roliga är att den här är gamal nu, pressen har viktigar grajer för sig.
  Men det roligaste ändå är att värken gynning eller bella bryrs om detta längre, bara du. Vet du vfr för de har ändå media runt om sig helatiden , men tyvärr har inte du de. Du är säkert arbetslös också för du blev ju just sparkat av tv4, visst? Justeja du blev sparkat av tv4 för att du kallade idol deltagar för horer och bögar visst?
  MAMMA KAN DU BLI MOGEN NÅGÅNGÅNG.
  Om du tror att du komemr bli 18 år igen kommer du inte bli de , du är en gammal kärring förstå de du är 31 ÅR en gamal kärring som kommer bli tjock om hon bara dricker vatten. Så lek inte gynning eller bella för du kommer aldrig bli lika snygg som de. DU KOMMER ALDRIG BLI SVENSK HELLER. Så om du tror att när folk kommenterar här får du media nej älskling alla bara hatar dig .! Så lika till kärring med ditt media som aldrig kommer fungera, vfr ska den fungera liksom , du har inte gjort något bra.

 • Joos
  2009-01-17, 22:12

  Gäst

  Är det inte dags för dig att skaffa dig ett liv snart ? du börjar ju bli till åren kommen.....och det syns också...äckliga polackhora, eller ryss ? tja det lyser iaf gatubarnsland om dig !

 • Vama
  2009-01-17, 22:11

  Gäst

  Säger bara en sak, väx upp. Du är 31 år gammal och beter dig som 15. Allvarligt, det är tragiskt att läsa dina inlägg. Bete sig som en vuxen människa och sluta gör bort dig själv med dina barnsligheter, och även om du " bara driver", så är det är jävligt barnsligt sätt att "driva"!!!

 • Empan
  2009-01-17, 22:11

  Gäst

  Har sagt de förr å ja säger det igen, du är ett geni. Jag älskar dig!

  http://emilyfridalinnea.blogspot.com

 • julie
  2009-01-17, 22:11

  Gäst

  kör hårt bruden...u rock!
  du lipar inte framför hela sverige för att få sympati ivarjefall.
  kan ngn skicka ungen tillbax hen till mamma&pappa..??

 • Dani..
  2009-01-17, 22:11

  Gäst

  Men är inte detta något triviala saker att bråka om!! Igentligen!?!?
  Matproblem i sig är något otroligt hemskt och som drabbar väldigt många tjejer och killar. Äta bör man annars dör man!! Thats it!! Och media har otroligt stor makt i detta. Det är inget någon typ av media/bloggare bör glorifiera på något sätt.. Och jag MÅNGA vill vara smala men inte ALLA. Det finns värre saker än detta.
  Folk lider i en del av europa nu som aldrig förr,vilket är fruktansvärt.
  Ett par har misshandlat sin 6 månaders bebis till döds,
  Folk blir helt oprovocerat misshandlade svårt till höger och vänster.

  Att ni kastar skit på varann som ni gör känns ganska märkligt. Men samtidigt förstår jag att detta berör. För det är enklare att engagera sig i än allt hemsk som händer överallt.
  Men om ni tre ska föra ett "bråk" gör det åtminstone som vuxna människor. Att kalla någon för Miss Piggy vinner Du ingen respekt på. Och ja. jag har läst alla tre personers bloggar och lägger denna kommentar på alla. Förutom Miss Piggy grejjen

 • hannas
  2009-01-17, 22:10

  Gäst

  Vad säger man om dig.. Du är så förbannat genial Katrin!
  Och vad säger man om BB då...Omogna fjant, yttra ord som iaf skulle kunna tänkas trovärdiga din tönt! Kuksugarmun kallas det du gör visst

 • Jesper Hansson
  2009-01-17, 22:05

  Gäst

  Jaju, här har vi en person som inte är riktigt, riktig högst upp...har du funderat på terapi....

 • Christine
  2009-01-17, 22:03

  Gäst

  Befriande! Tack och lov att du kör på. Dina tidigare inlägg var/är briljanta!

 • isa
  2009-01-17, 22:02

  Gäst

  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=41933

 • Sepi
  2009-01-17, 22:00

  Gäst

  Du e så jävla grym!!! Läste igenom några av kommentarerna nedan. Tycker så jäkla synd om folket som inte fattar att du driver. Kör på, i'm on your side

 • throwitback.blogg.se
  2009-01-17, 22:00

  Gäst

  du är så ful, haha dina ögon sitter fööör tätt ihop hihi

 • Michaela
  2009-01-17, 22:00

  Gäst

  Blondinen ville inte erkänna att hon grinade för att hon får dåliga poäng i dans. Hon skiter i att du och Carolina skrivit om hennes inlägg i era bloggar. Hon vinner inga sympatiröster i dansen pga det.

 • Armeeej
  2009-01-17, 22:00

  Gäst

  DUUU är så jääävla skön !

  HAHA, FAN ASSÅ FORTSÄTT SÅ.. SÄTT DITT "MISS PIGGY", SÅÅÅ jävla ful som hon är.

  Hon har bajs i ansiktet och fan vitt sement på tänderna.

  Sedan så trippar hon runt som om hon är en av Sveriges största kändis.

  WELL WELL, haha bland min släkt känner IIINGEN henne. För du vet så som många andra har vi andra saker för oss än att kolla in en blogg. Men hörde talas om denna lilla "beef" så var bara tvungen och kolla in heela grejen, säger bara: FORSÄTT SÅ !

  och skit i ifall som klagar på din ålder. Sen när blev det ålders gräns på att framföra sanningen i sin egen blogg? Det verkar ju blondinbella göra nästan varje dag. Dessutom AV hennes blogg med tanke på så mycket hon spenderar och visa upp dyra bajs kläder så mår man ännu mer dåligt än vad ni två skirver om mat? Haha, det finns ju något som kallas självdisciplin vilket många har, så tror inte alla faller för ett jävla inlägg där du berättar om dig själv hur du gör med maten?

 • guzmania.blogg.se
  2009-01-17, 21:59

  Gäst

  hahahaha, så jäkla klockren!
  Det var kvällens roligaste!

 • KATRIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2009-01-17, 21:57

  Gäst

  KAN INTE DU BARA HÅLLA KÄFTEN?

  DU SKÄMMER UT DIG INFÖR HELA SVERIGE.. EN 30 ÅRING SOM HOPPAR PÅ EN 18 ÅRING? LÄGG AV.. MIN MAMMA HADE 4 BARN NÄR HON VAR 30 ÅR OCH GIFT.. OCH VAD HAR DU? JO, EN BLOGG OCH SUPA DIG FULL PÅ HELGERNA PÅ STUREPLAN..?

  DINA FÖRÄLDRAR KAN INTE VARA STOLTA.. JAG SKULLE FAN TAGIT LIVET AV MIG OM JAG VAR DIN MAMMA.

 • Din fiende
  2009-01-17, 21:54

  Gäst

  Tänk att leva på att vara hatad.
  Kan inte du typ .. tappa rösten och glömma hur man skriver ?

 • xoxo
  2009-01-17, 21:53

  Gäst

  haha du är BÄST!!!!

 • Sören
  2009-01-17, 21:53

  Gäst

  Det står i din profil att du är PR-konsult. Vem skulle vilja anlita dig?? Blondinbella är selfmade och Carolina Gynning är en OK programledare. Men vad har du lyckats med? Inget som jag har hört om. Du fick sparken som programledare från någon B-kanal.

 • Jossan
  2009-01-17, 21:52

  Gäst

  Katrin, om jag skulle träffadig på stan eller nåt så har du mitt liv på att jag skulle stoppa 2 fingrar i halsen och spy ner hela dig!!
  Bra sagt J-fer! 13 passar dig bättre!! LÅT ISABELLA VA!! hon säger sanningen du säger det du tycker vilket är helt fel!!

 • linn
  2009-01-17, 21:51

  Gäst

  Det roligaste med hela den här grejen är verkligen att det är precis det ni gör - rider på Blondinbellas våg. Jag gillar ingen av er tre, helt ärligt talat, två av er är alldeles för gamla för att överhuvudtaget bete er som ni gör och alla tre är tre patetiska brudar som är alldeles för mediakåta. Det roligaste med dig dock är att du måste ha så otroligt dålig självkänsla med tanke på att det ända som kommer ur din mun är nedvärderande saker om dina medmänniskor och en massa jävla skit. Jag har ärligt talat aldrig varit med om en så osmart 31 åring förut. Gå och klipp dig och skaffa dig ett riktigt jobb för fan!

 • Emma & Lina
  2009-01-17, 21:50

  Gäst

  time to grow up! bella är 18 du är 31?! du är ganska så patetisk.... hoppas bella stämmer skiter av dig din elaka gammla häxa!!!! Du ser inte ut som 31 , du ser ut som minst 41 och efter att ha fött 5 barn! ojdååå nu var vi visst på DIN nivå!

 • Norway
  2009-01-17, 21:49

  Gäst

  Tragiskt...

 • J-fer
  2009-01-17, 21:46

  Gäst

  Om man bytte plats på siffrorna i din ålder (31) skulle man helt klart få en ålder som passar dig såååå mycket bättre!

 • kajsa
  2009-01-17, 21:46

  Gäst

  Från: Tessan! (Gäst) Postat: 2009-01-17, 19:32
  Haha! Fan vad rolig du är Katrin! Blir lika glad varje gång jag läser din blogg, du har sån självdistans!
  ..........................
  MenTessa, en mobbare har ingen självdistans. Det är därförd de är mobbare.

 • sussie
  2009-01-17, 21:46

  Gäst

  hahaha..shit du e ju störtskön!!
  Å vad alla tjatar om din ålder?! Jag är närmare 30 o tycker precis som du, och tänka sig, jag har barn!!! Skäms på mig då!


  Nä..kör hårt tjejen!!Du har så jävla rätt!
  Kram

 • Jens
  2009-01-17, 21:44

  Gäst

  Hej! Jag förstår Blondinbellas mening, men hon träffar fel. Anorexi är ju en sjukdom. Att vara smal (äta rätt, träna osv) är en livsstil.

  Carolina Gynnings ton i sitt svar tycker jag är precis. Ditt svar går i linje med vad ditt "varumärke" inbjuder till.

  Jens

 • ANNA
  2009-01-17, 21:42

  Gäst

  du och ditt konstiga efternamn kan gå på toa någonstans

 • student
  2009-01-17, 21:41

  Gäst

  Synd att du hade likadan klänning som TV4-personligheten på Elle-galan.

 • Mariah i Sverige
  2009-01-17, 21:41

  Gäst

  hahahah, gud så moden du er. dette er noe av det mest tragiske jeg har lest om. hahah

 • Angelica
  2009-01-17, 21:39

  Gäst

  Du är så rolig.Tänk att saker man skriver kan uppröra så många människor. Du ser ju snäll och glad ut,så varför ska man bli så arg på lilla du för?!:-)haha. Älskar dn blogg. Provocera mera.Det är så kul att se hur galna människor kan bli av saker som många människor skulle ta med en nypa salt och skita i liksom. Kram!

 • Sarah
  2009-01-17, 21:38

  Gäst

  du är fan i mig sjuk och du äcklar mig in i helvete!
  om jag ser dig på stan ska jag spotta på dig, fy fan för skabb !

 • Jossan
  2009-01-17, 21:35

  Gäst

  Du är en sjuk människa. Så är det bara. Blondinbella är 18, och du är 31... jag vet inte mkt om dig och vill inte veta. Men jag vet att du inte är tonåring längre. Du kommer snart få rynkor!! Min mamma va liksom 31 när jag va 6 år!! Då hade hon haft barn i 6 år, fattar du? Du är inte ett barn längre. Du är en vuxen människa, så snälla bete dig som en! Skitgris? skojar du? Du låter som en 5 åring i kiss och bajs åldern/ en 13 åring som precis har kommit in i puberteten, Du är en wannabe fjortis... fast 31. asså det funkar bara inte! jag blir så arg! För fan väx upp och lär dig tåla sanningen för sanningen är det ensa blondin bella har skrivit, och du bara säger vad du tycker för att få uppmärksamhet, men det du tycker och tänker om Isabella är inte sant. Jag känner ingen som är runt 30 som är så omogen som du! egentligen känns det inte som om du kommer läsa alla dessa komentarer. Läs dom, det har jag gjort och 1 av 2 stämmer som fan ska du veta! Du är så körd asså..

 • Clara och Lovisa
  2009-01-17, 21:32

  Gäst

  Kära Katrin.
  Vi är två femtonåriga tjejer(du hör, det här mejlat börjar bra) som sitter och skrattar åt ditt, gynnings och BBs bråk. Det liknar ju nästan våra fjortisbråk vi har med våra tjejkompisar. Dock handlar det inte om våra viktproblem. Vi strävar inte efter att bli smala, eller om man lite självsäkert ska uttrycka sig, Smalare. Hela skiten fick oss att inse, att kändisar är precis som alla andra människor. Bara en aning mer självupptagna och uppmärksamhetskåta. För vi menar, att ta posebilder räddar ju världen. Men vafan; BlondinBella har nog inte gjort så jävla många knop kanske. Visst hon har ju blivit känd, men vem har sagt att det är lyckan. Vi kan också ta bilder på oss själva och gå och fika. Men att komma att påstå att du har gjort så mycket mer är kanske att ta i. Okej vi har ingen aning, du är säkert en as go person och du kanske också har skit under naglarna. Men snälla, snälla. Era bråk är sjukt underhållande, men de är lite barnsliga. Ta de över en fika. Face mot face. Ha det bra! Pusspuss

 • hannah
  2009-01-17, 21:31

  Gäst

  fan va ni är löjliga. hur gammla är ni igentligen?

 • Amanda
  2009-01-17, 21:29

  Gäst

  Du är egentligen inte ens värd en kommentar. Blondinbellas inlägg är samhällskritiskt, dina bara idiotiska! Det som förvånar mig mest är hur du bara blåser bort själva kärnan av diskussionen med att "alla vill vara smala". Anser du verkligen att det är ett sunt och förnuftigt ideal som finns idag? Att skriva detta senaste inlägg är bara ytterligare ett bevis på varför Blondinbella är en större bloggare än dig. Se lite djupare nästa gång!

 • sannis
  2009-01-17, 21:29

  Gäst

  mm du e skön.. de lustiga är att hon inte nämnt nånting om linda rosings blogg...där man tydligen ska bara äta räksallad

 • xtraallt.blogg.se
  2009-01-17, 21:24

  Gäst

  Hahah!

  det här är sååå underhållande för mej. Åh i love this

 • madde
  2009-01-17, 21:23

  Gäst

  Haha det mest komiska som finns är när kärringar är avundsjuka på ungdomen.

 • Anonym
  2009-01-17, 21:22

  Gäst

  Hahaha ironi när det är som bäst :D

 • anonym
  2009-01-17, 21:19

  Gäst

  Snälla, Katrin,du är ju typ 30 år,hur orkar du ge dej på isabella för att det går bra för henne..?
  Man kan ju vara omogen, och det är precis det du är !
  Väx upp, bete dej som en kvinna..!

 • josse
  2009-01-17, 21:18

  Gäst

  fan vad ni bäääääääst! LOVEYOU AND GYNNING

 • Hanna
  2009-01-17, 21:17

  Gäst

  hahaha LOVE IT!

 • anonym
  2009-01-17, 21:11

  Gäst

  man kan ju undra när folk skriver alla möjlig slags skitkommentarer till dig, varför du väljer att hoppa på just blondinbella om du inte vill rida på hennes våg?

 • Friday
  2009-01-17, 21:10

  Gäst

  Åh herre gud -.- jävligt tragiskt! snälla du är 30 år, vad fan har du ådstakommit egentligen? du vet när min mamma var 30 så hade hon redan 2 barn och ganska lyckat liv. Men fyfan hur orkar du verkligen hålla på som du gör, du förstör ditt liv. Bete dig kvinna. Jag är en tjej och det här är just anledningen att jag inte gillar att umgås med andra tjejer. Fyfan va tjejer är tragiska när dom håller på som du gör nu. skärp dig!

 • Venus
  2009-01-17, 21:10

  Gäst

  Blondinbella är det mest korkade som går på denna jord!!! Go, Katrin go!! *hejar på*

 • isa
  2009-01-17, 21:09

  Gäst

  du är patetisk....

 • linn
  2009-01-17, 21:04

  Gäst

  fyfan vad du är omogen Katrin.
  hur gammal är du ? 12 eller? jag tror fan att det är så . du ger dig på bella för att det gå så sjukt bra för henne. och hur går det för dig då? dig har man inte sett mycket av. okej du har en blogg men den ända gången jag har brytt mig om att läsa den är nu när bella skriver om den . så nu har du fått som du vill , nu har du ridit på hennes våg. även om du får det att låta så jävla ironiskt. och juste. jag har nog sett dig i vakna med the voice nån gån occkså. stor chock måste jag säga. och ja hon är en inne tjej i stockholm coolt va ? vare den tjejen du drömde om att vara elleer? synd för dig då. nu var det isabella som blev den tjejen och du blev en gamal rutten tant som sitter och skriver en massa skit om 18 åringar. big dream. nu när du förhoppningsvis har fått sån fart på blogge så kan du ju skriva om hur en 18 åring kan vaar så mycket mer vuxen än en 30 åring eler vad du nu är.

 • Hanna
  2009-01-17, 20:59

  Gäst

  Det roliga med detta är att det gynnar Isabella. Du och Gynning gör bort er maximalt och Isabella framstår som klokheten själv. Så jävla gött! Snart är du bortglömd ... hon kom, hon hördes och hon försvann .. :-) Ingen har nåt större intresse av dig, möjligen gapiga förortsbrudar som på nåt vis identifierar sig med dig. Haha, vilken nolla att se upp till!

 • Jenny
  2009-01-17, 20:56

  Gäst

  Underbart inlägg! Underbart!! Ironi på högsta nivå!

 • Viki
  2009-01-17, 20:55

  Gäst

  SOM SAGT, Blondinbella har ju va f-n bantat ner sig själv! Syns mkt väl på fotona som Katrin så vänligen la ut! Som ordspråket lyder "man skall inte kasta sten i glashus"...
  Jag håller med dig K, om man är runt 30, vem f-n vill vara fet??? Hur f-n skall man se ut vid 40, om man inte är smal vid 30???!!!!

 • Hanna
  2009-01-17, 20:52

  Gäst

  Fan Katrin, jag tyckte om dig ! Jag tyckte att du var riktigt skön, en cool förebild. Det räckte med första inlägget om Blondinbella, sen blev det lite för omoget? Man börjar ju undra, är du verkligen 31 gammal? Pinsamt

 • förstå
  2009-01-17, 20:46

  Gäst

  Tänk på att dessa 3 personerna Katrin Zytomeriska Carolina Gynning och Isabella Lövengrip inte lever ett vanligt liv. Dem är kändisar, hur man än vill vrida och vända på det så är dem alla 3 kändisar.

 • saris
  2009-01-17, 20:46

  Gäst

  tänk att en 18årig tjej är mer vuxen än två trettioåriga kvinnor.
  isabella kan iaf gå emot kritiken utan att kalla er för gris etc.
  jag tycker bra om dig katrin, men seriöst väx upp.

  detarsara.blogg.se

 • ida www.gotteochvi.com
  2009-01-17, 20:45

  Gäst

  HAHAHAHA ALLTSÅ ERAT BRÅK. DET ÄR FAN LÖRDAGSUNDERHÅLLNING!

  TACK KATRIN!!!!!!!!!!!

  www.gotteochvi.com

 • Linnéa
  2009-01-17, 20:44

  Gäst

  Alltså, jag har hela tiden bara tyckt att denna grejen är så fett larvig. Men jag kunde inte låta bli att GAPSKRATTA när jag läste fejk-konverstionen med Gynning! HAHAHAHA

  www.lajon.blogg.se

 • Anonym
  2009-01-17, 20:41

  Gäst

  jag tycker synd om dig. riktigt synd om dig, jävligt synd om dig, ännu mer synd om dig, ännu mer synd än om hur synd det är om dig, för att du aldrig kommer få mer IQ än en banan. det är så sorligt,. du får väl bara inse att du blivit kncäkt av en som är mycket yngre än dig själv, och du utger dig själv för att vara en idiot. en riktig idiot, skulle inte vilja vara i dina kläder nu. idiot jävel.
  GOOO BLONDINBELLA!! YOU ROCKS!!!!

 • haha
  2009-01-17, 20:39

  Gäst

  Haha fan vilket kul inlägg! Till alla er andra som inte skriver glada kommentarer så kan jag upplysa er om att Katrin känar pengar på er och era kommentarer, SUCKERS! Och en annan grej är den att har man gett sig in i leken får man leken tåla thats It. Blondinbella startade det hela då får hon fan ta en smäll tillbaka. Visst Katrin och Carolina är i 30 års åldern. Men det spelar väl fan ingen roll. Jag hade inte sagt något om det var en liten bloggare med 1000 läsare om dagen som yttrat sig som blondinbella. Men nu är hon en av Svriges främsta Bloggare och smustkastar 2 andra kändisar då får hon fan tänka på på hur hon säger och skriver sin skit. Så gick jag lite längre ner har i kommernarsfältet och såg en kommentar från "Mamma Svetlana Zytomeirska (Gäst)" Pff, HAHA hur omogen kan man vara? "slavnäsa" ? Ja man kan ju undra vad ni får allt ifrån..

