Nu är jag orolig! kategori: Nära mitt hjärta

I slutet av förra våren flyttade jag och December ner till Beirut för att öppna upp Vip klubben Whisky Mist. Jag hade varit där en gång tidigare med Camilla och blev genast kär i staden. Till sommaren förra året kom vi hem igen men Beirut kommer alltid finnas varmt i mitt hjärta och jag har snart tänkt åka dit igen. Camilla som bor väldigt nära, i Dubai, åker ofta dit och har samarbeten med klubbar därnere och är där nu. Liksom alla vänner vi fick när vi bodde där. Jag pratade precis med Camilla och är jätte orolig. Det är demonstrationer och brinnande bilar på gatorna och människor har blivit kidnappade. Vad jag förstått har även flygplatsen varit avstängd och hon ska snart hem till familjen i Norge. Jag bad henne kontakta ambassaden för att rådfråga, det skadar inte. Usch, jag blir så sjukt orolig. Jävla politik. Jag älskar Beirut och inget land förtjänar att bli utsatta för detta. Mina tankar går till alla drabbade. I bägge länder. Det gör ont i hela mig att så många oskyldiga människor blir drabbade och att länder förstörs av vad - jo, oss människor. #Politik. Milla kom hem nu och snälla låt detta få ett slut!

Läs Camilla's inlägg www.finest.se/camillajacobsen.

Bilder från Beirut (ser ni mig i rött och dec i svart från öppningen av Whisky Mist?):

Skapad:
16 August 2012, 01:06
Läst:
2172 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Blazkowicz (M)
  2012-08-19, 07:47

  Hoppas allt går väl för Camilla.

 • Hanna
  2012-08-16, 22:14

  Gäst

  Tack Malena för infon om Camilla, skönt att höra att hon är ok, och förhoppningsvis snart är hemma!

 • mkumme
  2012-08-16, 16:51

  Gäst

  Tack! för informationen, skönt att höra att allt är ok med henne. Vi får hoppas nu att hon kan ta sig hem så fort som möjligt.

 • MalenaDahl (K)
  2012-08-16, 15:46

  Hon är ok och håller sig inomhus, jag gav henne nr+mail till ambassaden så hon har mailat dom. Jag hoppas bara hon kommer med sitt flyg om ett par dagar men hon håller sig som sagt inomhus och vill såklart hem.

 • mkumme
  2012-08-16, 13:33

  Gäst

  Hej Malena! Har du haft nån mer kontakt med Camilla, är hon ok??? Vi bloggläsare börjar att bli riktigt oroliga för henne. Speciellt när vi inte har hört nått från henne på ett tag.

Cornetto love

Glass i sängen. Magiskt. Jag slukar en klassisk cornetto. Längesen man åt en sån. Mannen (pälsbjörnen) ligger bredvid och äter en Magnum vit choklad. Idag har vi bokat soffa, köpt soffkuddar, kollat tavlor och köpt design vinglas. Jag hann även med att köpa en ny grymt snygg Guess väska också. Såna här dagar känns livet riktigt gött. Mjau!

Skapad:
15 April 2014, 21:42
Läst:
161 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vad vill DU ha tips på? kategori: Skönhetstips & annat Snyggt!

Med alla mina år och utbildningar inom skönhetsvård, så sitter jag såklart på en hel del kunskap om både produkter och hur du använder dom på bästa sätt. Jag jobbade länge på ett parfymeri och jag har tagit fler diplom och lärt mig mycket av att analysera kunders behov för att rekommendera dom det som ger bästa resultatet.

Så nu frågar jag dig. Vad vill just du ha tips på? Jag kan såklart inte göra en analys bakom en skärm, men jag kan guida er på vägen. Är det bästa ansiktsmasken? Mascaran? Ögonkrämen? Hur man använder en highlighter? En bra hudvårdsrutin? Hur du applicerar en rouge?

Let me know, så ska jag göra mitt bästa för att guida er på bloggen. Ni hittar mina tips på foundation (allt från hur du applicerar bäst, till favorit produkter), brun utan sol med mera under kategorin "skönhetstips och annat snyggt".

Se så, lämna en kommentar!

Hudvård

Skapad:
15 April 2014, 13:58
Läst:
251 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MalenaDahl (K)
  2014-04-15, 22:16

  Haha! Tack snälla, men snygghet ligger i betraktarens ögon. Så med andra ord, är du kanske tusen ggr snyggare själv :*

 • Malin
  2014-04-15, 14:26

  Gäst

  Hur blir man lika snygg som dig?? :D

Hur det påverkar mitt liv..

Jag ligger vaken i sängen. Det är kolsvart och helt tyst. Det enda som hörs är dova andetag från A som ligger bredvid mig.

Hade behövt en tio timmars natt. För jag behöver så många timmar för att känna mig utvilad. Det är otroligt individuellt med hur mycket sömn man behöver och jag behöver tio timmar. Men jag sover aldrig i tio timmar. Så gott som aldrig. För jag har så himla svårt att somna. I grund och botten älskar jag nätter. Allra helst vill jag sitta vaken i mitt gamla flickrum och lyssna på låg musik, skriva dikter, rita och pröva outfits. För det var så jag tillbringade nätterna i mina tonår. Och liknande i vuxen ålder (när jag bott själv), men då har dikterna bytts ut till längre texter och mycket sker på datan. Musiken och ritblocket finns fortfarande kvar. Liksom att gå igenom mina kläder - ett enormt stort intresse.

