Dada Life goes Bananas
Skribent: Hanna Nilsson

Dada Life goes Bananas

Säga vad man vill om bananer. Vissa älskar dem. Andra hatar dem. Men att Olle Corneer och Stefan Engblom, killarna i den svenska houseduon Dada Life, dyrkar bananer är det ingen tvekan om. Nu har de infört en regel för alla journalister. Duon kommer endast att göra intervjuer med journalister - som är iklädda banandräkter.

Fotograf: Martin Adolfsson

Publicerad: 2012-09-11, 12:55

Ni läste helt rätt. Dada Life har just infört en regel som ingen journalist tidigare skådat eller upplevt. Inför releasen av deras debutalbum "The Rules Of Dada" som släpps den 17 Oktober här i Sverige, har killarna beslutat sig för att inte låtas intervjuas utan att få se journalisterna i outfits a lá banandräkter.

Bananer har blivit en symbol för duons image och fansen ses ofta iklädda dessa gula dräkter under spelningarna, något som ökar för varje gig.
Men att hitta dessa dräkter är inte det lättaste, och duon är fullt medvetna om detta. Så är också deras skivbolag Universal Music. Därför har de införskaffat dessa eminenta dräkter som finns att låna ut i samband med Dada Lifes pressdagar nu i dagarna.

Dada Life är mest kända för sina hitar som "Rolling Stones T-shirt", "Kick Out The Epic Motherf**ker" och nu senast "Feed The Dada". Ja. Och så bananerna förstås.

Finest får helt enkelt se om det blir någon banandräkt för våran del framöver!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än