  I

 • ee
  2009-01-17, 20:38

  Gäst

  Det roliga är att folk tycker att du är allt mellan himmel och jord därför att du kallat Blondinbella skitgris medan folk i kommentarer kallar dig saker som är tusen gånger värre och du har inte ens hoppat på dem. Vem är omogen???

 • .....
  2009-01-17, 20:36

  Gäst

  hahahaha du är idiot på riktigt !
  riktigt jävla dum äru i huvet, något som är fel ?
  hahaha jaa allt i dit fula ansikte och huve är fel.

 • i
  2009-01-17, 20:35

  Gäst

  det är synd att du är så bitter, som så många andra säger, du som är i medelåldern borde ju vara mognare än såhär. Det pinsamma är att du själv inte kommer inse hur töntig du är förrän om ett par år, när alla bara minns dig som den där bittra tanten som aldrig riktigt blev känd, bara provocerade andra...vill du verkligen att detta ska vara det folk minns dig som? tänk på din karma

 • elin
  2009-01-17, 20:35

  Gäst

  fyfan vad du är omogen, fyfan hur gamal är du 13? du beter dig så jävla dåligt, du ska föregå med gott exempel inte sitta och trycka ner en 18åring som faktist visar sig ha rätt och veta mer om vad livet handlar om än vad du själv har!
  isabella har helt klart rätt!

 • Kia
  2009-01-17, 20:35

  Gäst

  Blondinbella äger om man jämför med dig och Gynning! Ni är så patetiska så det liknar inget.

 • Anonym
  2009-01-17, 20:34

  Gäst

  herregud du är ju för fan pinsam

 • hahahaha
  2009-01-17, 20:33

  Gäst

  du är fan dum i huvudet på riktigt, det stämmer att visa blir kända genom att vara dum i huvudet och det är du,
  grow up honey, BLONDINBELLA ÄGER SÖNDER DIG .fyfan för dig säger vi bara och dte är nog 99% av sveriges befolkning som håller med mig, resten är du och gynning och nårra få idioter.

 • joanna
  2009-01-17, 20:32

  Gäst

  Haha! Helt o hållet underbart! 3B är en hycklare om hon inte inser att hon förespråkar ett ännu mer onaturligt utseende. För guds skull hon är ju kvinnan som anser att alla ska fixa naglarna, solduscha och tanblekas. Sen råder det ingen tvekan om att hon fixat näsan och läpparna vilket man även kunde se i hennes blogg. Men det kanske anses som ett sunt tankesätt hos en människa som älskar sig själv som hon är? Helt befängt enligt mig! 3B borde inte kasta sten i glashus!
  Det som är det mest komiska är ju det faktum att hon tror så gott om sig själv att hon på fullaste allvar tror att ni gör detta för pr! Anses allt vara pr när man ger svar på tal? Jag tycker att hon genom att hänga ut er använde er som pr! Något som absolut sköt henne själv i foten. Men lilla 3b vet tydligen inte bättre, hon är ju som sagt bara 18år... hahaha!

 • Niklas Roos
  2009-01-17, 20:32

  Gäst

  Precis som att någon skulle vilja se dina tuttar. Carolinas kanske men dina slipper jag helst. Och jag tror du vet att Bella är mer mogen och saklig än vad du är. Detta trots att du är en gammal "hagga". Vad har du gjort egentligen? Sett ut som ett fån i TV. Bella har ju blivit känd bara av att skriva om sin vardag. Och hon är djävulskt smart och blivit rik på kuppen..

 • Frida
  2009-01-17, 20:31

  Gäst

  Men snälla, ska inte du vara den äldre och visare i det här "bråket"? Vad fan är det här för jävla inlägg? Du sjunker så extremt lågt. Visa att du kan bete dig på ett sätt som passar din ålder. Att du och Carolina hoppar på en 18årig, mer framgångsrik tjej är bara löjligt. Era gensvar på hennes inlägg är nästan ännu löjligare. Så lägg ner, ni är pinsamma.

 • anna
  2009-01-17, 20:31

  Gäst

  PR PR PR PR allt jag har o säga om er 3

 • Em
  2009-01-17, 20:28

  Gäst

  http://se.youtube.com/watch?v=VQDv557y96c
  Förebild??

 • Maria
  2009-01-17, 20:28

  Gäst

  Omoget så förbannat!
  Det märks att Bella har rätt eftersom att du tar åt dig så mkt.

 • Malin
  2009-01-17, 20:25

  Gäst

  ALLTSÅ, Nu får det väl ändå vara nog!? Jag har alltid tyckt att du är rolig och smart men vad fan är det här?! Du säger att du ligger 13 år före? Ja, precis. Och du kallar en 18 årig tjej för skitgris för du klarar inte av att någon går emot dig? Och om du inte brydde dig så skulle du inte skriva så mycket omkring det eller hur? Tycker du inte att man ska få vara nöjd med sitt utseende? Är det inte okej att äta hur mycket man vill utan att må dåligt över det? Är det inte bra att en bloggerska med 500 000 läser om dagen talar om att man ska vara nöjd med sig själv? Du förlorar så mycket respekt från så många olika håll! Visa att du faktiskt är 30 år och inte behöver kalla en 18 årig tjej massa saker för du inte har några anra argument. Jag blir så jävla sur, när för en gångs skulle en människa uppmuntrar folk att skita i all bantnings hysteri såfår hon skit för det! Och inte nog med det så får hon inte gå hem och lägga sig när hon vill, då är det fel med det?
  30 år, testa 13.

 • Isabella
  2009-01-17, 20:22

  Gäst

  Blondinbella ligger 13 år efter? Du beter dig värre än vad man gjorde när man var 14 och var avundskuk på allt och alla. Du är patetisk och beter dig otriligt omoget.

 • Anja
  2009-01-17, 20:20

  Gäst

  ps. Jag är medlem i svenska folket men för mig är du INTE en skam! ds

 • Andreas Rönnqvist
  2009-01-17, 20:20

  Gäst

  Intressant att se dina, väl genomtänkta svar, i jämförelse med "Blondinbella". Du är nästan dubbelt så gammal, och ändå sopar hon mattan med dig rent retoriskt.

  Tsk tsk tsk.

 • Anja
  2009-01-17, 20:19

  Gäst

  Hahahaa... skönt att inte alla människor är lika och att "lilla" du kan uppröra så många. GO KATRIN!

 • Hanna
  2009-01-17, 20:18

  Gäst

  gahhh vad du är PATETISK, OMOGEN! Det är Blondinbella som ligger 13 år före dig så som du skriver och beteer dig HAHA!
  *fnissar åt fjanten som har gjort bort sig inför hela svenska folket* Att du äns kan med och skriva/säga så som du gjort om henne? Du är en skam för svenska folket........

 • mia
  2009-01-17, 20:18

  Gäst

  hahaha jag undrar när du ska fatta att ditt höga besökarantal på bloggen beror på att vi skrattar ÅT dej inte MED dej. stackars lilla rika flicka,men det är ju underhållning det med.

 • Sofia Nilsson
  2009-01-17, 20:17

  Gäst

  Att du på ett omoget sätt hänger ut Blondinbella och skriver om hur dum och ful hon är osv. tycker jag bara bevisar din på avundsjuka och att ditt ordförråd inte är så stort och din uttrycksförsmåga inte är så stor. Alla har vi olika åsikter men det är lågt att nedvärdera någon på det viset du gör. Ransaka dig själv och försök att tänka på vad du egentligen håller på med, för din egen skull...

 • Denise
  2009-01-17, 20:10

  Gäst

  Jag har aldrig varit ett speciellt "fan" utav Blondinbella. Tycker att hon kan bli lite för mycket. Men efter att jag hört och läst dina jävla omogna kommentarer tycker jag om henne mer och mer varje gång du uppnar din käft. Du är så jävla omogen din gamla jävla klimakteriekossa

 • Madeleine
  2009-01-17, 20:08

  Gäst

  Jag kan inte tro på det jag läser? Ska du vara 31 år?
  Jag blir mörkrädd, vafan är ditt problem ?! VÄX UPP JÄVLA KOSSA.
  Isabella är 18 och beteer sig tusen gånger mognare änn dig och gynning.
  Att du gör ironi på detta är fan ett skämt. Såklart du svarar på detta i din blogg, för att du vill synas eller få fler läsare m.m. Eller var du så korkad och trodde inte att det skulle få några konsekvenser?
  Isabella har rätt som skriver om dig och gynning i sin blogg, det är sånna som ni som är dåliga förebiler, och vafan är det för fel att vara präktig? Det är fan så mycket bättre än att utvikande jävla bimbos som är med i big brother? Och det är väll fan bra att hon skriver att det är fel att svälta sig själv..... Herregud, börja betee dig lite mer vuxet.
  btw, jag tycker synd om dig som är så ful.

 • Anonym
  2009-01-17, 20:08

  Gäst

  Ärligt kan inte du lägga ner din lilla äckliga blogg.. nobody likes you . OK!?

 • harry
  2009-01-17, 20:04

  Gäst

  trodde aldrig jag skulle säga det, men jag är på blondinbellas sida. jag tror era konversationer går till exakt så. ni gör allt för att hålla er kvar i rampljuset. gynning gör ju ändå nåt, men vad gör du? lyckas få sparken från idol? nice going. ja, hon är 18, hon kommer undan med lite mer än du är. du ska ju liksom veta bättre.men tydligen inte. (saandis.blogg.se)

 • Isabella L
  2009-01-17, 20:04

  Gäst

 • sofie
  2009-01-17, 20:03

  Gäst

  blondinbella har helt rätt, du och gynning har helt klart fel!
  du beter dig som en 12 åring.

 • Daniel
  2009-01-17, 20:01

  Gäst

  Du är patetisk! USCH USCH USCH

 • carro
  2009-01-17, 20:00

  Gäst

  Så skönt kontroversiell du e..*gillar*

 • Jasmine
  2009-01-17, 20:00

  Gäst

  Blondinbella har ju rätt, hon var inte elak bara rätt. Det är ju helt sjuk va folk håller på att banta, inte för sin egen skull men för andras.
  Och det är ju sjukt att berätta att man har kräkts tillsammans..
  Katrin, du var ju mkt snyggare när du var några kilo mer mänsklig.
  När du väl kommit ur din lilla 'bubbel' kommer du att inse....
  Nu ser du ut som en mindre snyggare Amy winehouse AKA Trasa
  Hur mullig hon blondinbella än är är hon mkt mkt snyggare än dig..
  Du är inte ens snygg på insidan!!!!
  ush!!!

 • jona
  2009-01-17, 19:59

  Gäst

  fann va bra du e kove it

 • lol
  2009-01-17, 19:59

  Gäst

  jag stoppar i mig allt från godis, chips, cola, skrovmål you name it!
  ändå är jag så förbannat snygg så att det skriker om det :D
  jag orkar som inte att du slösar tid på att bry sig om vad blondinbella skriver, haha snacka om att vara en som tar skit!

  du kan ta dina batningstips och dra åt helvete, för kom ihåg mullit är gulligt :} PUSS!

 • Anonym
  2009-01-17, 19:58

  Gäst

  du är så jvla omogen FATTA? du är lixom inte så smal, kolla din putmage, vafan gör några situps kvinna! och bara så att du vet blondinbella är 100ggr snyggae än vad du är och vad du någonsin kommer att bli

 • ems
  2009-01-17, 19:57

  Gäst

  haha, FAN VAD KUNGLIGT INLÄGG

 • Lena
  2009-01-17, 19:55

  Gäst

  Men Katrin. Är det ändå inte lite omoget att kalla någon skit gris? ÄVEN om hon skriver att du bantar för mycket? Bara för någon sjunker i dina ögon, sjunk inte tillbaka då. Då är du inte bättre. Någon som var mogen och hade självförtroende och visste att det INTE stämde hade inte brytt sig för fem öre om en nyss fyllda 18 åring skrev det. Om du nu blev så ledsen över det, säg det till hennes ansikte då ist för att som 30 eller nåt åring skriva skitgris om någon på din blogg ;S Ser du inte hur omoget det är? Bara min åsikt.

 • Gina
  2009-01-17, 19:54

  Gäst

  Jag retar ihjäl mig på denna jävla Blondinbella. En liten snorunge som tror hon är så jävla bra. 18 år och pratar som om hon är 5 år. Usch nej, jag vill gärna slippa Blondinbella. Fan bara det namnet visar ju hur mogen hon är.

 • Jeanette
  2009-01-17, 19:54

  Gäst

  Det där med Svetlana mamma vart riktigt roligt ju, hhahah, flabbade som fan! Stämmer så bra så! :D

 • Emelie
  2009-01-17, 19:53

  Gäst

  Du är patetisk...

 • H
  2009-01-17, 19:51

  Gäst

  Herregud, du är 30 år kvinna!! Just nu beter du dig inte som mer än 15

 • karin
  2009-01-17, 19:48

  Gäst

  lågt att utge sig att vara katrins mamma. avskyvärt lågt.

 • Anonym
  2009-01-17, 19:47

  Gäst

  Du är riktigt omogen. Jag förstår varför Blondinbella driver Sveriges största blogg, hon har både insida och utsida och det lyckas du aldrig med. Hon utnyttjar ingen men det kanske är det enda sättet för dig att lyckas.

 • veronika saxell
  2009-01-17, 19:45

  Gäst

  Ha ha,shit vad roligt! Detta börjar bli riktigt skoj! Ger du dig in i leken får du leken tåla!

 • haha!
  2009-01-17, 19:43

  Gäst

  shit vad du kan!!!!!!!!! att du ens orkar ödsla tid på de där, det bevisar bara hur mycket du igentligen bryr dig

 • www.jeanettehamner@blogspot.com
  2009-01-17, 19:43

  Gäst

  Jag tycker du är bra! Rid på vågen du! För vem är egentligen blondinbella???

 • anonym
  2009-01-17, 19:43

  Gäst

  Alltså vafan håller du på med, du är 13 år äldre än blondinbella och du säger att hon är omogen, de är du som är omogen så det finns inte.
  av mig kommer du alltid vara hatad

 • matilda
  2009-01-17, 19:41

  Gäst

  fan va härlig du är, det du skriver är helt rätt, hon har ju skrivit om massa träningstips osv i sin blogg och vad man ska äta. hon har minst tappat 10 kg, hon har så otrolig mycket dubbelmoral att man blir irreterad. en blogg är ett ställe där man skriva vad man vill och känner, finns inte en ända människa som kan va en perfekt förebild.

 • Mona H
  2009-01-17, 19:38

  Gäst

  Puss på dig Katrin! Låt fjortisarna rasa. Vi andra förstår precis vad du menar. Inte för inte att du var gift med Alex Schulman! Men alla fattar ju inte riktigt när man driver eller är ironisk över någon.

 • BBB!
  2009-01-17, 19:38

  Gäst

  Ja, man kan ju undra om du har slagit huvudet i ett stengolv.
  Man ser verkligen hur kändisskap förstör vissa.
  Du tror att du har något att komma med, och ni som ser upp till denna kvinna, borde öppna ögonen och nypa sig i armen.

 • Lolita
  2009-01-17, 19:38

  Gäst

  Tack tack tack för att någon vågar säga ifrån, hade jag haft en stor blogg hade jag skrivit om tjockisbell. Tyvärr har jag inte de och ja blir så jäääävla förbannad när ja läser hennes blogg o att hon hänger ut dig och gynning, 2 av de härligaste människorna i sverige. Skärpning alltså!!! Dessutom vem fan går ner 30 kilo på få månader, ja jag håller med allt du skrivit. klockrent!! Fortsätt leverera!!

 • Sockerpuff
  2009-01-17, 19:37

  Gäst

  Du är tuff ^^ Du är stark och du vågar säga vad du tänker, tycker och inte gillar eller gillar. BRA! (kan det vara de polska-generna? jag har sådana själv)
  Fortsätt med ditt och var stolt att du inte hänger efter alla andra som är som alla andra, tråkiga jävlar så att säga.
  www.sockerpuff.com en blogg där jag dela med mig av mina hårda åsikter också ^^

  go go

 • emelie (banankungen.blogg.se)
  2009-01-17, 19:35

  Gäst

  MEN JAG ÄLSKAR DIG!
  du är så skönt jävla rå så jag vet inte vart jag skall krypa upp.
  undebart!!

 • Sanna
  2009-01-17, 19:33

  Gäst

  Katrin.
  Nog för att du får många fulkommentarer om hur du ser ut och bla bla bla. Känns lagom moget dock. Men jag kommer tyvärr inte på fler anledningar att fortsätta läsa din blogg. Du kan inte stå över en 18årings banaliteter utan måste fortsätta på den tunna tråden.
  Gräv upp något annat å skriva om.
  Sjunk inte lägre nu. Du kommer aldrig kunna ta dig upp.
  Å sarksmen i "gynnnings å ditt samtal" var lika roligt som en bakisskitränna!!!!
  Sluta tramsa nu å kasta skit åt det håll det behövs kvinna!!!!!

 • Tessan!
  2009-01-17, 19:32

  Gäst

  Haha! Fan vad rolig du är Katrin! Blir lika glad varje gång jag läser din blogg, du har sån självdistans!

 • Mamma Svetlana Zytomeirska
  2009-01-17, 19:32

  Gäst

  HEJ KATRINA! HÄR ÄR MAMMA DIN. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG MIN ÄLSKLING, DU HAR VERKLIGEN ÅSTADKOMMIT MYCKET MIN LILLA ''KATRINSKA'', DU LEVER JU AV BLONDINBELLA! DU ÄR SÅ SMART MIN DOTTER, ÅSTADKOMMIT SÅ MYCKET, 31 ÅR GAMMAL, VARIT GIFT OCH JA... INTE SÅ MYCKET MER! DET ÄR VÄL MYCKET FÖR DIN ÅLDER? JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT MIN ''KATRINSKA''..NU ÄR DET BARA EN UTVIKNING KVAR FÖR DIG MIN DOTTER OCH SEDAN EN OPERATION, FÖR ATT OPERERA BORT SLAVNÄSAN, SOM DU FICK FRÅN DIN FAR . FAST KATRINSKA, JAG FUNDERAR PÅ OM VI SKA TILL POLAND IGEN, SÅ DU KAN JOBBA DÄR ISTÄLLET.. DET FINNS MYCKET BÄTTRE MÖJLIGHETER DÄR, INOM HOR INDUSTRIN. DET ÄR VÄL EN FRAMTID, MIN DOTTER?

  MASSA KRAMAR MIN LILLA ''KATRINSKA'' FRÅN DIN STOLTA MOR SVETLANA ZYTOMEIRSKA

 • jag
  2009-01-17, 19:30

  Gäst

  DU E BÄST LOVE YOU

 • din hora
  2009-01-17, 19:29

  Gäst

  snälla ge upp din lilla bitterfitta. du kan lika gärna gå och hänga dig för ingen bryr sig. förstår du inte att du bara skämmer ut dig när du håller på som du gör? din fula, äckliga, tjocka judefitta - gå och dö

 • sandea
  2009-01-17, 19:26

  Gäst

  många skriver att katrin skämmer ut sig, då undrar jag för vem i så fall
  finns det någon i den här löjliga stan att skämma sig ut för

 • madeleine
  2009-01-17, 19:25

  Gäst

  jag undrar om du blev tappat som barn.. Det blondinbella säger om dig i tv och på bloggen är 100% sanning, och att du lagt ut bilder på henne när hon gått ner i vikt är bara idiotiskt. FOLK FÖRÄNDRAS! du är bara så jävla avundsjuk på hur hon lyckats , hon är 18 du 31 men hon tjänar nog dubbelt så mycket som du. Du om någon borde få en FET jävla spark i baken.Helt otroligt att du ens orkar lägga energi på det här. Ta en riktig funderare på ditt liv. Är du verkligen en bra människa. För jag tror inte det finns många som tycker det just nu. Du är endast pinsam i mina ögon.

 • Mamma Svetlana Zytomeriska
  2009-01-17, 19:23

  Gäst

  HEJ KATRINA! HÄR ÄR MAMMA DIN. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG MIN ÄLSKLING, DU HAR VERKLIGEN ÅSTADKOMMIT MYCKET MIN LILLA ''KATRINSKA'', DU LEVER JU AV BLONDINBELLA! DU ÄR SÅ SMART MIN DOTTER, ÅSTADKOMMIT SÅ MYCKET, 31 ÅR GAMMAL, VARIT GIFT OCH JA... INTE SÅ MYCKET MER! DET ÄR VÄL MYCKET FÖR DIN ÅLDER? JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT MIN ''KATRINSKA''..NU ÄR DET BARA EN UTVIKNING KVAR FÖR DIG MIN DOTTER OCH SEDAN EN OPERATION, FÖR ATT OPERERA BORT SLAVNÄSAN, SOM DU FICK FRÅN DIN FAR . FAST KATRINSKA, JAG FUNDERAR PÅ OM VI SKA TILL POLAND IGEN, SÅ DU KAN JOBBA DÄR ISTÄLLET.. DET FINNS MYCKET BÄTTRE MÖJLIGHETER DÄR, INOM HOR INDUSTRIN. DET ÄR VÄL EN FRAMTID, MIN DOTTER?

