Flight delayed! kategori: Around The World

Sitter på City airport London, en av de tråkigare flygplatserna. Ibiza flyget är cirkus en timme försenat. Already BORED! Har ätit en lätt mozzarella sallad med soltorkade tomater och nu sitter jag och äter Cherry drops som godis. Glupsk och uttråkad som jag är. Tur att jag har Thereze med som flyg sällskap så kan vi i alla fall ha tråkigt tillsammans. När vi landar på Ibiza så ska jag möta upp ett par andra sen drar vi och bara tar en snabbdusch och byter om. Sen direkt till Ushuaia poolparty. 

Pussar!

Ushuaia förra året:

Skapad:
12 July 2012, 11:11
Läst:
3908 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • belle
  2012-07-13, 10:01

  Gäst

  saknar mitt hjärta och ibiza ha så kul!

 • Namn
  2012-07-12, 12:15

  Gäst

  looking good over there....Sexi Bitch alltså....mhuh....ha en fet resa Malle//Big love 2 you//tull

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jeansshorts tjööööt!

Den här bilden kom aldrig med i mitt förra inlägg då uppkopplingen svaja lite. Dessa jeansshorts från One Teaspoon älskar jag i alla fall. Jag kan säga att de flesta jeansplagg från One Teaspoon generellt är riktigt nice. Jag har ett par boyfriend jeans därifrån också som jag är helt kär i!

Nu har jag precis kommit hem efter över elva timmar på jobbet. SÅ himla skönt att vara hemma. Direkt jag kommer hem och innan jobbet (såvida jag inte börjar 8) så har jag alltid ett par timmars jobb via mestadels datorn. Så när jag har såna långa arbetsdagar i parfymeriet så blir det lite tomt från bloggen såvida jag inte tidsinställt inlägg. 

Sooo That's why the blog has been sucking D today. Ursäkta mitt trötta språk hehe

Aja trolls, nu ska jag ta och äta lite mat. Är sjukt hungrig. 

Pussar!

Skapad:
29 October 2014, 20:23
Läst:
1746 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Mer shorts!

Fortsätter på samma tråd som igår - Åh vad jag saknar sommaren och att få ha på sig vad man vill! Mjau!

Surar inte för det, eller jo, lite .

Bara för det slänger jag upp en till shortsbild från i Augusti. Är helt kär i dessa jeansshorts från One Teaspoon! 

Nätet på jobbet är segt blev ingen bild ';(

Skapad:
29 October 2014, 14:06
Läst:
2275 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Får panik!!

Om fyra timmar ringer klockan och ett elva timmars pass väntar. Och jag är HELT slut i hela kroppen och huvudet. Men ändå kan jag inte somna.

Tror ni jag ringt läkaren om det som jag skrev att jag skulle? Nej. Imorgon. Måste ringa då.

Aja, seeeeg dag imorgon med andra ord haha.

Mjaaaauuuu! (Ful bild. Den passar in!)

Skapad:
29 October 2014, 01:55
Läst:
3466 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Sommar

Åh, jag har redan tröttnat på att klä mig i höstkläder. Det är så mycket skönare med sommarkläder.
Saknar att sätta på ett par snygga tunna shorts som är följsamma på huden, en topp och ett par wedges.

Älskar shortsen på bilden!

Skapad:
28 October 2014, 23:51
Läst:
3609 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Cancer drabbar oss alla, även mig kategori: Debatt & hjärtefrågor

Igår hölls galan "Tillsammans" för att öka medvetenhet om cancer för att vi alla ska förstå hur viktiga varje bidrag till cancerforskning verkligen är. 

Det är inte ofta jag är så privat här i bloggen, men ibland får man se till det större och vikten utav det. 

När jag växte upp så var min farmor som min mamma, hon tog hand om oss varje dag. När jag flyttat hemifrån så ringde jag henne när något hade hänt så jag fick gråta lite till hennes lugnande ord. Hon gav mig all kärlek jag någonsin kunde behöva och mer. 

Den vintern jag var på väg att flytta till Stockholm blev min farmor friskförklarad från hennes cancer hon fått året innan. Akut leukemi hade hon. Jag hade ingen erfarenhet av cancer från så nära håll så när hon blev friskförklarad trodde jag verkligen hon var det. Frisk. Ett par veckor gick och vi pratades vid i telefon. Farmor hade influensa och lät riktigt dålig. Jag sa åt henne att åka till doktorn men hon ville inte då hon hela tiden fick springa på toaletten och mådde dåligt. Jag tänkte inte mer på det då det bara var en influensa. 

