Nu är jag orolig! kategori: Nära mitt hjärta

I slutet av förra våren flyttade jag och December ner till Beirut för att öppna upp Vip klubben Whisky Mist. Jag hade varit där en gång tidigare med Camilla och blev genast kär i staden. Till sommaren förra året kom vi hem igen men Beirut kommer alltid finnas varmt i mitt hjärta och jag har snart tänkt åka dit igen. Camilla som bor väldigt nära, i Dubai, åker ofta dit och har samarbeten med klubbar därnere och är där nu. Liksom alla vänner vi fick när vi bodde där. Jag pratade precis med Camilla och är jätte orolig. Det är demonstrationer och brinnande bilar på gatorna och människor har blivit kidnappade. Vad jag förstått har även flygplatsen varit avstängd och hon ska snart hem till familjen i Norge. Jag bad henne kontakta ambassaden för att rådfråga, det skadar inte. Usch, jag blir så sjukt orolig. Jävla politik. Jag älskar Beirut och inget land förtjänar att bli utsatta för detta. Mina tankar går till alla drabbade. I bägge länder. Det gör ont i hela mig att så många oskyldiga människor blir drabbade och att länder förstörs av vad - jo, oss människor. #Politik. Milla kom hem nu och snälla låt detta få ett slut!

Läs Camilla's inlägg www.finest.se/camillajacobsen.

Bilder från Beirut (ser ni mig i rött och dec i svart från öppningen av Whisky Mist?):

Skapad:
16 August 2012, 01:06
Läst:
2220 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Blazkowicz (M)
  2012-08-19, 07:47

  Hoppas allt går väl för Camilla.

 • Hanna
  2012-08-16, 22:14

  Gäst

  Tack Malena för infon om Camilla, skönt att höra att hon är ok, och förhoppningsvis snart är hemma!

 • mkumme
  2012-08-16, 16:51

  Gäst

  Tack! för informationen, skönt att höra att allt är ok med henne. Vi får hoppas nu att hon kan ta sig hem så fort som möjligt.

 • MalenaDahl (K)
  2012-08-16, 15:46

  Hon är ok och håller sig inomhus, jag gav henne nr+mail till ambassaden så hon har mailat dom. Jag hoppas bara hon kommer med sitt flyg om ett par dagar men hon håller sig som sagt inomhus och vill såklart hem.

 • mkumme
  2012-08-16, 13:33

  Gäst

  Hej Malena! Har du haft nån mer kontakt med Camilla, är hon ok??? Vi bloggläsare börjar att bli riktigt oroliga för henne. Speciellt när vi inte har hört nått från henne på ett tag.

Dålig mottagning

Det är SÅ dålig mottagning här på jobbet, så trots jag har med mig datorn funkar det inte att blogga. Får köra från mobilen nu.

Hur mår ni? Taggade för helgen eller helt hösttrötta? Jag är själv ganska seg. Men tycker jag inte gör annat än att tjöta om det på bloggen. Och det är ju lite fel, för jag är glad och på bra humör annars .

Ska jobba lite mer nu så hörs vi ikväll.

Pussar!

Skapad:
idag 2014, 18:19
Läst:
26 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jeansshorts tjööööt!

Den här bilden kom aldrig med i mitt förra inlägg då uppkopplingen svaja lite. Dessa jeansshorts från One Teaspoon älskar jag i alla fall. Jag kan säga att de flesta jeansplagg från One Teaspoon generellt är riktigt nice. Jag har ett par boyfriend jeans därifrån också som jag är helt kär i!

Nu har jag precis kommit hem efter över elva timmar på jobbet. SÅ himla skönt att vara hemma. Direkt jag kommer hem och innan jobbet (såvida jag inte börjar 8) så har jag alltid ett par timmars jobb via mestadels datorn. Så när jag har såna långa arbetsdagar i parfymeriet så blir det lite tomt från bloggen såvida jag inte tidsinställt inlägg. 

Sooo That's why the blog has been sucking D today. Ursäkta mitt trötta språk hehe

Aja trolls, nu ska jag ta och äta lite mat. Är sjukt hungrig. 

Pussar!

Skapad:
29 October 2014, 20:23
Läst:
2229 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Mer shorts!

Fortsätter på samma tråd som igår - Åh vad jag saknar sommaren och att få ha på sig vad man vill! Mjau!

Surar inte för det, eller jo, lite .

Bara för det slänger jag upp en till shortsbild från i Augusti. Är helt kär i dessa jeansshorts från One Teaspoon! 

Nätet på jobbet är segt blev ingen bild ';(

Skapad:
29 October 2014, 14:06
Läst:
2758 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Får panik!!

Om fyra timmar ringer klockan och ett elva timmars pass väntar. Och jag är HELT slut i hela kroppen och huvudet. Men ändå kan jag inte somna.

Tror ni jag ringt läkaren om det som jag skrev att jag skulle? Nej. Imorgon. Måste ringa då.

Aja, seeeeg dag imorgon med andra ord haha.

Mjaaaauuuu! (Ful bild. Den passar in!)

Skapad:
29 October 2014, 01:55
Läst:
3950 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Sommar

Åh, jag har redan tröttnat på att klä mig i höstkläder. Det är så mycket skönare med sommarkläder.
Saknar att sätta på ett par snygga tunna shorts som är följsamma på huden, en topp och ett par wedges.

Älskar shortsen på bilden!

