"Chicka tjejer" kammade hem Årets chicaste pris!
Skribent: Hanna Nilsson

Är man chic så är man. Det klargjordes i alla fall igår då vinnarna av "Årets Chicaste 2012" avgjordes på Berns i Stockholm, då tidningen "Chic" arrangerade sin storslagna gala för fjärde året i rad. En gala som många av Sveriges kändiselit sett fram emot. Finest har kollen på kvällen, och lite till...!

Publicerad: 2012-09-14, 14:00

Det var kändisfullt på Berns igår när "Årets Chicaste" skulle utses. Bland festvimlarna sågs några av Sveriges främsta bloggerskor, modeikoner och artister. Och alla var de uppklädda - från topp till tå. Med över 15000 röster från läsarna, kunde tidningen "Chic" äntligen presentera vilka som kammade hem priserna för i år. Nathalie Shuterman, Michelle da Silva, Emma Elwin, Loreen och Angelica Blick blev fem av de lyckliga vinnarna.
Storbloggerskan Kenza var en av kändisarna på plats, som tyckte det var en bra gala;
– Igårkväll var jag på CHIC-galan på Berns! Det var bra uppstyrt och för första gången på en gala höll man inte på att somna på prisutdelningen (det kan ju bli rätt långtråkigt och utdraget), skrev Kenza på sin blogg tidigare idag.

Kenza, som förövrigt hade tänkt i samma banor som vännen Angelica Blick, och bar en liknande klänning från Ida Sjöstedt. Men tjejerna tyckte inte det var en speciellt "big deal", och Angelica skrev i sin blogg att "Det var ett olyckligtvis sammanträffande, men fina det var vi båda två i alla fall".

Vi på finest tyckte inte det var speciellt konstigt att tjejerna valt samma kläder - de är trots allt fashionistas båda två!

Vinnarna av "Årets Chicaste ser du nedan;

Årets Chicaste Karriärista:
Nathalie Schuterman, 45, butiksägare.

Årets Chicaste Celebritet:
Loreen, 28, sångerska.

Årets Chicaste Bloggare:
Angelica Blick, 21, bloggare.

Årets Chicaste Läsare:
Michelle da Silva, 21 år, bloggare och stylist.

Årets Chicaste Fashionista:
Emma Elwin, 21, moderedaktör på ELLE.

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än