Helt underbart med en lugn fredag!!

Jag har tillbringat den med min gullepappa, hela min familj är och har alltid varit nattvargar. Vi älskar natten. Nu klockan 5 har pappa precis gått och lagt sig. Jag har surfar runt lite på nätet för inspiration inför kommande jobb och nya projekt och uppdaterat mig lite kring saker jag bör ha stenkoll på för mitt jobb. Jag ser fram emot en riktigt kreativ höst! Godnatt/Godmorgon Trolls!

Skapad:
25 augusti 2012, 05:05
Läst:
1360 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Skrattretande Bilia!

Fick svar från Bilia om inlägget nedan. De BEKLAGAR. Vilket jädrans HÅN! 10 000KR back för detta och de BEKLAGAR. När de ändå lagade andra saker än de jag kom in för (som alltså INTE blev lagat och gjorde att bilen var totalt död direkt efter jag hämtat ut den och då betalat 7000KR), så undrar jag verkligen varför de inte i såfall fortsatte laga andra saker - bilen gick nämligen inte igenom besiktningen - bland annat var det glapp från en lampa som dränerar batteri (oh fan precis de som dom sa att de faktiskt hade lagat..!! Lustigt eller hur?!). Minsta de kan göra är att betala tillbaka åtminstånde en del eller ersätta mig för allt som gått förlorat p.g.a. detta. Men nej - dom BEKLAGAR. 

Haha. 


Gå ALDRIG till Bilia - ALDRIG. Det är inte bara i Haga norra folk blivit lurade, jag har hört berättelser från så många och det har alltid varit Bilia, jag ska informera er mer sen. 

Ärendet fortsätter. 


Bilia Sverige 
2014-04-17, 10:34

Gäst

Hej Malena,

Vi beklagar att du inte känner dig nöjd efter kontakt med oss gällande ditt ärende!
Vi kommer ta dina åsikter vidare till ansvariga, då dessa är väldigt viktig för oss och något vi tar på största allvar!

Vi vill även passa på att önska dig en Glad Påsk!

Hälsningar
Bilia Sverige

Skapad:
idag 2014, 15:57
Läst:
104 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Erik
  2014-04-17, 16:58

  Gäst

  Bilia är sämsta företager ever. Vi köpt en volvo v70 där för några år sen.
  Den var hel när vi fick men det dom inte berätta var att motoron var dålig.
  Efter ungefär 40mil så la bilen av. Vi fick aldrig någon hjälp av dom heller.

  Så håll er borta från deras företag. Nu köper jag bara mina bilar på ett ställe.

  Hoppas det löser sig ändå.

Så pinsamt Bilia!

Historien med Bilia (Haga norra) är fortfarande inte över. Idag fick jag prata med en Richard vars chef Jari gettt ärendet till. Vem lägger ett sådant här ärende på en anställd när han och jag redan pratat?! Borde inte han kontakta sin egen chef för vidare undersökning i ärendet? Det hade känts mer professionellt. Jag fick även ett otroligt nonchalant bemötande vilket faktiskt chockade mig lite då jag såklart förväntade mig en ursäkt och ett proffsigt bemötande från en högre uppsatt på bilia. Men nej, så var inte fallet.

Jag ska berätta mer om hur även denna filur (vad ska jag annars benämna dom för?) sa emot sig själv i ett annat inlägg. Tex som när han sa att de endast hade lagat bilen "temporärt" om de gjort som jag bett om. Men att "laga bilen" så den funkar i ETT dygn, vad är då det? En fullt lagad bil? Eller är det kanske just en, hör och häpna, en temporär lagning?

Eller som när han berättade att på Bilia får de lära sig att endast meddela fakta till kunderna, men sen inte höll med om att det då var fel att säga bilen blivit helt lagad när jag hämtade ut den första gången. Men ni sa ju att ni ENDAST ger fakta Richard?

Pinsamt, började faktiskt skratta i telefon för det var som att prata med ett trotsigt barn som säger att de kanske borde gjort si och så men sen ändå inte vågar kalla det för att de gjort "fel", då det juridiskt innebär att de ska kompensera mig. Ni som stort bolag kan inte ens kompensera med en endaste lösning för kundens skull (krävde ingen full betalning eller ens kompensation i form av pengar) utan det är jag som privat person som ska stå för detta. Inte ens ersättning för uteblivet arbete p.g.a. detta. Avskyr när större bolag ska gå på privatpersoner, så håll er från dom. Långt från dom. Har ni liknande erfarenheter¨så är ni välkomna att maila mig (malena-dahl@hotmail.com). 

Aja, detta anmäls självklart!

