X

Time for change?

Jag känner att det måste hända något snart. Vet inte exakt vad men jag bryr mig liksom inte om det är bra eller dåligt så länge det är stort nog att skaka om världen. Okej det är inte så att jag fantiserar om ännu ett scenario med skäggiga gubbar som flyger flygplan in i amerikanska skyskrapor men bara det händer NÅGOT vore jag överlycklig. Jag mår sjukt dåligt av att allt bara rullar på. Känner mig dock liiiite exalterad över att jag har några saker inplanderade framöver. En resa till Gävle, Palma och Berlin. (HAHA, Roligt det såg ut när man skrev ut resmålen på det sättet, Gävle-Palma-Berlin liksom).

Hittade en härlig bild på mig och Sibel där jag ser helt själ-lös ut. Vampyr typ.

Skapad:
25 August 2012, 00:24
Läst:
1567 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Min resa till Prag!

I sommar har jag gjort lite olika resor och en av de roligaste var för någon månad sedan bara när jag åkte ensam till staden Prag som ligger i Tjeckien. Har varit där en gång tidigare då jag bjöd min fostermamma Lisa på en resa dit i 60-årspresent. Jag hade tänkt att det bara skulle bli en lugn helg med utflykter och goda middagar och sånt men när jag väl var där insåg jag att jag hade massor av kompisar som var där exakt samtidigt så då blev det ju lite andra bullar. På dagarna var jag ute och tittade på gamla slott och kyrkor och på nätterna tittade jag på helt andra saker.. Var ganska så slutkörd efter att jag kommit hem från den resan.  

Men nu åkte jag själv och jag måste säga att jag diggar att åka på egen hand. Man gör precis vad man vill när man känner för det och man träffar dessutom massa nya människor som jag tror att man inte alls träffat annars. Jag gick ut efter att jag checkat in på hotellet som låg precis mitt i smeten och typ innan jag beställt hade jag träffat massa trevliga killar. Jag trodde först att de kände varandra men alla var ensamresande turister så vi var ett perfekt gäng för varandra.

Hade typ en liten flört med en kille ett par dagar. Vi låg inte med varandra men vi hade några mysiga heldagar tillsammans där vi promenerade runt och åkte upp i berg och grejer. Prag är en sjukt romantisk stad så tror kanske att det bidrog till att bygga upp känslan av en romans. Haha!

Någon av kvällarna släpade jag med mina nyfunna vänner till en klubb som heter Escape. Det är ett ställe där pojkar dansar på en scen och bjuder på diverse lättklädda shower. Några av de jag var med ville gå direkt och tyckte att det var fruktansvärt och att man DESSUTOM kunde köpa killarna om man ville var bland det värsta de hört talas om. Jag övertalade naturligtvis alla att stanna för jag kan inte föreställa mig en bättre gayklubb. Istället för det klassiska på gayställen att alla är dryga och otrevliga på grund av osäkerhet så är ALLA istället trevliga. Killarna är trevliga för de vill tjäna pengar och de äldre herrarna är trevliga för de hoppas väl på att man ska vara lika ung och vild som pojkarna på scenen. Plus att det finns en hel del normala killar där som varken vill köpa eller sälja utan bara ha kul. Det här ihop med skön musik gör ju att man har en toppenkväll.

Jag lyckades dessutom få ragg på det här fantastiska stället. Ena kvällen raggade en utomordentligt söt canadensare upp mig och vi strulade lite. Sista kvällen innan jag skulle resa hem följde han med mig hem och väl på hotellrummet frågade han om det var okej ifall hans kollega kom dit så kunde vi alla tre mysa. Jag blev sjukt paranoid, tyckte liksom att det lät lite för bra för att vara sant. 

"Does he wanna come here?!, Just so you know, I will not pay anything for this and I dont have much things to steal in this room if your planning on robbing me.."

Killen skrattade och frågade om det var första gången jag fick ragg eller varför jag var så nojjig. Den andra killen anlände och det var bland det bättre jag någonsin upplevt. De stal inget och tog inte betalt heller.

Kanske inte speciellt bra bild på någon egentligen men väldigt trevliga killar. Han i mitten som ser lite ut som en groda var min Prag-kille första dagarna.   

Skapad:
31 August 2014, 22:46
Läst:
196 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Vad som hände igår..

