REBECCA & FIONA på X&Y

REBECCA & FIONA på X&Y
Våren 2010 släppte tjejerna sin första singel - Luminary Ones. När 2010 var slut hade ”Luminary Ones” kommit att bli en av de mest spelade låtarna på SR P3. Förutom att spela land och rike runt så har tjejerna dessutom följt med Robyn som förband på hela hennes Europa-turné, spelat för kungen på Polarpris-utdelningen och verkligen satt ner foten som en av Sveriges största pop/dansakter.

Vi är extremt glada och förväntansfulla över att ha fått ett datum på X&Y. Om inte det vore nog så har dessutom Sveriges Television följt Rebecca & Fiona under ett antal månader vilket resulterade i en egen tv-serie döpt efter tjejerna. Här får man följa deras arbete som djs, producenter och storstadstjejer. Nu är 2011 här och det ser ut att bli ett ännu större år för tjejerna – i januari släpptes deras andra singel ”Bullets” som från dag ett hyllats av både fans och musikkritiker, och under våren släpps fler låtar varvat med spelningar runtom i landet. Men låt inte deras skönhet och glamorösa offentliga livsstil lura dig. Rebecca och Fiona är engagerade musiker som tillbringar mer tid åt att sätta loopar i källaren i sin inspelningsstudio än att skvätta champagne på trendiga nattklubbar. Eller som Nöjesguiden uttryckte det: ”Rebecca&Fiona live är den bästa konsert jag har besökt. Tekniskt utsökta och karismatiska som rockstjärnor”

Rebecca och Fiona på en scen bakom skivspelarna är något utöver det vanliga, något man bara måste uppleva live, med båda händerna i luften, på ett dansgolv!

Stort, stort pådrag förväntas givetvis och inga förköpsbiljetter har släppts, så...
HÄNGA PÅ LÅSET KL 22.00 GÄLLER!


Best Regards// Klas Tryborn, Carl Johan Gerlam - X&Y

Publicerad: 2011-04-13, 16:36