Klubbkollen: Finestbloggerskans premiär
Skribent: Ludwig Keijser

Klubbkollen: Finestbloggerskans premiär

FOU har öppnat portarna igen. Olssons Skor får kniven mot strupen och Finestbloggerska ställer till med lyckad premiär.

Publicerad: 2012-09-12, 12:00

The return of FOU

Under fredagen invigdes höstpremiären för det alltid lika magnifika FOU. För att fira att stället äntligen öppnat igen bjöds det på snittar och fantastiska förfriskningar.

Olssons Skor får kniven mot strupen

På Odenplan, Stockholm, ligger ett ställe som varje helg kryllar av livsnjutare och härliga gäster. Olssons Skor bjöd, som vanligt, in till en skön lördagsfest. Mitt i vimlet syntes Alexander Nilsson (Kniven mot strupen, tv3) till med kvinnligt sällskap. Av bilderna att döma såg det inte ut som ett jobbrelaterat besök så Olssons Skor kan andas ut och fortsätta med sina fester utan att behöva bekymra sig över något.

Finestbloggerskans succépremiär

Samma kväll på PURE stod den alltid lika charmiga finestbloggerskan Li Åwall för en fantastisk middag som senare övergick till en drinkbjudning. Li berättade själv att hon var rätt nervös inför sin premiär men är nöjd med hur kvällen slutade. Om vi på Finest får avgöra så kan vi inte säga annat än en lyckad succé!

--

Veckans fester

Precis som varje onsdag levererar klubben Rose sina storartade Rose Onsdagar. Alltså kan ni, som inte orkar invänta helgen, redan ikväll släppa garden och gå ut redan ikväll.

PURE bjuder in till något riktigt spännande på fredag. Artister som bland annat Swingfly kommer finnas på plats, vinster av värde 10 000kr kommer lottas ut och bloggaren Cimon Lundberg kommer vara kvällens konferencier.

För fler härliga festligheter,
Besök Finest eventsida -
http://finest.se/events/

Bloggen hittar ni på -
http://finest.se/Keijser

Reporter: Ludwig Keijser
Alias: Keijser (M)

Kommentarer (1)


1024 tecken
  • Willie
    2012-10-03, 05:46

    Gäst

    It's good to get a fresh way of looknig at it.