Jag drog till Maffia Comedy och eftersom det var Lördag så var det riktigt bra med publik. Jag avslutade kvällen och då känner iallfall jag att man lägger extra mycket press på sig själv att vara rolig men jag levde upp till mina egna förväntningar igår. Hade massa roliga samtal med olika människor i publiken. Några killar som var så uppenbart straighta att jag var tvungen att driva med dem. Den ena hade ett frågetecken på sin keps och jag sa att det antagligen betydde att han var lite tveksam till sin läggning men att jag skulle hjälpa honom räta ut sitt frågetecken senare. 

Efter Maffia Comedy gjorde jag ett besök på en gayklubb som heter WONK. Det är inte så ofta jag gay-festar i Stockholm men gillade verkligen klubben. Det fanns mycket trevligt att titta på där och sedan verkade det som att jag kände mycket folk där också. Känner är kanske väl starka ord när det främst handlar om Facebook-kontakter som man utväxlar ett "Hej" med och sedan inser att det var det enda man hade att diskutera. Men man känner sig ju mindre ensam åtminstone, jag gick ju dit helt ensam som en mobbad bög. Haha!
  
Härlig bild som Laszlo Gölles tog igår på Stand up-klubben. 

Skapad:
31 August 2014, 18:54
Läst:
195 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Intolerant.

Jag har gått en massa utredningar hos läkare för att ta reda på vad det är för fel på min mage men inga större allergier har hittats. Det kan dock konstateras att ibland när jag äter laktos så blir det ett jävla kaos på magen. Typ som nu när jag gjorde mjölkstuvade makaroner för fyra personer och åt upp allt. Jag ligger nu i fosterställning och undrar om jag är efterbliven som äter sånt jag vet är dåligt bara på ren trots liksom.  

Nu ska jag iväg på Maffia Comedy för ännu en kväll där jag ska försöka vara rolig. Kommer väl skita ner mig på scen efter den här middagen. Tur man varit med om det förut och vet hur det går till. Haha!

Jag och en bekant igår på premiären av PUREs nya nattklubb!
 

Skapad:
30 August 2014, 18:18
Läst:
440 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Per-Robin
  2014-08-31, 15:26

  Gäst

  Möjligt.. Kanske borde utforska detta ytterligare. Ska man börja med LCHF kanske.. :S

 • Livskonstnär (K)
  2014-08-30, 22:19

  Laktos skriver du... Läst mycket om gluten o snabba kolhydrater rent generellt, att det är mer ovanligt att man tål det än att man inte gör. Så kanske var det pastan...

Crazy night out!

Jag var först på Maffia Comedy där jag fick den stora äran att avsluta kvällen och det gick verkligen hur bra som helst. Pratade en massa strunt, endel nya saker också och det var sjukt trevligt. Jag gjorde bara bort mig EN gång då jag gissade på att en man och en kvinna var ett par men det egentligen visade sig att kvinnan var personlig assistent och killen var lite efterbliven. Jag tycker att de lika gärna kunde varit det perfekta paret liksom. 

Efter showen stack jag och en tjejkompis till PURE där de hade renoverat och därför bjöd in till lite snittar och champagne. Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag bättre om den mörka inredningen de hade förut. Mysigare med en mörk nersläckt klubb där man kan smyga runt och taffsa på alla mumsiga karlar utan att det märks.

Sedan drog jag med några sköna brudar till Riche där vi hälsade på ett NFL-proffs som var 200 kilo och svart och mumsig så det räckte till både mig och vänner.  Hamnade på SOAP-bar där jag stötte ihop med Amanda Persson (Värsta pokjväns-akademin) och Erica Johnsson (Paradise Hotel, Zlatans ex, med mera).  

FOU och Rose avslutade kvällen och jag gick gem extremt tidigt via ett extremt grisigt MAX-besök där jag beställde allt på menyn. Mycket trevligt!

Amanda P, Jag och Erica J 
 

Skapad:
30 August 2014, 02:48
Läst:
689 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Lite kär i PH-Smail.

Asså jag älskar att Smail kom ut ur garderoben som Femininist och uppmärksammat att kvinnor ska vara lika stolta över sin sexualitet som män. Jag ansökte om vänksap med honom på Facebook och han tackade ja. Om man legat med 300 tjejer måste man ju kunna tänka sig att åminstone prova en snubbe? Jag är redo och hoppas att han lägger in stöten snart..

Skapad:
29 August 2014, 19:43
Läst:
850 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Maffia Comedy Tonight

Jag har precis legat i ett mysigt bad och taggat till för att nu dra iväg och köra lite stand up på Maffia Comedy. Det är alltid kul att vara där och de har precis börjat ta entre-avgift och det är ju bra för då får ju även vi som står på scen en summa pengar. Jag vet inte om jag kommer göra bra ifrån mig men min erfarenhet säger att jag inte brukar vara dålig speciellt ofta på scen iallafall. Har väl rätt hög lägstanivå kanske. Dock är man inte speciellt ofta 100 % nöjd det finns alltid saker man kan förbättra. Kom till Underbara Bar 20:00 om ni vill se showen. Entre 60 Sek. 

