Somnar och drömmer om imorgon!

Imorgon ska jag ta en långfrukost hemma och bara mysa och jobba lite hemifrån, innan jag åker iväg för sex timmars jobb i en butik med kosmetika och hudvård.

Känns som en skön dag, eller hur!?

Godnattpussar ❤️

Skapad:
18 September 2014, 02:21
Läst:
871 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Alvis
  2014-09-18, 08:31

  Gäst

  Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen!

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

  Blogg: PeaceOfLove.bloggplatse

Flashbacks! kategori: Around The World

Här var jag platinablond. Bilden togs i Bangkok när jag och två kompisar åkte dit på födelsedagsfirande. Det blev en snabb visit på fem dagar. 

Sen åkte jag hem, packade om väskan och satt mig på ett flyg till Madrid och där bytte jag till ett flyg som tog mig till Buenos Aires, Argentina. I Argentina spelade jag in en Tv-show för tv3, som jag tackat ja till lite snabbt när de ringde upp mig när jag var i Dubai en månad tidigare. Jag hade knappt varit hemma sen samtalet. Jag reste något extremt under den tiden, så jag hade i princip glömt bort vad jag tackat ja till och hade inte hunnit kolla upp vad det verkligen var. Dumt av mig och jag fick ju skylla mig själv sen när jag fick en chock vad det var för program, haha!

Året var 2011. 

Apropå att jag var blond där, nu i helgen ska håret få en ny färg igen! Tror ni jag blir blond igen?

Skapad:
17 September 2014, 22:26
Läst:
1043 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Fortfarande sjuk

Idag är jag äntligen ledig, efter fyra långa dagars jobb, med en jobbig förkylning medföljande alla jobbiga symptom som febrig, huvudvärk och yr liksom. Vet ni vad jag menar? Det känns alltid som ett slags surr mellan ögonen och pannan och hela det området, som gör att man får otroligt svårt att fokusera sig.

Tack i alla fall för alla tips! Jag har kört med allt från honung, strepsil, echinaguard, nässpray, c-vitamin och svalt bitar av rå vitlök. Det är väl det som gjort att jag faktiskt klarat mig igenom dessa dagar och jag kan säga att i måndags kände jag mig nästintill frisk, men på tisdagen (och idag) har jag hoppat tillbaka några steg. Men nu har jag bara några h jobb per dag resten av veckan. Så jag ska inte klaga!

Hur tycker ni annars att det känns nu när hösten redan är ett faktum och så snart även vintern?

Jag tycker hösten är helt OK och faktiskt mysig. Men vintern. Kalla, mörka vintern. Ja, det är svårt att jobba bort ångesten att den snart är här. Men men, så kan det vara. 

Pöss!

Skapad:
17 September 2014, 15:13
Läst:
1151 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

FI hade behövts i riksdagen!

Jag har inga problem att stå för vad jag röstade på och det var heller inte något snack om saken för mig när jag valde parti. Självklart (om ni känner mig) röstade jag på "Djurens Parti". Även dom hade behövts i riksdagen, då någon måste tala för djuren!

Dock trodde jag verkligen att FI (Feministisk initiativ) skulle få en plats i riksdagen och det var nära men i slutändan så räckte inte rösterna till. Så himla synd när det var så nära. FI hade behövt en plats i riksdagen för att någon behöver tala för kvinnors rättigheter till samma lön och vilkor som männen. Någon behöver tala för att kvinnor INTE ska skylla sig själva om de bär urringat eller en kjol som slutar ovanför knäna och sedan blir sexuellt ofredade eller våldtagna. Någon behöver tala och stå upp för alla misshandlade kvinnor och kvinnor som flyr från sina män i rädslan för sitt eget liv. 

DÄRFÖR ska man rösta på FI. För de behövs i riksdagen. Jag pratade med en vän innan valet, hon var osäker på vad hon skulle rösta på och jag sa att jag tyckte FI, då jag själv lagt en röst där om jag inte stått där jag står gällande djuren. Hon hade tänkt det först men höll inte med på en punkt. Men så är det ju i alla partin, eller hur? Och ett litet parti som FI visste vi ju att de inte skulle vinna så då spelar det ingen roll om det är en punkt vi inte håller med, utan vi måste se till hur viktigt det är att de kommer in i riksdagen. För nu gjorde dom ju inte det och nu har vi återigen ingen som talar för kvinnor. 

Jag visste att Djurens Parti aldrig skulle vinna, jag visste att de aldrig skulle komma med in i riksdagen men jag gjorde ett försök och vid nästa riksdagsval kanske fler tänker som jag - på vikten att det partiet sitter i riksdagen och talar för sin viktiga sak på ett sätt som INGET annat parti annars kommer göra. Precis som med FI. Tänk på det. 