  MASSA KRAMAR MIN LILLA ''KATRINSKA'' FRÅN DIN STOLTA MOR SVETLANA ZYTOMEIRSKA

 • gabi
  2009-01-17, 19:22

  Gäst

  KATRIN DU E BÄST OCH HAR ALLT SOM ALLA KOMMENTARARE INTE HAR, DÄRFÖR SKRIVER DEM ELAKA SAKERNA TILL DIG, JAG TYCKER IALLAFALL ATT DU HAR LYCKATS BRA ,
  DEM SOM SKRIVER ELAKA KOMMENTARER E SÄKET FÖRORTMORSER SOM GÅR PÅ SOC OCH INTE HAR NOT LIV

 • Becky
  2009-01-17, 19:21

  Gäst

  Ha ha ha, vad härligt Dock vill jag tillägga till alla er som ger kritik till Gynning och Katrin att ger man sig in i leken får man leken tåla. Bara för att du är 18 år har du inte rätt att kläcka ur dig vad som helst utan att få svar på tal. Att gå till personangrepp är ju inte bra men innan man uttalar sig så måste man alltid fundera igenom om man klarar av att få tillbaka.:D:D:D

 • ..
  2009-01-17, 19:18

  Gäst

  synd att du inte förstår hur du skämmer ut dig..

 • E
  2009-01-17, 19:17

  Gäst

  Känns som att folk som skriver att alla i Sverige ser ner på dig inte har snackat med hela Sverige...Omoget kanske men vem är inte det ibland, man måste väl få försvara sig..?

 • Mamma Svetlana Zytomeirska
  2009-01-17, 19:16

  Gäst

  HEJ KATRINA! HÄR ÄR MAMMA DIN. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG MIN ÄLSKLING, DU HAR VERKLIGEN ÅSTADKOMMIT MYCKET MIN LILLA ''KATRINSKA'', DU LEVER JU AV BLONDINBELLA! DU ÄR SÅ SMART MIN DOTTER, ÅSTADKOMMIT SÅ MYCKET, 31 ÅR GAMMAL, VARIT GIFT OCH JA... INTE SÅ MYCKET MER! DET ÄR VÄL MYCKET FÖR DIN ÅLDER? JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT MIN ''KATRINSKA''..NU ÄR DET BARA EN UTVIKNING KVAR FÖR DIG MIN DOTTER OCH SEDAN EN OPERATION, FÖR ATT OPERERA BORT SLAVNÄSAN, SOM DU FICK FRÅN DIN FAR . FAST KATRINSKA, JAG FUNDERAR PÅ OM VI SKA TILL POLAND IGEN, SÅ DU KAN JOBBA DÄR ISTÄLLET.. DET FINNS MYCKET BÄTTRE MÖJLIGHETER DÄR, INOM HOR INDUSTRIN. DET ÄR VÄL EN FRAMTID, MIN DOTTER?

  MASSA KRAMAR MIN LILLA ''KATRINSKA'' FRÅN DIN STOLTA MOR SVETLANA ZYTOMEIRSKA

 • SannaE (K)
  2009-01-17, 19:13

  Hahaha, idag är du på G!
  Skit i 14 års Blondinbella. Man kan inte kommunicera med en tjurig fortis med utvecklingssvårigheter.

 • Mamma Svetlana Zytomeirska
  2009-01-17, 19:11

  Gäst

  HEJ KATRINA! HÄR ÄR MAMMA DIN. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG MIN ÄLSKLING, DU HAR VERKLIGEN ÅSTADKOMMIT MYCKET MIN LILLA ''KATRINSKA'', DU LEVER JU AV BLONDINBELLA! DU ÄR SÅ SMART MIN DOTTER, ÅSTADKOMMIT SÅ MYCKET, 31 ÅR GAMMAL, VARIT GIFT OCH JA... INTE SÅ MYCKET MER! DET ÄR VÄL MYCKET FÖR DIN ÅLDER? JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT MIN ''KATRINSKA''..NU ÄR DET BARA EN UTVIKNING KVAR FÖR DIG MIN DOTTER OCH SEDAN EN OPERATION, FÖR ATT OPERERA BORT SLAVNÄSAN, SOM DU FICK FRÅN DIN FAR . FAST KATRINSKA, JAG FUNDERAR PÅ OM VI SKA TILL POLAND IGEN, SÅ DU KAN JOBBA DÄR ISTÄLLET.. DET FINNS MYCKET BÄTTRE MÖJLIGHETER DÄR, INOM HOR INDUSTRIN. DET ÄR VÄL EN FRAMTID, MIN DOTTER?

  MASSA KRAMAR MIN LILLA ''KATRINSKA'' FRÅN DIN STOLTA MOR SVETLANA ZYTOMEIRSKA

 • originalet.blogg.se
  2009-01-17, 19:11

  Gäst

  Har du någon störning i huvudet?

 • KATRIN
  2009-01-17, 19:10

  Gäst

  sluta aldrig för du e bäst

 • sandra
  2009-01-17, 19:10

  Gäst

  Haha måste säga att allt ni "tjaffsar" om har gjort hela min dag!
  Kan inte mer än att skratta åt att ni är så otroligt barnsliga hela högen..
  Vuxna människor.. Har ni så lite att göra verkligen?!
  Hade du varit mogen nog för din ålder så hade du inte tagit upp detta ämnet i din blogg eller i media

  Eller allt kanske är uppgjort? Så att ni alla 3 ska få fler läsare..
  Men nej, sista gången jag läser era bloggar!
  Lycka till med vuxenlivet.

 • Sanna
  2009-01-17, 19:09

  Gäst

  Jag tycker det är jättekul att så många som stör sig på dig, Katrin, slösar tid på att försöka trycka ner dig Jag tycker du är helt jävla klockren och har läst alla dina blogginlägg sen i oktober! Tack!

 • AD
  2009-01-17, 19:08

  Gäst

  SÅ FRUKTANSVÄRT FALSK OCH BITTER DU ÄR, du är nu på total nedgång, och så trasig som du är så fortsätter du djävlas med Bella, men vänta bara du ditt rikspucko, snart ringer Stina Ekblad och anmäler dig för förtal om incest vilket är ett allvarligt brott, sedan så håller alla med bella, hon är mogen och mobbar inte utan kritiserarar på ett bra sätt, medans du bara skriker som en alkis, totalt medveten om innerst inne om att du är SLUT SOM ARTIST, snart slår någon sönder dina fönsterrutor har jag hört,och det har ju hänt tidigare i historien..DITT FEGA KRÄK...Dessutom vet du som bekant att Gynning inte gillar dig, så sitt inte och hitta på ett samtal med henne, när hon är i Tokyo och ej kan försvara dina falska påhitt.....

 • nina
  2009-01-17, 19:08

  Gäst

  haha, skön sarkasm.

 • Lisa
  2009-01-17, 19:07

  Gäst

  haha!! Go K!!

 • Tereze
  2009-01-17, 19:07

  Gäst

  You Go Girl!!
  Tycker det är helt rätt att försvara sig när man blir påhoppad av någon som inte ens känner en! Hon kan väl få ha sin åsikt och stå för den, men att dra ner andra i skiten för att hävda sig, det är ju bara pinsamt...
  Kör på jag gillart!

 • madde
  2009-01-17, 19:06

  Gäst

  Omogna idiot, du framstår som en hjärskadad 18åring!

 • love
  2009-01-17, 19:06

  Gäst

  hahaha du e så bra fortsätt för du e ju aldrig med i media, om inte blondinbella fanns dansa på vågen vet jag ))

  gillar dig och gynning

 • peter
  2009-01-17, 19:05

  Gäst

  INTE KONSTIGT ATT ALEX INTE VILLE HA DIG, DIN FULE FAN. BÅDE PANTAD OCH FUL, VILKA DÅLIGA GENER DU MÅSTE HA. SKAFFA ALDRIG BARN! SNÄLLA, JAG SKULLE TYCKA SÅ SYND OM DEN SOM HAR DIG SOM MAMMA, FÖR DU ÄR TA MIG FAN DEN STÖRDASTE MÄNNISKAN JAG NÅGONSIN SETT I HELA MITT LIV. OCH DU SER UT SOM EN PANNERAD FITTA.

 • det du...
  2009-01-17, 19:03

  Gäst

  det är rent ut sagt synd om dig just nu. haha hoppas du kan hanskas med all skit du förtjänat. pinsamt...milt sagt!

 • Kharma
  2009-01-17, 19:03

  Gäst

  har skrivit lite om detta på min blogg www.hanky.se/kharma

 • l
  2009-01-17, 19:03

  Gäst

  LBs komentar var bäääst hittils av alla inkl dem andra bloggares komentarer bra sagt.

 • Y
  2009-01-17, 19:02

  Gäst

  Ha ha, kul att ni lite äldre människor får en chans att glida med på Bella vågen som råder just nu

 • Lovisa
  2009-01-17, 19:01

  Gäst

  Jag har gillat din blogg sen du började blogga. Jag har gillat din humor, att du har självdistans och kan driva om dig själv. Du har varit ganska kaxig men ändå verkat snäll innerst inne.
  Den senaste tiden har du bara verkat elak och bitter. Du har betett dig som en fjortis och visat en kall och allt annat än ödmjuk sida. Lite värme och förmåga till att ta kritik skulle inte skada. Du skämmer ut dig mer och mer om du fortsätter såhär.

 • Angie
  2009-01-17, 19:00

  Gäst

  Det är sant Katrin, FAN SLUTA ALDRIG VARA SÅ HÄR BRA.

  patetiskt människor som inte fattar hur du fungerar. det kallar huuuuuuuuuuuuuumor vänner. :D

 • Paniat.blogspot.com
  2009-01-17, 19:00

  Gäst

  Hahaha:D Klockrent!

 • LB
  2009-01-17, 18:58

  Gäst

  Hahahaha... Tre smala brudar bråkar om vikthets. Ingen av er vet hur det egentligen är att vara fet (alltså BMI > 30). Blondinbella skriver naivt på sin blogg att hon är beredd att gå upp 20 kg för att bevisa att det går att vara framgångsrik och fet. Vilken jävla idiot! Hur ska hon klara det, hon som är så utseendefixerad? Jag kan redan nu tala om att det är svårt att kombinera framgång med fetma. Blondinbella är värsta hycklaren. Och vad var grejen med att gråta framför kamerorna i Let's Dance? Tror jag måste gå och kräkas. Skall bli kul att läsa BlondinFettots blogg när hon är fet. Hur många dagens outfit får vi se då? Då får hon vackert, precis om vi andra tjockisar, börja handla på Lindex och Åhléns.
  Just nu är jag på Katrin Z:s sida, hon hycklar i alla fall inte med det här med vikten. Och nej, jag skyller inte min fetma på någon annan. Vill precis som alla andra brudar vara smal och snygg.

 • Mary
  2009-01-17, 18:58

  Gäst

  Älskar dig mer och mer för varje dag. Säg till om du blir flata!

 • khhrrr khhrrrr
  2009-01-17, 18:57

  Gäst

  ps. jag gillade dej egentligen katrin

 • morsanmia
  2009-01-17, 18:57

  Gäst

  SÅÅÅ LÅGT!
  Nu får du lägga av

  wwwmorsanmia.blogspot.com

 • Jonas
  2009-01-17, 18:55

  Gäst

  HAHAHA Mer sånt här, du e fan underbar! Älskar också vartenda bokstav som du skriver. Det är så fruktansvärt roligt att läsa alla sura ensamma människor som inte fattar haha. DU ÄR ETT GENI my love!
  Jonas

 • Anonym
  2009-01-17, 18:50

  Gäst

  Asså, människor som du kommer aldrig inse hur misslyckade ni egentligen är. Du är 31 år(!), har barn (har jag hört?) och beter dig som ett svin. Du kommer troligtvis vara precis lika äckligt omogen hela livet som du är nu. Men vem vet, du kanske öppnar ögonen och inser hur fel du har. Förhoppningsvis gör du det.

 • malin
  2009-01-17, 18:49

  Gäst

  otroligt moget skrivet! eller inte

 • stina
  2009-01-17, 18:49

  Gäst

  stackare! du är 31 år och du bryr dig i blondinbella, jag tycker verkligen synd om dig. Jag tror faktiskt att du utnyttjar detta, du gillar att provocera. Dessutom är det väldigt egoistiskt av dig att inte tänka på hur unga människor tolkar det du skriver, för the greater good kan du väl sluta blogga? det här känns lite som högstadie drama. gah!

 • Sanderberg (K24)
  2009-01-17, 18:48

  Fortsätt bara, jag älskar att läsa varje bokstav du skriver.
  haha.

 • voff
  2009-01-17, 18:47

  Gäst

  Det kanske är dags att sluta med drogerna nu?

 • Mamma Svetlana Zytomeirska
  2009-01-17, 18:47

  Gäst

  HEJ KATRINA! HÄR ÄR MAMMA DIN. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG MIN ÄLSKLING, DU HAR VERKLIGEN ÅSTADKOMMIT MYCKET MIN LILLA ''KATRINSKA'', DU LEVER JU AV BLONDINBELLA! DU ÄR SÅ SMART MIN DOTTER, ÅSTADKOMMIT SÅ MYCKET, 31 ÅR GAMMAL, VARIT GIFT OCH JA... INTE SÅ MYCKET MER! DET ÄR VÄL MYCKET FÖR DIN ÅLDER? JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT MIN ''KATRINSKA''..NU ÄR DET BARA EN UTVIKNING KVAR FÖR DIG MIN DOTTER OCH SEDAN EN OPERATION, FÖR ATT OPERERA BORT SLAVNÄSAN, SOM DU FICK FRÅN DIN FAR . FAST KATRINSKA, JAG FUNDERAR PÅ OM VI SKA TILL POLAND IGEN, SÅ DU KAN JOBBA DÄR ISTÄLLET.. DET FINNS MYCKET BÄTTRE MÖJLIGHETER DÄR, INOM HOR INDUSTRIN. DET ÄR VÄL EN FRAMTID, MIN DOTTER?

  MASSA KRAMAR MIN LILLA ''KATRINSKA'' FRÅN DIN STOLTA MOR SVETLANA ZYTOMEIRSKA

 • Victor
  2009-01-17, 18:46

  Gäst

  Du är ju verkligen hjärnskadad..

 • Din mamma Svetlana Zytomeirska
  2009-01-17, 18:44

  Gäst

  HEJ KATRINA! HÄR ÄR MAMMA DIN. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG MIN ÄLSKLING, DU HAR VERKLIGEN ÅSTADKOMMIT MYCKET MIN LILLA ''KATRINSKA'', DU LVER JU AV BLONDINBELLA! DU ÄR SÅ SMART MIN DOTTER, ÅSTADKOMMIT SÅ MYCKET, 31 ÅR GAMMAL, VARIT GIFT OCH JA... INTE SÅ MYCKET MER! DET ÄR ÄVL MYCKET FÖR DIN ÅLDER? JAG ÄR SÅ HIMLA STOLT MIN KATRINSKA..NU ÄR DET BARA EN UTVIKNING KVAR FÖR DIG MIN DOTTER OCH SEDAN EN OPERATION, FÖR ATT OPERERA BORT SLAVNÄSAN, SOM DU FICK FRÅN DIN FAR . FAST KATRINSKA, JAG FUNDERAR PÅ OM VI SKA TILL POLAND IGEN, SÅ DU KAN JOBBA DÄR ISTÄLLET.. DET FINNS MYCKET BÄTTRE MÖJLIGHETER DÄR, INOM HOR INDUSTRIN. DET ÄR VÄL EN FRAMTID, MIN DOTTER?

  MASSA KRAMAR MIN LILLA ''KATRINSKA'' FRÅN DIN STOLTA MOR SVETLANA ZYTOMEIRSKA

 • http://josefineosth.bloggspace.se
  2009-01-17, 18:42

  Gäst

  shiit du e bara föör skön...älskar att läsa din blogg...

 • hanna79.blogspot.com
  2009-01-17, 18:41

  Gäst

  Alltså de e mkt jag inte gillar med varken dig gynning eller blondinbella men detta börjar likna hmm ja jag vet inte, tror ni alla tre sättersnubbeltrådar framför era gravar, visst många vill va smal osv å de flesta önskar de blev de på ett sunt vi men alla kan inte komma den vägen å då spelar hjärnan människan ett spratt som sedan blir en fanatisk del i ens liv, svält/anoroxi/hetsbantning osv. Men d var inte de jag retade mig på utan att BB skulle ligga 13 år efter, men hon måste väl få ha sin åsikt för det, precis som du å gynning? alla lever å har ansvar för sitt liv, sen kan vi bara hjälpa våra väner som far illa. hur som låt livet vara bra å kroppen som den ska. upp å hoppa le å dansa, de blir man lycklig av.
  många goda hälsningar iaf även om jag inte delar era åsikter varken dina gynning eller blondinbellas

 • Karin
  2009-01-17, 18:40

  Gäst

  forts-
  FATTA att det är OSÄKERHET!
  Katrin vill banta(& fixa sig med injektioner osv) för att hänga med i den ’snygga’ ytliga tv&kändisvärlden. Vem vill vara den enda av alla y-t-l-i-g-a wannabees som inte har fejkat sig ‘’snyggare”??

  Självkänsla, sitter den i fejkläppar? Lösnaglar? Limmade hårextensions? Korsetter?Revben/magrutor? Rynkfri, blank, stel panna? Silikonbröst?

  Det är otroligt sorgligt att tjejers värde idag ska räknas i hur fixade de är. En naturlig tjej/kvinna med självförtroende är ALLTID vackrare i verkligheten än en plastig, osäker märkesfixerad superfixad docka.

 • maria
  2009-01-17, 18:39

  Gäst

  hahah sluta skämma ut dig nu snälla! varför bryr du dej ens om vad hon skriver om du tycker du har rätt? hahah ni bloggare är jävligt patetiska kolla på er skälva, bråkar om man får skriva om banting eller inte? VÄX UPP IDIOTER

 • Gunilla
  2009-01-17, 18:38

  Gäst

  Haha...du e så jävla rolig. Du driver ju med henne..och alla går på det.
  Jag häller med dig och Gynning..dax att sätta lilla fröken räktig på plats. Hon e så jävla duktig hela tiden. Hon tänker på alla som ser upp till er skriver hon. Hon kanske skulle ta och tänka på alla som ser upp till henne istället. Som vill ha hennes dyra pälsar och kläder tex. Alla har inte råd med allt hon köper. Hon kommer från en familj med redan gott om pengar så hon har knappast behövt kämpa för dom där dyra pälsarna el andra kläder. Visst ska hon ha beröm för att bloggen har blivit en hit och hennes säljsajt Bellme. Genialt....men men man ska inte kasta ste i glashus heter det ju. Man ska akta sig för att gå på de verkliga kvinnorna i den här världen när man bara är 18 år och inte har sett så mkt av hur världen verkligen ser ut än.
  HURRA FÖR KATRIN O CAROLINA.
  Puss & kram

 • Witlof
  2009-01-17, 18:38

  Gäst

  Ditt liv verkar gå ut på att vara elak... Hoppas du kan leva med dig själv!

 • Karin
  2009-01-17, 18:38

  Gäst

  FATTA att det är OSÄKERHET!
  Är det ingen som förstår att Blondinbella (som jag inte gillar) är en 18-årig, liten GYMNASIETJEJ? (framgång eller ej)
  Hon kanske brukade se upp till både Karolina och Katrin?
  Är det inte tragiskt att en 30-årig etablerad, framgångsrik mediakvinna är så OSÄKER att hon tar åt sig av vad en ung tjej personligen tycker om henne? För detta handlar om personangrepp, åsikter,RÄDSLA, inte en media- kroppsideal-bantningsdebatt.
  (Att den debatten väcks är bra, men de inblandade har perspektivet enbart på ego-nivå!) Osäkerthet och omogenhet, utsidan AVGÖR deras karriärer,uteliv, popularitet och deras ‘erbjudanden’, reklamjobb tv-tid, rubriker,osv. DERAS VÄRDE FÖR DAGEN LIGGER I HUR SNYGGA/FIXADE DE ÄR. Är inte det sorgligt om något?
  Gynning har haft missbruksproblem i åratal. Ätstörningar.Kroppsnojja.Självförakt, kroppshat, plastikoperationer.
  Katrin vill banta(& fixa sig med injektioner osv) för att hänga med i den ’snygga’ ytliga tv&kändisvärlden. -forts-

 • Amanda
  2009-01-17, 18:37

  Gäst

  Hej! Kan inte du gratta Alex och han käresta till den kommande bäbisen från mig, när du ser dom nästa gång? Är så himla glad för deras skull! Är inte du? Jag menar, du ville väl ändå inte ha någon familj med barn och grejjer än? du är ju bara 31, det är ju alldeles för tidigt. Jag tycker som du att det är bättre att vänta tills man blir lite äldre. När man är i 30 års åldern ska man ju passa på att festa och supa sig redlös liksom! Och du du kan väl hälsa din mamma oxå? hon måste ju va sååå himla stolt över sin fina dotter! Allt hon har åstadkommit liksom, för tänk vilken ära det måste vara att få va programledare för idols eftershow liksom!!! Ha det bra Katrin, och vänta ännu lite till innan du slår dig till ro och ta vara på livet på samma sätt som nu! Supa, festa, inte låta ngn klanka ner på dig liksom. You go girl!