Snygg bild de använder i marknadsföringen va?  
 

Skapad:
29 August 2014, 18:59
Läst:
692 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Xtremefit!

Jag är helt död idag efter ett sjukt träningspass igår då jag för första gången testade att träna utomhus med gruppen som leds av Romeo Sundin. Kommer förhoppningsvis att träna 6 veckor med Xtremfit och se om man kan komma i någon slags form. Har ju gått ner ganska många kilo sedan jag började käka adhd-medciner så massa träning och lägga på sig lite muskler skulle inte min beniga kropp må dåligt av. Jag behöver ha en snygg blatte som står och skriker "Kom igen!" för att jag ska ta ut mig maximalt och jag tror att Romeo är den optimala PTn man kan ha. Den skogstokige syriern gastade och skrek så att jag kände mig som en tillfångatagen ISIS-ledare som var tvungen lyda order. Works for me! Man kan gå in på Xtremefits hemsida om man är sugen på att komma iform innan alla julbord snart drar igång.

Han ser väl snäll ut? :S


Minns ärligt talat inte ens att denna bild togs. Var ganska så trött efter passet..


  Sjukt missvisande bild för jag gjorde sjuuuukt många armhävningar där jag inte fuskade.

Skapad:
28 August 2014, 19:34
Läst:
1324 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Sophie
  2014-08-29, 22:33

  Gäst

  Xtremefit är bäääst! tränat det i ett halvår nu och satan vad man utvecklas! Det är ju sjukt jobbigt men så sjukt skönt efteråt. Känner även igen det där med att tappa kilo med adhdmedicin, jag rasade ner 13 kilo på 2 månader bara av att börja äta
  Concerta. bra att du börjar bygga muskler! det behöver kroppen. Lycka till och hoppas att du fortsätter träna!

  Blogg: Www.sophiemagnus.blogg.

Jag bajsade ner mig.

Jag vet inte om det jag nu kommer att berätta är ett fruktansvärt desperat grepp för att få bloggläsare eller om det bara är så att jag mognat och insett att man kan bjuda lite på sig själv så här 10 år senare. 

När jag var 17 år hade jag fått låna ett falskt ID-kort för att kunna komma in på krogen. Jag skulle gå ut med mina två kompisar Tina och Sandra föra att fira att den ena av dem fyllt år. De var redan inne på krogen och jag skulle ansluta lite senare. Var verkligen exalterad men samtidigt nervös för hur kroglivet skulle vara och det är få saker som är jämförbara med att vara just 17 och stå i en kö till ett ställe man egentligen inte får komma in på. Jag kände någonstans i kön att något inte stod rätt till med min mage och att jag verkligen verkligen verkligen behövde gå på toaletten. Jag upplevde att jag hade kontroll på det hela och jag skulle ju ändå bli insläppt någon gång inom kort så jag höll mig. Eller försökte hålla mig. Problemet var att det inte riktigt gick så jag står alltså och känner helt plötsligt hur jag skiter på mig. Inte typ som en liten blöt fis utan det bokstavligt talat forsar ut. Vid det här laget är jag insläppt men står i en lång kö till toaletten. Jag känner hur det rinner längs benen och jag ser tillochmed hur det droppar ner i mina nya finskor som jag inhandlat dagen till ära. Det luktar ju givetvis och det enda jag tänker är att jag hoppas att ingen jag känner ska komma och hälsa på mig.
"Tjeeeeeeeeenare Robin" 
Jag känner en hand på min axel och ser sedan att en snubbe som mobbat mig halva högstadiet nu står och vill vara trevlig och försonas. Jag känner väl inte riktigt att det är läge och minns inte hur jag svarade. Helt plötsligt säger killen: 
"Fan vad det luktar skit här"  
Jag mumlade något om att det kanske var en överviktig tjej som stod en bit bort. Hon var väldigt alldaglig och jag vet inte varför jag pekade ut stackars henne när det var jag själv som gjort i byxan. Han köpte förklaringen och gick vidare och jag hann in till toan för att avsluta mina behov, tvätta upp mig och skölja ur skon. Sedan gick jag hem och grät, full och nedbajsad.  

Skapad:
28 August 2014, 19:18
Läst:
1165 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (5)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)