Hur klarar man det?!

Alltså, hur skall jag klara av att lämna bort mitt barn till människor jag inte känner för att gå och JOBBA?! åhhhh. Mindre än en månad kvar. Vill inte!

Skapad:
27 juli 2012, 16:26
Läst:
3817 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

TACKSAM.

Idag vaknade jag av att världens finaste kille pussade mig på munnen och sa "God morgon, Törnrosa!" (Bärgarn säger så till Blixten i en bok) som är hans standardfras på morgonen. Jag har sovit alldeles för lite inatt men efter det känns det som att inget kan gå fel idag. Jag uppskattar varje dag i livet, är så tacksam för att jag får spendera mina dagar med min lilla pojke, att få se honom växa och utvecklas mer och mer för var dag som går. Livet är inte alltid lätt, ibland är det svårare än vad man trodde det kunde vara. Det som är bra är att i de flesta fallen vänder det dåliga, och i de flesta fallen går man ur en jobbig period både lite smartare och starkare. Jag önskar att vi hade sluppit många grejer vi gått igenom, men samtidigt har allt gjort oss till det vi är.

Jag är tacksam över att vi lever, att vi har så många fina människor runt omkring oss som älskar oss, att vi har varandra. Jag är så tacksam över att jag fick bli mamma till min älskade, gosiga, omtänksamma, busiga prins.

Skapad:
3 augusti 2014, 10:47
Läst:
8933 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Michael N
  2014-08-05, 11:40

  Gäst

  Idag vaknade jag av världens sötaste prinsessa lät lite härligt ! Helt sjukt !

HAPPINESS.

Sol, bra sällskap och bus i mängder, så såg vår fredag ut! Underbart! Idag kommer Martins pappa, Sandra och Daniella, tjohoo!

Skapad:
19 juli 2014, 08:36
Läst:
14433 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-07-20, 21:05

  Gäst

  Vem är hon med den sjukt slitna frisyren som plockar vinbär istället för att ta hand om era tre guldklimpar? Puss!

STILL I RISE.

You may write me down in history
With your bitter, twisted lies,
You may tread me in the very dirt
But still, like dust, I'll rise.

Does my sassiness upset you? 
Why are you beset with gloom? 
'Cause I walk like I've got oil wells
Pumping in my living room.

Just like moons and like suns,
With the certainty of tides,
Just like hopes springing high,
Still I'll rise.

Did you want to see me broken? 
Bowed head and lowered eyes? 
Shoulders falling down like teardrops.
Weakened by my soulful cries.

Does my haughtiness offend you? 
Don't you take it awful hard
'Cause I laugh like I've got gold mines
Diggin' in my own back yard.

You may shoot me with your words,
You may cut me with your eyes,
You may kill me with your hatefulness,
But still, like air, I'll rise.

Does my sexiness upset you? 
Does it come as a surprise
That I dance like I've got diamonds
At the meeting of my thighs? 

I rise
I rise
I rise

Skapad:
4 juni 2014, 10:22
Läst:
30370 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (4)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Namn
  2014-06-28, 23:52

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Aaron
  2014-06-22, 08:35

  Gäst

  I love that poem by Maya. She will be greatly missed. In her tribute last week they showed when she was a Calypso singer as a young woman. She gave a lecture at my college and was very inspiring.

 • elinnjl (K21)
  2014-06-09, 14:04

  Fin text, super fin bild!

 • Namn
  2014-06-04, 22:07

  Gäst

  Vackra älskade syster!

BEACHIN'.

Träffade Martin på stranden igår, skönaste vädret o vi var där tills Vincent blev trött o behövde åka hem och sova.

Skapad:
31 maj 2014, 08:46
Läst:
32999 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Danne
  2014-06-09, 21:38

  Gäst

  Gud du ser sååååå mkt bättre ut när du gått upp i vikt !! Du har fått ASS ju plus kurvor! Mkt mkt fint!

ALLA BARN LEKA BÄST.

När blev det dåligt att vara olika? När slutade vi leva i nuet?
Vi lär oss av varandra, vi har alla olika historier att berätta, vi har alla ett hjärta, använd det på rätt sätt. Jag vill att min son skall vara stolt över vart han kommer ifrån, jag vill att mina vänner och människor jag möter på gatan skall vara stolta över vart dom kommer ifrån. Det är viktigt för alla att vara stolta över sig själva, att de blonda skall kunna vara stolta över att vara blonda och de mörkhåriga skall kunna vara stolta över att vara mörkhåriga. Det viktiga är inte vart vi föddes, vart våra föräldrar föddes eller vart vår släkt bor, det viktiga är vad vi har för värderingar i livet, det viktiga är hjärtat och allt vi delar. Det viktiga är att vi är här NU, tillsammans. Det viktiga är att få alla som vill att känna sig inkluderade, att få alla att känna stolthet och kärlek till sig själva.
Kärlek övervinner alltid hat i slutändan, men snälla, sluta hata. Sluta vara trångsynta. De flesta av mina vänner har rötter i andra länder, men det är inte därför jag älskar dem, jag älskar dem precis på samma sätt som jag älskar alla mina vänner, för allt vi delar, för att de har stora hjärtan precis som jag. 

Ge människor en chans, njut av livet tillsammans. Skratta, gråt, var arga och älska tillsammans. Det är insidan som räknas, allt annat är bara ett skal. Njut av att vara tillsammans i det land vi bor i IDAG, det är det som räknas.