 • khhhrrr khhhrrr
  2009-01-17, 18:37

  Gäst

  var det inte så här det gick till då? Katrin?

 • Amanda
  2009-01-17, 18:37

  Gäst

  Hej! Kan inte du gratta Alex och han käresta till den kommande bäbisen från mig, när du ser dom nästa gång? Är så himla glad för deras skull! Är inte du? Jag menar, du ville väl ändå inte ha någon familj med barn och grejjer än? du är ju bara 31, det är ju alldeles för tidigt. Jag tycker som du att det är bättre att vänta tills man blir lite äldre. När man är i 30 års åldern ska man ju passa på att festa och supa sig redlös liksom! Och du du kan väl hälsa din mamma oxå? hon måste ju va sååå himla stolt över sin fina dotter! Allt hon har åstadkommit liksom, för tänk vilken ära det måste vara att få va programledare för idols eftershow liksom!!! Ha det bra Katrin, och vänta ännu lite till innan du slår dig till ro och ta vara på livet på samma sätt som nu! Supa, festa, inte låta ngn klanka ner på dig liksom. You go girl!:D

 • Anna
  2009-01-17, 18:36

  Gäst

  Läste precis ett inlägg på en blogg som handlade om just detta.. Denna tjejen verkar vara på blondinbellas sida...konstigt nog.

  här är inlägget -> http://youaresofine.blogg.se

 • Rani
  2009-01-17, 18:35

  Gäst

  Ålltså du ska vara en 31 årig kvinna o beter dig som ett litet ouppmärksammat omoget barn. på 3år. Det är du som är en liten "gris" o inte Bella. Fan "kvinna" du har sjunikt så himla mkt i hela Sveriges ögon att du borde lägga ner din blogg. För de flesta står bakom Bella o håller med hennes åsikter. Förstår du inte att de få läsare du har kommer att också gå emot dig? Mitt sista råd be om ursäkt för det du sagt om Bella, för du har verkligen sårat henne o alla andra som har sunda tankar om vikt o träning.

 • xxx
  2009-01-17, 18:35

  Gäst

  NU går du för långt!
  Gynning skulle aldrig svära på det sätt du skriver.
  Illa gjort av dig, dessutom är Gynning utomlands på jobb och kan inte gå emot dig. Fegt gjort!

 • l
  2009-01-17, 18:34

  Gäst

  KATRIN SLUTAA ALDRIG!!!!!
  DU ÄR BÄST OCH GYNNING DET ÄR BARA TJOCKISAR SOM STÖR SIG PÅ ER!!! LOL

 • Denise
  2009-01-17, 18:34

  Gäst

  Haha fan va grym du är Katrin!
  Okeeej, kanske lite barnsligt och drygt men bråka kan man väl få göra ibland. Och ibland så kan man inte hålla haten inne, I know. Dumt skrivet av Bella på bloggen om dig, blev faktiskt arg.
  Roligt är det här att läsa i alla fall! Fortsätt så

 • http://myanalife.blogg.se
  2009-01-17, 18:33

  Gäst

  Alltså... hahaha!

  Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om allt det här. Men det här inlägget var jävligt roligt!

  Blondinbella tror väldigt ofta att allting cirklar kring henne och att hon är kändast i hela Sverige. Klockrent inlägg!

  http://myanalife.blogg.se/

 • Amanda
  2009-01-17, 18:32

  Gäst

  Hej! Kan inte du gratta Alex och han käresta till den kommande bäbisen från mig, när du ser dom nästa gång? Är så himla glad för deras skull! Är inte du? Jag menar, du ville väl ändå inte ha någon familj med barn och grejjer än? du är ju bara 31, det är ju alldeles för tidigt. Jag tycker som du att det är bättre att vänta tills man blir lite äldre. När man är i 30 års åldern ska man ju passa på att festa och supa sig redlös liksom! Och du du kan väl hälsa din mamma oxå? hon måste ju va sååå himla stolt över sin fina dotter! Allt hon har åstadkommit liksom, för tänk vilken ära det måste vara att få va programledare för idols eftershow liksom!!! Ha det bra Katrin, och vänta ännu lite till innan du slår dig till ro och ta vara på livet på samma sätt som nu! Supa, festa, inte låta ngn klanka ner på dig liksom. You go girl!

 • Fia
  2009-01-17, 18:30

  Gäst

  blondinbella har också två företag om du inte visste det eller inte ville nämna , sen gör hon så mycket a´nnat ditt äckel !

 • db
  2009-01-17, 18:30

  Gäst

  de är ju ganska dumt att ge en sån som du kritik eftersom att du tykcer de bara är kul, men såna som dej förstår jag mej inte på. Leva på att berätta hur man svälter sej själv på bästa sätt och trycka ner andra för att må bra själv, du är den elaka egoistiskt tjejen alla hatar i alla klyschiga filmer. OCh att hoppa på en 18årig tjej som är så mycket mer vid 18 års ålder än många andra, de är bara komiskt att se på. Vem va du då ? förmodligen nobody som ville vara den där tjejen som va smart, snygg & omtyckt, men näe. håll dej till de du gör bäst, eller vänta vad är de? just ja, vara elak mot allt & alla de är ju allt du är känd för, silly me keep up the "good" work katrin

 • Annie
  2009-01-17, 18:30

  Gäst

  för det första,är du JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT ful,och en JÄÄÄVLA mobbare,du är så jävla sjuk i huvudet så det bara inte går att förklara, så omogen liten tösbyxa! jag är fan 12 år och är så mykcket mognare en dig!!!!!! och för det andra ska du fan ge dig i Isabella! Hon har stil,vackert utseende ( iaf finare & sexigare än dig) och för det tredje så har hon ca, 300 kommentarer på varje inlägg,medans du Maximum 30 kommentarer! Skillnad eller? Snacka om att din blogg kommer gå i konkurs !!

  // MVH annie

 • Bettan
  2009-01-17, 18:29

  Gäst

  du är helt underbar
  http://babesontour.blogg.se

 • Moa Golster - missgolster.blogg.se
  2009-01-17, 18:29

  Gäst

  Fan Katrin, brukar ju tycka att du är så jävla skön, men nu gör du bort dig totalt. Isabellas argument håller så mycket mer, och det hon tycker är verkligen vettigt. Förutom det att dina argument inte håller, så lägger du upp dom på helt fel sätt. Jävligt barnsligt rent ut sagt.

 • Elin
  2009-01-17, 18:28

  Gäst

  Du är ju helt jävla dum i huvudet!

 • kajsa
  2009-01-17, 18:28

  Gäst

  HAHAHAHA VAD PATETISK DU ÄR ! JAG VET ATT DU GILLAR ATT VI SKRIVER MEN KÄRA DU: FOLK TYCKER SYND OM DIG ! DET ÄR SYND OM DIG. DU KAN INTE SLÄPPA DET HÄR UTAN DU NJUTER AV ALL UPPMÄRKSAMHET OCH FORSÄTTER SÅ PATETISKT BARNSLIG DU ÄR. SVENSKA FOLKET KAN INTE GÖRA ANNAT ÄN ATT GARVA ÅT DIG.

 • ELIN
  2009-01-17, 18:28

  Gäst

  Sorgligt. Att en så pass gammal person som du, försöker skoja bort något sånt här. Det är sjukt.
  Om man ist tittar på gynnings blogg så kommenterar hon händelsen mer moget, hon gör det inte till ett bråk på dagis-nivå. Men du, du har bara gjort det hela värre.
  GRATTIS!

 • Per
  2009-01-17, 18:26

  Gäst

  du är ju fet. dags att gå ner i vikt kanske?

 • Sara
  2009-01-17, 18:26

  Gäst

  Chansen är minimal att du läser denna kommentar. Chansen att du bryr dig om den är ännu mindre. Men jag måste iallafall yttra mig: Herregud du beter dig verkligen som en tonåring! Jag är 18 och den där stilen la jag av med för flera år sen. Du samlar på dig negativ energi, för innerst inne mår du dåligt av det här.

 • Moa
  2009-01-17, 18:25

  Gäst

  Mohahahahahahaha

 • Isa
  2009-01-17, 18:24

  Gäst

  Och ännu en gång förstår vi vilket otroligt desperat människa du är. Patetiskt

 • ok
  2009-01-17, 18:24

  Gäst

  hela sverige skrattar åt dig. varför kan du bara inte erkänna att du är avundsjuk på henne? att hon har framgång och ser bara ut? lite för sent för dig att leka tonåring. hon är smartare och snyggare än dig. antar att du känner igen känslan.

 • Anonym
  2009-01-17, 18:23

  Gäst

  DU är helt jevla klockren!!!! gött!

 • tam
  2009-01-17, 18:22

  Gäst

  HAHA duuuuuuu är så jävla klockren (och jag säger inte detta för att du hoppar på blonbella) - utan för att du är dig själv hela tiden! fan, en videodagbok med dig på tv400 skulle sitta bättre! :D och jag behöver inte säga: skit i all skit du får... för det vet jag att du redan gär! =)
  KLOCKREN!!!

 • Xia - improveme.se/xia
  2009-01-17, 18:21

  Gäst

  Det är faktiskt underhållande alltihopa, men i mina ögon växer Bella betydligt mer än vad du och Gynning gör tillsammans. Och ja, du framstår som desperat. Men vafan, är det det du vill, och rida på hennes våg som du så fint beskrivit här... Vem kan stoppa dig?

 • Anonym
  2009-01-17, 18:20

  Gäst

  Du har nog lika mycket brosk i hjärnan som i näsan

 • Anonym
  2009-01-17, 18:20

  Gäst

  Men snälla lilla gumman hur gammal är du?
  Fattar inte hur du orkar skriva om henne ist för att skita i det. Så som du gör nu och skriver en massa skit höll jag också på med när jag var 13

 • Okänd
  2009-01-17, 18:19

  Gäst

  Fan vad omoget. Och alla ni som tycker att Katrin gör rätt, stoppa fingrarna ner i halsen och var som er idol.

 • eelin!
  2009-01-17, 18:18

  Gäst

  haha fan vad rolig du är :D och inte omogen som alla andra skriver. humor människor, HUMOR!

 • carinadenfina
  2009-01-17, 18:18

  Gäst

  Konstigt att du inte känner, hmm, jag kanske tänkte fel, jag kanske ska sluta skriva om vikthetsen, så att alla din läsare inte pressas ännu mer än vad dom redan gör till att gå ner i vikt. Det här handlar varken om dig eller blondinbella eller gynning. Det handlar om att det här samhället gör människor sjuka. Se den stora bilden istället för att vara så småsint.

  http://carinadenfina.blogg.se/

 • så bra
  2009-01-17, 18:17

  Gäst

  HAHAHHAHA Love you...fan va roligt.
  DET VA FAN I MIG PÅ TIDEN ATT NÅN SATTE DEN DÄR SNORUNGEN PÅ PLATS!!!!!
  Seriöst ger hon sig in i leken får hon leken tåla.

 • Sophie
  2009-01-17, 18:17

  Gäst

  Om några år (när du har mognat genom att du som alla säger ligger lite efter i utveckligen) kommer du kolla tillbaka på detta och undra "Varför hoppade jag på en artonåring, vad tänkte jag?" Carolina Gynnings inlägg om detta var ändå inte lika hårt, hon kan ändå fortfarande se folk i ögonen. Men du, usshhh.. fyfan. Hur kan du leva med dig själv? Du bryr dig säkert inte om detta inlägg, men det struntar jag i. Du är hemsk. 31 år. Vilket skämt.

 • Peter
  2009-01-17, 18:16

  Gäst

  Hur fan kom hon med i TV från början, mer patetisk mäniska får man leta efter! Hon är desutom inte snygg nån stans, hela Sverige skrattar åt henne.. Det ända som är bra, är att man får sig ett skratt :D

 • ReBexxx
  2009-01-17, 18:15

  Gäst

  Det är så otroligt patetiskt att läsa det du har skrivit om Blondinbella för istället för att agera vuxet, så agerar du så omoget!
  Att du är så desperat av uppmärksamhet från media att du väljer att föra den här diskussionen vidare är ju bara patetiskt.
  Kom tillbaks när du har något vettigt att skriva istället!
  Både du och jag vet att Blondinbella har rätt i den är diskussionen.

 • Angie
  2009-01-17, 18:15

  Gäst

  Jag vet inte, men är det bara jag som skrattar åt era patetiskt komentarer?
  HAHAHAAH ni är så blåååsta hela bunten, Katrin driver sönder er ALLA, och ni går verkligen på allting. pinsamt pinsamt.
  Sedan så gör katrin samma sak som Bella, hon tränar, gymmar och äter rätt. haha Jag gillar bella, men nu gick hon för långt, frågan är, är det verkligen katrin som måste ha mer "media" i hennes liv, kan det inte vara så att bella uttnjutjar detta med
  Katrin fan du äger.

 • www.deklarationen.blogg.se
  2009-01-17, 18:14

  Gäst

  men blondinbellan har oxå sina poänger. det måste man medge.

 • Mikaela
  2009-01-17, 18:14

  Gäst

  hahahahaha! du är sååå rolig Katrin! xD

 • veronica
  2009-01-17, 18:14

  Gäst

  asså va fan tänker du med? om de var så många som skrev att du var så omogen i förra inlägget, måste du då spä på mer?
  fyfan va omoget, du kan aldrig ana vilken "idiotstämpel" du får nu. men fortsätt så här, så får du uppmärksamhet, dock fel sorts uppmärksamhet

 • Anonym
  2009-01-17, 18:13

  Gäst

  du bevisar bara ytterligare hur omogen du är, äckligt!!!!

 • Fredrik
  2009-01-17, 18:13

  Gäst

  Asså jag skrattar över dig o gynning..över 30 år dålig stil
  Ni kommer få så mycket skit .
  PATETISKA ÄR NI! Ni har problem o de har man ju sett på tv när ni är med den spricker ju skärmen! Man kan inte kolla på stjärner på is då ser man bara en smutsgris. O man kan inte se på du är vad du äter för då ser man blåa tänder .. PATETISKT

 • Vea
  2009-01-17, 18:12

  Gäst

  Herregud, hur gammal är du? 14? 145?

 • marre
  2009-01-17, 18:10

  Gäst

  amen guud vad du e rolig... inte

 • jag
  2009-01-17, 18:08

  Gäst

  haha, du sååå rätt katrin! haha, vad tror folk egentligen! Gillar dej skarpt och du ser otroligt bra ut! Kram

 • ELINA
  2009-01-17, 18:08

  Gäst

  ps. då ska vi se vad jag åt idag:

  en grillad kyckling

  två panpizzor

  3 mazariner

  en fanta

  en cola

  slut.

  vikt: 56 kg

  längd 176 cm

  PUSS O KRAM DITT FULA SVIN - STACKARS DEJ SOM ÄR FET O FUL

  (ps. jag är 29 år, ville bara känna på känslan att skriva som en 14 åring igen. plus min matlista är sann o min kropp skriker om hur snygg den är utan bantning nån gång o aldrig tänker jag på vad jag äter.)

 • Sandra
  2009-01-17, 18:07

  Gäst

  Du var ju fan med på DU ÄR VAD DU ÄTER för ett tag sen. du är tjock om någon?! haha. du vill bara bli känd thats it. och okej att du är lite känd, men genom vad? din kille är känd, inte du, understand that.

 • Emma
  2009-01-17, 18:04

  Gäst

  Patetiskt, verkligen.

 • Anonym
  2009-01-17, 18:04

  Gäst

  Men herregud, så patetiskt skrivet! oj oj jag kan inte säga mycket mer.

 • monica
  2009-01-17, 18:04

  Gäst

  Suck! Tänk att den 17-åring tjej är mer vuxen än tanterna Gynning och Zytomierska. Go Bella, unna b-laget en liten stund i strålkastarnas ljus.

 • Uscha
  2009-01-17, 18:01

  Gäst

  Så jävla ful du är ditt gristryne!Hahaha, snart förlorar du alla läsarna igen dock... Ingen kille vill ha dig din fuling, så ful slavisk näsa har du, operera bort den istället... hatar dig!

 • Gäst
  2009-01-17, 18:00

  Gäst

  haha helt underbart roligt. blondinbella är bara sorglig.

 • Jenny
  2009-01-17, 17:59

  Gäst

  Du beter dig som en barnunge......

 • Kalle
  2009-01-17, 17:59

  Gäst

  Hehe

Hit flyttar jag!

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg!

Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren. Jag har trivts väldigt bra och är tacksam för att ni stått emot en del trubbel som jag har skapat. Ni har så gott som alltid stått bakom mig och det har jag värdesatt högt. Jag har ofta fått förfrågningar om att flytta min blogg till olika portaler eller att starta en egen annonsberoende blogg och jag har i fyra och ett halvt år tackat nej till alla för att jag har trivts så bra här. Ingen annan hade stått ut med mig det är jag säker på.

Vi kommer att förbli vänner och om jag i framtiden kan bidra med en puff i rätt riktning för att ni ska få tillbaka de intäkter som ni har förlorat på grund av mig så kommer jag att ställa upp såklart! Jag är verkligen ledsen för att ni fått ta skit för min skull och jag tycker att det är beklagligt hur annonsörer anser sig ha makten över ordet. Men mer om det i min nya blogg som

NI HITTAR HÄÄÄÄÄÄR: Katrinz.se

puss finest. Det är lite ledsamt att lämna er.

Skapad:
18 november 2012, 22:33
Läst:
2329368 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (174)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked. "Men jag vill inte vräka i mig fett, jag går inte på LCHF", stönar Isabel och kastar huvudet bakåt "Mmmmmmm....så gott!", fortsätter hon. "Men snart gör du det min vän", svarar jag och så fnissar vi och väljer ett nytt ämne att analysera. Jag ska inte skriva mer för jag känner mig sluddrig. Dags att plocka fram ostbrickan och korvarna som vi köpte idag...Jo en sak till. Intressant att Ringo är totalt emot den rosa mössan som jag köpte men är helt fajn med att kuta omkring i en rosa ballerinakjol och dansa runt med händerna i luften. Jävligt intressant.
Skapad:
17 november 2012, 22:23
Läst:
2363890 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (67)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-08-12, 22:38

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2014-08-12, 07:10

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • e
  2013-11-06, 03:06

  Gäst

  Druckigt???? Herregud,pinsamt!!!

 • chicabiti
  2013-10-12, 10:31

  Gäst

  The babies are so cuteeeee!

  Blogg: www.chicabiti.com/

 • fuktutredning
  2013-07-14, 10:19

  Gäst

  Så fint . Tack för att du delar med oss

  Blogg: www.lacksokning.com/fuk

 • Camilla
  2013-04-07, 19:44

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Katrin Z
  2012-12-10, 16:17

  Gäst

  Jag hoppas att hela din familj går… Håll barnen hårt i handen din vidriga polack hora!

 • Diana
  2012-11-28, 14:19

  Gäst

  Vilken underbart vacker bild med Ringo i ballerinakjol. Så söt och go! Så fina de är. Underbara gosiga ben.

 • Namn
  2012-11-22, 13:11

  Gäst

  After dark nästa;-)Kommer lätt följa dig på din lya blogg

 • Camilla
  2012-11-21, 13:12

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Oj
  2012-11-19, 20:07

  Gäst

  Ditt barn liknar en vagina

  Blogg: Bajs.se

 • Namn
  2012-11-19, 14:58

  Gäst

  Druckigt?

 • Namn
  2012-11-19, 14:58

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-19, 09:58

  Gäst

  Skönt att du försvinner. Är så trött på mobbningsbloggare som bara lockar fram det sämsta hos människor. God ton och respekt är den enda vettiga vägen att välja och det fattade både Erwik och annonsörerna tack och lov. Mobbning och egoism för ingen framåt.

 • Namn
  2012-11-19, 09:03

  Gäst

  Vuxen- Bra skrivet!!

 • Camilla
  2012-11-18, 22:54

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Isa
  2012-11-18, 21:40

  Gäst

  Du är så jävla härlig kepp it upp !

 • stina
  2012-11-18, 21:36

  Gäst

  Jag har slutat äta godis,fett mat och fika bröd shit 22 kilo mindre..väger nu 66 klippt mig och köpt snygga kläder. känner mig snygg och kåt som fan. inget lchf här inte

 • Namn
  2012-11-18, 21:19

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Py
  2012-11-18, 20:08

  Gäst

  Namn 16.35 Känns ju inte direkt som du gör någon nytta med att försöka försvara K när du inte ens kan läsa...

 • Namn
  2012-11-18, 19:40

  Gäst

  Fan vad folk avskyr Katrin på twitter! Inte en snäll mening.

 • BoBadly
  2012-11-18, 18:38

  Gäst

  Apropå att Camilla i varje inlägg försöker sälja läkemedel:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Sibutramin
  Det här är farliga saker som orsaker depressioner m.m. Att laborera med serotoninhalten i hjärnan är inte att rekommendera. tro mig, jag vet.

 • Namn
  2012-11-18, 17:07

  Gäst

  Hej vuxen!

  Hur är det egentigen med Dig..är Du som Du önskar?)

  Jag tycker att Katrin är snäll i verkligheten...hon bara har många avundsjuka "vänner"
  som använder det minsta mot henne.

  Katrin stå på Dig! Du klarar Det!!!

