Fredag jag har saknat dig

Hunken är här. Vi har precis ätit ost i överflöd och han är ute och går med hunden. Snart hemlagad pizza i soffan efter en riktigt tuff vecka. Fredag I love you. Hoppas ni får en fin kväll! 

Skapad:
31 October 2014, 21:55
Läst:
462 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Inte ens då får du kalla mig Hora

Gårdagens inlägg som setts av över 300 000 människor väckte många känslor hos er. Jag vill börja med att tacka er som med stort engagemang delat med er av era storys då detta är något som på något sätt drabbat oss alla. Och jag är helt fine med att inte alla delar samma åsikt som mig. Detta är något vi måste acceptera, ALLA är olika. Men oavsett accepterar jag såklart inte kommentarerna nedan. 

Ordet hora, slampa eller slyna hör inte hemma i något forum. Faktum är att ordet hora inte hör hemma någonstans. Det faktum att det ändå förekommer är ett stort bevis på varför feminismen fortfarande behövs. Om jag skulle skriva allt om mitt sexliv, lägga ut halvnakna bilder, eller om jag skulle ställa upp i paradise hotel och ligga med varje deltagare inför svenska folket. Inte ens då får du kalla mig Hora. Du får inte skriva det till Saga Scott eller Paow heller för den delen. 

Skapad:
31 October 2014, 14:44
Läst:
4799 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (12)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Claudia.
  2014-10-31, 23:18

  Gäst

  Helt jävla sjukt allt de får utstå. Det är löjligt. Hela programmet bygger på ett spel. Och människor tar det på fullaste allvar. Skrattretande. Nog är det Tragiskt att mkt inte hänt i Sverige, vi lever på 2014. Undra att ingen kille blir kallad för "Horunge" för att Han ligger i programmet. Och oavsett om gör. Så är det under inga omständigheter okej att fälla ut såna ord heller.

  Du har helt rätt. Feminismen behövs!

  Blogg: finest.se/classy

 • Namn
  2014-10-31, 22:41

  Gäst

  Skriv en kommentar

 • Namn
  2014-10-31, 21:43

  Gäst

  Håller med Jimmy, om än hora inte är en hora, vad är den för något då?

 • Emelie
  2014-10-31, 20:51

  Gäst

  Riktigt bra inlägg.

  Blogg: Emeliesofia

 • daniel
  2014-10-31, 20:47

  Gäst

  Man ska inte kränka andra nej.
  Det gäller även privatlivet lisa.

 • Anna-Karin
  2014-10-31, 19:34

  Gäst

  Helt rätt skrivet. Alldeles för länge har män förminskat kvinnor genom att sätta obehagliga epitet på kvinnor som bevakar sin sexualitet, sin talang eller sin styrka. Avundsjuka kvinnor tendrar att ställs upp på den allmängiltiga och vedertagna synen och därmed hjälper de till att hålla den vid liv. Istället för att tävla mot varandra och känna oss hotade av någon som är vackrare, smartare eller mer talangfull borde vi kvinnor stödja varandra. Ge varandra styrka.

 • Christer 56 år
  2014-10-31, 18:43

  Gäst

  Jag kan bara instämma med det du skriver i ditt inlägg. Ingen och jag menar INGEN har rätt att kränka någon.

 • alexander ervik
  2014-10-31, 18:05

  Gäst

  Jimmy. man ska inte kalla någon för hora. även en person som säljer sex förtjänar respekt. det kanske inte är din världsbild, men det är min

 • Jimmy
  2014-10-31, 17:39

  Gäst

  Visst man kanske inte ska kalla dig för hora, men va fan ska man kalla en hora då om man inte får använda ordet? Man ska sluta använda hora som skällsord, inge annat.

 • Lowa
  2014-10-31, 17:18

  Gäst

  Du är bäst

 • Tania
  2014-10-31, 16:31

  Gäst

  Det är helt sjukt att folk kan tänka sig lägga ner sin tid på att skriva fula saker till dig bara för ni inte delar samma åsikt!
  Och jag har iaf kollat upp order "Hora". Ni är många där ute som behöver lära er vad det betyder!
  Synonymer till hora
  subst.
  (vard.) prostituerad, gatflicka, nattfjäril, sköka, slinka, slampa, fnask, luder, gnoa
  verb
  (vard.) begå hor, bedriva otukt, bola; prostituera sig, fnaska, gno

  Blogg: madeinukr.wordpress.com

 • Mosan
  2014-10-31, 15:52

  Gäst

  Heja Lisa!!

Uppfräschning deluxe

Stack över till Marre på Bangs på lunchen idag. Blev en ordentlig uppfräschning med både klippning och inpackningar och silkeslent resultat. Marre är ju bäst i sverige på långt hår så jag behövde inte ens säga hur jag ville ha det, det bara blev perfekt. Fick även tips på frisyrer inför morgondagens fest.. Tack bästa Marre och Tresemmé. 