Men det funkar inte att ha sömnproblem OCH ett behov av flera timmars sömn. När jag fått under 5-4h sömn så somnar jag oftast av ren utmattning på kvällen. Annars tar det alltid några timmar för mycket. Jag kanske lyckas få 6h (men ibland inte mer än 2) och för mig är det nästan som en powernap. Nästan obefintligt. Vilket gör det svårt att gå upp och morgonen blir stressig och allt jag hade tänkt hinna innan jag ska iväg får hoppas över eller skjutas upp. Min enorma energi, jag vanligtvis har och är känd för, den går på sparlåga och dagen blir en enda väntan på sitt slut. Ingen träning - kroppen klarar det inte. Sen kan jag bara hoppas på tvärdäckning när jag kommer hem så jag "sover ikapp mig". Annars blir det likadant och det börjar om.

Nu ligger jag och funderar på hur otroligt många nätter och dagar det varit såhär. Hur mycket tid som faktiskt går mer eller mindre förlorad för mig. Tid som kunde varit värdefull. Sköna morgnar utan stress. Glada dagar, hög på endorfiner. Kroppen mår bra och hälsan på topp. Så känns det när det funkar som det ska. Men alla de andra dagarna.. Vilken ångest när jag tänker på tid jag förlorat. Nej alltså det är dags att gå till doktorn igen. Som ni förstår så får jag ingen medicinsk hjälp. Jag har haft det men fick även gå i sömnterapi vilket jag gjorde till en början men reste alldeles för mycket i jobbet då för att kunna gå en gång i veckan.

Aja, hoppas Deadmau5 har uppdaterar mycket på sin Twitter. Perfekt underhållning på kvällen. Den filuren har humor med stor portion sarkasm och samtidigt är han enormt intelligent och talangfull.

Mjau Trolls!

Skapad:
15 April 2014, 00:52
Läst:
367 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MalenaDahl (K)
  2014-04-15, 14:07

  Ska kolla upp det gums =) men när du skriver att du kan sova längre på dom (förstår du menar att du inte vaknar som du brukar göra), blir det då även lite sömntabletts liknande effekt, alltså att du behöver fler timmars sömn för att inte vakna groggy? Du vet ju att jag gillar INsomnings mer..
  Tack för tipset katten min!

 • Dez
  2014-04-15, 01:40

  Gäst

  Gums, ta och beställ hem 5-htp - en aminosyra som faktiskt - ta i trä- hjälper mig med sömnen. . Inte så jag kan låta bli sömnisar förstås - men de gör att jag sover längre på de jag tar.
  De är inte dyra och finns att beställa på nätet.

  Mjau- kärlek!!!

25% på ALLA högklackade skor

Sista dagen nu med 25% rabatt på alla högklackade skor från have2have. In och fynda!!!!! Klicka HÄR för att komma till sidan.

Skapad:
14 April 2014, 14:58
Läst:
459 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

När man inte har tid/ork

Såhär ser min mobil alltid ut när jag inte haft tid och/eller ork att ta itu med Facebook och whatsapp. Känner ni igen er?

Skapad:
14 April 2014, 13:01
Läst:
484 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Att vara en större människa..

Detta postade jag idag på min insta. Det såna otroligt sanna och viktiga ord.

Läs även vad jag skrev nedan. För vi alla har ett val. Rannsaka dig själv och ditt eget beteende och var sann mot dig själv.

När du vågat vara sann mot dig själv är det dags att göra ett val du kan vara stolt över.

Vem vill du vara? Then you feed that wolf ❤.

Skapad:
13 April 2014, 22:10
Läst:
588 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vackra lilla oskyldiga..

Det finns så mycket oskyldiga djur som farit illa pga människor. Så många djur som behöver ett kärleksfullt hem, en ny familj som ger trygghet.

Imorgon tänkte jag ge er en guide på hur ni kan adoptera en liten katt som längtar efter trygghet och kärlek. Vi börjar med katter och sen går vi vidare till hundar i veckan. Kärlek, Empati och Respekt. Det är så himla enkelt, egentligen.

Skapad:
13 April 2014, 01:12
Läst:
730 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Ikea och inredning

Jag gillar ju inte Ikea så mycket när det kommer till inredning men vissa bas möbler kan vara schysst att köpa om man byter ut lite grejer, som knoppar och handtag.

Idag köpte vi tex en stor byrå i vitbets till sovrummet och sängbord. Sedan har vi köpt andra knoppar till som gör de lite mer originella och mer "Vi". En sida bl.a. Som har lite annat som passar ju Ikea möbler är myikea.com (tror jag att den heter). Jag kommer länka ordentligt till massa inredningssidor och även lägga upp bilder och videos när vi inreder hemma. Så ni kommer få mängder av roliga tips!

Nu blir det taco bar och sen Noah på bio. Mumsiga lördag!! ❤

Skapad:
12 April 2014, 18:06
Läst:
842 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)