Skapad:
28 October 2014, 23:51
Läst:
4092 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Cancer drabbar oss alla, även mig kategori: Debatt & hjärtefrågor

Igår hölls galan "Tillsammans" för att öka medvetenhet om cancer för att vi alla ska förstå hur viktiga varje bidrag till cancerforskning verkligen är. 

Det är inte ofta jag är så privat här i bloggen, men ibland får man se till det större och vikten utav det. 

När jag växte upp så var min farmor som min mamma, hon tog hand om oss varje dag. När jag flyttat hemifrån så ringde jag henne när något hade hänt så jag fick gråta lite till hennes lugnande ord. Hon gav mig all kärlek jag någonsin kunde behöva och mer. 

Den vintern jag var på väg att flytta till Stockholm blev min farmor friskförklarad från hennes cancer hon fått året innan. Akut leukemi hade hon. Jag hade ingen erfarenhet av cancer från så nära håll så när hon blev friskförklarad trodde jag verkligen hon var det. Frisk. Ett par veckor gick och vi pratades vid i telefon. Farmor hade influensa och lät riktigt dålig. Jag sa åt henne att åka till doktorn men hon ville inte då hon hela tiden fick springa på toaletten och mådde dåligt. Jag tänkte inte mer på det då det bara var en influensa. 

En vecka till gick och mina fastrar tvingade farmor att uppsöka läkare. Cancern var tillbaka. Då farmor hade influensa och då bar på ett virus fick hon inte ligga på canceravdelningen. Hon var också för sjuk i influensa för att få cellgift. Det ena slog ut det andra helt enkelt. Det fanns inget att göra. Bara att vänta. Jag satt där i åtta timmar vid hennes sida. Från början var hon närvarande och pratade med oss. Efter några timmar yrade hon mest men fick inte fram några ord och hon kunde inte fästa blicken ordentligt. De sista timmarna jag var där så var tillståndet detsamma och det började bli sent. Mina fastrar sa åt mig att åka hem då jag bodde nära och de skulle sova kvar med henne. Vi bestämde att jag skulle komma på morgonen. Så jag lutade mig över farmors säng och sa till henne att jag älskar henne och att jag kommer imorgon bitti. Farmor försökte verkligen fästa blicken på mig och tillslut lyckades hon och då såg hon själv chockad ut över att hon lyckades. Hon försökte säga något medan hon tittade mig i ögonen. Men det kom inte fram något. Idag så tror jag att hon ville säga att hon inte kommer vara här imorgon bitti...

45 minuter efter jag hade åkt så ringde min pappa mig gråtandes. Farmor var död. Efter några minuter ringde min mamma mig och jag fick inte ens fram några ord när jag tryckte på svara, utan jag grät hysteriskt. Mamma ville komma till mig och vara hos mig. Då sa jag "om du vill hjälpa mig, så åk hem till min pappa och ta hand om honom". Det gjorde hon. 

Usch, det är tungt att gå igenom det här när jag skriver det. Men jag vet att jag inte är ensam om att en nära anhörig gått bort i cancer. Har det inte hänt dig ännu, så är det med sorg jag säger att det tyvärr kommer hända. För alla blir vi drabbade och var tredje person får diagnosen cancer. Så illa är det. Helt fruktansvärt. Och vi har inget motgift. Vi har inte det!

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket min farmor betydde för mig eller hur mycket jag saknar henne. Hur mycket jag behöver henne. Tack vare min farmor så klarade jag mig igenom fruktansvärt tuffa år. Jag har henne att tacka för så mycket och jag kommer sakna henne i resten av mitt liv. 

Vi kan inte vinna över cancern om vi inte får fram ett botemedel. Hur får vi fram det? Jo, genom forskning. Cancerfonden får inget statligt bidrag utan är enbart beroende av privata bidrag. För att forska behövs det pengar. Mycket pengar. Därför behöver vi alla ge ett bidrag. De som har låg inkomst ger ett lågt bidrag, de som har hög inkomst ger ett högre. För mig är det så enkelt. 

Jag har länge gett cancerfonden bidrag i form av engångssummor, men igår blev jag månadsgivare. HÄR kan du ge en gåva till cancerfonden. Har du bara en liten slant över så varför inte bidra som ett engångsbelopp? 

TRYCK HÄR för att läsa mer om hur du ger ett bidrag via SMS. Och HÄR går du in för att bli månadsgivare på valfri summa

Vi måste vinna över cancern. Vi bara måste det. 

Skapad:
28 October 2014, 17:01
Läst:
4677 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MalenaDahl (K)
  2014-10-29, 21:43

  För att stoppa cancer? Antar att kommentaren var till något annat inlägg?

 • Elli
  2014-10-29, 08:51

  Gäst

  Vitamin B17 ,sjekk it out om du inte redan har lest om det.

En härlig bild

Älskar den här bilden. För jag älskade den stunden.

Bilden togs på en av mina absolut favorit nattklubbar Project i London. Jag har hängt på den klubben sen min kompis Luca i princip öppnade stället. Nyligen öppnade han inte bara en till Project i LA utan även en ny klubb i London som heter Toy room. Grymt säker på vad han gör, är han!

Anyway. Bilden togs förra sommaren då vi var ett gäng kompisar som checkade in på Intercontinental hotel på park lane, för ett par dagars galet festande. Jag och fina Rebecca (BusBeccis) hängde ihop då och hade inte setts på ett halvår, mycket catching up. Vi hann med så mycket på så få dagar då. Och alla mådde så bra och vi har helt enkelt bara sköna människor där.

Älskade varje bit av det. Härligt minne. Den bilden säger allt.

Skapad:
28 October 2014, 03:08
Läst:
5680 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.