Rebecca & Fiona fortsätter kicka ass; Kickar igång sin DJ-skola imorgon
Skribent: Hanna Nilsson

Rebecca & Fiona fortsätter kicka ass; Kickar igång sin DJ-skola imorgon

Sveriges just nu hetaste DJ-duo Rebecca & Fiona, har övertygat svenskarna och resten av världen, att de är här för att stanna! Stockholmstjejernas stora genombrott kom med låten "Bullets", och har sedan dess fortsatt att kicka ass. De vann en Grammis 2011, och har med tiden blivit två fashionabla DJ:s som tokdyrkas av sin fans. Nu vill duon hjälpa andra att förverkliga sina DJ-drömmar. Imorgon kör tjejerna igång sin egna DJ-skola!

Publicerad: 2012-09-12, 15:00

"Nu händer det grejer", som vi på finest brukar säga. Från och med imorgon kommer Rebecca & Fiona köra igång sin DJ-skola i samarbete med Adidas och Stadium, för andra året i rad. Förrutom destination Stockholm, kan man nu också testa DJ-drömmen i Göteborg och Malmö. Ansökningarna har varit många, och duon har endast fått välja ut ett tjugotal personer till respektive stad. Tjejerna har inte bara bedömt om de sökande har goda förkunskaper, utan också lagt stor vikt på om de har det rätta intresset för att just vara DJ.

I veckan har lyckliga vinnare ringts upp av Adidas, som meddelat vilka tjejerna valt ut för sin "Feta DJ-skola". Finest fick en intervju med en av vinnarna. Kicki McLearnon, 23 år från Skåne, fick äran att entra skolan nu på lördag i Malmö.

Stort grattis Kicki! Rebecca & Fiona har personligen valt ut dig av alla sökande. Hur känns det?
– Det känns så sjukt, men så jävla nice! Ser fram emot att få träffa dem, men självklart också att få lära mig så mycket som möjligt.

Varför sökte du dit?
– Såg reklam om det på facebook och tänkte att det var en rolig grejer att anmäla sig till, eftersom att jag har ett stort intresse av "house" och har en Dj-controller hemma som jag knappt använt. En spark i rumpan av Rebecca och Fiona hade ju inte varit fel lixom! Vilket jag också skrev i ansökan, haha.

I ansökningen till skolan fanns det ett antal frågor med olika svarsalternativ. Ett av dem var "Sebastian Ingrosso, släng dig i väggen". Valde du det alternativet?
– Haha, jag är ett stort fan av Sebastian Ingrosso så nej, det valde jag inte!

Vad gör just Rebecca och Fiona so damn good?
– De är stencoola och kör sitt eget liksom, gillar dem starkt!

Finest önskar Kicki McLearnon lycka till på lördag, och slår vad om att hon kommer få en helt amazing time med Sveriges grymmaste DJ-duo!

Vill ni se hur det såg ut när Rebecca & Fiona var i Stockholm i augusti inför deras skola gör ni det HÄR NEDAN =>>

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än