 • Namn
  2012-11-18, 17:02

  Gäst

  Namn 16:35 Katrin själv? Eller Isabel med en prinskorv i överläppen? Idiot som idiot.

 • Namn
  2012-11-18, 16:46

  Gäst

  Stackars unge, samma feta krumma taxben som Zytot.

 • Namn
  2012-11-18, 16:35

  Gäst

  Oj, nej.. HUR ska Katrin reagera när Ringo visar fingret när han är 15....? Eller 50?!?! Hahahaha..
  50?! Seriöst, du som skrev det är pinsam. DET ÄR BARA ETT JÄVLA FINGER! Jag hoppas att Ringo visar det hur ofta han vill och till alla som förtjänar det. Precis som Katrin själv gör mot alla er patetiska idioter som kommenterar här. Och ni som säger att Katrins blogg går dåligt? Vad fan har ni för belägg för det? Jag tror tvärtom att hon har blivit så sjukt mkt större och rikare efter sats-annonsen! Haha, suck it!
  Och just nu visar jag mitt fina långfinger till er alla! FUCK YOU ALL!

 • vuxen
  2012-11-18, 16:30

  Gäst

  För många tycks ta miste på vad som menas med att vara ärlig med att vara oförskämd? Det är tyvärr alldeles för vanligt att folk säger att de bara är ärliga och säger sanningen, när de i själva verket är oförskämda. Vanligt hyfs är omodernt och ju råare och brutalare man är, dessto "ärligare" och coolare är man. Vad spelar det för roll om man är snygg på utsidan om man är elak, och ohyfsad? Utsidan kan man påverka bara till en viss del. Hur vi beter oss, däremot, är något vi kan styra över helt och hållet. Tänk på det, ni som läser det jag skriver. Allt som är elakt kanske inte passar in under kategorin "mobbning" men elakt är ändå alltid elakt. Man behöver aldrig säga allt man tycker och tänker, men däremot bör man lära sig att uppföra sig civiliserat. Det är inte coolt att vara djävlig och göra människor ledsna, sårade och göra så att de mår dåligt. Däremot är det är coolt att våga vara snäll! Att säga något snällt som gör en människa glad, det är coolt!

 • Namn
  2012-11-18, 16:18

  Gäst

  Om man utesluter de som inte gillar Katrin från bloggen blir den ingen framgångssaga direkt. De flesta avskyr Katrin och tycker hon är helt bakom flötet. Men en grupp på Flachback uppmanar nu folk att inte gå in här eller på den nya bloggen just för att inte stötta en mobbare. Antalet läsare minskar redan nu. Katrins blogg går åt helvette.

 • mormorfarmor
  2012-11-18, 16:14

  Gäst

  Hur fan kan man lägga ut en bild på sitt barn som gör fingret. Nu kanske det verkar häftigt men undrar hur du reagerar när han gör det när han är 15 och du typ 50.

 • Namn
  2012-11-18, 16:05

  Gäst

  Hon lär väl blogga på sin LCHFklubb och ta betalt av de som vill läsa.... all about the money.

 • Jenny
  2012-11-18, 14:32

  Gäst

  Haha jag har aldrig läst din blogg förut men fanan vad jag skrattar! Älskar att du är så brutalt ärlig! Hoppas du inte slutar blogga för detdär med sats, även om våra åsikter skiljer sig åt så var det så jävla roligt att läsa så det borde klassas som kulturskattXD Sverige behöver fler brudar med humor och lite skinn på näsan, du är skitcool ju

 • kristina
  2012-11-18, 14:25

  Gäst

  Katrin, jag diggar dig! Du är så jävla bra bara. Sådan skön stimulans att se att någon vägrar bli en tragisk sill som följer med strömmen bara för att. Snabbtänkt och klockrena svar på tal trots att du inte längre är en ungdom! ;D TACK

 • Namn
  2012-11-18, 14:25

  Gäst

  det ska bli svart a slå Katrins antal läsare!
  även om utesluter dem svinaktiga!))))

  Katrin vi kommer...sänd bara namn på den nya bloggen)

  Lycka till! Du vinner ,Du är ett kämpe...men vila Dig nu lite grann
  och börja med flagan o top from januari!

 • Namn
  2012-11-18, 14:16

  Gäst

  Så länge jag slipper se hans pung och snopp är jag nöjd. Tycker det är svinigt av dig att lägga ut nakenbilder på Rungo på bloggen. Men du skiter ju allt utom dig själv. Egoist.

 • Sickan
  2012-11-18, 14:01

  Gäst

  Svar:
  Helen H
  2012-11-18, 09:09

  "Som man bädda får man ligga" OCH det var ju Katrin själv som började med MOBBNING när det gäller J..

 • Namn
  2012-11-18, 13:55

  Gäst

  Du har inte funderat på att göra nåt åt näsan? Det finns hjälp att få. Det är skamligt! Eller tycker du att det är snyggt eller..?

 • Namn
  2012-11-18, 12:12

  Gäst

  Namn
  2012-11-18, 09:29// BLOGGARNA godkänner kommentarerna, inte Finest....

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-18, 10:53

  Gäst

  Kolla Ringos benposition,en riktig ballerina :-)

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  ORGASM

  Blogg: annorlundaunderbara.wor

 • Mona/tullips
  2012-11-18, 10:41

  Gäst

  Men det var väl att överdriva, nu syns du inte ens på första sidan:-)

  http://702682.devote.se

 • Charlotte
  2012-11-18, 10:11

  Gäst

  Härliga ungar
  Hoppas ni hade en riktigt härlig kväll!

  Sen ni som kommenterar som idioter, ni ser bara dumma ut. Även om ni är så fega och är anonyma så tänker man bara" Den stackarn som skrev den kommentaren är ju sjuk i huvudet" och om man nu är så bekräftelse kåt att man nöjer sig med att folk tänker sådana tankar om en, ja då bör man söka hjälp!

  Blogg: enmammasliv.webblogg.se

 • Ulla-Karin
  2012-11-18, 09:44

  Gäst

  Så himla gulligt! :-) Skulle inte du kunna fundera på att öppna en nätshop eller affär på Åland? Man kan inte beställa från Sverige utan att betala tull på allting,på grund av skattegränsen och LCHF är jättestort på Åland. Jag har köpt dina kokböcker, men kan inte köpa de flesta ingredienserna från bakboken här, t.ex. sukrin, så jag kan inte laga recepten. Jag har tänkt åka till Sverige och besöka din butik, men har ännu inte hunnit, så det ser jag fram emot.

  Blogg: tankarfrankumlinge.blog

 • Namn
  2012-11-18, 09:32

  Gäst

  Hej då Katrin!

 • Namn
  2012-11-18, 09:29

  Gäst

  Är det inte märkligt att Finest tog bort Katrins blogg men tillåter alla äckliga kommentarer...ÄR DET INTE MOBBING????

 • Rosana
  2012-11-18, 09:29

  Gäst

  ni bittra som hatar Katrin. det är dags att inse att Katrin skiter i att läsa era kommentarer. hon pisser ner på er alla. sanningen är svår och tuff men hon garvar högt åt er.

 • Petra
  2012-11-18, 09:23

  Gäst

  Du har tagits bort från finest förstasida...

 • Helen H
  2012-11-18, 09:09

  Gäst

  Men vad är det för jäkla kommentarer jag läser? Hur gamla är ni som öser skit över Katrin? Strunta i att läsa hennes blogg om det inte passar er att läsa om hennes liv. Som småbarnsförälder vet jag liksom Katrin att det innebär både nakna barnrumpor och annat som hör till. Det är hennes liv och ni som inte fattar det borde skaffa barn eller ännu bättre; läs inte hennes blogg om ni bara ska ösa skit.
  Katrin, tycker du är hur cool och ball som helst och verkar vara en underbar mamma. Hoppas du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer. Ser fram emot att följa dig någon annanstans, det är Finest stora misstag att de släpper dig!
  Kramar från Helen

 • Namn
  2012-11-18, 09:01

  Gäst

  Isak? Är det Maggan Graafs son ni åsyftar? Hon har då helt följaktligen döpt sin hund till det "Lilla äcklet" eftersom hon själv är det "Stora äcklet". Vidrischhhh människa det där.

 • Namn
  2012-11-18, 08:56

  Gäst

  Även om Isabel är en sopa och ser ut sim Jokern i Batman med sitt sönderopererade fejs är hon ändå smart nog att inte blotta sitt barns nakna kroppsdelar på internet. Har aldrig sett en bild på Monday naken medan Katrin trycker upp bilder på Ringos pung och penis i bloggen. Stackars barn, ingen integritet.

 • Greta garbo
  2012-11-18, 08:18

  Gäst

  Du ditt luder försvinn från svenska folket jävla luderhora fula horungar

 • Erik
  2012-11-18, 08:17

  Gäst

  Horäckel horungar hota feta luder små platta pattar

 • Namn
  2012-11-18, 08:01

  Gäst

  Som någon annan skrev. Hellre kjol än hans nakna rumpa och underliv på presis varje bild. Hellre en säck än att hålla på och lägga ut nakenbilder på honom och som du skrev skita fullkomligt i om pedofiler runkar och kollar på ditt barns könsdelar. Vidrigt! Fatta att Finest väntat länge på att få ge dig sparken. Sjuka värderingar!

 • rosalita
  2012-11-18, 07:17

  Gäst

  Gullig ha är Ringo

 • Namn
  2012-11-18, 00:45

  Gäst

  Hur går det för Isak ? lider verkligen med honom !

 • Uuuurk
  2012-11-18, 00:34

  Gäst

  Jaaaa hellre kjol än att han exponeras med naken rumpa överallt .....till och med på matställen har han sprungit med naket underliv !!

 • Vindögd är helt okey !!
  2012-11-18, 00:26

  Gäst

  Låt nu inte den korkade ANKAN ISABEL övertala dej till nån dum operation...din näsa duger som den är och vi måste visa att det är ok att inte alla föds till skönheter , men duger ändå !

 • Namn
  2012-11-18, 00:22

  Gäst

  Julia, jag skulle gärna följa din blogg men du måste verkligen ändra layouten lite. Den är väldigt tråkig att titta på och det förstör väldigt mkt tyvärr!:/

 • Korkad bitch..
  2012-11-18, 00:20

  Gäst

  Men vräka in fett i läpparna så det ser ut som hon vänt dom ut och in....eller opererat in Prinskorv i dom så att hon ser ut som ett skämt eller en parodi på en nyrik Hollywoodbimbo tycker hon är okey LOL

 • Julia
  2012-11-18, 00:14

  Gäst

  LCHF är idiotiskt. Jag har nyss startat en blogg i syftet att sprida hat mot dieten. Hoppas du kan läsa och ändra dig lite. Du verkar så smart i övrigt, så det är synd att du går på en sån dum diet!

  Blogg: lchf-naturmord.blogspot

 • Namn
  2012-11-17, 23:54

  Gäst

  Söt Ringo

 • Namn
  2012-11-17, 23:29

  Gäst

  ringo passaaar fiiint i kjål

 • Namn
  2012-11-17, 23:28

  Gäst

  precis, jöttegyllig

 • Namn
  2012-11-17, 23:26

  Gäst

  så otroligt söt han är, såsom han står med sina ben, passade pose.

 • Namn
  2012-11-17, 23:15

  Gäst

  Bit dig i svansen alla får ha kjol

 • Helene
  2012-11-17, 23:12

  Gäst

  Nepalmossor.se

  Köp snyggaste mössan till Ringo här!

 • Camilla
  2012-11-17, 22:45

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Karin
  2012-11-17, 22:42

  Gäst

  Hahaha gulliga Ringo

 • Katja
  2012-11-17, 22:37

  Gäst

  Jaaaa! Den dricker vi i kväll med. Muums

Shervin kämpar på

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Skapad:
17 november 2012, 18:37
Läst:
2371972 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (29)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Egon Ergonom
  2013-11-14, 11:47

  Gäst

  roligt du kallar kvinnans problem för "case"....nedlåtande

 • Linda
  2013-10-13, 09:27

  Gäst

  Jag äter reductil sibutramine 20 mg och det är dom bästa jag har ätit sedan jag åt dom riktiga reductil abbott innan läkemedelsverket drog in dom Efter mycket letande och så många gånger lurad, ledsen, besviken och bara fått socker piller så jag lyckades jag tillslut och nu är jag världens lyckligaste nu igen.
  Nu kan jag kontrollera mig själv och mitt matintag annars har inget stopp på hur mycket jag kan äta och går jämt runt och är småsugen och kraftigt socker beroende. Nu när jag har fått tillbaka självkontrollen så får tvinga i mig mat tex en nyttig smoothie frukost och något lättare någon gång under dagen och det där med godis eller andra godsaker finns inte ens i tankarna.. innan jag började med reductil 20 mg så väger jag 85 kg och nu har på ett par veckor storlek S / M vilken chock jag fick och vilken energi jag fått orkar mycket mera nu med tex motion och träning jag är mycket mera uthållig nu.
  Det är slut på kropps komplexen och nu shoppar allt som jag inte kunnat göra tidigare
  miripussen@gmail.com

 • Camilla
  2013-04-07, 19:47

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Cristi
  2012-12-13, 23:55

  Gäst

  Jag äter med sunt förnuft och TRÄNAR HÅRT och herre vad bra ja ser ut..ingen jävla diet för mig inte era gonzar !

 • Camilla
  2012-11-21, 13:12

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Jenny
  2012-11-18, 21:42

  Gäst

  Hej Katrin
  Vill bara tacka dig för inspirationen. Har läst om SATSbloggen och alla reaktioner. Tänkt lite själv och fasiken, det är ju sant ju! Vill man vara mullig efter 13 år på gym? Inte jag.

  Idag väger jag nästan 100 kg och idag såg jag din bok, bläddrade igenom den och la tillbaka den. Ska köpa den när lönen kommer tänkte jag och sen köpte jag istället lite annat hälsosamt till veckan som kommer.

  Imorn ska jag gå raka vägen till gymet och köpa mig ett träningskort. Inte för att fortsätta vara fet utan för att bli vältränad och FIT! Hej då alla feta kilon som begränsar min vardag och det aktiva liv jag vill leva. Hej då alla "du är fin som du är" människor. BLÄ!
  Är less på alla tjockisar som ska vara glada för hur dom ser ut. Vad fan är det för fel på folk? Vi är feta för vi äter skit. PUNKT! Och vem fan VILL vara fet?

  Jag vill vara sund och STARK!

  HEJA DIG KATRIN!!!!

  Du är min INSPIRATION!

  PLEASE MAKE MY DAY, EVERY DAY!

  Blogg: ingen

 • Snaech
  2012-11-18, 20:35

  Gäst

  Oh djävlar vad duktig hon .Tror inte hon skulle ha rasat så mycket om inte hon hade dig Katrin vid sin sida,

 • Harry
  2012-11-18, 13:22

  Gäst

  Bra att hon går ner en del. Räddar nog hennes liv i framtiden.

  Blogg: www.pokeripad.se/

 • Namn
  2012-11-18, 09:22

  Gäst

  Katrin är du så jävla taskig att du tillåter henne väga HELA 65KG vilket är fetma mot ynka 165cm, varför inte 55 som du säger alla skall väga...Jag är 175 och väger 65....

 • Henke Berggren
  2012-11-18, 08:15

  Gäst

  Pissluderhora försvinn från svenska folket jävla horungar operera din näsa så du ser jävla luder riktiga horungar du knullat till dig dem på en båt horäckel gå ner i vikt ditt feta LUDER.

 • Namn
  2012-11-17, 23:18

  Gäst

  Varför ska vi gå in i shervins blogg ? Så att vi ska bli påprackade lchf pakt. Shervin har just nu ju det som arbete.

 • Namn
  2012-11-17, 22:05

  Gäst

  Varför läser ni inte Shervins egen blogg och - med utgångspunkt från innehållet i denna - bildar er en egen uppfattning ?

 • Py
  2012-11-17, 21:31

  Gäst

  Namn 20.22 Berätta för mig. vad är det som är bluff?

 • Camilla
  2012-11-17, 21:24

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • K
  2012-11-17, 21:16

  Gäst

  BRA Jobbat

 • Loppan
  2012-11-17, 21:02

  Gäst

  Helt seriost - hade hon atit normalt och inte som tidigare och tranat hade hon natt samma resultat. LCHF ar inte en kur fran GUD. Sa jakla fjantigt och intelligenta manniskor fattar det.

 • Namn
  2012-11-17, 20:22

  Gäst

  Man får inte ett sånt hål på magen av bristningar. Givetvis har hon gjort en Gastrisk bypass! LCHF är en bluff det vet väl alla? Bara vissa idioter som tjänar pengar på denna värdelösa diet.

 • Vladimir från Nice
  2012-11-17, 20:21

  Gäst

  Shervin!!! Jag ar verkligen stalt over Dig och fascinerad! Din starka viljan visar fantastiska resultaten och Din riktiga karaktar.Bravo och lycka till med "lite till" Din beondrare Vlade Ps. Halsa varan Katrin

 • Namn
  2012-11-17, 20:14

  Gäst

  En nära vän
  2012-11-17, 20:07

  OK

 • En nära vän
  2012-11-17, 20:07

  Gäst

  Nej hon har inte gjort en Gatric bypass. Hennes såkallade ärr på magen är bristningar eftersom hon är/varit överviktig lång tid och ökat i vikt snabbt under kort tid. Tänk efter nu.

 • Namn
  2012-11-17, 19:58

  Gäst

  Det har hon för man ser tydligt ärret på magen. Shervan får väl en hel del musli för att hålla käften om saken.

 • Namn
  2012-11-17, 19:47

  Gäst

  Har hon gjort en gastric bypass ?

 • Stå på dej
  2012-11-17, 19:17

  Gäst

  Ser att du får mycket skit på din blogg men du lägger in kommentarerna oavsett om dom är bra eller dåliga. VDet ska du ha en stor eloge för. Annat är den med Emshannah (http://www.finest.se/emshannah) blogg för hon lägger bara in de kommentarer hon tycker. Påpekar man bla. att hon tjänar på sin blogg så tar hon inte med det. Tacka vet jag rejäla kvinnor som du som tar in det alla skriver utan att balla ur.

 • Marie
  2012-11-17, 19:16

  Gäst

  Önskar att det varit jag!! Så kul att det går bra.
  Man behöver inte vara lchf anhängare för att glädjas åt andras resultat.
  Tänkt på det du anonyma. Vadå slav? Tror hon gör det för din egen skull inte för Katrins.

 • Namn
  2012-11-17, 19:14

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • josefin
  2012-11-17, 19:11

  Gäst

  Jag tycker att hon är så jäkla duktig! GO GIRL

  Blogg: www.hundra.devote.se

 • Camilla
  2012-11-17, 18:58

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-17, 18:42

  Gäst

  Stackars jävel. Tvingas vara din slav och hon vet ju hur mkt dy ser ner på henne eftersom hon är smällfet. Ingen lön får hon utan betalt i müsli som du inte får sälja för Livsmedelsverket. Sjukt.

 • Ramona
  2012-11-17, 18:26

  Gäst

  You go girl, riktigt jefla bra kämpat. All heder och lycka till dig

  Blogg: ramonas.blogg.se

Kommentarer (50)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • George Benson
  2014-07-26, 17:03

  Gäst

  Você está interessado em obter um empréstimo a uma taxa de juros de 3%, você está
  na necessidade de empréstimo, para a transação de negócios, compra de automóvel, casa
  compra com cartão de crédito ruim e outro E.T.C. damos o empréstimo a longo prazo
  de cinco a 50 anos no máximo, com taxa de juros de 3% neste você pode como
  bem nos dizer a quantidade que você precisa para que possamos enviar-lhe os termos e
  condicionar ou seja, se você está realmente interessado em obter um empréstimo de nós,
  Os empréstimos são dadas em Libras britânicas e Dólar dos Estados Unidos.

  Podemos dar-lhe a melhor satisfação na obtenção de um empréstimo de nós. como
  dada garantia e seguro de que receberá o valor do empréstimo na sua
  Conta bancária pessoal no seu país. que leva apenas 48 horas
  Processo Banking. Também prestamos garantia e não-garantia de empréstimos para
  Seu negócio arranque.

  Caro Candidato,

  Se você estiver interessado por favor contacte-nos @ georgebensonloanfirm@outlook.com

  Sinceros cumprimentos,
  Shawn Edwards
  Loan Officer

 • Namn
  2014-07-11, 23:24

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Maurice Finance
  2014-06-11, 23:47

  Gäst

  Hej,
  Jag är Mr Maurice, rykte, legitim och ackrediterade pengar långivare certifierade. Vi lånar pengar av människor som behöver ekonomiskt bistånd. Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? Jag vill använda detta medium för att informera er om att jag hjälpa stödmottagare tillförlitliga som vi kommer att vara glada att kunna erbjuda dig ett lån. Tjänster. E-postadress: mauricefinance@hotmail.com
  inkluderar:

  refinansiera
  Home Loan
  inteckning
  renovering
  studielån
  uppfinnare lån
  billån
  Utlåning Hard pengar
  Skuldkonsolidering
  Line of Credit
  Lån
  Personliga Lån
  internationella utlåning

  Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig i finansiella hardship.Send oss ett e-post och begäran om en låneansökan för att fylla upp. inte
  personnummer krävs och inga kreditkontroller behövs. Finansieras i mindre än 24 timmar. Godkännande 100% garanterad.

