The One and Only - Daniel Paris
Skribent: Hanna Nilsson

The One and Only - Daniel Paris

Han visade var skåpet skulle stå i "Ung och Bortskämd" på SVT 2010 - och kammade hem hela circusen. Finest kan inte få nog av att skriva om vår kära bloggare Daniel Paris, som alltid har något nytt på gång. Killen har praktiskt taget gått och blivit folkkär. Varje torsdag är han sidekick i "Vakna Med The Voice", och i morse firade programmet sitt 1000:e avsnitt. Med Daniel Paris förstås!

Publicerad: 2012-09-13, 15:00

Idag är det ingen vanlig dag. Inte för Vakna Med The Voice-gänget i alla fall. Idag firar nämligen programmet sitt 1000:e avsnitt! Det var finklätt i Vakna-studion i morse, och det bjöds på höjdpunkter från åren som gått. Martin Björk, Jakob Öqvist och Izabella Fröberg var tre stolta programledare som idag kunde klappa sig lite extra på axeln. Självklart fanns också vår toppbloggare Daniel Paris på plats i studion, som varit lite av en sidekick i programmet, och är nu inne på sin fjärde säsong med gänget.

Daniel! Vad roligt du måste haft med programmet. Vad känner du själv att du vill bidra med?
– Jag vill bara bidra med mig själv egentligen, för jag tycker inte att det finns någon som mig i media som ungdomar kan se upp till! När jag tittade på tv som liten, och försökte hitta någon som "mig", så gjorde jag ju aldrig det. Nu kan jag faktiskt vara just den personen för folk istället. Ingen ska behöva känna sig ensam när jag finns! Sedan vill jag underhålla folk, få dem att skratta och ha kul såklart. Jag har alltid varit så som person!

Härligt! Vad är dina favoritmoments från programmet so far?
– Jag har många favoriter, för många för att bara kunna välja, för det har hänt så sjukt mycket! Men jag gillar att kolla på alla "rap-attacks". Ibland har jag marathon med mig själv och kollar igenom allihopa. Sedan kan jag i och för sig också titta tillbaka på videos på mig själv när jag provocerade som mest. Då tänker jag ju bara "What the hell was I thinking?" lixom. Typ när jag sa att "Det är så fattigt att åka buss!", när jag förmodligen själv satte mig och brummade hem på en efter sändningen!

Alright, men du har trots allt gått och blivit folkkär! Hur känns det?
– Haha det där med folkkär är så gulligt. Och det är verkligen kul att det blivit så! Jag träffar ju så grymt mycket folk som vill snacka och ställa frågor. Vissa säger ju till och med att jag "gör deras dag" bara genom att de får stå och prata lite med mig liksom. Det vill jag ta vara på, så jag kommer att fortsätta att sprida glädje! Vi som lever offentliga liv har en sådan stor makt att påverka och göra människor lyckliga. Vi borde ta vara på det mer!

Vad kommer du fortsätta att ge tv-tittarna och lyssnarna framöver då?
– Jag kommer att fortsätta ge dem en del av mig själv, och förhoppningsvis något inspirerande. För numera vill jag ju faktiskt vara intressant och rolig att lyssna på, inte bara provocerande. Jag vill ge information istället, det är viktigare!

Grymt! Men sista frågan då Daniel. Vad gör "Vakna Med The Voice" så bra?
– Det som gör "The Voice" så bra är att alla kan relatera till det. Programmet är som när man sitter och äter frukost med sin familj på morgonen och diskuterar alla möjliga ämnen. Det är ju det som man vill åt på morgonen liksom. Sedan är dem verkligen ett härligt gäng också!

Idag finns också ett youtube-klipp på Daniel, som finest gillar skarpt. "The Best Of Daniel Paris", och ni ser det självklart HÄR nedan;

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än