Tävla: Galabiljetter - EN OVÄNTAD VÄNSKAP
Skribent: Redaktionen

Tävla: Galabiljetter - EN OVÄNTAD VÄNSKAP

Du och en vän kan få kliva in på röda mattan när One37 håller i galapremiären av komedisuccén EN OVÄNTAD VÄNSKAP. Tävla om exklusiva galabiljetter med finest.se

Publicerad: 2012-09-11, 19:00

Den 19 september bjuder eventbyrån One37 in till galapremiär för filmen EN OVÄNTAD VÄNSKAP. Den på förhand hyllade filmen förväntas dra en hel del celebra gäster. Du och en vän kan få chansen att vimla med skådespelare, artister och annat känt folk samt se filmen. För att tävla - följ instruktionerna nedan. Sista tävlingsdag är 16 september.

Fråga:
Driss, Philippes nye personlige assistent, testar på ett klart annorlunda sätt om Philippe har någon känsel alls i benen. Vad gör han?

1. Nyper honom
x. Häller kokhett tevatten på hans ben
2. Ger honom en smäll på benet.

Svaret finns i trailern nedan. Maila rätt svar samt en motivering till varför just du ska vinna till alexander@finest.se
Vinnaren meddelas per mail.Prisstege
1a pris: 2 biljetter till galapremiären.
2-5 pris: 2 biljetter till ordinarie visning. (EN OVÄNTAD VÄNSKAP har premiär 21 september.)

Om filmen

EN OVÄNTAD VÄNSKAP
-Baserad på en sann historia-

En av Frankrikes största biosuccéer någonsin som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier.
Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en drakflygningsolycka. Driss är till en början väldigt tveksam till jobbet och Philippes vänner har starka invändningar mot hans val av assistent. Men de två har mycket att lära av varandra. Driss otroliga energi och livsglädje smittar snart av sig på Philippe och Philippe lär Driss en hel del om vett och etikett. Tillsammans upptäcker de nya saker i livet och en oväntad och stark vänskap växer fram mellan två individer som på ytan inte verkar ha någonting gemensamt.

Originaltitel: Intouchables
Regi: Olivier Nakache, Eric Toledano
I rollerna: Francois Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny m.fl.
Genre: Komedi
Svensk biopremiär: 21 september 2012

Reporter: Redaktionen
Alias: finest.se (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än