En vecka till gick och mina fastrar tvingade farmor att uppsöka läkare. Cancern var tillbaka. Då farmor hade influensa och då bar på ett virus fick hon inte ligga på canceravdelningen. Hon var också för sjuk i influensa för att få cellgift. Det ena slog ut det andra helt enkelt. Det fanns inget att göra. Bara att vänta. Jag satt där i åtta timmar vid hennes sida. Från början var hon närvarande och pratade med oss. Efter några timmar yrade hon mest men fick inte fram några ord och hon kunde inte fästa blicken ordentligt. De sista timmarna jag var där så var tillståndet detsamma och det började bli sent. Mina fastrar sa åt mig att åka hem då jag bodde nära och de skulle sova kvar med henne. Vi bestämde att jag skulle komma på morgonen. Så jag lutade mig över farmors säng och sa till henne att jag älskar henne och att jag kommer imorgon bitti. Farmor försökte verkligen fästa blicken på mig och tillslut lyckades hon och då såg hon själv chockad ut över att hon lyckades. Hon försökte säga något medan hon tittade mig i ögonen. Men det kom inte fram något. Idag så tror jag att hon ville säga att hon inte kommer vara här imorgon bitti...

45 minuter efter jag hade åkt så ringde min pappa mig gråtandes. Farmor var död. Efter några minuter ringde min mamma mig och jag fick inte ens fram några ord när jag tryckte på svara, utan jag grät hysteriskt. Mamma ville komma till mig och vara hos mig. Då sa jag "om du vill hjälpa mig, så åk hem till min pappa och ta hand om honom". Det gjorde hon. 

Usch, det är tungt att gå igenom det här när jag skriver det. Men jag vet att jag inte är ensam om att en nära anhörig gått bort i cancer. Har det inte hänt dig ännu, så är det med sorg jag säger att det tyvärr kommer hända. För alla blir vi drabbade och var tredje person får diagnosen cancer. Så illa är det. Helt fruktansvärt. Och vi har inget motgift. Vi har inte det!

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket min farmor betydde för mig eller hur mycket jag saknar henne. Hur mycket jag behöver henne. Tack vare min farmor så klarade jag mig igenom fruktansvärt tuffa år. Jag har henne att tacka för så mycket och jag kommer sakna henne i resten av mitt liv. 

Vi kan inte vinna över cancern om vi inte får fram ett botemedel. Hur får vi fram det? Jo, genom forskning. Cancerfonden får inget statligt bidrag utan är enbart beroende av privata bidrag. För att forska behövs det pengar. Mycket pengar. Därför behöver vi alla ge ett bidrag. De som har låg inkomst ger ett lågt bidrag, de som har hög inkomst ger ett högre. För mig är det så enkelt. 

Jag har länge gett cancerfonden bidrag i form av engångssummor, men igår blev jag månadsgivare. HÄR kan du ge en gåva till cancerfonden. Har du bara en liten slant över så varför inte bidra som ett engångsbelopp? 

TRYCK HÄR för att läsa mer om hur du ger ett bidrag via SMS. Och HÄR går du in för att bli månadsgivare på valfri summa

Vi måste vinna över cancern. Vi bara måste det. 

Skapad:
28 October 2014, 17:01
Läst:
4194 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • MalenaDahl (K)
  2014-10-29, 21:43

  För att stoppa cancer? Antar att kommentaren var till något annat inlägg?

 • Elli
  2014-10-29, 08:51

  Gäst

  Vitamin B17 ,sjekk it out om du inte redan har lest om det.

En härlig bild

Älskar den här bilden. För jag älskade den stunden.

Bilden togs på en av mina absolut favorit nattklubbar Project i London. Jag har hängt på den klubben sen min kompis Luca i princip öppnade stället. Nyligen öppnade han inte bara en till Project i LA utan även en ny klubb i London som heter Toy room. Grymt säker på vad han gör, är han!

Anyway. Bilden togs förra sommaren då vi var ett gäng kompisar som checkade in på Intercontinental hotel på park lane, för ett par dagars galet festande. Jag och fina Rebecca (BusBeccis) hängde ihop då och hade inte setts på ett halvår, mycket catching up. Vi hann med så mycket på så få dagar då. Och alla mådde så bra och vi har helt enkelt bara sköna människor där.

Älskade varje bit av det. Härligt minne. Den bilden säger allt.

Skapad:
28 October 2014, 03:08
Läst:
5197 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Min dag med Börjisen

Idag har jag haft en hel dag med världens bästa Börje, som nu blivit hela nio månader - HURRA! 

Vi har varit och sprungit på en åker och i skogen, han älskar det och var så glad, han ville inte ens åka hem. Efter det åkte vi till djuraffären och Börje fick välja nya leksaker helt själv och vilka ben han var sugen på. Gullungen! Sen blev det en sväng till affären och handla mat men då fick Börje stanna i bilen.

Har precis ätit middag, jag lagade en supergod vegetarisk "korv" stroganoff, med sojakorv. Snuskigt god! På tvn är det "Tillsammans", galan för bröstcancer. Herregud, vad berörd jag blir av alla äkta historier som visas. 

Vi alla måste inse att alla verkligen blir drabbad på ett eller annat vis och var tredje får cancer. Vi måste hitta ett botmedel, därför måste vi alla stödja forskningen! ALLA! Vi måste hitta ett botmedel. Det måste vi. Ring 099 - 90920 och bli månadsgivare.

 

Skapad:
27 October 2014, 20:58
Läst:
5703 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.