  E-postadress: mauricefinance@hotmail.com

  Hälsningar,
  Mr Maurice.

 • Namn
  2014-05-29, 17:50

  Gäst

  Kåt hora Carina Lövgren född 700404 nyligen utsläppt från fängelset våldtagit sina egna barn en kåt sjuk hora som knullar sina barn bedriver svart verksamhet på Nailfashion i Örebro se upp för sjuk dåre ! Dämd för mordbrand och våldtäkt

 • Camilla
  2013-04-07, 19:46

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2013-03-21, 00:47

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Camilla
  2012-11-21, 13:13

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Lisa
  2012-11-18, 21:12

  Gäst

  Katrin har gett "motsägelsefull" ett ansikte. Har hon ens förstått vad Virtanen skriver? Det är ju komiskt att hon tycker att han är "right on". Vad pågår i hennes huvud egentligen?

 • Robin
  2012-11-18, 15:48

  Gäst

  Faan vad jag beundrar Katrin, så jävla underbar kvinna som lyckas med allt, inte minst din viktnedgång från nästan 90 kg till 55 kg är ju helt fantastisk bara den!!

 • cedille
  2012-11-18, 14:53

  Gäst

  Är det ingen som har tänkt på att tjejen i reklamen är hälsosammare än de som är normalviktiga och aldrig tränar eller bara tränar inför sommaren osv? Vi kommer ALDRIG ha ett samhälle där alla är underviktiga eller ens normalviktiga. Att SATS har använt en kvinna som fortsatt att träna i tretton år, är ett väldigt klokt val. De lägger fokus på att det är bra att träna och att de erbjuder alla, oavsett hur de ser ut, en bra plats att träna och må bra på.

  Jämför det med att hoppa mellan olika ofta neurotiska sätt att banta eller gå ned i vikt. Jag hoppas fortfarande på att folk i allmänhet ska förstå att det är viktigt att tänka på hur man är mot andra, faktiskt är det mer viktigt än att se snygg ut. Den som alltid jämför sig med andra kan aldrig bli lycklig på riktigt, det är vetenskapligt bevisat. Det finns alltid någon som har mer pengar, större hus, större makt osv. Den som mår bra och är nöjd med livet, har inget behov av att racka ned på andra, utan kan glädjas ärligt med dem istället.

 • Manuela
  2012-11-18, 13:51

  Gäst

  Jävla kackel kring detta ämne. Jag respekterar människor som säger vad de tycker, oavsett om det anses vara pk eller inte. Det är dessa vidriga, anonyma små nätmobbare som borde hängas ut och smutskastas. Yttrandefrihet, någon? Bra med lite folk som vågar sticka ut i detta fega mainstream-land. All respekt till Katrin.

  Blogg: manuelagaetani.blogg.se

 • Mona
  2012-11-18, 11:51

  Gäst

  Jonas Asp är är säkert SD - måste han ju vara för så där pratar bara dom ....

 • Namn
  2012-11-18, 09:26

  Gäst

  Hur kan folk klanka ner på Katrin när ni skriver så mkt värre saker själva?
  puckon

 • Namn
  2012-11-18, 09:15

  Gäst

  Är du helt bakom eller? Virtanen håller ju inte med dig Katrin, men som vanligt fattar du inte ett smack, han kallar din blogg för TRASH och slår ner på högern, så varför i helvete är Virtanens artikel bra för dig Katrin..

 • Karin
  2012-11-18, 09:03

  Gäst

  Men nu får väl ändå Finest ta och rycka in ändå? Om man ger Katrin sparken för det hon skrivit kan man väl inte tillåta det som Jonas asp 08:11 skriver! Snacka om att det finns sjuka människor..

 • Jonas asp
  2012-11-18, 08:11

  Gäst

  Horäckelluder brinn i helvetet med dina horungar vem fan vill ha en mullig tjej med så
  Små pattar ?operera din jävla fula näsa och ta självmord du är såååå sjuk ditt horäckel vem fan bryr sig om dig ?
  Bingotönten sååå jävla äckligt ful

 • babushka
  2012-11-17, 23:04

  Gäst

  Namn
  2012-11-17, 17:59 instämmer. Tänk dig hur många olika slags dofter och bakterier som beblandas i muslin innan den förpackas. Ett scenario kan va när katrin är söndestressad och ska byta om lillRingo och torka stjärten medans Bingo står vid spisen och gapar att "nu är muslimen" bränd varav katrin kommer spingandes och i all hast råkar komma åt muslin med sina skitiga fingrar. fyfan, och denna muslin knaprar ni på blää. ingen som ringt livsmedelsverket än?

 • Maja
  2012-11-17, 22:15

  Gäst

  Vad skönt det ska bli när Katrin skaffar sin nya blogg. Lovar ni alla low-lifes att ni inte kommer vara där och skriva en massa trams?? Snälla lova, lova

 • Namn
  2012-11-17, 21:49

  Gäst

  MEN DU SKREV JU SOM RUBRIK HÄROMDAGEN ATT FINEST GÖR HELT RÄTT :D

  Har du märkt, Katrin, att det alltid är så här med dig. Jag undrar lite om du inte vet om innebörden av vad du säger ibland. Eller om du bara är oärlig. Dum eller oärlig helt enkelt.

 • Namn
  2012-11-17, 19:23

  Gäst

  Fast du sa ju i sann moderatanda att Finest gjorde rätt? Vad jag förstår så kritiserar Virtanen högerpolitik här och DU håller med?!? Ahhh vad motsägelsefull du är människa.

 • Nicole
  2012-11-17, 18:51

  Gäst

  Kristin, du framstår bara som så otroligt dum! Han håller INTE med om det du skrivit. Han talar om en helt annan sak, som du antagligen är för korkad för att förstå dig på. Du håller inte heller med honom, eftersom du STÅR BAKOM Finests beslut. Herregud, jag lägger ner att läsa din blogg nu. Det är för mycket idioti på för kort tid.

  Blogg: lyckorusimagen.blogg.se

 • Namn
  2012-11-17, 18:38

  Gäst

  Naturlig mat.... Kyss min blodiga avföring. Katrins mat är fan enbart baserad på E-nummer och tillsatser ett kemi lab helt enkelt. Fy fan vad äckligt. Fettet flyter runt i ådrorna och cancern jäser i kroppen.

 • Namn
  2012-11-17, 18:18

  Gäst

  svensk avundsjuka!

 • Namn
  2012-11-17, 18:18

  Gäst

  Som någon skrev gubben jobbar på aftonbladet och har själv varit redaktör och det är tidningens annonsörer som betalar hans lön, herrgud att Katrin ens tror att det är en hyllning till hennes mobbning , förakt och fördomar som håller på med är ju skrattretande. Nej DET får vara nog av dessa påhopp etc både från Katrin och SD eller är det ett sånt samhälle vi vill ha? FÖr då kan man ju säga att SD bara hade yttrandefrihet som Katrin så fint kallar det. Så helt enkelt låt alla hoppa på alla!

 • Namn
  2012-11-17, 18:05

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-17, 18:03

  Gäst

  Love dig!! Jag tycker att hela storyn är så töntig!! Du har inte mobbat någon, det du har gjort är att kritiserat ett stort företag SATS!!

  Så fort som man klagar på Kungen, McDonalds eller SATS!! Så ska man straffas och lida hel livet ut!!

  Fuck you Swedala Swiiden "mellanmjölkens förlovade land"!!

 • eva
  2012-11-17, 18:00

  Gäst

  Äntligen någon som säger som det är, dvs Virtanen. Han har absolut rätt i sak. Det handlar inte om att hålla med K eller inte, det är principfrågan han lyfter fram, men det verkar inte som om det gick fram här riktigt, bland kommentatorerna. Förresten så tycker jag du Katrin, ska vara glad att du fick en spark i ändan och tar dig ur den här bloggportalen och förhoppningsvis blir helt oberoende framöver i ditt bloggande. Ska ordet vara fritt så är det ju åt helvete att finest.se ska diktera dina villkor på din egen blogg.

 • Namn
  2012-11-17, 17:59

  Gäst

  Namn
  2012-11-17, 17:17// haha naturlig mat???? Finns väl ingen som prånglar mer fejkprodukter och substitut än Katrin...

 • Jossan
  2012-11-17, 17:59

  Gäst

  Perni,

  Men 13 år? Du verkar inte inse vad jag menar. Efter 13 år vill man väl inte se ut så?
  Och betala hundralappar i månaden i 13 (!!) år för att se ut så? Ha ha, nej tack.

 • Namn
  2012-11-17, 17:49

  Gäst

  Vem bryr sig om vad Virtanen skriver då? Herregud vem fan är gubben?

 • Namn
  2012-11-17, 17:37

  Gäst

  Katrin starta en blogg om Vuxen mobbing!!!!
  Det behövs i vårt samhälle men ingen vågar!!!!

 • Namn
  2012-11-17, 17:23

  Gäst

  Jag har varit i Katrins butik i dag och tycker att till att börja med..både maten och butiken
  var OK.
  Katrin lite mer varierad mat.
  Katrins musli smakar som godis))
  Men vad rekommenderar Du till musli? jag menar vilken fil,mjölk.yogurt? LCHF??
  Lycka till Katrin...det är tråkigt att Finest är beroende av sponsorer i stället att satsa/utbilda tom
  egna bloggare.Dets kulle aldrig hända om Dem hade bättre kommunikation med bloggare!!!!

 • Namn
  2012-11-17, 17:17

  Gäst

  Camilla bort med sådana annonser,Du förstår livet för många ungdomar med dina piller..
  Katrin vill hjälpa till med naturlig metod.
  Med naturlig mat!

 • Namn
  2012-11-17, 17:16

  Gäst

  Äh... Både Virtanen och du är slut. Pippat har ni säkert gjort också.

 • amelie
  2012-11-17, 17:08

  Gäst

  fast katrin tyckte ju att Finest gjorde rätt... dubbelmoralens drottning!

 • Camilla
  2012-11-17, 17:01

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-17, 17:01

  Gäst

  Annonsörerna har rätt att få välja vad de vill förknippas med.
  Jag har ju alltid undrat varför du aldrig mer fått komma till the voice?

 • Pernie
  2012-11-17, 16:47

  Gäst

  Nej det är inte bara så Jossan. När jag själv vägde typ 80 kilo någonting (mycket för min längd) skulle jag ALDRIG vågat mig in på ett gym där det framstod som att alla var i superform. När jag hade gått ner 10 kilo då började jag tycka att det var halvokej att besöka ett gym. Så beträffande SATS så gör de rätt genom att gå ut med att även "osmala" personer är välkomna dit. Det är ju för faan vi som behöver det puckon!

  Observera att tänka är detsamma som att tala. Så döm mig inte.

 • Namn
  2012-11-17, 16:45

  Gäst

  Vass ironi är föör svårt för Zytot! ha ha, man kiknar ju av skratt!

 • bella
  2012-11-17, 16:38

  Gäst

  Kan du inte fixa erbjudande igen angående beautydeal? fotprodukten dvs

 • Jossan
  2012-11-17, 16:37

  Gäst

  Håller med Katrin. Hade jag tränat i 13 år skulle jag vilja se smal och tränad ut. Nu trivs säkert denna tjej med sig själv, men självaste SATS gjorde ju lite fel genom att promota en osmal och ofit person. Det bara är så!

 • Pernie
  2012-11-17, 16:29

  Gäst

  Men Elisabeth Johansson, det är okej att EN människa - tjejen i SATS-reklamen - mår dåligt p g a det en annan person spytt ur sig i stundens hetta?

  OM KZ nu verkligen menar vad hon säger att tänka och tala är samma sak, ja då får hon verkligen tåla att andra gör så emot henne. Verkligen inte för att hon är offentlig och "borde" tåla det, utan för att man lever som man lär.

 • Pernie
  2012-11-17, 16:25

  Gäst

  "Namn" 16:14 du har inte läst ordentligt vad Virtanen skrev. Han ställde sig inte bakom det KZ skrivit/sagt, utan han tyckte att det var fel att annonsörer innehar makten att bestämma vad som ska gå publiceras.

  Något han skrev var bl a det här: "Att pr-konsulter, varumärkesstrateger och andra marknadsanpassade nutidsfigurer i detta högerhårda egoboostsamhälle applåderar är självklart. De har köpt hela det kommersiella konceptet in i märgen – anpassning, anpassning, anpassning. Men alla andra?" Ringer det ingen klocka alls hos dig Katrin. Nähe tänkte väl det.

  "...marknadsanpassade nutidsfigurer i detta högerhårda egoboostsamhälle.." var också lite av det Virtanen gav uttryck för. Du känner dig inte träffad alls? Näe förstås inte. I alla fall inte offentligt, för oss då.

 • Elisabeth Johansson
  2012-11-17, 16:22

  Gäst

  Namn
  2012-11-17, 15:44
  Namn
  2012-11-17, 15:45

  Det lustigaste (?) eller skulle jag säga vidrigaste är att ingen av dessa avhoppade företag sa någonting om allt hån, hets, kränkning riktad mot både katrin och hennes familj, vänner och medarbetare - som alt för många hade lämnat efter sig båda här och på alla andra ställen vilket får mig tro att alla dessa företag ställer sig helt bakom sådan offentlig mobbing.
  Jag hoppar av alla affärer med dessa företag, jag vill inte stödja "moppar" som dansar efter det som känns bekvämt för tillfället. Lika hemskt är det vad folk säger som det vad som skrivs. Det är viktigt att agera - men då får man konsekvent sätta foten på all mobbing oavsett om den kommer från Zytomierska eller svenska folket . Undrar bara vad som är värst?

 • Namn
  2012-11-17, 16:14

  Gäst

  Katrin du har gjort bort dig. Lev med det! Att det finns en liten grupp ynkliga människor som försvarar mobbing och påhopp är enbart pinsamt. Undra vad Virtanen sagt om det var han som var föremål för ditt hat mot överviktiga. Han är väl rätt lönfet och halvful så...

 • Loppan
  2012-11-17, 16:03

  Gäst

  For att Katrin inte ar en journalist och det hon gor ar MOBBNING! Det ar skillanden. Sedan trodde jag Virtanen var bade gammal nog att forsta det men ocksa forsta att foretag alltid vinner.

 • Namn
  2012-11-17, 16:00

  Gäst

  Julgala och premiär i Falun!!
  Många klädbyten och ett skadat knä är vad som krävs för att falu publiken ska goes bananaz!!! Ok... Lasse Berghagen "såklart" !!!
  Vi körde på bra idag.
  Tack till allés!!!!!!

 • Namn
  2012-11-17, 15:53

  Gäst

  Äh snälla hitta någon annan försvarare än en fet gammal gubbe som tänker med lillhuvudet då han ser dig

 • Namn
  2012-11-17, 15:45

  Gäst

  Förresten, annonsörer bestämmer inte vad som ska skrivas men däremot bestämmer de till 100% vad deras företag ska förknippas med....

 • Namn
  2012-11-17, 15:44

  Gäst

  Lite lustigt, det finns många som skrivit att Finest gör rätt, men så hittar du gamla Virtanen som naturligvis tycker tvärtom. :-) Varför uttalar sig inte dina LCHF-kollegor Annika Dahlqvist och Andreas Eenfeldt? Du har ju stöttat Annika när hon gång efter gång trampat i klaveret.

Vi är i Swiss!

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt. Ringo visar vägen och Monday hakar på. "Kom hit, Monday", säger Ringo och lägger sin hand på Mondays rygg och för henne framåt dit han vill. De är otroligt söta tillsammans och pratar och äter kakor och leker men bollar och Pippi. Vi bor i ett stort hus så de kan springa och leka och dansa och vi har full uppsyn över dem hela tiden trots att vi sitter på samma ställe i en skön soffa och snackar skit och dricker kaffe som vi snart ska byta mot rödvin. Trevligt och mysigt.

På onsdag lanserar Isabel sin nya kollektion i Sverige så då blir det party i Stockholm. Otroligt fina kläder har hon gjort kan jag skvallra om. Jaha ja...Vad mer trevligt kan jag berätta för er? Att folk är galna i vår musli, ha ha ha?! Tänk att när jag ska tänka på något trevligt så är det vår musli som är det första som jag tänker på det är ju märkligt... härligt! Imorgon har vi öppet på Karlavägen 73 så ni vet. Det kommer alltid att vara öppet på lördagar och snart på söndagar också. Söndagarna är tydligen den nya shoppingdagen fick jag höra från någon.

Jag har bestämt vad jag ska göra av min blogg också så det känns ju skönt. Jag kommer att berätta det för er väldigt snart. Kanske imorgon men förmodligen på söndag. I värsta fall på måndag. Ni kommer att gilla det kan jag säga. Alla ni som har följt mig i sex år som jag har bloggat kommer att älska det. Jag kommer också att älska det! Jag har bestämt mig för att fokusera på mig själv och inte på andra från och med nu och det känns så skönt. Jag tänker inte ta hänsyn till folk mer. De får ta hänsyn till mig lite mer. Jag vill kunna utrycka mina åsikter på ett ärligt sätt och inte hyshas av "vissa saker tänker man och vissa säger man" för det passar inte mig. För mig är tänka och säga samma sak. Gillat eller ej men så är det och så kommer det att vara. Annars så håller jag hellre käft och där är jag inte än. Några år till!

Nu försöker Ringo ta Monday i händerna för att dansa pardans men han får stora toknobben. Hon vill dansa salsa själv. Inte med en tafflig fjant som vill hoppa och springa runt i ring och hålla händerna. Jag kan förstå henne. Snart ska mamma och Ringo, sjukt hur man plötsligt börjat prata om sig själv i tredje person bara för att man måste, mamma hälla säger jag och så häller jag. Ringo hjälpa...näe mamma hjälpa... Ska man hålla på så här eller?

puss folket. I love you. Yes you too. 

Skapad:
16 november 2012, 20:14
Läst:
2403750 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (49)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • pierre
  2013-03-17, 14:01

  Gäst

  skulle betyda mycket om du kunde ge feedback på min sida

  Mvh pierre

  overweight

  Blogg: overweightweights.com

 • Namn
  2013-03-17, 14:00

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Camilla
  2012-11-21, 13:13

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-19, 13:58

  Gäst

  Könsroller finns! Genetiska könsskillnader hos små barn finns troligen inte!

 • Ante
  2012-11-18, 19:57

  Gäst

  Jag visste inte att Swiss är ett land.

 • Linn
  2012-11-18, 10:59

  Gäst

  Lotta F:
  Snälla människa. Du måste väl vara smart nog att förstå att ALLT en människa säger
  inte handlar om avundsjuka? Är så oerhört less på detta tramsiga påstående. Bort-förklaringar är vad det är!

  Så du kan alltså inte förstå att människor blir upprörda för att Katrin ständigt trampar
  på andra? Hon är en mobbare och det är inget jag är avundsjuk på i alla fall.

  Blogg: halsogladje.blogg.se/

 • Linda
  2012-11-18, 00:21

  Gäst

  Fantastiskt att det finns människor som tar tillfället i akt att skriva något elakt så dem själva får lov att vara i fokus ör en stund.
  Skönt för er, så ni kan cå stilla era lustar.

  :-)

  Även fast människor olika åsikter om saker har jag svårt att tro att någon skulle bete sig så kränkande och hänsynslöst i det verkliga livet. Vad är det som gör det okej att kränka andra på internet?

  Blogg: Bitterbuttan.blogg.se

 • Anna
  2012-11-18, 00:12

  Gäst

  Får ont i magen och tårar i ögonen när jag läser vissas kommentarer om dom små barnen.. Usch så hemsk att ge sig på dom små.

  Blogg: Anna@live.se

 • Camilla
  2012-11-17, 21:25

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Stina
  2012-11-17, 21:06

  Gäst

  Om man tror att barn ska pott tränas är man ute och cyklar.
  Och om man tror att man måste kalla sig själv för mamma för att barnen
  Ska kalla en mamma är man också väck.

  Och ni som skriver så sjukt elaka saker om ett litet barn, vad fan är det för fel på er!!??
  Jävla idioter!!

 • Nina
  2012-11-17, 20:54

  Gäst

  http://beautybysarafaily.blogspot.com/

 • Annica Gustavsson
  2012-11-17, 19:29

  Gäst

  Bara för att vi har yttrandefrihet innebär inte det att vår hjärna måste sluta arbeta, utan att vi kan tänka innan vi talar. Att tala nedsättande om en annan människar är inte okej, även om du enligt yttrandefriheten har rätt att göra det. Menar du att du alltid säger precis vad du tycker? OM så är fallet så skulle du till slut vara en mycket ensam person, för en sådan person helt utan empati klarar ingen människa av att vara vän med någon längre tid.

 • Namn
  2012-11-17, 19:02

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-17, 17:41

  Gäst

  Kanske i stället att kalla Katrin saker ska ni ta henne i försvar..hennes arbetsgivare Finest mobbar henne
  Jag tycker att Katrin ska anmälla dem för mobbing!!!

 • Lotta F
  2012-11-17, 17:35

  Gäst

  Vad är det för sura människor som inte gillar dig Katrin, men dom orkar gå in här och lägga en kommentar. Antagligen har dom inget liv, antagligen är dom avundsjuka på något i ditt liv. Dom bara inser inte det ännu, hahahaha. Jag hoppas du får så mycket kommentarer så du blir stormrik på alla "små" människor som orkar skriva rasistiska kommentarer eller med skällsord.