Skapad:
31 October 2014, 13:20
Läst:
1683 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Därför bör du kolla din partners mobil

Det förbjudna sveket.. Alla har vi gjort det och alla har vi säkert någon gång blivit utsatta för det. Oftast är det magkänslan som styr oss till att utföra denna kränkande handling mot den vi älskar.. Varför? Är svaret "jag tror att hen är otrogen" så innebär det oftast att du befinner dig i en osund relation. I andra fall beror det på din egen självkänsla. Men av min erfarenhet så ljuger aldrig din magkänsla. 

Det är ingen hemlighet att jag haft många relationer. I fyra av fem relationer jag haft har jag vid flera tillfällen hittat något. Allt från nakenbilder, kärleksförklaringar, dateplaner och andra otrevliga överraskningar mina dåvarande partners har delat med andra tjejer (vid ett fall även extremt unga tjejer). I den femte relationen hittade jag min egen mobils konversationer och mail printscreenat och sparat på hans dator. Vilket övertramp va? Men nej jag kan inte klandra honom även om det var lite väl freaky då det var konversationer från före vår tid. Men jag vet känslan han kände, och han hade rätt ju tillslut. Jag var inte där. 

I alla tjej och damtidingar är följden ett stort nej efter denna rubrik. Men jag håller fan inte med. Det skrivs ofta "är du osäker på din partner så bör du prata med honom" och bla bla bla. Bullshit säger jag, om han redan döljer massa snusk och skit i luren varför skulle det vara svårt för honom att ljuga för dig igen då? Så istället för att slösa värdefulla år, pengar, kärlek, tårar i onödan - så titta, dumpa och dra..

Därför jag vågar säga detta är för att jag idag befinner mig i en situation där jag aldrig skulle komma på tanken att snoka. Jag känner mig trygg, säker, åtråvärd och jag vet. Det finns inga oklarheter i någon mobil. Jag bara VET.  

Men gå nu inte hem och rota i din partners mobil bara för att. Vet du så vet du.

Skapad:
30 October 2014, 12:41
Läst:
59320 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (86)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Det här med webcam...

Jag var big fan av webbcam när jag var yngre. Var kär i en kille som bodde i Växjö. Så varje dag var det fort hem till msn och webcamen. Sen var den liksom bara på. Man sa ingenting till varandra utan bara lät den rulla medan man typ chattade i flera timmar. Så oklart egentligen. Och pushupen, man glömde absolut inte pushupen. 

Så ett obehagligt hej från webbcamen då, ha en fin dag! 

Skapad:
30 October 2014, 09:24
Läst:
3691 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

"Man var ju dansare som ung"

Haha, fy fan vilken lögn det låter som insåg jag idag när jag och Millsan gick på ett dansevent som Bindefeldt annordnat på Östermalm. Jag kan fan inte dansa. Kände mig som en stelopererad pensionär när vi fick testa på en ny dansform (house) på dansskolan Base idag. Men fan vad roligt det var ändå. Det var liksom inte House Avicii House utan lite mer funky typ. (Min lilla syster som är fett haj på dans garvar nog ihjäl sig åt mig nu). Men vi shakeade loss iallafall tillsammans med 30 andra och en super duktig instruktör. Efteråt bjöd de på mat också, himla trevligt.

Skapad:
29 October 2014, 23:39
Läst:
4207 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Bästa bloggportalen
  2014-10-30, 13:16

  Gäst

  Hej!

  Vi söker premiumbloggare till vårt nya bloggnätverk Disciplin.se - På Disciplin är det lätt att komma igång och tar mindre än en minut att registrera en blogg, lätt att tjäna pengar och kan även följa andra bloggare. Är du en aktiv bloggare och vill bli en premiumbloggare på Disciplin.se så kontakta oss på info@disciplin.se så återkommer vi så fort som möjligt!

  Hälsningar
  Simon - Disciplin.se

  Blogg: www.diciplin.se

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Från apatisk grottmänniska till superstar

Min klocka ringer så pass länge på morgonen att jag vaggas till sömns av melodin igen. Sen sätter jag mig upp efter en timme och bara stirrar rätt ut i rummet tills jag blir hungrig. Jag hasar mig till kaffebryggaren som förhoppningsvis är laddad, trycker på knappen och sen tar jag en dusch. En apatisk dusch. När jag suttit allt för länge i duschen är det bråttom, här någonstans vaknar jag. Då härjar jag omkring med min kaffekopp, oftast naken. Klär på mig, packar osv. Sen blir det någonslags powerwalk till bussen som jag likt en zombie kliver på. Det är på bussen all the magic happens. 30 minuters makeupen kommer på. Och jag kliver sen av bussen som en superstar. Morgonmänniska? Nej. 

Skapad:
29 October 2014, 09:52
Läst:
5060 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • elinnjl (K21)
  2014-10-29, 14:36

  Här är det multitaska som gäller, dottern på skötbordet under tiden jag duschar, tittar ut ur duschen säkert 10ggr under min 5min dusch. Sminkar mig samtidigt som jag byter blöja och klär på henne och äter eller kissar samtidigt som jag ammar.
  Sen är det bråttom iväg vart man nu ska