* FI fick inget statligt bidrag alls för deras valkampanj, som andra partier, utan använde (och använder) sig enbart av privata bidrag och inkomst från försäljning av bland annat Gudrun Schyman's bok).

Vi vill att alla ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla områden i livet.

kampanjtopp-webshop

Skapad:
17 September 2014, 15:12
Läst:
1158 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Helt slut

Ligger i sängen och ska sussa. Har jobbat 9 timmars pass i helgen och det fortsätter även imorgon. Jag slutade sent idag och börjar tidigt imorgon. Känner hur det sliter på förkylningen, men vafan SÅ himla illa är det faktiskt inte! Det känns värst på morgonen då halsen är tjock, näsan täppt och jag känner mig febrig. Sen känns det som kroppen vill ha och behöver mer sömn.

Men när jag väl kommit till jobbet och fått i mig både frukost, echinaguard, c-vitaminer, strepsil för halsen och värktabletter. Då känns det ändå som jag fixar det! Klart jag gör!

Nej, nu måste jag se till att få lite sömn!

Imorgon ska jag försöka hinna med ett inlägg över min besvikelse att inte fler kvinnor (och män) vill få in ett parti i riksdagen som talar för att kvinnor och män ska ha rätt till samma löner och som vill jobba för ett trygga Sverige för just utsatta kvinnor.


Okey, mjau hörni!

Skapad:
15 September 2014, 01:17
Läst:
3525 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Varför jag aldrig skulle rösta på SD

Idag är den stora dagen kommen - sista chansen att rösta i riksdagsvalet. Igår morse såg jag något skrämmande som gör att jag faktiskt måste skriva något om vad mina åsikter är i frågan och just varför.

Det jag såg var på tv4, att Sverigedemokraterna vid det laget var det tredje partiet att få flest röster! Skrämmande!

Vet ni vad? Jag tänker faktiskt inte skriva att de är rasister och hit och dit och kalla er som röstar smygrassar. För jag kan faktiskt ha en viss förståelse vad det är som många (som oftast heller inte är så insatta) stör sig på i vårt samhälle som de tror att SD kommer förbättra. Men jag ber er att tänka lite längre och se till den stora bilden.

Nyligen så tändes det på bilar i Rinkeby och blev upplopp mot polis där det bland annat kastats stora stenar mot polisen. sjukt dumt inför ett val! För jag är från ett litet samhälle från början och jag kan säga att "Rinkeby" är en förort som svenskar från mindre orter har hört talas om att det endast bor invandrare där. Så hur ser det då ut när detta sker just där? Jo, en typisk medelsvensson från landet tycker att det är förjävligt att invandrarna "kommer hit och förstör när vi hjälpt dom från ett liv i krig". Svensson tycker då att "Sverigedemokraterna kanske inte är så dumt att rösta på, vi vill ju inte ha hit kriminella". Visst, jag fattar att det kan uppfattas som störande. Det kan väl jag också bli skitförbannad över! Men blir man inte det över alla som förstör, oavsett etnisk bakgrund? Glöm heller inte att detta handlar om en liten procent, liksom alla våldsbrott vi (tack och lov!) har. 

Vår invandrarpolitik är en liten del alla våra samhällsfrågor och jag vet att majoriteten som slängt iväg en röst bara koncentrerat sig på EN bit och därmed inte känner till vad partiet de nu satt sin röst på förövrigt står för. 

Vad skulle hända med bilden av Sverige om vi leddes av SD? Redan idag så pratar andra länder om vårt framtida förfall på grund av en diskriminerande politik tagit sig in i riksdagen. Sen är det väldigt viktigt att vi tänker på en oerhört betydande punkt. Hur stor del av alla invandrare i Sverige är både ostraffade och i all mening "goda medborgare"? Jo, majoriteten! Lika viktigt är det att titta på varför de som begår brott gör det. För det är faktiskt där Sverige kan göra en förbättring. Bättre utbildning och bättre anpassning och stöd för folk som flytt krig.

Nu till den viktigaste punkten för mig personligen. Tänk om Sverigedemokraterna styrt Sverige innan jag var född. Tänk alla mina fina vänner som jag aldrig hade träffat och alla som inte ens hade funnits till idag! Jag tackar vårt land för att det gett mig möjligheten att få träffa dessa underbara människor.

Jag tackar vårt land för att min mormor fick fly till Sverige från kriget. För hade hon inte fått komma till Sverige, så hade jag aldrig funnits. Inte heller hade mina syskon, mina kusiner, eller mina syskonbarn. 

Vet du om din egen bakgrund, var dina förfäder kommer ifrån? Eller din bästa väns? Vi är nog många fler än man kan tro som har en del i och påverkats av att Sverige har välkomnat flyktingar. Det finns närmare än du tror. Fundera på det. 

Ingen av oss hade funnits idag. 

Tack. 

 

Skapad:
14 September 2014, 12:00
Läst:
4146 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.