  Kära läsare, fundera över varför du ger dig på Katrin, har du inget eget liv eller ♥

 • Monika porset
  2012-11-17, 17:11

  Gäst

  Horan har horungar à ha ha ha operera pattarna och din fula näsa jävla fläskfitta

 • Anna
  2012-11-17, 17:07

  Gäst

  De där ljushållarna i glas där bakom ser ut att leva extremt farligt.

 • Sara
  2012-11-17, 16:56

  Gäst

  Vad är det för människor som ger sig på och skriver elaka saker om
  ett litet barn?? Antagligen fruktansvärt obildade människor med en låg självkänsla. Mår ni bättre själva efter att ha öst ur er hemska ord om ett oskyldigt barn som inte gjort något ont alls????

 • Namn
  2012-11-17, 16:47

  Gäst

  Tänk sån skillnad på barn!
  Monaday är ju vacker precis som sin mamma - Ringo liknar sin extremt fula morfar!
  Vilket öde !

 • Namn
  2012-11-17, 15:57

  Gäst

  Fredrica din komentar är ovanligt klok

 • Fredrica
  2012-11-17, 15:48

  Gäst

  Vänta lite nu, det här är ju Katrins blogg. Det är HENNES dömande åsikter och påhopp som kommer ut
  – RINGO har ingenting med det här att göra. Han har inte valt att bli exploaterad på det här sättet och
  jag tycker att det är fruktansvärt att många av kommentarerna här inne innehåller kränkande åsikter om
  HONOM. Är vi inte bättre än så? Detta är ju hemskt.

  Blogg: Www.choisirlavie.blogg.

 • Cathrine
  2012-11-17, 14:44

  Gäst

  Ditt namn är mamma till dina barn annars börjar han säga de
  Ig för katrin som andra kallar dej för eller hur? Mamsen katrin

 • Namn
  2012-11-17, 14:12

  Gäst

  Katrin och den vidriga Isabell passar bra ihop. Vet inte vem som är värst. Men Katrin vinner nog titeln! Mobbare och narcissist! Katrin låter Ringo ha napp i badhuset, på lekplatsen ja överallt. Hon skiter blankt i att Ringos tänder blir förstörda för livet. Hon skiter ju i att potträna Ringo fattar ni väl. Han får väl skita i blöjan tills han är 16 år bara Katrin slipper ställa krav och göra ett handtag. Barnuppfostran är inte Katrins grej hon låter Ringo styra helt. Hon fostrar honom till att bli en mobbare. Frågan är vem som blir mobbad i slutändan. Ringos klasskompisar eller Ringo med blöja och tänder som står rakt ut!

 • Du är sååå starstruck
  2012-11-17, 14:07

  Gäst

  Korvläppens flicka är jättesöt....men varför är Ringo alltid halv eller helnaken ??sjukt ju .

 • M
  2012-11-17, 13:56

  Gäst

  Visst kan man ha sina åsikter, men är det coolt och starkt och modigt att kalla arbetslösa fattiga och lata, tjocka äckliga och dumma i huvudet, pedofiler får gärna runka åt ens nakna barn på bloggen, läsarna är fittor, på Stureplan är inte överviktiga välkommna, 90% av världens befolkning vill gå ner i vikt (snällt mot dom som svälter i fattiga länder) ÄR DETTA VAD MAN KALLAR FÖR modigt och coolt????Vilken fruktansvärd värld vi lever i när detta försvaras, detta är total ångest och självhat av Katrin att utrycka sig så mot oskyldiga som kämpar med sina liv.....

 • Charlotte
  2012-11-17, 10:58

  Gäst

  Bra Katrin, var dig själv och bry dig inte. Fattar inte folk att man inte behöver bry sig om vad du skriver om du skriver nåt man inte gillar så får dom skylla sig själva. Jag gillar dig men visst ibland har det varit inlägg man inte gillar men då lägger man ingen enrgi på det. För du har din syn och jag min!

  Fortsätt jobba som du gör, det har ju faktist tagit dig långt

  Blogg: enmammasliv.webblogg.se

 • Namn
  2012-11-17, 10:56

  Gäst

  Blatteungen är inte ens rumsren, det är ju tom en hund!

 • Namn
  2012-11-17, 10:55

  Gäst

  Inte visste jag att en anka och en näsapa var släkt !
  Men tydligen!

 • Herp a derp!
  2012-11-17, 10:18

  Gäst

  Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a derp! Herp a der

 • Alice
  2012-11-17, 09:08

  Gäst

  Har han blöja fortfarande!!!!! Pott träna honom för Guds skull, han är ju stor nu!!!

 • Petra
  2012-11-17, 09:08

  Gäst

  Jag är glad över att vi har en sån som dig i Sverige som vågar säga sånt som andra tänker men inte vågar säga! I Sverige är vi flata och vågar inte yttra oss i rädslan över vad folk ska tycka och om vi gör det så blir vi nedvärderade och ses som mindre värda människor. Du verkar väldigt stark och jag tycker du ska fortsätta yttra dina åsikter för Sverige behöver få upp sina ögon och fatta att alla är vi annorlunda och alla har sina egna åsikter. Stå på dig!

 • bäääääh
  2012-11-17, 08:54

  Gäst

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH du har gjort bort dig HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH jag dör.

 • Namn
  2012-11-17, 08:29

  Gäst

  Katrin GE INTE UPP!

  LYCKA TILL!!

 • Namn
  2012-11-17, 08:29

  Gäst

  Katrin GE INTE UPP!

  LYCKA TILL!!

 • Undrar
  2012-11-17, 07:55

  Gäst

  Är det sant att Katrin har folk som är anställda för att skriva GO GIRL osv???Läste det i en annan blogg..Sedan så är det bluff att Muslin som är full med bakterier är godkänd..BLUFF...En som inte brukar tro på rykten, men undrar ändå efter att all Media BOJKOTTAR Katrin..

 • Namn
  2012-11-17, 07:28

  Gäst

  Heddi åå vad spännande. Ska du äntligen spränga dig själv i luften så vi slipper ditt eviga tjat! Jag ser fram emot nästa vecka med glädje.

 • Camilla
  2012-11-17, 02:57

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • viv
  2012-11-17, 00:37

  Gäst

  Din müsli kostar ju 250 kr för 750 gram. Det är 10 gånger så mycket som annan müsli!
  Så var det i förrgår när jag tittade.

  Men nu hittar jag ingen müsli alls. Stämmer det att kommunen/livsmedelskontrollen stängt tillverkningen?

 • Mamma/fashionista
  2012-11-16, 23:55

  Gäst

  Följ min välbesökta blogg som jag kommer släppa en ENORM nyhet i nästa vecka!
  A chance of a lifetime som lyckligt lottade jag blivit erbjuden

  Blogg: www.heddi.se

 • Mamma/fashionista
  2012-11-16, 23:55

  Gäst

  Följ min välbesökta blogg som jag kommer släppa en ENORM nyhet i nästa vecka!
  A chance of a lifetime som lyckligt lottade jag blivit erbjuden

  Blogg: www.heddi.se

 • Namn
  2012-11-16, 23:41

  Gäst

  Den störde blatteungen har blöjor!

 • Camilla
  2012-11-16, 23:24

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Madeleine Diablo
  2012-11-16, 22:34

  Gäst

  Katrin,du är så j-à skön!
  Vi här i Göteborg håller på dig
  Behöver dig i mitt liv annars blir jag Forever alone med mitt tänk...
  Varma kramar, Madeleine.

 • Rose-Marie
  2012-11-16, 21:40

  Gäst

  Vi följer dig vart som helst Katrin! Vardagen blir så mycket bättre :-)
  Hälsningar R-M m många många fler som säkert aldrig skriver en kommentar här

 • Namn
  2012-11-16, 21:35

  Gäst

  Heja Katrin!
  Hoppas att du startar en egen bloggportal (eller vad det heter!)
  för oss som vill läsa starka, ocensurerade, personliga och fria åsikter!

  Goddammit, för frön, lax, grädde, lchf och allt det goda!

  Ps. när kommer tischan?

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-16, 21:23

  Gäst

  Hemskt att prata om sig själv i 3:dje person tycker jag.....Min mamma gör det fortfarande ibland...och jag är över 30+......så där vill inte jag riskera att låta när jag bli lastgammal.

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Dagens I-landsproblem & lösningar

 • Ami
  2012-11-16, 20:45

  Gäst

  Var inne i butiken igår och måste gratulera till en jättefin butik, kanon-koncept och jättetrevliga tjejer i personalen.
  Lycka till med blogg, business, familj och allt annat du företar dig.

  Blogg: frufager.bloggplatsen.s

 • Namn
  2012-11-16, 20:37

  Gäst

  Sitter du och iskalla mobbaren Isabell och bloggar nu. Guuuuud så myyyysigt vi har när vi bloggar. För övrigt pratar vi om alla vi ska mobba och förnedra. Fy faan!

 • Stina
  2012-11-16, 20:12

  Gäst

  Jag pratar alltid om mig själv som jag. Då lär de ju sig rätt från början. Mina ungar är 3 och 1,5 och hajar det.
  De sa även till oss på förskolan att man ska säga; jag hjälper dig, sätt dig här hos mig osv.
  Dessutom låter det så sjukt töntigt att prata om sig själv i 3:e person.

Vi drar på utflykt!

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Skapad:
16 november 2012, 13:18
Läst:
2417050 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (21)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • elin
  2012-12-20, 11:07

  Gäst

  samhället har väl redan tryckt in i hans söta lilla huvud att rosa är fel, för rosa är tjejigt och att vara tjej är alltid sämre än att vara pojke. Jag säger inte att ni har uppfostrat si eller så men samhället tar gärna tag i oskyldiga barn och visar direkt vad som är rätt och fel. Barn suger upp mycket mer än vad man tror och har han redan lärt sig att rosa är fel så kanske ni borde arbeta med det. Lära han att tjejigt är inte fel, tjejer är inte sämre. Alla är vi lika bra och alla får vi ha vad vill vill ha....

  Blogg: eekki.blogg.se

 • True Bitch
  2012-11-24, 10:17

  Gäst

  Iiiiugh..

 • Camilla
  2012-11-17, 02:58

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-16, 19:45

  Gäst

  birgitta barr// skit ner dig

 • BoBadly
  2012-11-16, 19:43

  Gäst

  Ekonomiklass!? WTF!

 • Yvonne
  2012-11-16, 18:13

  Gäst

  Italy?

 • K
  2012-11-16, 18:09

  Gäst

  Låter härligt, så söt Ringo är

 • Namn
  2012-11-16, 17:49

  Gäst

  Ringo, Ringo, RIIINGO, RINGO, titta på mamma,, RIIIINNNGO, titta, Ringo Le och titta in i kameran...RingoRingoRingo

 • Namn
  2012-11-16, 17:48

  Gäst

  Jag gick ner bra de första 3 månaderna med LCHF. Sen blev jag sjuk och det har tagit månader för mig att komma tillbaka. Är verkligen så ledsen då jag verkligen vill gå ner i vikt.

 • Namn
  2012-11-16, 17:15

  Gäst

  Pållen n'ästa..............!

 • Namn
  2012-11-16, 16:05

  Gäst

  Synd, at du ikke sagde noget. Du kunne jo besøge os. Jeg hedder Pola og voksede sammen med din far i samme opgang i Warszawa. Vores forældre var gode venner.

 • Jenny
  2012-11-16, 15:57

  Gäst

  Tacogratängen? Ska den in i ugnen?

 • Smålänningen
  2012-11-16, 15:52

  Gäst

  hahaaahhahah birgitta barr varför skulle man behöva ersätta dig? snåljåpen själv liksom.

 • Birgitta Barr
  2012-11-16, 15:36

  Gäst

  Jag bakade dina biskvier igår. Du skrev i receptet att man skulle platta bollarna på plåten. Behövdes inte. De rann ut av sig själv trots att jag plussat på mandelmjölet nästan 1 dl. Kan det vara så att man ska vispa upp äggvitan först, typ som man gör med maränger? Och att du glömt skriva... Jag gjorde som det stod; mandelmjöl, äggvitor, grädde och socker, vispa!
  Biskvierna ganska goda men bottnarna stora ljusa mjuka???
  Du behöver inte ersätta mina utlägg för biskvierna lär slinka ner ändå. Men gärna en extra bok att ge någon välförtjänt väninna (om det är tryckfel dvs). Trevlig bok förresten! Att läsa den kändes som att fika med en väninna som pratar hela tiden

 • Namn
  2012-11-16, 14:48

  Gäst

  På väg till din snälla pappa förstås som får sitta emellan för att du vägrar bli vuxen.... Tänk på att han börjar bli gammal han också och kanske inte orkar på samma sätt.

 • Petra
  2012-11-16, 14:39

  Gäst

  Vad härligt! Ha en underbar resa!

  Blogg: Www.kostradgivare.nu

 • Monika
  2012-11-16, 14:34

  Gäst

  Lite konstigt kan jag tycka, alla som säger sig hata Katrin. Men in på bloggen ska dom ändå.

 • Tess
  2012-11-16, 13:53

  Gäst

  kolla på ett klipp från vakna med the voice tiden, var du emot LCHF förut?
  http://www.youtube.com/watch?v=4fGZR0CgOXE

 • Namn
  2012-11-16, 13:34

  Gäst

  sspännande att följa! älskar din blogg och ringo är så söt så man dör!

 • Emma
  2012-11-16, 13:11

  Gäst

  Ha så kul! Ringo är så söt!! Och du är cool... HEJA DIG!

 • Namn
  2012-11-16, 13:07

  Gäst

  Nä, det är inte nödvändigt. Stanna borta du, vi kommer inte att sakna dig!!!!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat. Den enda mössan som Ringo godkänner är en fleecemössa som jag hittat på ellos.se. Glad i hågen skulle jag naturligtvis köpa på mig ett gäng av dessa mössor exakt precis just då som jag insåg att han gillar den och har den på sig. Men då var den slut.

Mössan fanns inte i svart som jag hade köpt till Ringo utan den fanns bara i rosa på ellos lager. Hmmm...tänkte jag och sen köpte jag tre stycken av den rosa mössan. Inte kan väl en tvååring ha koll på de fruktansvärda könsroller som råder i världen, inte kan väl en tvååring veta vilka färger som associeras med flicka och med pojke och då jag gillar att ge mitt barn en nyanserad och inte konservativ bild av könsrollerna tänkte jag att det här kommer att gå bra.

Det gick inte alls. Igår kom mössorna. Jag visade upp dem för tjejerna på kontoret, sen för Bingo och barnflickan. Alla tyckte att de var fina och alla var överrens om att Ringo absolut kan gå i en rosa mössa. Alla förutom Ringo. Tvååringen som bara leker med bilar, bussar, grävskopan, pistolen, svärdet och Pippi trots att jag fyllt hans rum med dockor, vagnar, kök mm.

Jag fick just veta. Jag fick gå in till jobbet tidigare då jag ska resa bort vid lunch och det sista som jag sa innan jag lämnade mitt hem var "Älskling, ta på honom den nya rosa mössan för den svarta är i tvätten!", sen gick jag. "Inte rosa mössa, blå mössa. Rosa mössa Nova, Ringo blå mössa". VAD FAN SÄGER NI HEN-ENTUSIASTER NU DÅ?! Är det mitt fel?

Jo en sak till som jag hittade igår. En bra text om de fega små bajsnödiga annonsörerna. Den är skriven av Anders Ericson som är VD på Sveriges Annonsörer. Läs den!


Märkligt att han inte fattar skillnaden mellan Musse och Mimmi?!
Skapad:
16 november 2012, 09:37
Läst:
2424644 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (43)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Sandra
  2013-02-27, 15:04

  Gäst

  Vilka söta barn :-)

  Blogg: www.sandraenterprise.co

 • Sandra
  2013-02-27, 15:02

  Gäst

  Vilka söta barn

  Blogg: www.sandraenterprise.co

 • Sophie
  2012-11-19, 23:55

  Gäst

  MEN HERREGUD KATRIN! NU får du för fan ge dig. Det handlar inte om könsroller eller henentusiaster, du är så ointresserad och inasatt att du skulle skita i vilket, och det Märks på hur du skriver!

  Vem fan vill leka med en docka? Hur jävla roligt är det? Av alla ungar jag tagit hand om på gym och förskolor vill ALLA leka med piratskepp, pärlplattor och aktionlego. FLICKOR SOM POJKAR. Varför? För att det är roligt! Man får göra någonting med sina leksaker snarare än bära runt på en jävla docka som inte gör någonting.

  Låt barnen ha roligt istället oavsett vad som tillhör könsnormer! Det är därför många barn gillar dessa "pojkleksaker" och pojkar gillar att klä sig i ballerinakjolar och sminka sig, DET ÄR ROLIGT! Hoppas du låter Ringo ha detta.

 • Sandra
  2012-11-19, 14:43

  Gäst

  älskar din blogg!!

  Blogg: nattstad.se/sandrakarls

 • E
  2012-11-17, 21:37

  Gäst

  Har hört att anledningen till att flickor gillar rosa och röda toner är för att de på stenåldern skulle samla bär till flocken och därför var tvungna att söka efter röda nyanser.

  Men jag vet inte, har personligen aldrig varit förtjust i rosa och jag är tjej. Har inte tyckt om att leka med dockor heller.

 • Emma
  2012-11-17, 21:07

  Gäst

  Jag tänker att han nog hade velat en en sådan Blixten McQueen/randig mössa som jag gör....Mmm. Det tror jag. Kan nog satsa...mitt lillfinger på det (hardcore va?

  Blogg: www.minodin.com

 • Mia blom
  2012-11-17, 08:33

  Gäst

  Vilken jävla honunge du har skaffat dig fy fan vad äckligt! Där så jävla ful skaffa dig en mindre näsa brösten värsta
  Hängpattarna du är så ful och äcklig förstår att Bingo träffar andra Vemdalen står ut med dig en utsliten
  Hora du är ju fan helt sjuk i huvudet jävla FETTO

 • kerstin
  2012-11-17, 08:14

  Gäst

  Tänk vad folk har fått ordet hen om bakfoten. Många vet ju inte alls vad det står för. Slå upp ordet, ja även du Katrin. Sen det där om könsroller verkar du ha noll koll på, så slå upp det också. Könsroller handlar bla om att inte tvinga in pojkar och flickor i vissa mallar eller fack utan låta de göra egna val. Könsrolelr handlar även om fördomar, hur flickor och pojkar ska vara. tex:Flickor får beröm och bekräftelse när de tar ansvar och är ordentliga. Pojkar får bekräftelse när de springer snabbt. Om vi inte aktar oss noga, kommer våra fördomar och förväntningar på barnen att fostra in dem i gamla förlegade könsroller.
  Till Catrin: Fluga försvinna inom kort????
  Vilken fluga? menar du ordet hen som nu finns i uppslagsboken och är ett ord man ska använda om man inte vet om det är en kille eller tjej istället för att säga han eller hon. ordet är inte menat som att användas då man vet könet, verkar som många tror att man inte ska säga han eller hon när man vet könet utan använda hen istället. då har ni fått al

  Blogg: hillsmother.blogg.se/hi

 • Namn
  2012-11-17, 07:25

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • b.
  2012-11-17, 06:44

  Gäst

  ville bara berätta att jag står vid din sida till 100%. svenska samhället älskar skylla på varandra så fort faktan och SANNINGEN kommer fram, tyvärr är det så det fungerar. men ville ba säga att du är GRYM KATRIN!!

  Blogg: instagram.com/bjdscf

 • enmorsa
  2012-11-16, 23:54

  Gäst

  Min lilla tjej vill inte ha rosa alls, lila går bra men inte rosa, hon älskar blått och grönt!
  Köpte blå vinteroverall och gröna galonisar (regnkläder), dem älskar hon!
  Så låt han välja de han själv vill ha! Så blir de bra tillslut! :-P

 • Camilla
  2012-11-16, 23:23

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Fröken
  2012-11-16, 18:48

  Gäst

  Kan det bero på vad han ser på förskolan? Leker han mest m killar och vill identifiera sig mest med dem kanske han väljer bort den färg som de andra killarna aldrig har. Min pojke väljer nästan alltid rosa, men så leker han nästan bara med flickor som ofta har rosa och den enda killen han umgås lite med har också rosa ibland. Din pojke lever nog i en mer stereotyp värld. En tanke bara.

 • BoBadly
  2012-11-16, 17:57

  Gäst

  Undrar om Ringo kommer att fråga dig om 20 år: "morsan, varför exponerade du mig så mycket? det är bilder som aldrig går att ta bort och jag hade inget val, jag var bara två år när du skrev om mig och müsli i samma bloggar, hur tänkte du morsan......?"

 • ulle
  2012-11-16, 17:41

  Gäst

  Men hallå....du ska ju inte låta Ringo bestämma om han vill ha mössa eller inte......du måste ju ändå kunna bestämma över en 2 1/2 åring..........var ska detta sluta........tänk på framtiden !!!!!!!!!!!!

 • Cicci
  2012-11-16, 17:22

  Gäst

  Min 2-åring vägrar också rosa! Kan det bero på att de ser att alla tjejer på dagis har rosa kläder, medan killarna inte bär rosa alls?