Skapad:
16 april 2014, 16:27
Läst:
452 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Bilia Sverige
  2014-04-17, 18:58

  Gäst

  Självklart lurar vi på Bilia inte våra kunder.
  Våra kunder är viktiga för oss.
  I berörd fråga har vi delade meningar och upplevelser.
  Vi uppmuntrar kontakt med Allmänna reklamationsnämnden som oberoende får utreda frågan.

  Hälsningar,
  Anders Rydheimer
  Kommunikationschef Bilia

 • MalenaDahl (K)
  2014-04-17, 16:05

  Ni BEKLAGAR?!! Ni skämtar med mig?! Jag la ut 10 000:- varav endast 2000:- var till det jag bett om. Så ni BEKLAGAR! Skrattretande!!

  Till ALLA som har bil - ALLA!! GÅ INTE TILL BILIA, VARKEN HAGA NORRA ELLER ANDRA STÄLLEN DÅ JAG HAR FÅTT KONTAKT AV FLERTALET ANDRA SOM BLIVIT LURADE, VARAV EN FICK BETALA 20 000:- SOM HON INTE FICK TILLBAKA PÅ VÄLDIGT LÅNG TID OCH DET KRÄVDE MYCKET TID OCH ORK OCH BRÅK SAMT EJ FUNGERANDE BIL INNAN HON FICK TILLBAKA PENGARNA. SÅ AKTA ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  JAG KOMMER PUBLICERA TEXTER HÄR FRÅN ANDRA SOM BLIVIT DRABBADE TILLS EN FÖRBÄTTRING SKER!

  TACK FÖR INGET BILIA - ERT BEKLAGANDE OCH GLAD PÅSK ÖNSKANDE ÄR LIKA HÅNANDE SOM PENGARNA NI STAL FRÅN MIG!!!!!!

 • Bilia Sverige
  2014-04-17, 10:34

  Gäst

  Hej Malena,

  Vi beklagar att du inte känner dig nöjd efter kontakt med oss gällande ditt ärende!
  Vi kommer ta dina åsikter vidare till ansvariga, då dessa är väldigt viktig för oss och något vi tar på största allvar!

  Vi vill även passa på att önska dig en Glad Påsk!

  Hälsningar
  Bilia Sverige

 • Namn
  2014-04-16, 19:16

  Gäst

  Fy fan vad oproffsigt!!

 • Niklas Röhn
  2014-04-16, 17:01

  Gäst

  Jag tror nog du kan hitta fler som haft problem med Bilia men kanske bara betalat utan att gå vidare med det. Samla ihop ett gäng så ni får rätt för er och så andra slipper bli drabbade!! Det kanske är dags att byta ut personalen på det stället. Speciellt om fler träder fram och du verkar ju ha allas namn?

  Lycka till!

Cornetto love

Glass i sängen. Magiskt. Jag slukar en klassisk cornetto. Längesen man åt en sån. Mannen (pälsbjörnen) ligger bredvid och äter en Magnum vit choklad. Idag har vi bokat soffa, köpt soffkuddar, kollat tavlor och köpt design vinglas. Jag hann även med att köpa en ny grymt snygg Guess väska också. Såna här dagar känns livet riktigt gött. Mjau!

Skapad:
15 april 2014, 21:42
Läst:
543 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vad vill DU ha tips på? kategori: Skönhetstips & annat Snyggt!

Med alla mina år och utbildningar inom skönhetsvård, så sitter jag såklart på en hel del kunskap om både produkter och hur du använder dom på bästa sätt. Jag jobbade länge på ett parfymeri och jag har tagit fler diplom och lärt mig mycket av att analysera kunders behov för att rekommendera dom det som ger bästa resultatet.

Så nu frågar jag dig. Vad vill just du ha tips på? Jag kan såklart inte göra en analys bakom en skärm, men jag kan guida er på vägen. Är det bästa ansiktsmasken? Mascaran? Ögonkrämen? Hur man använder en highlighter? En bra hudvårdsrutin? Hur du applicerar en rouge?

Let me know, så ska jag göra mitt bästa för att guida er på bloggen. Ni hittar mina tips på foundation (allt från hur du applicerar bäst, till favorit produkter), brun utan sol med mera under kategorin "skönhetstips och annat snyggt".

Se så, lämna en kommentar!

Hudvård

Skapad:
15 april 2014, 13:58
Läst:
626 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MalenaDahl (K)
  2014-04-15, 22:16

  Haha! Tack snälla, men snygghet ligger i betraktarens ögon. Så med andra ord, är du kanske tusen ggr snyggare själv :*

 • Malin
  2014-04-15, 14:26

  Gäst

  Hur blir man lika snygg som dig?? :D

Hur det påverkar mitt liv..

