Min sista bloggkoll
Skribent: anita bengtsson

Min sista bloggkoll

Det här är min sista bloggkoll. Låt mig presentera en resa i tiden.

Publicerad: 2012-09-14, 13:00

Jag har skrivit bloggkollen i många år nu. Jag kan knappt räkna dem. Jag tror det började någonstans kring 2009. Jag var ganska rå på den tiden. Gick rakt på sak. Idag har jag vävt in mina provokationer och den som förstår,
den förstår.

Jag har skrivit om hur Carolina Gynning berättade i radio att hon blev singel. Jag har levererat konstanta dissar till Kissie. Jag har tjatat och tjatat och tjatat om ideal. Jag har tjatat om Blondinbella. Jag har skrivit om kärlek i bloggvärlden. Jag har skrivit om Kenzas skattesmäll. Om bloggares psykiska ohälsa.

Summan av kardemumman. Herregud. Jag har ju mer eller mindre förgripit mig på denna stackars bloggkoll. Och vad rätt jag haft genom åren.

Jag tänkte därför passa på att spekulera lite så här en sista gång: Rebecca Simosson släpper en kollektion för Nelly.com. Skorna säljer som smör. Några av klänningarna släpps mot nyårsafton och säljer som smör de också. Angelica Blick däremot blir säkert delägare i Nelly.com. Kenza Zouiten släpper även hon en egen kollektion. Jag gissar på att den kommer gå i samma riktlinje som de plagg som säljs på till exempel Chicy. Ett drömscenario är att hon samarbetar med en "riktig" designer, så som Acne eller Ida Sjöstedt, men vad vet jag. Det skulle bli awesome. Som alla vet har Isabella ”Blondinbella” Löwengrip slutat på Egoboost och efterträdare blir dessa: Laila Bagge, Ana Gina eller Cimon Lundberg. Paulina ”Paow” Danielsson fortsätter att glömma bort sin blogg ett tag till, kommer hem från Magaluf eller vart hon nu är, inser att hon måste skaffa sig ett riktigt jobb och blir modebloggare. Alexandra ”Kissie” Nilsson har insett att hennes blogg är lika intressant som en sten och ställer till det för sig på något sätt. Kanske iscensätter att hon hamnar på sjukhus, börjar skriva om sina ätstörningar eller liknande. Något behövs för att hon ska kännas human igen, helt enkelt.

Onsdagen den 19 september arbetar jag min sista dag på Finest.se. Jag var knappt 18 år första gången jag satte min fot på kontoret. Jag är tacksam för allt. Jag kommer att sakna det. Jag önskar Finest och mina medarbetare, våra bloggare, fotografer och nattklubbar all lycka. Vem som tar över bloggkollen får vi se, jag tar över världen så länge. Tack för mig.

Yours truly,
Citty Olsson.

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än