 • Catrin
  2012-11-16, 15:32

  Gäst

  Jag är så trött på detta om HEN. Va fan. Killar är killar och tjejer är tjejer sen kan de gilla massa olika saker som inte har med könet att göra. Tror denna fluga kommer försvinna inom kort.
  Ang mössa: låt honom inte bestämma för mycket, ger man lillfingret tar de gärna hela handen

 • Namn
  2012-11-16, 15:11

  Gäst

  Du och Maggan skriver om samma ämne, att tvinga små barn , pojkar ska rosa mössor,
  leka med dockor etc!! Låt dom vara den dom är!

 • Marren
  2012-11-16, 14:49

  Gäst

  Jag tror att Ringo garanterat skulle gilla en LinnOLias mössa!

  På sidan, www.linnolias.n.nu eller www.linnolias.blogg.se

  -kan man få en alldeles egen Angry Birds mössa, eller en Hello Kitty mössa eller vilken design man än väljer! Ägaren virkar på fri hand och dem blir SÅ bra!!
  Rekommenderar varmt!

  Blogg: www.underverktva.blogg.

 • Namn
  2012-11-16, 13:48

  Gäst

  Som Heidi Klum säger till de tävlande i Projekt Runaway, ena dagen är man in andra dagen är man ut. Auf Wieder Sehen

 • Namn
  2012-11-16, 13:12

  Gäst

  Inte svårare än att du tar med honom till en mössaffär och låter honom välja en mössa SJÄLV, då kommer garanterat den duga.

 • T
  2012-11-16, 12:52

  Gäst

  Äh, skit i hen låt ungarna vara som de vill han, hon, hen! Färga mössan i den färg Ringo vill ha så har du ett nöjt barn DET är det viktigaste!

 • Linn
  2012-11-16, 12:46

  Gäst

  Katrin hur gick det med Ellos tröjorna du skulle testa mot dina märkes tröjor?

 • Annika
  2012-11-16, 12:36

  Gäst

  Vad kan ren LCHF göra?

  - 23 kilo på 10 veckor! Före och efterbilder. PUSSSSSSSS

  Blogg: www.annikaskoglund.vime

 • Modebloggen
  2012-11-16, 12:36

  Gäst

  Haha min dotter vägra använda en blå tempmätare jag köpt och hon är tre år
  Hon säger att blååja ti Liam Aurora josa
  så fick även köpa den i rosa...

  Blogg: www.heddi.se

 • Linda
  2012-11-16, 12:03

  Gäst

  Jag vägrar ge med mig då barnen trotsar och inte vill ditt eller datt. Ge Ringo 2st mössor i handen, vill du ha den rosa eller den svarta idag? Båda alternativen går ju lika lysande för dig samtidigt som Ringo känner sig betydelsefull och får vara den som väljer och därmed känner att han har fått vara delaktig i att bestämma :-). Alternativet "ingen" finns inte för då fryser du och kan bli sjuk, typ..

 • C
  2012-11-16, 11:50

  Gäst

  BusMonster.se har fina mössor. Jag skulle beställa tre mössor till min dotter som är två år. Hon råkade se dem på skärmen och valde ut en av dem som hon har på sig varje dag.

 • Namn
  2012-11-16, 11:42

  Gäst

  Jag får sluta läsa dagens industri för jag har rosa fobi.

 • Namn
  2012-11-16, 11:40

  Gäst

  Har omvanda problemet. Har en liten (nastan 3 arig) tjej som knappt agt ett rosa plagg eller klanning under tidiga uppvaxten. Men sa fort tosabiten fick mal i mun skulle det vara klanningar i rosa, rott o andra tjejiga pastel farger. Jeans o byxor ar varsta straffet. O det dar men en bla eller gron mossa, glomm det. Sa man koper o satter snallt pa damen det hon onskar, for jag valjer mina fajter. Att halla handen nar man over gatan ar lont att braka om men inte klader.
  Nar det galler mossor sa ar sadana oronlapps mossor som fast med kardborrband under hakan perfekt (alla andra kan de ju strypa sig med). Man trycker pa mossan o faster den o sen trollar man fram en traktor, kex eller vad det nu kan vara man kan fa uppmarksamhet for o sen sitter den kvar. Tills att det lilla livet kommer pa hur man tar av kardborrbandet....
  Lycka till

 • Namn
  2012-11-16, 11:28

  Gäst

  Ja folk här är bra roliga! Alltid ska allt vändas så det hittas nåt att klaga på! Hade hon skrivit att hon vägrat sätta på han en rosa mössa för det va enda färg som fanns så hade det väl blivit rama skri för det istället och massa elaka kommentarer! Har ni inget bättre för er än att klaga på allt som skrivs!

 • Namn
  2012-11-16, 11:26

  Gäst

  Det ska framgå av texten om det är ett reklaminlägg..blablablabla...skatteverket...blablabla

 • veronica
  2012-11-16, 11:24

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2012-11-16, 10:44

  Gäst

  Och, vad söt HEN är, lilla Mimmi. ;-)

 • Namn
  2012-11-16, 10:43

  Gäst

  Hmm. Sånt brukar jag också fundera på. Jag är själv en genus-tant(33 år), arbetar på förskola. Och har tre barn. Igår kom en leksakskatolog hem i brevlådan. Mina tre barn, två pojkar och en flicka bläddrade i den. Yngsta som är pojke och nyss fyllt två år, säger sitt namn på saker han tycker om. Sen kom vi till de rosa, typiska, tjej sidorna, som alltid är med...Då säger han syrrans namn. VA? Frågade jag. Vill du inte ha dessa saker. Han upprepade storasysters namn och bläddrade vidare. Han har som många andra småsyskon ärvda kläder och leksaker och har inga problem att leka med både brorsans och syrrans saker, ha deras gamla kläder och på förskolan är hans bästa kompis en flicka. Nu jävlar, ställs min övertygning i gungning. Skit också. Nu ska jag dra till med några HEN, för att prova hur det känns. Och vafan? Rosa, hur kan det ha blivit så laddat med en färg? Försök tala om för Ringo att -Ååååh, woaaaaw, vad fin, cool och söt han är i den rosa mössan. Eller sy på ett tygmärke, en bil eller ngt ...? ;-)

 • Lotta
  2012-11-16, 10:42

  Gäst

  Men hallå.... Du kan väl inte låta honom vid två års ålder vilken mössa han ska ha. Du får helt enkelt visa att du bestämmer och det på en gång annars kommer du att få ett vidrigt bortskämt barn

 • monica
  2012-11-16, 10:40

  Gäst

  camilla håll käften om ditt subutramin, ingen vill köpa.

 • Camilla
  2012-11-16, 10:20

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-16, 10:17

  Gäst

  Tiger Woods har burit rosa tröjor.

 • Namn
  2012-11-16, 10:10

  Gäst

  Filip maggans man brukar ha rosa skjorta eller tisha.

 • Namn
  2012-11-16, 10:01

  Gäst

  Rosa är en tjejfärg och dessa jävla idiotiska genuskärringar fattar inte att pojkar och flickor vill vara olika. Åt helvette med genus och feministfittor med håriga ben och armhålor. De skulle hest byta kön och bli män men ist kopierar de männen och projicerar sin ångest på barnen.

 • Haderittan
  2012-11-16, 09:50

  Gäst

  Antingen så färgar du dom eller så köper du fleece och lämnar in till en sömmerska. Fleecemössor brukar inte vara svåra (man behöver inte fålla och tyget är stadigt) och dom kan snabby rita av den blås mönster. Och då kan Ringo dessutom välja mönster på fleecen själv ifall han tröttnar på blått.

 • Namn
  2012-11-16, 09:43

  Gäst

  Fattar ej heller varför man inte ska få markera via kläder olikheter? Vi ÄR ju olika, som indivder och kön.. Tror det handlar mer om att man kanske vill ha en flicka också och därför klär pojken i sådant, men inget bra för pojken eller flickan, om det påtvingas från det ena eller andra hållet, inte ok alls! Låt pojkar få vara just det. Låt barnen få bestämma själva mk, vad de ska ha på sig och trivs i, låt barn få vara just barn! Är det inte tillräckligt med förvirring och identitesproblem i samhället?

 • Namn
  2012-11-16, 09:42

  Gäst

  Har du och maggan graaf fikat ihop igen. Hon skriver om samma ämne.e som du.

LCHF-pastiller

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på! De finns i vår shop om ni undrar. Nu är jag sen till gymet och Phil.

Skapad:
15 november 2012, 16:39
Läst:
2455074 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (47)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-07-22, 02:06

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Kenneth
  2014-07-22, 02:05

  Gäst

  Hej. Min penis är uppsvullen och inkörd. I någon slags öppning. För det är viktigt. Lika viktigt som detta trams.
  Ey,Ajm routing4 u, lr nåt. what eveeeeer. urinfitta.

  Kraaaam,
  Kenneth

  Blogg: Urinfitta

 • Namn
  2013-10-13, 09:24

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • kennet blom
  2013-06-01, 22:27

  Gäst

  Skriv en kommentar

  Blogg: 2013

 • Nirre
  2012-11-23, 18:30

  Gäst

  hej jag är en duktigt blogg designer och har designat några av bloggar. http://michellemariolina.blogg.se/ är en utav flera.

  Om du eller någon du känner till letar efter någon designer så är det bara att kontakta mig.

  Blogg: michellemariolina.blogg

 • Danne
  2012-11-17, 10:05

  Gäst

  hahaha fan vad hurtig du ser ut, men jävligt FIIN!

 • Namn
  2012-11-17, 08:59

  Gäst

  Du som undrade om man kan äta LCHF-diet om man har högt blodtryck ---->>>>> DET KAN OCH SKA INGEN HÄR SVARA PÅ, SPECIELLT IIINTE KATRIN. FRÅGA EN LÄKARE OM DU NU NÖDVÄNDIGTVIS MÅSTE PROVA ELÄNDET. MEN VEM SOM HELST FÖRSTÅR JU ATT DET INTE ÄR BRA PÅ LÅNG SIKT ATT SITTA OCH VRÄKA I SIG MASSA FETT MORGON MIDDAG KVÄLL. ÄT ALLSIDIGT ISTÄLLET OCH RÖR PÅ DIG = DU KOMMER MÅ BRA. DIETER ÄR BLUFF OCH BÅG OCH HÅLLER EJ PÅ LÅNG SIKT. KATRIN SKRYTER OM HUR MYCKET HON GÅTT NER MED HJÄLP AV LCHF...TILLÅT MIG SMÅLE ÅT DETTA.... HON GICK NER I VIKT EFTER EN GRAVIDITET OCH INTE MED HJÄLP AV NÅGON DIET! MEN HON FATTAR INTE DETTA! SJÄLV GICK JAG NER 25 KG PÅ EN MÅNAD EFTER MIN GRAVIDITET OCH JAG ÅT MASSA KOLHYDRATER OCH ANNAT. NU BLEV ALLT I STORA BOKSTÄVER MEN DET STRUNTAR JAG I. FICK SAGT VAD JAG VILLE HA SAGT.

 • Namn
  2012-11-17, 08:53

  Gäst

  LCHF LCHF LCHF LCHF.......gud så TJATIG du är Katrin, orkar inte läsa din blogg mer pga av allt tjat om LCHF-skiten! Har blivit en LCHF-blogg och inget annat. DÖTRIST!!

 • Namn
  2012-11-16, 13:00

  Gäst

  Varför ljög du om att livsmedelsverket hade godkänt dig? De stängde ju för sjutton ner din verksamhet.

 • Camilla
  2012-11-16, 10:20

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Namn
  2012-11-16, 10:06

  Gäst

  Man kan beställa över internet fortfarande men det kommer inga varor. Det är stopp i tillverkningen så..

 • Liv
  2012-11-16, 10:05

  Gäst

  Va är butiken stängd!? Jag skulle dit nu på förmiddagen och kika lite men vänder väl hemåt med tåget igen då blä vad tråkigt.

 • Namn
  2012-11-16, 10:03

  Gäst

  Butiken är stängd eftersom Livsmedelsverket inte godkände Katrins matlagning och tillverkning av bakverk och andra produkter. Vet inte när den öppnar igen.

 • Namn
  2012-11-16, 09:34

  Gäst

  Är butiken stängd? varför? är det nätet som gäller om man vill beställa nått? Please let me know. Tack

 • Jan
  2012-11-16, 09:31

  Gäst

  Snyggo!!

 • Namn
  2012-11-16, 09:24

  Gäst

  Hennes butik är stängd så bemöda dig inte med att gå dit
  Alexandra...

 • Alexandra
  2012-11-16, 09:18

  Gäst

  Hej Katrin

  Jag undrar var din butik ligger ? SKulle vilja gå dit och handla några saker men verkar ha missat adressen. Tack på förhand och trevlig helg!

 • AAA11
  2012-11-16, 09:08

  Gäst

  Sorgligt att se alla negativa och elaka kommentarer! Håller inte nödvändigtvis alltid med dig om allting du skriver om eller dina åsikter jämt! Men människor som själva sitter och skriver om din familj, utseende etc. bara för att ha något att säga och sedan stör dom sig på när du gör det?? Vilken dubbelmoral, måste vara lätt att sitta och häva ur sig elaka kommentarer utan att någon ber er stå för dem åsikterna imorgon eller i riktiga livet. Men jag tycker du är helt fantastisk och grym kvinna som gör det du gör och står för det du säger.
  Du är helt fantastiskt grym på det gör du och verkar vara en otrolig kvinna och mamma och det är sjukt härligt att se att du inte tar åt dig av kommentarer och sånt som uppstår på bloggen!

 • Annorlunda Underbara
  2012-11-16, 09:01

  Gäst

  Jag förstår att du inte gör av med pengar, mer än 300 kr som du skrivit i tidigare inlägg. Du blir ju sponsrad med allt. Snacka om att kunna "spara" pengar....Suck.
  Och vad gäller müslin som ni kör..var det hemma hos dig eller har ni flyttat på det?
  Jag har själv varit i tillverkningsbranschen, i liten skala, men aldrig att jag skulle få det godkänt av Livsmedelsverket att få tillverka hemma. Hur fick ni tillstånd?? För i hemmamiljö är det andra "bakterier" som florerar än i "industrianpassat" kök....Bara undrar.....

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  HÄR ÄR ÅRETS JULKLAPP

  Blogg: annorlundaunderbara.wor

 • Pernie
  2012-11-16, 08:43

  Gäst

  Ha, ha, ha det här var dagens bästa!!!

  "Ja den där Phil ger jag inte mkt för!!! Du har tränat mins 1,5 år med PT och visst är du smal men vad faaan inte en synlig muskel på kroppen. Feta armar är väl synd å säga men sladdriga och otränade är de! Hur mkt pengar har du lagt på din PT och så syns det inte ett skit!!! Att du går till gymmet i detta stripiga tunna hår osminkad borde vara straffbart. Och nä jag kritiserar inte privatpersonen här utan bloggerskan. Skulle aldrig ge mig på en privatperson nej nej!"

 • Namn
  2012-11-16, 08:14

  Gäst

  Namn 08:01 Jag vet inte. Man kan ju googla på livsmedelsverket så finner man fler svar. Man kan ju ifråga sätta deras kontroll eftersom man vet hur hårda reglerna är!

 • Namn
  2012-11-16, 08:01

  Gäst

  Vem verkställer livsmedelskontrollen? Kommunen?

 • Namn
  2012-11-16, 07:12

  Gäst

  Utvisa hela det kriminella Zytomierska.-packet!

 • Hinna å
  2012-11-16, 07:11

  Gäst

  Namn 06:38 Katrin hyrde in sig på ett bageri i sista sekunden. Dagen innan Livsmedelsverket skulle komma! De har aldrig varit i hennes skitiga kök utan blev visade till ett bageri där Katrin visade sin tillverkning. När Livsmedelsverket lämnar kommer Katrin återgå till sin verksamhet i det skitiga köket för någon hyra vill hon givetvis inte betsla för att tillaga maten enligt lag på em godkänd plats. Katrin har skrivit flertalet gånger i bloggen att hon och Shervan skall hem och rosta müsli. Hon har också skrivit att hon är hemma och rostar müsli och la ut en video där hon bakar cookies i sitt kök som såg bedrövligt ut!

  Jag tror Katrin döljer något för oss. Hade Livsmedelsverket godkänt allt och hon fått prickfria resultat hade vi fått läsa om detta i minst 3 blogginlägg. Så något lurt är det!

 • Namn
  2012-11-16, 06:54

  Gäst

  Ja den där Phil ger jag inte mkt för!!! Du har tränat mins 1,5 år med PT och visst är du smal men vad faaan inte en synlig muskel på kroppen. Feta armar är väl synd å säga men sladdriga och otränade är de! Hur mkt pengar har du lagt på din PT och så syns det inte ett skit!!! Att du går till gymmet i detta stripiga tunna hår osminkad borde vara straffbart. Och nä jag kritiserar inte privatpersonen här utan bloggerskan. Skulle aldrig ge mig på en privatperson nej nej!

 • Namn
  2012-11-16, 06:38

  Gäst

  Dina läsare är inge dumma i huvudet, så sluta LJUG om att du fått godkänt av livsmedelsverket, det är absolut FÖRBJUDET att sälja mat o bak från eget smutsigt kök...Lätt att ta reda på hos LMV...

 • Namn
  2012-11-16, 06:21

  Gäst

  Namn
  2012-11-16, 02:26: Vi??? Tala för dig själv.....

 • Namn
  2012-11-16, 02:26

  Gäst

  "satt i loshar och sminka dig" -- LOL JAVLA IDIOT! Katrin - vi alskar dig!! ommer folja din nasta blogg loyally du ar bast, och ska kopa din bok absolut!!

 • Namn
  2012-11-15, 23:08

  Gäst

  Den som skrivit att Katrin har tjocka armar är säkert en av dem som förfärades över att Katrin skrev om SATS-annonsen och att tjejen på bilden var överviktig. HUR FAN TÄNKER DU?! Om Katrin har tjocka armar, om Katrin är tjock.. Ja då är ju den där Josephine fet som en jävla val. Och det är hon ju inte. För Katrins armar är inte tjocka. Katrin är inte tjock. Du däremot är helt jävla dum i huvudet. Och jag fullkomligt älskar hur alla lägger ner så mkt tid och energi på en blogg de hatar, på en människa de hatar.. Åh vad jag älskar att det är ni som gör Katrin så framgångsrik!

 • Som du förnedrar dej inför Bingo
  2012-11-15, 21:48

  Gäst

  DU är ju inte sann ..kommentera andras hår som stripigt LOL ! när du själv har såå tunt hår plus att du ofta har så fula frisyrer....Ja inte har Bingo tagit dej för utseendet inte..måste ha varit för att han visste att du skulle bli en framgångsrik kvinna som rostar Musli i köket när han sover LOL

 • Modebloggen
  2012-11-15, 21:41

  Gäst

  Har bloggat i tre månader och skrivit på 2 sponsoravtal!

  Blogg: www.heddi.se

 • Ninisen
  2012-11-15, 21:36

  Gäst

  You look Good! :-)

 • Droger är skit
  2012-11-15, 21:35

  Gäst

  Pratade ni om stackars Isacks problem ??

 • Små små råttögon
  2012-11-15, 21:33

  Gäst

  Sätt i ditt löshår och sminka dej ...för då ser du ju riktigt skaplig ut ! går det inte att göra nåt åt din vindöhet ?

 • Hans Roupier
  2012-11-15, 21:17

  Gäst

  Amen vafan.

  Blogg: svenskensliv.blogspot.c

 • Namn
  2012-11-15, 20:58

  Gäst

  Hade jag haft så där feta armar efter flera år med personlig tränare hade jag fan undrat vad den där PT Phil vill förmedla egentligen....

 • Namn
  2012-11-15, 20:49

  Gäst

  fett hår!!!

 • Namn
  2012-11-15, 20:49

  Gäst

  Hade jag sett ut sådär efter att ha haft en PT i flera år så..blablablabla

 • Namn
  2012-11-15, 20:34

  Gäst

  Du ser verkligen fit ut Katrin.. Verkligen..

 • Namn
  2012-11-15, 20:34

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • camilla
  2012-11-15, 20:21

  Gäst

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till camilla.andersson@live.com

 • Helena
  2012-11-15, 19:21

  Gäst

  Kan ni inte öppna en butik i Kalmar oxå? Skulle vara så jäkla gött!!!

  Blogg: mammaleniz.spotlife.se/

 • Namn
  2012-11-15, 18:49

  Gäst

  Ditt liv är upp även när det är lågt.
  När det dags för dig att se att du
  Lever i månnga spektrum?

 • Therese
  2012-11-15, 18:10

  Gäst

  Åh vad jag önskar att jag hade bott kvar i Stockholm. Då hade jag varit stamkund hos dig och gått ner mina överviktskilon hur fort som helst!

  Blogg: ezan24.wordpress.com/

 • k
  2012-11-15, 17:28

  Gäst

  över 26g kolhydrater....

 • BoBadly
  2012-11-15, 16:56

  Gäst

  Tack snälla för info!

 • Namn
  2012-11-15, 16:45

  Gäst

  Hej Katrin!

  Kan man med högt blodtryck äta lchf? Vill det så gärna, men vet inte om det är hälosamt för mig.

  Ha en bra kväll!