Jag ligger vaken i sängen. Det är kolsvart och helt tyst. Det enda som hörs är dova andetag från A som ligger bredvid mig.

Hade behövt en tio timmars natt. För jag behöver så många timmar för att känna mig utvilad. Det är otroligt individuellt med hur mycket sömn man behöver och jag behöver tio timmar. Men jag sover aldrig i tio timmar. Så gott som aldrig. För jag har så himla svårt att somna. I grund och botten älskar jag nätter. Allra helst vill jag sitta vaken i mitt gamla flickrum och lyssna på låg musik, skriva dikter, rita och pröva outfits. För det var så jag tillbringade nätterna i mina tonår. Och liknande i vuxen ålder (när jag bott själv), men då har dikterna bytts ut till längre texter och mycket sker på datan. Musiken och ritblocket finns fortfarande kvar. Liksom att gå igenom mina kläder - ett enormt stort intresse.

Men det funkar inte att ha sömnproblem OCH ett behov av flera timmars sömn. När jag fått under 5-4h sömn så somnar jag oftast av ren utmattning på kvällen. Annars tar det alltid några timmar för mycket. Jag kanske lyckas få 6h (men ibland inte mer än 2) och för mig är det nästan som en powernap. Nästan obefintligt. Vilket gör det svårt att gå upp och morgonen blir stressig och allt jag hade tänkt hinna innan jag ska iväg får hoppas över eller skjutas upp. Min enorma energi, jag vanligtvis har och är känd för, den går på sparlåga och dagen blir en enda väntan på sitt slut. Ingen träning - kroppen klarar det inte. Sen kan jag bara hoppas på tvärdäckning när jag kommer hem så jag "sover ikapp mig". Annars blir det likadant och det börjar om.

Nu ligger jag och funderar på hur otroligt många nätter och dagar det varit såhär. Hur mycket tid som faktiskt går mer eller mindre förlorad för mig. Tid som kunde varit värdefull. Sköna morgnar utan stress. Glada dagar, hög på endorfiner. Kroppen mår bra och hälsan på topp. Så känns det när det funkar som det ska. Men alla de andra dagarna.. Vilken ångest när jag tänker på tid jag förlorat. Nej alltså det är dags att gå till doktorn igen. Som ni förstår så får jag ingen medicinsk hjälp. Jag har haft det men fick även gå i sömnterapi vilket jag gjorde till en början men reste alldeles för mycket i jobbet då för att kunna gå en gång i veckan.

Aja, hoppas Deadmau5 har uppdaterar mycket på sin Twitter. Perfekt underhållning på kvällen. Den filuren har humor med stor portion sarkasm och samtidigt är han enormt intelligent och talangfull.

Mjau Trolls!

Skapad:
15 april 2014, 00:52
Läst:
742 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MalenaDahl (K)
  2014-04-15, 14:07

  Ska kolla upp det gums =) men när du skriver att du kan sova längre på dom (förstår du menar att du inte vaknar som du brukar göra), blir det då även lite sömntabletts liknande effekt, alltså att du behöver fler timmars sömn för att inte vakna groggy? Du vet ju att jag gillar INsomnings mer..
  Tack för tipset katten min!

 • Dez
  2014-04-15, 01:40

  Gäst

  Gums, ta och beställ hem 5-htp - en aminosyra som faktiskt - ta i trä- hjälper mig med sömnen. . Inte så jag kan låta bli sömnisar förstås - men de gör att jag sover längre på de jag tar.
  De är inte dyra och finns att beställa på nätet.

  Mjau- kärlek!!!

25% på ALLA högklackade skor

Sista dagen nu med 25% rabatt på alla högklackade skor från have2have. In och fynda!!!!! Klicka HÄR för att komma till sidan.

Skapad:
14 april 2014, 14:58
Läst:
830 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

När man inte har tid/ork

Såhär ser min mobil alltid ut när jag inte haft tid och/eller ork att ta itu med Facebook och whatsapp. Känner ni igen er?

Skapad:
14 april 2014, 13:01
Läst:
857 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Att vara en större människa..

Detta postade jag idag på min insta. Det såna otroligt sanna och viktiga ord.

Läs även vad jag skrev nedan. För vi alla har ett val. Rannsaka dig själv och ditt eget beteende och var sann mot dig själv.

När du vågat vara sann mot dig själv är det dags att göra ett val du kan vara stolt över.

Vem vill du vara? Then you feed that wolf ❤.

Skapad:
13 april 2014, 22:10
Läst:
960 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.