Bloggkollen: Snuskiga bloggare
Skribent: Ludwig Keijser

Bloggkollen: Snuskiga bloggare

Cimon Lundberg pratar ut om sitt sexliv, Isabella Löwengrip tar till hårdhanskarna mot Kissie och Amir kör favoritrepris om sex. Ja nu blev det väldigt mycket snusk!

Publicerad: 2012-11-02, 12:00

Amirs sexskola

Amir ansåg att det skulle vara kul att, åter igen, förklara hur två homosexuella utför ett samlag. Vet inte riktigt vad han vill säga med dessa dokumenteringar då jag förmodar att majoriteten av oss är fullt medvetna hur denna process går till. Men vill ni ha er ett gott skratt så gå in och kika HÄR!

Kissie har BDD?

Jag kunde verkligen inte låta bli att skratta när jag läste det här! Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har diagnosticerat Alexandra ”Kissie” Nilsson med BDD (googla om du inte vet vad det är!). Om jag inte missminner mig sa jag redan förra veckan att Kissie försöker efterlikna Natacha Peyre vilket nu Isabella fullt håller med om.

Cimon om sitt sexliv

Torsdagen den 1 November kunde vi alla se herr Cimon Lundberg sitta med den gubbiga kavajen som gäst i Fråga Olle på Kanal 5. Oturligt nog hann jag inte se hela programmet men jag fick intrycket av att Cimon inte bara var lite obekväm utan en smula pryd dessutom. Nästan så jag skulle vilja säga att han är lite okunnig.
Se själva - Se programmet här!

Mina diagnoser och snuskiga tankar hittar ni på -
Finest.se/Keijser

Reporter: Ludwig Keijser
Alias: Keijser (M)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än