Skapad:
26 maj 2014, 11:13
Läst:
33081 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Johanna
  2014-05-28, 10:04

  Gäst

  Hej Evelina!

  Läser ofta din blogg och tycker det är underbar!
  Jag har en lite fråga som jag gärna skulle vilja höra din åsikt om.
  Jag är 24 år och min sambo 30. Jag har just fått veta att jag är gravid( precis i början).
  Inget var planerat med just nu känns det otroligt roligt,läskigt,nervöst,spännande,jaa tusen tankar i huvudet snurrar.
  Nu till min fråga. Hur gammal var du när du väntade er son? Och hur var dina tankar och dina nära runt om krings tankat?.Hur tycker du man ska förbereda sig och hur har livet som mamma förändrat dig och ditt liv?.

  Jag har bara berättat för min syster och bästa vän och dom blev såklart jätteglada men jag är trots allt nervös över att berätta för resten. Jag har massa konstiga tankar om att folk ska tycka att man är för ung ,kastar bort livet osv, vilket jag skäms över att jag tänker så. Men just nu känns allt bara så nytt.
  Hoppas du får tid att svara!

  Tack en än gång för din blogg och att du delar med dig!

  Ps(min sambo tycket allt är superkul och oroar sig inte de minst

 • Annsoh
  2014-05-26, 15:49

  Gäst

  Hej! hoppas allt är bra! hur har helgen varit ? kram!

  Blogg: annsoh.forme.se

BECAUSE I CHOOSE TO.

Jag vill börja detta inlägget med att hylla min mamma. Min fina, älskade mamma. Utan mina föräldrar hade jag inte varit den jag är, de har gett mig och mina syskon världens finaste uppväxt med trygghet och kärlek. De har ställt upp med allt sedan jag var liten, sett alla mina fotbollsmatcher och dansuppvisningar, hämtat mig och mina vänner från stan när vi missat sista bussen hem, hjälpt mig med allt jag bett om. De senaste åren har både varit de bästa och de värsta i mitt liv, blandade känslor. Detta året har utan tvekan varit det värsta i hela mitt liv. Jag brukar alltid försöka se något positivt i allt. Alla nedgångar för med sig en lärdom. Denna gången kan jag tyvärr inte se mycket positivt. Förutom att jag har lärt mig att vara rädd om de jag älskar, och jag har än en gång sett vilka fantastiska föräldrar jag har. Jag kanske hade klarat mig någorlunda utan all hjälp, men endast för att ni hjälpt mig att bli den jag är från första början. Grattis älskade mamma på mors dag, för mig är du världens bästa mamma.

Sedan vill jag tacka för de fina mors dags-hälsningarna jag fått idag, Vincent hade valt ut fina saker till mig med hjälp av min mamma och ett sms gjorde mig extra glad. Jag är en bra mamma, det vet jag. Jag vet också varför jag är en bra mamma. Inte för att jag måste, utan för att jag vill. Jag vill ge Vincent allt jag haft, jag vill visa honom det som är fint i livet, jag vill ge honom all min kärlek och se honom växa upp lycklig och stark, framförallt vill jag lära honom att älska sig själv.

Vi har inte haft det lätt, men jag vet att det kommer bli bättre. Jag vet det för jag kommer aldrig sluta älska livet, jag har något att leva för och någon att visa att det blir bättre än såhär. Gör inte saker för att ni måste, gör det för att ni vill, då blir det bäst.

Skapad:
25 maj 2014, 21:12
Läst:
33792 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

MINI IN HIS NEW HAIR.

Mammas lilla, lilla prins. Du växer så fort. Idag fick Vincent syn på min lila color.bug från Kevin Murphy, den skulle definitivt testas och en mycket stolt kille spatserade in på förskolan för att visa upp sig. När jag hämtade honom satt färgen kvar men hade lixom smält in lite i håret ( så som man själv vill ha det ) så det såg ut som jag färgat treåringens hår, haha. Det är för övrigt några som frågat om jag slingat hans hår tidigare, både här och på instagram. ABSOLUT INTE kan jag säga då, han är tre år och vackrast i världen enligt mig oavsett hur han ser ut. Färga håret får han göra själv. Om MÅNGA år. 

Skapad:
9 maj 2014, 19:22
Läst:
39492 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

ALLTID I SISTA MINUTEN.

Alltid, alltid, alltid gör jag saker i sista minuten. Skall ha ett litet tal idag i skolan och hade inte börjat skriva det än för en stund sedan, haha. Nu är jag dock klar, det var en lätt uppgift då vi fick välja att prata om precis vad vi ville. När man skriver om något man tycker, något man brinner för. Då går det fort. Nu är jag klar som sagt, skall kanske läsa igenom vad jag skrivit men har en känsla av att jag inte kommer följa det sedan ändå utan bara prata på, det är väl det negativa med att prata om något man bryr sig om, något man vill att alla skall hålla med om, man bara pratar och pratar, finns inget stopp. Haha.

Oh well, satt uppe på taket i solen och skrev, det är varmt idag igen, hoppas det håller i sig tills jag hämtar lilleman så vi kan busa i solen!

 

 

 

 

Skapad:
9 maj 2014, 12:29
Läst:
39910 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.